PDA

View Full Version : Cok Onemli,Colpan ile ilgili

asena
07-24-2005, 05:19 PM
Inanmayana linkini veririm.
COLPAN ile baska bir forumda da yaziyorduk.
Dun ben evde degildim.O foruma girmis ve sunlari yazmis.Ozkan yani COLPAN icin endiseleniyorum.Kendisine ait isim,telefon(msn degil) gibi bilgisi olan varsa,luitfen ozel ileti yolu ile bana bildirsin:

Bugün saat 14.00 sularından itibaren pis canım layık olduğu yerde, kızıl tamuda olacak. Günahkar ruhumu bedenimden ayırmanın vakti geldi de geçiyor bile. İnşallah bu sefer fiyaskoyla sonuçlanmaz çabam.

Arkamdan yazacaklarınızı görür gibi oluyorum. Kiminiz "Yapma, hayat çok güzel" diyecek, kiminiz "Daha çok gençti, yazık oldu." diyecek, kiminizin de umrunda bile olmayacak gidişim. Ama bunları göremeyeceğim. Çünkü bu ileti, herhangi bir yere yazdığım son şey olacak.

Sizden ricam, hiç bir şey olmamış gibi geyiğinize kaldığınız yerden devam etmenizdir. Bana GSM, MSN, e-posta yada özel ileti yollarıyla ulaşmaya çalışmayın, beyhude bir çaba olacak bu. Arkamdan bir Fatiha okursanız ve hakkınızı helal ederseniz yeter de artar bile.

Bunu ilgi çekmek için yaptığım düşünülecek ama alakası bile yok. Dünyada başarılı olamadım. Görevimi yapamadım. İnsanlara ayak bağı oldum. Artık yaşamanın bir yararı ve anlamı yok.

Eski sevgililerim ve arkadaşlarım, unutun beni gitsin!

Aybike
07-24-2005, 09:42 PM
Aygucu ile baska bir forumda da yaziyorduk.
Dun ben evde degildim.O foruma girmis ve sunlari yazmis.Ozkan icin endiseleniyorum.Kendisine ait isim,telefon(msn degil) gibi bilgisi olan varsa,luitfen ozel ileti yolu ile bana bildirsin:

Bugün saat 14.00 sularından itibaren pis canım layık olduğu yerde, kızıl tamuda olacak. Günahkar ruhumu bedenimden ayırmanın vakti geldi de geçiyor bile. İnşallah bu sefer fiyaskoyla sonuçlanmaz çabam.

Arkamdan yazacaklarınızı görür gibi oluyorum. Kiminiz "Yapma, hayat çok güzel" diyecek, kiminiz "Daha çok gençti, yazık oldu." diyecek, kiminizin de umrunda bile olmayacak gidişim. Ama bunları göremeyeceğim. Çünkü bu ileti, herhangi bir yere yazdığım son şey olacak.

Sizden ricam, hiç bir şey olmamış gibi geyiğinize kaldığınız yerden devam etmenizdir. Bana GSM, MSN, e-posta yada özel ileti yollarıyla ulaşmaya çalışmayın, beyhude bir çaba olacak bu. Arkamdan bir Fatiha okursanız ve hakkınızı helal ederseniz yeter de artar bile.

Bunu ilgi çekmek için yaptığım düşünülecek ama alakası bile yok. Dünyada başarılı olamadım. Görevimi yapamadım. İnsanlara ayak bağı oldum. Artık yaşamanın bir yararı ve anlamı yok.

Merak ettim bak...Takıldım kaldım.

Torcoman
07-25-2005, 12:46 AM
umarım yanlızca log out olmaya karar vermiştir
kızıl tamud nedir buarada?

oğuz
07-25-2005, 12:55 AM
Aygücü'nü tanıyormuyuz ?

Torcoman
07-25-2005, 01:02 AM
Aygücü'nü tanıyormuyuz ?

bu sitede miydi?

aspava
07-25-2005, 01:14 AM
Aygucu ile baska bir forumda da yaziyorduk.
Dun ben evde degildim.O foruma girmis ve sunlari yazmis.Ozkan icin endiseleniyorum.Kendisine ait isim,telefon(msn degil) gibi bilgisi olan varsa,luitfen ozel ileti yolu ile bana bildirsin:

asena kardeş bu kişiyi tanıyormuyuz acaba ?
neden kendi canına önem vermiyor ?
dünyada başarılı olamadım diyor.Kim başarılı olmuşki bu dünyada !
fatiha oku diyor.kendi canına kıyanı ALLAHcc bile sevmez bunları bilmiyor mu ?
senden ricam bu kişiye ulaşırsan bizlerle yazışmaya davet et(gec kalmadıysak)

asena
07-25-2005, 02:50 AM
Ozur dilerim
O an cok korkuyordum
Aygucu=COLPAN

Ulasamadigim icin,bilen varsa diye yazdim zaten
Intihar sebebini de yazmamis.

oğuz
07-25-2005, 03:09 AM
Ozur dilerim
O an cok korkuyordum
Aygucu=COLPAN

Ulasamadigim icin,bilen varsa diye yazdim zaten
Intihar sebebini de yazmamis.

Her insanın sıkıştığı anlarda kafasının bulandığı zamanlar olabilir...
Çolpan'ın bu kadar kafasının karışık olduğunu zannetmiyorum. Eğer bana özelden ulaşabilirse bir abi olarak onu dinlemeye veya yardım etmeye hazır olduğumu bilmesini isteri...

erk
07-25-2005, 03:12 AM
Çolpanın IP Adresi işimize yararmı eğer yararsa verebilirim.

asena
07-25-2005, 03:13 AM
Oguz,Ozkan o gunden beri hicbir sekilde nete girmedi.
Dinlemek istese su anda onu arayan diger forumlardan 100lerce kisi ar.
Bize adres/tel numarasi,en azindan soyadi lazim.

asena
07-25-2005, 03:15 AM
erk,elinideki imkanlar neyse o belki ise yarar.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 03:45 AM
IP numarasindan ancak sehri bulunabilir, ya da sabit IP ise eger telekom'dan yardimci olurlarsa ( ki hic sanmiyorum, zira ortalik kotu niyetli adam dolu, siz derdinizi anlatana kadar is isten gecmis olabilir... ) tam adresi/adi-soyadi vs. bulunabilir. Ancak kesin olan birsey var ki, bizim yapabilecegimiz cok fazla birsey yok...

Herkesin kafasi belli donemlerde bulanik olabilir, ilgi cekmek isteyebilir ( gerci kendisi de yazdiklarinda soylemis neyin ne oldugunu ama... ), derdini anlatmak isteyebilir, yardima ihtiyaci oldugunu baskalarina gostermek isteyebilir. Bence bir sekilde acik kapi birakmistir kendisine ulasilmasi icin, biraz arastirmak lazim. Hic olmadi ev telefonunu bulabiliriz belki ( dedigim gibi telekomdan yardımcı olurlarsa ya da girdigi herhangi bir forumda gercek adi-soyadini yazdiysa bunu bulmak gayet kolay... ), o yuzden bir an once birseyler yapsak iyi olacak... ( Onun girdigini bildigim tek diger forum www.allempires.com (http://www.allempires.com/) ama oraya da ulasamiyorum...Isterseniz "Colpan"in diger forumlardaki uyelik bilgilerini biraz arastirabilirsiniz. Ya da bu is icin " gercekten gonullu ve ugrasmak isteyen " insanlarla is bolumu yaparak kolayca sonuca ulasmayi deneyebiliriz ( ne bileyim, atiyorum Turcoman'in telekomda bir tanidigi vardir, erk ip adreslerini dikkatlice kontrol eder ( zira internet kafeden girmis de olabilir son iletilerini atarken, o yuzden "en cok girdigi ip'lere" bakmak daha dogru olacaktir... ), ip adresinden telekomdaki baglantimizin yardimiyla ad soyad vs. ( hatta belki de adres, ev telefonu ) ogrenebiliriz...Bu kisiler bu isle ugrasirken Colpan'i yakindan taniyan ve hangi forumlara girdigini bilenler de diger forumlardaki uyeliklerini arastirabilir, oranin adminlerinden de Colpan'in hangi ip numarasi ile en cok girdigini sorabilir. Yapilacak, yapilmak istenecek seyler konusunda bir sinir yok...

Yine de eger benden once ona ulasabilirseniz, gercekten onunla konusmak isterim. Zira oyle ya da boyle biraz ikna ediciligim vardir, daha once ankarali bir arkadasimi MSN yoluyla vazgecirmistim ( oyle cocuk takintisi falan degil, gayet ciddiydi... ). Dolayisiyla yardimci olamasam bile yardimci olmaya calismak istiyorum...

Kolay Gelsin, Allah (c.c) yardimcimiz olsun...Colpan'in da...

Duzenleme;

Soruyu yeni gordum ondan yaziyorum, tamu eski Turklerde " Cehennem" in adlarindan biriydi.

asena
07-25-2005, 03:51 AM
statik ipden tanidik varsa bulunur.baska bir imkanimiz yok zaten.
kaleli abi gorur diye umut ediyorum.

asena
07-25-2005, 03:54 AM
bu threadi yukarida tutmak icin yaziyorum.Dilerim yonetim hos gorur.Ulastigimiz an Colpana,silerim.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 03:58 AM
Kaleli uzun suredir ortalikta gorunmuyor, en azindan benim icin...O yuzden birilerinin birseyler yapmasini beklemektense, birseyler yapmak icin calismak lazim...

erk'ten basligi sabite almasini ve ip numarasini bir an once vermesini istiyorum, umarim bir an once girer siteye...

asena
07-25-2005, 04:01 AM
ben aldim
cok fazla kisiye ulastirdim
sana da ozelden bildireyim istersen
tum gece onun icin uyumadim
bayagi seyler yapildi

erk
07-25-2005, 04:08 AM
Kaleli uzun suredir ortalikta gorunmuyor, en azindan benim icin...O yuzden birilerinin birseyler yapmasini beklemektense, birseyler yapmak icin calismak lazim...

erk'ten basligi sabite almasini ve ip numarasini bir an once vermesini istiyorum, umarim bir an once girer siteye...

Başlığı sabite alıcam ama ip numarasını özelden vericem. Bu arada, rica ediyorumda diyebilirsin...

asena
07-25-2005, 04:09 AM
saolsun aybike abla.oguz abi,aspava abi ve onlarca baska arkadaslari su an onu bulma mucadelesindeyiz

erk
07-25-2005, 04:13 AM
evet erk,imkani oldugunu dusunenlere insanlik adina IP numarasini verirsen iyi olur.
saolsun aybike abla.oguz abi,aspava abi ve onlarca baska arkadaslari su an onu bulma mucadelesindeyiz

İsteyen herkesin özeline yollayabilrim. Bana sadece özel ileti yoluyla ulaşsınlar. Asena hanım ben sanki Colpanın bulunmasına karşıymışım gibi konuşuyorsunuz. Lütfen biraz daha dikkat.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 04:14 AM
Bu arada, rica ediyorumda diyebilirsin...

Asena hanım ben sanki Colpanın bulunmasına karşıymışım gibi konuşuyorsunuz.

Bunca telasin arasinda bunlari soylemenin ne manasi var ?...

Bu arada, bir arkadasimin annesi telekomda calisiyormus ( mevkii nedir bilemem ), ama arkadasa simdi ulasamiyorum. Sanirim ogleden sonra gibi ulasabilirim, oradan da annesine ulasirim ( insallah.. ). Annesi bize ne kadar yardimci olabilir bilmiyorum ama denemekte fayda var. Bu arada bana guvenmeden siz de birseyler yapin bu telekom konusunda, zira dedigim gibi mevkiinin ne oldugunu bilmedigimden ne kadar yardimci olabilir onu da bilmiyorum...

Ha bu arada, tesekkurler "erk"...

erk
07-25-2005, 04:18 AM
Bunca telasin arasinda bunu soylemenin ne manasi var ?...

Bu arada, bir arkadasimin annesi telekomda calisiyormus ( mevkii nedir bilemem ), ama arkadasa simdi ulasamiyorum. Sanirim ogleden sonra gibi ulasabilirim, oradan da annesine ulasirim ( insallah.. ). Annesi bize ne kadar yardimci olabilir bilmiyorum ama denemekte fayda var. Bu arada bana guvenmeden siz de birseyler yapin bu telekom konusunda, zira dedigim gibi mevkiinin ne oldugunu bilmedigimden ne kadar yardimci olabilir onu da bilmiyorum...

Ha bu arada, tesekkurler "erk"...

Ne olursa olsun forum içerisinde gereken saygı ve sevginin korunması taraftarıyım. Birşey değil.

Not: Colpanın İp bilgilerini Asena ve Bilge Kağana verdim. Eğer bana ulaşamazsanız bu iki arkadaştan temin edebilirsiniz.
Colpanin biran önce bulunması dileğiyle...

asena
07-25-2005, 04:20 AM
erk,kesinlikle onu ima etmedim.hemen editliyorum.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 04:30 AM
Ne olursa olsun forum içerisinde gereken saygı ve sevginin korunması taraftarıyım

Saygi sevgi tartismasina girmeyecegim, ama sunu da soylemek zorundayim ki " saygi-sevgi" her zaman hersey degildir. Insanlar burada heyecanla birseyler yapmak icin cirpinirken kalkip da uslupla ugrasacak halleri yok, usluplariyla ilgili elestirilere maruz da kalmamalari gerekir dolayisiyla colpan icin acilmis bir baslikta " onu da soyleyebilirdin, boyle de yapabilirdin, neden oyle soyledin " gibi seyler soylemek hem baslik sahibine, hem Colpan'a hem de burada yardimci olmaya calisan insanlara saygisizlik etmektir diye dusunuyorum...

Herneyse, Ip adresi asena ve erk kaynakli olarak iki kez elime gecti. asena oyle soyledigi icin diger forumlari arastirmayi biraktim. Yalniz isterseniz sabit olmayan yeni bir baslik acalim " Telekom sorunu icin yardimci olabilecekler " vs. gibi bir baslikla. Zira Colpan'i cok tanimayan bir telekom calisani ya da telekomda tanidigi olan bir insan, bu basligi cok umursamaz, en fazla birinci iletiyi okur gider diye tahmin ediyorum...Olay cozume kavustuktan sonra ( insallah ) her iki basligi da sileriz...?

erk
07-25-2005, 04:38 AM
erk,kesinlikle onu ima etmedim.hemen editliyorum.

Teşekkürler asena hanım ilginiz için. Yapabileceğim başka birşey varmı?

erk
07-25-2005, 04:43 AM
Saygi sevgi tartismasina girmeyecegim, ama sunu da soylemek zorundayim ki " saygi-sevgi" her zaman hersey degildir. Insanlar burada heyecanla birseyler yapmak icin cirpinirken kalkip da uslupla ugrasacak halleri yok, usluplariyla ilgili elestirilere maruz da kalmamalari gerekir dolayisiyla colpan icin acilmis bir baslikta " onu da soyleyebilirdin, boyle de yapabilirdin, neden oyle soyledin " gibi seyler soylemek hem baslik sahibine, hem Colpan'a hem de burada yardimci olmaya calisan insanlara saygisizlik etmektir diye dusunuyorum...

Herneyse, Ip adresi asena ve erk kaynakli olarak iki kez elime gecti. asena oyle soyledigi icin diger forumlari arastirmayi biraktim. Yalniz isterseniz sabit olmayan yeni bir baslik acalim " Telekom sorunu icin yardimci olabilecekler " vs. gibi bir baslikla. Zira Colpan'i cok tanimayan bir telekom calisani ya da telekomda tanidigi olan bir insan, bu basligi cok umursamaz, en fazla birinci iletiyi okur gider diye tahmin ediyorum...Olay cozume kavustuktan sonra ( insallah ) her iki basligi da sileriz...?

Bilge Kağan konuyu uzatmak istemiyordum ama devam ediyorsun. Ne kadar telaşla canla başla çalıştığın " Dİkkat!! Evleneceklere EŞ Aranmaktadir..." konu başlığından belli oluyor zaten. Ben seni uslubun için uyardım, gerisi sana kalmış.
Asena hanım gerekli inceliği gösterdi. Seninde aynı inceliği gösterip göstermemen ise ayrı bir konu.

oğuz
07-25-2005, 04:44 AM
erk sınıfta kaldın !:rolleyes:

erk
07-25-2005, 04:47 AM
erk sınıfta kaldın !:rolleyes:

Kendi görüşünüz Oğuz Bey. Saygı duyuyorum. Pax gelince şikayet edersiniz. Ama o zamana kadar bana katlanmak zorundasınız...

FAYLASUF
07-25-2005, 04:47 AM
Herkesin kafasini karistirma kardes. Git kendi isini yap.

oğuz
07-25-2005, 04:49 AM
Kendi görüşünüz Oğuz Bey. Saygı duyuyorum. Pax gelince şikayet edersiniz. Ama o zamana kadar bana katlanmak zorundasınız...

Şikayet edilecek bir taraf yok ortada...
Ben bu tafraları çok gördüm özellikle asker ocağında.ömründe 2 öküz gütmemiş insanların sorumluluğuna bir bölük askeri verince ortayı çıkan temaşada bundan fazla değildi...

asena
07-25-2005, 04:50 AM
Kiniyorum.Bir yardim basliginda bile birbirinize girip,ignelediniz.Arada olasi bir gelismeyi takip edemeyecek duruma gelmeden lutfen en azindan bu baslikta birbirimize hosgorulu olalim.
Erk,sana inan tesekkur ederim,IP adresini Telekoma ilettik.Tanidik 3-4 kisi cikti.hala ugrasanlar,arastiranlar var tanidiklar araciligi ile.Eger bir ihtimal olacaksa,sayende olacak.
Gelisme olursa,buraya yazalim.Ben de bana gelecek gelismeleri yazarim.

oğuz
07-25-2005, 04:54 AM
Kiniyorum.Bir yardim basliginda bile birbirinize girip,ignelediniz.Arada olasi bir gelismeyi takip edemeyecek duruma gelmeden lutfen en azindan bu baslikta birbirimize hosgorulu olalim.
Erk,sana inan tesekkur ederim,IP adresini Telekoma ilettik.Tanidik 3-4 kisi cikti.hala ugrasanlar,arastiranlar var tanidiklar araciligi ile.Eger bir ihtimal olacaksa,sayende olacak.
Gelisme olursa,buraya yazalim.Ben de bana gelecek gelismeleri yazarim.

Ok benim için konu kapanmıştır...

sunguroglu
07-25-2005, 05:07 AM
Colpan Kardeşim eğer buraya giriyorsan ve bu mesajları okuyorsan sana bu forumda saygısı olan ve seni seven birçok arkadaşın olduğunu ve sana değer verdiğini unutma. Birşey yapacaksan eğer bizleri aileni ve en önemlisi kendi geleceğini düşün.

arkadaşlar Colpan arkadaşımız psikolojik olarak gerçekten bahsedilen durumdaysa ve buraya bir şekilde girip şu yazdıklarınızı okursa zaten bozuk olan psikolojisi ne olur düşünebiliyormusunuz?
Erk kardeşim bu konu içindeki gereksiz mesajları lütfen ayıkla belki Colpan kardeşimiz foruma girer

Bilge_Kagan
07-25-2005, 05:12 AM
Mutlu olumler. Fatihayi okumayi bekliyorum! ascak ip, kesecek alet filan lazimsa gonderebilirim kendisine.

Birde boyle salaklar `Turk Birligi` kuracakmis...

Burada mesele Turk Birligi falan degil, insan hayati. Kimse kimsenin " olmesi gerektigini " dusunmemeli...Bu tip iletilerin bu baslik altinda bulunmasi ise ayri bir tehlike...

Bilge_Kagan
07-25-2005, 05:15 AM
Ah...Yuce Allah insanin onu bunu suclama, sacma sapan nedenler gostererek baskalarini yalanci cikarmaya calisma kapasitesini ne kadar yuksek yaratmis...

Bitti...

allempires'dan birsey cikmadi bu arada...

sunguroglu
07-25-2005, 05:19 AM
Mutlu olumler. Fatihayi okumayi bekliyorum! ascak ip, kesecek alet filan lazimsa gonderebilirim kendisine.

Arkadaşlar yapmayın hepimiz insanız zaman zaman hepimizin ruhsal sıkıntıları psikolojik bunalımları olabilir bu şekilde algılayıp değerlendirmek lazım konuyu.

kurshad
07-25-2005, 05:26 AM
Colpan'in yazdiklarini okudum birden icim urperdi..
Insaallah sadece bir sakadir. Aman ulasabilenler habersiz koymasinlar bizi.

p.s. Bu arada sevgili Oguz; ozellikle askerlikde karsimiza cikan tiplerle ilgili ne guzel bir tespitte bulunmussun..

asena
07-25-2005, 06:21 AM
Bikac ipucu yakalandi.
Ozelden Oguz ve aspavaya,bilgeye gonderiyorum.burada yazmak isterdim ancak niyeti hos olmayanlari gordukce sinirlerim bozuldu.

asena
07-25-2005, 06:24 AM
IPyi erkten ozelden aliniz
0312 555 19 40-45-47-49, bu numaradan hakan bey'e ulaşlıp IP numarsından adres öğrenilebiliyor

Bilge_Kagan
07-25-2005, 06:28 AM
Belki bulundugu yerde olanlar adresini falan ogrenip yardimci olabilir de, telefon numarasi ya da en azindan ad soyad gibi seyleri ogrenemiyor muyuz acaba ?

( Bu arada ben telefon edeyim mi yoksa daha once zaten ettiniz mi ? )

erk
07-25-2005, 06:30 AM

Derviş ne yapmaya çalışıyorsun ki böyle? Yani ne desem bilmiyorum? Adam belkide öldü ölüyor sen dalga geçiyorsun!!!

Torcomanı dostça uyardığım gibi senide uyarıyorum. Lütfen yazını editle yoksa silmek ve sana uyarı vermek zorundayım.

Canla başla çalışan "aslan parçaları" nerede şimdi? Ölecek adama hakaret edliyor tepki yok? Neden acaba???

Oriyon_farr
07-25-2005, 06:36 AM
Colpan'in yazdiklarini okudum birden icim urperdi..
Insaallah sadece bir sakadir.

Ben de oyle dusuniyorum. Onu hayati cok sevan bir insan biliyorum. Insaallah, bu haber onun sakasidir..

asena
07-25-2005, 06:36 AM
Aspava ve Aybikeyi bu konuda bekleyelim isterseniz kisa bir sure.Yakinlik kurduklari insanlarin hatrina cevap verebilirler.Bizler arasak ve negatif cevap verirlerse,onlarin isleri de zorlasabilir.

dervish
07-25-2005, 06:39 AM
intihar etmeyi secenler cok zayif ve gereksiz varliklardir.

erk
07-25-2005, 06:43 AM

Derviş arkadaşım tekrar senden "rica ediyorum". Sözlerini düzelt. Yoksa iletini silip ceza puanı vereceğim!!!

dervish
07-25-2005, 06:44 AM
Fikrimi soyleme ozgurlugum var.
Seninde neden boyle dusundugumu sorma ozgurlugun var.

Derviş arkadaşım tekrar senden "rica ediyorum". Sözlerini düzelt. Yoksa iletini silip ceza puanı vereceğim!!!

asena
07-25-2005, 06:44 AM
Hic buyuk konusmayalim.
Farazi bir ortam dusunelim.
Dedigim gibi uydurma bir hikaye:
Bir cetenin eline dustun.
Adam,10 dakikaya kadar babani oldurmezsen anneni de kizkardesine once tecavuz eder,sonra da babani da dahil olmak uzere tum aileni gozunun onunde oldururum demis.
Polis vs kar edemeyecek bir cete,veyahut zaman da yeterli degil.
Bu durumda ben intihar etmekten baska birsey yapamam.Bu sekilde bir ihtimal 3 kisinin hayatini bilerek,kontrollu sekilde kurtarmis olabilirim.
Kisacasi buyuk buyuk konusmasin kimse.

dervish
07-25-2005, 06:47 AM
Namus ve Vatani korumak icin olume gitmeye seref-fedakarlik veya sehitlik denir. benim burada lafim imtihani kaldiramayanlar icin.

Hic buyuk konusmayalim.
Farazi bir ortam dusunelim.
Dedigim gibi uydurma bir hikaye:
Bir cetenin eline dustun.
Adam,10 dakikaya kadar babani oldurmezsen anneni de kizkardesine once tecavuz eder,sonra da babani da dahil olmak uzere tum aileni gozunun onunde oldururum demis.
Polis vs kar edemeyecek bir cete,veyahut zaman da yeterli degil.
Bu durumda ben intihar etmekten baska birsey yapamam.Bu sekilde bir ihtimal 3 kisinin hayatini bilerek,kontrollu sekilde kurtarmis olabilirim.
Kisacasi buyuk buyuk konusmasin kimse.

asena
07-25-2005, 06:49 AM
o zaman buyuk konusma.ne icin bu secimi dusundugunu bilemiyoruz.Belki de durumu arastirip,olaylarin sonradan ortaya cikmasi ciin son bir kere cirpindi.Bizlere de arastirmak duser,olecegini duyunca sevinmek degil!

erk
07-25-2005, 06:50 AM
Fikrimi soyleme ozgurlugum var.
Seninde neden boyle dusundugumu sorma ozgurlugun var.

Derviş ölümden bahsediyoruz. Yanlış düşünüyor diyebilirsin ama lütfen tekrar rica ediyorum yazını editle.

Uyarılarıma rağmen editlemedin. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol.

dervish
07-25-2005, 06:55 AM
Tek sekilde ozur dilerim. Eger olum icin Irak'taki PKK kampina gittiyse veya daha onurlu bir olumu sectiyse ozur dilerim. kuru intihari sectiyse gozumde gereksiz bir varliktir (insan demiyorum bakin).

Derviş ölümden bahsediyoruz. Yanlış düşünüyor diyebilirsin ama lütfen tekrar rica ediyorum yazını editle.

asena
07-25-2005, 06:58 AM
Rica etsem,dusundugu belirtme ozgurlugu adi altinda,forum kurallarina aykiri olan "forumdaki bir kisiye satasma" ozgurlugunu(!!!) kullanan Dervish'in postlarina durum cozulene kadar cevap vermeyin.Bu baslik yardimlasma,birlikte hareket etme basligidir.Bu baslikta hepimiz birmisiz gibi dusunsek,en azindan usulen de olsa o sekilde davransak?Dervish de istedigi seyi yazsin simdilik.

kurshad
07-25-2005, 06:58 AM

Karsindaki INSAN be adam INSAN!!!!

Zayif, kuvvetli, bunalimda ya da degil ne farkeder???? , bahsi gecen sahis yazilarini okudugun belki de yazistigin biri

Bu haberin gercek olma ihtimali milyonda bir bile olsa bir saygi goster yahu!

Bilge_Kagan
07-25-2005, 07:01 AM
dervish yeter artik...Bu tip fikirler dogru ya da yanlis tartisilabilir, ancak bunlari soylemenin ya da dogrulugunu tartismanin yeri kesinlikle burasi degil. Sen belki de bir insanin olumunde etken olmus olmaktan memnuniyet duyar misin ? "Insan" olarak dusundugum kendime bakarak " insan " oldugunu dusundugum sen hakkinda bir fikir ediniyorum, ve duymayacagini tahmin ediyorum...Oyleyse neden bu tip seyleri yazmaya devam ediyorsun ? Insan hayatina bir kastin mi var ?

erk
07-25-2005, 07:03 AM
Tek sekilde ozur dilerim. Eger olum icin Irak'taki PKK kampina gittiyse veya daha onurlu bir olumu sectiyse ozur dilerim. kuru intihari sectiyse gozumde gereksiz bir varliktir (insan demiyorum bakin).

Derviş arkadaşım devam edersen seni banlamak zorunda kalacağım. İntiharı bende hoş karşılamıyorum ama bir insan acz içindeyse ona hakaret edilmesi çok büyük bir hatadır.
Senden tekrar rica ediyorum, bu konuyu uzatma artık. Sevgi ve saygılı olmak herkesin görevidir.

dervish
07-25-2005, 07:06 AM
ben burada sadece bir shahis icin konusmuyorum! Tum intihar etmeyi tercih eden Turkum, Muslumanim diye gecinenler icin konusuyorum!

dervish yeter artik...Bu tip fikirler dogru ya da yanlis tartisilabilir, ancak bunlari soylemenin ya da dogrulugunu tartismanin yeri kesinlikle burasi degil. Sen belki de bir insanin olumunde etken olmus olmaktan memnuniyet duyar misin ? "Insan" olarak dusundugum kendime bakarak " insan " oldugunu dusundugum sen hakkinda bir fikir ediniyorum, ve duymayacagini tahmin ediyorum...Oyleyse neden bu tip seyleri yazmaya devam ediyorsun ? Insan hayatina bir kastin mi var ?

dervish
07-25-2005, 07:11 AM
Banlama yetkini kullanmakta serbetsin. Fikir ve ifade hakki anlayisin bu ise. Ben fikirlerimi soylerim. Banlaman umurumda degil.

Derviş arkadaşım devam edersen seni banlamak zorunda kalacağım. İntiharı bende hoş karşılamıyorum ama bir insan acz içindeyse ona hakaret edilmesi çok büyük bir hatadır.
Senden tekrar rica ediyorum, bu konuyu uzatma artık. Sevgi ve saygılı olmak herkesin görevidir.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 07:17 AM
Guzel "Musluman" ve "Turk" kardesim benim...Su basliga tekrar bak bakayim, ne yaziyor ? ; " Cok Onemli,Colpan ile Ilgili ", yani " Intihar zayiflik mi " " Intihara karar verenler zayif mi/ Turk mu / Musluman mi/ Insan mi ? " gibi birsey degil. Eger bu konu hakkinda fikrin varsa, bir baska baslik altinda ac konus, biz burada insan hayati kurtarmaya calisiyoruz, senin yaptigin ise goz gore gore " gebersin " demek. Sen " Musluman ve Turk " olarak, bu sekilde insanlari yaftaladigin, insan hayatina deger vermedigin ve hatta olume sebep oldugun icin ahirette rahat kalacagini mi zannediyorsun ? Hasa ben bu konuda birsey bilemem ama bir tahmin yuruteyim dini bilgimle, cezasini cekersin ! Eger gercekten Musluman ve Turksen, hem din hem kan kardesinin hayatina ( kardesler kavga da edebilir, bunda sasilacak birsey yok, hic kimse birbirinin klonu degil ) saygi goster, onu kurtarmak icin birseyler yap, yapmayacaksan da kostek olma !...

dervish
07-25-2005, 07:24 AM
Diger intihar edeceklerde bilsinler ki oyle Turk Birligi bilmem ne gibi buyuk buyuk laflar edip sonra da "sIKILdim intihar ediyorum" deyip cekip giderse bilsinler, gereksiz bir insan olarak belli bir sure anilir sonrada silinip giderler. kimse saygi filanda duymaz. intihar edecekler bunu bilsin.

Guzel "Musluman" ve "Turk" kardesim benim...Su basliga tekrar bak bakayim, ne yaziyor ? ; " Cok Onemli,Colpan ile Ilgili ", yani " Intihar zayiflik mi " " Intihara karar verenler zayif mi/ Turk mu / Musluman mi/ Insan mi ? " gibi birsey degil. Eger bu konu hakkinda fikrin varsa, bir baska baslik altinda ac konus, biz burada insan hayati kurtarmaya calisiyoruz, senin yaptigin ise goz gore gore " gebersin " demek. Sen " Musluman ve Turk " olarak, bu sekilde insanlari yaftaladigin, insan hayatina deger vermedigin ve hatta olume sebep oldugun icin ahirette rahat kalacagini mi zannediyorsun ? Hasa ben bu konuda birsey bilemem ama bir tahmin yuruteyim dini bilgimle, cezasini cekersin ! Eger gercekten Musluman ve Turksen, hem din hem kan kardesinin hayatina ( kardesler kavga da edebilir, bunda sasilacak birsey yok, hic kimse birbirinin klonu degil ) saygi goster, onu kurtarmak icin birseyler yap, yapmayacaksan da kostek olma !...

Bilge_Kagan
07-25-2005, 07:33 AM
Diger intihar edeceklerde bilsinler ki oyle Turk Birligi bilmem ne gibi buyuk buyuk laflar edip sonra da "sIKILdim intihar ediyorum" deyip cekip giderse bilsinler, gereksiz bir insan olarak belli bir sure anilir sonrada silinip giderler. kimse saygi filanda duymaz. intihar edecekler bunu bilsin.

Ben duyarim..."Insan" oldugu ve yasamayi haketmesine ragmen basina gelenlere dayanamayip intihar ettigi icin. Zira eger intihar ettiyse, onun cektigi cileyi ben cekmemis, onun gorduklerini ben gormemisim demektir ( Allah gostermesin yine de ), bu yuzden saygi duyarim. Burada mesele " Sikildim intihar edeyim " degil, intihar etmek oyle kolay birsey de degil, insan bir noktaya gelmedikten sonra neden herseyden kurtulmak istesin ?

Hadi tamam intihar edenlere saygi duymadik, sen de ecelinle oldun. "Cok gerekli" bir insan olarak ne kadar anilacagini dusunuyorsun, bu dunyaya adinla kazik mi caktin ? Bir dikili tasin mi var da anilacaksin ? Tek fark o yapmak isteyip de kader onu biryerlere suruklediginden yapamamis olacak, sen ise yapacagini yapip da ayrilacaksin bu dunyadan. Ama dunyada kalacak tek farkiniz, mezar taslarinizin farkliligindan baska birsey olmayacak.

Burasi, tekrar soyluyorum, intihari tartismanin yeri degil, yardim etme yeri. Tekrar uyariyorum, lutfen can sikici birsey yazma artik buraya, gercekten zararli olabilirsin, neden bunu anlamak istemiyorsun onu da anlamiyorum...

Aybike
07-25-2005, 10:58 AM
Asenacım..IHA araştırmada..Polis telsizleri ve hastaneler takipte.İntihar olayı olursa bana bildirecekler.Elimden bu kadarı geliyor.Adres yok maalesef..
Ankara ve amasyadaki tüm hastaneler ve karakollar haberli..Sadece isimden yola çıkıyoruz.
Şu ana kadar içim rahat çünkü kötü haber yok en azından..

Birde şunu yazayım..İntihar etmek zayıflık değildir..Bir insanın kendini öldürmesi kadar zor bişey yoktur..Eliniz kesilse canınız orda olur..Kolay iş değildir..Cesaret ister...İnsanoğlunun ruhu çok farklıdır.
ve çolpanında yaşının çok ufak olduğunu unutmayın..Gözü kara bir yaşta...
İntihar bombacıları bile öncesinden haplarla uyuşturulup yola çıkıyor..
Dervişi esefle kınıyorum..Hiç beklemediğim şeyleri yazmış.Benim için derviş yoktur artık.

İçimden bir ses herşey düzelecek diyor..İNŞALLAH...

Bilge_Kagan
07-25-2005, 11:07 AM
Biraz koseye cekilmeye ihtiyac duymus olabilir ya da onlari yazarken gercekten bunlari dusunmus olabilir. Ama kimsenin ailesini, hayatini, gencligini geride birakip intihar edebilecegini zannetmiyorum kolayca...Umarim dedigin gibi olur...

Bilge_Kagan
07-25-2005, 12:07 PM
Bu arada, arkadasimin annesinden birsey cikmadi. Onun bakmasi gibi bir durum kesinlikle soz konusu olamazmis...

aspava
07-25-2005, 01:02 PM
Bilge Kağan derdin nedir? Yani açık açık söyle. Niye durup dururken tekrar bana laf atıyorsun. Bak 13 yaşında olabilirsin aramızda 10 yaş fark var. Herşeyi bilmeyebilirsin ama artık yeter. Senden izinmi alacağım dervişe birşey açıklamak için?

erk kardeş biraz sabırlı ol
bazı şeyleri es gecmeyi unutma olaylardan biraz uzak kalki daha sakin düşünürsün
yazılarını sertleştirme ki insanlar sana saygılı olsun
daha ılımlı olursan insanlar seni el üstünde tutarlar;)

asena
07-25-2005, 01:30 PM
Emegi gecen ve gecmekte olan herkese tesekkurler.Aybike abla,Allahs enden razi olsun.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 01:35 PM
asena senin tarafinda bir gelisme yok mu hala ?

asena
07-25-2005, 01:37 PM
Baska taraftan da arastiranlar var.
Hacettepe Tippa adam gitti.Ogrenci islerinden Ozkan ismiyle arastiriyorlar.
Ben eve yeni geldim,gece Ozhan icin arastirma yapmaktan uyumadim,ise 12:30 da gittim.20:30 da cikabildim
henuz agzima bisey koymadim.
tum gun smslerle gecti.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 01:54 PM
Senden de Allah razi olsun...

aykız
07-26-2005, 03:58 AM
Arkadaşlar hala kötü haber yok...Bu iyiye işarettir..İNŞALLAH...

4twelve
07-26-2005, 04:04 AM
Rabbim yar ve Yardimcisi olsun,!Insallah kisa zamanda aramiza doner de,bizide boyle kotu birsey yapabilme ihtimalini dusunmekten kurtarir....

oğuz
07-27-2005, 03:21 AM
Çolpan'dan alınan bir haber varmı ?

Aybike
07-27-2005, 03:35 AM
Çolpan'dan alınan bir haber varmı ?

Oğuz dün gece bir intihara haberi vardı ankarada..İha geçti haberi..Çok korktum..Ama sonra 21 yaşında bir kız çıktı rahatladım..
Gülden isimli kız hastanede ölmemiş...Çolpandan haber yok hala..Bu iyiye işaret bence.

erk
07-27-2005, 03:39 AM
İnşallah iyidir. Belkide depresyona falan girmiştir, umarım bi tatile falan çıkmıştır.

asena
07-30-2005, 04:15 AM
Dilerim karar almadan once uzaklasmis,biryerlere gitmistir.
IP adresinden teefonuna ulasamadigimiz cok kotu oldu.Belki hala kararini dusunuyordur.
Guldeni de Allah bagislasin,ailesine sabirlar.

oğuz
07-30-2005, 05:10 AM
İlk hayırlı haberi getirene aspava'dan künefe benden;)

asena
07-30-2005, 05:12 AM
İlk hayırlı haberi getirene aspava'dan künefe benden;)

abi senden mi aspava'dan mi karar ver yaw?

neyse haberi getirene kizsa barbi bebek,erkekse de kol saati benden.

oğuz
07-30-2005, 05:17 AM

Dün aspava'nın yanında idim..

Biliyorsunuz dünkü sebebi ne ise arıza nedeni ile foruma giriş yapamamştık...

aspava bana ulaştı ve sebebini sordu MSN'den. Bende forumu hackerler tehdit etmiş ve yeni üyelik sistemine geçiş yaptılar bununla ilgili sana link gelmedimi dedim :lol:
O ne dedi ?
Dedimki forum içinde tehlikeli ve gereksiz gördüklerinin haricinde herkese foruma yeniden giriş yapabilmeliri için özel giriş linki verdiler,sana gelmedimi;)
yok gelmedi dedi !
Bende dedimki bekle belki hata yapmış düzeltiyorlardır:lol:
Akşam yanına gittim hayrola dedim..
Oda sinirle göndermediler filan deyip forum.uz a biraz sayıp durdu:lol: ve sık kullanılanlar linklerinin forum.uzla ilgili olanlarını sildi...
o hala....:lol: :lol: :lol:

asena
07-30-2005, 05:26 AM
bana da gelmedi.o zaman aspava+83126457265724

Aybike
07-30-2005, 12:05 PM

canıııııım asenam...

asena
08-03-2005, 01:50 PM
Ozkanla ilgili bir haber var

Ozkanin daha once takildigi baska bir forumda,nicki online gorulmus bugun.Ancak cok kisa bir sure olmus.
Bunun iki anlami olabilir:
1-Yasiyor
2-Kardesi veya ailesinden birisi PCsini kullanarak Ozkan'in girdigi siteleri arastiriyor olabilir.Cunku online kalma suresi 1 dakikadan kisa surmus.(saniye hesabi yok,1 dakika asagisi 1 saniye anlamina bile gelebiliyor)

Torcoman
08-03-2005, 02:26 PM
O zaman kendisidir. Araştırmaya meraklı olan bir ailenin yanlızca 1 dk kalacağını sanmam:D

asena
08-03-2005, 02:54 PM
o site pek arastirilacak cinsten degil
kaldi ki ozkanin kendisi bunu ilgi icin yapmis olsaydi,foruma baska nickle de giris yapabilirdi

Haydar Vites
08-07-2005, 08:18 PM
Bu IP numarasından adres öğrenme işini Hakan Beyi arayan herkes yapabiliyor mu? Öyleyse durumumuz tehlikeli. Yazdığımız bir yazıya kızan birisi gelip kapımızın önünde dikilirse ne halt ederiz?

Torcoman
08-08-2005, 07:28 AM
Bu IP numarasından adres öğrenme işini Hakan Beyi arayan herkes yapabiliyor mu? Öyleyse durumumuz tehlikeli. Yazdığımız bir yazıya kızan birisi gelip kapımızın önünde dikilirse ne halt ederiz?

bu olay mantıken olabiliyor, ama türk telekomda tanıdığının falan olması lazım yani herkez yapamaz bunu, ayrıca bundan korunmak için sıradan bir firewall kullanmak yeterli

Haydar Vites
08-08-2005, 07:32 AM
Yok, belki anonim proxy kullanırsan IP'ni bulamazlar. Firewall dediğin ne ki, portları kontrol eden bi dalga.

Torcoman
08-08-2005, 07:38 AM
Yok, belki anonim proxy kullanırsan IP'ni bulamazlar. Firewall dediğin ne ki, portları kontrol eden bi dalga.

socks chain gibi port karıştırıcılar ve proxy kullanmak işi garantiye alır tabi ama firewall da çok işe yarıyor

asena
08-08-2005, 02:29 PM
firewall scannerlara karsi belki korur ama proxy kullanmadigin surece forum adminleri IPni rahatca gorur.
high anonym yani elite anonym kullanmadan IP kamufle edilemez.

oğuz
08-18-2005, 11:18 AM
Bilgisi,ilgisi,duyumu olan hiç kimse yokmu ???

Haydar Vites
08-21-2005, 07:40 PM
1)Çolpan'dan haber yok galiba...
2)Ya bu forum zamanla erozyona mı uğruyor nedir... Hele son iki gündür pek kimse yok... Bazen 4-5 hatta 6-7 üyeyi aynı anda görüyordum, şimdi ben dahil 3 kişi bir arada zor görüyorum.

Colpan
08-27-2005, 02:34 PM
Esenlikler sayın soydaşlarım.

Allah'a şükür başarısız bir intihar girişimi geçirdim. Merak edip araştıranlara teşekkürler ederim. Tatilden yeni geldim. Onun için yeni cevap yazıyorum.

Allah hepinizden razı olsun.

Bilge_Kagan
08-27-2005, 02:46 PM
Gecmis olsun...

asena
08-27-2005, 03:08 PM
Colpan gecmis olsun.Bizleri uzdun bu arada bayagi.ANcak onemli olan su anda sag olman.

Aybike
08-27-2005, 03:35 PM

Allah'a şükür başarısız bir intihar girişimi geçirdim. Merak edip araştıranlara teşekkürler ederim. Tatilden yeni geldim. Onun için yeni cevap yazıyorum.

EŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞEK nolcak :lol:

OHHHHHHHH beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:

abdulkerim
08-27-2005, 04:17 PM
Biraz inceledimde postları
İçimden bi ses Colpan ile Asena aynı kişi diyor yahuuu............

Colpan
08-27-2005, 04:24 PM
İçimden bi ses Colpan ile Asena aynı kişi diyor yahuuu............Benim IP numarama bakılacak olursa Ankara Aydınlıkevler'den yazdığım anlaşılacaktır. Asena Abla ise İtalya'da yaşıyor.

PO.
08-27-2005, 04:27 PM

xewal Asena hiç Türkçe karakter kullanmadan yazıyor, Çolpan ise Türkçe karakter kullanarak yazıyor. Senin dediğin gibi olsa, aynı kişi olsa, bilerek de birinde Türkçe karakter kullanarak, öbüründe kullanmadan yazıyor olsa, Asena ismiyle yazarken bir yerde karıştırıp Türkçe karakterle yazma ihtimalinin olduğunu var sayarsak, hani göster bakalım öyle bir şey var mı? Öyle birşey bulamazsan ve başka gösterecek bir şeyin de yoksa bana pek inandırıcı gelmiyor. Sen gelir gelmez ilk postunda Asena'ya (kinayeli olabilecek) bir yazı yazmıştın. Esas sen burada başka bir isimle yazıyor ve Asena'yla uğraşmak için başka bir isimle daha giriyor olabilirsin.

Torcoman
08-27-2005, 04:35 PM
colpan, konu neydi sorması ayıp?intihar niye?(ben yüzsüz olduğum için ayıp karşılanmaz herhalde soru:D)

Aybike
08-27-2005, 04:50 PM

Bak kardeş...007 benim tamammı?

asena
08-27-2005, 04:51 PM
@PO,gozlerim ya$ardi.
@Abdulkerim,sadece ideolojilerimiz bir Colpan kardesimle.
@Torcoman,vallahi senin yuzsuzlugunu bahane edip ben de sormayi istiyorum.Nicin Ozkan kardesim?

Aybike
08-27-2005, 04:54 PM
@PO,gozlerim ya$ardi.
@Torcoman,vallahi senin yuzsuzlugunu bahane edip ben de sormayi istiyorum.Nicin Ozkan kardesim?

len onlar yüzsüzse ben duble yüzsüzüm neden üleeeeeeeeeeeen? :P

abdulkerim
08-28-2005, 01:36 AM
@PO,gozlerim ya$ardi.

Ben sadece fikrimi söyledim niye kızıyonuzki:D :D :D :D

Bu Majör Depresif durumu bende merak ettim niye colpan neydi derdin kendine neden kastetmek istiyon kardeşim

Ölmek istiyosan kati bir çözüm Iraka git derim ben ama sebebini merak ettim

aspava
08-28-2005, 06:18 AM

hoş geldin dostum
bizleri baya endişelendirdin ama sonu mutlu bitti ve rahatlattın :P
senden ricamız hiç bir zaman kendini bırakmamam ve hayata hep sarılman herşey bir ders bu hayatta derslerden sıkılmaki ileride öğrendiklerini torunlarına anlatabilesin
sinirini ve umutsuzluğunu burada yaz bizlerle paylaş rahatla beynini yazarak boşalt ki bak o zaman nasıl insan rahatlıyor :)

EN GÜZEL GÜNLER SENİNLE OLSUN HERZAMAN MUTLU OL

asena
08-28-2005, 06:21 AM
Ben sadece fikrimi söyledim niye kızıyonuzki:D :D :D :D

Arkadasim,bir kizginlik gorduysen orada,sen cooook tatli yetistirilmissin.Askerlik yaptin mi?

dervish
08-29-2005, 12:17 AM

ben de biraz inceledim postlari ve asena ile abdulkerim'in ayni insanlar oldugunu dusunuyorum. :lol::lol::lol:

Pax
08-29-2005, 12:27 AM

Evet geçmiş olsun, Özkan. Aramıza tekrar hoş gelmişsin! :D

oğuz
08-25-2006, 07:16 AM
Colpan nerdesin ???

Bir zaman sınavları vardır dedik ama bu ara uzun sürdü :shock:

Arkadaşlar ,Colpan hakkında bilgisi olan varmı ???

Cimkent
08-25-2006, 07:22 AM
her sene bir ay gech bashliyan bir hastalik mi bu?
gecewn sene 25 Temmuzda acilmis baslik
bugun 25 Agustos?

Colpan yine konser/sirk turunda

oğuz
08-25-2006, 07:32 AM
Colpan yine konser/sirk turunda

Bilgin varmı ? Cimkent :rolleyes:

Cimkent
08-25-2006, 09:29 AM
bilmem ****

oğuz
08-25-2006, 09:35 AM
bilmem ****
Ok selamlarla..

BuyukTuran
08-25-2006, 10:05 AM
oğuz abi bütün postları okudum kıllandım abi acaba öss olayı felanmı oldu belki kazandığı üniyi görmeye gitmiştir tam da tanımıyorum colpan'ı ama sınavlar deyince o geldi aklıma

oğuz
08-25-2006, 10:08 AM
Bildiğim kadarı ile Colpan tıp fakültesinde okuyordu...

weci
08-25-2006, 10:52 AM
Kötü!!! Bunalımda olabilir.Aslında hangı tıp fakultesınde okuyor ordan bulabılırm?

Bilge_Kagan
08-25-2006, 01:26 PM
Cok fazla nete girmiyor, girerse de kendi sitesine giriyor gordugum kadariyla, buraya ugradigi pek yok...Cok onemli birsey oldugunu sanmiyorum...

oğuz
08-26-2006, 02:16 AM
Cok fazla nete girmiyor, girerse de kendi sitesine giriyor gordugum kadariyla, buraya ugradigi pek yok...Cok onemli birsey oldugunu sanmiyorum...

Bu haber bile yeterli...Teşekkürler bilge...