PDA

View Full Version : Bisschen lächeln--- Biraz gümseyelim

movusa
04-27-2005, 03:30 AM
Bu forumda ingilizce nin disinda baska yabanci dil yok... Bir degisiklik olsun istedimve almanca bir fikra yazmaya karar verdim... Aranizda almanca bilen mutlaka vardir...Almanca olarak bu actigim triada katilim olorsa sevinirim...wenn es geht nur deutsch!!!! yoksa türkcede yazilabilir....

---Eines Tages steht ein Jude vor einem Privatclub

---und klingelt an der tür und verlangt nach der samantha

---der türsteher bittet um eine Minute und gewährt im den Eintritt

---daraufhin kommt eine wünderhübsche frau die treppen herunter

---und sagt:sie haben nach mir verlangt

---der jude antwortet:ja ich möchte die nacht mit dir verbringen

--dann verlangt die nutte für die nacht 1000 Dollar

---für den juden spielt der preis keine rolle, danach gehen sie zusammen in ihr zimmer.

---nächsten tag steht der jude wieder vor dem privatclub und verlangt nach der samantha---

aber der besitzer empfiehlt ihm auch andere frauen

--das spielt dem juden keine rolle, er besteht unbedingt auf samantha

--sie kommt:du schon wieder?der jude antwortet:ja,ich möchte die nacht mit dir verbringen.

---sie errinert ihm die tarife,aber das ist dem juden egal.dann gehen sie wieder zusammen hoch und schlafen miteinander

---nächsten tag ,dasselbe privatclub und derselbe kerl:guten tag,ich würde gerne zu der samantha

--samantha geht runter,oh mein gott du schon wieder?pass auf ich mache aber kein rabbatt für stammkunden,der preis ist derselbe:1000 Dollar

----dem juden ist es egal:ich möchte die nacht wieder mit dir verbringen

---dann gehen sie wieder hoch

--nachdem sie ihr geschäft erledight haben fragt sie:ich finde es zwar reizend das du immer mich besuchst,aber ich kann es nicht verstehen...du hast drei tage lang pro nacht 1000 dollar an mich ausgegeben,woher kommst du eigentlich?

-----telaviv.

---telaviv? meine schwester lebt dort

--daraufhin antwortet der jude mit einem grinsen im gesicht:D :D :ich weiss..deine schwester hat mich geschickt damit ich dir die 3000 dollar übergebe.........:P :P :P :P

Asadbek
04-27-2005, 03:46 AM
...du hast drei tage lang pro nacht 1000 dollar an mich ausgegeben,woher kommst du eigentlich?

-----telaviv.

---telaviv? meine schwester lebt dort

--daraufhin antwortet der jude mit einem grinsen im gesicht:D :D :ich weiss..deine schwester hat mich geschickt damit ich dir die 3000 dollar übergebe.........:P :P :P :P

:lol: :lol: hahahahahahha cooler Witz!

Hier ist noch einer:

Hält eine Polizistin eine Blondine an und bittet um Vorlage des Führerscheins. Die Blondine:
"Führerschein? Was ist das? Wie sieht der aus?"

"Das ist das, wo ihr Lichtbild drinne ist. Die Blondine kramt in ihrer Tasche rum und entdeckt sich in ihrem Taschenspiegel, den sie daraufhin der Polizistin gibt. Diese klappt den Spiegel auf und stottert:
"'tschuldigung, wenn ich gewußt hätte, dass sie Polizistin sind, hätte ich sie nicht angehalten!"

movusa
04-27-2005, 04:02 AM
vaww.....cooll....der ist auch nicht von schlechten eltern....................

movusa
04-27-2005, 04:07 AM
worüber lachen den die usbekistaner denn..könntest du ein uzbekischen witz schreiben?????????aber nur uzbekische kultur..........

Arkadaslar türkcede yazabilirsiniz...Özbekistandaki insanlar hangi tür fikralara gülüyor merak ediyorum... Almanca bilmeyen arkadaslar türkcede yazabilir.............

movusa
04-27-2005, 04:26 AM
Arkadaslar Herkesin okumasi icin bir fikra daha yaziyorum....bu sefer sadece türkiye türkcesi ile yazicam.....................

-----işsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş.

En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış.

-anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile
yok.

-ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım.
-olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı.
- size kanıtlıyablirim komiserim.
-nası kanıtlıyacan.
-sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi
anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gözümü ısırırım.

komiser düşünmüş. bi insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda
olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. komiser hayretle onu izledikten sonra.

- tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş.

adam peki demiş.

- 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım.

komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. hala inanmadım demiş.

adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. komser hemen kabul etmiş.nedir iddia demiş?

-benim s*kimin uzunluğu buradaki herkesin s*klerinin toplam
uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şöyle bi etrafına bakmış. yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. tamam demiş girmiş iddiaya.

adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey. komiser hani uzundu lan demiş. adam çekin komserim. çekerseniz uzar demiş.
komser adamın şeyini çekmeye başlamış. çekiyomuş çekiyomuş.
uzamıyomuş.

o sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş.
-alooo Ali olum komserin eline verdim 100.000$'ı hazırla.

movusa
04-27-2005, 12:29 PM
Alin size bir muzur Fikra daha!!!!!!!!!!!
Is adami temel bir gün seyehate istanbula gelmis ve otele yerlesmis.yerlestigi gibi odaya çikip yatmis.uykuya dalamadan ,yan odadan rahatsiz edici müzik seslleri gelmeye baslamis ve sonunda temel dayanamiyip yan odanin kapisini çalmis ve kapi açilinca bi grup genç içeride müzik yapiolar

-Usaklar nedur bu yaptiinuz gürültü, uyuyamiiurum da
-Yarin konserimiz var da prova yapioruz bi gün idare ediver abii
bi daha olmasin demis temel ve odasina geçmis.sokmus kafasini yastigin altina uyumaya çal1sm1s.

ertesi gün temel tekrar isten yorgun dönmüs ve yataga girmis.yattiktan hemen sonra tekrar gençlerin sesi gelmeye baslamis.temel yine kapilarini çalm1s ;

-Usaklar nedur bu yaptiinuz gürültü, uyuyamiurum daa
-Yarin konserimiz var da ona haziraniyoruz bi gün daha idare ediver abi
- pak pi daha uyarmiyacaum sizi (temel çok k1zd1 falla )
der temel ve söylene söylene odasina gider.

ertesi uykusuz temel isten döner ve yatmaya gider(amma yatti kalkti valla ) ama yatamadan gençlerin sesinden yine rahatsiz olur derkeen
bu diyalog böyle bir kaç gün devam eder.
bir gün gençleri yine çalisma yapmaktadirlar ve bu sefer ilginç olan bir sey vardir,temel sikayete gelmemistir.

bu sefer gençler meraklanir ve temel in odaya bakmaya giderler.
odaya girdiklerinde bi bakarlar
temel mastürbasyon (31) yapiyo
gençler merakla sorar;
-napirosun abi sen
-pu gün prova yapiyruum yarun ananizi zikeceum da ...

Aybike
06-19-2005, 11:44 AM
vaww.....cooll....der ist auch nicht von schlechten eltern....................

Almanyadan olduğun belli hangi şehir?.Ben berlin doğumluyum...
İstanbuldayım (2 senedir)
Fıkralar güzel...

Qarama
06-19-2005, 12:00 PM
heyt Köln ist die schönste Stadt in Deutschland :D

gehört dieser thread nicht eher in das Tillar sahifasi forum?

movusa
06-20-2005, 03:24 AM
Almanyadan olduğun belli hangi şehir?.Ben berlin doğumluyum...
İstanbuldayım (2 senedir)
Fıkralar güzel...

Fikralari begenmene sevindim. Seninle ilgili bilgileri tanisma bölümünde okumustum, memnun oldum. Bende Tarsusluyum aslen. Gerci tanisma bölümünde kendimden bir miktar bahsetmistim.

heyt Köln ist die schönste Stadt in Deutschland :D

gehört dieser thread nicht eher in das Tillar sahifasi forum?...

Burasi diller sayfasi olmadigi icin türkce yazismak daha dogru olur. Tillar sayfasindaki bütün threadlar otomatik olarak türkistan sayfalarina gecmistir. Onun icin bu threadta burda kalmis...

Bir defa Köln güzel sehirdir bilirim, ama Düsseldorf ta baskenttir. Ve Köln kadarda güzeldir diyebilirim.

Qarama
06-20-2005, 05:48 AM
Düsseldorf Kölnün Parkyeri :D

benim demek istedigim threadin ba$ligi almanca ve turkistan forumunda tek türkce konu$ulur diye demi$dim tillar sahifasini konulsun diye.

Aybike
06-20-2005, 09:36 AM
Fikralari begenmene sevindim. Seninle ilgili bilgileri tanisma bölümünde okumustum, memnun oldum. Bende Tarsusluyum aslen. Gerci tanisma bölümünde kendimden bir miktar bahsetmistim.

Burasi diller sayfasi olmadigi icin türkce yazismak daha dogru olur. Tillar sayfasindaki bütün threadlar otomatik olarak türkistan sayfalarina gecmistir. Onun icin bu threadta burda kalmis...

Bir defa Köln güzel sehirdir bilirim, ama Düsseldorf ta baskenttir. Ve Köln kadarda güzeldir diyebilirim.

Benim bildiğim başkent benim doğduğum şehir BERLİN dir yanılıyormuyum..
İki almanya birleşmeden öncede BONN idi......
Ama kenti çok seviyorda,başkent ilan ediyorsan o başka....

Qarama
06-20-2005, 09:52 AM
Benim bildiğim başkent benim doğduğum şehir BERLİN dir yanılıyormuyum..
İki almanya birleşmeden öncede BONN idi......
Ama kenti çok seviyorda,başkent ilan ediyorsan o başka....

Nordrhein Westfalen'in ba$kentini demek istedi galiba.

Aybike
06-20-2005, 10:07 AM
Nordrhein Westfalen'in ba$kentini demek istedi galiba.

Aha okey Kann sein...
Danke....