PDA

View Full Version : ŞAMPİYON FENERBAHÇE'lilere Tebrikler..

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

dila73
08-07-2006, 03:47 PM
biz fatih terimi ne yapacağız ki?

Aybike
08-07-2006, 03:49 PM
Afrasiyab bilmem demişmiydim..Fatih Terime teklif geldiğinde eşimde bende yanındaydık...:))))
inanmazsan yarın resim atayım sana......
Teklif sonrası ısrarların vede yalvarmaya giden olayların şahidiyiz...
araya sokulan dostlar felan işte..Ben boşa yazmam...

Aybike
08-07-2006, 03:50 PM
dilacım..Adam uefa şampiyonu yapmış gs yi sonra süper kupayı almış..daha ne yapacaksınız..Ağzınızın suyu aktı ama olmadı işte...

dila73
08-07-2006, 03:53 PM
milli takımın başarılarını gördüğümde belki biraz ısınabilirim

Qarshi
08-08-2006, 05:19 AM
biz fatih terimi ne yapacağız ki?

Kurbağa ile öküz'ün fıkrasını bilirsiniz ...

Hani öküze benzemeye çalışan kurbağa şişmiş,şişmiş ve sonunda patlamış...

Bu şişinmeyle sinyor Terim bizim sosyal tesislerin havuzuna kurbağa olur...Bide öküz lazım onuda uzaklarda aramamak lazım bkz ulusoysuz...

Aybike
08-08-2006, 02:23 PM
oğuz :)
Kedi ile ulaşılamayan ciğerin öyküsünüde bilirsin...

Qarshi
08-09-2006, 03:48 AM
oğuz :)
Kedi ile ulaşılamayan ciğerin öyküsünüde bilirsin...

Bilirimde...

sizin benzetme biraz kedi ile işkembe betimlemesine benzemiş:lol:

nurhak
08-09-2006, 07:31 AM
Fatih Terim benim ülkemin bir degeridir.Ne kadar FENERBAHCE'li olursam oluyum,bu ülkenin hic bir degerine laf söylenmesine razı olmadıgım gibi bunada razı olamam.Kulüpler arası rekabet herzaman basarı icindir ve getirir ama rekabet ugruna bazı degerler yok edilmemelidir,hernekadar karsı taraf yanlıs bir sey yapsada o bana bunu yaptı o zaman bende ona sunu yapıyım mantıgı bizi yukarılara degil asagılara,derinlere gotürür ki bu sonucta zarar gören bizim insanımız olur.Kaldıki Kanarya nın basına cok iyi olduguna inandıgım bir adam geldi Terim bu ülkeye hizmetini milli takımda yapmaya devam etsin.Ayrıca FB bu güne kadar kimi istediyse almıştır tarih bunun örnekleriyle doludur.saygılarımla..

Qarshi
08-10-2006, 03:27 AM
Dün gece takımı beğenmedim...Olması gerekeni OLAMADILAR...

Şükrü Saraçoğlunda çok farklı olur bu maçın havası ...

Herşey sahada kazanılırmış...BEKLİYELİM BAKALIM...

Han
08-10-2006, 03:31 AM
FB gozu kapali yenebilirdi. Yine KIBR PUTU gibi herkes havalara girdi (takimdakileri diyorum) ....

yazik ukraynadan milli takimin rovanshini alacaklardi...

Qarshi
08-10-2006, 03:41 AM
FB gozu kapali yenebilirdi. Yine KIBR PUTU gibi herkes havalara girdi (takimdakileri diyorum) ....

yazik ukraynadan milli takimin rovanshini alacaklardi...

1-3 'ü ters çevirmek zor olsada Fenerbahçe bunu yapabilecek büyüklüktedir...

Birde size bir link vereyim GÜLÜN :lol:

http://img456.imageshack.us/img456/1503/65tx5.jpg (http://img456.imageshack.us/img456/1503/65tx5.jpg)

Aybike
08-10-2006, 06:10 AM
Fb turu geçecek...Geçmeli..Ben inanıyorum..İnşallah..

khanoghuz
08-10-2006, 06:51 AM
bu konuda takım ayrımı yapmamak gerekir. Türkiyenin puanını yükseltmek için hangi takımı tutarsanız tutun avrupada mücadele eden bütün takımlarımızı destekleyelim.

dila73
08-10-2006, 03:56 PM
ben takımıma güvenmiyorum, oynadığı futbolu beğenmedim, maçın hakeminden de kartlarını hep bize kullandığı için neftret ettim, serkan'ı ilk yarıda değiştirmeyen ve sarı kart gördükten sonra oyundan düşen apiah ı çıkartmayan teknik direktöre sinirlendim, rüştü'nün ikinci goldeki hatasını affedemiyorum tüm bu olumsuz düşüncelerimin yanında kendi sahamızda oynayacak olmamız biraz umut vaad ediyo ancak 3-1 kötü bir skor...
başarıdan başka dileğim yok, tüm takımlarımıza başarılar...

EGETÜRK
08-10-2006, 04:07 PM
ben 2000 de arsenali tutuyordum,daha küçüktüm söylüyorlardi ama anlamiyordum...Simdi çok pismanin,keske birileri çiksada yine sevinsek...

nurhak
08-10-2006, 04:28 PM
Fb turu geçecek...Geçmeli..Ben inanıyorum..İnşallah..http://forum.arbuz.com/images/icons/icon5.gifKeske tüm G.S liler sizin gibi düsünse!!!Cünkü dinamo 2.golü atınca Ali Samiyen de bayram havası estigini üzülerek tv den izledim.Halbuki kievde ise deplasmanda oynıyan diger takımları gol attıgında bile dahili anonslarla seyircilere duyurulunca ukraynalılar coskuyla bagırıyordu,bir tarafta kominist ukraynalılar,bir tarafta biz????
neden bizim degilde ukraynanın dünya kupasına katıldıgını bu örnek biraz olsun acıklar herhalde
G.S. taraftarı olmak=F.B. düsmanlıgı olmasa gerek,aynı durum F.B. icinde gecerli.Rekabet herhalde küfürle degilde masum,muzip sakalar ve kızdırmalarla olursa daha eglenceli ve kaliteli olur diye düsünüyorum,ama Fener gol yedi diye sevinen birisiyle neyin rekabetini veya sakasını yapacaksın.saygılarımla

Aybike
08-11-2006, 10:45 AM
Nurhak..ben Fb yurt dışında oynadığı zamanlrda her maçına,GS forması ile gittim..Benim gibi bir çok Gs li taraftar da aynısını yaptı..Moral olsun diye..
Ama sonraları bir baktık burada yani türkiyede bir adam çıktı tv ye.gs avrupa şampiyonu oldu diye üzüntülerini bildirdi..Şok olduk..Eline GS bayrağı alıp yumruk geçirerek yırttı..Haydaaaaaaa noluyo len filan derken,fanatizm arttı ve bu iki takım avrupada yenilsin diye dua edenler bile çıktı..
Ama ben hep farklı baktım olaya..Avrupada oynuyorsun,seyircinin bir elinde tuttuğu takımın bayrağı diğer elinde türk bayrağı...Fener diye bağırıyor ama arada daha yüksek sesle TÜRKİYE diye bağırıyor..Yani TÜRK bunlar düşman değil..Hangi mantık hangi kafa yenilsin diye dua eder..?
Ben dün fanatik trabzonluydum...Son dakika golüyle çılğına döndüm..şımarık rumlara karşı trabzonu tutmucamda kimi tutacağım..
mesele bu kardeşim..Başkaları umrumda değil...Kendileri utansın..
GS FB TRB BJK.....Turu geçmeli...mecburlar....

nurhak
08-11-2006, 01:20 PM
Sevgili Aybike Bacı aynı duyguları paylasmaktan son derece memnun oldum,ne zamanki digerleride bu konuma gelir,iste o zaman ''BİZ'' oluruz.Zannediyorum ki,Ömer Cavusoglu'ndan bahsediyorsun Aile olarak Türkiye'yeye verdikleri zararı sende,bende biliyoruz.Bu sahıs Türk sporuna ve F.B. ye ne verebilir ki? ciddiye almanın hic anlamı yok.saygılarımla.

Qarshi
08-12-2006, 03:23 AM
ben takımıma güvenmiyorum, oynadığı futbolu beğenmedim, maçın hakeminden de kartlarını hep bize kullandığı için neftret ettim, serkan'ı ilk yarıda değiştirmeyen ve sarı kart gördükten sonra oyundan düşen apiah ı çıkartmayan teknik direktöre sinirlendim, rüştü'nün ikinci goldeki hatasını affedemiyorum tüm bu olumsuz düşüncelerimin yanında kendi sahamızda oynayacak olmamız biraz umut vaad ediyo ancak 3-1 kötü bir skor...
başarıdan başka dileğim yok, tüm takımlarımıza başarılar...

Aynı duyguları bende yaşasamda ...

BAZEN

öyle bir yerde,öyle bir hamle yapıyorlarki hepsini alnından öpmek istiyorum işte o zaman...

Ben sabırla bekliyorum...

BİLİYORUMKİ...

Şampiyonlar ligine kalamasalar bile,Bize müthiş bir final seyrettirecekler...

HAYDİ FENERBAHÇEM...

Aybike
08-12-2006, 05:25 PM
Haydi Türkiyem Dört Koldan...

Qarshi
08-25-2006, 07:46 AM
http://www.sonsayfa.com/images/news/uefa.20060825145759.jpgİşte UEFA'daki rakiplerimiz
UEFA Kupası’nda 1. tur mücadeleleri 14-28 Eylül tarihlerinde yapılacak. Tur atlayan takımlar grup maçlarında oynama hakkı elde edecek. Ayrıntılar... 25 Ağustos 2006 Cuma 14:57Fenerbahçe, UEFA Kupası 1. turunda Danimarka'nın Randers FC takımıyla ile eşleşti. Fenerbahçe ilk maçı burada oynayacak.

Kayserispor ise Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile eşleşti. İlk maç Hollanda'da olacak

Beşiktaş Bulgaristan'ın CSK Sofya takımı ile oynayacak. İlk maç İstanbul'da
Trabzonspor, İspanya'nın Osasuna ilk maç Trabzon'da

İşte kura çekimi

FC Odesa - Hapoel Tel-Aviv
Braga - Chievo
Lavadia tallinn- Newcastle United
Molde- Rangers
Standart de Liege - Celta Vigo

Maccabi Haifa - Litex Lovec
Derry Citiy - PSG
H.Berlin - Odense
Lagia Warszawa - A. Wien
Panatinaikos - Metalurg

Lokomotiv Moskova - Sulte
Sparta Prag - Heart
Fenerbahçe - Randers(DANİMARKA)
Salzburg - Blackburn Rovers
Schalke - Nancy

Ethnikos - Lens
Liberec - Kızılyıldız
Az Alkmar - Kayserispor
Rubin Kazan - Parma
Brondby - E.Frankfurt

Atromitos - Sevilla
Beşiktaş - CSKA Sofia
Vitoria - Herenveen
O.Marsilya - Boleslav
Atvidabergs - Grashoppers

R.Bükres-National

Trabzonspor-Osasuna

Rakipler belli oldu...

Herkese başarılar:cool:

Qarshi
08-25-2006, 07:52 AM
http://www.sonsayfa.com/images/news/fenerbahce.20060522154154.jpgF.Bahçe'den son dakika bombası
CNN Türk televizyonunu son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre Fenerbahçe 27 yaşındaki Sırp golcü ile her konuda anlaştı. Taraflar arasında imza an meselesi. 25 Ağustos 2006 Cuma 15:35Fenerbahçe Sırp golcü Kezman'la el sıkıştı. CNN Türk televizyonunu son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre Altetico Madrid takımında top koşturan 27 yaşındaki Sırp golcüsü Kezman Fenerbahçe'yle anlaştı.

2005'te kadoda yer bulamadığı için Chelsea'den Altetico Madrid takımına giden Sırp golcüsü Kezman Fenerbahçe'yle anlaştığını söyledi. Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'li yöneticilerle el sıkışmak üzere olduğu bildirildi.

Ben onların yalancısıyım :cool:

Aybike
08-25-2006, 09:34 AM
Hadi bakalım Allah yardımcıları olsun..
Ve bu sene TÜRKİYENİN senesi olsun..
Ve Kayseriye helal olsun..Helal olsun ertuğrul Hocaya...

Ahde Vefa
08-26-2006, 09:07 AM
Ben Fenerbahçe formamla AZ-Kayseri maçinda olucam.
formanin arkasinda
Çorumlu
19
yaziyor, belki beni gorursunuz :D

weci
08-27-2006, 12:56 PM
Yaw bu fener dunyanın en zengın kadrosunada sahıp olsa yonetımın ustun zekası yuzunden bı yere varamaz o yuzden eski bı fenerlı olarak yonetımde degısıne kadar memleketımın takımına tutcam Sİvasspor ne zaman fener macına ızlesem kalbıme sancılar gırıyor sınırlenıyorum ama futbolcuların keyfı yerınde mac oynandıkdan sornakı gun barlarda gezıyorlar tozuyorlar başarı için çabaları yokbızede uzulmek kalıyor.Aldıkları parada dunya para yazık O yuzden YIGIDO 1 numara AVrupa maclarında da kesınlıkle Turk takımlarını tutarım GS FB ayırt etmem cunku renkler boyle maclarda ınsana bı sey ıfade etmemeli nıye holıgan olayım ki sonucta BENIM ULKEMIN takımı BENIM gururum haksızmıyım nıce başarılara!!!!

Redd-i İlhak
08-27-2006, 01:53 PM
İşte görsün herkes Sözde Büyükler Nerelerde... Galatasaray'da Sözde Büyük Şampiyonlar Liginde olduğuna bakmayın onun da yeri UEFA

Qarshi
08-28-2006, 03:36 AM
Yönetim bas bas BAĞIRIYORRRRRR

Devler liginde başarılı olmam isteniyorsa,onlarla aynı eşit şartlarda mücadele etmem gerekir....

Barcelona 24 kişilik kadronun 16 kişisi YABANCIIIIIIIIIIIII

Dün Fenerbahçenin forvetine baktım ,Tuncay,Semih ve Murat :lol: :lol: :lol:

Top sürmesini,Topa basmasını,şut çekmesini,Topa yatmasanı,Topsuz oyunu bilmeyen 3 VATANDAŞ !

Atılan golün verilmemesi,Sakaryanın 1 metre ofsayttan golü atması,Son adama kırmızı kart çıkarmaması bunların üzerinde hiç durmuyorum...

Tek sevindiğim taraf vardı birilerin gözüne gözlük olmuştur...

Kimse Türk gençlerinin önü kapanıyor demesin,.diyemesin...

DÜN GÖRDÜK :evil:

Aybike
08-28-2006, 10:00 AM
Hade beeeeeeeeeeeeeeeeee...
Uefa kupasını alanın hepsi türktü...üç yabancı vardı...
Dünya üçüncüsü olan takım da...tümü türktü..
bana kimse martaval anlatmasın..
iyi çalıştırılsınlar yeterki...

Qarshi
08-28-2006, 11:06 AM
Hade beeeeeeeeeeeeeeeeee...
Uefa kupasını alanın hepsi türktü...üç yabancı vardı...
Dünya üçüncüsü olan takım da...tümü türktü..
bana kimse martaval anlatmasın..
iyi çalıştırılsınlar yeterki...

TESADÜF !

Duran saat bile günde bir kez doğruyu gösterir....

Sen gel UEFA'yı al ondan sonra Tromso denilen takım eline bavulu versin..

Sen Dünya üçüncüsü ol ondan sonra Ne Avrupa nede Dünya kupalarında esamen okunmasın...

TESADÜF !

Aybike
08-28-2006, 11:31 AM
tesadüfle alakası yok..
aklı başında bir insansın..Bir taraftar olarak değilde iyi bir futbol izleyicisi gibi düşün..
şımarıklık tan öte başka bişey değildi..ne oldum delisi olmak gibi..
disiplinsizlik...
Bu işi bizim çocukların en iyi yapabileceği ıspat edilmiştir..Ardından aynı disiplin devam etmeliydi..Yukarı çıkanların ayağından çekilmeden..
yani bire nevi kıskançlık olmadan..:))))

duran saat olayına gelince..
uefayı alana kadar bir sürü takımla karşılaşıldı..
demekki o zaman saat hepten durmuştu..)))))

Qarshi
08-28-2006, 11:34 AM
Yukarı çıkanların ayağından çekilmeden..
yani bire nevi kıskançlık olmadan..:))))

TC'nin hazinesi bir dönem GS'ya peşkeş çekildi...Anadolu klüplerinin yatması bir yana BJK'nin yatması başka yana...Federasyon uşağınız...TFF ,sözünüzden çıkmaz....
Hediye stadda yapıyorlar...

Daha ne istiyorsunuz ?

Aybike
08-28-2006, 11:37 AM
Allah Allah..)
Bak sen deme yav..peki sen bunların yanındayken tüm bunları duydunda neden engel olmadın..?

Qarshi
08-28-2006, 11:40 AM
Allah Allah..)
Bak sen deme yav..peki sen bunların yanındayken tüm bunları duydunda neden engel olmadın..?

Bu ülkede HUKUK YOK,ADALET TECELLİ ETTİRİLMİYOR...diye boşuna bağırmıyoruz...

2 baklava parçasını çalan hapishaneye,2 milyar doları çalan reinaya...!

Sen gel 7 milyon dolara stad projesi çizdirip rakamı upppppppppp yap.Sonra devlet sana seyrantepedeki araziyi PEŞKEŞ ÇEKSİN....

Biz PEŞKEŞİN bir kısmını DURDURDUK....Kalan kısmının vebalide birilerine gitsin...

Aybike
08-28-2006, 12:09 PM
sen pazarlık yapılırken gördünmü::::.

Qarshi
08-28-2006, 12:12 PM
sen pazarlık yapılırken gördünmü::::.

Gazeteci olarak gündemi takip eden birisinin en son sorması gereken soru !

Aybike
08-28-2006, 12:14 PM
Sana sordum SEN GÖRDÜNMÜ?
Benim ne bildiğim önemli değil..
bildiklerim seni hiç memnun etmeyecek..:)

Qarshi
08-28-2006, 12:17 PM
Sana sordum SEN GÖRDÜNMÜ?
Benim ne bildiğim önemli değil..
bildiklerim seni hiç memnun etmeyecek..:)

Peşkeştepenin hikayesini başından okuyarak bugünkü haline gelin...

Sonra üzerine Tayyib'in eteğini öpüp bide üzerine unakıtanın gölgesinde esas duruşa geçtiğiniz anları düşünün...

SONRA DEVAM EDELİM....

Bu ülkede hergün yağma,peşkeş ve talanı gördükten sonra hiç birşey beni şaşırtmaz...

Aybike
08-28-2006, 12:21 PM
Anlaşıldı görmedin DUYDUN.:)
O zaman bir da biz "gördüklerimize inanırız duyduklarımıza değil" diye yazmıcan abi:)

çünkü FB atılan 7 gol var ve biz görmesekte tarih yazmış...silinmiyor mihribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan....

gurhan
08-28-2006, 03:02 PM
Arkadaslar,nedir bu aranizdaki husumet,futbol bir ülkede ne kadar konusulur hale gelmis,yapmayin,yaziktir.Ben araya girmek yorum yapmak istemiyorum,denge bozulmasin diye yani.

gurhan
08-28-2006, 03:03 PM
Arkadaslar,nedir bu aranizdaki husumet,futbol bir ülkede ne kadar konusulur hale gelmis,yapmayin,yaziktir.Ben araya girmek yorum yapmak istemiyorum,denge bozulmasin diye yani.

gurhan
08-28-2006, 03:04 PM
Ha bu arada Aybike Hanimda herseyden anliyor,massallah yani!...

gurhan
08-28-2006, 03:05 PM
Sonra da bana bozuluyor,neden se!....

gurhan
08-28-2006, 03:07 PM
Yanliz bu sayfanin adi neden sampiyon fenerlilere tebrikler.bu sene sampiyon oldular da benim niye haberim yok,ben hala GS sampiyon diye seviniyom,eger öyle degilse biri dogrusunu söylesin.....

Aybike
08-28-2006, 04:00 PM
bu eski bir sayfaydı...oğuz sık sık yeniden açar ..rahatlıyor napsın.:)

Ayrıca ben herşeyden anlarım...)
birde gürhan bey sizde yazacaklarınız tek bir sayfada toplayın.
böyle sayfa harcamayın yazıktır...tasarruf..

Afrasiyab
08-29-2006, 03:47 AM
“Fenerbahçe’nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte; adı konamaz.” İslam Çupi

Aybike
08-29-2006, 10:15 AM
“Fenerbahçe’nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte; adı konamaz.” İslam Çupi

Konamıyor zaten:)
Ünvansız büyük....

Qarshi
08-29-2006, 10:35 AM
Konamıyor zaten:)
Ünvansız büyük....

Çok şükür...

Hayatta Galatasaraylı diye anılmakta olabilirdi...

Allahım tekrar şükürler olsun.sana...:cool:

Aybike
08-29-2006, 10:45 AM
Allah başka dert vermesin oğuzum dertlim...

Bak ne güzel şükretmesinide öğrenmişsin..Şükredeceksin her zaman..En kötü anında bile...:)

Qarshi
08-29-2006, 10:48 AM
Allah başka dert vermesin oğuzum dertlim...

Bak ne güzel şükretmesinide öğrenmişsin..Şükredeceksin her zaman..En kötü anında bile...:)

Üzülmeyin,bunlarda geçer Aybike hanım...

Cumalar bitmedi bu ülkede...Allahtan ümit kesilmez...:lol:

Demiroren'e agir suclama

Athletic Bilbao Kulubu'nun kadin Baskan Yardimcisi Ana Urquijo, BesIktas Baskani Yildirim Demiroren'i kizdiracak aciklamalar yapti. Bilbao'nun iki sezon once Inonu Stadi'nda siyah - beyazli takimla oynadigi UEFA Kupasi macini tribunden izleyen Urquijo, Demiroren'in baskandan cok futbol fanatigine benzedigini iddia ederek, "BesIktas macta bir gol atinca Demiroren ayaga kalkarak benim sagimda oturan bir kisiye butun gucuyle sarildi. O sirada kafam ve vucudum iki erkegin bacaklari arasinda kaldi. O anda neye ugradigimi sasirdim. Bu olay terbiye sinirlarini asan futbol gorgusuzlerine verilebilecek en guzel ornektir" ifadesini kullandi...

Tüpçü dedik,boşuna demedik :cool:

Aybike
08-29-2006, 10:53 AM
Futboldan anlamayan bir salak karının lafları işte...:)

üzülmemek eldemi oğuzum çok üzülüyom haline..Arkadaşımsın neticede..

Qarshi
08-29-2006, 10:56 AM
Futboldan anlamayan bir salak karının lafları işte...:)

üzülmemek eldemi oğuzum çok üzülüyom haline..Arkadaşımsın neticede..

Ben ona kişiliği oturmamış Dal'lama''nın ...

Medeni bir insanın yanında nasıl şempanzelik yaptığının görüntüsüdür diyorum...

Aynı görüntüler Mr.Terimo'da çoğu zaman yapar...

Aybike
08-29-2006, 10:57 AM
Yapar tabi.
Çok yaptı..Analarını ağlattı terim...:)

Öyle yok artık biz centilmen olalım..lafları..
eze eze...
Delirte delirte.....
Onların centilmenlik altında yaptıkları ahlaksızlıkları BOZA BOZA......

Qarshi
08-29-2006, 11:00 AM
Dün gordukleriniz Ekrem Kan ve Adil Sinem'in ne ilk ne de son marifetleri. Biraz hafizanizi yoklayin bakin;

1) 16.08.2004 F.Bahce - Samsunspor; Karsilasmanin yardimci hakemlerinden Ekrem Kan, Tuncay'in net bir pozisyonunu ofsayt gerekcesiyle keserek olasi bir golu engelledi. Samsunspor'un golundeki ofsayti ise kaldirmadi. Ekrem Kan kim mi? Gectigimiz sezonda Fenerbahce'nin Akcaabat Sebatspor ile oynadigi karsilasmada iki net golunun ofsaytla iptalini saglayan yardimci hakem. Ayni Kan, yine gecen sezon Fenerbahce'nin bursaspor karsilasmasinda garip ofsayt kararlari veren yardimci... Tesaduf mu dersiniz?

2) 05.08.2006 F.Bahce - K.Erciyes; 31. dakikada Emre ile topsuz alanda tartisan Appiah, rakibini yuzunden eliyle itince, Emre yardimci hakem Adil Sinem'in yanina gitti. Adil Sinem, orta hakem Bulent Demirlek'i yanina cagirip, pozisyonu anlatti. Bulent Demirlek, direkt kirmizi kart gostererek, Ganali futbolcuyu oyun disina gonderdi.

3) 14.05.2006 Denizli - F.Bahce; F.Bahce'nin 1-0 maglup olarak sampiyonlugu kaybettigi, tirbunlerden atilan konfetiler sebebi ile organize bir bicimde 16 dakika durdurulan musabakanin hakem triosunda yine bu isimler var; Selcuk Dereli, Ekrem KAN, Adil Sinem.

4) ve dun 27.08.2006 Sakaryaspor - F.Bahce; macin baslarinda F.Bahce'nin nizami golunu offside gerekcesi ile iptal eden, Sakarya'nin offside pozisyonunda attigi golu nizami sayan, bariz gol pozisyonunda Tuncay'i dusuren Sakaryali futbolcuya kirmizi kart gosteremeyen trioda yine bu isimler yer aliyor.

Ne tesaduf degil mi? Buyuk tesaduf buyuk....

Biz bu yardimici tetikcileri ve Tupcu+Ulusoysuz yasak iliskisinin meyveleri olan Kuddusi, Ismet, Selcuk v.b den bir sekilde(!) kurtulamadiktan sonra takimda 5 Kezman, 3 Lugano, 3 Alex, 2 Edu olsa, 5 Appiah olsa ne yazar.

Adamlar acik acik; attigimizi saymiyorlar, ustune bize ofsayttan gol atiyorlar. Bir de gole giderken indiriyorlar asagiya.

Ohh ne ala. :cool:

Qarshi
08-29-2006, 11:02 AM
Yapar tabi.
Çok yaptı..Analarını ağlattı terim...:)

Öyle yok artık biz centilmen olalım..lafları..
eze eze...
Delirte delirte.....
Onların centilmenlik altında yaptıkları ahlaksızlıkları BOZA BOZA......

Terim ve Camia olarak birbiriniz iyi bulmuşssunuz :lol:

Aybike
08-29-2006, 12:55 PM
Terim ve Camia olarak birbiriniz iyi bulmuşssunuz :lol:

İşte bunda çok hakslısın..
Terim camia ve biz..
Artık 80 li yıllar ve öncesinde olduğu gibi,aman biz faul yapmayalım ,aman barbar denmesin bize diyerek.karşımızdaki angutların ayaklarımızı kıra kıra yaptıkları faullere.onlar yapsın ama biz centilmen kalalım demiyoruz artık..
Dişe diş göze göz..bu bir..
Artık büyüklüğümüzün farkına vararak onlardan daha iyi olabileceğimizi anladık bu iki..
Bizi takip edin yeter...Gölge etmeyinbaşka ihsan istemiyoruz..:)
Ve en önemlisi FB li yorumcuların bile ortak görüşü olan bişey var..
-Yeter artık yıllardır GS nin ektiklerini yiyorsunuz..Birazda siz ekin biz yiyelim..:) ( Ali Şen-Şansal Büyüka -Erman toroğlu ) Daha geçen hafta demiştir..

bırakın artık iftirayı kıskançlığı..ÇALIŞIN..Ne kadar yabancıya ihtiyacınız varsa ALIN..Ama beleşe puan yemeyin artık...:)

gurhan
08-29-2006, 01:52 PM
Çok şükür...

Hayatta Galatasaraylı diye anılmakta olabilirdi...

Allahım tekrar şükürler olsun.sana...:cool:

Evet Oguz hakikaten sükretmek lazim,Yüce Allah herkeze galatasarayli olmayi bahsetmiyor.

dervish
09-11-2006, 07:24 AM
HABERTÜRK'ün gündem yaratan programı Şeref Tribünü'nde ilginç bir 'Bekaret' tartışması gündeme geldi. İşte Fenerbahçe TV'deki bekaret gafı...
Fenerbahçe TV'de 22 Ağustos'ta yayınlanan '2F1B'programında Bedri Baykam'dan inanılmaz gaf! Bedri Baykam Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçını yorumlarken. defans hatalarından Çaykur Rize'nin gol attığını belirtiyor ve o inanılmaz gafı yapıyor:
'BU SENE FENER KALESİNİN BEKARETİ DELİNDİ'.
Gözlerden kaçan bu gafı Tuğrul Yenidoğan dün akşamki Şeref Tribünü programında ekranlara taşıdı.
Programa telefonla katılan Bedri Baykam ise gafı dolayısıyla incinen Fener taraftarından özür dilerken niyetinin o olmadığını söyledi .

:)

weci
09-11-2006, 08:16 AM
Ya brakın su fenerı ya bu senede fenerden bır cacık olmaz Eskı fenerlı olarak ıyıkı bırakmısım dıyerek sevınıyorum Seneler once Fener sıke yapar derlerdı ınanmazdım bundan 1 sene once restauranda calsırken serhat ulueren ahmet cakar ekıbı telegol yemege geldıler neler anlatdılar neler azız yıldırım olduu surece ne fener haklı sampıyonluk yasayabılır nede Turkıyede sıke durur.sanmayınkı gs farklı besıktas farklı sırf serhat ulueren ekıbı azız den korkdukları ıcın bunları gundee getırmıyorlar Azız bıle takım uzerınden bahıs oynadıgını duyunca fenerlı oldugumdan utandım sefa sırmen alı sen azız yıldırım saadettın saran bunlar fenerın sereflı(!) namuslu(!) yonetıcılerıdir.Gs da nemı war soylım seneler once serhat ulueren gs kombıne bıletlerını arttıtmak ıcın asparagas haber cıkardı gs gızlıce yabancı ftbocu aldı dıye gundeme oturmaya calsıdı Serhat Ulueren de cok namusludur(!) Pekii GS ın mason baskanları Besıktasın kumarbaz ve beyaz satan yoneıcılerı...Su an SIVASSPOR dıyorum sıvasspor cok mu temız dıyceksınız degıl tabııkıde ama desenızkı 11 ı say hayatda sayamam kadroyu bılmem oylesıne bakıyorum sıvaslı oldugum ıcın...Daha Haluk ULUSOY efendı var.Nedense onun zamanınd butun karadenız takımları superlıge cıkdı Levent Bıcakcı sıkeyı durdurcagım dedıgınde ATV ana haber de ALI KIRCA yuzde yuz mu durdurcaksınız demısdı orda kopmusdum Neymıs şikenın yanında baska sekılde para teklıf edenler varmıs ondan soylemiş TURKIYE lıglerı bastan en sonlıge hatda amatore kadar saibelidir...Bunun nedenı sıyasetcıler mafya hatda basbakana kadar cıkar...Fenere verılen beleş arazıler Azızın sılah satımı NATO
yla berbaber iş girişimleri bu soyledıklerım bana gercekden hayali gelıyordu calıstıgımyerde 1. agızdan konusulanlara mısafır olunca şokkkk oldummm Bu kadar ınsan maçlara gıdıyor bende dahil bu kadar para verılıyor hepsı kirli oyunlar ıcınde Bu ulkede temız kalan fazla bır sey yokk

Qarshi
09-11-2006, 08:21 AM
Gidin kendinize iş arayın...

SivassporUN başkanının eniştesi kim ?

Bilip bilmeden tafra yapmayın :evil:

weci
09-11-2006, 08:26 AM
her sey ortada sıvasspor baskanın karısı sedat pekerın kızkardesi zaten sıvasspor temız demedım kı 11 say de sayamam ama sıvaslıyım dıye takıp edıyoruz bu Turkıye lıgı bastan asagı pis dir Turkıyede ne kadar pis olay warsa aynısı lıgımızdede wardır o yuzden kımse avrupada basarı bılmeme nerde kupa elemelerı gecme beklemesın karanlık lig diyorum en ıyısı futbolu bılem bırakıp başka spor dalına yonelmekdır...

Qarshi
09-11-2006, 08:30 AM
her sey ortada sıvasspor baskanın karısı sedat pekerın kızkardesi zaten sıvasspor temız demedım kı 11 say de sayamam ama sıvaslıyım dıye takıp edıyoruz bu Turkıye lıgı bastan asagı pis dir Turkıyede ne kadar pis olay warsa aynısı lıgımızdede wardır o yuzden kımse avrupada basarı bılmeme nerde kupa elemelerı gecme beklemesın karanlık lig diyorum en ıyısı futbolu bılem bırakıp başka spor dalına yonelmekdır...

Fenerbahçenin ve diğer klüplerin kuruluş aşamasından başlayarak tarihçesini oku !

Sonra kaldığımız yerden devam ederiz...

weci
09-11-2006, 08:37 AM
tarihcesını okumak mı her seyı acıklıycak yoksa su an bu kulub baskanlarıın yedıklerı haltlar karıstırdıkalrı dolaplar yuzunden mılyonlarca ısnanı kandırmaları mı konumuz bu degıl !

Qarshi
09-11-2006, 08:40 AM
tarihcesını okumak mı her seyı acıklıycak yoksa su an bu kulub baskanlarıın yedıklerı haltlar karıstırdıkalrı dolaplar yuzunden mılyonlarca ısnanı kandırmaları mı konumuz bu degıl !

Söylenti ve dedikodu üzerine görüş felsefe YAPAMAZSIN !

100 Seneliik bir Camiayıda bir iki isim adı altında İPOTEK edemezsin !

İnsanlar gelip geçici ama FENERBAHÇE,BAKİ KALACAKTIR...

diğerleri gibi...

Aybike
09-11-2006, 01:27 PM

diğerleri gibi...

Doğru...:)

kiya
09-11-2006, 01:50 PM
dogru olmasina dogru da, baskalari hakkinda istedigin lafi edeceksin, siyaset-federasyon-mafya ucgeni sayesinde 4 sene ustuste sampiyon olduklarini, uefa kupasi'ni blatter'i yalayarak aldiklarini soyleyeceksin, kendi elinle smpiyonlugu verip, birilerini kutsal ittifak kurup fener'in sampiyonlugunu calmakla suclayacaksin, kendin hakkinda iki laf edildi mi, tersleneceksin!

peki bu dogru mu?

federasyon'a gonderdigin adam da tesvik primleri tarifeni acik edecek, peeeh!

weci
09-11-2006, 03:14 PM
ben kenıd gozumle gormesem duymasam hasta koyu generlı olmasam dıycem kı tamam oguz abı bılır bende daha once fenerlıydım bızım aılede gs lı besıktaslı hıc bulunmaz nadırdır ama bu dedıgım olayları sadece fb mı yapıor tabııkı kesınlıkle hayıııır gs de bjk de yapıor sporda sıysaet war mafya var tesvık sıke var bunların en buyugu azız var futbol olmus olmus da ne olmus bakarmısınız?Azızden haluk ulusoydan sefa sırmene kadar herkes korkuyor o adamda ne var cozemeddımm bu adam dıyarbakırlı dıyarbakırlılar nefret edıyor bu adam fb yı kulupler bırlıgınden cıkardı bu adam dıger 3 buyuk takıma verılmeyen ve her zaman sorun cıkarılan arazı stad yapımı gıbı ıslerde basbakanı bıle zorladı elınızı vıcdanınıza koyun demıyorum mantıga işliyorum azız yıldırm kımdır olayın altında ne vardır nıye bu adam ayrılmak ısteyınce fb muhalefetı bıle ayaga kalkıp ayrılmasın dıye yalvardı Bunda iş war arkadslar dusunun ben bulamadım

weci
09-11-2006, 03:22 PM

diğerleri gibi...
__________________________________________________ ___________

Oguz abı fb bakı kalısn bunu kım ıstemez fb dedıkodu takımı olmadıgı gıbı hıc bır 4 buyuk dedıkodu takımı degıldır FB ıcınde ısımlerı alıp tek tek ıncele sen sımdı fanatızmle olaya yaklasıp mumkun oldugunca takımını mantıklı bır sekılde savunmaya calısıyorsun ama yaptıgın anormal sevıyeye ınıyor ben fb yenılınce macdan snra atesım cıkardı fb ynılınce sıınırelenır abahlara kadar uykumda ruyamda taktıkelr cızer futbolcu alır oynatırdım snra buyudum bakdım fb rezılllıgı ıle burun buruna geldım...Bunların en guzel orneklerı saadettın saranın haım revıvosu ve vladamır beschasnık dıye hetırdııgı oyuncular nerden geldıer acaba nıye geldıler laızmmıydılar aynı mevkıde revıvonun yerınd sana o donemden 4 tane 5 ane futbolcu sayarım mafya,alacak hesabı var futbolcu verdıler...kapatdılar daha bakarsan kırlı mazısıne onune neler cıkar neler he ılerıde bakalım neler oluur...

Aybike
09-11-2006, 06:18 PM
dogru olmasina dogru da, baskalari hakkinda istedigin lafi edeceksin, siyaset-federasyon-mafya ucgeni sayesinde 4 sene ustuste sampiyon olduklarini, uefa kupasi'ni blatter'i yalayarak aldiklarini soyleyeceksin, kendi elinle smpiyonlugu verip, birilerini kutsal ittifak kurup fener'in sampiyonlugunu calmakla suclayacaksin, kendin hakkinda iki laf edildi mi, tersleneceksin!

peki bu dogru mu?

buda doğru:)

Zaten benim neden doğru yazdığımı anladı oğuz anladıııııııııııııııı:::)

Qarshi
09-12-2006, 03:37 AM

peki bu dogru mu?

Siyaset+Mafya+Federasyon ; Mesuth+Mehmet Ağar+Haluk ulusoysuz

Denklemi bu şekilde eşitledikten sonra ...

4 sene üst üste değil ilk 2 senede bu üçlünün yaptıklarını göz ardı etmek abesle iştigal olur ...

Bilirsiniz o günün lakabını ;ISIRIR,TÜKÜRÜR,TEKMELER...!

UEFA kupasının ise TESADÜF olduğu Galatasarayın bugün geldiği çizgi ile kendi kendini belgelemektedir...

son sözüm ise kapak bir resim olsun...

dervish
09-12-2006, 03:58 AM
Bak bak Oğuz abi ne buldum :D
http://img299.imageshack.us/my.php?image=saat20450ya.swf

Qarshi
09-12-2006, 04:08 AM
Bak bak Oğuz abi ne buldum :D
http://img299.imageshack.us/my.php?image=saat20450ya.swf

Ahhhh Süleyman Seba Ahhhhh

Ne güzelde söylemişti bir dizeyi :cool:

Ne demişti ve kime demişti...

Bide onu araştır bakayım :lol:

Redd-i İlhak
09-12-2006, 05:16 AM
Futbol sağolsun herşeyi unutturuyor insana!

weci
09-12-2006, 05:22 AM
dervısh sen sımdı cıkıpda gs nın aldıgı kuparda alın terı dersın bende sana gulerımmm 90 da penaltı arıf yere yatdı sarkısı wardı hatırlarmısın bı de hakan ş emre okan şam.... gs sarksı wardı onları tum gslılere hedıye edıyorum hıc bır takım alınterıyle kupa kazanmamısdır Super lıgde akısne ıddıa eden varsa gelsın tarıhı ırdıyelım hatırlayalım standart gs numaralarını rumenlerın yapdıgı cırkeflıklerı cok gecmedı aradan unuttunuz galıba tarıhınızı bjk dasda aynı cacık verırler esrarı kokaını extacy hapını carsıya kazan bar da snra stada kadar temız hava alsınlar dıye yuruturler stadtda bunlar babalarını bıle tanımaz bunları yapan kulub baskanları besıktas taraftarı trabzonda cıkardıgı olayları bıle kulub yaptırmısdır.Isde temız lıg dıye buna derım ben (!)

dervish
09-12-2006, 05:39 AM
Tabii tabii UEFA Sampiyonlugu, Super Kupa'da alinteri ile alinmadi.

Neyse, gecelim bunlari da su "Azize" sarkisi harika olmus. Ozellikle Zeki Muren'in soylemesi ayri bir anlam katmis olaya :D

Qarshi
09-12-2006, 05:43 AM
Tabii tabii UEFA Sampiyonlugu, Super Kupa'da alinteri ile alinmadi.

Neyse, gecelim bunlari da su "Azize" sarkisi harika olmus. Ozellikle Zeki Muren'in soylemesi ayri bir anlam katmis olaya :D

Kitabın içinden tek satır çıkaracaksan,yazara ayıp olur :lol: :lol:

weci
09-12-2006, 07:42 AM
bak kardesım bn fb yı anltırken bır esk fenerlı olarak gs bjk fasın edgı haltları soylemekden esırgemem kendımı sızın o mason baskanlarınız naylon faturacı elemanlarınz yeter hee dersın kı fenerde de azız var o var bu var evt bu adamlar var ama sızın komple şikeci teşvikçi federasyon yalakalıgı yapan bır takım goruntunuz var Eskıden FB lıler sızın ıcın maddı dusurmunuza cok uzuluodular para yrdımında bulundular ınan kı bende cok uzuldum ve oyle bır yardıma grısdım cunku sızın gıbı lekelı bır takım olmazsa dıger lekelerın ınsanlar farkına varamaz...hadı eller cebe GS sahaya hadı eller cebe GS a yardım dıye dıye bır olmusduk eskı gunler ısde

Aybike
09-12-2006, 10:52 AM
Sonuç= GS Avrupa kupasını almış tek türk takımı.:)
Eğer bu kupayı FB almış olsaydı tipik yaygaracılıkları ile Fatihin istanbulu fetetmiş olması kadar önemli olurdu ve yüz sene bu konuşulur hava atılırdı..
Ama kupa GS nin ve onlarda fazla havadan hoşlanmaz..mesele budur..
Tesadüf olayına gelince valla GS kimlerle oynamış bir bakılsın o zaman tesadüfmü değilmi anlaşılır zaten..
Şike hiç denmesin kralını avrupa yapıyor yani orda sökmez..SÖKE SÖKE alındı...Sonunda SÜPER KUPA da var yani dimi..:)
Darısı başınıza FB..
Oğuz GS nin şimdiki hali geçmişinin aynası değildir..
Trabzonu hatırla avrupa takımlarına kök söktürüp ard arda şampiyon olmuştu...:) Şimdi yok..O zamanlarda mı tesadüftü..Hayır onlar trabzon uşaklarıydı..Ne zaman yabancı transferi yaptılar işleri bitti...:)

Qarshi
09-12-2006, 11:04 AM
88 sayfadır bunun tartışması yapılıyor...

Gelinen sonuca bakıldığı zaman,bunun devam ettirmenin hiç bir mantiki izahının olamıyacağı görülecektir.

Öyleyse,

Galatasaraya bu akşamki maçta başarılar...:cool:

Afrasiyab
09-13-2006, 04:28 AM
yolun sonu ölüm olsa
vazgeçmem ben
bu sevdadan

weci
09-13-2006, 04:49 AM
GS taraftarının mac stadına gıerke cekdıgı rezıllıklere uzuldum FENERBAHÇE stadında yapılsın GS macları hıc olmazsa gs lılr stad gorurler azckda onların stadına ornek teskıl eder 20.000 gıbı kısı stadda 50.000 lişi stad dısında :) komıkler yaaa saolsun OZHAN CANAYDIN :)

Afrasiyab
09-13-2006, 05:03 AM
weci merak etme. Çok sevgili başbakanları Tayyip Erdoğan Seyrantepe arazisini verdi 6alatasaraya. Devletin arazileri ağlayanlara peşkeş çekiliyor. Kirli çıkı bunlar, yakında bir stad yaparlar. Yaparlar ama doldurabilirlermi işte onemli olan orası.

İnönünün, 6s stadınında kapasitesi arttırılsın. Sonra Yarı yarıya olsun tribünler. Alem tribün görsün, eskiye dönülsün. FB tribünleri eskisi gibi SIĞMIYORUZ diye bağırsın.

tribünlerde
hep dillerde
bu sevda bitmez
gönüllerde
darağacında
olsak bile
son sözümüz
FE NER BAH ÇE

Han
09-13-2006, 05:16 AM
durun bi dakka son sozumuz La ilahe olsun...

FB GS bunlar eglence be... sinirlari asmayalim...

dun GS macini seyrettim.. tuh be... o\nlarin da son sozu La ilahe olsun bunlarin da...

weci
09-13-2006, 07:00 AM
tabıı kı eglence han ackcası fb gs benım ıcın onemlı dııl budakı akdaslıklar daha onemlı hangısı bana sevgı verıor onlar kazanıor son model arabalar hanlar hamamlar bızım gıbı calısan grubu sabah 6 da kalk iş başı gercı ben ogrencıyım daha ama calısmadımda degıl yanı bılıorum !!!

Afrasiyab
09-13-2006, 10:43 AM
durun bi dakka son sozumuz La ilahe olsun...

FB GS bunlar eglence be... sinirlari asmayalim...

dun GS macini seyrettim.. tuh be... o\nlarin da son sozu La ilahe olsun bunlarin da...
Abi bunlar tezahurat :D

Qarshi
09-14-2006, 11:40 AM
UEFA kupası birinci eleme maçlarında başta Fenerbahçe olmak üzere Beşiktaş,Trabzonspor ve Kayserispora başarılar diliyorum...

Ben şimdi maçları seyretmeye gidiyorum,dualarınızı eksik etmeyin ;)

weci
09-14-2006, 12:29 PM
o zaman oguz abı hakkını hell etsın sınır hastası olabılır maclarda
KALITELI DURUST FUTBOLDAN :)

Afrasiyab
09-16-2006, 07:06 AM
kalkış vakti yavaş yavaş geliyor.

Sivas yolu uzun.

Sivaslılara tribün göstermeye gidiyoruz.

Yolun sonu
ölüm olsa
vazgeçmeyiz
Deplasmandan...

Qarshi
09-16-2006, 07:08 AM

Sivas yolu uzun.

Yolun sonu
ölüm olsa
vazgeçmeyiz
Deplasmandan...

Ula hemşehrilerime iyi davranın...Sağ gidin ve salim dönün ;)

Unutmayın sivas'ın %99,8 'i FENERBAHÇELİDİR :cool:

Afrasiyab
09-16-2006, 07:56 AM

inşallah abi.

Sivas Fenerbahçeliyse bir sorun yaşanmaz :D Zaten başkanıda Fenerbahçeli, yönetimide :D

Han
09-16-2006, 11:26 PM
yaw Randes macini bugun aksam diye bekliyordum coktan olmus bitmis ya nasil kacirdim hala anlayamadim? gazetelerde de pek ilgili manset goremedim.. noldu? Yenemedigimiz kesin yoksa manset atarlardi. Yine manset atilmadigina gore yenilmemisizdir diye dusunuyorum... Ayrintisini ve daha sonraki FB, GS, TS, KS, BJK maclarin tarihlerini bilen varsa lutfen

Ahde Vefa
09-17-2006, 05:17 AM
Haha Han, alemsin vallahi :D
TS 2 - 2 Osasuna
AZ 3 - 2 Kayseri
FB 2 - 1 Randers
Besiktas 2 - 0 Sofya

ikinci maçlar: 28 eylül (oruç'ta yani :D )

evgin
09-17-2006, 07:47 AM
bu azeri futbolcuların türkiyede yerli topçu statüsünde oynama olayı vardı,noldu o olay acaba bilen var mı?var mı acaba türkiyede oynayan azeri ya da diğer türki cumhuriyetlerden topçular?

weci
09-17-2006, 08:03 AM

Sivas yolu uzun.

Yolun sonu
ölüm olsa
vazgeçmeyiz
Deplasmandan...

yavas yavas gelınde bı sey olmasın fenere tabııkı feer sıvas macını alcak nedenmı?BJK GS derbısınde puan kaybetcek olan takım GS zırveden dusmeye baslıyor pekıı sıvas mac vermemezlık yaparmı yapmaz İşin özune ındırmeyın benı acın ızleyınn SIvasspor taraftarı oalrak fenere hep destek tam destegız

gurhan
09-17-2006, 09:23 AM
bu kadar telas yapmana gerek yok weci arkadasim,daha sezonun basi,en güzeli ne olacak biliyomusun, bu sene bu kadar puan kaybina ragmen yine sampiyon olursak bu sefer camianiz yikilir galiba....Gecen seneyi unutmayalim degilmi,benden sana bir agbi tavsiyesi,DEREYI GÖRMEDEN PACA SIVAMAYIN,bak gecen sene tüm fener camiasi az daha boguluyodunuz.....

weci
09-17-2006, 09:55 AM
ya yeterkı sız sampıyon olun fener yıkılsın he bız soyle sampıyonluk ısterız o zaman sızden kadıkoyde bızı yenın alı sam yen aman ısde olmayan stadınızda bız bı daha yenın o zman bız de yıkılalım sızde sampıyon olunn yeterkı sız bu sene puan kaybı yasıycaksınız daha cookkk gorcez bunları o yuzdenın derenın ne kadar su vercegı bellı :)

gurhan
09-17-2006, 10:11 AM
Bunu duymak'tan hic sasirmadim,tipik bir fenerli mantigi,yeterki fener GS'yi yensin gerisi fasa fiso,iyiki su ligte GS varmis,olmasak sizin haliniz ne olurdu acep yada bulurdunuz takilacak bir lig takimi,...mesela Pendik yada,...neyse,...fenerli mantigi yürütmemek lazim,ayni duruma düsmemek lazim,.....

weci
09-17-2006, 01:49 PM
16 tane daha gs takımı war zaten yetıo onlarda bı fenerı yensek de lıgden dussek yeter dıolar merak etme

gurhan
09-17-2006, 02:23 PM
vallahi arkadasim kimsenin öyle bir niyeti yok,gecin bunlari ya...o fener camiasinin hüsnü kuruntusu,...fare daga küsmüs,dagin haberi olmamis misali,..baska bahaneler bulun,yenilikci olun,..degilmi yaa!....koskoca fener camiasina yakisiyormu kirk yillik bahaneler,yeni seyler üretin,...ha unutmadan,..bu arada o aldiginiz yildizlar ne zaman futbol oynayacaklar,merak ediyorum dogrusu,...

gurhan
09-17-2006, 02:25 PM
Bak Sivasi yenecegiz,hepsi fenerli,yönetimide dahil diyodunuz,biraz evvel hepsi bize düsman tezini kendiniz cürütüyorsunuz,sonuc,...beraberlik ve kötü futbol,anlasilan bu senede maya tutmayacak,yok yok sizde kesin büyü var,bir hocaya okutmak lazim,...

gurhan
09-17-2006, 02:28 PM
Ahanda 1 gol atmisiz bilem,hadi hayirlisi,...

gurhan
09-17-2006, 04:05 PM
Eveeeettt.....gelelim fasülyenin faydalarina....bugün bazi arkadaslarin yazilarini okudum,daha dogrusu senaryolarini....tutmadi yani tabiri caiz ise hayvan terli,yemedi...ne demistik...DEREYI GÖRMEDEN PACALARI SIVAMAYIN....ki bu atma ve yanilma konusunda siz cok tecrübelisiniz(ama hala inatla diretiyorsunuz)....yok düsüyolar,yok puanlar gitti...simdi nolcek,,ahanda bir galibiyet ve ücüncülüge oturduk.Demek ki bu kadar yirtinmaya degmezmis,...simdi yeni bahaneler ve senayolar okumak istiyorum sizlerden,...gerci ezberledik artik,misalmi,...lugano'ya(yada her kimse)kirmizi kart görmesi Ulusoy'un emridir,hatta bir ip ucu daha vereyim,Besiktas'a golü penaltidan attik,....hahahaha,.....yahu kendi yazdiklarimada güler oldum,ciziyormuyum ne.......

Aybike
09-17-2006, 04:08 PM
hihihihihihihihiihi :)
Sivasın yollarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Sivas hani fenerliydi..İnsan kendi takımına gol atarmı ne ayııııııp...

gurhan
09-17-2006, 04:09 PM
gülmeyelim lütfen,basimiza gelir,....dimi ya.....hahaha,.....ay tutamiyom kendimi.......

gurhan
09-17-2006, 04:13 PM
simdi arkadaslar kesin Ismail YK dinliyolardir,bizim icin,hani su meshur parcasi,...."Allah belani versin,bana gelen sana gelsin",.....(tövbe tövbe,evlerden uzak yarabbim.)

Aybike
09-17-2006, 04:14 PM
hahahhahahahahahhahah.....
Hiç aklıma gelmezdi ama çuuuuuuuuuuuuuuuk diye oturmuş...

gurhan
09-17-2006, 04:16 PM
Haaa,.... unutmadan,Sivas'dan gitmisken Kangal getirin,...hatirasina,...gerci Aslan gibi olmaz ama yine'de kus'dan iyidir,en azindan görüntüsü var,....hic yoktan andiriyor,....

Qarshi
09-18-2006, 05:01 AM
Galatasarayın 7 puan gerisine düşmediğim zamana kadar hiç birşey düşünmem :cool:

Hemşehrilerimi burdan kutluyorum...

weci
09-18-2006, 05:14 AM
SIVASSPOR 4 buyuklere tas cıkartıcak tek takım bu sezon sıvas olur su an FB ye 1 puan verdıler GS BJK ve TS ye puan vermezler gorursunuz.Gecen sezon bı Gs aldı puan o da zorla...

Qarshi
09-18-2006, 05:17 AM
SIVASSPOR 4 buyuklere tas cıkartıcak tek takım bu sezon sıvas olur su an FB ye 1 puan verdıler GS BJK ve TS ye puan vermezler gorursunuz.Gecen sezon bı Gs aldı puan o da zorla...

Hakkı önündeki topu alıp hakeme götürmeye kalktı ve hakem penaltı düdüğünü çaldı...:cool:

weci
09-18-2006, 05:19 AM
hihihihihihihihiihi :)
Sivasın yollarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Sivas hani fenerliydi..İnsan kendi takımına gol atarmı ne ayııııııp...
Haaa,.... unutmadan,Sivas'dan gitmisken Kangal getirin,...hatirasina,...gerci Aslan gibi olmaz ama yine'de kus'dan iyidir,en azindan görüntüsü var,....hic yoktan andiriyor,....
__________________________________________________ ____________

sussssssssssssss!!!!!

weci
09-18-2006, 05:21 AM
Hakkı önündeki topu alıp hakeme götürmeye kalktı ve hakem penaltı düdüğünü çaldı...:cool:
__________________________________________________ ______________

Hakkı macın hakkını veremedı Ama Sıvaslılar Hakkının Hakkını macdan sonra vermısler :)

Aybike
09-18-2006, 07:05 AM
:) :)

ne diyem gari he..Ne diyem....????

Qarshi
09-18-2006, 07:08 AM
:) :)

Hakkı,Topu hakeme eli ile götürürken ne düşünüyorsan,onu di :lol:

weci
09-18-2006, 07:12 AM

Hakem satın almakla kazandıgınız tane super lıg kupasını anlat 90 da arıf yere yatdı onu anlat yıgıdı oldur hakkını ver ama AYBIKE ablaaa

Aybike
09-18-2006, 08:44 AM
Hakkı,Topu hakeme eli ile götürürken ne düşünüyorsan,onu di :lol:

Aha şimcik tüm GS nin aldığı maçlar hepsi, hakemle alınıyo onumu dimek istiyonuz..
Yani şimcik GS aslında bir futbol takımı deeel ama ölemiş gibi göstertiyo gendünü..yani gs aslında Ajan takım ve sırf Fb yi gıcık etmek için israilliler tarafından kuruldu..Hatta Amerika israil ortaklaşa kuruldu..hedefi FB nin avrupadaki başarısını engellemek..Ve türkiyede son anda şampiyonluğu fb nin elinden alarak onlara kafayı çizdirmek gibimi..Valla şaşırdım kaldım yeminlen..
Vay adi GS vaaaaaaaaaaaaaaay..
Peki sizde para çok niye aynısını yapmıyonuz düşmana karşı..Savaşta her şey mübah deeelmi...:)

Allah Allaaaaaaaaaaaaaaaah neymiş len bu GS hem para yok hem hakemlere para dağıtıyor..

Qarshi
09-18-2006, 08:48 AM
Aha şimcik tüm GS nin aldığı maçlar hepsi, hakemle alınıyo onumu dimek istiyonuz..
Yani şimcik GS aslında bir futbol takımı deeel ama ölemiş gibi göstertiyo gendünü..yani gs aslında Ajan takım ve sırf Fb yi gıcık etmek için israilliler tarafından kuruldu..Hatta Amerika israil ortaklaşa kuruldu..hedefi FB nin avrupadaki başarısını engellemek..Ve türkiyede son anda şampiyonluğu fb nin elinden alarak onlara kafayı çizdirmek gibimi..Valla şaşırdım kaldım yeminlen..
Vay adi GS vaaaaaaaaaaaaaaay..
Peki sizde para çok niye aynısını yapmıyonuz düşmana karşı..Savaşta her şey mübah deeelmi...:)

Allah Allaaaaaaaaaaaaaaaah neymiş len bu GS hem para yok hem hakemlere para dağıtıyor..

Öncellikle Gurhan beylere selamımı iletin Aybike hanım...

Allahın takdiri olmalı sizin ikinizinde aynı takımın taraftarı olmanız...Aksini düşünüyorumda,düşünmim :lol:

Anlatmak istediğim,Hakkın topu karpuz niyetine hakeme götürmesinin bana gerekçesini söylermisiniz ?

Haşa,Galatasaray gibi güzide bir klübümüzün almış olduğu galibiyet veya mağlubiyet bunu sorgulama gayesi içinde değilim,olmamda :cool:

Hani derler ya;Ateş olmayan yerden duman tütmez..bunda bırakın ateşi,YANMIŞ KAVRULUYOR....:rolleyes:

dervish
09-18-2006, 08:48 AM
Türk işi komplo teorisi.

Qarshi
09-18-2006, 08:50 AM
Türk işi komplo.

3 kelime ne güzel şeyler ifade ediyor...Seksen satır yazsam bu kadar güzel ifade edemezdim...;)

dervish
09-18-2006, 08:52 AM
3 kelime ne güzel şeyler ifade ediyor...Seksen satır yazsam bu kadar güzel ifade edemezdim...;)
4 kelime olacakti. Aceleden bunun "teorisi" denen yerini yazamamisim. :)

Aybike
09-18-2006, 08:53 AM
Türk işi komplo teorisi.

valla galiba biz çok adiyiz derviş ..Ama ne diyim hiç beklemezdim GS den bunu
üzüldüm valla..yazıklar olsun onlara..:)
Ama fb niye bişey yapamıyo onu anlamadım 100 senedir aynı şeyi diyoda heçmi engellemiyo..:)

Aybike
09-18-2006, 08:55 AM
Öncellikle Gurhan beylere selamımı iletin Aybike hanım...

Allahın takdiri olmalı sizin ikinizinde aynı takımın taraftarı olmanız...Aksini düşünüyorumda,düşünmim :lol:

Anlatmak istediğim,Hakkın topu karpuz niyetine hakeme götürmesinin bana gerekçesini söylermisiniz ?

Haşa,Galatasaray gibi güzide bir klübümüzün almış olduğu galibiyet veya mağlubiyet bunu sorgulama gayesi içinde değilim,olmamda :cool:

Hani derler ya;Ateş olmayan yerden duman tütmez..bunda bırakın ateşi,YANMIŞ KAVRULUYOR....:rolleyes:

Valla oğuz...
Ben fb nin yaktığı ormanları tesadüf diyom anla artık..)))))

Qarshi
09-18-2006, 08:56 AM

4 kelime olarak düzeltiyorum :cool:

Qarshi
09-18-2006, 08:57 AM
valla galiba biz çok adiyiz derviş ..Ama ne diyim hiç beklemezdim GS den bunu
üzüldüm valla..yazıklar olsun onlara..:)
Ama fb niye bişey yapamıyo onu anlamadım 100 senedir aynı şeyi diyoda heçmi engellemiyo..:)

yapacağızda Galatasaray gibi;

İşin Erbabı değiliz..Hem yapamıyoruz hemde teşebbüs ettiğimizi yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz:cool:

dervish
09-18-2006, 09:01 AM
Valla oğuz...
Ben fb nin yaktığı ormanları tesadüf diyom anla artık..)))))

Orman bi tarafa da, Kadıköy'deki stadin oraları mok kokuyor ya. Ben oraya mac izlemeye nasil gidilir anlamaya calisiyorum.

Insan biraz utanir temizlik filan yaptirir ama...

Qarshi
09-18-2006, 09:05 AM
Orman bi tarafa da, Kadıköy'deki stadin oraları mok kokuyor ya. Ben oraya mac izlemeye nasil gidilir anlamaya calisiyorum.

Insan biraz utanir temizlik filan yaptirir ama...

dervish sizin evden telefon geldi...

Evde börek açacaklarmış ,hamur için mikser lazımmış...

hemen gelsin diyorlar :rolleyes:

Aybike
09-18-2006, 09:08 AM
yuh yani 100 senedir her bir haltı öğrendinizde gs ye karşı koymayımı öğrenemediniz...beter olun o zaman...

Qarshi
09-18-2006, 09:11 AM
yuh yani 100 senedir her bir haltı öğrendinizde gs ye karşı koymayımı öğrenemediniz...beter olun o zaman...

Yüzümüz tutmuyor...dolaylı iş yapmaya kalkınca renk veriyoruz...

Ne yapalım ALIŞIK DEĞİLİZ :cool:

Aybike
09-18-2006, 09:13 AM
O zaman yırtınmıcan abi...
şey peki GS avrupadakı hakemlere ne kadar vermiş kupayı almak için biliyosundur kesin..Merak ettim..Onlar az ile yetinmezde...

Mirzabek
09-18-2006, 09:13 AM
Fenerli arkadashlara saygili olalim...
bune yaw bu kadar fanatik olmayalim...bare saygi gosterelim Dervishbey...

Shahsen Kol-u Beladan beri GS olarak Fenerli arkadashla GS adina
Ozur diliyorum.

omadla

dervish
09-18-2006, 09:22 AM
Ben saygisizlik yapmiyorum. Sadece var olan durumu yaziyorum. Bu komplo teorisi filan da degil.
Istersen bak: http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22Fenerbah%C3%A7e+kokusu%22&btnG=Ara&meta=

gurhan
09-18-2006, 09:43 AM
Oguz,selamina tesekkür,benden de selam olsun,...
Bizde ne para varmis da haberimiz yokmus beee,.......

Qarshi
09-18-2006, 09:49 AM
şey peki GS avrupadakı hakemlere ne kadar vermiş kupayı almak için biliyosundur kesin..Merak ettim..Onlar az ile yetinmezde...

Duran saatte günde bir kez doğruyu gösterir Aybike hanım :cool:

Qarshi
09-18-2006, 09:51 AM
Fenerli arkadashlara saygili olalim...
bune yaw bu kadar fanatik olmayalim...bare saygi gosterelim Dervishbey...

Shahsen Kol-u Beladan beri GS olarak Fenerli arkadashla GS adina
Ozur diliyorum.

omadla

Biz özür dileriz kardeşim...

Seyirci 5 istedi biz 6 attık :cool:

Qarshi
09-18-2006, 09:52 AM
Ben saygisizlik yapmiyorum. Sadece var olan durumu yaziyorum. Bu komplo teorisi filan da degil.
Istersen bak: http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22Fenerbah%C3%A7e+kokusu%22&btnG=Ara&meta=

O Dere pırıl pırıl billur gibi bir dereydi...

Ne zaman deplasman takımları 1,2,3,4 ncü İnönü savaşları ile o dereye döküldü...ondan sonra böyle oldu...:cool:

Bide son zamanlarda hiç gittinmi ?

Qarshi
09-18-2006, 09:54 AM
Oguz,selamina tesekkür,benden de selam olsun,...
Bizde ne para varmis da haberimiz yokmus beee,.......

Usta yokmu ?

17 million dolares stad projesine veren klüpte bence para vardır :cool:

Mirzabek
09-18-2006, 10:05 AM
Para var yok degil arkadashlar...butun machlari satin aliyoruz...
bizim gibi yapamazlar kimse...Mashaallah bize...

omadla

Qarshi
09-18-2006, 10:08 AM
Para var yok degil arkadashlar...butun machlari satin aliyoruz...
bizim gibi yapamazlar kimse...Mashaallah bize...

omadla

Fenerbahçe maçları hariç diyecektiniz HERHAL :cool:

dervish
09-18-2006, 10:14 AM
O Dere pırıl pırıl billur gibi bir dereydi...

Ne zaman deplasman takımları 1,2,3,4 ncü İnönü savaşları ile o dereye döküldü...ondan sonra böyle oldu...:cool:

Bu teori de benden. Orasinin kokmasini Fenerbahce ozellikle istiyor. Niye? Cunku:
1. Diger kuluplerin taraftarlarinin gelmemesine sebep olur.
2. Diger kuluplerin oyunculari o kokuya alisik olmadigindan teneffus sIKINtisi ceker.
:)

Bide son zamanlarda hiç gittinmi ?
En son gecen sene Agustos'ta o koku iskencesini cektim.

Mirzabek
09-18-2006, 10:14 AM
Fenerbahce takimini biz zaten ciddi bir rakip olarak hesaba katmiyoruz...
chunki sadece bize karshi bir antisempatisi var...

gechen sezon zaten nasil oldugumuzu gosterdik ve bu arada feneri sadece turkiyede taniyorlar...fazla laf soylemek iyi degil...

herkes haddini bilsin...

omadla

Qarshi
09-18-2006, 10:17 AM
En son gecen sene Agustos'ta o koku iskencesini cektim.

Bu sene kimseden bu konuda bir şikayet duymadım...

Qarshi
09-18-2006, 10:19 AM

gechen sezon zaten nasil oldugumuzu gosterdik ve bu arada feneri sadece turkiyede taniyorlar...fazla laf soylemek iyi degil...

herkes haddini bilsin...

omadla

Fenerbahçe'yi rakip olarak görmeyen takımın taraftarı şu sözleri dimez;

NE OLUR,FENERBAHÇEYİ BİR KEZ YENELİM,BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM...

Gözyaşları boncuk,boncuk dökülürken bu sözler çıkmıştı ağzından...

Fenerbahçeyi tanımayanlar içinde onların ŞANSIZLIĞI diyeceğim :cool:

weci
09-18-2006, 11:30 AM

__________________________________________________ _____________
macdan oonce ıstanbulda bogazda ben yemek yedırmedım collınaya.Dansoz koydurup oynatmadım GS camıası baslı basına bır skandal her seyınız cıkacak daha
Geleım bjk ye gecen sezon hakemlerle aynı resaturantda yemek yemeler hakemlerın hesabını odemelr Sonra bız sıke yapmıyoruz Temız lıg dıye lıgın dıbını boyladılar
GS FB BJK her zaman şike yapar.Ama ne yazıkkı FB uslubuna gore yapıyor Ne de olsa haksız sampıyonlugumuz yokdur

Herkese ıyıaksamlar

gurhan
09-18-2006, 02:14 PM
Biz Collinaya sadece misafir perverlik gösterdik,dansöz olayi ise Türkiye'de bazi kisiler böyle kiviriyolar diye örnekti.sike olayina hak veriyorum,evet....siz hep sike yapiyorsunuz ama üslubuna göre degil yanlis,dogrusu yaptiginiz sikeyi yüzünüze gözünüze bulastiriyonuz,...

gurhan
09-18-2006, 02:15 PM
Usta yokmu ?

17 million dolares stad projesine veren klüpte bence para vardır :cool:

Yok tabi ya,ayipsin,nerden haberim olacak gs nin kac parasi var,......

Aybike
09-18-2006, 05:21 PM
Fenerbahçe'yi rakip olarak görmeyen takımın taraftarı şu sözleri dimez;

NE OLUR,FENERBAHÇEYİ BİR KEZ YENELİM,BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM...

Gözyaşları boncuk,boncuk dökülürken bu sözler çıkmıştı ağzından...

Fenerbahçeyi tanımayanlar içinde onların ŞANSIZLIĞI diyeceğim :cool:

Doğru valla...
Ona benzer birşeyde çavuşoğlu demişti..
-Sinir oluyorum çığ gibi taraftar topladılar avrupadaki başarıları dünyada tanınmalarına neden oldu...:) kıskanıyorum....

oğuz ne zaman büyücen hala 6 istedik 5 attık sloganıylamı dolaşıyon...kih kihkih....

Aybike
09-18-2006, 05:25 PM

herkes haddini bilsin...

omadla

Bildi zaten kardeş..
Sezon sonunda 1 hafta tek bir fb li arkdaşa ulaşamadım birden bire yok oldular hehehhehehe...
Çoğu hastanelik olmuş...hatta bazıları tırnak ları söküldüğü zannıyla hastaneye yatırılmış ama sonradan anlışılmışki kendi kemirmiş tırmaklarını hehehheehhe..kimi de kendini napolyon felan sanıyomuş galibam..:)

weci
09-19-2006, 02:59 AM
Biz Collinaya sadece misafir perverlik gösterdik,dansöz olayi ise Türkiye'de bazi kisiler böyle kiviriyolar diye örnekti.sike olayina hak veriyorum,evet....siz hep sike yapiyorsunuz ama üslubuna göre degil yanlis,dogrusu yaptiginiz sikeyi yüzünüze gözünüze bulastiriyonuz,...
__________________________________________________ ______________
Mısafırperver Mason takımı GS Türk takımı oldugunuzda camııanızla beraber bıze haber verın Sozum taraftaa degıldır yanlıs anlasılmasın camıanız ıcındekı yonetımedır.

weci
09-19-2006, 03:02 AM
Doğru valla...
Ona benzer birşeyde çavuşoğlu demişti..
-Sinir oluyorum çığ gibi taraftar topladılar avrupadaki başarıları dünyada tanınmalarına neden oldu...:) kıskanıyorum....

oğuz ne zaman büyücen hala 6 istedik 5 attık sloganıylamı dolaşıyon...kih kihkih....

Bızden daha ıyısını yapana kadar bıze talım etceksınız FB 6 GS 0 buna talim edin ne zaman 6 atarsınız susarız ama ayın 6 sında olması kaydıyla ne zaman 7 atarsınız susarız PangALTINDA 6 yuz evlerde sesımızı duymayan kalmasın!!!

gurhan
09-19-2006, 07:57 AM
Aslinda sizlerle hic muhatab olmamak lazim,maden basarili kimse o konussun deniyor.O zaman Avrupa'da bir kupa alinda karsimiza öyle gelin.

weci
09-19-2006, 08:05 AM
Aslinda sizlerle hic muhatab olmamak lazim,maden basarili kimse o konussun deniyor.O zaman Avrupa'da bir kupa alinda karsimiza öyle gelin.
__________________________________________________ _______________

Inanın sız bızımle muhattap olmayınca bız avrupa kupasında alırız butun kupalarıda alırız sız sadece fb yı karıstırımak Turk futbolunu kırletmek ıcn lıge gırmıssınız oylde saga sola saldıra yıprata kalıorsunuz meyda sızın saldırın sportmenlık alkıslamakla olmaz sportmenlık taraftara sahıp cıkmakla kufuru engellemkle olur sızın ıcn zor olsa gerek

İYİGUNLER

gurhan
09-19-2006, 09:00 AM
Pardon ama birsey soracagim,Weci arkadasim,yasiniz kac acaba,ögrenebilirmiyim,biliyosun bu sanal alemde yas veya kim kimdir dogrusunu bilmedigimiz icin soruyorum,yazdiklarindan anladigim kadariyla karsimda cocuk yasta biri var,yoksa yaniliyormuyum!....

Afrasiyab
09-19-2006, 10:49 AM
Arkadaşlar bu forumun asıl amacı Türk dünyasını birleştirmek, bölmek değil.

Bu topicde Fenerbahçelilerin topici. Şaka vs.. tabiki olacaktır ama birbirinizi bu sebepten dolayı kırmak veya hakaret etmek hoş değil.

Bu yüzden doğru düzgün sohbet edemeyecek başka takımdan olan arkadaşlar bu topice yazmazsa çok güzel olur.

gurhan
09-19-2006, 02:10 PM
Baska takim derken kimleri kasdediyosun arkadasim,bilsek iyi olur.Yoksa Gs liler yazmasin mi diyorsun.Yanlis mi anladim?

TurXaliM
09-19-2006, 04:32 PM

Aceleye gerek yok, aliriz kardes...
Aldigimizda da Sizin gibi bir kere alip 40sene adini anmayacagiz!
Aldim her 5sene icinde yenisini alacagiz!

Sizinki de ATASOZUMuzu dondu;
Gormemisin bir cocugu olmus... misaline dondu.
Iyi ki bi kupa almissiniz. Tesaduf olmadigini kanitlayin Sizde o kupanin, hadi yenisini alin, bir daha alin!!!

Qarshi
09-20-2006, 02:41 AM
Baska takim derken kimleri kasdediyosun arkadasim,bilsek iyi olur.Yoksa Gs liler yazmasin mi diyorsun.Yanlis mi anladim?

Olurmu !

ben aynı duyguları paylaşmama adına GS forumlarına 12.000 adet mesaj yolladım...

GS olmaz ise FB'nin büyüklüğü nasıl lanse edilebilirdi...

Sizler bu sayfada bizim için rakipten öte DOSTsunuz...

selamlarla :cool:

gurhan
09-20-2006, 04:10 AM
Önce o kupayi alin,sonra konusalim.Atasözüne gelince,biz sizlere o kupadan hic bahsetmedik,gerek de yoktu zaten ama ne hikmetse o kupayi alisimiz sizlere dert oldu,o zaman derimki 6-0 'dan bahsetmeniz ne zaman bitecek,tahmin ediyorum sizede bayginlik veriyodur.Alin ama daha almadanda abartmayin ya,hersene alacagiz denince aklima baska atasözü geliyor,yani tavuk ve bugday ambari olayi.Ha...birde su en büyük olayini cözemedim,yani biz uefa kupasini aldik,sizde bizi 6-0 yendiniz,simdi kupanin gercek sahibi sizmi oluyonuz,eger öyleyse bence uefa'ya basvurun,kupayi bizden alip size versinler,haa...uefa'ya 6-0 skoruda söylemeyi unutmayin!....

TurXaliM
09-20-2006, 05:07 AM
Önce o kupayi alin,sonra konusalim.Atasözüne gelince,biz sizlere o kupadan hic bahsetmedik,gerek de yoktu zaten ama ne hikmetse o kupayi alisimiz sizlere dert oldu,o zaman derimki 6-0 'dan bahsetmeniz ne zaman bitecek,tahmin ediyorum sizede bayginlik veriyodur.Alin ama daha almadanda abartmayin ya,hersene alacagiz denince aklima baska atasözü geliyor,yani tavuk ve bugday ambari olayi.Ha...birde su en büyük olayini cözemedim,yani biz uefa kupasini aldik,sizde bizi 6-0 yendiniz,simdi kupanin gercek sahibi sizmi oluyonuz,eger öyleyse bence uefa'ya basvurun,kupayi bizden alip size versinler,haa...uefa'ya 6-0 skoruda söylemeyi unutmayin!....

Yoo, onu sizin BASKAN her zaman gundeme getiriyor... Ona bakarsan bizim yoneticilerden kimse 6gol attik diye ikide bir cikmiyor ortaya.
+
Sizinle UEFA'da degil SAMPIYONLAR LIGI'nde FINAL oynasak, yine her zaman ki gibi FENERBAHCE yener ve kupayi alirdi.
Bu bir garip ama aci bir gercek ki her Sene FENERBAHCE sadece GS'den en az 4, en fazla 6puan aliyor.
Evimizde 3puan, Sizin evde ise en az beraberlik yani 1puan kesin, yenebiliyoruz da SIK SIK, eder 6puan :)

weci
09-20-2006, 06:30 AM
Pardon ama birsey soracagim,Weci arkadasim,yasiniz kac acaba,ögrenebilirmiyim,biliyosun bu sanal alemde yas veya kim kimdir dogrusunu bilmedigimiz icin soruyorum,yazdiklarindan anladigim kadariyla karsimda cocuk yasta biri var,yoksa yaniliyormuyum!....
Aşağılama sizde hobi galiba size göre cocugum ama cok guzel atasozlerı var...Mesala akıl yasda degıl bastadır.85 dogumluyum kotu ıyı ayırt etcek zekay sahıbım Okudugumu anlama kabıleyetım var Kotu alıskanlıklarım olmadıgı ıcın vucudum saglam Her mesaj da ne anlatmak ıstedıgınızı ne yapmak ıstedıgınızı anlıyorum

saygılar

Afrasiyab
09-20-2006, 08:34 AM
ben karşı takım derken herhangı bir takımı kastetmedim.

Karşısındakine hakaret edecek tarzda yazanlardan bahsettim. Yoksa düzgün bir uslupla herkes yazabilir. Ama uslup iyi olmazsa bu sefer topicte kavga olur ve dolayısıyla Forumun amacından saparız.

dervish
09-20-2006, 08:46 AM
Aşağılama sizde hobi galiba size göre cocugum ama cok guzel atasozlerı var...Mesala akıl yasda degıl bastadır.85 dogumluyum kotu ıyı ayırt etcek zekay sahıbım Okudugumu anlama kabıleyetım var Kotu alıskanlıklarım olmadıgı ıcın vucudum saglam Her mesaj da ne anlatmak ıstedıgınızı ne yapmak ıstedıgınızı anlıyorum

saygılar

Tamam "akil yasta degil basta" olsun. Ama ben bir 82 dogumlu olarak senin klasik 20 yas davranislari sergiledigini soyleyebilirim.

Bir de dostum, lutfen yazilarinda noktalama isaretlerine dikkat edebilir misin? Yoksa hani vardir ya, "oku baba gibi essek olma" ornegi. Ondaki gibi neyin ne oldugunu anlamak icin ugrasmak zorunda kaliyorum.

Mirzabek
09-20-2006, 08:53 AM
obbooo bu bitmeyecek galiba...

Fener iyi mashallah siz mukemmelsiniz...ama kabul edin GS`ya yetishmek ichin yeni bir az var size...lutfen kabul etmeniz lazim...tarih yazan bashkadir, konushan degil...6 gol atarmisiniz 100 golmu genede FB kayb ediyor...

omadla

Afrasiyab
09-20-2006, 09:03 AM
Puan durumunu yazalımda, yoksa topici okuyan Fenerbahçe sonuncu sırada zanledecek :D

Buyrun,

1 Vestel Manisaspor
2 Fenerbahçe
3 Galatasaray
4 Kayserispor
5 Beşiktaş

Afrasiyab
09-20-2006, 09:08 AM

abi sivasın çok kurak bir görüntüsü var, fazla ağaç yok.

Bu arada şehrin insanları çok iyi bulundugumuz yerlerde bize çok iyi davrandılar ama şehrin içine sokmadı polisler, belli bir alanda gezdık sadece. Tam gezemeden geldik sivası.

Qarshi
09-20-2006, 09:21 AM
abi sivasın çok kurak bir görüntüsü var, fazla ağaç yok.

Bu arada şehrin insanları çok iyi bulundugumuz yerlerde bize çok iyi davrandılar ama şehrin içine sokmadı polisler, belli bir alanda gezdık sadece. Tam gezemeden geldik sivası.

Sivas'ın coğrafyasını bende sevmem 'kıraç'tır :cool:

Biz il olarak Sivas'a bağlı olsakta coğrafi bölge sınırları içinde karadeniz bölgesine düşeriz...

Ahada benim mahalleden bir resim :cool:

Afrasiyab
09-20-2006, 09:31 AM
abi burası çok güzel.

gurhan
09-20-2006, 12:44 PM

saygılar

Weci arkadasim,seni yazimla kirmak gibi bir niyetim yok,olmazda,sadece o bitmez,...ki bitmemeside lazim bence,Fener-Galatasaray muhabbeti.Birbirimizi tabiki asagilamiyoruz yada incitmiyoruz.Yazdiklarimda kirici bir unsur bulundugunu zannetmiyorum ama niyet sadece tatli muhabbettir.

Saygi sevgi bizden olsun,

Afrasiyab
09-20-2006, 02:11 PM
konyaya bir iki
konyaya bir iki
konya yolcusu kalmasın :D

Aybike
09-20-2006, 04:08 PM
Weci benim tanıdığım gürhan bey zerafet örneği bir insandır...:)
hayatta kimseye art niyetli davrandığına şahit olmadım..yaşını sorması bence yazdıklarınızın gerceklten çocuksu olmasından kaynaklanıyor..
Oğluda senin yaşında da..aynı heyacanla doğruları karıştırıyor...:)oğluna benzetmiştir...
Ama bana gelince gürhan beyin tam tersi siyim...yani bu konuda yani, gs konusunda anamı bile tanımam..yazdıklarınla hala nerelerde bu çocuk diyorum....Kardeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşş..Avrupa da biz varız...aldımı kupayı aldık...Sen al biz susalım...öle tesadüf laflarınıda yemiyor artık millet...sen 6-0 konuşursun yıllarca ben uefa kupasını...ama bak ben bizim 7-0 lık skoru konuşmuyom ne zamandır..yani anlıcan rekor bizde...hadi bakim sağla azıcık sağlada gel....hehehheheheheheh

Mesud_Barzani
09-20-2006, 04:12 PM
hale sampiyonmi bu Fener... Allah allah
bir ay once ozbekistan milliy oyuncusu maximdan iki gol yedi :)

Re: ŞAMPİYON FENERBAHÇE'lilere Tebrikler..:lol:

TurXaliM
09-20-2006, 06:27 PM
Statistiklere neredeyse FENERBAHCE hem galibiyette, hemde gol sayisinda GS'yi 2ye katlayacak...

AVRUPA Fatihi, TURKIYE Kanarya'sina karsi her zaman yeniliyor :)

Aybike
09-21-2006, 06:35 AM
Statistiklere neredeyse FENERBAHCE hem galibiyette, hemde gol sayisinda GS'yi 2ye katlayacak...

AVRUPA Fatihi, TURKIYE Kanarya'sina karsi her zaman yeniliyor :)

Eeeeeeeeeeeee????

Qarshi
09-21-2006, 06:57 AM
hale sampiyonmi bu Fener... Allah allah
bir ay once ozbekistan milliy oyuncusu maximdan iki gol yedi :)

Re: ŞAMPİYON FENERBAHÇE'lilere Tebrikler..:lol:

Atan Özbek olsun 5 yemeye razıyım ;)

Bahadir Taylor
09-21-2006, 07:57 AM
Topic açılalı bayaa olmuş ama Fenerbahçe'nin iki yıl önceki şampiyonluğunu ben de tebrik ederim... :)

Qarshi
09-21-2006, 08:06 AM
Topic açılalı bayaa olmuş ama Fenerbahçe'nin iki yıl önceki şampiyonluğunu ben de tebrik ederim... :)

Bahadır hoşgeldin ...

Tanımayanlar için söylim,Bahadır benim Galatasaray forumlarında Moderatörüm idi ;)

Bilgisayar dünyasının medarı iftiharıdır aynı zamanda...

Kader bide bizi 24 Aralık gibi bir günde dünyaya getirmiş..Benzer özelliklerimiz tanıdıkça dahada artıyor:lol:

Tekrar hoşgeldin Bahadır...

Boztorgai
09-21-2006, 08:12 AM
hic yorulmayin SAMPIYON bu sene Beşiktaş

:P :lol: :cool:

weci
09-21-2006, 11:49 AM
Weci arkadasim,seni yazimla kirmak gibi bir niyetim yok,olmazda,sadece o bitmez,...ki bitmemeside lazim bence,Fener-Galatasaray muhabbeti.Birbirimizi tabiki asagilamiyoruz yada incitmiyoruz.Yazdiklarimda kirici bir unsur bulundugunu zannetmiyorum ama niyet sadece tatli muhabbettir.

Saygi sevgi bizden olsun,
Ben saygısızlık etmem ıtemem tabıııkıde Atasözlerını hatırlatdım sadece kımsenın yasına bakmıyorum profılden neymıs ac yasındaymıs bu forumda bulunuyorsak bu topıc acılmıssa tabııkıde ılk once saygı cercevesınde ocak her sey bızde sevgı gorursek saygı gosterırız...O yuzden bende kırdıysam sözlerimle özür dilerim boynum büküdür Fanatik fenerli değilim sadece Fb yı artık bırakma noktasındayyım bana bı sey kazandırmadıgı için kişisl görüşümdür.Turkıyede meshur ve un kazanmamıs sporları arıyorum su an bakalım ne bulabılcem

Aybıke aba dıyeyım az once dedım fanatık fnerlı degılım ama gs olanların yanında fanatık fnerlılık hastalıgı var bende sız ne zaman 7 tane atarsınız o zaman yorum yapabılrısınız fb hakkında en ıyıs yapanadek ŞAMPİYON FB hadı burdan yakın bakalım...Avrupada bana gore sızı rakıp olarak bıle gormeyen takımları yennn kupayı al FENERBAHÇEYE yenill ndır bu çile dimi şimdi tekrar kupayı alın tkrar yenmeye calsıın baalım yapamazsınız CUNKU EN BUYUK FB ŞAMPİYON FB bu kadar basitt yormayın kafanızı algılamanız zorr....

Afrasiyab
09-21-2006, 01:54 PM
Konya maçı yarın biletimiz yok malesef :(

Konya tarafından polislerin attığı birilerini görürseniz, yada dışarda biletimiz yok diye isyan eden birilerini görürseniz bilinki oradayım :D

İnşallah kazanıp geleceğiz bu sefer...

Aybike
09-21-2006, 01:56 PM
ama biz 7 attıkki..)

Qarshi
09-23-2006, 04:52 AM
ama biz 7 attıkki..)

Her zaman söylerim...

Ben gördüğüm siz ise duyduğunuz ile :lol:

Afrasiyab
09-23-2006, 05:04 AM
birde hepsi aynı şeyi duysalar, her kafadan farklı bir ses çıkıyor :D

Afrasiyab
09-23-2006, 05:08 AM
Birde FB tribününü 50 mılyon yapan Konya yönetimine teşekkür ediyoruz.
Merak etmesinler ama her türlü gireriz :D :D

TurXaliM
09-23-2006, 07:51 AM
ama biz 7 attıkki..)

EEE?

ilk mi ilk mi :lol:

weci
09-23-2006, 07:52 AM
konyada fenerıum magazasına saldırmıslar bu nasıl spor anlamıs degılım Bence futbolun bu ulkede durdurulması lazım Kulub baskanlarının organızesıyle oluyor bu olaylar saolsunlar boyle rezalet sadece gelişmiş ulklerde gozukuyor(!)

Qarshi
09-23-2006, 07:53 AM
konyada fenerıum magazasına saldırmıslar bu nasıl spor anlamıs degılım Bence futbolun bu ulkede durdurulması lazım Kulub baskanlarının organızesıyle oluyor bu olaylar saolsunlar boyle rezalet sadece gelişmiş ulklerde gozukuyor(!)

Meyve veren ağaç taşlanırmış :cool:

Afrasiyab
09-23-2006, 07:57 AM
akşam üzeri 5:30 gibi geçtik önünden bir sorun yok gibiydi.

Maçtan sonra mı olmuş? Maç bitimindeki kavgayla beraber tribünler arasındada gerginlik oldu ama dışarda bir sorun yaşanmadı. Zaten Konya nın büyük bir kısmının 2. takımı Fenerbahçe

Qarshi
09-23-2006, 07:58 AM
akşam üzeri 5:30 gibi geçtik önünden bir sorun yok gibiydi.

Maçtan sonra mı olmuş? Maç bitimindeki kavgayla beraber tribünler arasındada gerginlik oldu ama dışarda bir sorun yaşanmadı. Zaten Konya nın büyük bir kısmının 2. takımı Fenerbahçe

Maç öncesinin gecesi yapıldı diye biliyorum...;)

Afrasiyab
09-23-2006, 08:01 AM
Maç öncesinin gecesi yapıldı diye biliyorum...;)
maç günü çalışanları dışarda sigara içiyordu gayet rahat bir şekilde. demek gece operasyonu yapılmış :)

weci
09-23-2006, 08:06 AM
yazıklar olsun camıa Turkıyenın her yerınde iş alanları acmak ıcın caba harcarken futbolun baska sektorede yardımcı olmasını saglarken bu halk kendı ınsanın ekmek tknesını yıkıor futbol holıganlıkdır daha dogrusu eskısıden booyle degıldı

gurhan
09-23-2006, 09:44 AM
Neden acaba fb ye duyulan bu kin,neden bu fb ye duyulan düsmanlik,.....kime sorsak acaba?...
haa...oguz kardes,hangi meyveden bahsediyosun anlamadim,bir agac var ama meyvesini göremedik bir türlü!...

Qarshi
09-23-2006, 10:00 AM
Neden acaba fb ye duyulan bu kin,neden bu fb ye duyulan düsmanlik,.....kime sorsak acaba?...
haa...oguz kardes,hangi meyveden bahsediyosun anlamadim,bir agac var ama meyvesini göremedik bir türlü!...

Nedeni ;Kompleks ve kıskançlık ha bide hazmedememe :cool:

Nasıl meyvesini göremediniz Gurhan bey...Bu acı meyvenin tadına bakan en fazla GS camiası olmuştur:cool:

gurhan
09-23-2006, 10:12 AM
Senede bir yada iki meyve veren agac o zaman!....yazik pek kisir bir agacmis,birde demek türkiyenin %80 i fb ye karsi kompleks ve kiskanclik sahibi o zaman,yahu ne hasta milletmisiz biz,birde komleks ve kiskanclik yaptigin takima bak,yazik o zaman bu millete,...

gurhan
09-23-2006, 10:15 AM
haaa....bu arada dün yine zar zor 1-0 almissiniz,hadi gine iyisiniz!...

Qarshi
09-23-2006, 10:20 AM

17 maç yapmışız Konya ile bir tane kaybetmişiz...Biz Konyanın düz ovasında ağaca çarpan mercedeside hatırlıyoruz...

ya siz ? :rolleyes:

gurhan
09-23-2006, 11:13 AM
hahahaha.....alemsin valla oguz,güldüm vallahi,.....bak bende hatirlarim gecmisi,ona göre!....

Qarshi
09-23-2006, 11:20 AM
hahahaha.....alemsin valla oguz,güldüm vallahi,.....bak bende hatirlarim gecmisi,ona göre!....

Hiç unutmamıssınızdır :lol:

Samsun,Antep,Antalya :lol:

gurhan
09-23-2006, 11:43 AM
Unuturmuyum hic,arkayi fenerliyelim samsun macindan sonra cikmisti biliyorsun!...

TurXaliM
09-24-2006, 10:21 AM

Haa haaa
Dun sahada GalataSaray diye bir takim yoktu be.
Sizinkiler disarida mi oynuyordu, sahada goremedim de :lol:
KARADENIZ FIRTINASI iyi esmis.
3gol onlardan yediniz,
8hafta da sonrada 6bizden yersiniz yani FENERBAHCE'den...
Bak kimse sasirmadi, gordun mu :) Biz alistik Size atmaya, Sizde yemeye...

TurXaliM
09-24-2006, 10:26 AM

Peki benim gibi vatanini, milletini seven MILLIYETCILERin neden Galatasaray'i sevmiyor ve kin besliyor, biliyor musunuz?

Hatirlayin... En az 7-8sene once FENERBAHCE-PANATHINAIKOS'a karsi oynarken;
Dusmanimin Dusmani, Benim DOSTUMDUR. PANATHINAIKOS'a basarilar... pankarti vardi stad'da koskocaman ve GS yonetimi bile indirin demedi o pankarti!

Iste bu yuzden ben vatan haini GalataSaray'a karsiyim!
Renklerinden belli zaten, bi de yesil olsa tam PKK olacak!

FENERBAHCE gibi bir TURK takimini, nasil olurda PANATHINAIKOS'a karsi es gecer ve YUNAN takimini desteklersin :evil:

Iste bu yuzden senelerdir GS'ye gicigim, kirmizi renklere gicigim!
Gitsinler bas dusmanlarimizdan biri olan YUNANLILARI desteklesinler!

Ama biz FENERBAHCE'liler milliyetciyiz, disarida mac yaparken GS'yi destekleriz bir TURK Takimi olarak!

Yaziklar olsun, o pankart hala gozlerimin onunde :x

weci
09-24-2006, 10:43 AM
GS arkadaşlar TS macı satmadı dıye uzulmedınız degılmı hatırlarmısınız sıze mac verdıgı zamanları kızayın arkadaslar bız ne kadar şike ne kadar gönul ııde olsa sampıyon olcaz uzulmeyın arkadaslar bu sezon sıze sadece mac vercek takım bjk dır o da ısde bı sey yapamayını anlarsa untmayın bu lıgde sadece savalan FB ugrasmayın ugras alırısnız basınıza :D Onların daha ne pankartları ne sloganları var terbıyem musade etmıor :D

Afrasiyab
09-24-2006, 03:23 PM
Ts satmayı unuttu bu sefer weci :D :D :D

Huylu huyundan vazgeçmezdi ama hayret :D

Afrasiyab
09-24-2006, 03:27 PM
Bu arada bu haftaki Bursaspor maçı