PDA

View Full Version : Turkce bilen varmi aranizda ?

METE
05-18-2004, 10:21 AM
Turkce bilen varmi aranizda ?

G'aribiy
05-18-2004, 10:57 AM
Var-var burda chok kishi turkcha biliyor. :)

Administrator
05-18-2004, 11:07 AM
albatta bu yerda turkche biladigan jujuqlardan bir qannchsi yashaydi.

METE
05-18-2004, 11:27 AM
Ama sizin t?rkce biraz degisik Adminiztrator arkadasimizin yazdigi ( biladigan jujuqlardan bir qannchsi ) cumleyi anlayamadim mesela yinede baska ulkelerden insanlarin turkce konusmasi guzel. :D

vipshams
05-18-2004, 02:11 PM
albatta bu yerda turkche biladigan jujuqlardan bir qannchsi yashaydi.

Bu yerda yashamaydi jigar. Hamma har joyda yashaydi.Internet orqali bu site ga kiradi siz aytgan jujuqlar. :):)

hurmat bilan vipshams

vipshams
05-18-2004, 02:15 PM
Ama sizin t?rkce biraz degisik Adminiztrator arkadasimizin yazdigi ( biladigan jujuqlardan bir qannchsi ) cumleyi anlayamadim mesela yinede baska ulkelerden insanlarin turkce konusmasi guzel. :D

Bizim dilimiz turkche deg'il, METE ag'abey. Bizim dil O'zbekche. Turkcheye birazcik benzer dil. Buradaki turkche yaziyor olanlarin hepsi gerchek Turk dilinde yaziyorlar. Bizim yurtta (O'zbekiston) binlerce adam hemen hemen Turkche konushabilir. (Turk Liselerinde okudular. Turkiyede okudular. Turk sirketlerinde chalishtilar, chalishiyorlar)

Saygilarimla, vipshams

METE
05-18-2004, 02:22 PM
Peki o zaman Ozbek ler Turk degilmidir? Ben Turk biliyordum hatta burada SAHSENEM diye ozbek bir sarkici var cok guzel turkce konusuyor benim kadar iyi biliyor.

vipshams
05-18-2004, 02:27 PM
Peki o zaman Ozbek ler Turk degilmidir?

Bu konuda chok tartishmalar olmushtu. Artik bosh verelim bu konuyu ag'abey. (Archive a bakarsaniz go'receksiniz)

..hatta burada SAHSENEM diye ozbek bir sarkici var cok guzel turkce konusuyor benim kadar iyi biliyor.

SAHSENEM Turkiyede yillardir yasiyor. Oyuzden belki olabilir.

saygilarimla vipshams

Orhan
05-18-2004, 02:45 PM
Merhaba mete kardes

sen en iyisi arschive bak turkluk uzerine cok tartismalar olmustur eger simdi bu konu uzerine yazmaya baslarsam cok sinirlenebilirim :twisted:

Bende trakyaliyim sizin dilinize cok benzer ama yinede turk degilim :lol:
ben herhalde trakyaca konusuram he he ;)

neyse bosverelim :cool:

3 gun once AMERIKADA TURK kutlama gunu oldu(bayram gibi birsey)butun yollar insanlarla doluydu ve osmanli marslari soylendi TURK bayraklari SALLANDI
:D
Yaaaaaaaaaaaaaaa ama aralarinda cok TURKISTAN bayraklarida vardi yani turk kutlama gununde TURKISTANLI kardeshlerde ordaydi NIYE acaba??? :rolleyes:

Mete kardes sen en iyisi biz ingilizis de ve ingilizler turkiyeye geldiginde oraya bir kolini kurdular ve biz ingilizlerin torunlariyiz eger boeyle yazar isen sana herkes inanabilir ama sakin biz turkus hepimiz turkus diye yazma :lol:

hosca kalin orhan tuluhan

Tanri TURKU korusun ve yuceltsin

ATA yurda selamlar

METE
05-18-2004, 03:09 PM
Orhan misin nesin ne demek istiyorsan acikca yaz laf atma forumlari okudum ve bircok salagin ozellikle turkiyeden buradakilere dayatma yapmaya calistigini gordum sunu unutma turkiyedeki turkler islam yuzunden araplasti turklugu unuttu buradakiler ise oldugu gibi kaldi sizin gibi kanciklar yuzunden anadolu turkleri araplasti buradakileri rahat birakin kendilerine ne diyorlarsa desinler ozbek kazak azeri kirgiz uygur vs senin gibi ARAP kirmasi TURK olmaktan iyidir.Ama senin MHP li bir Ipne oldugun apacik ortada.

:evil:

Orhan
05-18-2004, 03:34 PM
slm mete

1:ben kotu birsey yazmadim
2:ibne sensin
3:mhpli degilim cunku parti tutmam(turk vatandasida degilim)
4:musluman degilim ateistim
5:Sen asil kim oldugunu ne oldugunu ogren
6:burdaki kardeslerin asil turkce konustugunu sana bildirmek istedim(foruma bir bak sana biraz önce yazmistim okusaydin ilk onu sonra yazsaydin)
7:bu foruma ilk yazan turk ben oldum ve daha o zamanlar onlarin eski(original turkce)turkce konustuklarini bizim ise modern turkce konustugumuzu yani onlar bizden degil biz onlardan oldugumuzu
8:ben sana kufur etmedim ama sen bana nasil kufur edersin???
9:yasin kac??benim 37

ben yinede hosca kal direm

SmIlIk
05-18-2004, 05:02 PM
bu ne laf yahuu???

vipshams
05-18-2004, 06:39 PM
Orhan misin nesin ne demek istiyorsan acikca yaz laf atma forumlari okudum ve bircok salagin ozellikle turkiyeden buradakilere dayatma yapmaya calistigini gordum sunu unutma turkiyedeki turkler islam yuzunden araplasti turklugu unuttu buradakiler ise oldugu gibi kaldi sizin gibi kanciklar yuzunden anadolu turkleri araplasti buradakileri rahat birakin kendilerine ne diyorlarsa desinler ozbek kazak azeri kirgiz uygur vs senin gibi ARAP kirmasi TURK olmaktan iyidir.Ama senin MHP li bir Ipne oldugun apacik ortada.
:evil:

METE , Dost. Chok guzel. O'zellikle salak....kancik...ipne (ibne olmali aslinda).. dedigin kelimeler yuzunu achmish. Kim oldugunu belli etmishsin.

Heh.. bu gidishte uzag'a gitmeyeceksin-a. Bak kendine.

Milletchi olma. Milletsever ol. Buradaki user larin hichbirisi DELI degil. Shunu anlarsan yeter.

P.s:
ORHANBEY bosh verin bu konuyu burada. :) :) :) :)

Saygilarimla vipshams

Mirzabek
05-19-2004, 01:45 AM
al sana yine bashladi...
valla nerden chikiyo bu laflar ulan var ya....ne yaptiginizi bilmiyorsunuz...

omadla

Administrator
05-19-2004, 02:48 AM
hehe mete
şu iyi musulman olan turklar icin(veya butun turkiylerre)'araplasmıs turk' ibaresini hangi dangalaklardan geldi?
neymiş orta asya türklüğüçe kalmış..hehe
yavrum kardesim ozbekkistan isallah iyi müsilman ülkesidir(anadolu tüğrkleri gibi) ve biz islami ile araplari aynı konu olarak görmüyoruz.

orhan bey efendi
'Tanri turku' ibreyi kullanman senin bir samanint tipi oldugunu
gösteriyor.

hepinize bye bye

vipshams
05-19-2004, 03:06 PM
al sana yine bashladi...
valla nerden chikiyo bu laflar ulan var ya....ne yaptiginizi bilmiyorsunuz...

omadla

Mirzabek aka, ba'zan eshitib qolaman, O'zbeklarning qo'lida cho'p bo'ladi..degan gapni..
Turklarda menimcha LOM bo'ladiyov.. :) :)

Hurmat bilan vipshams

Mirzabek
05-20-2004, 06:21 AM
ўўўўўўў

хеч айтманг

METE
05-20-2004, 09:53 AM
Orhan Kardes kusura bakma anlamadan sana yanlis seyler yazdim ozur dilerim seni o araplasmis mhp lilerden sandim .

Free
05-21-2004, 07:32 AM
slm mete

1:ben kotu birsey yazmadim
2:ibne sensin
3:mhpli degilim cunku parti tutmam(turk vatandasida degilim)
4:musluman degilim ateistim
5:Sen asil kim oldugunu ne oldugunu ogren
6:burdaki kardeslerin asil turkce konustugunu sana bildirmek istedim(foruma bir bak sana biraz önce yazmistim okusaydin ilk onu sonra yazsaydin)
7:bu foruma ilk yazan turk ben oldum ve daha o zamanlar onlarin eski(original turkce)turkce konustuklarini bizim ise modern turkce konustugumuzu yani onlar bizden degil biz onlardan oldugumuzu
8:ben sana kufur etmedim ama sen bana nasil kufur edersin???
9:yasin kac??benim 37

ben yinede hosca kal diremhadiii ordan simdi ateistler de mi turklerle ugrasmaya baslamis.

Orhan
05-23-2004, 01:43 PM
slm kardes

niye turkluk ile ugrasmayim??? ben turkum unutma
hendi shaman olan turk kardesler (sibiryada.......tuva..)turkluk ile ugrasamazmi??

bence her turk istedigi herseye inanabilir benim herbir dine saygim vardir
ister musluman kardesler olsun ister alevi ister shiye ister sunnu yani benim icin TURK TURKTUR O KADAR

HOSHCA KALIN ORHAN TULUHAN

TURKUN DOSTU TURKTUR http://www.uygur.org/uygurche/omumi/gokbayrak-kc1.gif

registan
09-30-2004, 07:05 AM
ne alaka ya turkin dostu türk dür..
siz varya demekki elinizden gelse diğer milletleri bir bardak suda boğarsınız..
sizden ve sizin gibi düşünenlerden allah korusun.

Güzelim dünyamızı sizin gibi düşünen insanlar bu hale getirdir(ornek hitler, stalin,...)
sizi gerçekt turk(inançlı olan cinsinden) ona davet ediyorum.

black_cat
10-07-2004, 02:41 AM
Ama unutmaki külturun dinde buyuk rolü var. YAni sen istedigin kadar musluman ol ama kizin zorla döverek (pakistanlilar gibi) evlendirirsen, bunun neresi ISlam derler...

uki
10-11-2004, 06:26 AM
...
Bu cumle baska dostlara hakaret degil mi? :(

zorc
10-11-2004, 09:27 AM
Bu cumle baska dostlara hakaret degil mi? :(Niye hakaret olsunki??????

uki
10-11-2004, 09:30 AM
Niye hakaret olsunki??????"turk, turkun dostudur" ile "turkun dostu turktur" cumleleri arasinda daglar kadar fark var!!!

zorc
10-11-2004, 10:06 AM
"turk, turkun dostudur" ile "turkun dostu turktur" cumleleri arasinda daglar kadar fark var!!!Fark olabilir ama gerçeği yansıtan bir cümle..

Administrator
10-12-2004, 12:11 AM
Fark olabilir ama gerçeği yansıtan bir cümle..
türkün dostu sadece türk olabilir ama ozbeğin çok milletden dostu vardır.

Mr.tabib
10-12-2004, 03:22 AM
türkün dostu sadece türk olabilir ama ozbeğin çok milletden dostu vardır.

böyle fani şeylerle uğraşmayın

omadlar

uki
10-14-2004, 06:36 AM
Fark olabilir ama gerçeği yansıtan bir cümle..

ozbegin dostu butun insanliktir...

Oriyon_farr
10-14-2004, 07:09 AM

Bu jumle beni igrendiriyor...:rolleyes:

uki
10-14-2004, 07:22 AM
Bu jumle beni igrendiriyor...:rolleyes:bir tek seni degil turkiye nazi turkunden baska herkesi

nathalie
10-14-2004, 04:15 PM
oriyon farr niye bu kelime seni igrendiriyor hec anlamadim.
oda kandi fkrini soyliyor. bende ona katiliyorum.
sende kandi fkrini soyledin.;)
dogru turk(turkiyler)in kulturu birbirina yakin ama banje her milletde kotu ve iyi insanlar oluyor . onemlisi iyi bir insan olmasi.
ok. simdi bu milletler,dinler arasindeki ziddiyetleri hel edmiyalim.;)
iyi insan iyi insana dostdur!:)

herkese iyi gunler ...

Bilge_Kagan
10-15-2004, 01:32 PM
Turk un dostu Turk tur sozu bence tam manasiyla dogru...siz simdi hangi milletin (daha dogrusu devletin diyeyim cunku onemli olan sahislar degil gruplardir benim de bircok yabanci arkadasim var) bizim ( yani butun Turk ulusu buna bazilarinin ayirmak istedigi gibi Uzbekler Tatarlar yani tum ulus dahildir ) aleyhimizde calismadigini soyleyebilir ki delil gostererek...kabul ediyorum kimilerinin olmadigini ( misal Japonya finlandiya mogolistan vs. ) fakat su an buyuk dunya guclerinin tamaminin ( abd rusya ingiltere vs. ) ve hiristiyan dunyasinin cogunun bizi birbirimizden ayirmaya calistigi yadsinamaz bir gercek... siz simdi kalkip da onlarca yil size zulmeden char lara yahut bolsevik diktatorlere "onlar bizim dostumuzdu cunku biz butun insanlikla dostuz" diyebilir misiniz ? siz diyebilirseniz de ben diyemem dogrusu...

SaygiLar...

Oriyon_farr
10-16-2004, 05:34 AM
Turk un dostu Turk tur sozu bence tam manasiyla dogru...
Evet, boyle sadece sen dusuniyorsun ve bir de senin gibi turkiyeli nazilar

Bilge_Kagan
10-16-2004, 06:28 AM
bu konunun nazilikle irkcilikla onunla bununla ilgisi yok...bana buyuk dunya guclerinden hangisinin bizim aleyhimizde calismadiklarini kanit gostererek aciklayabilir misin ? hic zannetmiyorum mesajimin sadece kendi isine gelen bolumunu degil tamamini ele alsan iyi edersin ayrica fikirlere de saygili olmalisin...ben senin panislamizm dusuncene saldiriyor muyum ? hayir..neden ? cunku fikirlere saygim var ayrica islam benim de kulturumdur fakat sen inanilmaz bir bagnazlikla milliyetcilik hakkindaki herseye gozun kapali anlamadan dinlemeden karsi cikiyorsun...

seni biraz beynini kullanmaya davet ediyorum.

SaygiLar...

kayrakan
10-16-2004, 07:27 AM
dunyada yasayan 250 milyon ozbegin dostu yine ozbeklerdir.

bari siz ozbekler biz turk soyundan gelmiyoruz diyorsunuz ve turk olmayi red ediyorsunuz ozaman ben ozbek oluyorum izin varmidir acaba:lol:

kayrakan
10-16-2004, 07:29 AM
turkiyede yasayan 70 milyon ozbek birgun anavatani ozbekistanla birlesecektir:lol:

bu arada ben kazakistan ahmet yesevi universitesi tıp fakultesi bolumunde ogrenciyim ozbekistanada gelmek istiyorum musait bir zamanimda

black_cat
11-23-2004, 05:58 AM
tum turk tarihi ve turk devletleri hakkinda bilgi toplamak isteyene:
www.dallog.com (http://www.dallog.com) (harika site, mutlaka girin:)
www.ozturkler.com (http://www.ozturkler.com)
www.turan.tc (http://www.turan.tc)

Halis
11-24-2004, 03:53 PM
Peki o zaman Ozbek ler Turk degilmidir? Ben Turk biliyordum hatta burada SAHSENEM diye ozbek bir sarkici var cok guzel turkce konusuyor benim kadar iyi biliyor.
Mete bey ben senin gibi türkiye türküm!!!...ÖZBEKLER ÖZTÜRKLERDIR!!...lütfen kardeslerimizi anlamsiz sorularin ile rahatsiz etme:( :o...bugün forum`a yeni katildim, ve maalesef bu üzgün sohbetlere tanik oluyorum

Cengiz Kagan
11-24-2004, 07:01 PM
Mete bey ben senin gibi türkiye türküm!!!...ÖZBEKLER ÖZTÜRKLERDIR!!...lütfen kardeslerimizi anlamsiz sorularin ile rahatsiz etme:( :o...bugün forum`a yeni katildim, ve maalesef bu üzgün sohbetlere tanik oluyorum
Haklisiniz ama bu forumda ne yaziki bir suru Turk almayan ve Turklerden nefret eden ibneler var. Bunlarin cogu Rus, Arap ve ummetcidir. Bu cakalarin amaci Turkiye Turklerini soydaslarimizdan sovutmaktir. Boylece biz hayal kirikligina ugrayacagiz ve meydani bu soysus ibnelere birakacagiz. Bunlarin amaci bu!!!!!

Hele Administrator denen orusbu evladi bu foruma yeni gelen Turklere hemen saldirmaktadir.

Bu soysus piclerin oyununa gelmeyelim lutfen!!!!!!

TANRI TURKU KORUSUN VE YUCELTSIN

Administrator
11-24-2004, 10:49 PM
Hele Administrator denen orusbu evladi bu foruma yeni gelen Turklere hemen saldirmaktadir.

Bu soysus piclerin oyununa gelmeyelim lutfen!!!!!!

wuahaha ..... salak..sanırım evinde tuveltde bile ataturkun portresini asmışsın :lol:

PainKiller
11-24-2004, 10:52 PM
wuahaha ..... salak..sanırım evinde tuveltde bile ataturkun portresini asmışsın :lol: LoooooooooooooooooooooooooooL :lol::lol::lol:

black_cat
11-25-2004, 12:48 AM
Cengiz Kagan , hakeret etmene gerek yok, burasi savash meydani degilki..Tabiiki onlar turklerden nefret eder, ben ermeni olsaydim bende aynisini yapardim. Beni üzen bazi özbekelrin de böyle yapmasi....
Umarim bir gün hersey düzelir, ve buna biz calismaliyiz.

Mr.tabib
11-25-2004, 01:01 AM
dunyada yasayan 250 milyon ozbegin dostu yine ozbeklerdir.

bari siz ozbekler biz turk soyundan gelmiyoruz diyorsunuz ve turk olmayi red ediyorsunuz ozaman ben ozbek oluyorum izin varmidir acaba:lol:

eşşoğlu eşşek...sana noluyor ulan kimin kim oldugu...ben ozbegim...lafına dikkat et...ben kimim, sen nesin..aldın mı???
sonucta herkes bir atadan gelmiyormu?bu seylere fazla kafanı yorma...önce tarihini iyi öğren de ondan sonra konuş...tamammmmmı ulan...p.....nk...:evil: :evil: :oops: :x :x

Mr.tabib
11-25-2004, 01:06 AM
Haklisiniz ama bu forumda ne yaziki bir suru Turk almayan ve Turklerden nefret eden ibneler var. Bunlarin cogu Rus, Arap ve ummetcidir. Bu cakalarin amaci Turkiye Turklerini soydaslarimizdan sovutmaktir. Boylece biz hayal kirikligina ugrayacagiz ve meydani bu soysus ibnelere birakacagiz. Bunlarin amaci bu!!!!! Hele Administrator denen orusbu evladi bu foruma yeni gelen Turklere hemen saldirmaktadir. Bu soysus piclerin oyununa gelmeyelim lutfen!!!!!! TANRI TURKU KORUSUN VE YCELTSINsen de kimsin ve ne bichim konusuyorsun....

sozlerine dikkat edersen davanda daha basarılı olursun.ben oyle ummetcileri biliyorum 1000 tane ulkucuden daha cak turkleri,Türkiyeyi seviyor ve senin gibilerden cok daha seviyelidirler

kendine iyi bak basarılar

Allah(cc) herkesi korusun

Administrator
11-25-2004, 01:11 AM
'tanrı turk' kim? ataturk mı?

oğuz
11-25-2004, 03:11 AM
'tanrı turk' kim? ataturk mı?
Senin gibi zeki bir insanın bir cümleden cımbız ile tümce alması akıllı bir hareket değil!

Sözün özü;

Bu sözlerinde ne manaya geldiğini sanırım tercüme etmeme gerek yok:rolleyes:

Administrator
11-25-2004, 03:25 AM

çok saçma bir şey...

black_cat
11-25-2004, 03:36 AM
Peki ozaman ne diyelim akilli, TAnri Admini korusunumu?? :)

Administrator
11-25-2004, 03:54 AM
Peki ozaman ne diyelim akilli, TAnri Admini korusunumu?? :)
'tanri ' değl 'tanrı turki' kelimesi saçmadır dıyom

Cengiz Kagan
11-25-2004, 04:13 AM
wuahaha ..... salak..sanırım evinde tuveltde bile ataturkun portresini asmışsın :lol:
Dogru konus serefsis Rus casusu!!!!

Benim tuvalette senin karininin ciplak resimi var.

Senin ne amacla bu foruma geldigini artik herkez bimekte. Artik bosuna zamanini harcama burda Nickolay bey. Masken dustu!!!!!!!

Administrator
11-25-2004, 04:24 AM
Dogru konus serefsis Rus casusu!!!!

:lool:
:jackbox:
salak :lol:
ben homoseksual değilim ataturk benim karım değil .. :gorgeous:

byw...eşcinseller KGB da çalışmıyor :lol:

oğuz
11-25-2004, 04:45 AM
çok saçma bir şey...Zeki olduğunu söyledim ama sen ısrarla IQ'sü düşük insanların tavrında cevaplar veriyorsun...

TANRI ÖZBEK'İ KORUSUN VE YÜCELTSİN denirse burda saçma ve anlamsız gelen nedir bana açıklıyabilirmisin ?

Ha yukardaki gibi cevap vereceksen 'Yorum yok' dersin ben anlarım...

Selamlarla

Administrator
11-25-2004, 04:51 AM
tanrı turk'u korusun ile
'tanrı turku' korusun farkı var .. meselen bazı yerlede 'tanrı turku' bizi korusun diye yazıyorlar..buna ne diyeceksiz?
birde tanrı kelimesi yerine ozbekistanda 'hudo' kelimesi kullanılır.

Cengiz Kagan
11-25-2004, 05:17 AM
:lool:
:jackbox:

:gorgeous:

byw...eşcinseller KGB da çalışmıyor :lol:
LOL.

So you admit you are homosexual.

Administrator
11-25-2004, 05:20 AM
LOL.

So you admit you are homosexual.
hayır çünkü ben dediğin gibi kgb da çalışıyorum ... :lol:

black_cat
11-25-2004, 05:30 AM
tanrı turk'u korusun ile
'tanrı turku' korusun farkı var .. meselen bazı yerlede 'tanrı turku' bizi korusun diye yazıyorlar..buna ne diyeceksiz?
birde tanrı kelimesi yerine ozbekistanda 'hudo' kelimesi kullanılır.

Tanri temiz /halis turkce söz. Hudo farsca. Allah ise Tanrinin ismi.

Administrator
11-25-2004, 05:37 AM
Tanri temiz /halis turkce söz. Hudo farsca. Allah ise Tanrinin ismi.
biliyorum .... aslında en doğrusu allah kullanmaktır..son zamanlarda ozbekistandada allah kelimesinı kullanmak yaygınlaştı..

uki
11-25-2004, 08:49 AM
Allah tanrilarin belasini versin... :)

oğuz
11-25-2004, 08:58 AM
Allah tanrilarin belasini versin... :)
Bela okuma !
Bizdeki inanış döner dolaşır seni bulur;)

uki
11-25-2004, 09:03 AM
Bela okuma !
Bizdeki inanış döner dolaşır seni bulur;)Oguz ya bu bir espiri idi, her kesin inancina saygim var
saygilar :)

oğuz
11-25-2004, 09:11 AM
Oguz ya bu bir espiri idi, her kesin inancina saygim var
saygilar :)Biliyorum dostum

Benimkisi sadece latife;)

Bilge_Kagan
11-26-2004, 01:47 PM
ben homoseksual değilim ataturk benim karım değil

sozlerine dikkat et !!

4twelve
11-26-2004, 09:04 PM
Ya arkadaslar neler oluyor bu thread da nerede bu moderatorler....Bu ne yaa kim olursa olsun burada sanal kabadayilik yapmasin fikri zikri ne olursa olsun burda insanlara kufretmesin...

Biz ne zaman adam gibi konusmasini ogrenecegiz......:evil: :evil:
Bu thread i denetliyen moderatordan ya bu threadi kapatmasini yada terbiye sinirini asan bazi kendini bilmezleri ban etmesini acil olarak istiyorum...Ayip bu yaaa

aysek
11-27-2004, 07:23 AM
evet var benda biliyom,kardes ne yapiyon?hec bisi is yokmi yapmak ichin?tamam arslanim benim hiyar..

Bilge_Kagan
11-28-2004, 06:54 AM
sen ne diyorsun ??!

atashka
06-17-2008, 03:45 AM
Naber arkadaşlar? Napyosunuz? Benden sorarsanız iyi Allah'a şükür! Bu forumu yeni buldum iyi bi şeymiş. Türkçe bilen çok ya. Ben kendimi tanıştırim. Ben Ataşka,Türkiyede,İstanbulda okuyom. Kendim Türkmenistanlıyım. Ha bi de gerçek ismim Yahşimurat. Hadi görüşürüz abiler!!!

LIBRA
06-17-2008, 03:58 AM
:lol: sen bu konuyu nerden buldun ya senden önceki en son post2004te yazılmış :lol: maşaallah

KOYUNCU
06-17-2008, 04:09 AM
ya çok matrakmış bu eskiler ya.
Nere gittiler ki
Şimdi 5 denesi olsada forumları tarumar etsek

hsr_1979
06-17-2008, 04:32 AM
offf.... offf....
Gün yüzü görmemiş ne güzel(!) hakaretler varmış....
Neyse, hamdolsun Türk ve Müslümanım... Gün gelecek ortak kelime havuzumuz gelişecek kelime ekleri ortaklaşacak, su yatağını bulacaktır...
Tanrı (Yüce Yaradan) Türk (ulusunu) 'ü korusun ve yüceltsin.

yavuz
06-17-2008, 04:41 AM
:lol: sen bu konuyu nerden buldun ya senden önceki en son post2004te yazılmış :lol: maşaallah

Ben de bulurum ne var!

Buldum bile; http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=22275 :P

yavuz
06-17-2008, 04:57 AM
Yazilanlari okudum da, cok hosuma gitti bu baslik. Herkes birbirine saldirmis, herkes birbirini yanlis anlamis. :lol:

KOYUNCU
06-17-2008, 04:59 AM
Tabi bir konu açılacakken eskisi varsa ondand evam etmek daha güzel olur

Atropatena
06-17-2008, 05:02 AM
Baaaa, KOYUNCU, bu movzu esl senin malindir, millet bir-birini qirir, KOYUNCU ortada yox :D

KOYUNCU
06-17-2008, 05:12 AM
Baaaa, KOYUNCU, bu movzu esl senin malindir, millet bir-birini qirir, KOYUNCU ortada yox :D
Şimdi sen, emil ile turkoglu olacak
Bu konu tadından yenmez
Turkishdelight valla

Bilge_Kagan
06-17-2008, 03:59 PM
Kusura bakmayin, biraz gec kaldi.

KOYUNCU
06-17-2008, 04:03 PM
Kusura bakmayin, biraz gec kaldi.
yanlış yere demir attın usta

sevgi86
06-17-2008, 04:12 PM