View Full Version : Doğum günün kutlu olsun 4twelve HAPPY BIRTHDAY
HER CANLI BİRGÜN MUTLAKA ÖLÜMÜ TADACAKTIR :shock:
Sevgili dostum doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...
Türkiyeden çok çok uzakta vatan özlemi bir yana özlemini çektiğin peynir,zeytin ve sucuk gibi şeylerden sana hiç bahsetmiyeceğim:lol:
Herşey gönlünce olsun;)
Türkiyeden çok çok uzakta vatan özlemi bir yana özlemini çektiğin peynir,zeytin ve sucuk gibi şeylerden sana hiç bahsetmiyeceğim:lol:
Herşey gönlünce olsun;)
Doğum günün kutlu olsun!
:bigdance:
4twelve
05-13-2005, 05:55 AM
Herşey gönlünce olsun;)
Cok Tesekkur ederim Oguz Ustam sagol varoll!!!!
4twelve
05-13-2005, 05:55 AM
Doğum günün kutlu olsun!
:bigdance:
Saol Pax Arkadasim Tesekkur ederim.....
aspava
05-13-2005, 10:13 AM
Doğum günün kutlu olsun.
kılıçbek
05-13-2005, 10:16 AM
doğum günün kutlu olsun Allah vatana millete hizmet edeceğin nice yıllar bağışlasın
Administrator
05-13-2005, 02:53 PM
ooo!!..Dogum gunun kutlu olsun sayin Turkiye vatandashi olan ozbek kardesh Kenan abi !!!
hatirlarsan .."shu o milletdashime evlenmek istiyorum, ozbekistana gelecem" demishtin, sana kizda arayacaktik ,peki ben ozbekistana geldigimden sonra baya zaman gechti ,sen hala gelmedin.......... :shock:
hadi cabuk olsana seni burda kizlar bekliyor...
genco
05-13-2005, 03:04 PM
Arkadaşım,
Doğum günün kutlu olsun, Allah gönlüne göre nice yıllar ihsan eylesin...
Bilge_Kagan
05-13-2005, 04:25 PM
4twelve bayagi sevilen bir adammis buralarda be yahu :) dogum gununuz kutlu olsun agabey...;)
4twelve
05-15-2005, 02:38 AM
Aspava,Kilicbek,Genco,Bilge Kagan !!!
Arkadaslar hepinize cok tesekkur edrim sagolun.....:D :D
4twelve
05-15-2005, 02:40 AM
ooo!!..Dogum gunun kutlu olsun sayin Turkiye vatandashi olan ozbek kardesh Kenan abi !!!
hatirlarsan .."shu o milletdashime evlenmek istiyorum, ozbekistana gelecem" demishtin, sana kizda arayacaktik ,peki ben ozbekistana geldigimden sonra baya zaman gechti ,sen hala gelmedin.......... :shock:
hadi cabuk olsana seni burda kizlar bekliyor...
Olum sen benim ismimi niye soyluyon benim bi nickim yokmuki????;) Eee gelecem Ozbekistan a ama Uzbekler bana vize vermiyo yaaa:evil: :evil: :evil: :evil:
Saka bi yana diger arkadaslarinda bildigi gibi eski isyerimden ayrildim;) ..E ee yeni yerdede ole hemen izin olmuyo ama vallahi soz en kisa zamanda gelecegim...
Bu arada cok tesekkur ederim..
elDoraDo
05-15-2005, 06:19 AM
Happy Birthday 4twelve.
best of luck and happiness
keep well
happy day ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.