PDA

View Full Version : Novosti ot fonda Umid

Dave
07-18-2001, 10:31 PM
Hi there, just received an email from some umidie asking to post this message from Umid.

Date: Thu, 19 Jul 2001 08:51:42 +0500
From: "UMID Foundation" <umidfund@bcc.com.uz>
To: <hidden>
Subject: airticket
Privet hidden,

Kak uchoba?

Naschot aviabilat - V budgete Fonda UMID ne predusmotreno rashodi po tvoyemu obucheniyu, tak kak ti obuchayeshsya za svoy schet. UMID kupil godovoy bilet na tvoyo imya New York - Tashkent - New York. a za prodleniye aviabileta kompaniya "Uzbek air ways" trebuyet vozvratit bilet i kupit noviy (tol'ko obratniy). eto znachit Mi vozvrashaem oni dayut "n" summu a potom mi pokupaem obratniy za pol tseni. Kak ti dovadivayeshsya raznitsa v polzu aviakompanii i Fomd UMID ne imeyet prava oplatit etu raznitsu. Raznitsa unas kak pererashod na tvoyom budjete.

Mojno sdelat tak.
Roditeli oplatyat etu raznitsu na schot Fonda UMID, mi vozvrashaeym bilet v "Uzbek air ways" i pokupaem noviy obratni na dekabr 25, 2001. Esli durector razreshit.

Poprasi roditeley obratitsa k nam.

Esli eslt voprosi to pishi na moyo imya v umidfund@bcc.com.uz ,

Ismoil Ismoilov
Program Manager

Vot, kommentiruyte, toka please, bez krovi.

-me.

sherzodr
07-18-2001, 10:57 PM
Solution: Call the destructor method explicitly. Current GC algorithm doesn't support circular references! So don't rely on it! Joke!

Dave, hikoyani hammasi kere-de biron fikrga kelish uchun. O'zi nima uchun prodleniye bo'gan? O'shaniyam biliber, keyin biron fikr bildiroliman.

Aslida manikiyam prodleniye bo'gan. Demak mangayam "damini o" divorishlari mumkun ekan-de?

Agar man "pulim yo'q bilte olishga" disam qamavorishadimi? :) YOki "kemasangam bo'ladi, kechtik" divorishadimi?

Admiral
07-19-2001, 01:48 PM
Dude, when am I graduating? :))

Samolet
07-20-2001, 08:51 AM
Privet,
kto-nibud' znaet, mojno-li pomenyat' bilet nahodyas' za granicey, t.e. bez pomosh'i roditeley i samogo fonda? Pravila budut teje?

Regards,

Samolet
07-20-2001, 09:00 AM
Kstati, ya obratilsya v Fond s voprosom kak ya mogu prodlit' srok avia bileta. Ya im napisal, chto ne mogu vernutsya v UZB v techenii sroka deystviya moego avia bileta , tak kak doljen napisat' essay vo vremya kanikulov, i vot chto poluchil v otvet:

..............
Siz so'ragan narsani qilish uchun bizga universitetdan quyidagi ma'lumotlar kerak!

1. 2 - semestr qachon tugaydi?
2. Qanday kurs va bu majburiymi?
3. Referat yozish uchun Germaniyada bo'lish shartmi?
4. Nomingizdan ariza
Arizadan boshqa barcha so'ralgan hujjatlar Universitet rahbariyati tomonidan berilishi va faxga yuborilishi shart!

Agar shu ma'lumotlarni 2 - semestr tugashiga 3 hafta qolgunga qadar UMID Fondiga fax (998 (71) 137 12 83 yoki 139 42 23) orqali yuborsangiz, bu masala ko'rib chiqiladi va tegishli hulosa sizga ma'lum qilinadi.

Hurmat bilan,

Ismoil Ismoilov
O'quv bo'yicha
Dastur Menegeri
------------------------------------

Nu rebyata, delayte svoi vi'vodi'.

Admiral
07-20-2001, 12:22 PM
LOL :)
Tipichniy Umidovskiy otvet, chto yeshyo mogli ojidat?
byurokratiya blah blah blah. V shtatah toka 1 email mogbi reshit etu problemu, a v Umide tseliy BOARD doljen reshit. mdeeeaaa ....
*ouch*