PDA

View Full Version : Which team wil be Champion Super lig 2005

4twelve
10-25-2004, 05:00 PM
Hadi cimbomlular oylarinizi bekliyorum

4twelve
11-01-2004, 06:21 AM
Yani simdi turkiyeden takim tutan yokmu burda yaaa...Cok garipppp:cool:

oğuz
11-01-2004, 07:50 AM
Varmışta
Galatasarayı tutan yokmuş :))))
selamlarla

FENERBAHÇE
ŞAMPİYON

4twelve
11-01-2004, 09:55 AM
Varmışta
selamlarla

FENERBAHÇE
ŞAMPİYON
Lyon Deplesmaninda gonulden basarilar dilerim lutfen 6 dan fazla yemeyin.......:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ..BU Arada C.tesi gunu icinde gecmis olsun dilerim bide biraz nostalji yapallim;)

OFF Topic:Kayıtdışı (Manchester United-Fenerbahçe özel)

Yanımdan bişey geçti hızla.... Siz de gördünüz mü? O neydi öyle? Plakasını aldınız mı?" (Fatih Akyel maç esnasında sık sık...)
"Roooney! Hey kime diyorum. Oğlum bi dur bişey söyliycem sana... Yaşı geçkince süper bir fahişe tanıyorum. Telefonunu vereyim sana... Bi dur ama ya! Ya neydi o küfür?" (Deniz Rooney'i durdurmak için Emre Aköz tüyolarını uygulamaya çalışır.)
"Haaaapşuuu! Sormayın üşütmüşüm... Size de bulaştırmayayım, ben gideyim yatayım en iyisi" (Fatih Akyel maç esnasında yanından hızla geçip giden Manchester'in forvetleri yüzünden şifayı kapmıştır.)
"Daum hangi akla hizmet aylardır top yüzü görmeyen beni takıma koydu ki? Sen şapkadan tavşan çıkartırsan elin oğlu da 6-2'den tavşan yapar işte böyle..." (Fatih Akyel, kendini takıma koyan Daum'u eleştirir.)
"Ne bileyim, ben yani bir maç için çağırsaydılar gelirdim be... Yani ben ne bileyim işte.." (Boliç Fener'in fark yemesine üzülmüş.)
"Ben Barcelona'ya, o masum küçük yedek kulübeme dönmek, önüne domates ekmek istiyorum. Ama elinizi çabuk tutun... Çabuk lütfen çabuk! Buraya bir helikopter gönderin... Adresi veriyorum Old Trafford... Ulan yine gol oldu! Hadi beee!" (Rüştü 4'üncü golden sonra cep telefonuyla yardım istiyor.)
"Heheheheheheheheeee ee!..." (Hıncal Uluç 3'üncü golden sonra kesintisiz maç sonuna kadar.)
"Deli dana hastalığının İngiltere'den çıktığı belliydi. Adamlar deli dana gibi saldırdılar. Bulaşır diye dokunmadık adamlara" (Deli Daum mağlubiyete kılıf bulur.)
"Anaaa o ney?" (Rooney defansı ipe dizmiş, defans hep bir ağızdan bağırıyor.)
"Adamların antrenörünün 'sir' ünvanı var, ben ise dahi miyim deli miyim kimse bilemiyor, adaletin bu mu dünya?..." (Daum kendi kendine konuşuyor.)
"Rövanş maçını ben yorumlamak istiyorum. Çünkü ilk maçı seyrettim de adamlar tam bilardo mantığıyla oynuyorlar." (Semih Saygıner STAR TV'ye teklif verir.)
"Nistelroooy! Bana bak bakayım. Senin hiç büyüklerine saygın yok mu? Bak, hala gole gidiyor" (Van Hooijdonk, milli takımdan arkadaşına bozuk atıyor.)

Uzbekistan2010
11-01-2004, 10:58 AM
Yani simdi turkiyeden takim tutan yokmu burda yaaa...Cok garipppp:cool:
Niye yok kardes, benim tuttugum takim, Genclerbirligi va Galatsaray.

Gecen yil Genclerbirligi Uefa cup da Valenciayi 1 - 0 yenmisti.

4twelve
11-01-2004, 01:26 PM
We don't know the Turkish ligua and we don't care about it. We care how do they play in Europe. And if they will be Chempions.

Come on Man...
Did You forget that Galatasaray Get the UEFA And Super Cup..What do you want moore..Be a Fan of Galatasaray;)

4twelve
11-01-2004, 01:27 PM
Niye yok kardes, benim tuttugum takim, Genclerbirligi va Galatsaray.

Gecen yil Genclerbirligi Uefa cup da Valenciayi 1 - 0 yenmisti.Katta Rahmat;)

tarafdor
11-02-2004, 01:09 AM
Bizden sormadan Galatasarayi tutanlar yok dediniz ki biz su an bir az mesgulduk, yani...hm..neyse mesgulduk.
Galatasarayi tutuyorum. :lol: :lol: onu sevenleride ben severim.

Makavelli
11-02-2004, 01:30 AM
We don't know the Turkish ligua and we don't care about it. We care how do they play in Europe. And if they will be Chempions.That's 'cuz you haven't been to Turkey,haven't seen them being fans,that's why you don't know so, if you don't know why do you write sh## here dawg??:rolleyes:
Anyway, Turkiyedegi kardeshlerim nasilsiniz??Havalar nasil??Her shey iyi gidiyomu??Ben Turkiyede 3 sene kalmishdimda ve Besiktashla edim.Shimdi ABDdegim onun ichin kim kazanacagini bilmiyorum.Har kimseye cok,cok shanslar.

shady_lady
11-03-2004, 12:13 AM
I Voted To Galatsaray:d
I Love Soccer;) And This Team Toooooooo

4twelve
11-04-2004, 02:51 PM
I Voted To Galatsaray:d
I Love Soccer;) And This Team Toooooooo
Waoow wE arE on the same side....Wellcome .....;)

4twelve
11-26-2004, 09:24 PM
:twisted: Heyoooo Hadi be arkadaslar su poll u hareketlenirin biraz bu thread a girmeyene ceza kesecem:twisted:

Guardian
11-27-2004, 12:20 AM
I voted for Fenrium!!! Galatasaray is the symbol of Turkish football for many ppl in the world (Hakan Sukur, Hasan Sas, Umit Davala, Emre Belozoglu, Tayfun, and many more who contributed their share to the 3rd place WC2004 ), but today we have to admit Fenerbahce is doing pretty well in Turkish Superlig. I like how Tuncay controls the field and Volkan saves the golas, also I love to see combination between Alex, Nobre and Marcio(?) ! So, get me right even if YOU are Cimbobom, or Beshiktash, or Genclik fan. I am just a foreigner veiwing Turkish League from outside, might have done faults in some points:)

Fenerbahce will remain as the Sempiyon...not wishing about European Cup for sure!!!

Martingale
11-27-2004, 10:47 AM
I voted for Galatasaray.

Galatasaray rulezzzzzzzzzzzzzzzzz!!!:D

Guardian
11-28-2004, 02:47 PM
Right now: Fenerbahce is ruling!!! Have u seen the last free kick shot from Alex. Too good GOAL !!! :shock:

Martingale
11-28-2004, 02:48 PM
Right now: Fenerbahce is ruling!!! Have u seen the last free kick shot from Alex. Too good GOAL !!! :shock:
Could you please give the link?;)

Guardian
11-28-2004, 03:04 PM
Could you please give the link?;)
Get it here (http://www.antu.com/FenerTv/LigTv.aspx).

And let me know how did u like the goals;)

Martingale
11-28-2004, 03:25 PM
Get it here (http://www.antu.com/FenerTv/LigTv.aspx).

And let me know how did u like the goals;)
Thanks bro.
Alex's first goal was fantastic, the free kick one.
I guess Alex is portuguese, isn't he?

4twelve
03-15-2005, 05:36 PM
So where are u guys just 11 person vote for the poll pls come and vote and show the power of Glatasaray.....;) ;) ;)

Temur
08-15-2006, 07:21 AM
Varmışta
selamlarla

FENERBAHÇE
ŞAMPİYON

GSyi tutanda varmış :D ve de gs şampiyon olmuş aaaaa...

kingdom
08-15-2006, 09:50 AM
I think Galatasaray will be champion!;)

Temur
08-15-2006, 02:27 PM
insholloh kingdom GS champion bolajak.

RockerDen
08-16-2006, 11:37 AM
Sivasspor!!! Balili Rules!!!!!!!!!!!!!!!!

Mulki Turon
08-18-2006, 04:40 AM
"Fenerbahce"----------chempion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temur
08-18-2006, 10:40 AM
Sivasspor!!! Balili Rules!!!!!!!!!!!!!!!!

işte ben buna gülerim :laughing: :laughing: :tomato:

Temur
08-18-2006, 10:41 AM
yanlış anlaşılmasın güldüğüm kısmı sivasspor değil, balili olanı hehehe...

RockerDen
08-19-2006, 11:41 AM
yanlış anlaşılmasın güldüğüm kısmı sivasspor değil, balili olanı hehehe...

טמבל, בפעם הבאה תשים לב שאיני דובר טורקית. ועדיין, בלילי שולט
ורביבו בכלל היה גדול על הליגה שלכם

Isos
08-20-2006, 04:37 PM
Thanks bro.
Alex's first goal was fantastic, the free kick one.
I guess Alex is portuguese, isn't he?

Alex is from brazil.
He played 45 times, in national team ;)

kingdom
08-23-2006, 12:42 PM
I`m really apoligise for supporters of Fenebahche their team are losing second raound of chempions league qualification 3rd round by 1goal down by Dynamo Kiev ,
its 40MINUTE OF THE MATCH Fenerbahche nil Dynamo Kiev one goal scorer is our Maksim Shatskikh:cool:

[quote=Mulki Turon]"Fenerbahce"----------chempion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote/]

kingdom
08-23-2006, 12:50 PM
its 42minute is fenerbahche 1-2 Dynamo Kiev 2goal by Maksim Shatskikh maldec Shatskikh baribiram mujik bolada uzi:P Fenerbahche need to score at last 4goals !Can they do that!:rolleyes: I afraid they cant:lol: come on Dynamo Kiev , Galatasaray chempion in Turkey:P