PDA

View Full Version : Nazarbayev Akayev ve evlilik?

erk
05-16-2005, 01:34 AM
Arkadaşlar Nazarbayavin kızıyla Akayevin oğlu evliymiş galiba bana isimlerini verebilirseniz çok işime yarayacak. Şimdiden teşekkürler.

Bilge_Kagan
05-16-2005, 02:28 AM
Ben de basligi gorunce " Noluyor yoksa Kazakistan la Kirgizistan birlesiyor mu ??! " dedim...:D

erk
05-16-2005, 03:13 AM
Ben de basligi gorunce " Noluyor yoksa Kazakistan la Kirgizistan birlesiyor mu ??! " dedim...:D

Ya dostlar bilen varsa yardım etsin. Özbek arkadaşlar biliyorlardır ama ihtiyacım var ödev için.

Pax
05-16-2005, 04:51 AM
Arkadaşlar Nazarbayavin kızıyla Akayevin oğlu evliymiş galiba bana isimlerini verebilirseniz çok işime yarayacak. Şimdiden teşekkürler.
Askar Akayev'in büyük oğlu Aydar Akayev, Nazarabayev'in kızı Aliya ile evlenmişti. Ama bu evlilik kalıcı olmadı, bir süre sonra ayrıldılar.

Diğer taraftan,
Akayev'in Şubat 2005 (hileyle) milletvekili seçilen Bermet Akayeva önde gelen bir Kazak işadamı Adil Toygonbayev'le evli. Halk şu anda bizzat Askar Akayev'i değil Aydar'la Adil'in rüşvetçiliğini ve makamlarını tekelci şirketler kurmak için kullanmakla suçluyor.

Şurada Akayev hakkında suçlamalar mevcut:
http://www.rferl.org/reports/centralasia/2005/02/5-090205.asp

erk
05-16-2005, 05:26 AM
Askar Akayev'in büyük oğlu Aydar Akayev, Nazarabayev'in kızı Aliya ile evlenmişti. Ama bu evlilik kalıcı olmadı, bir süre sonra ayrıldılar.

Diğer taraftan,
Akayev'in Şubat 2005 (hileyle) milletvekili seçilen Bermet Akayeva önde gelen bir Kazak işadamı Adil Toygonbayev'le evli. Halk şu anda bizzat Askar Akayev'i değil Aydar'la Adil'in rüşvetçiliğini ve makamlarını tekelci şirketler kurmak için kullanmakla suçluyor.

çok sağol pax kardaş, ben hala devam ediyor diye biliyordum bu evliliği. hatta akayev Kazakistana gitmişti ayaklanmadan sonra.

Pax
05-16-2005, 07:15 AM
çok sağol pax kardaş, ben hala devam ediyor diye biliyordum bu evliliği. hatta akayev Kazakistana gitmişti ayaklanmadan sonra.
Gitti gibi söylentiler vardı. Yani gittiği doğrulanmamış bir haberdi. Kel kafası ancak Moskova'da parıldayıp nur saçmaya başladı tekrar :laugh:

emirkaan
04-21-2008, 01:43 PM

Diğer taraftan,

Tuh neyse, duydumki a.gülün oglu muzmin bekar 17lik emre gul boştaymış.
Yapalim hemen
Zaten adresimegelsini acip isadami oldu
bu kayserililer kazik ticareti sever. Kazak ticaretinide seveceklerdir.
Nede olsa 2 evlilikten 1 şirket dogar