View Full Version : İstanbul'dan forum sakinlerine selamlarla
Öncelikle herkese merhaba:P
Google'de forumlarla ilgili araştırma yaparken dikkatimi çekti ve giriş yaptım. Biraz tarama yapınca ilgimide çekmeye başladı ve bu sayede üye oldum.
Özbek'leri biraz tarihten birazda burdaki öğrenci ve işadamlarından duyduğum kadar tanırım ama hepsini toplasan tartsan sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır:oops:
Yaşım 37 İstanbul'da sigorta işleri ile uğraşmaktayım.Fanatik derecesinde FENERBAHÇE'li olup SARI VE LACİVERT renklere aşığım...
Anladığım kadar ile biraz taramalar yaptım ve okudum.Bundan sonra sizlerlede sporu,dostluğu,şiiri,siyaseti,dini artık forum literatüründe ne varsa tartışmak isterim.
Benide bir forum sakini olarak kabul ederseniz ne mutlu bana...Bu ana dek veya bundan sonrada hatamız olursa affola dileklerimle herkese tekrar saygılar ve sevgiler...
Oğuz
4twelve
10-01-2004, 07:23 AM
Öncelikle herkese merhaba:P
Google'de forumlarla ilgili araştırma yaparken dikkatimi çekti ve giriş yaptım. Biraz tarama yapınca ilgimide çekmeye başladı ve bu sayede üye oldum.
Özbek'leri biraz tarihten birazda burdaki öğrenci ve işadamlarından duyduğum kadar tanırım ama hepsini toplasan tartsan sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır:oops:
Yaşım 37 İstanbul'da sigorta işleri ile uğraşmaktayım.Fanatik derecesinde FENERBAHÇE'li olup SARI VE LACİVERT renklere aşığım...
Anladığım kadar ile biraz taramalar yaptım ve okudum.Bundan sonra sizlerlede sporu,dostluğu,şiiri,siyaseti,dini artık forum literatüründe ne varsa tartışmak isterim.
Benide bir forum sakini olarak kabul ederseniz ne mutlu bana...Bu ana dek veya bundan sonrada hatamız olursa affola dileklerimle herkese tekrar saygılar ve sevgiler...
Oğuz
Hosgelin de ...birader olmadi be......yni 6-2 tenis macimi bu..:cool:
Hosgelin de ...birader olmadi be......yni 6-2 tenis macimi bu..:cool:
Hoşbulduk;)
Biz hiçbir zaman tabela seyircisi olmadıkki gocunalım. Üzüldük elbette,beklentimiz fazlaydı ve maçın her kırılma noktasında şans hep onlara güldü...
Yapılacak tek bir şey var şu anda onları bağrımıza basıp HEP DESTEK TAM DESTEK DEMEK...
Son dönemde nette gezen bir şiiri buraya copy edeyorum selamlarla ;)
Bize fiziği yanlış öğrettiler...
İnsan sesi uçak sesini bastıramaz dediler...Onlar Şükrü Saraçoğlu'nu
görmediler...Bize hayat bilgisini yanlış öğrettiler.Yerli malı, yurdum malı
kullan dediler.Onlar Van Hooijdonk'u görmediler...Bize matematiği yanlış
öğrettilerKale direklerinin açısı 90 derecedir dediler
Pierre'infrikiklerinde 95 olduğunu görmediler...Bize müziği yanlış
öğrettilerEn zor olanı çok sesli korodur dedilerOnlar 55,000 Fenerliyi aynı
anda görmediler...Bize türküleri yanlış öğrettiler.Lorke lorke lorke
dediler.Onlar Nobre'yi görmediler...Bize edebiyatı yanlış öğrettiler.En
güzel eserler aruzla yazılır dediler.Onlar Fenerbahçe şiirlerini
dinlemediler...Bize coğrafyayı yanlış öğrettiler.Brezilya, kahvesiyle meşhur
dediler.Onlar Alex'i hiç görmediler...Bize efsane aşkları yanlış
öğrettiler.Kerem'le Aslı, Ferhat'la Şirin dediler.Onlar Fenerbahçe aşkını
hiç tatmadılar...Bize bir tek şeyi doğru öğrettiler..En büyük Fenerbahçe,
başka büyük yok dediler...YASANACAK COK SEY VAR ANCAK BUNLARI DOGRU SEKILDE
YASAMAK YADA YASAMAMAKTA VAR. SIZLER DOGRUYU SECENLERDEN OLUN..
Administrator
10-01-2004, 07:35 AM
......yni 6-2 tenis macimi bu..:cool:
tüm fenerbahçe hayranlarına: geçmiş olsun.. :P :lol:
tüm fenerbahçe hayranlarına: geçmiş olsun.. :P :lol:
Önce hoş geldin demeni beklerdim ama madem önceliği geçmiş olsuna verdin yapılacak birşey yok...;)
Biz Tasada,Sevinçte,kederde hep o renklerle beraber olduğumuz için üzgünüz ama biliyoruzki bu takım daha bize çok sevinçler yaşatacak daha önceledi olduğu gibi:D
Ben ingilizim deyip ingilizce yazssaydin ve manchester united taraftariyim deseydin once hosgeldin deyip sonra mac i?in tebrik edilirdin .
Siz dalga gececeginize kendinize bakin ne basariniz var ben GALATASARAY taraftariyim UEFA yi ARSENAL in SUPER kupayi REAL MADRIDin elinden soke soke alip kaldirdik siz ne yaptiniz?Avrupada yenmedigimiz takim yok daha sezon basinda PORTO yu dagittik siz ne yaptiniz? Tabiki hi? D?nya ???nc?s? olduk siz ne yaptiniz?
ASIA CUP ta izledim UZBEKISTAN i IRAN gibi bir ulkeye elendiniz hemde o futbol oynamayi bilmeyen UZBEK takimda RUS doluydu o takima bile futbolcu yollayamayan bir halkin vatandasi saygili olmayi bilmeli ASYA CUP ta kupayi kazana JAPONYA yi biz ?lkesinde eledik pozisyon bile vermeden siz daha ne konusuyorsunuz.
4twelve
10-03-2004, 05:14 AM
Ben ingilizim deyip ingilizce yazssaydin ve manchester united taraftariyim deseydin once hosgeldin deyip sonra mac i?in tebrik edilirdin .
Siz dalga gececeginize kendinize bakin ne basariniz var ben GALATASARAY taraftariyim UEFA yi ARSENAL in SUPER kupayi REAL MADRIDin elinden soke soke alip kaldirdik siz ne yaptiniz?Avrupada yenmedigimiz takim yok daha sezon basinda PORTO yu dagittik siz ne yaptiniz? Tabiki hi? D?nya ???nc?s? olduk siz ne yaptiniz?
ASIA CUP ta izledim UZBEKISTAN i IRAN gibi bir ulkeye elendiniz hemde o futbol oynamayi bilmeyen UZBEK takimda RUS doluydu o takima bile futbolcu yollayamayan bir halkin vatandasi saygili olmayi bilmeli ASYA CUP ta kupayi kazana JAPONYA yi biz ?lkesinde eledik pozisyon bile vermeden siz daha ne konusuyorsunuz.
Canim kardesimniye saldiriyon hep biraz alttan al yaaa..Direk saldirma...
?nce Hosgeldin demeyi ogrenin kardesine hosgeldin demeyi bilmeyen akil veririrken durup dusunmeli kendini tartmali.Dalga ge?tiginiz FENERBAH?E MAN UTD nin sahasinda 40 k?s?r yillik yenilmezlik rekorunu egale etmisti bilmiyorsaniz ogrenin.Sahsen ben bir Uzbekistanin iran a yenilmesine uzulmustum takim her ne kadar rus dolu olsa bile.
4twelve
10-03-2004, 10:12 AM
?nce Hosgeldin demeyi ogrenin kardesine hosgeldin demeyi bilmeyen akil veririrken durup dusunmeli kendini tartmali.Dalga ge?tiginiz FENERBAH?E MAN UTD nin sahasinda 40 k?s?r yillik yenilmezlik rekorunu egale etmisti bilmiyorsaniz ogrenin.Sahsen ben bir Uzbekistanin iran a yenilmesine uzulmustum takim her ne kadar rus dolu olsa bile.
Sen simdi Galatsaray li olarak fb yi mi savunuyon..Yuh olsun sana be......Biz Hosgeldin demesini de gule gule demesinide Defol demesinide cok iyi biliriz canim kardesim ..sEN BENIM DIGER Topic;lerde ki elestirilerime cevap bulamadin boyle vakit harciyon galiba heee....
Biz t?rkler boyleyizdir ne kadar anlasmasakta yurt disinda birbirimizi koruruz hangi topicteki yazilarina cevap bulamamisim? Sen anca admine yalaklik yaparsin fazla ukalalik yapma.
4twelve
10-03-2004, 11:50 AM
Biz t?rkler boyleyizdir ne kadar anlasmasakta yurt disinda birbirimizi koruruz hangi topicteki yazilarina cevap bulamamisim? Sen anca admine yalaklik yaparsin fazla ukalalik yapma.
Sen turksen ben ermeniyim ulen...Senin gibi bilgisiz ve kultursuz bir insanla inan soydas olmaktan utaniyom canim kardesim.....Ukalalik ne demek biliyomusun canim kardesim yani sozluk anlamini ..Bence tam senin tanimina uyuyor bundan sonra mete degil ukala demek gerekiyo sana ( ukala : bilmedigi konularada bilgiclik tasliyan kimse )Amacim kimseye yalakalik yapmak degil sadece dogru olanin tarafinda olmak ayrica o kucuk beynin ve gozlerinle okursan adminle fikir olarak ne kadar karsi karsiya oldugumuzu gorursun ( tabii anlama kapasitesi varsa ) Sana Allahtan akil fikir diliyorum ..
P/S: Ayrica forumlari iyi okursan hangi sorularima hangi forumlara cevap veremedigini gorursun balik hafizali kardesim..........
Sen misafirine davranisinla ve kendi ulkeni kotulemenle benim gozumdeki notunu aldin sen kendi halkindan utanan ezik birisin daha fazla vizildama bence t?rk degilsin bile ne kadar t?rkiyede dogdum kadikoyde okudum vs desende.
Dummie
10-03-2004, 02:24 PM
METE
Ne kadar sachma bir sheyler yaziyorsun. Shimdide Turkienin futboldan bashka bir ishi yokki yapsin. Charshanbaya kadar Cumartesi gunu olan futbol matchini paso konushuyor. Charshabadan sonra ise gelecek Cumartesi gunu olacak matchi konushuyor. Bak, Turkie FIFAya ne zaman uye olmushtu? 1923te degilmi? Ozbekistan ne zaman olmushtu? 1992de. Yani sen bize Turkie 1936 kadar neler kazandigini yazsana. Kim bilir 70 sene sonra Ozbekistan takimi nerelerde olacak. Siz shimdiki durumunuza ancak 75 sene sonra gelmishsiniz. Bizim takim ise uye olduktan 2 sene sonra Asiya olimpiyatinda birinci olmush. Ozbek takimlarindan Neftchi 1994 yilinda Asia shampionlar kupasinda 3cu olmush. Shimdi bashka takim Pakhtakorda en azindan ucuncu olur. Kim bilir 20-30 sene sonra bizim takimlarin hali ne gececek.
METE
Ne kadar sachma bir sheyler yaziyorsun. Shimdide Turkienin futboldan bashka bir ishi yokki yapsin. Charshanbaya kadar Cumartesi gunu olan futbol matchini paso konushuyor. Charshabadan sonra ise gelecek Cumartesi gunu olacak matchi konushuyor. Bak, Turkie FIFAya ne zaman uye olmushtu? 1923te degilmi? Ozbekistan ne zaman olmushtu? 1992de. Yani sen bize Turkie 1936 kadar neler kazandigini yazsana. Kim bilir 70 sene sonra Ozbekistan takimi nerelerde olacak. Siz shimdiki durumunuza ancak 75 sene sonra gelmishsiniz. Bizim takim ise uye olduktan 2 sene sonra Asiya olimpiyatinda birinci olmush. Ozbek takimlarindan Neftchi 1994 yilinda Asia shampionlar kupasinda 3cu olmush. Shimdi bashka takim Pakhtakorda en azindan ucuncu olur. Kim bilir 20-30 sene sonra bizim takimlarin hali ne gececek.
Umarim basarili olursunuz fakat basarisiz oldugunuz veyahu farkli yenildiginiz zaman size ne oldu ne kadar fark yediniz tenis macimi bu demem hi?bir zaman. Ozbekistan macini izlerken ?zbekistani desteklerim yenilirse ?z?l?r?m fakat damarima basilirsa mukayese yaparim sizde ne varki gibisinden , art niyetim olsa Asia Cup taki iran yenilgisini daha once yazip dalga gecerdim sadece bir topicte oynayanlar niye rus diye sormustum o kadar fakat bazi arkadaslar 6-2 lik yenilgiyi sicagi sicagina merhaba diyen insana hosgeldin demeden alay ediyorlar.Bazi kisilere gaza gelip cevap verirken sizleri kirdim kusura bakmayin .
:(
4twelve
10-03-2004, 10:37 PM
Sen misafirine davranisinla ve kendi ulkeni kotulemenle benim gozumdeki notunu aldin sen kendi halkindan utanan ezik birisin daha fazla vizildama bence t?rk degilsin bile ne kadar t?rkiyede dogdum kadikoyde okudum vs desende.1.Misafir Kim?
2.Kendi halkim kim?
3.Utandigim seyler ( Mesela )
4.Turkluge karar Mercii Senmisin?
5.Hala Diger Forumlardaki Sorularima Cevap Alamadim
6.Camur At Izi Kalsin Slogani Bu forumda Tutmaz.
7.Ayrica Bilgi :1993 1995 YILLARI arasinda 1.Komando Tugayinda Askerlik yaptim Cakirsogut SIRNAK ( 18 ay aslanlar gibi )
Katildigim Operasyonlar
1.Gabar Dagi
2.Buyuk Ayi
3.Bayrak( Kuzey Irak )
4.Cudi Dagi Peygamber Ziyareti Operasyonu
Ayrica ailem Kadikoy Vergi Dairesi tarafindan en cok vergi verenler siralamasinda 2001 2002 2003 yillari arasinda dereceye girmistir
Ben kendi kultur birikimimle dogru olmayan herseyin karsinda dururum canim kardesim ( bak hala canim kardesim diyom sana )
Sen ne yaptin kardesim Ulken icin...
P/S: Sen simdi inanmassin ama kanit da veririm sana ...........
Tüm Özbek kardeşlerime göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum...
black_cat
10-04-2004, 04:50 AM
[QUOTE=4twelve]Sen simdi Galatsaray li olarak fb yi mi savunuyon..Yuh olsun sana be.....
demishsin...
ne olmush? Yani sevinsin mi fb yenildikce yabanci takimlara? ben besiktashliyim,ama tum takimlari savunurum hepsinin ilk amaci , yabanci takimlari yenmek,en azindan o seviyeye gelebilmek, galatasaryin hedefi buydu bashlangicta okuduguma göre. biliyorum simdi güleceksiniz beshikatshin durumuna, ama ben 6 yil önce bes.liydim hala öyleyim, hangi takim iyiyise onu tutmuyorum cogu insanlar gibi.
Buarada hoshgeldin Oguz :)
[QUOTE=4twelve]Sen simdi Galatsaray li olarak fb yi mi savunuyon..Yuh olsun sana be.....
demishsin...
ne olmush? Yani sevinsin mi fb yenildikce yabanci takimlara? ben besiktashliyim,ama tum takimlari savunurum hepsinin ilk amaci , yabanci takimlari yenmek,en azindan o seviyeye gelebilmek, galatasaryin hedefi buydu bashlangicta okuduguma göre. biliyorum simdi güleceksiniz beshikatshin durumuna, ama ben 6 yil önce bes.liydim hala öyleyim, hangi takim iyiyise onu tutmuyorum cogu insanlar gibi.
Buarada hoshgeldin Oguz :)
En sonunda bir hoşgeldin diyen oldu:P Teşekkürler Black_Cat
Beşiktaş'ın şuanki durumu hiç kimseyi yanıltmasın. Yeni hoca,yeni yönetim,yeni TD. Beşiktaşın tek yapması gereken bu seneyi takımı oturtma çabası içinde olması.
Bu Td. korunur 2 tanede iyi transfer yapılırsa ara dönemde ligde şampiyonluk olmasa bile UEFA kupasında beşiktaşı iyi günler bekliyor...
black_cat
10-06-2004, 02:20 AM
Inshallah hakli cikarsin :)
Yabanci oyunculari hakkinda ne düsunuyorsun, sence kalmalari dogrumu? Yani onlar türklerden daha iyi oynamalari olasiligi az bence, cunku onlar bunu ancak para icin yapiyorlar...Hm, ama pek emin degilim....Bana anormal geliyor bu durum...
Inshallah hakli cikarsin :)
Yabanci oyunculari hakkinda ne düsunuyorsun, sence kalmalari dogrumu? Yani onlar türklerden daha iyi oynamalari olasiligi az bence, cunku onlar bunu ancak para icin yapiyorlar...Hm, ama pek emin degilim....Bana anormal geliyor bu durum...
Beşiktaşın yabancı oyuncularına bakıldığı zaman;
Ronaldo;Önceki senelerde Zago ile defansta iyi bir ikili oluşturmuşlardı.Zago gittikten sonra defansın uyumsuzluğu ve üzerine bu sene defansta AĞIR kalışı işleri kötüleştirdi. Geçen maçta eline aldığı bir darbe ile kolu kırıldığı için 1 ay kadar oynayamayacak.son söz bu onun beşiktaşta son sezonu olur gibime geliyor...
Carew; Mükemmel bir golcü ,ve asistçi .Oda uyum sorunu yaşıyor ve Sergen,Ahmet Hassan,ve pancu ile ilerideki uyumsuzluğu Carew'in kendini göstermesine engel oluyor. İleride daha iyi olacaktır...
Ahmet Hassan ; Bu senede aynı terane.Bir var bir yok;)
Pancu:Oynadığı zaman maçı koparıp alacak.oynamadığı zamanda maçı verecek kadar çift taraflı bir adam.Sanırım bu sene bileti kesilir...
Juan Fran; Solda mükemmel ama ondan daha iyi şuan forumunun zirvesinde deli İbrahim var.aynı kulvarda birbirlerini kilitliyorlar ama iyi bir transfer...
Cordoba : sakatlığı sırasında Del Bosgue iki kaleciyede şans verdi.iki kalecide iyi olmasına karşın yinede vazgeçilmez :)
Şuanki durumda yerlilerde yabancılarda artık alacağı paraya bakıyor. eski forma aşkına oynama durumları ortadan kalkmış gibi gözüküyor.
Beşiktaş'ın şuan uyum sorunu var ve geleceği iyi olacak yalnız
TAŞLARLA FAZLA OYNAMAMAK ŞARTI İLE
Selamlarla;)
ganjubas
10-06-2004, 07:14 AM
Hos geldiniz Oguz.
Futbolcular nie o kadar zengin? Sizler gibi futbol "fan"lari hayatinizi bir takim hakkinda dushunmakta yashadiginiz icin. Futbola o kadar "fan" almak iyi degildir... Hayatta daha onemli sheyler var. Affediyorsunuz turkceme.
Hos geldiniz Oguz.
Futbolcular nie o kadar zengin? Sizler gibi futbol "fan"lari hayatinizi bir takim hakkinda dushunmakta yashadiginiz icin. Futbola o kadar "fan" almak iyi degildir... Hayatta daha onemli sheyler var. Affediyorsunuz turkceme.
Selam ganjubas hoşbulduk;)
Futbola tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'dede büyük bir ilgi var. Sektörde çok büyük paralar döndüğü için başrolleride futbolcular oynadığına göre en büyük parayı götürmekte onlara düşüyor gibi görünsede esas parayı hep perde arkasındaki insanlar götürür;)
Futbol bizde amaç değil araçtır. Yeri gelir milliyetçiliğin,ekonominin,siyasetin,dostluğun ve aşkın içindede futbolu bulabilirsin;)
Türkçen gerçekten çok iyi zannım gün geçtikçede iyiye doğru gidecek...
Selamlarla
black_cat
10-06-2004, 07:44 AM
Buarada Hakan Sükur olayini duydunuz degilmi? Dinci diyorlarmish okuduguma göre.(ne olmush sanki adam dinini futbola yansitacak degil ya..)..Vatan haini gibi sacma seyler, ben inanmiyorum bunun böyle olduguna...O iyi olan bir turk oyuncu oyuzden avrupalilar oyundan cikarmak istiyorlardir , yabancilari alsinlar turkler diye...neden olmasin, gecen WM de az kalmisti zafere...Korkmuslardir ab liler. Grand Prix te de aynisi oldu, sertab yendikten sonraki yil athena mi bilmem ne gibi sacmalar turkiye icin söyledi...
4twelve
10-06-2004, 08:06 AM
Beşiktaşın yabancı oyuncularına bakıldığı zaman;
Selamlarla;)
Usta sen feneri yazsana be yavvv bosver besiktasi....Bu arada ilk ben hosgeldin dedim bak bizi es geciyon darilirim valla once hos geldin dedim ondan sonra tenis macini sordum..Hem gel seni askta bulalim biraz ustam hep futbol hep futbol olmuyoki boyle
( Bu arada Thread i de gec de olsa hit verme firsati buldum....)
Buarada Hakan Sükur olayini duydunuz degilmi? Dinci diyorlarmish okuduguma göre.(ne olmush sanki adam dinini futbola yansitacak degil ya..)..Vatan haini gibi sacma seyler, ben inanmiyorum bunun böyle olduguna...O iyi olan bir turk oyuncu oyuzden avrupalilar oyundan cikarmak istiyorlardir , yabancilari alsinlar turkler diye...neden olmasin, gecen WM de az kalmisti zafere...Korkmuslardir ab liler. Grand Prix te de aynisi oldu, sertab yendikten sonraki yil athena mi bilmem ne gibi sacmalar turkiye icin söyledi...
black-cat öncelikle merhaba...
Hakan şükür Fethullah hocanın müritlerinden biridir yanılmıyorsam milli takımdada bir kaç tane olacak.
Hakan iyi oynadığı zamanda Tarikatçı durumları gözönüne gelmez ama işler kötü gittiği zaman onun futbolculuğunu bitirebilmek için Tarikatçı oluşu gündeme getirilir...
O gerçekten iyi bir futbolcu tüm zamanların tüm gol krallıklarında mutlaka bir yeri ve imzası vardır...
Son milli takım kampına çağrılmadı sanırım Ersun Yenal hocanın kafasında daha bir agresif,yırtıcı bir santrafor tipi var. Ama önümüzdeki günlerde mutlaka milli forma ile maçlarda yer alacaktır...
Dünya kupasında 2 defa karşılaştığımız Brezilye hayallerimizi çime gömdü:evil:
Eurovisyon yarışmasına gelince bundan 15 sene önce milli bir olay olarak gördüğümüz yarışmayı artık hiç kimse ciddiye almıyor ama birinci gelince bizde ülke olarak bi havaya girdik;)
ben dedim adam kronik fenerli diye bak adam geçen sene de böyleymiş
zorlu
08-27-2005, 11:09 AM
ben dedim adam kronik fenerli diye bak adam geçen sene de böyleymiş
kardeşim adam evlenemeyince ne yapsın yani,
fenere verdi kendini onunla avunuyor garibim,
bu arada bizde cimbomluyuz yani
aspava
08-28-2005, 06:24 AM
BENDE GELDİM :PBELALIN
SENDE HOŞŞŞŞT GELDİN OĞUZ:twisted:
Birde insanlar yazdıklarına dikkat etselerde sene öncesi arşivlerin tozlu sayfalarından mete zoru getirilen bu dostluk ve nezaket dolu topici katletmeseler...:rolleyes:
Yazar,yazar yazmaz uzaklarda arama demiş...
Ne o zorunuza mı gitti ? Yazdıklarım sizi kızdırdı mı? İncitti mi?
Ne o zorunuza mı gitti ? Yazdıklarım sizi kızdırdı mı? İncitti mi?
Sorun sen değilsin ! Bir yöndende iyi yapmışssın senin sayende topici hatırlamış oldum...
Sorun olan zatı muhterem kendini biliyor olmalıki okuduksan sonra bir daha foruma girmedi:lol:
aspava
08-29-2005, 07:20 AM
Sorun sen değilsin ! Bir yöndende iyi yapmışssın senin sayende topici hatırlamış oldum...
Sorun olan zatı muhterem kendini biliyor olmalıki okuduksan sonra bir daha foruma girmedi:lol:
daha yeni okudum iftira atma:evil:
yoksa sen http://www.cepforum.com/forum/customavatars/avatar35534_1.gif (http://www.cepforum.com/forum/member.php?u=35534) 'saraylımısın:twisted:
Usta bu forumda kuş uçsa benim haberim olur bu bir...
Yazdığın kelime dizisi sana yakışmamış bu iki...
Verdiğin forum dizimi açılmıyor bu üç...
devam etcek...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.