View Full Version : TİKAyı tanıyormusunuz?
Orta Asyalı arkadaşlara sorum TİKA diye bir kurumu biliyorlarmı?
Orta Asyalı arkadaşlara sorum TİKA diye bir kurumu biliyorlarmı?
Çok ayrıntılı bilmemekle birlikte Türkiye ve Kafkasya ile OA ülkeleri arasında iktisadi işbirliğini geliştirme amacını güden bir kurumdu sanırım.
Tomoshabin
05-25-2005, 12:09 AM
Çok ayrıntılı bilmemekle birlikte Türkiye ve Kafkasya ile OA ülkeleri arasında iktisadi işbirliğini geliştirme amacını güden bir kurumdu sanırım.
Ayne öyle - Türkiye İktisadı Kalkındırma Ajansı, Taşkent şubesinde bir tanıdık çalışırdı. Hala da belki çalışıyordur eğer kapatmadılarsa. Çünkü bizde açma kapama olayları çok kolay:D
genco
05-25-2005, 12:18 AM
TİKA'nın Orta-Asya coğrafyasında çok önemli misyonları üstlendiğini, sessiz ama önemli çalışmalar yaptığını biliyorum.
Bir arkadaşım, TİKA kanalıyla,şuan Gagauzya'daki Komrat Devlet Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. (Gitmediğime pişmanım)
Tangriberdi
05-25-2005, 07:16 AM
Ayne öyle - Türkiye İktisadı Kalkındırma Ajansı, Taşkent şubesinde bir tanıdık çalışırdı. Hala da belki çalışıyordur eğer kapatmadılarsa. Çünkü bizde açma kapama olayları çok kolay:D
Türkiye İktisadi Kalkındırma Ajansı değil Türk İKtisadi Kalkındırma ajansı
Hemen düzelteyim: Türk İşbirliği Ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı - TİKA
http://www.tika.gov.tr/
PainKiller
05-25-2005, 10:27 PM
Tikeyi bilmiyorum. :( :(
oshliaziz
05-26-2005, 12:55 AM
Aslında pek iyi iş yapıyorlar. Ama tanıtımını iyi yapamıyorlar. Doğru Türki Cumhuriyetlerde hükümetler biliyor ama bunu iş adamlarınada tanıtmak lazım, bilmiyom belki bizim ticaret odalarimizmi iyi çalışmıyor :( lol lol lol
Eğitim, araştırma ve geliştirme, destekleme pek güzel bi şey...
kalyonx
12-06-2006, 11:18 AM
Tİka Yi Koruyalim Sevelİm GeleİŞtİrelİm Destekliyelim Kardaslar
kalyonx
12-06-2006, 03:45 PM
yaf bu tıkayı ıyı tanıyan farmı bana as borcu farda soleyın odesın be bırader 3 ay oldu hala tınnn yok
Mustafa Altınay
12-06-2006, 03:56 PM
Sayın kalyonx resmi kurumlardan alacağınız varsa, resmi kurumlara müracat edeceksiniz... burası özel sektör, devlet borçlarına karışmaz...
Mustafa Altınay
12-06-2006, 04:01 PM
kalyonx her başlığa cevap yazma mecburiyeti yok kendini zorlama. :)
kalyonx
12-06-2006, 04:02 PM
ben baslıa yasmıyom kı ne foruma yasıyom baslıa yası yasılırmı deftere ossa neyse
Mustafa Altınay
12-06-2006, 04:12 PM
abi sen git yat ya...
timurlenk
12-07-2006, 07:33 AM
sen lavukmusun
yaf bu tıkayı ıyı tanıyan farmı bana as borcu farda soleyın odesın be bırader 3 ay oldu hala tınnn yok
borcugin
12-07-2006, 07:59 AM
S.A.
kalyonx efendi, T.C. devletinin resmi kurumlarıyla alay etmek için kaç paraya sattınız benliğinizi? Burası Vatikan, İsrael, AB, ABD parasıyla kurulmuş, vatana ihanet etmeyi farz, Türklükle alay etmeyi sünnet sayan şer yuvası tarikatlar değil. Dikkat!
Selametle.
nurhak
12-08-2006, 03:00 PM
Daha Türkce bile yazmayı beceremeyen bir klavyasör sahsın ifadelerini lütfen ciddiye alıp cevap vermeyinki,yazdıklarının ve kendinin önemli oldugu duygusuna kapılarak sizleri ve forum sayfalarını mesgul etmesin.saygılarımla
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.