View Full Version : İnsanin Kanini Donduran Ürpertİcİ İddİalar ...!
aspava
06-06-2005, 06:48 AM
ABD'nin Alaska'da yürüttüğü HAARP (kıyamet Teknolojisi) Projesi ile ilgili önemli ve detaylı bilgiler,
17 Ağustos Gölcük Depremi'nin perde arkası sayılabilecek çok çarpıcı iddialar,
Son an da önlenmiş olan ve kamuoyundan gizli tutulan İstanbul Depremi,
http://oyakarcan.sitemynet.com/mynet_resimlerim/alaskada_kurulan_haarp___uygulama__laboratuari.jpg
Ay yüzeyine ilk ayak basan Astronot olan Neil ARMSTRONG'un duyduğu Şiir (Ezan) ve yerle yaptığı telsiz konuşmalarının kayıtları,
Bilimadamlarının yıllarca üzerinde çalıştığı Işınlanma artık gerçek oluyor,
İçeceklerimizden olan Kola ile ilgili şaşırtıcı bilgiler,
Ülkemizde ve Dünyada gerçekleşen çok garip olaylarla ilgili kısa kısa bilgiler,
İlluminati ismiyle adlandırılan ve dünyayı yönettiği söylenen örgüt Hakkında Genel Bilgiler,
Son yıllarda çok telaffuz edilen Küresel Çete ie ilgili bilgiler,
İŞTE LİNK
www.garipolaylar.dosyasi.com (http://www.garipolaylar.dosyasi.com/)
www.haarp.dosyasi.com (http://www.haarp.dosyasi.com/)
Cengiz Kagan
06-06-2005, 08:49 AM
What's your point dude? Are you implying the USA is so far technologically that they are able to cause Earthquakes? I think you are paranoid:shock:
Maybe they also caused the tsunami in December:D:D
As for Armstrong hearing the Ezan is space......that's just an urban myth:lol::lol: Armstrong himself has stated several times that he heard no such thing in space.
candaroglu
06-06-2005, 02:21 PM
What's your point dude? Are you implying the USA is so far technologically that they are able to cause Earthquakes? I think you are paranoid:shock:
Maybe they also caused the tsunami in December:D:D
As for Armstrong hearing the Ezan is space......that's just an urban myth:lol::lol: Armstrong himself has stated several times that he heard no such thing in space.
Kardeş şu yorumlarını birde Türkçe yapabilirmisin rica etsem anlayamadım
Çeviri yaptım sözlükte bir anlam çıkmadı ne demek istedin LÜTFEN...
candaroglu
06-06-2005, 02:23 PM
Aspava sen olmasan bu forumdakiler ne yapar bilmem gene döktürmüşsün hocam. Ellerine sağlık sağol. TEŞEKKÜRLER.
Cengiz Kagan
06-06-2005, 03:22 PM
Kardeş şu yorumlarını birde Türkçe yapabilirmisin rica etsem anlayamadım
Çeviri yaptım sözlükte bir anlam çıkmadı ne demek istedin LÜTFEN...
Kusura bakma kardes. Bazen burda bana Ingilizce yaz diyorlar. Ben de karistirdim artik.
Benim demek istedigim su: Amerikanin teknolojisi o kadar ilerlemiste artik deprem, tsunami vs. yaratabiliyormus. Bunlar bence hepsi palavra. Deprem yapabilseler ilk isleri Bin Laden'in oldugu bolgeye depram yaparlar.
Neil Armstrong uzayda Ezan sesi duydu diyen yobazlar hep haksiz cikti. Neil Armstrong kendisi bin defa inkar etse bile yine de Ezan sesi duydu diyen yobaz cok. Neil Armstrong daha halen hiristiyanim diyor. Uzayda Ezan duyan insan herhalde hiristiyan kalmaz ve hemen Musluman olur bence.
Bu siteler Turk insanini paranoya yapip kafalarini karistirmak icin acilmistir Amerikalilar tarafindan.
Bilge_Kagan
06-07-2005, 01:15 AM
Benim demek istedigim su: Amerikanin teknolojisi o kadar ilerlemiste artik deprem, tsunami vs. yaratabiliyormus. Bunlar bence hepsi palavra. Deprem yapabilseler ilk isleri Bin Laden'in oldugu bolgeye depram yaparlar.
Bin Laden i oldurmek istediklerini nereden cikardin ki ?
Cengiz Kagan
06-07-2005, 03:13 AM
Bin Laden i oldurmek istediklerini nereden cikardin ki ?
Konu o degil. Bib Laden sadece bir ornek.
Konu Amerikanin teknolojisi, bizim Turklerin paranoyaliklari ve yobazlarin yalanlari.
candaroglu
06-07-2005, 06:17 AM
Kusura bakma kardes. Bazen burda bana Ingilizce yaz diyorlar. Ben de karistirdim artik.
Neil Armstrong uzayda Ezan sesi duydu diyen yobazlar hep haksiz cikti. Neil Armstrong kendisi bin defa inkar etse bile yine de Ezan sesi duydu diyen yobaz cok. Neil Armstrong daha halen hiristiyanim diyor. Uzayda Ezan duyan insan herhalde hiristiyan kalmaz ve hemen Musluman olur bence.
Bu siteler Turk insanini paranoya yapip kafalarini karistirmak icin acilmistir Amerikalilar tarafindan.
kardeş verilen linkdeki konuyu iyi okudunmu Neil armstrong mısır'ı ilk ziyaretinden bu tarafa muslumandır.
Cengiz Kagan
06-07-2005, 07:08 AM
kardeş verilen linkdeki konuyu iyi okudunmu Neil armstrong mısır'ı ilk ziyaretinden bu tarafa muslumandır.
Kardes bunlar hepsi yalan.
Ornegin bu linke bir bak.
www.space.com/
Boyle daha nice linker var.
Boyle yalanlarla Islam dinini Hiristyanlarin gozunde kucultuyorsunuz.
Cengiz Kagan
06-07-2005, 07:35 AM
Bir link daha.
http://answering-islam.org/Hoaxes/jackson.html (http://www.answering-islam.org/hoaxes/jackson.html)
saygilarla
Bir link daha.
www.answering-islam.org/Hoaxes/jackson.html (http://www.answering-islam.org/hoaxes/jackson.html)
saygilarla
Verdiğin link de pek güvenilir bir link değil sanırım.
Cengiz Kagan
06-07-2005, 07:46 AM
Verdiğin link de pek güvenilir bir link değil sanırım.
Buraya nasil link verilir bilmiyorum.
Hoaxes sozcugunu buyuk harfle yazdiginda site calisiyor.....
Bilge_Kagan
06-08-2005, 04:29 AM
O manada degil sanirim, isim olarak, icerik olarak guvenilir olmadigini vurgulamak istedi. Sahsen ben de " Islama cevap " diye ismi olan bir sitenin Islam hakkinda uydurduklarina inanmam...Ha ama yine de benim de bildigim kadariyla su Neil Armstrong olayi sehir efsanesi....
Buraya nasil link verilir bilmiyorum.
Hoaxes sozcugunu buyuk harfle yazdiginda site calisiyor.....
Onu kastetmemiştim zanten. Yani link değil, site ve daha doğrusu sitenin içeriği güvenilir bir kaynak değil. Misyonerlerin açtığı ve amacı İslamı elindeki her fırsatta kötülemek olan bir site. www.islama-cevap.org veya onun gibi bi şey adlı bu sitenin Türkçe ikiz kardeşi.
merhum
06-12-2005, 01:25 PM
ANLADIĞIM KADARIYLA DAHA COK TOYSUN BAYA BİR BÜYÜMEN LAZIM SENİN BUNLARI ANLAYABİLMEN İÇİN... HA GERÇEKTEN MERAK EDİYORSAN BU BİLGİLERİ SENİN GİBİ DAHA BU İŞLERİ BİLMEYEN GARDASHLAR İÇİN TOPLAMIŞH ARKADAŞ VE SİTE YAPMIŞ BİLMEYENLER AMERİKANIN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRSÜN DİYE ... YOK BENİM NİYETİM ÖĞRENMEK DEĞİL BURDA MUHALEFET YAPMAK DİYORSAN KENDİNİ YORUYOR OLDUĞUN GİBİ BİZLERİDE YORUYORSUN... BİRAZ ÖĞRENMEYE GAYRET ET...
AYRICA NAİL ARMSTRONG MISIR GEZİSİNDE MÜSLÜMAN OLMUŞTUR VE O GÜN BUGÜNDÜR MÜSLÜMANDIR...
candaroglu
06-12-2005, 01:37 PM
KARDEŞ SENİN AMREKİLALILAR TARAFINDAN YAPILMIŞTIR DEDİĞİN SİTEYİ BEN YAPTIM. VE BEN TÜRK OĞLU TÜRK'ÜM. BU SİTEYİ YAPMAKTAKİ AMACIM DA BU KONULARDA BİLGİSİ OLMAYAN SENİN GİBİ CAHİL KALMIŞ YADA GERÇEKLERDEN HABERİ OLMAYAN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRMEKTİR.
Cengiz Kagan
06-12-2005, 03:58 PM
Bak kardeşim ben son onbeş yılımı bu işleri araştırmaya adadım yaşım 40. ben doğru diyorsam doğrudur düzgün bir araştırırsan sende doğru olanı bulursun www.garipolaylar.dosyasi.com (http://www.garipolaylar.dosyasi.com) daki tüm bilgilerin altına imza atarım kardeş ve doğruluğunu garanti ederim ok. Sen inanıp inanmamakta özgürsün... hatta sen bu işlerle ilgilenme çünkü baya hatta çok geriden geldiğin gibi birazda sanırım kalın kafalısın o yüzden sen bu işlerle ilgilenme hatta yorum bile yapma...
sen komik bölümlerle ilgilen kakara kikiri yap yani sen rahatına bak özgürce yaşa bu işler seni aşar... biraz daha büyüyüp olgunlaştığında bu site hala duruyor olursa o zaman ziyaret et . Büyüdüğünde ne kadar haklı olduğumu göreceksin tabi ağaçlarda büyür biliyorsun...
Bak sen............professor mu kesildin basimiza???????
Emin ol ki benim okudugum kadar sen okumadin. Akil basta........yasta degil!!!!!!!
Sen sadece Turkce siteleri anlayabiliyorsun. Ben orijinalini anlayabiliyorum. Aramizdaki fark bu. Sen baskalarinin yalanlarini arastirmaya devam et kocum.....
Cengiz Kagan
06-12-2005, 04:01 PM
KARDEŞ SENİN AMREKİLALILAR TARAFINDAN YAPILMIŞTIR DEDİĞİN SİTEYİ BEN YAPTIM. VE BEN TÜRK OĞLU TÜRK'ÜM. BU SİTEYİ YAPMAKTAKİ AMACIM DA BU KONULARDA BİLGİSİ OLMAYAN SENİN GİBİ CAHİL KALMIŞ YADA GERÇEKLERDEN HABERİ OLMAYAN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRMEKTİR.
Kendin me arastirdin yoksa baska sitelerden copy/paste mi yaptin kendi sitene?
Ben sana Amerikansin falan demedim. Amerikalilarin yalanlarini sitene copy/paste yaptin dedim.
kurtbilal1985
06-12-2005, 04:19 PM
bence konu kisisel bir konuma kaydirilmamali
merhum
06-13-2005, 11:28 AM
Bak sen............professor mu kesildin basimiza???????
Emin ol ki benim okudugum kadar sen okumadin. Akil basta........yasta degil!!!!!!!
Sen sadece Turkce siteleri anlayabiliyorsun. Ben orijinalini anlayabiliyorum. Aramizdaki fark bu. Sen baskalarinin yalanlarini arastirmaya devam et kocum.....
EMEGE SAYGILI OLALIM BEYLER ARKADASHIMIZ EMEK VERMİŞH BİR SİTE HAZIRLAMIŞ VE EN ÖNEMLİSİ DE BİZLERİ ADAM SAYIP BİZİMLE PAYLAŞMIŞ HATAMI YAPMIŞ BENCE SENİN GİBİ ARKADAŞHLAR YÜZÜNDEN BU TİP ARKADAŞLAR LANET EDİYOR VE ÇALIŞMIYORLAR VEYA BU TİP ÇALIŞMALAR YAPSALARDA BİZLERLE PAYLAŞMIYORLAR... NEDEN AMERİKA NEDEN İLERİ GİDİYO DA BİZLER NEDEN HALA YERİMİZDE SAYIYORUZ BİLİYORMUSUNUZ? BU GİBİ ARAŞTIRMACI ÜRETKEN MÜTEŞEBBİS ARKADAŞLARI ONLAR DİNLEYİP DEĞERLENDİRİYORLAR YA BİZLER TU-KAKA İLAN EDİP BÖYLE BİRŞEY YOK SEN YALANCISIN SEN SAHTEKARSIN SEN UYDURUYORSUN DEYİP YILDIRIYORUZ DEĞER VERMİYORUZ EEEE NE OLUYO ONLARI AMERİKA DEĞERLENDİRİYO O ZAMAN.
NASA'DA ÇALIŞAN KAÇ TANE TÜRK VAR ARAŞTIRDINIZ MI? İŞTE SENİN GİBİ KAFALAR YÜZÜNDEN BU ADAMLAR ORDA KARDEŞ... EMEĞE SAYGILI OLUP TEŞVİK EDELİM...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.