View Full Version : Oğuz'ca
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
zorlu
07-26-2005, 07:58 AM
yüzyılın transferi bu forumda....
hayırlısı olsun...
dervish
07-26-2005, 08:00 AM
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA
:lol::lol::lol:
hayırlısı olsun...
4twelve
07-26-2005, 08:01 AM
hayırlısı olsun...
Ana Oguz Oguz Oguz sen bu diyarlardan de git artik yavf..Abariiiiiiiii anaaaaaaaaa vays offff oovvvvvvvv bu ne gusel bir foto yavf....
dervish
07-26-2005, 08:04 AM
http://www.googlefight.com
buradan da galatasary ve fenerbahce diye aratip gorebiliriz.
Aayrica Google diyorkine !!!!
Results 1 - 10 of about 1,470,000 for galatasaray. (0.74 seconds)
Results 1 - 10 of about 887,000 for fenerbahce. (0.19 seconds)
Results 1 - 10 of about 1,090,000 for besiktas. (0.11 seconds)
varin hesab edin ey ahali....................................
Pardon editliyom Kestanebahce,ezikbahce vb.gibi fb nin diger ismilerinide arattirirsak fb hjerkesi gecer
4twelve
07-26-2005, 08:14 AM
http://www.googlefight.com (http://www.googlefight.com/)
buradan da galatasary ve fenerbahce diye aratip gorebiliriz.
Dervish kardesim goz lasim gormek icin o herkeste yokkk bu ezikbahceliler zati ileri derece kor olduklarindan tuturyorlar ezikbahceyi:lol:
dervish
07-26-2005, 08:17 AM
Cok gittik uzerine 7ener5ahcenin, aglar simdi oguz abi :lol::lol::lol:
Dervish kardesim goz lasim gormek icin o herkeste yokkk bu ezikbahceliler zati ileri derece kor olduklarindan tuturyorlar ezikbahceyi:lol:
aspava
07-26-2005, 08:21 AM
hayırlısı olsun...
kaç milyon dolar aldı acep:twisted:
hahahahahahahahaaaaaaaaaa
cok güldüm zorlu
EEEE
BU KADAR TAVUĞADA BİR HOROZ LAZIM:lol:
Resim çok iyi zorlu ustamı kutlamak isterim ama bilmesi gerekirki elmasın çamura düşmesi ile elmas nasıl değerinden bir şey kaybetmiyorsa,fotoshopta olsa üzerime GS forması giydirilmiş olsa bile GS ezikliğinden birşey kaybetmez:lol:
007 Aybike hanım 6'dan 7 diyor:lol: Aybike hanım ben gördüğümü siz duyduğunuzu söylüyorsunuz farkındamısınız:lol:
Aspava kardeşim birgünde başkasının ipi ile kuyuya inma be kardeşim:lol: Bide ortaya sen bişiler koy bakalım:twisted: :lol:
Dervish bu kafayla 007 Aybike'den kızı alabilirsin ama benden izni asla:twisted: :lol:
Honk kong'lu ustam sen ise anladınnnnnnnn:lol:
Aybike
07-26-2005, 09:51 AM
[QUOTE=oğuz]EEEE
BU KADAR TAVUĞADA BİR HOROZ LAZIM:lol:
Resim çok iyi zorlu ustamı kutlamak isterim ama bilmesi gerekirki elmasın çamura düşmesi ile elmas nasıl değerinden bir şey kaybetmiyorsa,fotoshopta olsa üzerime GS forması giydirilmiş olsa bile GS ezikliğinden birşey kaybetmez:lol:
007 Aybike hanım 6'dan 7 diyor:lol: Aybike hanım ben gördüğümü siz duyduğunuzu söylüyorsunuz farkındamısınız:lol:
Aspava kardeşim birgünde başkasının ipi ile kuyuya inma be kardeşim:lol: Bide ortaya sen bişiler koy bakalım:twisted: :lol:
Dervish bu kafayla 007 Aybike'den kızı alabilirsin ama benden izni asla:twisted: :lol:
Ben sana rekoooooooooor diyom rekoooooooor..Kırılmadığı sürece eskisi geçerli
heheheheeeh..ve rekor 7 kişiyle 7 heeeeeyt be...
Eve kız konusuna gelince ben sizden iznsiz kız veremem bu doğru..Sen , aspava ve zorlu abilerinin izni olmadan ne ben nede eşim kız veremeyiz...
Şimdi yandınız ülen...Kapınıza dayananları şiz başedin birazda oh beeeeee.. :lol:
Aybike
07-26-2005, 09:53 AM
hayırlısı olsun...
Beleşe almışızdır bunu biz kesin hehehheeh tipe bak...
Ölüyom gülmekten yav..Forma açmış ama dimi...Bide kabararak poz vermiş...
hahahahhahahay öleceeeeeeeeem zorlu..canın cıkmasın emi...hahahahahahayyy :lol:
dervish
07-27-2005, 12:51 AM
Bi derdim kiz almak kalmisti...
Bi derdim kiz almak kalmisti...
Söyle dertlerini paylaşalım,dinliyelim,yarıdmıcı olmaya çalışalım...:blowup:
dervish
07-27-2005, 01:50 AM
sen sorma ben soylemim :lol:
shu mesajin sonundaki smileye koptum
Söyle dertlerini paylaşalım,dinliyelim,yarıdmıcı olmaya çalışalım...:blowup:
Ben Fenerlist ekibinin birlikte coskuyla mac izleyecegini, birlikte daha pozitif neler yapabilecegimizi, organizasyonlar,besteler, eglenceler,kutlamalar,toplantilar vs. dusunur ve mutlu olurken burada nefretin boyutlarini inanilmaz tabirlerle asan arkadaslarin var oldugunu gormek beni acikcasi endiselendirdi. Konunun basinda bende sevmedigimi hatta nefret ettigimi soyledim ama bunu ne eyleme donusturecek kisiligim ne de cesaretim var.
İnsanlar bazi kotu eylemlere maruz kaldilar duyduk uzulduk ama bu antipatiyi nasil yok ederizi dusunen oldumu aramizda merak ediyorum. Dusmanimizin bize saygi gostermesini istiyoruz bizler hicbirsey yapmamis olmamiza ragmen sevilmiyor nefret ediliyoruz. Anliyor ve hep birlikte uzuluyoruz. İcimizdeki kini ve nefreti buyutmek bizim hata yapmamiza sebep olur ki hatalari yapmaya basladik bile. Bir yorenin uyrugunu tartisma yollarina girersek tarifi imkansiz zaiyatlar verme sansimiz yuksektir. Sonrasinda stadyumunda insan oldurulen takim gibi adimizi kara listeden sildiremeyiz.
Ben bu listte birlik ve beraberlik icin varim, Fenerbahcemin cikarlari icin varim nefretimi dile getirmekten cekinmem ancak Fenerbahceme gelecek zararlardan da korkarim bugun yaptigimiz gibi. Burada yazilanlari okuyan bir trabzonsporlu yada tarabzon vatandasi bizim onlar hakkindaki dusuncelerimizin boyutlarini ogrendiginde 10 kisilik bir grup yuzunden Fenerbahcemiz zarar gormezmi sizce? Bence gorur!
Yazilanlari sabahki bir yazim sonrasi sadece okuyor okudukca sasiriyorum Fenerlist'de bile kombine alan arkadaslarin arasinda takimimiza zarar verebilecek insanlar varmi diye dusunmeye basladim ve endiseye dustum.! Bazen birseylerin dozunu fena halde kaciriyoruz nerede Fenerbahceli durusumuz ovgulerle bahsettigimiz Fenerbahce karakterimiz ve agirligimiz bu guzellikleri kaybettigimiz anda siradan insanlar oluyor digerlerinden hicbir farkimiz kalmiyor. Cok deger verdiginiz Trabzonlu insanlar yokmu hayatinizda burada yazilanlardan bahsedebilecekmiyiz bu insanlara yada gizleyerek arkasinda her ne olursa olsun durdugumuz Fenerbahce taraftarligi hakkinda ne dusunecegiz. Aramizda var birkac arkadas onlarida idare ediyoruzmu diyecegiz.?
Trabzonspor konusu gundemi aksamin bu saatine kadar mesgul etti. Yarin sabahtan itibaren konusulmayacagini umuyorum yada konusana cevap verilmeyecegini. Ben Fenerbahce beyefendiligini hayatimin sonuna kadar tasiyacak ve (Bu listte yar alan bir cok ornek arkadasim gibi) onurlanmaya devam edecegim.
Birbirini inanilmaz sekilde kiran arkadaslar oldu insan kirmak o kadar kolay olmamali arkadaslar bu insan birde FENERBAHCELİYSE..!!
Bu arada Rustunun dondugu haberi geldi umarim Fenerbahcemize hayirli olur.
Sevgiyle ve FENERBAHCEYLE kalin,
Cem'den;)
Merhaba arkadaslar,
Nasil bagdastiradigimiza, bu durumlara neden geldigimize, insanligimizi kaybedecek derecede nefretle nasil olup da doldugumuza bir anlam veremiyorum.
Hepimiz tarafiz, taraftariz, Fenerbahce gonuldasiyiz.
Tuttugumuz, hayat felsefemizi sekillendirdigimiz, yasam bicimi yaptigimiz Fenerbahce bir spor kulubu...
Yani, temelinde toplumlari baris, centilmenlik ve saygi cercevesinde yaristirmak olan sporun icra edildigi bir camia...
Bizler de vurguladigim gibi bu camianin taraftarlariyiz.
Spor, rakipler arasinda, kendi kurallari ve gereklilikleri icerisinde icra edilen, sonunda kazananin ya da kaybedenin oldugu bir etkinlik...
Tum bunlari yazdiktan sonra kin, nefret, dusmanlik nasil telafuz edilebiliyor? Nasil ,ayni topraklari paylastigimiz insanlar arasinda boylesine tehlikeli catismalar yasanabiliyor?.. Mantigim almiyor!
Neyi paylasamiyoruz?
Arkadaslar,
Rakiplerimizi, adi her ne olursa olsun, hangi kesimden olusursa olussun sevmek zorunda degiliz. Yurt disi musabakalarda desteklemek zorunda da degiliz.
Hatta yenilmelerini isteyebilir, bu oldugunda sevinmeyi de tercih edebiliriz.
Fakat, alti ustu bir spor rekabeti icerisinde bulundugumuz camialar icin "bizim dusmanimiz, nefret duyuyorum, kin besliyorum" gibi tehlikeli soylemler Fenerbahceli olarak bizlere hic mi hic yakismiyor.
"Onlar bize bunlari bunlari yapti, bizi oldurmeye kalkti, haklarimiza tecavuz etti, adil olmayan mucadelelere girdi, ahlaksiz ve sporla bagdasmayan yollarla karsimiza cikti" diyerek ayni seviyesizlikle ve yakisiksizlikla mukabele etmenin buyuklukle iliskisini bana biriniz aciklayabilir mi?
Eger bize karsi gayriahlaki ve suc teskil eden bir hareket sozkonusu ise bunun mucadelesi ayni bicimde cevap vermekle olmaz, olmamali...
Bir suc varsa cezasini vermek bize dusmemeli. Sadece adaletin saglanip saglanmadigini takip etmeli ve yerine getirilmesi icin gereken kamuoyunu olusturmaliyiz; baska birsey degil...
Ben butun deplasmanlara, bize verilen sayida ve olmasi gereken kriterlerde gidip takimimi desteklemek istedigimde once kulubum, sonra da gidilen deplasmandaki kulup ve yerel merciler ve tabii ki devletimiz benim ve benim gibi destek vermek uzere musabakayi izlemeye gidenlerin her turlu guvenligini saglamakla yukumludur.
Bunu saglayamiyorum diye gidisi engellemek hicbirinin hakki degildir.
Bu yapiliyorsa topyekun ayaklanip (vatandaslik haklari cercevesinde) haklarimizi aramak da bizim tasarrufumuzdur.
Aksi bir harekette bulunmak, dusmanlik mesajlari vermek, kin ve nefret tohumlari ekmek bizim yolumuz olmamalidir.
Deplasman hakkinin gaspedilmesi bir ornek olarak verilmistir.
Amacim, cirkinliklere ayni cirkinlikle ya da ofke ve nefretle degil; haklarimizi yasal cercevede savunarak ve musabakalarda ustunluk saglayacak yapilanma ve hazirliklarda bulunarak; sporun barindirdigi kurallar icerisinde hareketlerde bulunmanin daha anlamli ve bize yakisan oldugunu vurgulamaktir.
Camialara karsi kendi icinizde duydugunuz kini, sevgisizligi ve ofkeyi insanlara empoze ederek olasi kitlesel catismalara, sporla alakasi olmayan sahalarda yasanan vahim olaylara temel hazirlamaya kimsenin hakki yoktur.
Ne yani?..
Ayni bayrak altinda, ayni vatanda, ayni topraklarda yasadigimiz kendi insanlarimizi, bir spor musabakasinda ya da sampiyonluk mucadelesinde bertaraf etmek edina dusman mi bellemeliyiz?
Bize kafa tutabilen (ama ahlaki, ama gayriahlaki) rakiplerimiz hep dusmanimiz, ama biz en buyuguz oyle mi?
Sporu dusmanlikla birlikte telafuz edebilmek bile insanin midesini bulandiriyor.
Gercek savaslarda, gercek dusmanina bile elini uzatmis, yaralisini tedavi etmis, sirtinda tasimis bir milletin tarihi ile ovunen insanlari oldugumuz unutulmasin.
Lutfen!
Hepiniz SEVGI ve SAYGI ile kalin,
HIZIR HOSCA'dan;)
Aybike
07-27-2005, 11:55 PM
Noldu OĞuz?
aspava
08-03-2005, 08:29 AM
OĞUZ sen hoşlanırsın çizimlerden:)
http://img210.imageshack.us/img210/1617/86510249ra.jpg
BU SICAKTA ANCAK BU KADAR...
aspava
08-04-2005, 09:16 AM
BU SICAKTA ANCAK BU KADAR...
ne o oğuz dilin dışarda kalmış sıcaktan:twisted:
http://www.theage.com.au/ffxImage/urlpicture_id_1068674286842_2003/11/13/1211ww6,0.jpg
BÜYÜKLERİMİZDEN, SÖZÜDE BÜYÜK OLANLARDAN BİR ARİF KİŞİ DERKİ;
aspava
08-04-2005, 10:23 AM
BÜYÜKLERİMİZDEN, SÖZÜDE BÜYÜK OLANLARDAN BİR ARİF KİŞİ DERKİ;
peki öyle olsun acaba bu kişi arif sayılırmı ?söz yok görünüm var :)
http://img17.echo.cx/img17/7776/salarnasl2em.jpg
F-1'E 5 KALA UYGULANACAK KURALLAR;)
ÖZEL KURALLAR
1-TÜrk pilotlar yarış araçlarının bagajlarında mangal
bulunduramayacak.
2-Otomobilde teyp ve amfi teşkilati varsa söktürülecek; mini
vantilator, kafasını sallayan köpek ve boş CD asılı bulunduran pilotlar
yarışa alınmayacak.
3-Aracların arkasında yazılı, bulunan "Canısı, Var ya, Deli Yurek, Bir Sana
Doyamadım Bir de Sabah Uykusuna, Günahkar Sokakların Tövbekar çocuğu
Muhittin, O simdi Asker 81/3 Tertip Idris" "anan da
sollardı.." gibi ibareler acilen kazınacak
4-Pit-stop aninda (tamir - bakım amaçlı, kisa süreli mola) teknik
ekipten,"Usta gelmişken bi de karbüratöre bakiver" ya da"Diferansiyelden ses
geliyo, alt takimlara el ativer" gibi taleplerde bulunulmayacak.
5-Ulkemize gelen hiç bir yabanci pilotun arabasına yaklaşıp,"Usta kaç yapıyo
bu?", "Bizim Almanya'daki kayınçoda bunun aynısından vardı", "Bunların
ikinci elleri kaça gidiyo hoca" gibi sorular sorulmayacak..
6-Start verildigi anda arkadan "Daaaaat" diye kornayla uyarı yapılmayacak.
7-Yarış esnasında yabanci pilotlarla çarpışmak suretiyle kaza yapan
pilotlarımızın, "Trafik gelmeden yerinden kıpırdatmam arabayi" ya da "Sana
sanayiden tanıdık bi ustanın kartını vereyim, git ona yaptır.
Faturayı ben hallederim" gibi yaklaşımlar göstermelerine kati surette izin
verilmeyecek..
8-Marlboro, Camel, Winston gibi yabanci sigara reklamlariyla birlikte, milli
menfaatler uyarınca, Tekel 2000, Uzun Samsun, Yeni Rakı, Altınbaş,Vefa
Bozacısı gibi reklamlar alınabilecek. Ancak yarış sırasında
kesinlikle çay,sigara içilmeyecek..
9-Cam silici çocuklar pisten uzak tutulacak. Şumi'ye yanaşıp "Abi camın kirlenmiş dur şunu pırıl pırıl yapayım. Ne verirsen ver" diyen çocuklara mani olunacak!!!
10-Yine Startta bekleyen arabaları trafik tıkalı diye zanneden Sucu, Kağıt helvacı, simitçi gibi satıcıların arabaların arasınsa sürücülere satış yapması yasaklanacak!!!!!
11-Piste kati surette hız tümseği yapılmayacak!!!!
12-Pistin civarından Büyük, küçük baş hayvanların olası sürücünün virajı aldığında karşı karşıya gelmesi engellenecek!!!!
13-Pistin üzerindeki üst geçitler yıkılacak!!!
14-Seyircilerin bir kaza anında piste fırlayıp, kazma kürek levyelerle sürücüyü, yaka paça arabadan çıkarmaları engellenecek
Bosver be yasi basi!
Gonlun ne kadar sık sen ondan haber ver?..
Soyle atip koyu grileri-siyahlari sabahtan,
sari bir kaskol atabiliyor musun boynuna, ondan haber ver?
Koyma bir kenara yuregini, ac kapilarini, gelene gecene yol verme girsin
diye iceri ama gomme basini topraga bir cift guzel goz ugruna.
Bilirim yine yeserecek bir cicek bulursun bir dalda, ama aklini
kaybedecekbir ask varsa avuclarinda, birak aksin yollarina.
Yag gec, yik gec, kimse inanmazsa inanmasin.
Sen inan yuregine, hem ona gecmezse kime gecer sozun?..
Buyu, buyu...
Bak ellerin ayaklarin kocaman.
Aklin da maasallah yerinde, e ne diye tutarsin yuregini ucmasin diye.
Akilli ol, yuregin gelir pesinden, bosver yasi basi, ask var mi ask, sen
ondan haber ver?
Takilmissin yuzundeki gozundeki cizgilere.
O cizgilerin yuregine neler kazidigini dusun, atmak mi istiyorsun
kendini bir dereye soguk bir kis gunu, ol gitsin...
Parayi pulu savurup, bir balikci koyunde balik tutmak midir istegin,
savrul gitsin...
Bos ver be yasi basi, kim tutar seni kim, kendi yureginden baska kim?.
Aklini al da oyle git, ister bir duvara, ister bir odaya, ister kira
bayira vur da git.
Dert etme ellerini, onlar da gelir seninle birakmadikca birine.
O biri de gelir gercekten istedigin oysa, seveceksen ve oleceksen
ugruna...
Yasa be, yasa da oyle git, gireceksen topraga...
Yas 70'e gelse bile, hayat daha bitmemis.
Sen mi biteceksin?
Cekeceksen bile bayragi, yasadim ulan dibine kadar diyemiycek misin?;)
Can Yucel
ERKEKLERİN DÜNÜ,BUGÜNÜ VE YARINI...
http://resim.forumtr.com/uploads/1112918fc5.jpg
http://resim.forumtr.com/uploads/ee4a24b68a.jpg
http://resim.forumtr.com/uploads/a2b3abd2d9.jpg
UTANIYOM SİZLERDEN:twisted:
4twelve
08-05-2005, 08:29 AM
Yarin bugun olmussa ,ben ne anladim dunun taDINDAN:rolleyes:
Yarin bugun olmussa ,ben ne anladim dunun taDINDAN:rolleyes:
Sen mi biteceksin?
Cekeceksen bile bayragi, yasadim ulan dibine kadar diyemiycek misin?
4twelve
08-05-2005, 08:35 AM
Sen mi biteceksin?
Cekeceksen bile bayragi, yasadim ulan dibine kadar diyemiycek misin?
Valla ustam ben hep demisimdir ki Elhamdullillah,Elhamdullilah,Elhamdulilllah......B askada soz diMem,,:P
Valla ustam ben hep demisimdir ki Elhamdullillah,Elhamdullilah,Elhamdulilllah......B askada soz diMem,,:P
YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ VE GÖRDÜKLERİNİ PAYLAŞMAYAN BİZDEN DEĞİLDİR:shock:
4twelve
08-05-2005, 11:42 AM
YEDİKLERİNİ İÇTİKLERİNİ VE GÖRDÜKLERİNİ PAYLAŞMAYAN BİZDEN DEĞİLDİR:shock:
Ok ustam,sen sor ben soyleyim,ben senin resimleri burda hatun kisilere gosteriyom,bi kac tane kismetli var ama diyorlarki Oguz Ingilizce bilmiyorsa nasil anlasacagiz,Ya ingilizce yada Cince ogrensin diyolar...:D
Sana vurulmuslar ustam,yaman ask bu ask....
Ok ustam,sen sor ben soyleyim,ben senin resimleri burda hatun kisilere gosteriyom,bi kac tane kismetli var ama diyorlarki Oguz Ingilizce bilmiyorsa nasil anlasacagiz,Ya ingilizce yada Cince ogrensin diyolar...:D
Sana vurulmuslar ustam,yaman ask bu ask....
USTA ALTERNATİFLERİ GÖRÜRSEK
KARŞIMIZA ÇIKACAK KİŞİLER ADINA İNGİLİZCE 3 GÜNDEDE ÖĞRENİLİR VEYA HİÇ AMA HİÇ ÖĞRENİLMEZ:lol:
ÇOCUKLUĞUMDA 45 LİK PLAKLAR VARDI. BUNLARLA BÜYÜDÜK SAYILIR.İÇLERİNDE EMEL SAYIN,MUAZZEZ ABACI,KAMURAN AKKOR,CEM KARACA,ŞENAY,YEŞİM AKLIMDA HAYAL MEYAL KALANLAR...
HELE HELE CEM KARACININ BİR TAMİRCİ ÇIRAĞI VARDIKİ HEP ETKİLERDİ BENİ;)
gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar
ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar
elleri ak yumuk yumuk , ojeli tırnakları
nerelere gizlesin şu avucum nasırları
otomobili tamire geldi dün bizim tamirhaneye
görür görmez vurularak başladım ben sevmeye
ayağında uzun etek dalga dalga saçları
ustam seslendi uzaktan oğlum al takımları
bi romanda okumuştum buna benzer bir şeyi
cildi parlak kağıt kaplı, pahalı bir kitaptı
ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuştu genç kız
yine böyle bir durumda tamirci çırapına
ustama dedim ki bugün giymeyim tulumları
arkası kuşlu aynamda taradım saçlarımı
gelecekti bugün geri arabayı almaya
o romandaki hayali belki gerçek yapmaya
durdu zaman durdu dünya girdi içeri kapıdan
öylece bakakaldım gözümü ayırmadan
arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri
çekti gitti arabayla egzozuna boğuldum
gözümde tomurcuk yaşlar ağır ağır doğruldum
ustam geldi sırtıma vurdu unut dedi romanları
işçisin sen işçi kal giy dedi tulumları
ÇİN ATASÖZLERİ
• Hersey bir güzellige sahiptir fakat bunu herkes görmez. (Konfüçyus)
• Bilmek sevmek kadar güzel degildir, sevmek de zevk almak kadar. (Konfüçyus)
• Prensipleri amaçla, erdemli hareket et, yardimseverlige gore hareket et, kendini sanata ver.
• Uzaktaki su, acil susuzlugu gideremez.
• Akan su asla kokmaz, kapi mentesesi paslanmaz.
• Köseye sikisinca bir tavsan bile isirir.
• Kötü birsey yapmadinsa seytanlarin kapini çalmasindan korkma!
• Önünden gelen bir mizraktan korunmak kolaydir fakat arkandan atilan oktan korunamazsin.
• Büyük kisilerin iradeleri, zayiflarin ümitleri vardir.
• Hançer gibi bir dile fakat pamuk gibi bir yürege sahip ol.
• Köpegin agzinda fildisi bulamazsin.
• Kalbinde yesil bir dal bulundurursan sakiyan kuslar gelir.
• Bir adamdan süpheleniyorsan onu ise alma, ise aliyorsan ondan süphelenme.
• Bir oyun oynayacaksan oyunun kurallarini, hisseleri ve bitis zamanini önceden belirle;.
• Kizginlikta bir an sabirli olursan, yüz günlük pismanliktan kurtulursun.
• Bir yillik varlik istersen bugday, on yillik varlik istersen agaç, yüz yillik varllik istersen insan yetistir.
• Kisinin aklindan geçeni ögrenmek istersen, söylediklerini dinle.
• Bin kilometrelik bir yolculuk ilk adimla baslar.
• Ata eyeri ile kiymet biçme.
• Egitim, her zaman sahibini pesinden takip eden bir servettir.
• Yakinindakileri mutlu et, uzaktakiler gelecektir.
• Kizarmis ördegin agzina gelmesini bekleyen çok bekleyecektir.
• Oturarak yapabilecegin hiçbir seyi ayakta, yatarak yapabilecegin hiçbirseyi oturarak yapma.
• Kizginken asla mektup yazma.
• Rüzgar yoksa dalga da yoktur.
• Bir kere kaplanin sirtina bindin mi inmek zordur.
• Kimse bogulma ihtimalinden dolayi yemek yemeyi birakmaz.
• Bir köpek bir seye havlar, digerleri de ona.
• Asiri kalabalik tavuk kümesi normalden az yumurta üretir.
4twelve
08-06-2005, 10:48 AM
USTA ALTERNATİFLERİ GÖRÜRSEK
KARŞIMIZA ÇIKACAK KİŞİLER ADINA İNGİLİZCE 3 GÜNDEDE ÖĞRENİLİR VEYA HİÇ AMA HİÇ ÖĞRENİLMEZ:lol:
Ustam bana guvenirsen;ben onayladim,tam sana goreler,en kisa surede senin buraya bekliyorlar....Mesala Bu bir ismi Charlie
http://www.altoentertainment.com/gallery/celebs/y/charlie-yeung/a-000002-im-004523.jpg (http://www.qksrv.net/click-569505-5463217?loc=http%3A//search.ebay.com/search/search.dll%3Fsofocus%3Dbs%26sbrftog%3D1%26ht%3D1%2 6sonewuser%3D1%26from%3DR10%26st%3D1%26query%3Dcha rlie+yeung)
Ustam bana guvenirsen;ben onayladim,tam sana goreler,en kisa surede senin buraya bekliyorlar....Mesala Bu bir ismi Charlie
http://www.altoentertainment.com/gallery/celebs/y/charlie-yeung/a-000002-im-004523.jpg (http://www.qksrv.net/click-569505-5463217?loc=http%3A//search.ebay.com/search/search.dll%3Fsofocus%3Dbs%26sbrftog%3D1%26ht%3D1%2 6sonewuser%3D1%26from%3DR10%26st%3D1%26query%3Dcha rlie+yeung)
USTA EVLERE SERVİS VARMI ?
4twelve
08-06-2005, 10:55 AM
Oooooo,Olurmu oyle sey..Kiz evi Naz evi.ayip oluyo bak buda iki numre!!!Michelle
http://www.altoentertainment.com/gallery/celebs/s/michelle-saram/a-000216-im-003769.jpg (http://www.qksrv.net/click-569505-5463217?loc=http%3A//search.ebay.com/search/search.dll%3Fsofocus%3Dbs%26sbrftog%3D1%26ht%3D1%2 6sonewuser%3D1%26from%3DR10%26st%3D1%26query%3Dmic helle+saram)
USTA VERDİĞİN LİNKLER ÇALIŞMIYOR AMA SANIRIM KARDEŞİN İÇİN GÜZEL BİŞİLER YOLLUYORSUNDUR:rolleyes:
aspava
08-06-2005, 11:00 AM
Oooooo,Olurmu oyle sey..Kiz evi Naz evi.ayip oluyo bak buda iki numre!!!Michelle
http://www.altoentertainment.com/gallery/celebs/s/michelle-saram/a-000216-im-003769.jpg (http://www.qksrv.net/click-569505-5463217?loc=http%3A//search.ebay.com/search/search.dll%3Fsofocus%3Dbs%26sbrftog%3D1%26ht%3D1%2 6sonewuser%3D1%26from%3DR10%26st%3D1%26query%3Dmic helle+saram)
ne iş bu yaw :twisted:
oğuz'a göremi
4twelve
08-06-2005, 11:00 AM
USTA VERDİĞİN LİNKLER ÇALIŞMIYOR AMA SANIRIM KARDEŞİN İÇİN GÜZEL BİŞİLER YOLLUYORSUNDUR:rolleyes: Tuh ben link mi verdim,halbuki resimleri koymustum..Offf Rezil olduk:twisted:
4twelve
08-06-2005, 11:01 AM
ne iş bu yaw :twisted:
oğuz'a göremi
Kime gore kine????
Tuh ben link mi verdim,halbuki resimleri koymustum..Offf Rezil olduk:twisted:
USTA SENİN YAPTIĞINI ACEMİ AŞIK YAPMAZ. BİRDE ŞU RESİMLERİ GÖREBİLSEK NE MENEM ŞEYDİR BUNLAR
4twelve
08-06-2005, 11:13 AM
USTA SENİN YAPTIĞINI ACEMİ AŞIK YAPMAZ. BİRDE ŞU RESİMLERİ GÖREBİLSEK NE MENEM ŞEYDİR BUNLAR
Bugun olmaz belki yarin:twisted:
Bugun olmaz belki yarin:twisted:
BUGÜN YARIN SÖZÜNDE DUR USTA:twisted:
Diyarbakirlinin biri is icin istanbula gelmis. Islerini
hallettikten sonra karni acikmis ve bir lokantaya yemek yemeye gitmis..
Lokantanin kapisindan iceri girer girmez bir papagan
"Diyarbakirli geldi" demis. Bunu duyan diyarbakirli cok
sasirmis.
Lokanta sahibine beni bu kus nasil tanidi diye sormus.
Lokanta sahibi esmer olusundan ve giyiminden bildigini soylemis. Bizim
diyarbakirli bu kusu cok sevmis ve satin almak istemis ama lokanta
sahibini bir turlu ikna edememis. Cok israr uzerine lokanta sahibi
papagani veremeyecegini zaten cok yaslandigini ama yumurtalarini
verebilecegini soylemis. Nede olsa yumurtadan cikan yavruda bu papagan
gibi guzel renkli ve konusabilen bir kus olacak demis. Diyarbakirli bunu
kabul etmis. Lokantaci diyarbakirliya papagan yumurtasi diye tavuk
yumurtasi, bildircin yumurtasi, ordek yumurtasi artik ne bulduysa vermis.
Diyarbakirli evine donmus ve bu olanlari herkese anlatmis.
Papaganin cok guzel renkleri oldugunu, cok guzel konustugunu
ve hatta kendisinin diyarbakirli oldunu tanidigini soylemis
herkese ve bu kusun yumurtasini aldigini yumurtadan cikacak yavrularinda
aynen papagan gibi olacagini soylemis. Millet buyuk bir merakla yumurtadan
yavrularin cikmasini beklemeye baslamis. Zamani gelince ilk yumurtadan
tavuk civcivi, ikinci yumurtadan bildircin yavrusu, bir sonrakinden ordek
yavrusu cikmaya baslamis. Tabi bizim diyarbakirli cok bozulmus, mosmor
olmus. Bu kizginlikta ilk otobuse atlayip istanbula gitmis. Lokantanin
kapisindan iceri girer girmez papagan "Aptal diyarbakirli geldi" demis.
Diyarbakirli papagana iyice yaklasmis ve soyle demis:
- "Benim aptal oldugumu bir tek sen biliyorsun ama senin
ne ors.. oldugunu butun diyarbakir biliyor.
EGER
cevrende herkes sasirsa bunu da senden bilse
sen akli basinda kalabilirsen eger
herkes senden kusku duyarken hem kuskuya
yer birakir
hem kendine guvenebilirsen eger
bekleyebilirsen usanmadan
yalanla karsilik vermezsen yalana
kendini evliya sanmadan
kin tutmayabilirsen kin tutana
duslere kapilmadan dus kurabilir
yolunu saptirmadan dusunebilirsen eger
ne kazandim diye sevinir,ne yikildim diye yerinir
ikisine de vermeyebilirsen eger
soyledigin gercegi buken duzenbaz
kandirabilir diye saflari dert edinmezsen
omur verdigin isler bozulsada yilmaz
koyulabilirsen ise yeniden
dokup ortaya varini yogunu
bir yazi turada yitirsen bile
yitirdiklerini dolamaksizin dile
bastan tutabilirsen yolunu
yuregine sinirine dayan diyecek
direncinden baska seyin kalmasa da herkesin
birakip gittigi noktaya
sen dayanabilirsen tek
herkesle dusup kalkar erdemli kalabilirsen
unutmayabilirsen halki krallarla gezerken
dostta dusman da incitmezse seni
ne kucumser ne de buyultursen cevreni
her saatin her dakikasina
emegini katarsan hakcasina
her seyiyle dunya onune serilir.
ustelik oglum adam oldun demektir.
Kis
John, kan ter içinde odun kesmekteyken, biraz uzakta bir kizilderilinin
durdugunu farketmis. Kizilderili John'a söyle bir bakip "Bu kis soguk."
demis ve gitmis. John ise; yerliler bunca senedir dogayla içiçe yasiyor
elbet bir bildigi vardir, diyerek daha fazla odun kesmeye baslamis.
Biraz sonra baska bir kizilderili ortaya çikmis ve John'a bakip "Bu kis
çok
soguk." diyip kaybolmus. Iyice panige kapilan John, deli gibi odun kesmeye
baslamis.
Kan revan içinde tükenecek haldeyken baska bir kizilderilinin yaklastigini
farketmis. "Bu kis çok çok soguk." demis. Kizilderili tam gidecekken, John
onun gitmesine izin vermemis ve "Nerden biliyorsun?" diye sormus.
Kizilderili gayet sakin söyle demis: "Atalar der ki; Beyaz adam ne kadar
çok
odun keserse, kis o kadar soguk olur."
Günlük gazete
Temelle fadime bir dag evinde yaşıyorlarmış.dagda gazete olmadıgı için
temel
fadimeyi her gün kasabaya gazete almaya gönderirmiş.her gün gazete
almaktan
sıkılan fadimenin aklına bir fikir gelmiş.kasabadan aynı gün aynı
gazeteden
on tane almış ve eve saklamış.temel istedikçe gazeteleri vermiş.dördüncü
gün
temel karısını çagırmış.fadime temelin bu oyunu anladıgını zannetmiş ve
korkarak temelin yanıma gitmiş.tammm kızacak diye düşünürken temel şöyle
demiş:'yahu şu dünyada ne aptal insanlar var.dört gündür aynı adam aynı
yerde aynı agaca çarpıyor.'
Bizi dijital ortamlarda vurdular,
Orta malı oldu tüm umutlar,
Klavye tuşlarından ekrana zıplar,
40 GigaByte'lik ölümsüz aşklar...
Yaşananları Ctrl+S ile kaydedip,
Ctrl+Z ile geri yaşıyorum.
Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum.
En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum.
İtalik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevgilim.
Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni.
Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni,
Tüm sistemlerimi çökert, Zip'le sıkıştır ve parçala beni,
Alt+F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni,
Manzaralı mousepad'inde saatlerce gezdir beni,
Yeni bir pencere açalım ve unutalım herşeyi.
Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderelim maziyi,
Kısayol oluştur, fazla bekletme beni...
En çokta Flash animasyonlu o halini özlüyorum.
PC görünüşlü, Macintosh duruşlu sevdiceğim,
Kalpten kalbe Bağlantım bağlantısı yapılır.
Kapanır kapılar, Ağa Oturum açılır.
Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır.
Disconnect olursam beni yine arar mısın?
Masaüstü'nde bulamazsan Belgelerim'e bakar mısın?
Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da,
Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın?
Bütün programlar bu aşka hata verse de,
Kes, Kopyala, Yapıştır ile taşıyorum sevgini,
56K'lik modemim benim, hadi hızlandır beni,
Tüm virüslere meydan okur bu sevgi,
Pentium III'üm benim, hadi uçur beni,
Enter'a ulaştır, Delete'den çek elini,
En çokta formatladığım o halini özlüyorum.
40x sürücülü, 700 MHz 'li sevdiceğim benim...
Bizi dijital ortamlarda vurdular,
Orta malı oldu tüm umutlar,
Klavye tuşlarından ekrana zıplar,
40 GigaByte'lik ölümsüz aşklar...
Birazda gülün yetmez ölünnnnnn:lol:
Çocuklardan cevaplar!!!
* Kazasker nedir?
Yolunmuş kaza kazasker denir. (Cemal - Ortaokul 2)
* Dünyamız nasıl oluşmuştur?
Dünyamızı insanlar kurmuştur. Dünyamız temiz sular, temiz hava ve temiz yolları yani temiz yollarla dünyamız güzel bir şekilde oluşur. (Seda - Ortaokul 2)
* Türkiye'nin özel konumunu açıklayınız?
Türkiye çok özel bir konuma sahiptir. Özel bir konuma sahiptirden dolayı özel konum başka kimseyi ilgilendirmez. Ama etrafımızdaki devletler özel konumumuza karışıp dururlar. Halbuki hiç karışmamalılar. (Selim - Ortaokul
2)
* Enlem nedir?
Bir canlının boyunu posunu ölçmeye yarayan şey. (Ali - Ortaokul 2)
* Boylam nedir?
Mesela kapının oraya gittiyimizde boyunuzu ölçebilirsiniz,buna boylam denir. (Yavuz - Ortaokul-2) Bir şeklin düz bir şekilde destek olmadan durmasıdır. (Serdar - Ortaokul-2)
* Fotosentez nedir?
Ayın dünyaya yaklaşıp uzaklaşmasına fotosentez denir. (Davut - Lise 1) Fotoğraflayıp sentezlemek olayına fotosentez denir. (Orçun - Lise 1) Bitkilerin derin nefes alıp vermesine fotosentez denir.
* Terliksi hayvan ne demektir?
Terlik giymeden dolaşıp duran deyişik türdeki hayvanlara Terliksi hayvan denir. (Sevda - Lise 1)
* Ova Nedir?
Dümdüz ve uçsuz bucaksız şahane yerlere ova denir. (Hakan - Ortaokul 2) Çukur mukur gibi yamukluklara ova denir. (Ali - Ortaokul 2) Boş ve yamuk araziye denir. (Fatma - Ortaokul 2) Yaylaya benzeyen, şehirden uzak kimsenin gitmediği, yazın ter atmak ıçin gidilen yerler ovadır. (Mahmut - Ortaokul 2)
* Ovalar kaça ayrılır?
Dörde ayrılır: Yeşil ova, kurak ova, ağaçlık ova ve güllük gülüstanlık ova. (Esma - Ortaokul 2) Ovalar dörde ayrılır. Doğu, batı, kuzey, güney. (Ali - Ortaokul 2) Çukur ova, düzlük ova ve yamuklu ova diye üçe ayrılır. (Ufuk - Ortaokul 2)
* Ölçek nedir?
- Bir ilmi birim birimidir, ve ölçeğin tanımını yapmak için ölçek gerekir. (Arif - Ortaokul 1)
* Ölçek çeşitleri nelerdir?
- 1. Terazi tartı ölçek, 2. Fakir ölçek, 3. Zengin ölçek (Melek - Orta 1)
- Boy ölçeyi, kilo ölçeyi ve kesir ölçeyi (Ayşe - Ortaokul 2)
* Hangi durumlarda ara seçime gidilir?
- Meclis başkanlarının iflası durumunda ara seçime gidilir. (Ayşe - Ortaokul
3)
* Meclisin görev ve yetkileri nelerdir?
- Mahkemelerce ölmesi kesinleşenlerin ölmesine izin vermek. (Orhan - Ortaokul 3)
* Karadeniz bölgesinin geçim kaynakları nelerdir?
- Balıkçılık hamsi yani aççık tarım, nataşa en çok geçim kaynağı olanlarıdır. (Halil - Ortaokul 2)
* Karadeniz bölgesindeki tarımı anlatınız.
- Karadeniz bölgesinde toprak çok verimlidir. Burada en çok hamsi yetiştirilir. Hamsi önce ovalarda sonra yamaçlarda en sonunda dağlarda yetiştirilmiştir. Bu bölgemizde kışlar çok yağışlı olduğundan hamsiler serada yetiştirilir. (Hatice - Lise 2)
* Doğu Anadolu'da sanayi neden gelişmemiştir?
- Doğu Anadolu çok dağlık mağlık bir yerdir. Oralar dağlık mağlık olduğu için ulaşım oraya gidemiyor. Ulaşım gitmeyince fabrika kurulamıyor. Fabrika dağın tepesinde olmaz. Dağı yok etmek gerekir. Bu da para ister. Ülkemiz fukara karşılayamaz. Zaten dağı yok etmek için dinamit konulsa teröristler onları çalıp çırpıp götürür. Bu yüzden oraya endüstri gitmemiş. (Mustafa - Ortaokul 1)
* İstanbul'un önemi nedir?
- İstanbul önemli bir şehirdir. Toprağı altındandır. Köyden göç edenler İstanbula iş, aş bulmak için giderler. Ve zengin olup köylerine geri dönerler. Bağzıları ev parası için bağzıları ise başlık parası için... Ama bunlar hepsi eskidendi. Şimdi bir tek ev parası ve çocukların okuma parası için geliyorlar. Şimdiki zamanda başlık parası yoktur, kaçan kaçana, seven sevene. Köyden İstanbula gelen hemşeriler çoktur. Ayrıcana İstanbulda çok çok ürün yetişir. Bunların bazıları domates, salatalık, lahmacun ve kıvırcık maruldur. İstanbul ayrıca Asya ile Avrupa arasında bir yol geçen hanı köprüsü gibidir. Her bir kimse bu köprüden geçer. İstanbul önemli olmasaydı nüfusu onbeş milyon olur muydu hiç? (Derya - Ortaokul 2)
* Ermeni (Doğu) sorununu açıklayınız.
- Osmanlı Devleti altında yaşayıp ekmek yiyen Ermeniler kendi kendilerini kışkırtmaları sonucu doğu anadoluda hoşnutsuzluklara başladılar. Mustafa Atatürk paşa düşmanla başedebilmek için Kamil Karabekiri Ermeni üzerine doğrulttu. Ermeni yenilip barış istedi. Böylelikle en iyi sonuç osmanının oldu (Pinar - Ortaokul 3)
* Çevre kirliliği canlıları nasıl etkiler?
- Çevre kirliliğinden,dünyadaki insanların 100/90'nı sakat 100/10'u ölmüş. Çevre kirliliği insanlara sakıncalıdır. (Melek - Ortaokul 1)
* Dış ticaret açığı nedir?
- En dış ve en yabancı, çok uzak açıklara yapılan ticarete dış ticaret açığı diyoruz. (Bilal - Ortaokul 2)
- Dışarı ihraç ettiğimiz mallar yolda hasara uğrarsa veya yerine ulaşamazsa buna dış ticaret açığı denir. (Mahmut - Ortaokul 2)
* Kasabayı kim yönetir?
- Şerif ve adamları (Kamil - İlkokul 5)
- Kasabayı ihtiyarlar heyeti ve köy bekçisi yönetir. (Yavuz - Ortaokul 2)
* Destan nedir?
- Destan ulusların kahramanlık, cinsel ve biraz da ahlaksal serüvenleridir. (Bora - Lise 1)
* Dört halife devrinde "HAKEM OLAYINI" açıklayınız?.
- Hazreti peygember efendimiz zamanında yapılan maçta kavga çıkmış. Müşrikler müslümanlara saldırmış, bu olaya hakkemde karışmış. En son kararı da hakkem vermiş. Onun için bu olaya hakkem olayı denilmiştir. Maçlarda 3 hakkem vardır. Maçı kontrol eden hakkem, orta hakkem, yan hakkem. (Cemal - Ortaokul 2)
* Madenlerle ilgili kuruluşlarımız nelerdir?
- İki tanedir. Maden Delik Arama Enstitüsü ve Parekende Anonim Ortaklığı.(PAK). (Arzu - Ortaokul 2)
* Boğazlarımızın derinliği ne kadardır?
- İstanbul Boğazı az biraz derindir, Çanakkale Boğazı ise çok çok az biraz derindir ve aralarında dünya kadar fark olmasıdır. (Seyit - Lise 2)
* Hızlı nüfus artışının zararları nelerdir?
- Bence hızlı nüfus artışı çok kotü birşey çünkü hep çarpık kentleşme, gece kondu, ekonomik sorunlar. Eğer biz 10 kardeş olsaydık kötü olurdu. Zaten babamın işi kötü gidiyor yakında 4 kardeş olucaz üç iken. Ya ne buluyorlar çocukta, ha yapmışsın ha yapmamışsın. Daha çok var ama zaman yetmiyor. (Sevda - Ortaokul 1)
- Çevre kirliliği, gürültü, insanların küfürleri, cahillik, işsizlik, kötümserlik, çok çocuk, ekonomik durum, hilekarlık, hak yemek, emek yemek. Yok birşey yok. Bu ülke düzelmez. (Murat- Ortaokul 1)
* Mübarek geceler hangileridir.Yazınız?
- Kına gecesi
- Gerdek gecesi
- Dolunay gecesi. (Hatice - ilkokul 5)
* Aküvyon nedir?
- Topraklar dere kenarında toplanıp toplanıp giderler. En sonunda topraklar toplanıp toplanıp gitmezler. Gitmezlerse alevinyon denir. (Ali - Lise 2)
* Zigot nedir?
- Cok ayıpçı birşeye denir. (Esma - Lise 1)
* Erzincan'daki depremzedeler için neler yapmalıyız?
- Oraya gidip depremzedelere yardım etmeliyiz. Depremzedelerin sobalarını yakmalıyız, yorganlarını üstlerine örtmeliyiz. Acıkanlara çorba filan içirmeliyiz. (Melek - ilkokul 5)
* Marmara bölgesinin iklimi nasıldır?
- Marmara bölgesinde miki iklim tipi görülür. Yumuşakımsı bir iklim olduğundan tabiata dayanır. (Ferda - Lise 2)
* Yönümüzü nasıl buluruz?
- Yolda gidiyorum bir adama rastladım aha bu yoldan gideceksin dedi giderim. Sora sora Bağdat'ı bile buluruz ki. (Recep - Ortaokul 2)
- Yönümüzü kuyruklu yıldızla, mezar kapısıyla, duvar saatiyle, deniz kabuğuyla ve karınca kararınca yöntemiyle buluruz. (Cemal - Ortaokul 2)
* Plato nedir?
- Akarsuların oydukları ve insanlara göre yüksekte kalan çukur tepecik. (İlyas - Ortaokul 2)
* Tanım ne demektir?
- Tanım, bir varlığa bir şeye özgü nitelikleri belirtilmesi niteliği biçim şeklindeki kelimeyi belirten anlam tarif. (Meryem - Lise 2)
* Bulgarlara karşı kim savaştı?
- Bulgarlara karşı ÇanakÇömlek Ali Paşa savaştı. (Cenk - Ortaokul 2)
- Çetinceviz Ali Paşa savaştı. (Suat - Ortaokul 2)
- Çakirkeyif Ali Paşa savaştı. (Ortaokul 2)
Bilim adamları, birgün mağarada yaşı 1.582.903 olan bir insan fosili bulur,
bu fosili istihbarat teşkilatlarını sınamak amacıyla kullanma kararı alırlar.
Önce Japon istihbaratı mağaraya girer ve 15 dk sonra dışarı çıkıp derler ki;
- Bu fosilin yaşı 1.400.000 ila 1.600.000 arasında...
Daha sonra CIA girer ve 12 saat sonra baya bi havalı şekilde çıkarlar;
- Bufosilin yaşı 1.500.000 ila 1.600.000 arasında...
Hemen ardından KGB girer ve sırf Amerikalılara inat içerde 2 gün kalırlar.
49. saatte çıkar derler ki;
- Bu fosilin yaşı yaklaşık olarak 1.550.000 ila 1.600.000 arasında...
En son olarak bizim MİT girer.
Aradan 1 hafta geçer mağaradan ses yok,
1 ay olur ses yok,
1.5 ay olur ses yok.
Mağaranın dışında bekleşen gazeteciler daha fazla beklemeyip içeri girerken bizimkilerden biri çıkar dışarıya...
Yaka paça dağılmış gömleğin yarısı dışarıda...
Sigarası için bir ateş ister, sigarasını yakar, o sırada gazeteciler heyecanla;
- İçeride çalışmalar nasıl efendim ? Fosilin yaşını bulabildiniz mi ?
Bizimki sigaradan bir fırt çeker ve;
- Fosilin yaşı tam olarak 1.582.903, der.
Bunu duyan gazeteciler şaşkınlıkla sorarlar:
- Nasıl başardınız bunu, fosilin yaşını tam olarak nasıl tahmin ettiniz ?
Bizimki sigaradan derin bir nefes çeker ve derki;
- Zor oldu ama "Konuşturduk pezemengi"
Erkeklere laf atanlar aşağıda resimde erkeklerin nasıl pratik zekalı olduğunu görün !
aykız
08-15-2005, 07:31 PM
Kara-hava ve deniz kuvvetleri komutanları bir yemekte birbirlerine hava atarlar..
Kara kuvvetleri komutanı derki en cesur asker bende der..Ve yanndaki askerine
-At oğlum kendini şu tankın altına..der
asker emredersiniz komutanım der ve hemen atar..ölür tabi..
Komutan döner ve öbürlerine
-işte cesaret budur..der
Hava kuvvetleri komutanı şöle bi bakar ve yanındaki askere
-bin oğlum helikoptere ve yükselince kendini at aşağıya der..
asker emredersiniz komuranım der ve emri yerine getirip atar kendini ölür..
komutan döner ve
-işte cesaret budur der..
Deniz kuvvetleri komutanı..yanındaki askere bakar..
hadi oğlum dal şu denize ve yarım saat su yüzüne çıkma der..
Asker komutana bakar bakar...ve..
-hastir lan p...venk sıkıysa kendin dal..ölmeye niyetim yok benim der..
Deniz kuvvetleri komutanı döner ve öbürlerine
-İşte asıl cesaret budur der...
Benim Türk kardeşlerim düşünmüşler taşınmışlar veeeeeee
WINDOWS KAPANIS MSJ'LARI BOYLE OLMALI..
*oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya!
*kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık...
ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın...
*gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, bill gates'in duaları senin üzerine olsun...
*windows kapatılıyor
bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil...
bırakın windowslar açık kalsın...
*bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik...haftaya gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!...brovaoooo
*"kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." seklinde olur eger icli bir bilgisayariniz varsa..
*bu kadar.. dağılabilirsiniz...
*beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın
asıl ben seni kapatıyorum
*bugünü de kazasız belasız atlattın
*verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz
*did you like it eh? bitch!! (daha az porno seyretmelisiniz.)
*- bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz?
belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur.
yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz...
- kapan
*"şimdi kapanıyorum ama kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma..bi dahaki oturumda sorarım ben sana..topsun olm"
*"yedeklemişsindir inşallah..hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan..eheh"
*hadi canim kodum eyvallah ...
*"hacim windows kapaniyor, kapanir, sen dikkat edde ruhunun windowlari açik kalmasin, gönülcegizin ayazda kalip circir olmasin"
romantik windows sürüm 1 kadeh 2
*niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik!
*bana biraz daha fazla ilgi göster ve dinlenmeme izin ver.
*her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum.
*müsadenle kaçıyorum, sahip.
*tekrar bekleriz efendim..
mekanda kafamiza gore tadilat yapma hakkimiz saklidir.
bir sonraki ziyaretinizde bugunku islemlerinizi biraktiginiz gibi bulma garantisi vermiyoruz, haberiniz olsun.
*"sittiret sanal ortami,yeşile ver kendini"
*bunu saymayız yine bekleriz.
*abi sen gidince pornolara bakabilir miyim?
*26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin..afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın..giyin,makyaj yap ve dışarı çık!!!!!
*bi daha acilirsam agzima sicsinlar.
*abi bana müsade artık be..
4twelve
08-16-2005, 10:22 AM
Benim Türk kardeşlerim düşünmüşler taşınmışlar veeeeeee
WINDOWS KAPANIS MSJ'LARI BOYLE OLMALI..
saklidir.
bir sonraki ziyaretinizde bugunku islemlerinizi biraktiginiz gibi bulma garantisi vermiyoruz, haberiniz olsun.
*"sittiret sanal ortami,yeşile ver kendini"
*bunu saymayız yine bekleriz.
*abi sen gidince pornolara bakabilir miyim?
*26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin..afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın..giyin,makyaj yap ve dışarı çık!!!!!
*bi daha acilirsam agzima sicsinlar.
*abi bana müsade artık be..En cok topsun Olm u sevdim ustam.ayrica su forumun en yakisiklisini canlandirsana bi sana zahmet!!!!!!
En cok topsun Olm u sevdim ustam.ayrica su forumun en yakisiklisini canlandirsana bi sana zahmet!!!!!!
Usta senin klavyenin altında bişiler gizli ama daha çözömedim hade hayırlısı:lol:
4twelve
08-16-2005, 10:27 AM
Usta senin klavyenin altında bişiler gizli ama daha çözömedim hade hayırlısı:lol:
Ne diyon ustam,klavyenin alti monitorun ustu falan ben anlamadim ayrica na da ben IBM R51 notebook kullaniyom,internet hizim 10mbps,en wireless in dan...:twisted:
Ne diyon ustam,klavyenin alti monitorun ustu falan ben anlamadim ayrica na da ben IBM R51 notebook kullaniyom,internet hizim 10mbps,en wireless in dan...:twisted:
Bende kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içerim. gerçi ileride kolit olma riski yüksek ama mogul için canımız pardon midemiz feda ossun:rolleyes:
4twelve
08-16-2005, 10:35 AM
Bende kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içerim. gerçi ileride kolit olma riski yüksek ama mogul için canımız pardon midemiz feda ossun:rolleyes:
famodin diye bi ilac var yedinmi ondan bayagi rahatlatir kolit yollarini:lol:....It is a great opportunity diyor spiker tv de vay adi firsatcilar sizi....
famodin diye bi ilac var yedinmi ondan bayagi rahatlatir kolit yollarini:lol:....It is a great opportunity diyor spiker tv de vay adi firsatcilar sizi....
Bizde adettir biz sentetik ilaç kullanmaz bol miktarda koca karı yollarını arşınlar dururuz ? şu spikerin söylediklerini olum sana söyledim gelinim mogul sen dinle babında Türkçeye çevirde bizde gülelim:rolleyes:
4twelve
08-16-2005, 10:52 AM
Bizde adettir biz sentetik ilaç kullanmaz bol miktarda koca karı yollarını arşınlar dururuz ? şu spikerin söylediklerini olum sana söyledim gelinim mogul sen dinle babında Türkçeye çevirde bizde gülelim:rolleyes:Spiker diyorki ne..
Bu buyuk bir firsat,it migth be Goal yani gol olabir tv de Porstmoutn Tothenham maci varda banttan...
Diyorum ki ule Moghul sen bu firsati da bole kullandin ya ,poktun kattesi mana sundaq boladi,bolmasa mana mundaq boladi,,anladin sen anladin:twisted:
asena
08-16-2005, 10:55 AM
ben de iki puf nokta yaziyim
buscopan kasintilara,lasonil de fazla gulene iyi gelir
Spiker diyorki ne..
Bu buyuk bir firsat,it migth be Goal yani gol olabir tv de Porstmoutn Tothenham maci varda banttan...
Diyorum ki ule Moghul sen bu firsati da bole kullandin ya ,poktun kattesi mana sundaq boladi,bolmasa mana mundaq boladi,,anladin sen anladin:twisted:
Usta sende varya vatandaşa her dilde yaslama yapıyon ama BEN ANLAMADIM BEN muhabbeti olmaya başladı:twisted: Bizleri mahrum etme bizi bu durumlardan:rolleyes:
asena bacım sende mogul kardeşimi kısa yoldan ayağını kaydırmayamı çalışıyorsun ? bundan sonra pollere sülalesi ile kim gelipte yaz günü kürk giyen mod'a oy atacak !!!
Bacım bir kere daha düşün !
asena
08-16-2005, 11:04 AM
ben oyumu yaz gecesi kis giysisi(hem de 2 tane) alan moda verdim ama yaw.
Bizde adettir biz sentetik ilaç kullanmaz bol miktarda koca karı yollarını arşınlar dururuz ? şu spikerin söylediklerini olum sana söyledim gelinim mogul sen dinle babında Türkçeye çevirde bizde gülelim:rolleyes:
Famodin bir H2 reseptor antagonisti olup demode olmustur. Lansor ya da Pantpas kullaniniz pliiiz. Onlar daha iyidir. Ya da acili yemeginiz, alkol ve cugara kullanmayiniz, midenize iyi bakiniz.
4twelve
08-16-2005, 11:07 AM
Usta sende varya vatandaşa her dilde yaslama yapıyon ama BEN ANLAMADIM BEN muhabbeti olmaya başladı:twisted: Bizleri mahrum etme bizi bu durumlardan:rolleyes:
asena bacım sende mogul kardeşimi kısa yoldan ayağını kaydırmayamı çalışıyorsun ? bundan sonra pollere sülalesi ile kim gelipte yaz günü kürk giyen mod'a oy atacak !!!
Bacım bir kere daha düşün !
ee siz fani ben se Mod adayi olcek aramizda ole farklar,borumu bu?olsa ti diye ses cikar,yok cikmiyo o zaman degil...:rolleyes:
Bide pok : bok
Katta:cok,buyuk
Mana:bu
sundaq:shoyle
mundag :boyle
bolasa:olursa
bolmsas:olmazsa
4twelve
08-16-2005, 11:10 AM
Famodin bir H2 reseptor antagonisti olup demode olmustur. Lansor ya da Pantpas kullaniniz pliiiz. Onlar daha iyidir. Ya da acili yemeginiz, alkol ve cugara kullanmayiniz, midenize iyi bakiniz.
aha bu bizim acayip postlar atan arkadas degilmi???ne isi var burda banlamamislar hala bunu:twisted:
ben oyumu yaz gecesi kis giysisi(hem de 2 tane) alan moda verdim ama yaw.
Bacım sende sağ gösterip sol vuruyorsun ...
Hem yaz günü 2 adet kürk giyen moddan hayır gelmez deyip hemde oyunu ona kullanıyorsun !!!
ileride alacağın uyarılar için şimdiden tedbirmi almaya çalışıyorsun ?
YUA kardeşim;bizim komşulardan biri eczacıbaşında kimya mühendisi o didiklerini o anlarmı ???
aha bu bizim acayip postlar atan arkadas degilmi???ne isi var burda banlamamislar hala bunu:twisted:
Usta idare et bi iki gün takılsın bakarsın Fenerbahçeli olmayı kabul eder:rolleyes:
asena
08-16-2005, 11:12 AM
benim userim isini biliiiir
benim userim isini biliiiir
bacım en güzel zeytinyağı edremit bölgesinin zeytinlerinden,tere yağı erzurum bölgesinden,kuyruk yağı kars bölgesinden,ayçiçek yağı tekirdağdan,pamuk yağı ise yaz günün 2 adet kürk giyen moddun yakınlarından çıkar:twisted:
412 gardasim,
sizi burada elimden geldigince aydinlatmaya ugrasiyorum, su dedigine bak, teessüf ederim. Lütfen ilk günden hevesimi kirma be hemserim.
ARKADAŞLAR BEN ÇIKMAK ZORUNDAYIM...
KARDAŞIMI BENİM HATIRIM İÇİN EN AZINDAN Bİ KAÇ SAAT DAHA FORUMDA TUTUN BANLAMAYIN...
BACIM MOGUL BU AYAK ALTI ÖPME HİKAYESİ İÇİN GELECEKTİ. GELMEZDE EĞER GELİRSE BANTTAN YAYIN İSTİYORUM
USTA FORUM SANA EMANET BENİM YOKLUĞUM BELLİ OLMASINNNNN
ALLAHA EMANET OLUN HERKESE İYİ AKŞAMLAR
asena
08-16-2005, 11:20 AM
Ya ilk gunden YUA bizi aydinlatmaya calisiyorsun da,biz basibos gezmeye alismis concon gencleriz.Yavas yavas alisiriz,seni kirdiysak kurk alan mod bize gereken cezayi verir zaten.
4twelve
08-16-2005, 11:21 AM
412 gardasim,
sizi burada elimden geldigince aydinlatmaya ugrasiyorum, su dedigine bak, teessüf ederim. Lütfen ilk günden hevesimi kirma be hemserim.
bak arkadas,benim adum 4twelve gel bunu bole yaz,elini ole korkak alistirma,412 olsa ole yazardik,sen kalmaya karar verdin anlasilan zati bizede acayip postlar atan adamlar lasim,plotika politika bi de sikildik,bi moghul var tanistinmi yok tanismadiysan hemen tanis cok faydali bi arkadas,kerevizli pizza sonra balli kedi, bunlar guzel yemekler...
4twelve
08-16-2005, 11:22 AM
ARKADAŞLAR BEN ÇIKMAK ZORUNDAYIM...
KARDAŞIMI BENİM HATIRIM İÇİN EN AZINDAN Bİ KAÇ SAAT DAHA FORUMDA TUTUN BANLAMAYIN...
BACIM MOGUL BU AYAK ALTI ÖPME HİKAYESİ İÇİN GELECEKTİ. GELMEZDE EĞER GELİRSE BANTTAN YAYIN İSTİYORUM
USTA FORUM SANA EMANET BENİM YOKLUĞUM BELLİ OLMASINNNNN
ALLAHA EMANET OLUN HERKESE İYİ AKŞAMLAR
ole emanet falan etme.millet de sahipledigimi sanacak eger gercekten emanet etmek istiyosan passwordunu Pm at tam emanet olsun:lol: :lol: :lol: :lol:
4twelve
08-16-2005, 11:24 AM
Ya ilk gunden YUA bizi aydinlatmaya calisiyorsun da,biz basibos gezmeye alismis concon gencleriz.Yavas yavas alisiriz,seni kirdiysak kurk alan mod bize gereken cezayi verir zaten.
Sana ceza falan vermez,yalan soleme,sen hep ona oy veriyon,zaten senden baska kimse sevmiyo onu.,erk bile(bana pm atti)onu devirin beni secin forumu adam ediyim iki gunde diye):twisted: :twisted:
Asena bacim, sen beni hiç kirmadin ama bu 412 arkadas beni bir türlü benimseyemedi. Ne yaptiysak yaranamiyoruz. Sonunda attiracagiz kendimizi buradan da galiba. Bu 412 önemli bir kisi midir buralarda?
4twelve
08-16-2005, 11:31 AM
Asena bacim, sen beni hiç kirmadin ama bu 412 arkadas beni bir türlü benimseyemedi. Ne yaptiysak yaranamiyoruz. Sonunda attiracagiz kendimizi buradan da galiba. Bu 412 önemli bir kisi midir buralarda?
bak hala 412 diyo yaa,aloo arkadasim benim nickim 4twelve sen benim karizmayi yokmu sayiyon:twisted: Coook onemliyim coook inanmassan Moghul a sor
bak hala 412 diyo yaa,aloo arkadasim benim nickim 4twelve sen benim karizmayi yokmu sayiyon:twisted: Coook onemliyim coook inanmassan Moghul a sor
Arkadas ben moghul falan tanimam. Bu alemde önemli bir kisiysen geregini yapar, seni for tvelf diye cagiririz. Yok degilsen sen benim için 412'sin bu gadder.
Aybike
08-16-2005, 05:58 PM
Arkadas ben moghul falan tanimam. Bu alemde önemli bir kisiysen geregini yapar, seni for tvelf diye cagiririz. Yok degilsen sen benim için 412'sin bu gadder.
Ben seni sevdim yua...heheeh..412 hiç aklıma gelmedi idi valla..ne dimek acabam..Ayrıcanak mogolu tanımasan daha iyi edersin..ben ona kısaca maydanoz diyom.. :lol:
4twelve
08-16-2005, 11:47 PM
Ben seni sevdim yua...heheeh..412 hiç aklıma gelmedi idi valla..ne dimek acabam..Ayrıcanak mogolu tanımasan daha iyi edersin..ben ona kısaca maydanoz diyom.. :lol:Tamam abla..biz seni savunalim,dost kim dusman nerde onu da goruyoz bu arada:twisted:
Aybike
08-17-2005, 08:12 AM
Tamam abla..biz seni savunalim,dost kim dusman nerde onu da goruyoz bu arada:twisted:
yok len..ben taktik uyguluyom heheheh...öle hemen adam satmam ben..hele bi tanıyalım yua yı..bide 412 neymiş öğrenelim..hemen celallenme... :lol:
Tezat Atasözleri...
1. 'damlaya damlaya göl olur'
/ 'tasima suyla degirmen dönmez'
2.. 'iyi insan lafin üstüne gelir' / 'iti
an çomagi hazirla'
3.. 'bir elin nesi var iki elin sesi var'
/ 'nerde çokluk orda ..kluk'
4.. 'fazla mal göz çikarmaz' /
'azicik asim agrisiz basim'
5.. ' kervan yolda düzelir' /
' balik bastan kokar'
6.. 'harama uçkur çözülmez' /
'güzele bakmak sevaptir'
7.. 'bülbülün çektigi dili belasi' /
'bilmemek ayip degil sormamak ayip'
8.. 'egri otur dogru söyle' /
'dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar'
9.. 'düsenin dostu olmaz' /
'dost kara günde belli olur'
10.. 'erken kalkan yol alir '
/ 'acele ise seytan karisir'
11.. 'tatli dil yilani deliginden çikarir'
/ 'lafla peynir gemisi yürümez'
12.. 'gün ola harman ola' / 'persembenin
gelisi çarsambadan bellidir"
13.. 'iyilik yap denize at' /
'merhametten maraz dogar"
14.. 'yüzü güzel olanin huyu da güzel olur'
/ 'yüzü güzel olani degil huyu güzel olani sev"
15.. 'akil akildan üstündür' /
'aklin yolu birdir"
16.. 'zorla güzellik olmaz' /
'zora daglar dayanmaz"
17.. 'öfke baldan tatlidir' /
'öfke ile kalkan zararla oturur"
18.. 'insan kiymetini insan bilir'
/ 'insanoglu çig süt emmis"
;)
Klasik Öğretmen Replikleri :)
Bunu sinavda sorarım...!
Ben bunlari zaten biliyorum!
Buna benzer sorular üniversitede sık sık çıkar.
Bi insan söyleneni bidefa da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz??
Arka taraf konusmayi kesin!
N'oluyor orda!!
Bunun hesabini sinavda sorarim!
Burayi dikkatli dinleyin. Bi çok ögrenci burda hata yapar!
Konusmak isteyen disari çiksin! Kapi açik
Sizi zorla getirmiyolar buraya!! Istemiyorsan gelme!
Kimler ödevi yapmadi.
Ödevleri yapmadan gelmeyin.
Bizim zamanimizda velilerimiz eti senin kemigi benim derlerdi!
( Sinavda ) Kimse kimseye bakmasin.
( Sinavda ) Su andan itibaren herkes birbiriyle küs!
( Sinavda ) Kopya çekeni yakarim.
( Sinavda ) Oglum/Kizim bi daha görmeyim.
( Sinavda ) Oglum/Kizim kagidini ver. Beni aptal yerine koymayin.
Ben ögrenciyken hiç kopya çekmezdim.
( Bir Soru Çözerken ) Oglum/Kizim kaç defa söylicem orasi öyle degil!!!
( Tahtada Bir Soru Çözerken ) Yanlis otur yerine!
Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz.
Sinava iyi çalisin.
( Nöbetçi Ögretmenler ) Oglum/Kizim hadi sinifiniza geçin ziliniz
çaldı.
( Derse Geç Kalinca ) ilk zil ögrenciler içindir ikinciside bizim
için! Git
Müdür yardimcisindan izin kagidi al!
Çik disari!!
Siz evinizde de mi böylesiniz.
Tahtayi silin.
Neden çalismadiniz.
( Her Hangi Bir Ögrenciye ) Dersleri serdin. Artik hiç çalismiyorsun.
Kafana tebeşiri yersin
Yerdeki pislikleri hemen temizleyin
O cep telefonu hemen buraya gelsin.
Dersde yemek yasak kaç kere söleyeceğim.
Tenefüse çıkmıyorsunuz.
Hepinizi bırakıcam.
Eğer doğru düzgün not tutup terbiyeli olursanız hepiniz geçersiniz.
Olm kahvedemi oturuyorsun doğru otur.
Uyuyun siz uyuyun hepsi sınavda çıkıcak.
Not tutmayanları ben bi not alim.
Olm Kamer.... Velin yarın gelicek
Aşağıdaki form gerçekten 17 yaşında ki bir erkeğin McDonalds'ın Florida merkezine yaptığı başvuru formudur....
ve söz konusu kişi işe alınmıştır çünkü yönetim komik ve dürüstçe bulmuştur!
İSİM: Greg Bulmash
SEX (ingilizce sex hem cinsiyet hem seks anlamına gelir): henüz yok. Hala doğru insanı bekliyorum.
İSTENEN POZİSYON: Firma yöneticisi yada yönetici yardımcısı. Fakat ciddi olarak ne iş olursa yaparım. Eğer seçici olabilecek durumda olsam bu işe başvurmazdım zaten.
İSTENEN MAAŞ: Yıllık $185,000 artı hisse senedi ve yüklü bir sigorta paketi. Eğer bu mümkün değilse siz bir teklif yapın bir çaresine bakarız.
EĞİTİM: Evet.
SON İŞİ: Orta seviyeli müdürlerin saldırılarına hedef olmak.
MAAŞI: Değerimden daha az.
EN ÖNEMLİ BAŞARISI: İnanılmaz derecedeki çalıntı kalem ve post-it kolleksiyonum.
AYRILAM NEDENİ: Lanet bir işti.
ÇALIŞMAYA UYGUN ZAMANLAR: Herhangi bir zaman.
TERCİH EDİLEN SAATLER: 1:30-3:30., Pazartesi, Salı, ve Perşembe.
HERHANGİ BİR ÖZEL YETENEĞİNİZ VAR MI?: Evet, ama daha çok samimi ortamlarda kullanılmaya uygunlar.
ESKİ İŞVERENENİZ İLE GÖRÜŞEBİLİR MİYİZ?: Eğer bir tane olsaydı burda olur muydum?
20 KG�YE KADAR AĞIRLIKLARI KALDIRMAKTA SORUN YARATABİLECEK FİZİKSEL BİR HASTALIĞINIZ VAR MI?: Ne gibi?
ARABANIZ VAR MI?:Sanırım daha uygun bir soru şöyle olurdu "Çalışan bir arabanız var mı?"
HERHANGİ BİR ÖDÜL YADA BAŞARINIZ VAR MI?: Şu anda milli piyangonun büyük ödülünü kazanmış olabilirim.
SİGARA İÇİYOR MUSUNUZ?: İş sırasında hayır, iş arasında evet.
BEŞ YIL İÇİNDE NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ?: Dünyanın en harika erkeği olduğumu düşünen aptal, seksi ama çok zengin bir supermodel ile Bahamalarda yaşıyor olacağım. Aslına bakarsanız bunu şu anda yapmak isterdim.
YUKARIDA VERDİĞİNİZ BİLGİLERİN GERÇEK VE TAM OLDUĞUNU KABUL EDİYOR MUSUNUZ?: Evet. Kesinlikle.
SIGN HERE (ingilizce sign hem imza hemde burç anlamına gelmektedir): Koç
İstanbul ...
> Petrol şeyhinin biri, üniversitede okuması için oğlunu İstanbul'a
gönderir.
>
> Çocuk ilk devreyi başarıyla bitirdikten sonra notlar değişmeye ve çocuk
hafiften serserileşmeye başlar. İşin kötüsü, memleketten çocuğa
gönderilen avuç dolusu paralar da artık yetmemektedir!
>
> Şeyhimiz oğlunu kontrol etmek için adamlarından birini İstanbul'a
gönderir.
>
> Adam İstanbul'a gelince bir de ne görsün? Şeyhin okusun diye gönderdiği
oğul
> okulu bırakmış, kendini karıya kıza vurmuştur. Uzun aramalardan sonra
çocuk
> Boğaz kenarında salaş bir meyhanede bulunur.
>
> -"Ya seydi, bu ne kepazeliktir! Baban seni merak eder! Kalk gidiyoruz
Arabistan'a!"
>
> Çocuk:
>
> -"Ayva seydi" der, "Ama önce bir otur da şu manzaraya bir bak..."
>
> Şeyhin adamı "Bunda ne kötülük olabilir ki" diye düşünür ve masaya
oturur. Sandalcılar çaparilerini sallamakta, arkadaki tepelerin ardında
batan kıpkırmızı güneş, Boğaz'ı kırmızının tonlarına boyamaktadır.
Manzarayı seyrederken, garsonun getirdiği kavundan bir tane ağzına atar.
>
> Ardından peynirin de tadına bakılır. Eh eşek değiliz ya, şu aslan sütü
denen
> meretin de bir tadına bakalım derken orada ipler kopar.
>
> Şeyhin oğlu ve Boğaz tarafından ayartılan adam, yorgun ve akşamdan kalma
oldugu anlasilan bir sesle, 15 gün sonra, efendisini arar:
>
> -"Ya seydi, Veled mazbut velâkin memleket pust!"
genco
08-19-2005, 01:58 PM
Klasik Öğretmen Replikleri :)
Bunu sinavda sorarım...!
Ben bunlari zaten biliyorum!
Buna benzer sorular üniversitede sık sık çıkar.
Bi insan söyleneni bidefa da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz??
Arka taraf konusmayi kesin!
N'oluyor orda!!
Bunun hesabini sinavda sorarim!
Burayi dikkatli dinleyin. Bi çok ögrenci burda hata yapar!
Konusmak isteyen disari çiksin! Kapi açik
Sizi zorla getirmiyolar buraya!! Istemiyorsan gelme!
Kimler ödevi yapmadi.
Ödevleri yapmadan gelmeyin.
Bizim zamanimizda velilerimiz eti senin kemigi benim derlerdi!
( Sinavda ) Kimse kimseye bakmasin.
( Sinavda ) Su andan itibaren herkes birbiriyle küs!
( Sinavda ) Kopya çekeni yakarim.
( Sinavda ) Oglum/Kizim bi daha görmeyim.
( Sinavda ) Oglum/Kizim kagidini ver. Beni aptal yerine koymayin.
Ben ögrenciyken hiç kopya çekmezdim.
( Bir Soru Çözerken ) Oglum/Kizim kaç defa söylicem orasi öyle degil!!!
( Tahtada Bir Soru Çözerken ) Yanlis otur yerine!
Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz.
Sinava iyi çalisin.
( Nöbetçi Ögretmenler ) Oglum/Kizim hadi sinifiniza geçin ziliniz
çaldı.
( Derse Geç Kalinca ) ilk zil ögrenciler içindir ikinciside bizim
için! Git
Müdür yardimcisindan izin kagidi al!
Çik disari!!
Siz evinizde de mi böylesiniz.
Tahtayi silin.
Neden çalismadiniz.
( Her Hangi Bir Ögrenciye ) Dersleri serdin. Artik hiç çalismiyorsun.
Kafana tebeşiri yersin
Yerdeki pislikleri hemen temizleyin
O cep telefonu hemen buraya gelsin.
Dersde yemek yasak kaç kere söleyeceğim.
Tenefüse çıkmıyorsunuz.
Hepinizi bırakıcam.
Eğer doğru düzgün not tutup terbiyeli olursanız hepiniz geçersiniz.
Olm kahvedemi oturuyorsun doğru otur.
Uyuyun siz uyuyun hepsi sınavda çıkıcak.
Not tutmayanları ben bi not alim.
Olm Kamer.... Velin yarın gelicek
Oğuz,
Bunlar yeni versiyonlar:
Kızım, babanın boya fabrikası mı var?(Makyajlılar için)
Oğlum, saçınla sinek mi avlıyorsun? (Joleler için)
Arkadaki, kulağına solucan yuva yapmış(Kulaklık için)
Oğlum berber greve mi gitti(Yarısı kesilmiş saçlar için)
Bugünkü konu mankenlerimiz..(Kıyafetten kenara çekilenler)
Yine, iki koku arasında kaldık(Tuvalette sigara içip,üstü kokanlar için)
Çıkar o zımbırtıyı(Burunlarındaki, kulaklarındaki metaller için)
Tekeli mi soydun? (Üzerinde fazla sigara çıkanlar için)
4twelve
08-20-2005, 02:02 AM
Oğuz,
Bunlar yeni versiyonlar:
Kızım, babanın boya fabrikası mı var?(Makyajlılar için)
Oğlum, saçınla sinek mi avlıyorsun? (Joleler için)
Arkadaki, kulağına solucan yuva yapmış(Kulaklık için)
Oğlum berber greve mi gitti(Yarısı kesilmiş saçlar için)
Bugünkü konu mankenlerimiz..(Kıyafetten kenara çekilenler)
Yine, iki koku arasında kaldık(Tuvalette sigara içip,üstü kokanlar için)
Çıkar o zımbırtıyı(Burunlarındaki, kulaklarındaki metaller için)
Tekeli mi soydun? (Üzerinde fazla sigara çıkanlar için)
Bre okullara bak yavf,resmen ihtilal olmus anlasilan biz iyice ihtiyarliyoz:lol:
Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı. Patates ekini için bahçeyi sürmesi gerekiyordu. Fakat, bu çok zor bir işti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi ama o da hapisteydi. Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve durumunu izah etti: Sevgili David,
Patates bahçemi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki, sen bahçeyi benim için hallederdin. Sevgiler Baban...
Yaşlı adam, bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.
Babacığım,
Allah aşkına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm. Sevgiler David... Ertesi gün sabaha karşı 4'te, FBI ve yerel polis çıkageldi. Tüm tarlayı kazdılar. Ama hiçbir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.
Babacığım, Şimdi patatesleri ekebilirsin. Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım. Sevgiler David....
çinli Bayan, :))
Bir ingilizin bir çinli bayan ile evlenip
Londra'ya yerlesmesi baslar...
Çinli kadin ingilizce konusunda oldukca zayiftir.
Tarzanca da olsa esi ile anlasabilmektedir.
Sorun kadin alisverise yalniz ciktiginda ayyuka cikmaktadir.
Yine bir gun bayan , kasaba domuz butu almaya gider. Ama
bir turlu derdini anlatamaz en sonunda etegini
siyirarak kendi poposunu gostermis ve kasap bayanin ne
anlattigini kavrayarak bayana istedigini vermis.
Ertesi gun bu kez kasaba tavuk gogsu almaya gitmis ve
bu kez de gomleginin dugmelerini acarak goguslerini
gostermis ve istedigini almis ucuncu gun bu çinli
bayan sosis almak istemis ve yanina kocasini alarak
kasaba gitmis...
Ne mi olmus?... asagiya bakin:
: ))) huhuuuuuuu akliniz ne kadarda fesat.
Unuttunuz galiba çinli olan bayandi kocasi ingilizce
konusabiliyor. hadi isinize geri donun simdi...
4twelve
08-20-2005, 03:32 AM
çinli Bayan, :))
Bir ingilizin bir çinli bayan ile evlenip
Londra'ya yerlesmesi baslar...
Çinli kadin ingilizce konusunda oldukca zayiftir.
Tarzanca da olsa esi ile anlasabilmektedir.
Sorun kadin alisverise yalniz ciktiginda ayyuka cikmaktadir.
Yine bir gun bayan , kasaba domuz butu almaya gider. Ama
bir turlu derdini anlatamaz en sonunda etegini
siyirarak kendi poposunu gostermis ve kasap bayanin ne
anlattigini kavrayarak bayana istedigini vermis.
Ertesi gun bu kez kasaba tavuk gogsu almaya gitmis ve
bu kez de gomleginin dugmelerini acarak goguslerini
gostermis ve istedigini almis ucuncu gun bu çinli
bayan sosis almak istemis ve yanina kocasini alarak
kasaba gitmis...
Ne mi olmus?... asagiya bakin:
: ))) huhuuuuuuu akliniz ne kadarda fesat.
Unuttunuz galiba çinli olan bayandi kocasi ingilizce
konusabiliyor. hadi isinize geri donun simdi...
Usta aciklma yapma istedigi hissettim birden bu fikrayi okuyunca,bu ingilizle evlenen kadin kesin zayif sisman olsa kendini gosterse zaten hemen domuz budu verilir cunku,bu cinli zirtolar ve ingilizler sisman cinli kadinlara POrk Chop yani domuz budu diyolar..Neyse farkindayim sacma bi aciklama oldu,ama sizi yakin gordum,yazmak istedim........;)
BÜYÜK UYANIŞ
Büyük uyanış
Derin bir uykudan uyandım. Rüya kafamda hâlâ taptazeydi; yeni görülmüş renkli bir filim gibi. Nasıl derin bir uyku idi ki o öyle. Sanki elli yıldır uyumaktaymışım.
Rüyamda, halk Türkiye'nin her bir köşesine kadar uyanmış. Herkesin gözünde bir parlaklık; yüzlerinden kendine güven fışkırıyor. Kadıköy'deyim, Beyoğlu'ndayım, Ankara'da Meşrutiyet Caddesi'ndeyim, Amasya'da, Antalya'da, Tekirdağ'da, Van'dayım: Sokaklarda insanlar hızlı hızlı işlerinin güçlerinin peşinde koşturuyor, ama yüzlerinde telâştan, endişeden eser yok; mutlu bir tebessüm, birbirleriyle sevecen selâmlaşmalar. Gençlerde azimli, zeki bakışlar. Bazıları düşünceli düşünceli yürüyor; sanki kafalarında çetin matematik meseleleri çözüyorlar. Dolaşırken baktım ki, hayret her yerde kahveler, iş saati, nerdeyse boş. Tek tük müşterili masalarda kağıt, ya da tavla oynayan görünmüyor. Bir gurup genç oturmuş, ciddi, ağırbaşlı tartışıyorlar; bazıları önlerindeki kağıtlara fizik formülleri yazıyor. Terbiyeli, saygılı gençler. Düşünüyorum: Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği gençler nihayet yetişmiş.
Ankara'dayım; güzel bir tramvay geçti; üstünde "Uluğ Bey Teknik Evrenkenti" yazıyor; şaşırdım: "Vay canına, yıllarca uğraşmıştım da, bir evrenkente böyle bir isim verdirememiştim". Birine sordum: "Bu ne? Yeni bir evrenkent mi kuruldu?". Adam soruma şaşırarak, "Yok" dedi, "Yıllar önce ABD telkiniyle kurulmuş bir evrenkent vardı ya, epey oldu, onun adı değiştirildi". Hangisi olduğunu anladım; "Eğitim dili İngilizce; değil mi?". Adamcağız yarı şaşkın, yarı öfkeli baktı: "Öyle şey olur mu yahu; burası artık çok şükür, sömürge değil!". Övünerek: "Burası Türkiye Cumhuriyeti". "Bizde, Atatürk'ün ısrarla üzerinde durmuş olduğu gibi, eğitim dili her seviyede ve tümüyle Türkçe'dir".
- Yâni yabancı dil öğretilmiyor mu?
- Allah Allah, siz nerden geldiniz böyle? Elbette her çeşit yabancı diller, meslek dalına göre, yabancı dil öğretimi uzmanlarınca ayrıca öğretiliyor. En çok Çince'ye, Rusça'ya, İspanyolca, sonra Almanca'ya rağbet var.
- Hayret; İngilizce furyasına ne oldu?
Adam gene yüzüme garip garip baktı: "Ooho, o eskidendi. O zamanlar kovboy Amerika görünüşte güçlüydü, kölelerine Tarzanca'yı dayatabiliyordu. Orada yuvalanmış "küresel kıraliyetçiler", sahte Avrupa Birliği, IMF gibi araçlarını kullanarak, ulus-devletleri parçalıyor, o da sökmezse bomba stoklarını tüketmek için saldırıyorlardı. O günler çoktan geçti evlât! Sonunda oyunlar ABD içinde de yoğunlaştı. ABD'yi 12 eyalet-devletçiğe böldüler. Sekizinin resmî dili İspanyolca, bir tanesinin Fransızca, biri İngilizce, iki eyaletinki ise, önemli bir Afrika dili olan Svahili. Yaa, işte böyle. Zaten berbat bir dil olan, bilime, tekniğe yetersiz İngilizce'ye yüz veren yok.
Çıktım, biraz yürüdüm. Eski dükkânlar, yeni dükkânlar, ama hayret hepsinin üstünde gayet güzel Türkçe isimler. O, aşağılık duygusu alâmeti, sömürge ruhu belirtisi yabancı dilde adlardan, yazılardan eser yok. "Fast Food" kepazeliği olmuş "Tez Yemek", "Cafe" (bana hep de "Cafer"i, o adı içeren ayıp tekerlemeyi hatırlatır) yerine "Çay Evi", ya da "Kahvehane".
Bir gazete aldım: Adı "Yıldız", dili tertemiz. İri başlık diyor ki: "Avrupa devletçiklerinden ziyaret". Altında: " Avrupa'nın ufak dukalıklarının başkanları, borçlarının faizlerini ödemekte zorluk çektiklerinden, yardım, en az azından faiz ertelenmesi talepleriyle Türk banka genel müdürlerini ziyaret edecekler. Hazır Ankara'da iken "Avrasya Birliği Para Fonu" AVRAP'ın Ankara'daki Genel Merkezi yetkilileriyle de görüşecekler. Olumlu bir sonuç almaları pek beklenmiyor, çünkü son verdikleri uyum taahhütlerini tam yerine getirebilmiş değiller. Basklar, Bretonlar, Korsikalılar, Keltler, Bakü'deki Avrasya Birliği İnsan Hakları Mahkemesine başvurup duruyor". Haber devam ediyor: " Bir de, aynı ülkelerden bir genelkurmay başkanları heyeti bekleniyor. Onlar da Türk Ülkeleri ve Rus, Çin, Birleşik Kore, Ukrayna, İran, Hint, Japon Askeri İşbirliği Kurultayı'na gözlemci olarak katılacaklar. Aralarda, teknoloji ihtiyaçlarını dile getirebilmeyi umuyorlar."
İşte böylece rüyam gözümün önünden geçerken yüzümü yıkamış, yarım bardak yağsız süt içip biraz muz yemiş, giyinmiştim bile. Sokağa çıkıp bakkaldan gazetemi aldım. Bir iki sokak ötedeki kahvehaneye girdim. Ama durakladım: Her zamanki, kağıt, ya da domino oynayan kalabalık yoktu. Bir masada birkaç genç oturmuş, dikkat kesilmişler, aralarında birinin bir deftere yazdıklarını izliyorlardı. Masanın yanından geçerken defter sayfasına gözüm ilişti: Bildiğim, araştırma düzeyinde derin bir fizik konusunun formülleri. Geçip boş bir masaya sandalye çektim. Çaycı gelirken, elimdeki gazeteyi açtım. Hayret: Gazetenin adı "Yıldız"dı; iri haber başlığı ise: "Avrupa devletçiklerinden ziyaret".
Demek "Büyük Uyanış" rüya değildi. Başlamıştı bile.
11 Mart 2002, Mühürdar, İstanbul.
Profösör Dr. Oktay Sinanoglu
47 (4 members & 43 guests)Moderators: 1Sorted By Thread Title Last Post Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread RatingSort Order Ascending ÓáûâàíèåFrom the Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginningoğuz (http://www.forum.uz/member.php?u=2440), erk (http://www.forum.uz/member.php?u=3570), stefan demir (http://www.forum.uz/member.php?u=4822), TurkMen (http://www.forum.uz/member.php?u=4619)
Pax (http://www.forum.uz/member.php?u=348)
47 KİŞİDEN BEŞ TANESİ BELLİ KALAN 42 KİŞİ NE SEYREDİYORSUNUZ KARDEŞİM ? HADE SİZDE GELİN HEP BERABER PAYLAŞALIM BU FORUMU:lol:
47 (4 members & 43 guests)Moderators: 1Sorted By Thread Title Last Post Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread RatingSort Order Ascending ÓáûâàíèåFrom the Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginningoğuz (http://www.forum.uz/member.php?u=2440), erk (http://www.forum.uz/member.php?u=3570), stefan demir (http://www.forum.uz/member.php?u=4822), TurkMen (http://www.forum.uz/member.php?u=4619)
Pax (http://www.forum.uz/member.php?u=348)
47 KİŞİDEN BEŞ TANESİ BELLİ KALAN 42 KİŞİ NE SEYREDİYORSUNUZ KARDEŞİM ? HADE SİZDE GELİN HEP BERABER PAYLAŞALIM BU FORUMU:lol:
Oh for one sec I thought you'r trying to speak English oh Oguz you'r heart breaker :doctor: :lol:
Oh for one sec I thought you'r trying to speak English oh Oguz you'r heart breaker :doctor: :lol:
Jwel, you've got 3 day to learn some Turkish and make some flattering comments my beloved persona, otherwise I'll have to make you a fan of Fenerbahçe :rolleyes:
aykız
08-23-2005, 03:12 PM
Jwel, you've got 3 day to learn some Turkish and make some flattering comments my beloved persona, otherwise I'll have to make you a fan of Fenerbahçe :rolleyes:
hade be..beloved personaymış...bu ne kibir...:lol:
Ayrıca 3 gün az değilmi be oğuzum..Ayrıca bir kartalın kanaryaya dönüşeceği ihtimali az be...Bu attan inip eşeğe binmeye benzer:lol:
Adamın biri gazetede gördüğü seçkin bir şirketin iş ilanına başvurur ve kısa bir süre sonra da görüşmeye çağırılır. Görüşme olumlu geçer ve prensipte anlaşıldıktan sonra çalışma koşullarına gelindiğinde müstakbel patronuyla aralarındaki konuşma şöyle gelişir.
A: Beyefendi bilmeniz gereken bir mevzu var ki, ben 5 bin dolardan
aşağı bir ücretle çalışmam
P: aman efendim dert ettiğiniz şeye bakın biz zaten 7500 dolardan
aşağı maaş vermiyoruz kimseye..
A: Harika! ancak bir mevzu daha var ki bana tahsis edeceğiniz
araba iyi bir araba olmalı üstelik son model.. zira başka türlü
çalışamam..
P: hah hah haa hiç merak etmeyin biz zaten bütün çalışanlarımıza
jip veriyoruz. üstelik chrysler..
Adam gittikçe hem sevinmeye hem de endişelenmeye başlar, ama böyle
bir fırsatta ele geçmez deyip devam eder konuşmasını sürdürmeye..
A: peki yalnız çalıştığım ortam stresli olursa ben verimli
olamam.. bu nedenle sadece benim için çalışacak bir hizmetli ve bir de
özel asistan ile yardımcı istiyorum..
Müstakbel patron aynı rahatlıkla cevap verir..:
P: Bu konuyu da düşünmeyin efendim zaten şirketimizin bir reviri
bu revirde istihdam edilmiş her bir çalışan için özel hizmet verecek
masözlerimiz var...
Adam artık iyice afallamıştır ve dayanamayıp
sorar: "Şaka yapıyorsunuz herhalde?!"
Patron cevap verir: Ama önce siz başlattınız...!!!!
http://resim.forumtr.com/uploads/e900c5fa42.gif
Deneme :rolleyes:
PARADİGMA DEĞİŞTİRMEK ZOR DEĞİL!
>
>
>Trende giderken, bir baba, 3 evladıyla oturup,
>sürekli ağlayan çocuklarına hiç, susun, demeden yolculuğa devam
>ettiğinde ;
>siz ona ne gamsız adam, diyebilirsiniz.
>
>Ama sorsanız, onlar hastaneden geliyorlardır ve bir saat önce çocukların
>anneleri ölmüştür ve eve
>dönüyorlardır, belki?
>
>
>Prof. Covey'in konuşmasını dinlemeye gelen annesi, arka
>sırada oturan iki kişinin toplantı boyunca sürekli konuştuklarını
>görerek, çok öfkelenmiş ve oğlumu küçümsüyorlar diyerek de çok üzülmüs.
>
>
>
>Yemek molasında oğluna, şunların kafasına çantamı indiresim geliyor,
>demiş. Oğlu,
>anne o adam Finlandiyali, burada smultane tercüme yok, mecburen tercümanı
>yanına oturttuk, demis.
>
>Havaalanında aktarma yapmak isteyen yaşlı bir hanım,
>uçağının 2 saat gecikmeli olduğunu öğrenince, dergiler ve bir kutu
>kurabiye alarak bekleme salonuna geçmis. Yanındaki sehpaya da dergileri ve
>kurabiye kutusunu bırakarak, okumaya dalmış. Bir ara bakmış ki, yanındaki
>koltuğa oturan bir adam, sehpadaki kurabiye paketini açıyor ve de yemeye
>başlıyor.
>Kurabiyelerin kendisine ait olduğunu hissettirmek isteyen kadın, adama
>dik dik bakmış.
>
>Hatta canı o an istemediği halde, kutudan bir kurabiyeyi
>ağzına atmış.
>
>Her halde kurabiyelerin sahibinin kim olduğunu artık anlamıştır
>diye düşünürken, adam bir tane daha ağzına atmaz mı. Hemen kadın da bir
>tane
>daha atmış ve bir yarışma başlamış, adam bir tane, kadın bir tane..
>
>Sonuçta
>kutuda tek kurabiye kalmış, adam onu hızlıca kaparak ortadan bölmüş ve
>gülerek kadına ikram etmiş. O sırada, kadının uçağının alana indiği
>anonsu duyulmuş ve işlemler için kadın bankoya gitmiş. Pasaportunu
>çıkartmak
>için çantasını açtığında, ne görsün ;
>
>KENDİ KURABİYE PAKETİ, HİÇ AÇILMAMIŞ OLARAK ÇANTASINDA DURMUYOR MU !
>
>Başkalarının düşünce ve davranışları hakkında hüküm verirken,
>elimizdeki veriler çoğu zaman yeterli olmuyor.
>
>Davranışların nedenini bilmeden çok yanlış yargılara varabiliyoruz. Covey
>bu örnekleri;
>
>Aynı enformasyona farklı bakış, bizim davranışlarımızı belirler, diye
>özetliyor.
>
>Buradan yola çıkarak çözemedigimiz sorunlar için, paradigma (zihin
>haritasi)
>değiştirmenin gereğini vurguluyor. Einstein'in bir sözünü anımsatıyor:
>Karşılaştığınız sorunları, o sorunları yarattığınız düşünce düzleminde
>kalarak çözemezsiniz.
>
>Çoğumuzun zaman zaman yaptığı gibi,
>
>"sorunların içinde kaybolmak" yerine, paradigma değiştirmeyi başarıp,
>sorunlara
>farklı biçimde yaklaşabilenler, o sorunu aşma şansını da yakalıyorlar.
>
>Zaten sorunlarımızı dostlarımızla paylaşmamızın nedenlerinden biri de,
>farklı bir bakışın, bize farklı davranabilme kapısı aralama ihtimali değil
>midir.
>
>
>
>Çözümsüz gibi gördüğünüz sorunlar konusunda paradigma değiştirmenin
>önemi vardır. Aslında hayatımızı, basarımızı, mutluluğumuzu belirleyen
>bizim
>kendi davranışlarımızdır. Başımıza gelen her seyle onlara verdiğimiz tepki
>ve yanıt arasında geniş bir hareket alanı vardır......."
>
>Stephan Covey
asena
08-26-2005, 07:46 AM
hehehe
ingiliz kizla evlenince de fenerli mi yapican usta?
sen de 3 gun icinde yazim yanlisliklari yapmazsin,bir Besiktasli olarak seni cifte kanaryali yapma cezasina carptiracam.
hehehe
ingiliz kizla evlenince de fenerli mi yapican usta?
sen de 3 gun icinde yazim yanlisliklari yapmazsin,bir Besiktasli olarak seni cifte kanaryali yapma cezasina carptiracam.
Bacım siz isteyin biz ingiliz kızıda almayız ukranyalıyada bakmayız:paint: :paint:
amma iş döner dolaşır Fenerbahçeye gelirse:rofl:
asena
08-26-2005, 08:02 AM
FBliye her gun ingiliz bayrami.
FBliye her gun ingiliz bayrami.
Şimdi ne demek istemiş olabilir ;
Bir;
İngiliz hatunları çekicidir en azından yabancı dilleri ingilizce değildir
İki;
Çanakkale savaşlarında Fenerbahçe klübündeki oyuncularımız bir çok anzak ve ingilizi maç sahasının dışına yollamıştır o yüzden ingilizler bize gıcıktır...
Üç;
Mil bir ingiliz ölçü birimidir ama biz inadına km.yi kullanırız...
Dört;
Devam etcek:devilish:
4twelve
08-26-2005, 08:39 AM
Şimdi ne demek istemiş olabilir ;
Bir;
İngiliz hatunları çekicidir en azından yabancı dilleri ingilizce değildir
İki;
Çanakkale savaşlarında Fenerbahçe klübündeki oyuncularımız bir çok anzak ve ingilizi maç sahasının dışına yollamıştır o yüzden ingilizler bize gıcıktır...
Üç;
Mil bir ingiliz ölçü birimidir ama biz inadına km.yi kullanırız...
Dört;
Devam etcek:devilish:
Bence
dort;
62 den tavsan yapmis usta
Oguz bitanem, guzelim, gulum, haytm , canim ,thats all I learned in 3 days give me more 3 years and I will be able to speak :lol:
btw you'r too sweet when you speak English ;)
4twelve
08-26-2005, 08:50 AM
Oguz bitanem, guzelim, gulum, haytm , canim ,thats all I learned in 3 days give me more 3 years and I will be able to speak :lol:
Wwaoooww,what a fantastic beginning...Especially guzelim sounds terrible good!!!;)
You should listen Gozelim(Uzbek Song) and dedicated to Oguz;)
Wwaoooww,what a fantastic beginning...Especially guzelim sounds terrible good!!!;)
No I'm listening to Hakan Altun "askim askim " oh Oguz changed my life for ever :lol:
Bak Fenerbahçe ismini söyleyince nasılda şakır şakır Türkçe yazmaya başladın:smokin:
İltifatlar için teşekkür ediyorum :king:
Usta ortalığı karıştırma:laugh:
4twelve
08-26-2005, 09:05 AM
No I'm listening to Hakan Altun "askim askim " oh Oguz changed my life for ever :lol:
his nick name is Changer but not cd changer:twisted:
4twelve
08-26-2005, 09:40 AM
Diyorkine;
Hayir su an Hakan Altun un Askim Askim sarkisini dinliyom,Ahh Oguz sen benim hayatimi degistirdin
Aybike
08-26-2005, 10:03 AM
Diyorkine;
Hayir su an Hakan Altun un Askim Askim sarkisini dinliyom,Ahh Oguz sen benim hayatimi degistirdin
Daha çok değişecek..hahahahahah :lol:
pls learn it in 3 months ,do not let our love wait for 3 years
4twelve
08-26-2005, 10:08 AM
Daha çok değişecek..hahahahahah :lol:Yaa ablacigim adam kirk yilin basi bulmus bi tane sende bole yapiyon..
Bu arada Oguz hic kompliman yapmiyo Jwel e bilmem farkindamisin begenmedi galiba??:rolleyes:
Daha çok değişecek..hahahahahah :lol:
Bacım senin işin gücün yokmu. bak bakalım ajanslara yeni haberler düşmüşmü:devilish:
4twelve
08-26-2005, 10:09 AM
pls learn it in 3 months ,do not let our love wait for 3 years
Ben demeye kalmadan yamis,usta ne zaman asik oldun sen yaaa:rolleyes:
Ben demeye kalmadan yamis,usta ne zaman asik oldun sen yaaa:rolleyes:
Sanırım 4 dakika 17 saniye oldu usta:rolleyes:
Aybike
08-26-2005, 10:14 AM
Bacım senin işin gücün yokmu. bak bakalım ajanslara yeni haberler düşmüşmü:devilish:
yok oğuzum bugün yok...çekecen gari..hehehheheeh :lol:
ama bir ara aspavaya yemeğe gidecem sen de 1 saatliğine rahat edersin :lol:
yok oğuzum bugün yok...çekecen gari..hehehheheeh :lol:
ama bir ara aspavaya yemeğe gidecem sen de 1 saatliğine rahat edersin :lol:
Yemek ısmarlıyacaksan gelirim :rolleyes:
Aybike
08-26-2005, 10:17 AM
Yemek ısmarlıyacaksan gelirim :rolleyes:
canın sağolsun ısmarlarım.. :lol:
canın sağolsun ısmarlarım.. :lol:
Seninde canın sağolsun kibar teklifinizi hayatta kıramam:lol:
4twelve
08-26-2005, 10:19 AM
canın sağolsun ısmarlarım.. :lol:Ohhh ismarlayin yemekleri birbirinize bize de kursunlar Ercan saatcinin dedigi gibi:twisted:
Ohhh ismarlayin yemekleri birbirinize bize de kursunlar Ercan saatcinin dedigi gibi:twisted:
Usta stersen sende gel:shock:
Aybike
08-26-2005, 10:23 AM