PDA

View Full Version : Cicekle Suyun Hikayesi

unseen
04-06-2004, 09:53 PM
CICEKLE SUYUN HIKAYESI
Günün birinde bir cicekle su karsilasir ve arkadas olurlar.Ilk önceleri güzel bir arkadaslik olarak devam eder birliktelikleri,tabii zaman lazimdir birbirlerini tanimak icin.

Gel zaman ,git zaman cicek okadar mutlu olurki,mutluluktan ici icine sigmaz artik ve anlarki,su'ya asik olmustur

Ilk kez asik olan cicek,etrafa kokular sacar,
""sirf senin hatrin icin ey su" diye...
öyle zaman gelirki,artik suda icinde cicege karsi birseyler hissetmeye baslamistir.Zannederki,cicege asiktir ama suda ilk defa asik oluyordur.
Günler ve aylar birbirini kovalar ve cicek acaba
"Su beni seviyormu?"diye düsünmeye baslar.
Cünkü su pek ilgilenmez cicekle...Hlabuki cicek aliskin degildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz
Cicek suya "Seni seviyorum der,"Bende seni seviyorum der..Aradan zaman gecer ve cicek yine Seni seviyorum der ,su yine bende "der.Cicek sabirlidir.Bekler bekler bekler..

Artik öyle bir duruma gelirki,cicek koku sacamaz
etrafa ve son kez suya seni seviyorum der..
suda söyledimya bende seni seviyorum der..ve gün gelir cicek yataklara düser hastalanmistir cicek artik.Rengi solmus cehresi sararmistir cicegin,yataklardadir artik cicek.suda basinda bekler cicegin yardimci olmak icin sevdigine...
bellidirki artik cicek ölecektir ve sonkez zorlukla basini döndürerek cicek,seni gercekten seviyorum"cok hüzünlenir bu durum karsisinda ve son care doktor cagirir nedir sorun diye..Doktor gelir ve hastanin durumu ümitsit artik elimizden birsey gelmez".
su merak eder ,sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalik nedir diye sorar doktora,Doktor bakar suya ve derki:Cicegin bir hastaligi yok dostum..Bu cicek sadece susuz kalmis ölümü onun icin der".

Ve anlamistirki artik su sevgiliye sadece
"seni seviyorum" demek yetmemektedir..