View Full Version : Oğuz'ca
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
mustafa06
07-23-2008, 11:18 AM
sirena,
Neden acaba kiiimse bakmıyor bu kızlara Taşkent'te, fazla olduğu için mi acaba? Türkiye'de böyle yoldan geçerse trafik altüst oluyor.
Bakanlar mutlaka vardır ama resim karesine girmemişler.
En azından bir kaç Türk bakmıştır da, daha güzelleri olduğu için ilgilenmemişlerdir.
Demir Kağan
07-23-2008, 01:59 PM
25 gündür Ankaradayım, şuana kadar diğil kadına laf atan, hatta kadına bakan bir türk erkeği bile görmedim. Çok takdir ettim gerçekten.
Ankara'nin icinde olduguna emin misin? Hani tamam diger Anadolu illerini anlarim, Eskisehir ve Konya haricinde ama, Ankara? Kimse bakmiyor? Gozlerimle gorsem inanmam, Ergenekoncu bunlar diye iceri alinmaktan korkuyordur onlar. :lool:
Sirena
07-23-2008, 11:21 PM
Kim demiş bakmadılaklarını
Bakın tam karşıda araçtaki adam daha kızlar aynanın görüş mesafesine gelmesini beklemen aynayı süzmeye başlamış. Gariban kalbi 130 atıyordur beklerken.
Sonra arabanın karşısında dükkanın önünde dikilen 55 yaşlarındki amca acaba kızlara rabbim ne güzeller yaratıyorsun diye mi bakıyor yoksa ahhh bunlar benim yavuklum olacak ......
Sonra taaa 100metre ötede dükkanın önünde oturan adam nereye bakıyor dersiniz. Fotografı çekene mi. Hiç mi fotograk çeken adam görmemiş.
4 kişiden 3 kişisi bakıyor.
Demekki vatan caddesi gibi kalabalık cadde olacak orası 500 kişiden 400ü bakıyordu
Hayal gücün çok iyi :D
Sirena
07-23-2008, 11:27 PM
25 gündür Ankaradayım, şuana kadar diğil kadına laf atan, hatta kadına bakan bir türk erkeği bile görmedim. Çok takdir ettim gerçekten.
Ankara'daki kızlar böyle mi giyiniyorlar?
Qizilbash
07-24-2008, 06:42 AM
Ankara'nin icinde olduguna emin misin? Hani tamam diger Anadolu illerini anlarim, Eskisehir ve Konya haricinde ama, Ankara? Kimse bakmiyor? Gozlerimle gorsem inanmam, Ergenekoncu bunlar diye iceri alinmaktan korkuyordur onlar. :lool:
Zaten dolaşıyorum Ankarayı. Bir çok yere gittim. Benim gördüğüm kadarı ile hiç kimse dönüb kadının orasına burasına bakmıyordu. Bir de küfr eden ve ya kıza laf atan birisini görmedim.
Ankara'daki kızlar böyle mi giyiniyorlar?
Kapalı olan da var, açık saçık geyinen de var.
KOYUNCU
07-24-2008, 07:17 AM
Hayal gücün çok iyi :D
http://img507.imageshack.us/img507/6536/girlsrk6hq6.jpg
iyi bir fotograf editörün varsa iyice bir bak bakalım
Kızları çok açık sanma
Vatan caddesinde bunların günde 1000 tanesi geçiyor.
Ama kims ebakmıyor
Hoş kadınlar bakılmasını ister dikkat çekmek ister ama nafile
Halkın gözü doymuş
Nefisleri körelmiş
Eee doğal olan öyle giyinen kıza bakmak değil mi? Niye bakmayalım? Yanısıra oradaki kızların amacı kendilerine baktırmak değil mi? Yani o kızlara bakmak yanlış değil, olması gereken. Söz atmaya karşıyız ancak öyle giyinen kıza da bakarlar. Yalnızca eşeysel dürtülerle de değil bir göze alışkın olmadığı için de bakarlar.
Yani o kızcağız o kadar öyle dar giyecek etekler geçirecek o oranda kendini zorlayacak sende bakmayacaksın! Öylr giyinen kıza bakmazsan bir yanlışlık var demektir.
PRENSBARAN
07-24-2008, 07:45 AM
Ben de o konuya çok tavım. Kadın kendini afişe etmek için yapmadık iş bırakmıyor bakılınca da tepkisini en üst düzeyde gösteriyor.
Gösterme görmesinler...
Malkoc
07-24-2008, 07:50 AM
Delikanlı adam uçanı kaçanı görür, ama bakmaz ;) :lol:
Sirena
07-24-2008, 07:55 AM
Eee doğal olan öyle giyinen kıza bakmak değil mi? Niye bakmayalım? Yanısıra oradaki kızların amacı kendilerine baktırmak değil mi? Yani o kızlara bakmak yanlış değil, olması gereken. Söz atmaya karşıyız ancak öyle giyinen kıza da bakarlar. Yalnızca eşeysel dürtülerle de değil bir göze alışkın olmadığı için de bakarlar.
Yani o kızcağız o kadar öyle dar giyecek etekler geçirecek o oranda kendini zorlayacak sende bakmayacaksın! Öylr giyinen kıza bakmazsan bir yanlışlık var demektir.
Düşün, etrafında herkes böyle giyiniyorsa o zaman herkese mi bakacaksın? Normal olabilir ama yorulursun :)
Ama 3 sene Türkiye'de yaşadım, Taşkent'e gittiğimde ben de bakıyorum kızlara :D Gözlerim seviniyor:D burda hep kot pantolonlu kızları görmekten bıktım. Gerçi bizimkiler de yavaş yavaş kolayına geçiyorlar, kot pantolon, spor ayakkabı ve Tişört:evil:
Poll yapalım, kızların elibise, etek giymesinden mi yanasınız yoksa kot pantolon? "Türbanlılardan yanayım" şıkkı yoktur.
KOYUNCU
07-24-2008, 07:57 AM
Düşün, etrafında herkes böyle giyiniyorsa o zaman herkese mi bakacaksın? Normal olabilir ama yorulursun :)
Ama 3 sene Türkiye'de yaşadım, Taşkent'e gittiğimde ben de bakıyorum kızlara :D Gözlerim seviniyor:D burda hep kot pantolonlu kızları görmekten bıktım. Gerçi bizimkiler de yavaş yavaş kolayına geçiyorlar, kot pantolon, spor ayakkabı ve Tişört:evil:
Poll yapalım, kızların elibise, etek giymesinden mi yanasınız yoksa kot pantolon? "Türbanlılardan yanayım" şıkkı yoktur.
kız olsunda hepsine bakarız yeterki evli olmasın
Vatan caddesinde bunların günde 1000 tanesi geçiyor.
Ama kims ebakmıyor
Alo merkez! Vatan'da emniyetteyiz.
cızırt cuzort...tamam ..hangi şube?
Ahlak Masasının üstüne oturduk bekliyoruz..
anlaşıldı tamam...o 1000 taneyi de salın bir acemi birliğinin içine, yeni şap gelmişti kontrol ediceezz...
hıı?:shock:
LIBRA
07-24-2008, 08:08 AM
kız olsunda hepsine bakarız yeterki evli olmasın
Yuuuuh ırz düşmanııııı sapıııııkkkk! :lol: :twisted:
KOYUNCU
07-24-2008, 08:20 AM
Yuuuuh ırz düşmanııııı sapıııııkkkk! :lol: :twisted:
Yaş 31 olmuş beeeee. Müsadee etde o kadar olsun diiil mi canım
LIBRA
07-24-2008, 08:21 AM
Evde kaldın artık sen :lol: naparsan yap almazlar seni ;) şaka şaka...
Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin... Amin!
KOYUNCU
07-24-2008, 08:25 AM
Evde kaldın artık sen :lol: naparsan yap almazlar seni ;) şaka şaka...
Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin... Amin!
Olmaz banane ben şehzademi isterim. Ya ne kadar şirin bir kız yahu. Kedi yavrusu gibi
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/c9836aff30067ed3d9ccef12c27cff23b7573e8f5407d6d4ae e85c8d07970151d9d0bca417050
LIBRA
07-24-2008, 08:26 AM
Hıh, dulu napacan sen, onun benle yaşıt oğlu var be senden büyük o! amma takmışsın sen Shahzoda'ya
Hıh, dulu napacan sen, onun benle yaşıt oğlu var be senden büyük o! amma takmışsın sen Shahzoda'ya
Konyalıdır...Normal karşılamak lazım :mrgreen:
KOYUNCU
07-24-2008, 08:35 AM
Valla bebek ıolsunda kimin olursa olsun. Ben yolda gördüğüm her bebeği sevmeye giderim. Arasıra sapık sanıp kaçan anneler bile oluyor
Birgün birinden dayağı yiycem gibi.
:lool:
Hem sevgi fedakarlık gerektirir. işte şehzade
...............
Musaeva Zilola Bahodirovna 28 iyul kuni tavvalud topgan.
Burji: Arslon
Onasi: Musaeva Maya – Filolog (rus tili va rus adabiyoti o’qituvchisi)
Otasi: Musaev Bahodir – Faylasuf fanlari doktori
Akasi: Musaev Erkin – Tadbirkor
O’g’li: Yorie Salih – maktab o’quvchisi
1980 yildan to 1987 yilgacha otasining Moskvada o’z ish faoliyatini yuritganligi sababli butu oila azolari bilan u erda turishgan. 1987 yil Toshkent shahriga qaytib keldi. 5- sinfgacha u 80 – o’rta maktabda tahsil oldi keyin esa 307 – gimnaziya maktabiga o’tkazildi. Aynan shu erda u Natella dugonasi bilan tanishib olgan. Shu yildan boshlab ularing do’stligi boshlangan. 1997 yilda u a’lo baholar bilan maktabni bitirdi.
1999 yili Kiev Davlat Universitetiga kirdi, lekin musiqa san’ati ustun olib u o’qishni tashlab yubordi. Shu yili taniqliy aranjirovshik hamda kompozitor Vagiv Zokirov Zilola bilan Natellaga “JONIM” guruhini tashkil qilish taklifini berdi. Birinchi ikki oy davomida “O’tib ketadi” deb nomlangan albomi yozib bitirildi. Songra yangi hitga aylangan “Qarama qo’zlarimga” deb nomlangan qo’shig’iga BVS studiyasi tomonidan klip suratga tushirildi.
2000 yilda “JONIM” guruhi o’z faoliyatini tugatdi.
2001 yildan boshlab “Tarona Records” kompaniyasi Zilola Musaevaga o’z ish faoliyatini Shahzoda tahallusi ostida davom etirish taklif qilindi. Shu kungacha Shahzoda “Tarona Records” kompaniyasi bilan ishlab kelmoqda. Shu vaqtgacha “Tarona Records” kompaniyasi Shahzodaning 3 ta yakkahon konsert dasturini “Xalqlar Do’stligi Saroyida” o’tkazgan.
Bugungi kungacha uning 4 ta audio albomi sotuvga chiqarilgan.
Sovrinlari:
“Tarona Taqdimoti – 2003” marosimining – “Yilning eng yaxshi sahna qiyofasi” hamda “Yilning eng yahshi ayol qo’shiqchisi” nominsiya sovrindori.
“Tarona Taqdimoti – 2004” marosimining – “Yilning eng yaxshi albomi” nominsiya sovrindori.
“Tarona Taqdimoti – 2004” marosimining – “Yil qo’shig’i” nominsiya sovrindori.
Hozirgi kunda u o’zining 5 albomi ustida tinimsiz ish olib bormoqdi
LIBRA
07-24-2008, 08:40 AM
Ne bebeği bebek olsa tamam
Oglu: öğrenci diyor görmüyormusun? :lol: ah yazık sana...
O’g’li: Yorie Salih – maktab o’quvchisi
KOYUNCU
07-24-2008, 09:21 AM
Ne bebeği bebek olsa tamam
Oglu: öğrenci diyor görmüyormusun? :lol: ah yazık sana...
de me yaaa
mustafa06
07-24-2008, 05:12 PM
ATM CAR CRUSH
http://www.break.com/index/how-not-to-use-the-drive-through-atm.html
KOYUNCU
07-25-2008, 12:03 AM
Ağalar ben uçuyorum. Belki 3 belki 5 belki 10 gün yokum.Henüz programın kaçgün süreceği belli değil.Libyadayız :(
Benim yoklugumda şu benim yazıpta cevapsız kalan devam etmeyen konuları arka sayfalara alırsınız da boş boş konuşan her konuya yazan yaftasından kurtulurum.
Kur_Sad
07-25-2008, 02:11 AM
ATM CAR CRUSH
http://www.break.com/index/how-not-to-use-the-drive-through-atm.html
Yok artık :shock:
mustafa06
07-28-2008, 09:57 AM
BANKAMATİKTEN PARA ÇEKME
ERKEK
1. Arabayı ATM’nin önüne çek.
2. Kartı sok.
3. Şifreyi gir.
4. Parayı, kartı ve makbuzu al.
KADIN
1. Arabayı ATM önüne çek.
2. Arka aynaya bakarak makyajını kontrol et.
3. Arabayı stop et.
4. Anahtarları çantana koy
5. ATM den çok uzağa durduğun için arabadan in.
6. Kartı çantanın içinde telaşla ara.
7. Kartı sok.
8. Üzerine şifreyi yazdığın kağıdı çantada ara.
9. Şifreyi gir.
10. En az 2 dakika ekrandaki talimatları oku.
11. "CANCEL" tuşuna bas.
12. Doğru şifreyi bir daha gir.
13. Bakiyene bak.
14. Zarf ara.
15. Çantada kalem ara.
16. Para yatırma kartını ara.
17. Parayı yatırma işlemini onayla.
18. Para yatır.
19. Talimatları oku.
20. Para çekme işlemini yap.
21. Arabaya bin.
22. Makyajını kontrol et.
23. Anahtarları ara.
24. Arabayı çalıştır.
25. Makyajını kontrol et.
26. Arabayla hareket etmeye basla.
27. DUR!!!
28. Arabayı geri geri sür.
29. Arabadan in.
30. Kartı, parayı ve makbuzu al.
31. Arabaya tekrar bin.
32. Kartı cüzdana yerleştir.
33. Makbuzu makbuz defterine yerleştir.
34. Yatırılan ve çekilen para miktarlarını makbuz defterine yaz.
35. Çantada cüzdan ve makbuz defteri için yer aç ve yerleştir.
36. Makyajını kontrol et.
37. Arabayı geri vitese tak.
38. Arabayı birinci vitese tak.
39. ATM den arabayla ayrıl.
40. 5 km arabayı kullan.
41. El frenini indir!
sehbir
07-28-2008, 11:14 AM
Dikkat bunlar erkekleri çıldırtıyor
Yıllardır kadınları çıldırtan erkek davranışlarından söz edip duruyoruz. Ya erkekler... Onların da kadınlardan mustarip olduğu öyle çok şey var ki!İşte erkekleri çılgına çeviren kadınlık halleri...
Hülya dergisinde Nisan ayında yer alan habere göre, erkekleri çıldırtan kadın davranışları maddeler halinde sıralanmış...
*Erkekler her şeyden önce kadının kadınsılığını, yumuşaklığını önemsiyorlar. Kesinlikle erkekleşmiş kadınlardan hoşlanmıyorlar.
*Erkeklerin fikir birliği etmişçesine karşı çıktıkları bir başka nokta ise kadınlar tarafından "yolunacak kaz" yerine konulmaları,İşte buna kesinlikle dayanamıyorlar.
*Bu arada erkekler dünyasında aşırı makyajlı, aşırı takılı kadınlar da out!
*Erkek sporları ile uğraşan kadınlar da beğenilmiyor.
*Çelişkili gibi görünse de erkekler ezik, fedakâr kadınlardan hoşlanmıyorlar. Otoriter kadın da erkekler dünyasında prim yapmıyor.
*Şarhoş kadınlar onlar için çekilmez.Ölçüyü kaçırmamak onlar için önemli bir ölçü!
*Giydiğini yakıştırmayan kadınlar da itici bulunuyor.
*Her alanda kendileri ile yarışan kadınlarda erkeklerin dayanamadıklarından...
*Rüküş tabir edilen çorabı kaçık, eteği sökük kadınlara pek şans vermiyorlar.
*İlginçtir, kadınlar tarafından dağınıklıkla suçlanan erkekler de dağınık kadınlardan hoşlanmıyor.
*Koku, erkeklerin en fazla takıldıkları konulardan biri. Nefis kokan kadınlara bayılan erkekler, kötü kokan kadınları itici buluyorlar.
*Aşırı sinirlenip bağıran, çağıran kadınlar da ilgi görmüyor.
*Erkekler, yanlarındaki kadının başka erkeğe ilgi göstermesine ise hiç mi hiç katlanamıyorlar.
*Kendi uğraşlarını küçümseyen kadınlara da erkekle tepki duyuyor.
*Erkeklerin kusurlarını ve hatalarını sık sık gündeme getiren kadınlar out!
*Sürekli alışveriş yapan kadınların da pek tutulmadığını söyleyelim.
*Erkekleri dedektif gibi takip eden kadınlar da erkekleri çıldırtıyor.
*Kadın hakları savunucuları ise herkesçe malum erkeklerin en dayanamadıklarından
*Kendilerini babaları, erkek kardeşleri ya da eski sevgilileri ile kıyaslayan kadınlara pek sıcak bakmıyorlar.
*Aşırı kıskanç kadınlar da erkeklerin tüylerini diken diken ediyor.
*Soğuk kadınlar da erkekleri buz gibi soğutuyor.
*Paralarının hesabının sorulması yine erkeklerin dayanamadıklarından...
*Erkeklerin en sinir olduğu davranışlarının başında da kadınların ufacık şeyleri abartmaları geliyor.
*Kadınların en küçük olaylarda bile hemen gözyaşlarına boğulmaları erkekler tarafından tehlikeli silahlardan biri sayılıyor.
*Kadınların giyimleri, makyajları ve saçları ile uğraşmaları da erkeklerin anlam veremediklerinden...
*Uzun tırnaklar genellikle erkeklerin çok hoşlanmadıkları kadın süslerinden biri.
*Çapkınlık kesinlikle erkeklerin tekelinde kalması gereken bir özellik olarak algılanırken, çapkın kadınlardan erkekler ciddi biçimde korkuyorlar.
sehbir
07-28-2008, 11:26 AM
Indian ladies
http://img125.imageshack.us/img125/8642/cidimage003jpg01c8d150ax7.jpg (http://imageshack.us)
mustafa06
07-28-2008, 12:23 PM
Dünyanın en ilginc intiharı,
1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz
kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük
bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken
de tabancayla kafasına ates etti!
Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu
ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su
yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak
yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp
hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den
dolayı öldü....
Aybike
07-28-2008, 02:50 PM
park ettigi arabasini unutup otobusle eve giden,evde arabasini hatirlayip ama yerini unutan ve polise calindi ihbarini yaparken pilakasini bilmedigi icin polisin dalgaya aldigi kadinlar da var..:)
Aybike
07-28-2008, 03:05 PM
Almanyada bir uni kenti var..
Heidelberg...Birde oranin kahrolasi bir satosu var iiiiiiii nefret ederim oyle yerlerden..
Ama yaninda birkac kisi tr den olunca illada oraya cikmak ister tabi...iki yolu var..bir duz yokus..ikincisi 3768 basamakli merdiven..
ben yalim yalim yalvardim beni asagida birakin gidin siz diye..Ama esim olacak hain olmaz sende gelecen deyince....yokusu sectik merdiven yorar diye..
neyse yavas yavas cikmaya basladik..ben nefes alamiyorum artik dizlerimin bagi cözülmüs..yolun basinda esim ha gayret bak bitti dedi ben sevindim yanina geldim ,yana cekildi iki misli yol varmis daha,bogacam ama ellerimde bile derman yok neyse yari yolu ciktim..sato gezildi felan ama bende tik yok...umrumda da degil zaten elin satosu..
donus icin merdiven secildi..ama iki merdiven basi var...ben birinin basina gectim son merdivene ayagini atan adama ,adam bembeyaz( Beyaz alman surati dusunun)olmus bir halde idi..merdivenle cikisi sectiginden dolayi bin pisman ve ben adama bu merdiven dogru olanimi diyecem guya..
-Asagidanmi geliyorsunuz? dedim ..der demezde adamin yuzunu gorunce pisman oldum ama..
Adam elini bogrune koydu,gogsunden hisir hisir ses geliyor..gebermis..
-Nein az once helikopter indirdi gormedinizmi??? siz manyakmisiniz?
bende tik yok tabi...
Ama esim ve yanindakiler gulme krizine girdiler..ben kos kos indim tabi..
sehbir
07-28-2008, 03:17 PM
Almanyada bir uni kenti var..
Heidelberg...Birde oranin kahrolasi bir satosu var iiiiiiii nefret ederim oyle yerlerden..
Ama yaninda birkac kisi tr den olunca illada oraya cikmak ister tabi...iki yolu var..bir duz yokus..ikincisi 3768 basamakli merdiven..
ben yalim yalim yalvardim beni asagida birakin gidin siz diye..Ama esim olacak hain olmaz sende gelecen deyince....yokusu sectik merdiven yorar diye..
neyse yavas yavas cikmaya basladik..ben nefes alamiyorum artik dizlerimin bagi cözülmüs..yolun basinda esim ha gayret bak bitti dedi ben sevindim yanina geldim ,yana cekildi iki misli yol varmis daha,bogacam ama ellerimde bile derman yok neyse yari yolu ciktim..sato gezildi felan ama bende tik yok...umrumda da degil zaten elin satosu..
donus icin merdiven secildi..ama iki merdiven basi var...ben birinin basina gectim son merdivene ayagini atan adama ,adam bembeyaz( Beyaz alman surati dusunun)olmus bir halde idi..merdivenle cikisi sectiginden dolayi bin pisman ve ben adama bu merdiven dogru olanimi diyecem guya..
-Asagidanmi geliyorsunuz? dedim ..der demezde adamin yuzunu gorunce pisman oldum ama..
Adam elini bogrune koydu,gogsunden hisir hisir ses geliyor..gebermis..
-Nein az once helikopter indirdi gormedinizmi??? siz manyakmisiniz?
bende tik yok tabi...
Ama esim ve yanindakiler gulme krizine girdiler..ben kos kos indim tabi..
ADAM YUKARI İNİYORDU YANİ...
Aybike
07-28-2008, 03:22 PM
tabiki asagidan geliyor ve kicindan ter atmis biri..dusun artik..benim sorunun abesligini?
ayrica arabasini unutan kadin da benim..:)
sehbir
07-28-2008, 03:37 PM
tabiki asagidan geliyor ve kicindan ter atmis biri..dusun artik..benim sorunun abesligini?
ayrica arabasini unutan kadin da benim..:)
YOK BİZ ONLARA KADIN DEMİYORUZ ARTIK.
ONLAR İÇİN İNSAN ÜSTÜ VARLIKLAR TABİRİNİ KULLANIYORUZ.
Aybike
07-28-2008, 03:47 PM
YOK BİZ ONLARA KADIN DEMİYORUZ ARTIK.
ONLAR İÇİN İNSAN ÜSTÜ VARLIKLAR TABİRİNİ KULLANIYORUZ.
Niye beeeeee??????
sehbir
07-28-2008, 03:55 PM
Niye beeeeee??????
ÇÜNKİ SADECE ONLAR BÖYLE AKLI BAŞINDA CİDDİ İŞLER YAPABİLİYORLAR.
BAK BANA BEN ARABAMI PARKTA UNUTUP EVE OTOBÜSLE DÖNÜP, ÜSTÜNE BİR DE POLİSİ ARIYABİLİYORMUYUM. ÜSTELİK BİRDE PLAKA FALAN NEYİN UNUTMUYORUM. YANİ BİZ SİZLERİN YANINDA TAMAMEN EN ALT KATEGORİDE YER ALIYORUZ.
Aybike
07-28-2008, 07:26 PM
SEHBIIIIIIIIIIIRRRRRR
sen benim kafam ne kadar dolu biliyonmuuuuuuuuu??????
ben bikeresinde benim araba diye ayni renkteki baska bir arabanin kapisini acmaya calisirken,arabanin sahibinin oglu 6 yasinda velet "hirsiz vaaaaaar" diye bagirinca,bende hani nerdeeeeee diye bagirip bide poliiiiis poliiiiiis diye bagirmistim.:)
ustelik adamin arabasi BMW benimki TWINGOYDU :)
ay bunlari hanedan ile dila duymasin...:)onlar benim booole maceralarimi bilirlerde bunlari daha duymadilar :)
dila73
07-29-2008, 05:30 AM
SEHBIIIIIIIIIIIRRRRRR
ben bikeresinde benim araba diye ayni renkteki baska bir arabanin kapisini acmaya calisirken,arabanin sahibinin oglu 6 yasinda velet "hirsiz vaaaaaar" diye bagirinca,bende hani nerdeeeeee diye bagirip bide poliiiiis poliiiiiis diye bagirmistim.:)
ay bunlari hanedan ile dila duymasin...:)onlar benim booole maceralarimi bilirlerde bunlari daha duymadilar :)
ablaaaa bi dilini tutmayı bilmiyon, sona bunlar duymasın diyon, hadi benden yana ok, birinin kulakları yanıyo mu ki :=) ben kurtaramam :=)
Bizim bildiklerimiz nooooolcakkkkk :rolleyes:
hsr_1979
07-29-2008, 05:38 AM
SEHBIIIIIIIIIIIRRRRRR
Abla Egelisin değimi sen, benim anamda aynı yapar yapar kimse duymasın der ondan sonra başlar anlatmaya
Abla Egelisin değimi sen, benim anamda aynı yapar yapar kimse duymasın der ondan sonra başlar anlatmaya
Hem EGE birde yetmiyormuş gibi çiğdem çitleten memleket İzmir :mrgreen:
Aybike
07-29-2008, 05:42 AM
nolacakmis...santaja gerek yok ,bak ben bir bir dokuluyorum zaten..
bana noluyor ya kendi ellerimle yaziyorum bide..:)
yaslaniyoruz artik..
Aybike
07-29-2008, 05:44 AM
Koptum burda yine..:lol:
Evet egeliyim--Anneye selam..
KOYUNCU
07-29-2008, 05:56 AM
Koptum burda yine..:lol:
Evet egeliyim--Anneye selam..
Ne olacak bende türkiyeliyim.
Aybike
07-29-2008, 05:58 AM
cigdem citletir,gevrek ile bardacik yeriz bide :)
gonyali sen gonyalisin ,gonyali kal..:)
mustafa06
07-29-2008, 06:10 AM
nolacakmis...santaja gerek yok ,bak ben bir bir dokuluyorum zaten..
bana noluyor ya kendi ellerimle yaziyorum bide..:)
yaslaniyoruz artik..
Bu durum sadece egeye mahsus değil ki,
Benim anamda aynı, bana bişi anlatır sonrada aman yavrum kimseye söyleme bana gülerler der.
hangi akrabaya gitsem anamın hikayesini dinlerim.
Normal karşılıyom cünkü anam yaşlı zaten :)
Aybike
07-29-2008, 06:12 AM
Mustafa bey..
Tesekkur ederim...Cok iyisiniz..Bir cuval incir de ustunuze yok yani
SENSIN YASLI EMEKLI MORUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK :)
mustafa06
07-29-2008, 06:17 AM
Mustafa bey..
Tesekkur ederim...Cok iyisiniz..Bir cuval incir de ustunuze yok yani
SENSIN YASLI EMEKLI MORUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKK :)
Valla saklasakta kabul etmesekte, yashlılığın alt sınırlarındayız.:)
ama anam yaşlı
Ben dede olduğuma göre artık morukluk kapıda, siz daha anneanne olmadınız dimi :)
Aybike
07-29-2008, 06:18 AM
hah duzeltti simdi...:)
KOYUNCU
07-29-2008, 06:21 AM
Seninde nereli oldugun belli degil.
Bizde bir çaycı çocuk vardı kimi görde vaay hemşerim derdi.Ben oradan geçtim hemşerimsin, ben sizin köyün arabasını sürekli görürüm vay hemşerim ben nim teyzem sarayköyde ben sarayköylüyüm benim ablamın kocasının eniştesi ismilde vay hemşerim
mustafa06
07-29-2008, 06:22 AM
hah duzeltti simdi...:)
bi çuval incir daha batacak ama galiba saclarının üst kısmı dökülmüşe de, fantoma gibi cıbır olana da kel diyorlar.
Aybike
07-29-2008, 06:27 AM
bi çuval incir daha batacak ama galiba saclarının üst kısmı dökülmüşe de, fantoma gibi cıbır olana da kel diyorlar.
bi kere saclarim sirma gibi..
hem anne anne hem babanneyim..
sen ise gec basladiysan bunda benim sucum ne?
39 yasinda babanne oldum ben yav...
Ayrica yaslanmaktan kim kacabilmiski ben kaciiiim...:)
hsr_1979
07-29-2008, 06:28 AM
Benim Ana Tarafı Karşıyakadan,
Belki herkes belli yaştan sonra herkes kimseye anlatme dediklerini analtır, ama 30-35'inde de kendi kabahatlertini anlatını hiç duymadım. Yalan söylemeyei bile beceremezler... hadi söylediler en fazla on gün sonra kendi ağızlarıyla itiraf ederler, egeliler..
KOYUNCU
07-29-2008, 06:28 AM
Ayrica yaslanmaktan kim kacabilmiski ben kaciiiim...:)
ben 31 deyim birak torunu kızı ortada fol yok yumurta yok gubarık tavık yok:lool:
Aybike
07-29-2008, 06:30 AM
koyuncuya yazik oluyor valla..bi el atip everelim sunu hehehheheheh....
KOYUNCU
07-29-2008, 06:31 AM
koyuncuya yazik oluyor valla..bi el atip everelim sunu hehehheheheh....
sirena hanıma pas attım da hönüz göremedi. ona havale ettim. Eğer görev aşkıyla yanıyorsan sanada veririk görev
hsr_1979
07-29-2008, 06:31 AM
ben 31 deyim birak torunu kızı ortada fol yok yumurta yok gubarık tavık yok:lool:
bende 29 yaşındayım, bekarım...
(herkes yazıyor bende yazayım dedim belki kısmet çıkar)
KOYUNCU
07-29-2008, 06:34 AM
bende 29 yaşındayım, bekarım...
(herkes yazıyor bende yazayım dedim belki kısmet çıkar)
LA PAZARLIĞA NE GİRİYON.PAZARLIGIN ARASINA GİRİLMEZ
Manipülasyon yapacan, rekabet yapacan deel mi çakallll: (filmi anımsatması açısından, gerçek değil alınılmaya)
Aybike
07-29-2008, 06:42 AM
bende is yok..
bir oguzu bile everemedim bunca yil..
KOYUNCU
07-29-2008, 06:43 AM
oguzun kafasındaki kızı ancak japon amcalar yapar.
Qarama
07-29-2008, 06:44 AM
Desti Izdivac'a yazdiralim burdaki bekarlari :) bende bekarim cakdirmayin :rolleyes:
KOYUNCU
07-29-2008, 06:45 AM
Desti Izdivac'a yazdiralim burdaki bekarlari :) bende bekarim cakdirmayin :rolleyes:
Sen body buldingci teakvandocusun sana hayran gız çoktur
Qarama
07-29-2008, 06:48 AM
Sen body buldingci teakvandocusun sana hayran gız çoktur
Boks, Teakvando (yada nasil yaziliyorsa) degil.
benim gönlüm sadece bir kiz'da ama o beni istemiyor...
Koyuncu sagol hatirlattigin icin, yarama tuz bastin :(
KOYUNCU
07-29-2008, 06:50 AM
Boks, Teakvando (yada nasil yaziliyorsa) degil.
benim gönlüm sadece bir kiz'da ama o beni istemiyor...
Koyuncu sagol hatirlattigin icin, yarama tuz bastin :(
Bir kızı çok sevdim
O beni hiç sevmiyor
Kalbimi ona vedim
artık geri vermiyor
....
Geçer agam geçer, hemide delerde geçer
Qarama
07-29-2008, 06:53 AM
bizim o vitrinlik i$i ne oldu :lol:
KOYUNCU
07-29-2008, 06:55 AM
Bak insanlar medeni durumundan doayı hor gorulmez.
Bugun HZ MUAHMMED SAV bile dul kadınla evlenrek insanların dul kadınları hor görmemesi konusunda uyarmıştır
Ama anlayana.
Bugun dul kalan sizde olabilirsiniz.
Kocanız içkici kumarcı hırsız tembel pezevenk çıkabilir.
Veya başka kadına kaçabilir.
Yolsuz olabilir
Veya ölebilir.
Bunlar normal bir durumdur. Bu durumları yüzünden insanlar 2.el veya kullanıp atılmış çaput muamelesi görmemeli.
...
Bu düşüncelerin islamiyette ve yüksek türk ahlakında yeri yok
Bunlar bir kısım hurafelerin dinimize veyamilletimize soktugu düşünceler.
Lütfen.
Büyük kişi ile arkadaş olmayın
Büyük kişinin yakını olmayın
Beyniniz büyük olsun.
.....
BENİ hor görme kardaşım
Sen altınsın ben tunc muyum
Aynı vardan var olmuşuz
Sen gümüşsün ben sac mıyım
Ne varısa sende bende
Aynı varlık her bedende
Yarın mezere girende
Sen toksun da ben ac mıyım
Kimi molla kimi derviş
Allah bize neler vermiş
Kimi arı çiçek dermiş
Sen balsın da ben çec miyim
Topraktandır cümle beden
Nefsini öldür ölmeden
Böyle emretmiş yaradan
Sen kalemsin ben uc muyum
Tabiyetten ölsek aşık
Topraktan olduk kardaşık
Aynı yolcuyuz yoldaşık
Sen yolcusun ben bac mıyım
Aybike
07-29-2008, 06:58 AM
Afferim Gonyali..........
KOYUNCU
07-29-2008, 06:59 AM
bizim o vitrinlik i ne oldu :lol:
Aga ben yurtdışındaydım. Bu gece geldim
Qarama
07-29-2008, 07:08 AM
Aga ben yurtdışındaydım. Bu gece geldim
ho$geldin :)
mustafa06
07-29-2008, 08:21 AM
Originally Posted by mustafa06
....
Aybike,
Ayrica yaslanmaktan kim kacabilmiski ben kaciiiim...
Benim de demem o ki, sınırda olanlara da cok geçmişlere de yaşlı diyolar.
Yav bende 19 yaşında evlendim, daha ne yapaydım (15 inde evlencek halim yoktu) 33 yaşında oğlum var fakat oğuz akıllı daha gecen yıl evlendi.:)
Yaşlılık önemli diil, önemli olan sağlıklı olmaktır.
cok şükür şimdilik o yönden sorunumuz yok dimii.
oğuz akıllı daha gecen yıl evlendi.
Ben dahada akıllık yapıp evlenmedim mustafa abi :mrgreen:
mustafa06
07-29-2008, 08:45 AM
Ben dahada akıllık yapıp evlenmedim mustafa abi
Ona kalsa senin akıldan devam edecekti ama benim baskılara dayanamadı pes dedi.:mrgreen:
KOYUNCU
07-29-2008, 08:50 AM
Ona kalsa senin akıldan devam edecekti ama benim baskılara dayanamadı pes dedi.:mrgreen:
Zaten bu yaştan sonra evlenmekde zor bi duygu olsa gerek:lol:
mustafa06
07-29-2008, 08:58 AM
Zaten bu yaştan sonra evlenmekde zor bi duygu olsa gerek:lol:
vallahi doğru, gözü acılmadan bitirecen işi yoksa olmuyo.
onun küçüğü 19 yaşında tutturdu evlenecem diye onu askerliğin bitimini bekletene kadar göbeğim catladıydı.
Bunun yaşı 25 gectikten sonra evlendirene kadar göbeğim catladı, 32 yaşında zorla ikna ettikte evlendi.:)
Aybike
07-29-2008, 09:31 AM
19 yasinda evlendi oglum..Ben 39 iken...iyide etmis yoksa gecikse evlenmezdi..:)
bunlari erken baglican yoksam akillaniyorlar...
KOYUNCU
07-29-2008, 12:18 PM
19 yasinda evlendi oglum..Ben 39 iken...iyide etmis yoksa gecikse evlenmezdi..:)
oda fena azgınmış ha
ben daha 19unda iken kızın elini tutmak nasip olmamıştı
hsr_1979
07-29-2008, 12:23 PM
Ben akıllanmadım bulsam evleeneceğim ama kısmet
KOYUNCU
07-29-2008, 12:33 PM
Arayan bulur
mustafa06
07-29-2008, 12:44 PM
oda fena azgınmış ha
ben daha 19unda iken kızın elini tutmak nasip olmamıştı
ne demek yani, bizde 19 unda evlendik dedik ya :)
mustafa06
07-29-2008, 12:48 PM
Eger buralarda aradığını bulamıyorsan Benden sizlere bir abi tavsiyesi, okumak gezmek v.s herhangi bir bahane ile özbekistana gidin, garanti ederim geriye çift kişi olarak dönersiniz:)
KOYUNCU
07-29-2008, 12:58 PM
ne demek yani, bizde 19 unda evlendik dedik ya :)
Valla o zaman ben çok çelişkideydim.
hsr_1979
07-29-2008, 01:07 PM
Eger buralarda aradığını bulamıyorsan Benden sizlere bir abi tavsiyesi, okumak gezmek v.s herhangi bir bahane ile özbekistana gidin, garanti ederim geriye çift kişi olarak dönersiniz:)
Okul bitti dört yılllık ikitsat çalışma ekonomisti.
Seyahat edecek bütçem yok...
Özbekistanda iş (kısmetse eş) aranıyor....
mustafa06
07-29-2008, 01:12 PM
Okul bitti dört yılllık ikitsat çalışma ekonomisti.
Seyahat edecek bütçem yok...
Özbekistanda iş (kısmetse eş) aranıyor....
sen orada işi bul, eş garanti diyom.
güven sözüme :)
orada Ya kendi işini kuracan, bu zor iş yada Türk şirketleri ile süreli gitmekten başka şansın yok.
ama şartları zorlayıp gidince eşlenecen demektir :)
sehbir
07-29-2008, 01:25 PM
sen orada işi bul, eş garanti diyom.
güven sözüme :)
orada Ya kendi işini kuracan, bu zor iş yada Türk şirketleri ile süreli gitmekten başka şansın yok.
ama şartları zorlayıp gidince eşlenecen demektir :)
ÇÖPÇATANLIK ŞİRKETİ Mİ KURSAK ?
NE DERSİN HOCAM ?
KOYUNCU
07-29-2008, 01:27 PM
ÇÖPÇATANLIK ŞİRKETİ Mİ KURSAK ?
NE DERSİN HOCAM ?
Bu sitede uzjasmin diye bayan uye var :lool:
chepny
08-10-2008, 02:36 PM
http://www.bobiler.org/upload/photographs/131560038f.jpg
sehbir
08-10-2008, 02:55 PM
http://www.bobiler.org/upload/photographs/131560038f.jpg
KİM KİNE BU ?
KOCA ADAM AĞLİYO BE, YAZIK !!!
NE DERDİ VAR ACABA ?
BUNUN YAŞITLARI ŞİMDİ AMERİKA'DA DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN BESLİYORLAR.
ACIDIM ŞİMDİ..
YARDIM MI TOPLIYAK, NE YAPAK ?
UYKUDA UYUYAMAM BEN ŞİMDİ..
chepny
08-11-2008, 06:38 AM
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/4798_9544_10082008_11.jpg
sehbir
08-11-2008, 06:39 AM
EMİNÖNÜ'NDE MOTORLARIN ÖNÜ. BÜTÜN GÜN ÖYLE...
TurkKizi1985
08-11-2008, 06:42 AM
bu nine ya kayserili yada karadenizli :lol:
Sirena
08-11-2008, 08:35 AM
Hafta sonu Istanbul'daydık! Çok sevdim Istanbul'u!!!
Karayılan
08-11-2008, 08:36 AM
Hafta sonu Istanbul'daydık! Çok sevdim Istanbul'u!!!Abla senin avatarında ayyıldız mı var? Deniz kızının ustunde?
Sirena
08-11-2008, 08:40 AM
Abla senin avatarında ayyıldız mı var? Deniz kızının ustunde?
Varmış valla:D
Karayılan
08-11-2008, 08:42 AM
Can sıkıntısından nelere dikkat ediyorum :D
Sirena
08-11-2008, 08:47 AM
Can sıkıntısından nelere dikkat ediyorum :D
Avatarımı değiştirsemmi ne düşünürsün arkadaş?
Karayılan
08-11-2008, 08:49 AM
Avatarımı değiştirsemmi ne düşünürsün arkadaş?Sen bilirsin abla bence on numara ama ;)
Sirena
08-13-2008, 08:11 AM
Sen bilirsin abla bence on numara ama ;)
Değiştirdim, değişiklik olsun diye. Kuaföre gitmiş gibi hissediyorum:D
sehbir
08-13-2008, 10:15 AM
Değiştirdim, değişiklik olsun diye. Kuaföre gitmiş gibi hissediyorum:D
BELKİ LAZIM OLUR..
http://i37.tinypic.com/ifc2za.jpg
chepny
08-13-2008, 11:44 AM
http://divaneasik_61.sitemynet.com/mynet_resimlerim/14rr4.jpg
Karayılan
08-13-2008, 12:03 PM
Değiştirdim, değişiklik olsun diye. Kuaföre gitmiş gibi hissediyorum:DSaclarınız cok guzel olmus, rofle mi? :P
Bu arada bilmeden atıyorum rofle ne oluyodu? :lol:
sehbir
08-13-2008, 01:39 PM
Saclarınız cok guzel olmus, rofle mi? :P
Bu arada bilmeden atıyorum rofle ne oluyodu? :lol:
PROFILE'nin P'siz hali..
chepny
08-21-2008, 07:48 AM
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CLatif%20Demirci%5CLAT%C4%B0F%20DEM%C4 %B0RC%C4%B0%2022.HAFTA%5C08.jpg
Sirena
08-25-2008, 07:18 AM
Artık tatil bitti, dizilier, programlar başlıyor, Oğuz Bey hala yok.
yavuz
08-26-2008, 06:40 AM
Artık tatil bitti, sınavlar, testler başlıyor, Yavuz Bey de pek olmayabilir. :lol:
Bilge_Kagan
08-26-2008, 06:47 AM
Oguz abi yavuz burda oldugu icin gelmiyordur :lol:
yavuz
08-26-2008, 07:02 AM
İyi ya, ben de o yok diye geliyorum. :lol:
Bilge_Kagan
08-26-2008, 07:05 AM
Boyle foruma girerken Elazig universitesi sut ve sut urunlerini kazan da gor o zaman. :lol:
yavuz
08-26-2008, 07:11 AM
Boyle foruma girerken Elazig universitesi sut ve sut urunlerini kazan da gor o zaman. :lol:
Yoksa... Yoksa... Yoksa... Sen...
Yanlış mı anladım? Orayı mı kazandın?
Bilge_Kagan
08-26-2008, 07:21 AM
O kadar da degil. Karsinda vakti zamaninin Turkiye 10.'su Balikesir 1.'si duruyor. Izmir ekonomi isletme oldu benim. ( tabii "bariz" bir dusus oldugu da asikar, hayat insani bir yerden alip oteki yere koyuyor :P )
yavuz
08-26-2008, 07:23 AM
Hayırlı olsun.
Ben de Oxford'a göre çalışacağım bu yıl. Nasılsa Oxford olmayacak, en azından ODTÜ, Bilkent filan olsun diyorum. :P
Bilge_Kagan
08-26-2008, 07:27 AM
Valla is calismayla bitmiyor, benim ikinci sene. Bu sene "Lan gecen sene herkes benimle ugrasti, bir oturup adam gibi ders calisamadim ( ki hakkaten boyleydi ), demek ki bi de calissam nereler olacak" demistim, bende Bogazici takintisi vardi. Gecen sene 5252 gibi bir siralama olmustu, bu sene sinava girerken "En kotu ihtimal Galatasaray olur, hani ola ki bi aksilik olursa belki ODTU'ye duser" diye girmistim. Ciktim "Anadolu'nun hangi kasabasina gidecegim acaba" diye dusunmeye basladim :lool:
Gerci herkesin kotu gecmis herhalde ki 3900 geldi siralama, ayni yerimde kaldim kisaca. Insanin gununde olmasi da gerekiyor.
Òþëüïàí
08-26-2008, 07:32 AM
O kadar da degil. Karsinda vakti zamaninin Turkiye 10.'su Balikesir 1.'si duruyor. Izmir ekonomi isletme oldu benim. ( tabii "bariz" bir dusus oldugu da asikar, hayat insani bir yerden alip oteki yere koyuyor :P )
hayirli olsun
gurkan
08-26-2008, 07:53 AM
Izmir ekonomi isletme oldu benim.
Hayırlı Olsun.
Artık seninle ekonomiyi tartışırız.
Aman Liberallerin İktisat Teorisine takılma...:D
dila73
08-26-2008, 07:58 AM
hayırlı olsun kardeşim, tebrikler..
Sirena
08-26-2008, 08:21 AM
Tebrik ederim. Izmir Ekonomi Üniversitesi özel Üniversite mi?
Shirin_Qiz
08-26-2008, 10:33 AM
Tebrik ederim hayirli olsin :)
Aybike
08-26-2008, 02:55 PM
Allah yardimcin olsun bilge...
basarilar...Izmir güzeldir..:)
sehbir
08-26-2008, 02:59 PM
Hayırlı olsun.
Ben de Oxford'a göre çalışacağım bu yıl. Nasılsa Oxford olmayacak, en azından ODTÜ, Bilkent filan olsun diyorum. :P
HAYIRLI OLSUN BİLGE..
YAVUZ'UN AKLI HAKKATEN KARIŞIK HERHALDE.
''GAVUR İZMİR'' DEMEYİ UNUTMUŞ..
Bilge_Kagan
08-26-2008, 03:53 PM
Tebrik ederim. Izmir Ekonomi Üniversitesi özel Üniversite mi?
Evet ozel de yanlis anlasilma olmasin, burslu gidiyorum. :) ( hatta birkac hafta oncesine kadar forumda sizlandigim "askla para arasinda kaldim" muhabbeti de buydu, parayi sectim :lool: )
TurkKizi1985
08-27-2008, 02:58 AM
Ya bir dakka ya, oguz nerde kaldi? acaba basina bir is mi geldi? halan gorunurlerde yok?!
yavuz
08-27-2008, 04:40 AM
HAYIRLI OLSUN BİLGE..
YAVUZ'UN AKLI HAKKATEN KARIŞIK HERHALDE.
''GAVUR İZMİR'' DEMEYİ UNUTMUŞ..
Hakkaten ya Bilge Kagan, dar'ül harp filan sayılır orası, gitme. :lool:
Ogulbey
08-27-2008, 01:42 PM
Bilge Kağan izmir Ekonomi Üniversitesi'nin hangi bölümü acaba öğrenebilirmiyim :D
Aybike
08-27-2008, 02:56 PM
Bilge Kağan izmir Ekonomi Üniversitesi'nin hangi bölümü acaba öğrenebilirmiyim :D
??????????????????????????????????
sehbir
08-27-2008, 02:58 PM
??????????????????????????????????
BİRİLERİ KOŞUP KOLONYA NEYİM GETİRSİN, AYBİKE'NİN GENE KRİZİ TUTTU..
Aybike
08-27-2008, 03:00 PM
tutma ne demek...
Koptum burda :)))))))))))))))))
Gerci bana bilge ile eyleniy gibi geldi ama :)
Ogulbey
08-27-2008, 03:17 PM
tutma ne demek...
Koptum burda :)))))))))))))))))
Gerci bana bilge ile eyleniy gibi geldi ama :)
Beni tanımadan benimle ilgili görüşleriniz çok üzdü beni.Kuzenimde orada burslu okuyorda belki tanışıyorlardır,arkadaşlardır diye sordum.:evil::evil:
sehbir
08-27-2008, 03:22 PM
Beni tanımadan benimle ilgili görüşleriniz çok üzdü beni.Kuzenimde orada burslu okuyorda belki tanışıyorlardır,arkadaşlardır diye sordum.:evil::evil:
YOK SİZİNLE ALAKASI OĞULBEY. ARAMIZDA Kİ GÜNLÜK ATIŞMALAR. BİLGE'YE TAKILIYOR AYBİKE HANIM. NEDEN CEVAP VERMİYORSUN BABINDA..
Ogulbey
08-27-2008, 03:33 PM
YOK SİZİNLE ALAKASI OĞULBEY. ARAMIZDA Kİ GÜNLÜK ATIŞMALAR. BİLGE'YE TAKILIYOR AYBİKE HANIM. NEDEN CEVAP VERMİYORSUN BABINDA..
Bilgilendirdiğin için teşekkürler sehbir abi.
Bilge_Kagan
08-27-2008, 03:34 PM
Izmir ekonomi isletme oldu benim.
Dalga mi geciyorsun adam mi seciyorsun anlamadim ki? ( o dalganin yerine baska bir kelime gelmeli :lool: )
Shirin_Qiz
08-31-2008, 09:56 AM
Oguzcam nerda qaldiniz ?
Beklamakden gozim 4 oldi :P
KOYUNCU
08-31-2008, 10:16 AM
Oguzcam nerda qaldiniz ?
Beklamakden gozim 4 oldi :P
Eksikliği çok mu belli
Shirin_Qiz
08-31-2008, 11:22 AM
Eksikliği çok mu belli
Evet ya ;) kuchik bey olmayinge olmiyur ishte :P
KOYUNCU
08-31-2008, 11:35 AM
Evet ya ;) kuchik bey olmayinge olmiyur ishte :P
Ne küçüğü be.
Şöyle anlatayım ben ingaaaa ingaaaa derken o heytttt allllllah beeee diyormuş
Sirena
08-31-2008, 11:52 PM
Bugün Özbekistan'ın bağımsızlık günü, TRT-INT'de şenlikleri belki gösterirler, izlemeyi unutmayin.
Dalga mi geciyorsun adam mi seciyorsun anlamadim ki? ( o dalganin yerine baska bir kelime gelmeli :lool: )
Pissin olum sen :lool:
......
Tebrikler kardeşim, üniversite hayatında başarılar dilerim.
Ekonomi işletmeyi bitirene kadar G.İzmir'in G. kızlarıyla arana mesafe koymazsan ekonomi seni işletir haberin olsun:lool:
Biz seni bir G.İzmir akşamında, Kordon'da salına salına çaresiz yürürken, bir mehtap esintisi eşliğinde dudağında Murattı'nı tüttürürken; "-Fazla bursu olan var mı?" diye çığırırken bulmak istemiyoruz :lool:
PS. G.İzmir=Güzel İzmir G.Kız=Güzel Kız
Sirena
09-04-2008, 02:44 AM
PS. G.İzmir=Güzel İzmir G.Kız=Güzel Kız
Her neyse, memnunuz:D Ben de g.'yim:shock::P
Mr.Abdullah
09-04-2008, 02:48 AM
:lool: Skaji je zerkal'tse ty mne, kto na svete vsex miley, vsex miley da krasivey. ;)
Sirena
09-04-2008, 02:55 AM
:lool: Skaji je zerkal'tse ty mne, kto na svete vsex miley, vsex miley da krasivey. ;)
Ya (Rusça):P
Yaaaa(Türkçe), g. nin diğer anlamı da var:lol:
Mr.Abdullah
09-04-2008, 07:55 AM
Ya (Rusça):P
Yaaaa(Türkçe), g. nin diğer anlamı da var:lol:
Neymish onun anlami? :o
KOYUNCU
09-04-2008, 08:54 AM
Allah kocana bağışlasın ne diyim.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.