PDA

View Full Version : Erk

Jwel
07-25-2005, 02:00 PM
Quote:
Originally Posted by erk

Well if once again you will talk like "stupid people" etc. I am not going to delete your post but give you warning points. Ok?

Erk, You might just be bit excited cause you'r mod now , but this is not all about and you can't give me warning point cause I said some members here belong to the zoo and yes it's true , some members crossing their lines every single minutes while you are here trying teach me what should and shouldn't say I know my limits , do you know yours ?, I know you just became mod well congrats you made your first mistake, and you successfully turn some members against you .:rolleyes:

Bilge_Kagan
07-25-2005, 02:04 PM
Beyhude yazi...

erk
07-25-2005, 02:18 PM
Quote:
Originally Posted by erk

Erk, You might just be bit excited cause you'r mod now , but this is not all about and you can't give me warning point cause I said some members here belong to the zoo and yes it's true , some members crossing their lines every single minutes while you are here trying teach me what should and shouldn't say I know my limits , do you know yours ?, I know you just became mod well congrats you made your first mistake, and you successfully turn some members against you .:rolleyes:

I didnt gave you warning points Jwel. But you said some people "animal". Why? As I always do I just warn people. No warning points Jwel. But if you want it so much I can.
Nobody here has the right to call some people "animal". Its nothing to do with being mod.
Also I dont care what people think about me. I am just doing what is being told me to. I know that some people are suprised that I am "temporarily" mod. In 5 days it will be over. Ok.

Jwel
07-25-2005, 04:17 PM
I didnt gave you warning points Jwel. But you said some people "animal". Why? As I always do I just warn people. No warning points Jwel. But if you want it so much I can.
Nobody here has the right to call some people "animal". Its nothing to do with being mod.
Also I dont care what people think about me. I am just doing what is being told me to. I know that some people are suprised that I am "temporarily" mod. In 5 days it will be over. Ok.

It's not easy to please any one I know, but believe me calling some animals is nothing comparing to some insults from some members here ,and sadly no one deleted it . 5 days are not long time soon you will be member again and I bet you wouldn't stay quiet if some of your replies were deleted ,,;)

Bilge_Kagan
07-25-2005, 04:40 PM
erk yetki aldiktan sonra yaptiklariyla sadece kendisine zarar verdi...Baska kimseye degil...

erk
07-25-2005, 04:43 PM
erk yetki aldiktan sonra yaptiklariyla sadece kendisine zarar verdi...Baska kimseye degil...

Kapatalım diye birbirmize PM atıyoruz hala devam ediyorsun. Neden sürdürüyorsun hala?
Benim buradaki amacım bazılarına şirin görünmek değil. Özbek ve Orta Asyalı Türklerle kaynaşmak.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 04:51 PM
Himm...Konu basliginin " erk " olmasi, ortada bir sikayet olmasi, sikayet edenin daha meselenin basindan beri ( diger baslik ) bir uyari almamis olmasi, benim hodri meydan denilmesi uzerine verdigim cevapla mat olan insanlarin iletimi silip bir de ustune uyari vermesi, ustelik ben soylemeden de kendi iletilerini silmeyerek bir goruntu kaygisi icine girmesi olabilir sanirim...

Kapatmasina o konuyu kapattim yetkin bitene kadar, ancak senden sikayetim halen suruyor...

asena
07-25-2005, 05:15 PM
cok ayip ama.hadi bizi sallamiyor,bize saygi gostermiyorsunuz,bari googlebota saygi gosterin.Simdi tartismalarin cachesini alip tum dunyaya Turklerin ne kadar kavgaci insanlar oldugunu ispatlayacak.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 05:19 PM
O son yazilanlardan sonra anladim ki, bu mesele kimileri icin forumu, tartismayi asmis forumda yazmak istemedigim baska seylere donmus, o yuzden size saygi gostermeme gibi bir durum yok yanlis anlamayin. Olayin gidisati bizi biryerlere surukluyor sadece...Su 5 gun bugun bitmis olaydi daha farkli olacakti hersey...

erk
07-25-2005, 05:24 PM
O son yazilanlardan sonra anladim ki, bu mesele kimileri icin forumu, tartismayi asmis forumda yazmak istemedigim baska seylere donmus, o yuzden size saygi gostermeme gibi bir durum yok yanlis anlamayin. Olayin gidisati bizi biryerlere surukluyor sadece...Su 5 gun bugun bitmis olaydi daha farkli olacakti hersey...

Bilge Kağan cevap vermiyorum hala uzatıyorsun. Eğer devam edersen forumdan uzaklaşmak zorunda kalacaksın.

Bilge_Kagan
07-25-2005, 05:25 PM
Oh oh ne ala...

Jwel
07-25-2005, 05:52 PM
So they ban Torcoman after all , what a board:rolleyes:

Torcoman if you can read this pls email me I tried to reply back , but I couldn't ,, no idea why :?

erk
07-26-2005, 02:06 AM
So they ban Torcoman after all , what a board:rolleyes:

Torcoman if you can read this pls email me I tried to reply back , but I couldn't ,, no idea why :?

Yes Jwel I banned Torcoman because he kept saying bad things. I warned him but he continued.
I also warned you twice Jwel, if you continue too, I have no chance.

4twelve
07-26-2005, 02:59 AM
Bilge Kağan cevap vermiyorum hala uzatıyorsun. Eğer devam edersen forumdan uzaklaşmak zorunda kalacaksın.Aaaaa nasil yapacan onu erk ogrenme sansimiz varmi?

oğuz
07-26-2005, 03:02 AM
Aaaaa nasil yapacan onu erk ogrenme sansimiz varmi?

Askerde çavuş'um bağırıyordu uzaktan uzaktannnn

KOLLUK BENDE KILLIK BENDE :lol: :lol: :lol:

4twelve
07-26-2005, 03:21 AM
Askerde çavuş'um bağırıyordu uzaktan uzaktannnn

KOLLUK BENDE KILLIK BENDE :lol: :lol: :lol:
Usta ne killigi ne kolllugu ben bisey anliyamadim,kim kimi niye nasil yetkilendirmis...

oğuz
07-26-2005, 03:27 AM
Usta ne killigi ne kolllugu ben bisey anliyamadim,kim kimi niye nasil yetkilendirmis...

Usta;

Pax tatile çıkması sebebi ile forumdaki yetkisini birisine devretmesi gerekiyordu ve bunu erk adlı arkadaşa devretti...

Lakin forum ahalisi ile erk arasında ilk anda başlayan buzlanma hareketi bir türlü son bulmadı nedense ?

Bu arada dün pax yanımıza ziyarete geldi sana bol ve bol miktarda selamı var:lol:

4twelve
07-26-2005, 03:33 AM
Usta;

Pax tatile çıkması sebebi ile forumdaki yetkisini birisine devretmesi gerekiyordu ve bunu erk adlı arkadaşa devretti...

Lakin forum ahalisi ile erk arasında ilk anda başlayan buzlanma hareketi bir türlü son bulmadı nedense ?

Bu arada dün pax yanımıza ziyarete geldi sana bol ve bol miktarda selamı var:lol:
Aleykum selam da baska devredecek birini bulamamismi yavf adam gelene gecene warning yagdirmis Allahatn ben bu aralar Forumdan uzaktim yoksa omrumun sonuna kadar banlardi beni herhalde:rolleyes:

oğuz
07-26-2005, 03:36 AM
Aleykum selam da baska devredecek birini bulamamismi yavf adam gelene gecene warning yagdirmis Allahatn ben bu aralar Forumdan uzaktim yoksa omrumun sonuna kadar banlardi beni herhalde:rolleyes:

Sen zaten GS.li olmakla kafadan ban olman gerekirdi ama herhalde sana iltimas geçilmiş:lol:

4twelve
07-26-2005, 03:39 AM
Sen zaten GS.li olmakla kafadan ban olman gerekirdi ama herhalde sana iltimas geçilmiş:lol:
Dogru.Dokuz koy hesabi!!!!Ayrica adam mod olmadan attigim bir postta bana hakaraet ettin ozur dile falan diyodu ...Dedim yavf nerde????Neyse paranoya durumlari ,olsun buda gelecekmis basina Turkistan Forumun suuullee Pax a seni falan yapsin Gecici Mod yavf......:D

erk
07-26-2005, 03:43 AM
Usta;

Bir anda falan değil. Herşeyi tek tek açıklayayım:

Torcomanı Pax ve diğer Orta Asyalilar için "Slav ırkından" ve "köpek" dediği için uyardım, uyarımı dkkate almadı birde "aptal insanlar" dedi. Banlamak zorunda kaldım.

Bilge Kağan ben konuyla ilgilenmeme rağmen, ve o an sitede olmama rağmen "vermesini istiyorum" gibi emredici bir hava takınıp, "bu erkde gelse artık" diyerek beni kışkırtmıştır. Ben aynı zamanda asena hanıma bilgileri veriyordum. Neyse ben rica ederse daha iyi yapacağını söyledim, asena hanımada Colpanı benimde düşündüğümü söyledim.
Asena hanım olgunlukla iletisini düzeltti. Bilge Kağan ise başladı beni kışkırtmaya. Bu arada Oğuz Beyde geldi "sınıfta kaldın" dedi. Beni tahrik ettiler. Olay bundan ibaret. Gecenin ilerleyen saatlerinde hem Bilge Kağana hemde "kendime" ceza puanı verdim. PM ler yoluyla bitirdim dedi ( kanıtlayabilirim) Yine başka bir bölümde devam etti sözle sataşmaya, bunun üzerine bende ikinci ceza puanını verdim.

Dervişe ise forumdan gelen yoğun tepki sonucu Colpan arkadaşımıza hakaret ettiği için ceza puanı verdim.

Jwel arkadaşımızda bir çok kişiye "hayvan" dedi. Uyardım. Ceza puanı vermedim.

Ben sadece şunu söylemek istiyorum ki, benim tepkilerimin modlukla falan alakası yok. Ben daha öncede bu forumda birçok kişiyle tartıştım, eleştirdim. Benim buradaki amacım Özbek ve Orta Asyalı arkadaşlarla iletişim içinde olmak.
Özbekçe öğrenemedimki hala özellikle Türkistan forumuna geliyorum. Yoksa diğer bölümlerede birçok ileti yolladım.

Forumda istenmiyorsam elbette gideceğim. Uzatmanın manası yok.

erk
07-26-2005, 03:45 AM
Dogru.Dokuz koy hesabi!!!!Ayrica adam mod olmadan attigim bir postta bana hakaraet ettin ozur dile falan diyodu ...Dedim yavf nerde????Neyse paranoya durumlari ,olsun buda gelecekmis basina Turkistan Forumun suuullee Pax a seni falan yapsin Gecici Mod yavf......:D

4 twelve bey herşeyin nedenini açıkladım. İstemiyorsanız giderim olur biter. Niye hala uzatıyorsunuz?

4twelve
07-26-2005, 03:53 AM
4 twelve bey herşeyin nedenini açıkladım. İstemiyorsanız giderim olur biter. Niye hala uzatıyorsunuz?
Yok Erk kardesim olurmu oyle sey kim kimi nerde istemiyor,9.ncu koy degilki burasi..sadece sen biraz alingan bir arkadassin yazilan seylerden farkli anlamlar cikartiyosun ..... benim sahsen seninle bir problemim yok..
Ama bi konu var Bilge ye ayip etmissin valla ,bende elinden kurtulmusum yoksa (yoktum bir kac gundur) Abovvv neler olurdu..Kal saglicakla;)

erk
07-26-2005, 03:55 AM

İşte görüldüğü gibi hassaslığımın modlukla falan alakası yok. Daha öncede birçok kişiyle tartıştım eleştirdim, kendiniz söylüyorsunuz. Yani Oğuzun dediği gibi "Kolluk bende kıllık bende" gibi birşey yok. Önceden neysem gene o.
Ne olursa olsun sevgi-saygı konularında taviz vermem. Tekrar ediyorum forumdan ayrılmam isteniyorsa giderim.

erk
07-26-2005, 03:58 AM
Yok Erk kardesim olurmu oyle sey kim kimi nerde istemiyor,9.ncu koy degilki burasi..sadece sen biraz alingan bir arkadassin yazilan seylerden farkli anlamlar cikartiyosun ..... benim sahsen seninle bir problemim yok..
Ama bi konu var Bilge ye ayip etmissin valla ,bende elinden kurtulmusum yoksa (yoktum bir kac gundur) Abovvv neler olurdu..Kal saglicakla;)

Bak güzel kardeşim ben kendimede ceza puanı verdim. Olayı bilmiyorsunuz ayıp etti diyorsunuz. İlk olaylar üzerine hem kendime hem ona ceza puanı verdim. PM attık birbirimize hala devam etti. Bende bunun üzerine yolladım.
Hassas olabilirim ama bunun modlukla falan alakası yok. Yaptığım herşey ortada.

oğuz
07-26-2005, 04:00 AM
Kimse senin forumdan ayrılmanı istiyor gibi bir tavırda değil !

İkide bir gitmem isteniyorsa giderim modlarına girme ! gitmek istiyorsanda kimse seni zorla tutmaz...

Sana insanlar bi yerlerde hata içindesin diyor sen hala ben neysem oyum diyorsun!

İnsanları kazanma yerine karşısına almayı tercih ediyor sonrada istenmediğim yerde durmam diyorsun...

Neyse aslında lafı fazlada uzatmaya gerek yok...

erk
07-26-2005, 04:04 AM
Kimse senin forumdan ayrılmanı istiyor gibi bir tavırda değil !

İkide bir gitmem isteniyorsa giderim modlarına girme ! gitmek istiyorsanda kimse seni zorla tutmaz...

Sana insanlar bi yerlerde hata içindesin diyor sen hala ben neysem oyum diyorsun!

İnsanları kazanma yerine karşısına almayı tercih ediyor sonrada istenmediğim yerde durmam diyorsun...

Neyse aslında lafı fazlada uzatmaya gerek yok...

Hata içinde olduğumu düşünmüyorum. Saygısızlık yapılırsa tepkimi dile getiririm. Kimseye şirin gözükmek zorunda değilim.
Tekrar ediyorum bunun yetkiyle falan alakası yok. Doğru bildiğimi yapıyorum herzaman da yapacağım.

oğuz
07-26-2005, 04:09 AM
Hata içinde olduğumu düşünmüyorum. Saygısızlık yapılırsa tepkimi dile getiririm. Kimseye şirin gözükmek zorunda değilim.
Tekrar ediyorum bunun yetkiyle falan alakası yok. Doğru bildiğimi yapıyorum herzaman da yapacağım.

ŞEYH EDEBALİ'NİN OSMAN GAZİ'YE VASİYETİ
Ey oğul, artık Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize hoşgörmek sana, anlaşmazlıklar bize, adalet sana, haksızlık bize, bağışlamak sana. Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma ve insanı yaşat ki devlet yaşasın. Ey oğul, işin ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı. Allah yardımcın olsun.

ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ:lol:

4twelve
07-26-2005, 04:12 AM
Ey oğul, artık Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize hoşgörmek sana, anlaşmazlıklar bize, adalet sana, haksızlık bize, bağışlamak sana. Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma ve insanı yaşat ki devlet yaşasın. Ey oğul, işin ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı. Allah yardımcın olsun.

Off Topic
Sozler guzelde ya benim signaturem nasil:P

erk
07-26-2005, 04:12 AM
ŞEYH EDEBALİ'NİN OSMAN GAZİ'YE VASİYETİ.Ey oğul, artık Bey’sin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize hoşgörmek sana, anlaşmazlıklar bize, adalet sana, haksızlık bize, bağışlamak sana. Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma ve insanı yaşat ki devlet yaşasın. Ey oğul, işin ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı. Allah yardımcın olsun.

Aynen katılıyorum.

oğuz
07-26-2005, 04:14 AM
Off Topic
Sozler guzelde ya benim signaturem nasil:P

GSli değilmisiniz kardeşim her yerden çıkacaksınız:lol:

Signature konusunda tek bir söz söylemek gerekirse şeyhim kopyayı ordan çekmiş;)

asena
07-26-2005, 04:16 AM
erk icin:
Hatali bir yazim olmamisti,beni kesinlikle yanlis anladigin icin yazimin 7-8 kelimesini sildim.Yazdigim su idi "Insanlik adina,isteyene IPyi verirsen cok iyi olur".Bunu yazmamin amaci,belki kisisel bir bilgi oldugu icin,IP bilgisini cok fazla kisiye vermekte cekinebilirdin,ki IP adresi aslinda yayinlanilmamasi gereken bir bilgi.Ancak sen bunu sanki Colpan icin bisey yapmiyorsun,hadi yap bakiyim anlaminda algiladin,algilamaman gerekirdi,ancak yanlis algiladin,olabilir hepimiz o an heyecanliydik,seni mi kiracam(mod degil kullanici olan erki),sildim o kismi.Ancak bunu olgunmusum,hatami anlamisim da o yuzden silmisim gibi tekrarlaman da artik bana dokunmaya basladi.Insanlari incitmemek icin susuyorum.
Digerleri icin:
Ancak diger yandan,bence fazla ustune yukleniyorsunuz.Torcoman bazi insanlara hakaret etti.Ki sevdigim bir kullanicidir kendisi.Ben de sahidim.Gecici veyahut degil,forumda asayisi saglamak su an erkin gorevi.Bazi yazilarin tartismalarin devam etmemesi acisindan silinmesi,editlenmesi fazla ayiplanacak birsey degil.Herkes Pax'in dusuncesinde olmayabilir.Herkesin farkli yontemleri olabilir.

erk
07-26-2005, 04:23 AM
erk icin:
Hatali bir yazim olmamisti,beni kesinlikle yanlis anladigin icin yazimin 7-8 kelimesini sildim.Yazdigim su idi "Insanlik adina,isteyene IPyi verirsen cok iyi olur".Bunu yazmamin amaci,belki kisisel bir bilgi oldugu icin,IP bilgisini cok fazla kisiye vermekte cekinebilirdin,ki IP adresi aslinda yayinlanilmamasi gereken bir bilgi.Ancak sen bunu sanki Colpan icin bisey yapmiyorsun,hadi yap bakiyim anlaminda algiladin,algilamaman gerekirdi,ancak yanlis algiladin,olabilir hepimiz o an heyecanliydik,seni mi kiracam(mod degil kullanici olan erki),sildim o kismi.Ancak bunu olgunmusum,hatami anlamisim da o yuzden silmisim gibi tekrarlaman da artik bana dokunmaya basladi.Insanlari incitmemek icin susuyorum.
Digerleri icin:
Ancak diger yandan,bence fazla ustune yukleniyorsunuz.Torcoman bazi insanlara hakaret etti.Ki sevdigim bir kullanicidir kendisi.Ben de sahidim.Gecici veyahut degil,forumda asayisi saglamak su an erkin gorevi.Bazi yazilarin tartismalarin devam etmemesi acisindan silinmesi,editlenmesi fazla ayiplanacak birsey degil.Herkes Pax'in dusuncesinde olmayabilir.Herkesin farkli yontemleri olabilir.

Tamam asena hanım bende zaten ondan bahsediyorum. Ben hiçbiryerde hata falan demedim o an bana dokundu. Ben zaten o an size IP adresini vermiştim. Açıkcası herkesede vermek istemedim. IP adresini size vermeme rağmen öyle söyleyince acaba veremedimmi diye düşündüm. Verdiğimi anlayınca ise neden öyle söylediğinizi anlayamadım.
Bende bir hata varsa sizi kırdıysam ben gerekeni yapar özür de dilerim. Bu herkes için geçerli. Bilge Kağanla ise Selahaddin Eyyubi konusunda baya bir tartışmıştık o konudan dolayı bir sürtüşme olabilir.

asena
07-26-2005, 04:30 AM
Bilincli yapilmadigi surece,ozurun gerekliligine inanmiyorum.Senin de bilincli yapmadigini bildigim icin oyle bir davranis beklemedim.
Eyyubi konusundaki surtusme mi?Valla surtusme dersen,benim tum forum ahalisi ile devamli sacsaca basbasa kavgada olmam lazimdi.Malum fikirlerim hemen hemen herkesle catisma halinde.Eyyubi mi dersin,Inonu mu dersin,Turk Birligi mi dersin,ordu,Ataturk,FG....Catismadigim kisi yok herhalde.Ancak hepsi farkli ideolojiye sahip insanlardi ters dustuklerim(ancak fikir anlaminda ters dustugumu belirtiyim)
Neyse ki 1 kisi disinda bana kisisel anlamda takan yok(benim taktigim yok zaten).Onemli olan zaten surada belirttigimiz fikir tartismalarini kisisellige cikartmamamiz.Paxi dusunursem mesela,cok defa karsit fikirde olmamiza ragmen saygimizda 1 gram eksilme olmamistir.

kurshad
07-26-2005, 05:31 AM

Evet, hakikaten basarili bir telmihte bulunma Oguz...
Yetki sahibi olanlarin, idarecilige talip olanlarin basucuna asmasi gereken bir vasiyetname.

Bu arada , "kolluk bende killik bende " lafina cok guldum. Kisa donem olarak yaptigim askerlik gunlerim aklima geldi.:lol: Nobetci cavus kollugunun nasil bir killiga donustugu hatirimda canlandi:lol:

Bilge_Kagan
07-26-2005, 06:12 AM
Bilge Kağan ben konuyla ilgilenmeme rağmen, ve o an sitede olmama rağmen "vermesini istiyorum" gibi emredici bir hava takınıp, "bu erkde gelse artık" diyerek beni kışkırtmıştır. Ben aynı zamanda asena hanıma bilgileri veriyordum. Neyse ben rica ederse daha iyi yapacağını söyledim, asena hanımada Colpanı benimde düşündüğümü söyledim.
Asena hanım olgunlukla iletisini düzeltti. Bilge Kağan ise başladı beni kışkırtmaya. Bu arada Oğuz Beyde geldi "sınıfta kaldın" dedi. Beni tahrik ettiler. Olay bundan ibaret. Gecenin ilerleyen saatlerinde hem Bilge Kağana hemde "kendime" ceza puanı verdim. PM ler yoluyla bitirdim dedi ( kanıtlayabilirim) Yine başka bir bölümde devam etti sözle sataşmaya, bunun üzerine bende ikinci ceza puanını verdim.

O kadar anlatmama ragmen hala anlamadigini belli ediyorsun yeter artik ! Bu, bu meseleyle ilgili yaptigim son aciklamadir. Ben o baslik altinda oyle alakasiz konularin konusulmasini istemiyorum o kadar ! Ayni sekilde dervishe ( hatta sertlik diye degerlendirecek olsak dervish'e soylediklerimle, sana soyledigim " bu baslik altinda bunlari soylemenin ne manasi var simdi" arasinda degil daglar, o daglari barindiran iki gezegen arasindaki uzakligin teker teker gezegenlerin gunese uzakligiyla carpimindan daha fazla fark var. ) de tepki verdim, o insan gibi meramini anlatti, karsilikli tartistik, kendi fikrini cok degistirmemis olsa da belki, o baslik altina yazmaktan vazgecti. Ama sen bir turlu soze doymak bilmedin, tribunlere oynadin, anlamamazdan geldin, saldirdin ve hatta hakaret ettin, etraftan gelen hakli tepkileri de " tahrik " addettin, yetmedi en sonunda yazdigim o kadar yaziyi sildin, uyari verdin ama kendi yazini silmedin. Simdi ben kizmayayim da kimler kizsin ? Ki basta ben sana emredici hicbirsey soylememe ragmen ( "erk'in de bu basligi sabite almasini ve ip numarasini bir an once birilerine vermesini istiyorum. Umarim bir an once girer siteye" de ben ne bir emredicilik ne de saygisizlik goruyorum ( ki saygisizlik gorsem bile bunun konusu farkli ve onemli bir baslik altinda bir onemi yok ) benim gordugum, kaygi. Sen bunu farkli yorumlayip daha onceden kalan kuruntularin nedeniyle boyle birsey yapma ihtiyaci hissettiysen birsey diyemem... ) bunu farkli yansitip kendini hakli cikarmaya calistin ( bunda da hakli cikacak birsey de yok aslinda, sadece " bunu yazmanin ne geregi vardi " diye uyardim. ). Bu dakikadan sonra nasil saygi beklersin ? Senin icin olmasi gerektiginden fazlasini bile gosterdim...

Bilge Kağanla ise Selahaddin Eyyubi konusunda baya bir tartışmıştık o konudan dolayı bir sürtüşme olabilir.

Selahaddin Eyyubi konusundaki tavirlarinla canimi siktigin dogru evet, ama daha once de soyledim, benim kimseye kin tutacak, kuruntu biriktirecek, eziklik biraktiracak zamanim yok. Ben sozumu soyler tasi gedigine koyar giderim, karsidaki hala yerinde esiniyorsa o onun bilecegi is. Haksiz oldugum durumda da eger karsimdaki adam gibi anlatabiliyorsa meramini ve maglup olmuyorsa gozumde, o zaman da haksizligimi kabullenirim, burnu havalarda biri degilim ( kimsenin de beni oyle bildigini zannetmiyorum. O son sildigim yazimda yazdigim gibi buraya da yaziyorum Eger benimle ilgili en ufak kotu sey dusunen varsa yazsin diye...Nolacak bakalim... )

Velhasili, ben bu olayi kapattim, dedigim gibi kimseyle ugrasacak vaktim yok, hele de elinde ileti silme yetkisi olan biriyle. O yuzden bundan sonra "gerekmedikce" birsey yazmayi dusunmuyorum...

Jwel
07-26-2005, 06:31 AM
Yes Jwel I banned Torcoman because he kept saying bad things. I warned him but he continued.
I also warned you twice Jwel, if you continue too, I have no chance.

Bravo , you are hero now :rolleyes: , when did he kept saying bad things? , and stop threating me , I don't give admn about your waring , soon pax will be here and things will be balanced again , you need to read the rules of the board . Till now I didn't cross it but you did , if you want we can bring it to megza attention .

erk
07-26-2005, 06:58 AM
Bravo , you are hero now :rolleyes: , when did he kept saying bad things? , and stop threating me , I don't give admn about your waring , soon pax will be here and things will be balanced again , you need to read the rules of the board . Till now I didn't cross it but you did , if you want we can bring it to megza attention .

Ofcourse you can do whatever you want. You said people are from the "zoo" meaning they are animals. If you dont apologise from people I have to warn you. No more deals? Ok.

erk
07-26-2005, 07:05 AM
O kadar anlatmama ragmen hala anlamadigini belli ediyorsun yeter artik ! Bu, bu meseleyle ilgili yaptigim son aciklamadir. Ben o baslik altinda oyle alakasiz konularin konusulmasini istemiyorum o kadar ! Ayni sekilde dervishe ( hatta sertlik diye degerlendirecek olsak dervish'e soylediklerimle, sana soyledigim " bu baslik altinda bunlari soylemenin ne manasi var simdi" arasinda degil daglar, o daglari barindiran iki gezegen arasindaki uzakligin teker teker gezegenlerin gunese uzakligiyla carpimindan daha fazla fark var. ) de tepki verdim, o insan gibi meramini anlatti, karsilikli tartistik, kendi fikrini cok degistirmemis olsa da belki, o baslik altina yazmaktan vazgecti. Ama sen bir turlu soze doymak bilmedin, tribunlere oynadin, anlamamazdan geldin, saldirdin ve hatta hakaret ettin, etraftan gelen hakli tepkileri de " tahrik " addettin, yetmedi en sonunda yazdigim o kadar yaziyi sildin, uyari verdin ama kendi yazini silmedin. Simdi ben kizmayayim da kimler kizsin ? Ki basta ben sana emredici hicbirsey soylememe ragmen ( "erk'in de bu basligi sabite almasini ve ip numarasini bir an once birilerine vermesini istiyorum. Umarim bir an once girer siteye" de ben ne bir emredicilik ne de saygisizlik goruyorum ( ki saygisizlik gorsem bile bunun konusu farkli ve onemli bir baslik altinda bir onemi yok ) benim gordugum, kaygi. Sen bunu farkli yorumlayip daha onceden kalan kuruntularin nedeniyle boyle birsey yapma ihtiyaci hissettiysen birsey diyemem... ) bunu farkli yansitip kendini hakli cikarmaya calistin ( bunda da hakli cikacak birsey de yok aslinda, sadece " bunu yazmanin ne geregi vardi " diye uyardim. ). Bu dakikadan sonra nasil saygi beklersin ? Senin icin olmasi gerektiginden fazlasini bile gosterdim...

Selahaddin Eyyubi konusundaki tavirlarinla canimi siktigin dogru evet, ama daha once de soyledim, benim kimseye kin tutacak, kuruntu biriktirecek, eziklik biraktiracak zamanim yok. Ben sozumu soyler tasi gedigine koyar giderim, karsidaki hala yerinde esiniyorsa o onun bilecegi is. Haksiz oldugum durumda da eger karsimdaki adam gibi anlatabiliyorsa meramini ve maglup olmuyorsa gozumde, o zaman da haksizligimi kabullenirim, burnu havalarda biri degilim ( kimsenin de beni oyle bildigini zannetmiyorum. O son sildigim yazimda yazdigim gibi buraya da yaziyorum Eger benimle ilgili en ufak kotu sey dusunen varsa yazsin diye...Nolacak bakalim... )

Velhasili, ben bu olayi kapattim, dedigim gibi kimseyle ugrasacak vaktim yok, hele de elinde ileti silme yetkisi olan biriyle. O yuzden bundan sonra "gerekmedikce" birsey yazmayi dusunmuyorum...

Teşekkürler :D

Jwel
07-26-2005, 07:06 AM
Ofcourse you can do whatever you want. You said people are from the "zoo" meaning they are animals. If you dont apologise from people I have to warn you. No more deals? Ok.

Now you twisting my words interesting , remember? "you deleted my post to protect torcoman " you didn't mention I was over the top before ?? I'm taking this to another level , let see how far you can hold ,, and thanks Allah it's only 5 days :rolleyes:

erk
07-26-2005, 07:09 AM
Now you twisting my words interesting , remember? "you deleted my post to protect torcoman " you didn't mention I was over the top before ?? I'm taking this to another level , let see how far you can hold ,, and thanks Allah it's only 5 days :rolleyes:

What I did is I warned Torcoman but he contiuned to say bad things. You also sad people are from zoo, whivh means they are animals. I am waiting for you to apolagize. And time is runnig out!

Jwel
07-26-2005, 07:14 AM
What I did is I warned Torcoman but he contiuned to say bad things. You also sad people are from zoo, whivh means they are animals. I am waiting for you to apolagize. And time is runnig out!

You'r threating me again Erk?

erk
07-26-2005, 07:15 AM
You'r threating me again Erk?

" I said some members here belong to the zoo and yes it's true"

You didnt apologise for this. I am now giving you a warning dont continue. Ok!

Jwel
07-26-2005, 07:22 AM
" I said some members here belong to the zoo and yes it's true"

You didnt apologise for this. I am now giving you a warning dont continue. Ok!

I'm not taking orders from you, get it?
Now as for the warning , I can see you take things personally soon you will ban every one who doesn't agree with you , I will have allot to say about this 3 point not that I care , but I didn't deserve it , your 5 days will be over and I guarntee you your name will never be signed as mod again.

erk
07-26-2005, 07:31 AM
I'm not taking orders from you, get it?
Now as for the warning , I can see you take things personally soon you will ban every one who doesn't agree with you , I will have allot to say about this 3 point not that I care , but I didn't deserve it , your 5 days will be over and I guarntee you your name will never be signed as mod again.

Nothing personal Jwel hanim. You said people animal, I warned you, but you are still saying it.
I am not interested in being moderator. I didnt wanted to be.
Please dont continue. Ok?

4twelve
07-26-2005, 07:36 AM
Nothing personal Jwel hanim. You said people animal, I warned you, but you are still saying it.
I think it is really enough,there is no need to argue any more..peace please!!!

Jwel
07-26-2005, 07:44 AM

Yes it's pointless arguing with you, but to let it clear you didn't give me 3 point cause I said some members belong to the zoo, you deleted that and mentioned nothing , thats your first mistake , now cause I didn't support your prejudice behaviours you gave me 3 point , I rest my case they rest is up to come soon when i'm not busy , you enjoy your 5 days I will be back when pax will be back , when this board will have it's freash air again.

Jwel
07-26-2005, 07:47 AM
I think it is really enough,there is no need to argue any more..peace please!!!

Hey glad to see you still a live where's your friend it's been long time I didn't read his post on board I hope my aliens have to nothing to do with his disappearing:?

erk
07-26-2005, 07:47 AM
Yes it's pointless arguing with you, but to let it clear you didn't give me 3 point cause I said some members belong to the zoo, you deleted that and mentioned nothing , thats your first mistake , now cause I didn't support your prejudice behaviours you gave me 3 point , I rest my case they rest is up to come soon when i'm not busy , you enjoy your 5 days I will be back when pax will be back , when this board will have it's freash air again.

Just look at the first page. You accept again that some people are animal here. I warned you but you still continue.
You can think whatever you want.
Sevgi, Saygı, Rahmat

4twelve
07-26-2005, 07:50 AM
Hey glad to see you still a live where's your friend it's been long time I didn't read his post on board I hope my aliens have to nothing to do with his disappearing:?
Thanks ..Unfortunetly i was quite busy...Regarding my friend this is his style dont worry about him,sure he will be back soon;) ..

By the way please close the case with erk,it is pointless to argue more ....Peace

Bilge_Kagan
07-26-2005, 07:52 AM
Tesekkurler :D

...

oguz kabul etmis olaydi keske...

erk
07-26-2005, 07:53 AM
...

oguz kabul etmis olaydi keske...

Neyi, anlayamadim?

Jwel
07-26-2005, 07:53 AM
Thanks ..Unfortunetly i was quite busy...Regarding my friend this is his style dont worry about him,sure he will be back soon;) ..

By the way please close the case with erk,it is pointless to argue more ....Peace

OK glad to hear you guys are ok , yes I know it's pointless I said what I wanted to say will taking action later I'm really busy today , you take care too;)

Bilge_Kagan
07-26-2005, 08:04 AM
Neyi, anlayamadim?

oguz isterse gerekli aciklamayi yapar...Ben birsey soylemek istemiyorum. Keske o iletide soyledigimi de soylemeseymisim, neyse artik...

erk
07-26-2005, 08:05 AM
oguz isterse gerekli aciklamayi yapar...Ben birsey soylemek istemiyorum. Keske o iletide soyledigimi de soylemeseymisim, neyse artik...

Çekinecek birşey yok. Ne söyleyeceksen açık açık söyle.

Bilge_Kagan
07-26-2005, 08:06 AM
Kimseden degil, oguzdan cekiniyorum...Ve yapmayacagim dedigim birseyi yapmam, benim agzimdan soz bir kere, kalemimden kelime bir kere cikar...

erk
07-26-2005, 08:10 AM
Kimseden degil, oguzdan cekiniyorum...Ve yapmayacagim dedigim birseyi yapmam, benim agzimdan soz bir kere, kalemimden kelime bir kere cikar...

Önce birşey söylüyorsun sonra söylemem öylemi? Yine mi gerginlik yaratmaya geldin? Konu kapandı seninle bir daha konuşmayacğım diyorsun geliyorsun yine birşey yazıyorsun. Amacın ne?
Hani bitirmiştin, senin gibisini çok gördüm.

Bilge_Kagan
07-26-2005, 08:27 AM
Iste boyle boyle senin bu forumda yolun gozukur canim benim...Ne dedim ben sana ? "Soyledim ama keske soylemeseydim " yani o zaman aklima geldi o kafayla yazdim, sonra oguzun tepkisini cekebilirim nedeniyle soruna cevap vermek istemedim, ilk yazdigima da pisman oldugumu soyledim, ustelik bunlari soylemesem bile mesele "oguzla ilgili" oldugundan benim bir yorum yapmak istememem gayet normal ve ustelik "konusmak istememe hakkina saygi gostermek " gerekiyor, sanirim bir "yetkili" olarak bunu bilmek senin gorevin...

Yazmak istemiyorum dedigimde yazmam ve yazmadim, senin de buna bakarak eger gercekten olay cikmamasi yonunde kesin bir kanaatin varsa daha fazla bu konu uzerinde konusmaman gerekir. Ben olsam oyle yapardim. Ama sen acik bicimde kasiniyorsun ya da olay cikarmak istiyorsun. Sanki forumda dogrudan duygusal iliskiler kuruyormusuz gibi her halttan alinip kendine sacma sapan bir pay cikariyorsun. Bir an once hareketlerine ceki duzen ver bence, zira insanlari kirmaktan baska birsey yapmiyorsun...

oğuz
07-26-2005, 08:30 AM
Arkadaşlar bir süre şu tartışmalara bir ara verip diğer konulara geçsekmi ?

Bilge_Kagan
07-26-2005, 08:34 AM
Forumda eskisi kadar tartisma konusu acilmiyor artik, biz de boyle islerle ugrasiyoruz...Cocuklugumda " gun " olurdu onlari hatirladim simdi :lol:

oğuz
07-26-2005, 08:37 AM
Forumda eskisi kadar tartisma konusu acilmiyor artik, biz de boyle islerle ugrasiyoruz...Cocuklugumda " gun " olurdu onlari hatirladim simdi :lol:
Siz konu bulun ben başlığı açarım.sonrada Tukyu efendi gelir bana sarar:lol:

erk
07-26-2005, 08:38 AM
Iste boyle boyle senin bu forumda yolun gozukur canim benim...Ne dedim ben sana ? "Soyledim ama keske soylemeseydim " yani o zaman aklima geldi o kafayla yazdim, sonra oguzun tepkisini cekebilirim nedeniyle soruna cevap vermek istemedim, ilk yazdigima da pisman oldugumu soyledim, ustelik bunlari soylemesem bile mesele "oguzla ilgili" oldugundan benim bir yorum yapmak istememem gayet normal ve ustelik "konusmak istememe hakkina saygi gostermek " gerekiyor, sanirim bir "yetkili" olarak bunu bilmek senin gorevin...

Yazmak istemiyorum dedigimde yazmam ve yazmadim, senin de buna bakarak eger gercekten olay cikmamasi yonunde kesin bir kanaatin varsa daha fazla bu konu uzerinde konusmaman gerekir. Ben olsam oyle yapardim. Ama sen acik bicimde kasiniyorsun ya da olay cikarmak istiyorsun. Sanki forumda dogrudan duygusal iliskiler kuruyormusuz gibi her halttan alinip kendine sacma sapan bir pay cikariyorsun. Bir an once hareketlerine ceki duzen ver bence, zira insanlari kirmaktan baska birsey yapmiyorsun...

Demek yolum gözükecek öyle mi? Tehdit et bakalım. Keşke oğuz burda olsaydı diyorsun hır çıkırmaya çalışıyorsun sonrada kaçıyorsun.
"Söyledim keşke söylemeseydim" diyorsun. Demekki "Ve yapmayacagim dedigim birseyi yapmam, benim agzimdan soz bir kere, kalemimden kelime bir kere cikar..." dediğin doğru değil. Seni iyice tanımaya başladım.
Oğuz adına konuşmam diyorsun o da cevap verseydi diyorsun. Bu nasıl yaman çalişki?
Eğer çok istiyorsan mesajını editleyebilirsin ve konu kapanır. Ama senin amacın belli durduk yere laf atıyorsun ortaya.
Herzaman dediğim gibi kimseye şirin gözükme gibi bir kaygım yok. Forumdan yolum gözükebilir, göreceğiz. Tehdite devam et bakalım. Şimdi çıkıyorum yanıt elbette vereceğim.

oğuz
07-26-2005, 08:40 AM
Arkadaşlar LÜTFEN

Bilge_Kagan
07-26-2005, 09:05 AM
Demek yolum gözükecek öyle mi? Tehdit et bakalım.

Tehdit etmek icin elimde ne bir yetki ne de bir silah var...Ben senin uyeler gozundeki goruntunden bahsediyorum...Yine yanlis anlama, tribunlere oynama ya da anlamamazdan gelme, artik hangisidir bilmiyorum...

Keşke oğuz burda olsaydı diyorsun hır çıkırmaya çalışıyorsun sonrada kaçıyorsun.

Anlattigim seyleri tekrar anlatmama gerek var mi ? Okur musun ?

"Söyledim keşke söylemeseydim" diyorsun. Demekki "Ve yapmayacagim dedigim birseyi yapmam, benim agzimdan soz bir kere, kalemimden kelime bir kere cikar..." dediğin doğru değil.

O soyledigimin bu meseleyle bir alakasi yok. Ben soyledigimin ardindayim, ama "oguz abinin tepkisini cekebilecegim gerekcesiyle" "buraya yazdigima" pisman oldum. Agzimdan soz bir kere cikar, ve cikti iste, eger cikmaz olaydi o yazdigimi duzenler seni yalanci durumuna dusurmeye calisabilirdim, ama bunlar benim degil " baskalarinin " (!) isi...

Seni iyice tanımaya başladım.

Ben seni Selahaddin Eyyubiden beri taniyorum :lol:

Oğuz adına konuşmam diyorsun o da cevap verseydi diyorsun. Bu nasıl yaman çalişki?

Burada cok anlamsiz bir cumle kurmussun, yine de cevap vermeye calisayim. Ben " o da cevap verseydi " falan demedim, "eger isterse oguz'un cevap vermesini istedigimi zira tepkisinden cekindigimi " soyledim. Sen ne yapiyorsun ki simdi burada ?

Eğer çok istiyorsan mesajını editleyebilirsin ve konu kapanır.

Bununla ilgili birseyler soyledim zaten...

Ama senin amacın belli durduk yere laf atıyorsun ortaya.

Ha ben manyagim, ortaya laf atip bunca isimin gucumun arasinda seninle hem de para harcayarak konusmaya calisiyorum beyhude, zira ne soylesem ya anlamiyorsun ya da anlamamazliktan geliyorsun, bu bir dipsiz kuyu...Kimseyle bir derdimin olmadigini ve olamayacagini defalarca soyledim daha once...

Herzaman dediğim gibi kimseye şirin gözükme gibi bir kaygım yok.

Boyle birsey oldugunu iddia etmedim. Ama "sirin gozukme, sirin ol, gerektiginde soylenecekleri soyle, gerekmedikce simsekleri ustune cekme" dedim...Yine diyorum...

Forumdan yolum gözükebilir, göreceğiz.

Sen gitmedikten sonra kimse seni buradan gonderemez...

Tehdite devam et bakalım. Şimdi çıkıyorum yanıt elbette vereceğim.

Tehdit etmedigimi ve edemeyegimi daha once de soyledim, istedigin gibi yanit verebilirsin, yeter ki benim yazdiklarimi silme, sonra yanlis anlasiliyor ;)

Haydi Kolay gelsin...

Bilge_Kagan
07-26-2005, 09:05 AM
Hocam kusura bakma ben yazarken sen yazmissin, goreydim yazmazdim...

Torcoman
07-28-2005, 05:42 AM
Bir anda falan değil. Herşeyi tek tek açıklayayım:

Torcomanı Pax ve diğer Orta Asyalilar için "Slav ırkından" ve "köpek" dediği için uyardım, uyarımı dkkate almadı birde "aptal insanlar" dedi. Banlamak zorunda kaldım.

Dervişe ise forumdan gelen yoğun tepki sonucu Colpan arkadaşımıza hakaret ettiği için ceza puanı verdim.

Jwel arkadaşımızda bir çok kişiye "hayvan" dedi. Uyardım. Ceza puanı vermedim.

Ben sadece şunu söylemek istiyorum ki, benim tepkilerimin modlukla falan alakası yok. Ben daha öncede bu forumda birçok kişiyle tartıştım, eleştirdim. Benim buradaki amacım Özbek ve Orta Asyalı arkadaşlarla iletişim içinde olmak.
Özbekçe öğrenemedimki hala özellikle Türkistan forumuna geliyorum. Yoksa diğer bölümlerede birçok ileti yolladım.

Forumda istenmiyorsam elbette gideceğim. Uzatmanın manası yok.

Yuuuh!!! böyle palavra yazdığını bilsem seni asparagaz.com'a davet ederdim.
ben kimseye köpek falan demedim, orta asyalılara neden küfredeyim, ben oralı değilmiyim zaten?!! Ingilizcen zayıf ise aşkalarından yardım alabilirdin erk. Ben yanlızca bana ve Türkistan fikrine sataşanlara "ringo" dedim. Ringo ingilizcede vatanını satan "dönek" anlamında kullanılır. Benim Pax ile aram gayet iyi , beni nasıl Pax a küfretmekle sıçlayabilirsin. Eğer Pax a küfredeceksem bu yazıyı yaşmış olabilirmiyim birkaç gün önce;

biraz geç oldu ama, ben bu siteyi kuranlara, özelliklede Türkistan forumunu açanlara, site adminlerine, Turan fikrine önyargıyla davranmayanlara çok teşekkür ediyorum.

Ben yanlızca bana sataşanlara karşılık verdim, hem sana ne oluyor, sana hiçbirşey demedimki, beni atmak veya ban" lamak için elinde hiçbir neden yoktu. Anlaşılan Pax tarafından sana verilen görevi eline yüzüne bulaştırdın, olay bu, ve bundan sonra sana yakışacak şey benden, orta asyalılardan ve pax dan özür dilemen.(ayrıca senin benim private mesajlarımı silme hakkını kim verdi sana)

Torcoman
07-28-2005, 05:45 AM

insan bu kadar güzelmi sallar

Bilge_Kagan
07-28-2005, 05:47 AM
Eline yuzune bulastirdigi vesaire falan dogru ama, bu yaziyi yazmanin vakti gecti. Bence bosuna bunlari yazarak tekrar uyari, ban vs. alma, Pax'i bekle :P

Aybike
07-28-2005, 08:28 AM
HOOOOOOOOOOOP bi dakka pm ler burada başkaları tarafından okunabiliyormu? Yada silinebiliyormu?Bilelim de..... :evil:

Torcoman
07-28-2005, 09:03 AM
HOOOOOOOOOOOP bi dakka pm ler burada başkaları tarafından okunabiliyormu? Yada silinebiliyormu?Bilelim de..... :evil:

ben bilmiş oldum, benim pm ler silinmiş

Bilge_Kagan
07-28-2005, 09:58 AM
Yasaklanmayla gelen birsey olabilir belki...

erk
07-28-2005, 09:59 AM
Yuuuh!!! böyle palavra yazdığını bilsem seni asparagaz.com'a davet ederdim.
ben kimseye köpek falan demedim, orta asyalılara neden küfredeyim, ben oralı değilmiyim zaten?!! Ingilizcen zayıf ise aşkalarından yardım alabilirdin erk. Ben yanlızca bana ve Türkistan fikrine sataşanlara "ringo" dedim. Ringo ingilizcede vatanını satan "dönek" anlamında kullanılır. Benim Pax ile aram gayet iyi , beni nasıl Pax a küfretmekle sıçlayabilirsin. Eğer Pax a küfredeceksem bu yazıyı yaşmış olabilirmiyim birkaç gün önce;

Ben yanlızca bana sataşanlara karşılık verdim, hem sana ne oluyor, sana hiçbirşey demedimki, beni atmak veya ban" lamak için elinde hiçbir neden yoktu. Anlaşılan Pax tarafından sana verilen görevi eline yüzüne bulaştırdın, olay bu, ve bundan sonra sana yakışacak şey benden, orta asyalılardan ve pax dan özür dilemen.(ayrıca senin benim private mesajlarımı silme hakkını kim verdi sana)

Slav kanı taşıyan insanlar demedinmi, dingo (Avustralyada köpek adı) demedinmi? Bak bunları demedim deme dedin hatta seni atmamak için iletini sildim.
Kürşat şahittir çünkü bana şikayet iletisi geldi. Yalanım yok yetti be!!!

Bilge_Kagan
07-28-2005, 10:12 AM
Slav kanı taşıyan insanlar demedinmi, dingo (Avustralyada köpek adı) demedinmi?

Ben yanlızca bana ve Türkistan fikrine sataşanlara "ringo" dedim. Ringo ingilizcede vatanını satan "dönek" anlamında kullanılır.

Gerekli aciklama yapilmis sanirim mevzubahis cumlede. Dikkatli okuyalim, eger yanlis varsa oradaki yaziyi buraya kanit olarak koyalim, koyamiyorsak da susalim...

erk
07-28-2005, 10:15 AM
Gerekli aciklama yapilmis sanirim mevzubahis cumlede. Dikkatli okuyalim, eger yanlis varsa oradaki yaziyi buraya kanit olarak koyalim, koyamiyorsak da susalim...

Sen nesin ya? Seninle alakam yok benim, muhatabım değilsin aslada olamazsı. Hadi başka kapıya başka yerde olay çıkar. Hadi...

Bilge_Kagan
07-28-2005, 11:02 AM
Sen nesin ya?

Senin, onun gibi bir kalem. Bunu kabullenip kabullenmemek sana kalmis...

Seninle alakam yok benim,

Ilgi alaka goster diyen yok zaten, oradakileri dikkatli oku yeter...

muhatabım değilsin aslada olamazsı

Bunu bana sen mi soyluyorsun :lol: ??

Hadi başka kapıya başka yerde olay çıkar. Hadi...

Sokak agziyla konusmani ve senin kimseyi bir yerden kovamayacagini bu ortamda bir kenara koyuyorum, simdi de olay cikaran adam olduk :lol: :lol:

Aybike
07-28-2005, 11:24 AM
Sen nesin ya? Seninle alakam yok benim, muhatabım değilsin aslada olamazsı. Hadi başka kapıya başka yerde olay çıkar. Hadi...

Kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :evil:
Şurda adam gibi gırgırımız geçelim...Gırgır şamata bilmediklerimizi öğrenelim..
Hepiniz le gurur duyuyorken,gebertmiyim şimdi.
Elimde kalacaksınız bücürler..Heeeeeeeeeyt nerde kılıcım.. :twisted:

oğuz
07-28-2005, 11:28 AM
007 aybike hanım kızdıysanız bi kova buz yollayalımmı:paint:

Bilge_Kagan
07-28-2005, 11:35 AM
Yok yok bu dakkadan sonra onu anca Passiflora falan paklar. Eli ayagi titriyor gibi yazmis :lol:

Aybike
07-28-2005, 11:40 AM
Yok yok bu dakkadan sonra onu anca Passiflora falan paklar. Eli ayagi titriyor gibi yazmis :lol:

arkaşlar galibam iki hafta yokum kapıda doktorlar bekliyo..Oğuz abilik yapmış yine sağolsun hhihihihi ben gidiyom hihihihiiii atda gidiyom baş baaaaaaş :lol: