View Full Version : Kırgınlığı bitirelim...
Arkadaşlar dostlar kırgınlığı bitirelim. Yanlışlarım olmuş olabilir, hassas olduğum noktalar olmuş olabilir. Gelin kırgınlığı bitirelim. Bu çağrım özellikle Bilge Kağan kardeşimedir. Olanları unutalım, esas hedefimiz olan Orta Asyalı kardeşlerimizle kaynaşmaya bakalım.
Bu çağrıma cevap bulacağımı umuyorum...
asena
07-26-2005, 04:36 AM
Valla su dakikadan sonra,bu iletiden sonra kirginliklara devam edene kimse saygi gostermez.
dervish
07-26-2005, 04:39 AM
asena ve aykizdan ozellerin gonderdigim mesajlara cevap vermesini bekliyorum.
yoksa bunlari amaclarina ulasmak icin orasindan burasindan hakaret sallayan, camur at izi kalsin niyetli insanlar olarak gormeye devam edecegim.
Valla su dakikadan sonra,bu iletiden sonra kirginliklara devam edene kimse saygi gostermez.
asena ve aykizdan ozellerin gonderdigim mesajlara cevap vermesini bekliyorum.
yoksa bunlari amaclarina ulasmak icin orasindan burasindan hakaret sallayan insanlar olarak gormeye devam edecegim.
Derviş bak güzel kardeşim ne var şimdi konuyu uzatmaya. Dünkü olaydan bahsediyorsan intihar durumunu bende kabullenemiyorum ama hakaret etmeye gerek yok. Unutalım gitsin. Bu başlık altında kırgınlıkları unutalım.
dervish
07-26-2005, 04:45 AM
hayir intihar ile alakasi yok bu konunun.
Derviş bak güzel kardeşim ne var şimdi konuyu uzatmaya. Dünkü olaydan bahsediyorsan intihar durumunu bende kabullenemiyorum ama hakaret etmeye gerek yok. Unutalım gitsin. Bu başlık altında kırgınlıkları unutalım.
asena
07-26-2005, 05:26 AM
ne zamandan beri ozellere gonderilen sorularin cevaplanilmasi zorunlulugu var?
herseyden once bir insan soru sorarken emredici sekilde soru yoneltirse,hele ki bunu ozelden yaparsa,o kisiye hicbir sekilde tatmin duygusunu tattirmaya istegim olmaz.
dervish
07-26-2005, 05:32 AM
Eger biri hakkinda birsey soyluyorsan, soyledigin seyin dogrulugunu ispatliyabileceksen soyle. Yoksa camur atan palavracinin teki durumuna dusersin. Ben zaten cevap veremediginiz icin fazlasiyla tatmin olmus durumdayim.
ne zamandan beri ozellere gonderilen sorularin cevaplanilmasi zorunlulugu var?
herseyden once bir insan soru sorarken emredici sekilde soru yoneltirse,hele ki bunu ozelden yaparsa,o kisiye hicbir sekilde tatmin duygusunu tattirmaya istegim olmaz.
kurshad
07-26-2005, 05:49 AM
Arkadaşlar dostlar kırgınlığı bitirelim. Yanlışlarım olmuş olabilir, hassas olduğum noktalar olmuş olabilir. Gelin kırgınlığı bitirelim. Bu çağrım özellikle Bilge Kağan kardeşimedir. Olanları unutalım, esas hedefimiz olan Orta Asyalı kardeşlerimizle kaynaşmaya bakalım.
Bir kirginlik oldugunu sanmiyorum yalnizca bir arkadasin dedigi gibi gecici bir "buzlanma" sozkonusu olmus olabilir.
Akildan cikarilmamasi gereken biriki sey var sadece;
Moderator yetkisini bir tehdit araci olarak ikidebir zikretmez.
Moderator kendisini bir forum uyesi lakin "esitler arasinda birinci" olarak gormelidir.
Moderator herseyin en iyi ve en uygun seklini bilmekle mukellef degildir.Dolayisiyla elestirilebilinir ve dogrunun ne oldugu tavsiye edilebilinir.
Moderator hesap verebilir, bilgi verebilir ve vermelidir.
En onemlisi de;Moderator her zaman son sozu soylemek zorunda degildir..
Yukarida zikrettiklerimi sadece senin icin soyluyor degilim. Tum moderatorler icin gecerli bu.
"Buzlanma" konusuna gelince; malum yaz mevsimi havada sicak.. Ozellikle bulundugum yerde!!:eyecrazy:
Hemen eriyecegine inaniyorum..
Bilge_Kagan
07-26-2005, 05:50 AM
Eger kisinin kirginliga devam edip etmeme yonundeki kararina saygi gostermeden ona saygi gostermeyeceklerse gostermesinler zaten. "Onu yaptigin icin bu bunu yaptigin icin o" diye saygi gosterilmez, insana insan oldugu icin saygi gosterilir ( kendimden ornek vereyim, Colpan basliginda dervish'in yazdiklarina cok kizmama ragmen seviyeyi hep korudum, soylediklerimin nedenini anlatmaya calistim, kendi dusuncelerini hala muhafaza ediyor olsa da o ne dedigimi anlamis olacak ki, daha fazla birsey yazmadi. Ayni saygiyi, erk'e de gosterdim. O kadar yazdiklarimi anlamamazdan gelmelerine, tribune oynamalarina hatta hakaret bile denilebilecek satasmalarina ( ornegin " Bana bak 17 yasindaki sahıs ! Sen tavsiye versen ne olur vermesen ne olur ! " -yasimla ilgili hala muallakta...- burada bana kendi yasinin benden buyuklugunu iddia ederek bana " kucuk " diye saldirmasindan ote, sanki 17 yasinda bir insanin beyni dusunceleri tavri olamazmis, insan olamazmis gibi bir konusma var ( eger ben 17 yasindaysam, hadi bakalim simdiye kadar kac kisi bu forumda benim 17 yasinda oldugumu dusunuyordu ? Gercekten merak ediyorum... ) ) Ben yine de "insandir, saygi gostermek lazim" diye tekrar tekrar anlattim meramimi, tum anlamazliklarina ragmen teker teker anlattim, en son o soylediklerinden sonra da asagi yukari 2 sayfalik bir yazi yazdim koydum foruma. Eh o saygi gosterilecek insan ne yapti peki ? Benim o kadar yazimi silip ( kendisi son yazisinda hodri meydan demis olmasina karsin ) kendi yazilarini birakarak " aha ben Burak Gokhani mat ettim " goruntusune girdi, zaten o an insan bile olarak tum saygimi kaybettim ( sonra tekrar "tavsiye" etmem uzerine kendi iletilerini de silmesiyle bir nebze saygi duydurdu yine... ). Bu tavirlarin ardindan, ben bundan sonra kimseyle barisik danisik olamam, sadece meseleyi uzatmam...
Ha oldu kirginligi biraktik bakalim ne olacak...Insan insan gibi muamele gorecek mi...
Buldun...Bundan sonra sana birsey yazarak vakit kaybetmeyecegim, kendi isime bakacagim...
dervish
07-26-2005, 06:19 AM
http://web.mit.edu/newsoffice/2003/demaine-0226.html
http://theory.lcs.mit.edu/~edemaine/cv.pdf
Eger kisinin kirginliga devam edip etmeme yonundeki kararina saygi gostermeden ona saygi gostermeyeceklerse gostermesinler zaten. "Onu yaptigin icin bu bunu yaptigin icin o" diye saygi gosterilmez, insana insan oldugu icin saygi gosterilir ( kendimden ornek vereyim, Colpan basliginda dervish'in yazdiklarina cok kizmama ragmen seviyeyi hep korudum, soylediklerimin nedenini anlatmaya calistim, kendi dusuncelerini hala muhafaza ediyor olsa da o ne dedigimi anlamis olacak ki, daha fazla birsey yazmadi. Ayni saygiyi, erk'e de gosterdim. O kadar yazdiklarimi anlamamazdan gelmelerine, tribune oynamalarina hatta hakaret bile denilebilecek satasmalarina ( ornegin " Bana bak 17 yasindaki sahıs ! Sen tavsiye versen ne olur vermesen ne olur ! " -yasimla ilgili hala muallakta...- burada bana kendi yasinin benden buyuklugunu iddia ederek bana " kucuk " diye saldirmasindan ote, sanki 17 yasinda bir insanin beyni dusunceleri tavri olamazmis, insan olamazmis gibi bir konusma var ( eger ben 17 yasindaysam, hadi bakalim simdiye kadar kac kisi bu forumda benim 17 yasinda oldugumu dusunuyordu ? Gercekten merak ediyorum... ) ) Ben yine de "insandir, saygi gostermek lazim" diye tekrar tekrar anlattim meramimi, tum anlamazliklarina ragmen teker teker anlattim, en son o soylediklerinden sonra da asagi yukari 2 sayfalik bir yazi yazdim koydum foruma. Eh o saygi gosterilecek insan ne yapti peki ? Benim o kadar yazimi silip ( kendisi son yazisinda hodri meydan demis olmasina karsin ) kendi yazilarini birakarak " aha ben Burak Gokhani mat ettim " goruntusune girdi, zaten o an insan bile olarak tum saygimi kaybettim ( sonra tekrar "tavsiye" etmem uzerine kendi iletilerini de silmesiyle bir nebze saygi duydurdu yine... ). Bu tavirlarin ardindan, ben bundan sonra kimseyle barisik danisik olamam, sadece meseleyi uzatmam...
Ha oldu kirginligi biraktik bakalim ne olacak...Insan insan gibi muamele gorecek mi...
Buldun...Bundan sonra sana birsey yazarak vakit kaybetmeyecegim, kendi isime bakacagim...
Tamam o halde sorun çözüldü :D
4twelve
07-26-2005, 07:37 AM
Erk takdire sayan bi hareket,helal olsun sana ama ayni seyi Jwel ile de yapmakta fayda var derim ben;)
Erk takdire sayan bi hareket,helal olsun sana ama ayni seyi Jwel ile de yapmakta fayda var derim ben;)
Sevgili 4twelve benim bu mesajım herkese, Jwel hanimda dahil. Ben kendisini kaç kere uyardim, kayıtlarda var insanlara "hayvan" diyor. Uyardım gene diyor. Ben daha ne yapayım? Hala devam ediyor konuyu uzatıyor. Benim bu çağrım herkese.
4twelve
07-26-2005, 07:42 AM
Sevgili 4twelve benim bu mesajım herkese, Jwel hanimda dahil. Ben kendisini kaç kere uyardim, kayıtlarda var insanlara "hayvan" diyor. Uyardım gene diyor. Ben daha ne yapayım? Hala devam ediyor konuyu uzatıyor. Benim bu çağrım herkese.
Dogru da o TUrkce bilmiyorki.....;)
Dogru da o TUrkce bilmiyorki.....;)
İngilizce söylüyorum gene devam ediyor. Herşeyin kanıtı ortada "Erk" konu başlığı altında buradaki bazı insanlar hayvanat bahçesinden gelme diyor. Yani hayvan diyor. Yapabileceğim ne varki?
Sevgi, Saygı, Rahmat
4twelve
07-26-2005, 07:54 AM
İngilizce söylüyorum gene devam ediyor. Herşeyin kanıtı ortada "Erk" konu başlığı altında buradaki bazı insanlar hayvanat bahçesinden gelme diyor. Yani hayvan diyor. Yapabileceğim ne varki?
Sevgi, Saygı, Rahmat
Ya bak aslinda oyle,evet insanlara nasil davranmasini bilmeyen uyeler var bu forumda bu yanlis degilki,baksana Asena nin basina gelene ona yakin olaylar Jwelin de basina geldi hatta bir kiz arkadasimi forum a davet ettim uye oldu,bir daha da girmek istemedi foruma,yani bu kadar insanin oldugu yerde hayvanlarda olacaktir,bu gayet normal...Bence bunu soyledigi icin kizma kardesim
Bilge_Kagan
07-26-2005, 07:55 AM
http://web.mit.edu/newsoffice/2003/demaine-0226.html
http://theory.lcs.mit.edu/~edemaine/cv.pdf
Anlamadim konusma ingilizcesinden ote bir ingilizcem olmadigi icin ama sanirim "bugun duydugum en guzel haber" basligi altina gidecek yazi yanlislikla buraya gelmis ?...
dervish
07-26-2005, 07:56 AM
Hayir o "Yash meselesi" icin
Anlamadim konusma ingilizcesinden ote bir ingilizcem olmadigi icin ama sanirim "bugun duydugum en guzel haber" basligi altina gidecek yazi yanlislikla buraya gelmis ?...
Ya bak aslinda oyle,evet insanlara nasil davranmasini bilmeyen uyeler var bu forumda bu yanlis degilki,baksana Asena nin basina gelene ona yakin olaylar Jwelin de basina geldi hatta bir kiz arkadasimi forum a davet ettim uye oldu,bir daha da girmek istemedi foruma,yani bu kadar insanin oldugu yerde hayvanlarda olacaktir,bu gayet normal...Bence bunu soyledigi icin kizma kardesim
4twelve ferdona uyarı verdim. Ben sadece bir aracıyım siz söyleyeceksiniz ben yapacağım. Jwele de o tarz yaklaşan olduysa onuda uyaralım.
Ancak bakın Jwel olayı farklı. Kendisi Torcomanla konuşuyordu. Torcoman sizlere Slav ırklı köpekler v.b sözler söyledi. Jwelde hayvanlar dedi. Uyardım iletilerini sildim. Torcoman gene devam edince banladım, Jwele birşey demedim. Yine devam etti yine hayvanlar dedi. Ben daha ne yapayım?
Bilge_Kagan
07-26-2005, 08:01 AM
Hayir o "Yash meselesi" icin
Eh...Oyleyse umalim da gitmesi gereken yere gitmis olsun ;)
Bakın erk arkadaş kırgınlığı bitirelim diye başlık açmış...
Bizde uyalım ve kırgınlığı bitirelim ! Aramazda çözemediğimiz olaylarıda zamana bırakalım zaman her şeyin ilacıdır;)
Bakın erk arkadaş kırgınlığı bitirelim diye başlık açmış...
Bizde uyalım ve kırgınlığı bitirelim ! Aramazda çözemediğimiz olaylarıda zamana bırakalım zaman her şeyin ilacıdır;)
Tamam sizden de bu cevabı beklerdim zaten.
Sevgi Saygı Rahmat.
Aybike
07-26-2005, 10:02 AM
Sevgi Saygı Rahmat.
Oğlum ikide bir rahmet okuma be...
bizde rahmet ölüye okunur ..tüylerim diken diken oluyor valla :lol:
kurshad
07-26-2005, 10:23 AM
Sevgi Saygı Rahmat.
3 gunluk sikiyonetimin bilancosu;
Turcoman; banned
Fedon; probably banned
B.kagan; 6 level of warning
Dervish; 6 level of warning
Jwel; 3 level of warning
Erk; 3 level of warning
:kill:
Daha asilacaklarin listesini aciklamiyoruz( Bu arada dikkat ettiyseniz "biz" diyorum, artik ben de cunta saflarindayim.Napalim zoru gorduk :lol: )
Yeni yonetim huzuru saglamaya devam edecek.. Ozellikle buradan fenerbahce mafyasini uyariyorum.Boyle devam ederse "bad post" olarak sapkin fenerli fikirler rapor edilecektir..
Dokunmayin moduma :mrgreen:
3 gunluk sikiyonetimin bilancosu;
Turcoman; banned
Fedon; probably banned
Jwel; 3 level of warning
Erk; 3 level of warning
Daha asilacaklarin listesini aciklamiyoruz( Bu arada dikkat ettiyseniz "biz" diyorum, artik ben de cunta saflarindayim.Napalim zoru gorduk :lol: )
Yeni yonetim huzuru saglamaya devam edecek.. Ozellikle buradan fenerbahce mafyasini uyariyorum.Boyle devam ederse "bad post" olarak sapkin fenerli fikirler rapor edilecektir..
Bir GS.linin niye ezik olduğunu biliyormusun kardeşim ?
Çünkü o sıkıştığı zaman saf değiştirir:lol:
kurshad
07-26-2005, 10:31 AM
Yaziver erk suna 3-5 warning akli basina gelsin...
Yasasin Erk!
Cavuseskular olmez!! :lol: :lol:
:guill:
4twelve
07-26-2005, 10:35 AM
Sen akillanmadin galiba ustam alooo..EZIKBAHCE size ait bir tabir aloo.usgta
Alo başkan
pasta kesilecek
KES
Aybike
07-26-2005, 10:51 AM
Alo başkan
pasta kesilecek
KES
Evet zafer pastası..Ezikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer... :lol:
Kıskançlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hahahahahahahahahhaa :lol:
Evet zafer pastası..Ezikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer... :lol:
Kıskançlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hahahahahahahahahhaa :lol:
Bu pasta kesme seranomisi fazla samimi değilmi:rolleyes: :lol:
Aybike
07-26-2005, 11:00 AM
[QUOTE=
senin askerdeki halinden iyidir be oğuzum :lol:
kurshad
07-26-2005, 11:11 AM
[QUOTE=
senin askerdeki halinden iyidir be oğuzum :lol:
aybike, nedir "oguz askerde" efsanesi ??
asena
07-26-2005, 11:13 AM
"asena" baslikli threadde oguzun asker arkadasiyla bir resmi vardi
aspava koymustu sanirim o resmi oraya
aspava
07-26-2005, 11:18 AM
buradan bak bakalım ne olmuş oğuz'a:twisted::twisted:
http://www.forum.uz/showthread.php?t=23058&page=2&pp=15
kurshad
07-26-2005, 11:29 AM
buradan bak bakalım ne olmuş oğuz'a:twisted::twisted:
http://www.forum.uz/showthread.php?t=23058&page=2&pp=15
Gormeseydim daha iyiydi.Cizdin karizmayi be oguz..
Bir fenerlinin trajikomik hali.. yumusacik bir askerlik olmus anlasilan :lol: :lol:
Gormeseydim daha iyiydi.Cizdin karizmayi be oguz..
Bir fenerlinin trajikomik hali.. yumusacik bir askerlik olmus anlasilan :lol: :lol:
Cık kardeşim:lol:
Buna hedeften uzaklaştırma politikası derler bizim ellerde:lol:
Sadece şu kadarını söylim; Ben bu arkadaşı birliğinde ziyaret ettim ve resmini çektim:shock: gerisini anladınnnn sen anladınnnn:lol: :lol:
kurshad
07-26-2005, 11:37 AM
Sadece şu kadarını söylim; Ben bu arkadaşı birliğinde ziyaret ettim ve resmini çektim:shock: gerisini anladınnnn sen anladınnnn:lol: :lol:
:inlove:
ne diyeyim aga..
Allah mesud etsin, kimseyi de fenerli etmesin..:mrgreen:
Gelmedi desene,
Resim çekmedi desene,
Beni o pozda yakalamadı desene,
anladın sen anladında bu arada bütün forumda anladı:lol:
:inlove:
ne diyeyim aga..
Allah mesud etsin, kimseyi de fenerli etmesin..:mrgreen:
Yok o Beşiktaşlı:lol: :lol:
Bu arada
007 Aybike hanım seriye almış gidiyorsunuzda bizim sipariş ne oldu:shock:
Daaaa beklicezmi:rolleyes:
aspava
07-26-2005, 11:42 AM
yok yok sen anlamıyon ama bu fıkra sana anlatır:twisted::twisted::twisted:
"Günün gecici modasina uymakta olan" bir anaokulu ögretmeni sinifa
kendisinin "Fenerli" oldugunu ögünerek aciklayarak büyük heyecan
icerisinde
4 yas grubu cocuklara aralarinda ki Fener taraftarlarinin el
kaldirmalarini
ister.Taraftar kelimesinin bile ne oldugunu bilemeyen; ancak cok
sevdikleri
ögretmenlerini gibi olmaya özenen ufakliklar zipkin gibi kollari
kaldirmislar hemen , biri haric...
Ögretmen ufaklik Mert'in yaninda almis solugu ve neden digerlerinden
farkli
olmak istedigini sormus "Ben Fenerli degilim de ondan " diye cevap
vermis.Ögretmen hafif sinirli "Peki sen nelisin o zaman? "diye
sormus.!
"Cimbomluyum ben" , demis kücük firlama.
Ögretmen , birazda kizarak kücük adama'e neden Cimbom'u tuttugunu
sormus...
"Benim babamda Galatasarayli annem de " diye cevaplamis yine
gururla...
Ögretmen iyice sinirlenerek ,yanaklari da al al olmus bir sekilde
dayanamayarak cikismis:
"Böyle sacma sebep olmaz, bir düsün bakalim ufaklik meselaa...senin
annenle
baban birer geri zekali olsalardi , sen ne olurdun ?"
kücük adam önce duraklamis sonra gülümseyerek cevap vermis....
"Tabii ki F e n e r l i..."
Aybike
07-26-2005, 11:43 AM
ya kürşadım cimbomlum..biz bunu bu hallerini saklarkene aspava açık verdi..gördün demi..bide ben aspavayı çektim deyip kıvııyor..bak şimdi aspava her normal türk genci gibi vaktinde askere gitti doğrudur.
Ama bizim bu oğuzum ezikim,ha şu üniversiteydi ha bu universiteydi derken
askerliğini biraz geç yaptı yani aspavada onu ziyarete gitti..yaştan kıvırmaya bakıyo ama yemezler..geç yaptı askerliğini anlarsın ya..
Ha aspavaya gelinceee yapmasaydı keşke..şimdi biz bu oğuzuma kız bulmada zorlanceeez be... :lol:
şu an trabzon oynuyor ve ben öyle heycanlıyımki tv nin içine girecem nerdeyse..kim aşıladı bu futbolu bana beeeeeeeeeeee ..ah baba ah.. :lol:
Aybike
07-26-2005, 11:44 AM
[QUOTE=aspava][b]yok yok sen anlamıyon ama bu fıkra sana anlatır:twisted::twisted::twisted:
Ben onun tam tersini okumuştum hırsızlıkmı yapıyon sen ha :lol:
yok yok sen anlamıyon ama bu fıkra sana anlatır:twisted::twisted::twisted:
"Günün gecici modasina uymakta olan" bir anaokulu ögretmeni sinifa
kendisinin "Fenerli" oldugunu ögünerek aciklayarak büyük heyecan
icerisinde
4 yas grubu cocuklara aralarinda ki Fener taraftarlarinin el
kaldirmalarini
ister.Taraftar kelimesinin bile ne oldugunu bilemeyen; ancak cok
sevdikleri
ögretmenlerini gibi olmaya özenen ufakliklar zipkin gibi kollari
kaldirmislar hemen , biri haric...
Ögretmen ufaklik Mert'in yaninda almis solugu ve neden digerlerinden
farkli
olmak istedigini sormus "Ben Fenerli degilim de ondan " diye cevap
vermis.Ögretmen hafif sinirli "Peki sen nelisin o zaman? "diye
sormus.!
"Cimbomluyum ben" , demis kücük firlama.
Ögretmen , birazda kizarak kücük adama'e neden Cimbom'u tuttugunu
sormus...
"Benim babamda Galatasarayli annem de " diye cevaplamis yine
gururla...
Ögretmen iyice sinirlenerek ,yanaklari da al al olmus bir sekilde
dayanamayarak cikismis:
"Böyle sacma sebep olmaz, bir düsün bakalim ufaklik meselaa...senin
annenle
baban birer geri zekali olsalardi , sen ne olurdun ?"
kücük adam önce duraklamis sonra gülümseyerek cevap vermis....
"Tabii ki F e n e r l i..."
Birincisi bu copy paste daha önce yapılan copy pastenin copy pastesi yani tavşanın suyunun suyu:lol:
İkincisi,senden senin beyninden çıkma taze ve ince zeka ürünü yazılar bekliyoz:lol: :lol:
Üçüncüsü,bu bjk.lilerin ortak derdimidir copy paste yapmadan dertlerini anlatamamak:lol: :lol: :lol:
Dördüncüsü,boşuna zorlanma çırpındıkça bataklığa saplanıyon...:lol:
BENDE ANLADIM ONLARDA ANLADI
Aybike
07-26-2005, 11:46 AM
pardon aspava yanlış okumuşum...şarap işte ..şişede durduğu gibi durmuyor..hehheehehe...aynen doğru valla..heheheheh ölüyom gülmekten komşular beni deli sanacak valla..hahahhahaahaha
ya kürşadım cimbomlum..biz bunu bu hallerini saklarkene aspava açık verdi..gördün demi..bide ben aspavayı çektim deyip kıvııyor..bak şimdi aspava her normal türk genci gibi vaktinde askere gitti doğrudur.
Ama bizim bu oğuzum ezikim,ha şu üniversiteydi ha bu universiteydi derken
askerliğini biraz geç yaptı yani aspavada onu ziyarete gitti..yaştan kıvırmaya bakıyo ama yemezler..geç yaptı askerliğini anlarsın ya..
Ha aspavaya gelinceee yapmasaydı keşke..şimdi biz bu oğuzuma kız bulmada zorlanceeez be... :lol:
şu an trabzon oynuyor ve ben öyle heycanlıyımki tv nin içine girecem nerdeyse..kim aşıladı bu futbolu bana beeeeeeeeeeee ..ah baba ah.. :lol:
Aybike hanım bir doğru bir yanlış...
Birincisi üniversite dalgalarına askere geç gidilmiştir:lol:
İkincisi aspava beni askerde hiç ziyaret etmemiştir LAKİNNNNNNNNNN ben onu hem ziyaret edip hemde resim çekmişimdir:lol:
Yalansa yalan desin:lol:
pardon aspava yanlış okumuşum...şarap işte ..şişede durduğu gibi durmuyor..hehheehehe...aynen doğru valla..heheheheh ölüyom gülemketen komşular beni deli sanacak valla..hahahhahaahaha
Ürgüp yöresinin beyaz şarabı olsun:shock:
Aybike
07-26-2005, 11:52 AM
Ürgüp yöresinin beyaz şarabı olsun:shock:
oğlum susuuuuun beni deli ilan edecekler..geberiyom valla gülmekten :lol:
oğuz şu an ne dinliyom biliyonmu...oynama şıkıdım şıkıdım.. :lol:
veeeeeeeeeeeeeeeeeee....oğlumu özledim bilet bulamamış gelemiyooooor...
şimdide bu adam benim babam türküsü Fatih kısa parmaktaaaaan..gelde ağlama ;)
Aybike
07-26-2005, 11:54 AM
Türk insanı ne tuhaf demi..ağlamayı gülmeye karıştıran ve tüm duyguları bir anda yaşayabilen..veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gol rumlar gol attı arkadaşlar.. :(
aspava
07-26-2005, 12:09 PM
Türk insanı ne tuhaf demi..ağlamayı gülmeye karıştıran ve tüm duyguları bir anda yaşayabilen..veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gol rumlar gol attı arkadaşlar.. :(
maç 90 dakika unuttunmu ?:P
aspava
07-26-2005, 12:29 PM
Aybike hanım bir doğru bir yanlış...
Birincisi üniversite dalgalarına askere geç gidilmiştir:lol:
İkincisi aspava beni askerde hiç ziyaret etmemiştir LAKİNNNNNNNNNN ben onu hem ziyaret edip hemde resim çekmişimdir:lol:
Yalansa yalan desin:lol:
budamı yanlış
sen anlatmıyormuydun bir gün mağaraya düştüm diye...:twisted::twisted::twisted:
http://pro.kayzer.net/random/komiks/3.gif
Jwel; 3 level of warning
Erk; 3 level of warning
Enver Paşam tüm Fenerlileri atana kadar savaşa devam... Bu gece 2 kişi yollarız :D EN BÜYÜK CİM BOM BOM :D
Şaka bir yana Bilge Kağana ve kendime verdiğim ceza puanları dışında verilen ceza puanlarının hepsi objektiftir.
Özellikle ferdon adlı şahış çok büyük bir terbiyesizlik yapmıştır. Bayan arkadaşlardan talep gelirse kendisini banlayabiliriz. Torcomanı ise içimden gelmeyerek banlamak zorunda kaldım.
asena
07-26-2005, 12:34 PM
Peki reputation olayi bu warnlari kurtarir mi?
sunguroglu
07-26-2005, 12:37 PM
öğretmenin öğrencilerine garip teklifi
Bir lise öğretmeni bir gün derste öğrencilerine bir teklifte bulunur: 'Bir hayat deneyimine katılmak ister misiniz?' Öğrenciler çok sevdikleri hocalarının bu teklifini tereddütsüz kabul ederler. 'O zaman' der öğretmen. 'Bundan sonra ne dersem yapacağınıza da söz verin' öğrenciler bunu da yaparlar.
Şimdi yarınki ödevinize hazır olun. Yarın hepiniz birer plastik torba ve beşer kilo patates getireceksiniz! Öğrenciler, bu işten pek bir şey anlamamışlardır.
Ama ertesi sabah hepsinin sıralarının üzerinde patatesler ve torbalar hazırdır. Kendisine meraklı gözlerle bakan öğrencilerine şöyle der öğretmen: 'Şimdi, bugüne dek affetmeyi reddettiğiniz her kişi için bir patates alın, o kişinin adını o patatesin üzerine yazıp torbanın içine koyun.' Bazı öğrenciler torbalarına üçer beşer tane patates koyarken, bazılarının torbası neredeyse ağzına kadar dolmuştur. Öğretmen, kendisine 'Peki şimdi ne olacak?' der gibi bakan öğrencilerine ikinci açıklamasını yapar: 'Bir hafta boyunca nereye giderseniz gidin, bu torbaları yanınızda taşıyacaksınız. Yattığınız yatakta, bindiğiniz otobüste, okuldayken sıranızın üstünde, hep yanınızda olacaklar.'
Aradan bir hafta geçmiştir. Hocaları sınıfa girer girmez, denileni yapmış olan öğrenciler şikayete başlarlar: 'Hocam, bu kadar ağır torbayı her yere taşımak çok zor.' 'Hocam, patatesler kokmaya başladı. Vallahi, insanlar tuhaf bakıyorlar bana artık. Hem sıkıldık, hem yorulduk?'
Öğretmen gülümseyerek öğrencilerine şu dersi verir: 'Görüyorsunuz ki, affetmeyerek asıl kendimizi cezalandırıyoruz. Kendimizi ruhumuzda ağır yükler taşımaya mahkum ediyoruz. Affetmeyi karşımızdaki kişiye bir ihsan olarak düşünüyoruz, halbuki affetmek en başta kendimize yaptığımız bir iyiliktir.
Peki reputation olayi bu warnlari kurtarir mi?
Warnlar zaten belli bir süre için. Kalıcı değil yani. Yine Torcoman akadaşımızda sadece 3 günlüğüne banlandı geri gelecek, umarım.
Forumdan atılmak için 3 kez banlanmak gerekiyor. Yani toplam 27 warn alınmalı, eğer yanlış bilmiyorsam.
Aybike
07-27-2005, 03:47 AM
budamı yanlış
sen anlatmıyormuydun bir gün mağaraya düştüm diye...:twisted::twisted::twisted:
http://pro.kayzer.net/random/komiks/3.gif
Aybike
07-27-2005, 04:15 AM
007 Aybike hanım sizede helal olsun:lol:
Valla bilmem gari oğuzum..sen bana anlatmadınki askerlik anılarını..aspavaya anlattın..eğer bana deseydin ben sır tutmasını bilirdim :lol:
Şimdi karikatüre bakıp altta yazılanları görünce ben bile şaşırdım:shock:
Eğer siz şaşırmadıysanız bunuda sizin geniş olan vurdumduymazlığınıza verelim:lol:
Askerlik anılarımı benim aspava bilmez ama dinlemek isterseniz zevkle anlatırım;)
4twelve
07-27-2005, 07:45 AM
Usta,senin durum cok vahim,seni artik ben bile kurtaramam,kotu makasa almislar seni,bu gidisle sen bu diyari aspava ve aybike birakirsin gibi bi his var,ama biliyon bagci biziz:twisted:
aspava
07-27-2005, 07:52 AM
Usta,senin durum cok vahim,seni artik ben bile kurtaramam,kotu makasa almislar seni,bu gidisle sen bu diyari aspava ve aybike birakirsin gibi bi his var,ama biliyon bagci biziz:twisted:
tek kelimeyle resimli anlatım :twisted:
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/k378.jpg
Aybike
07-27-2005, 07:56 AM
Şimdi karikatüre bakıp altta yazılanları görünce ben bile şaşırdım:shock:
Eğer siz şaşırmadıysanız bunuda sizin geniş olan vurdumduymazlığınıza verelim:lol:
Askerlik anılarımı benim aspava bilmez ama dinlemek isterseniz zevkle anlatırım;)
Gerek yok kalsın...öle sapık anıları dinlemem ben..resimler herşeyi anlatıyor..
aspava ya uyarı vermek lazım böyle arkadaş sırlarını ortya çıkarıyor çok ayıp çoooook... :lol:
Torcoman
07-28-2005, 05:49 AM
4twelve ferdona uyarı verdim. Ben sadece bir aracıyım siz söyleyeceksiniz ben yapacağım. Jwele de o tarz yaklaşan olduysa onuda uyaralım.
Ancak bakın Jwel olayı farklı. Kendisi Torcomanla konuşuyordu. Torcoman sizlere Slav ırklı köpekler v.b sözler söyledi. Jwelde hayvanlar dedi. Uyardım iletilerini sildim. Torcoman gene devam edince banladım, Jwele birşey demedim. Yine devam etti yine hayvanlar dedi. Ben daha ne yapayım?
arkadaşım, heryeri yalanlarınla batırmışsın, gerçekten büyük bir özür bekliyorum, bu olay burada kapanmaz
Aybike
07-28-2005, 08:23 AM
arkadaşım, heryeri yalanlarınla batırmışsın, gerçekten büyük bir özür bekliyorum, bu olay burada kapanmaz
Döndünmü? hoşgeldin..Bırak böyle kalsın artık..kurcalama torco... :lol:
Torcoman
07-28-2005, 09:10 AM
Döndünmü? hoşgeldin..Bırak böyle kalsın artık..kurcalama torco... :lol:
yalanlara bak, Allah koru yarabbi:D:D korktum valla
böyle sıkan birisi hiç görmemiştim
Nasıl yalan Torcoman Slav kanı taşıyan insanlar ve dingo kelimelerini kullanmadın mı? Kapanmazsa kapanmasın ne yapacaksın?
Bilge_Kagan
07-28-2005, 10:07 AM
"Ringo" yani " vatan haini, donek " dedi diye hatirliyorum ama ?
Hem sen neden hala insanlari tahrik ediyorsun erk, "kapanmazsa kapanmasin ne yapacaksin" diye ? Birak artik su klavye delikanliligini adam akilli yoneticilik yap... ( simdi burada birseyleri savunmaya calisirsan oguz'un sana okuttugu Seyh Edebalinin sozlerini animsa derim... )
"Ringo" yani " vatan haini, donek " dedi diye hatirliyorum ama ?
Hem sen neden hala insanlari tahrik ediyorsun erk, "kapanmazsa kapanmasin ne yapacaksin" diye ? Birak artik su klavye delikanliligini adam akilli yoneticilik yap... ( simdi burada birseyleri savunmaya calisirsan oguz'un sana okuttugu Seyh Edebalinin sozlerini animsa derim... )
Tahrik eden benmiyim o mu? Bu konu burada kapanmayacak diyen o değilmi? Biraz yansız baksana olaylara. Ha dingo, köpek demiş ha vatan haini dönek hakaret değilmi? Banlamayım diye yazısını sildim uyardım yine "stupid people" dedi. Daha napayım? Benim vicdanım çok rahat kimseye haksızlık yapmadım Torcomanda biliyor, Jwel ve Kürşat şahit. Zaten Kürşat bad post iletiside yolladı.
Senden akıl alacak değilim B.K Torcoman zaten 6 ceza puanını önceden almıştı o zaman neden birşey demedi? Gelmiş bana saldırıyor. Torcomanın avukatlığı sana mı düştü? Seninle bir daha işim olmaz diyorsun yine gelip laf atıyorsun. Nerede senin "kalemimden birkere çıkar v.b sözlerin. Ne yüzsüz şeysin sen. Git biraz başkasıyal uğraş.
Bilge_Kagan
07-28-2005, 10:59 AM
Tahrik eden benmiyim o mu?
Haksiz oldugunu dusundugu bir bicimde siteden atildiysa, boyle seyleri kizginlikla yazmasi normal, ben olsam daha agir seyler yazardim. Senin gorevin ( ha simdi " bana gorevimi ogretme " falan dersin diye soyluyorum, o uyeler olmadiktan senin gorevinin de bir onemi yok ) her durum karsisinda sogukkanli davranip gereken seyleri gerektigi zamanda gerektigi bicimde yapmak. O oyle yazdi diye senin yonetici olarak " anam cok pis gaza geldim birseyler yazayim da havami bulayim " diyerek oraya yazi yazman, bir de mahalle agziyla karsilik vermen hic hos degil. Ben senin yerinde olsam kibarca uyarir, yaptigimin nedenini aciklar, eger hatam varsa anlatmasini isterdim. Anlatti da hatali olduguma karar verirsem ozur de dilerdim...Bu tip bir tepkiyi senden beklemek herkesin hakki sanirim ?
Bu konu burada kapanmayacak diyen o değilmi?
O seni tehdit etti, ya da kotu birsey soyledi de mi sen buna dayanarak " kapanmasin ne olacak ?! " diye karsilik veriyorsun ? Adam burada konunun seninle ilgili yaninin degil, kendine yapilan haksizlikla ilgili konunun kapanmayacagindan bahsediyor ve istedigi aciklamayi almak da hakki eger hala ayni seyi dusunuyorsa. Senin gorevin de bekledigi karsiligi vermek.
Biraz yansız baksana olaylara.
Yanlilik konusunda birseyler anlatmistim sana ama sanirim hala anlamamissin...Kimsenin tarafinda degilim, kimi hakli gorduysem onun yanindayim...
Ha dingo, köpek demiş ha vatan haini dönek hakaret değilmi?Banlamayım diye yazısını sildim uyardım yine "stupid people" dedi. Daha napayım?
Bence bu kadar kolay olmamali bir insanin foruma girisini engellemek. Ustelik daha once hic boyle birsey olmamasina ragmen su iki uc gunluk senin doneminde olmasi, senin olaylari kisisel algilayisinin eseri bence...Biraz birak, vatan haini degilse eger mevzu bahis kisi ve kisiler, zaten bunu kendileri kanitlayabilirler hem de gayet basit bir sekilde, ustelik Torcoman'i de forum ortasinda rahatca bozabilirler...Hayvana tamam karsiyim, ama vatan haininde birsey yok ( oyleyse her hortumculara vatan haini ( ki ben forum icinde bu herifler icin daha agir kelimeler de kullanmis olabilirim... ) diyene de uyari verelim hadi ne olacak ? ). Yetki kullanmak konusunda bu kadar comert davranmaman gerekir...
Benim vicdanım çok rahat kimseye haksızlık yapmadım Torcomanda biliyor, Jwel ve Kürşat şahit. Zaten Kürşat bad post iletiside yolladı.
Buna ben karisacak degilim...Koru korune taraf tutmuyorum, senin yaptigin hareketin yanlisligindan bahsederken nasil olduysa bir anda Torcoman'in ringo deyisini savunuyormusum gibi birsey cikti ortaya...Ben sadece yanlisi duzelttim, sen meseleyi yine kisisel aldin, senin tercihin...
Senden akıl alacak değilim B.K
Kullanici adim " Bilge_Kagan " dikkatli yaz ! Hala daha benden akil alip almayacagini konusuyorsun. Canim kardesim, benden " fikir " alacaksin, ne benim soylediklerimi kendi suzgecinden gecirmeden yap, ne de hic kabullenmemezlik et. Orta yolu bul, yoneticilik yaptigin uyeleri dikkate al biraz !
Torcoman zaten 6 ceza puanını önceden almıştı o zaman neden birşey demedi?
Torcoman o sira haksizliga ugradigini dusunmemis olacak ki hic sikayet etmedi, ben de bu konu uzerine birsey bilmiyorum. Yoksa neden demeyeyim eger haksizlik gorduysem ( ki burada -tekrar ediyorum- benim savundugum sey Torcomanin hareketi degil haklari... )
Gelmiş bana saldırıyor.
Defalarca soyledim...
Torcomanın avukatlığı sana mı düştü?
Dikkat edersen ilk iletime, kimsenin avukatligini yapmiyorum. Sen kimi neyle suclayarak tribunlere oynadiginin farkinda misin acaba ? Hem isterse duser, sanane bundan ? Kimi hakli goruyorsam onun tarafinda bulunamaz miyim ( tekrar tekrar ediyorum, kimsenin tarafinda degilim... ) ?
Seninle bir daha işim olmaz diyorsun yine gelip laf atıyorsun.
" Sana laf attigim " kanisina nereden kapildin acaba ?
Nerede senin "kalemimden birkere çıkar v.b sözlerin.
Bunun konuyla bir alakasi olmamasi durumuna ragmen bir cumle soyleyeyim, yukarida yazdigim gibi kimseye laf atmiyorum, satasmiyorum, forum ortaminda kisisel birsey yapmiyorum. Bunu kisisel algilamak senin sorunun, bir an once psikolojik tedavi gerektiriyor da olabilir...
Ne yüzsüz şeysin sen.
Sozlerine dikkat et !
Git biraz başkasıyal uğraş.
Defalarca soyledim...
Aybike
07-28-2005, 11:12 AM
yalanlara bak, Allah koru yarabbi:D:D korktum valla
böyle sıkan birisi hiç görmemiştim
Anlamadım torco benmi yalan söylemişim?
Anlamadım torco benmi yalan söylemişim?
Eğlence başladı:rofl: :rofl:
Aybike
07-28-2005, 11:15 AM
Eğlence başladı:rofl: :rofl:
Şaşırdım oğuz hastanede banada yer aç...geliyooooom :lol:
Şaşırdım oğuz hastanede banada yer aç...geliyooooom :lol:
Yalancıları hastaneye almıyoruz:paint:
Aybike
07-28-2005, 11:19 AM
Yalancıları hastaneye almıyoruz:paint:
Yav bide ne yalan demişim onu bilsem hastaneye gerek kalmıcak zaten..
ben bilemediğim için kafayı yicem ya..delileri alıyonuz ama demi :lol:
Yav bide ne yalan demişim onu bilsem hastaneye gerek kalmıcak zaten..
ben bilemediğim için kafayı yicem ya..delileri alıyonuz ama demi :lol:
Şincik,
İnsan çok yalan söyleyince ne zaman nerde yalan söylediğinide unutur. Side psikolojik olarak kendini hazır tutmadıysa neyin yalan neyin doğru olduğunuda şaşırır...
Ne demişler 007 aybike hanım YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR:rofl:
Bilge_Kagan
07-28-2005, 11:23 AM
Son dakika adami gibi gireyim olaya;
Durun ! O o sozu Aybike'ye soylemedi. erk'e soyledi.
Peki ama neden ? Sor bi neden diye...
Cunku siz kardessiniz ! ( Cok mu gaza geldim naptim ben de bilmiyorum ki :) )
Aybike
07-28-2005, 11:28 AM
Şincik,
İnsan çok yalan söyleyince ne zaman nerde yalan söylediğinide unutur. Side psikolojik olarak kendini hazır tutmadıysa neyin yalan neyin doğru olduğunuda şaşırır...
Ne demişler 007 aybike hanım YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR:rofl:
Hadi len...mumcu...senden yardım isteyende kabahat..Deliden medet umuyoz işte..bendeki da akıl yani :lol:
Hadi len...mumcu...senden yardım isteyende kabahat..Deliden medet umuyoz işte..bendeki da akıl yani :lol:
Şincik bi kırmızı araba geçti
007 aybike hanımın evini sordular bende tarif ettim,kapı çalmadımı daha:rofl:
Aybike
07-28-2005, 11:37 AM
Son dakika adami gibi gireyim olaya;
Durun ! O o sozu Aybike'ye soylemedi. erk'e soyledi.
Peki ama neden ? Sor bi neden diye...
Cunku siz kardessiniz ! ( Cok mu gaza geldim naptim ben de bilmiyorum ki :) )
Neeeeey? ahamda kafam iycenek karıştı..
dur toparliim..
Baştan..Şimcik ben paxa yalan sölemişim bunuda oğuz duymuş.Sonra bilgeye yetiştirip aybike sana iftira attı demiş..Bunu duyan torco vaaaaaay bilge ,demek sen aybike ablama dingo dedin deyip onu banlamış..Benim banlandığımı
duyan aspava avustralyadan iki tane ringo ısmarlayıp zorlunun üstüne salmış.
bişeyden haberi olmayan zorlu torconun yüzüne tükürüp beğendinmi yaptığını demiş..bu tükürük olayına asena fena kafayı takmış ve erk'e sürüm sürüm sürünesin diye beddua etmiş.Erk de yeterin ülen buranın patronu benim hepini ban ban banlarım deyip formu banlamış..Tüm bunlardan habersiz istanbulda fink atan paxın önüne 3 tane ızbandut cıkıp ülen sen formu nasıl erk e bırakırsın deyip bi güzel dövmüşler..tabi kürşat olayları uzaktan izlermiş..sonra oh be bana çatan yok dediği sırada hiç olmadık yerden kafasına saksı düşmüş
hah toparladım galiba...kapıdakiler kim yav...ney oğuz doktormu yollamış geliyom bi dakka ....... :lol:
Neeeeey? ahamda kafam iycenek karıştı..
dur toparliim..
Baştan..Şimcik ben paxa yalan sölemişim bunuda oğuz duymuş.Sonra bilgeye yetiştirip aybike sana iftira attı demiş..Bunu duyan torco vaaaaaay bilge ,demek sen aybike ablama dingo dedin deyip onu banlamış..Benim banlandığımı
duyan aspava avustralyadan iki tane ringo ısmarlayıp zorlunun üstüne salmış.
bişeyden haberi olmayan zorlu torconun yüzüne tükürüp beğendinmi yaptığını demiş..bu tükürük olayına asena fena kafayı takmış ve erk'e sürüm sürüm sürünesin diye beddua etmiş.Erk de yeterin ülen buranın patronu benim hepini ban ban banlarım deyip formu banlamış..Tüm bunlardan habersiz istanbulda fink atan paxın önüne 3 tane ızbandut cıkıp ülen sen formu nasıl erk e bırakırsın deyip bi güzel dövmüşler..tabi kürşat olayları uzaktan izlermiş..sonra oh be bana çatan yok dediği sırada hiç olmadık yerden kafasına saksı düşmüş
hah toparladım galiba...kapıdakiler kim yav...ney oğuz doktormu yollamış geliyom bi dakka ....... :lol:
DOKTOR BİR SÜRE KENDİ HALİNE BIRAKIN DEDİ...VAH NEKİ VAH
Aybike
07-28-2005, 11:45 AM
DOKTOR BİR SÜRE KENDİ HALİNE BIRAKIN DEDİ...VAH NEKİ VAH
Evet aynen öle dedi bide bak arkadaşın oğuzun yanına gidiyon beraber tavla oynarsınız dedi..sen hep napolyonu yeniyomuşun doğrumu?Hitlerde kıskanıyomuş sizi ölemi? :lol:
Bilge_Kagan
07-28-2005, 11:46 AM
Bunu kendi haline biraksak da olmaz ( bkz. toplum dusmani ), bir an once gozetim altina alinmasi lazim, paranoya falan degil bambaska birsey olmus bu artik :)
Aybike
07-28-2005, 11:48 AM
Bunu kendi haline biraksak da olmaz ( bkz. toplum dusmani ), bir an once gozetim altina alinmasi lazim, paranoya falan degil bambaska birsey olmus bu artik :)
Bilge sende gel ablacım çok güzel burası valla heheheheh..
şekerde veriyolar hemde horozlu ve düdüklü olanından..
Oğuuuuuuuuuz bırak şekerimi bak hademeye şikayet ederim :lol:
Al birini vur ötekine biri 007 aybike biri 00 aspava:rofl:
Aybike
07-28-2005, 11:50 AM
Al birini vur ötekine biri 007 aybike biri 00 aspava:rofl:
Yok yoook aspava daha yok burda ...hihihiiii..biz oğuzla saklambaç oynuyoz..
ben öle bi saklandımki ben bilem bilmiyom nerdeyim :lol:
Ben çıkıyom hepinize iyi geceler:paint:
Aybike
07-28-2005, 11:52 AM
Ben çıkıyom hepinize iyi geceler:paint:
Biz çıkıyoz iğne vaktimiz gelmiş bye byeee..bekle oğuz bende geliyom hihihihiii :lol:
Bilge_Kagan
07-28-2005, 12:08 PM
Bilge sende gel ablacım çok güzel burası valla heheheheh..
şekerde veriyolar hemde horozlu ve düdüklü olanından..
Bana baskalarinin sekerini alma yoksa basina "kotu" seyler gelir dediler.......Yok ben almayayim iyi boyle :lol:
Sonunda Annem datcadan dondu, gonul rahatligiyla ev yemegi yiyebilirim...
"Hayvana tamam karsiyim, ama vatan haininde birsey yok"
B.K denen şahış aynen böyle demiş. Senin için vatan birşey ifade etmeyebilir ama benim için ediyor. Vatan haini köpektende v.b kelimelerden çok daha ağırdır. Vatan haini demek şerefsiz demektir. Ama sen vatan haininde birşey yok diyorsan bunu sana aynen iade ediyorum. Vatan hainliğini ağır bir itham olarak görmeyen bir kişinin bu forumda olması çok üzücü.
Torcomanda iyi biliyorki vatan hainini kendisine ceza veren Pax'a söylemiştir. Zaten kime söylerse söylesin farketmez. Yine "Slav kanlı" demiştir. Bunlara rağmen Torcomana ceza vermedim, ama "aptal insanlar" dedi ve banlamak durumunda kaldım. Burada B.K adlı kişi yüzünden gerçekler hasır altı edilmektedir. Sırf bana saldırmak için ezikliğini gidermek için yer arıyor. Nedensiz yere saldırıyor.
B.K adlı şahış ( Vatan hainliğinde birşey yok diyen birisi için Bilge Kağan demeyeceğim, atalarımıza haksızlık olur) bana özel ileti yoluyla bir daha seninle muhatap olmayacağım dediği halde tam 3 kez durduk yere bana saldırmaktadır. Bana anlayışlı ol v.b diyen bu kişi acaba neden bunları kendisi hiç yerine getirmiyor. "Muhatap olmayacağım" dediği halde birçok kez bana bulaşan bu kişinin zaten ne sözüne nede başka eylemlerine güvenilebilinir. Vatan hainliğinde birşey yok diyen bu kişiyi kınıyorum...
Bilge_Kagan
07-28-2005, 12:49 PM
Oguz abi ciddi ciddi iznini istiyorum tekrar, ayari vereyim mi ?! Gercekten sikti artik ! Araya senin hatrini koyduk diye birsey demeyeyim diyorum hala daha ayni seyi yapmaya devam ediyor ?!
Oguz abi ciddi ciddi iznini istiyorum tekrar, ayari vereyim mi ?! Gercekten sikti artik ! Araya senin hatrini koyduk diye birsey demeyeyim diyorum hala daha ayni seyi yapmaya devam ediyor ?!
Ver bakalım ne olacaksa yap. Ayar ne oluyor? Yalan mı vatan hainliği birşey değil dediğin?
"Ayari vereyimmi" lafa bak. Nerede oturuyorsun sen? Bana sokak ağızıyla konuşma diyene bakın hele...
Bilge_Kagan
07-28-2005, 12:58 PM
Sanirim cikmis oguz...Bekliyorum...
Torcoman
07-28-2005, 04:38 PM
aybike o lafı sana demedim, laf aramızda bunu erk için söylemiştim :)
bilge kağan teşekkür ederim ama değmez böyle biriyle uğraşmaya, pax için hiçbir kırıcı laf dememiştim ,ama böyle birini bir foruma admin olarak koymak başbakanlık koltuğuna adanalı abdullahı koymak gibi birşey,yani gerçektende katliam!!! benim toplam 6 ceza puanım vardı, ve söylediğim sözlere çok dikkat ediyordum ban almamak için. sorun değil, bir yanlış anlaşılma olmuş ve yanlışlıkla ban lanmişim, dünyada yanlışlıkla insanlar bile ölüyor.
SORUN ; ERK'IN HALA ÖZÜR DİLEMEMESİ aslında böyle birinden özür beklemek çok saçma ama erk özür dilerse yeni ve güzel bir hayata başlayacak.
ringo olayına gelince, söylediğim sözün arkasındayım, oriyon farr, ferdon ve aklıma gelmeyen diğer bazı Turan fikrine küfrederek yaklaşanlar benim göz
mde hala RINGO dur. ve ringo bir küfür değildir, belki rahatsız edici bir sözdür ama eğer rahatsızlıkla insanlar bu siteden ban lanıyorsa, erk in çoktan ba alması gerekirdi. ben sözlerime dikkat edeceğim ama ERK sende hareketlerine dikkat et. Senin bir sorumluluğun var ve bu sorumluluğu kendi çıkarlarına hizmet ettirirsen fazla kullanıcı kalmaz bu sitede,
birde şu var, insanların gizli şeylerini söylememlisin ortalıkta, mesela kürshad beni sana ispiyonladıysa bunu söylememlisin, en önemliside insanların private mesajlarını silmemelisin
aybike o lafı sana demedim, laf aramızda bunu erk için söylemiştim :)
bilge kağan teşekkür ederim ama değmez böyle biriyle uğraşmaya, pax için hiçbir kırıcı laf dememiştim ,ama böyle birini bir foruma admin olarak koymak başbakanlık koltuğuna adanalı abdullahı koymak gibi birşey,yani gerçektende katliam!!! benim toplam 6 ceza puanım vardı, ve söylediğim sözlere çok dikkat ediyordum ban almamak için. sorun değil, bir yanlış anlaşılma olmuş ve yanlışlıkla ban lanmişim, dünyada yanlışlıkla insanlar bile ölüyor.
SORUN ; ERK'IN HALA ÖZÜR DİLEMEMESİ aslında böyle birinden özür beklemek çok saçma ama erk özür dilerse yeni ve güzel bir hayata başlayacak.
ringo olayına gelince, söylediğim sözün arkasındayım, oriyon farr, ferdon ve aklıma gelmeyen diğer bazı Turan fikrine küfrederek yaklaşanlar benim göz
mde hala RINGO dur. ve ringo bir küfür değildir, belki rahatsız edici bir sözdür ama eğer rahatsızlıkla insanlar bu siteden ban lanıyorsa, erk in çoktan ba alması gerekirdi. ben sözlerime dikkat edeceğim ama ERK sende hareketlerine dikkat et. Senin bir sorumluluğun var ve bu sorumluluğu kendi çıkarlarına hizmet ettirirsen fazla kullanıcı kalmaz bu sitede,
birde şu var, insanların gizli şeylerini söylememlisin ortalıkta, mesela kürshad beni sana ispiyonladıysa bunu söylememlisin, en önemliside insanların private mesajlarını silmemelisin
Fikirlerim değişmedi. İnsanlara vatan haini deme hakkını kim veriyor sana? Sen değilmisin Turan boktur denilince milletin anasına küfreden mesajları silerek yeni bir kavgayı önledim. Sen o insanlara vatan haini demen Turan boktur demekten farkı ne? Algılayamıyormusun bunu?
Merak etme bu modluk geçici. Yakında kurtulursunuz benden. Ama ne senden ne kimseden özür dileyecek değilim. Şunu bilki Turanı bende istiyorum, seni kendi çıkarlarım için değil forum çıkarları için banladım. Yoksa bir Türkü hemde Yakut Türkünü bir Taciğe neden tercih edeyim ki?
Ben kimsenin Pmini silmedim. Böyle bir yetkim yok zaten. Gelince Paxa sorarsın. Kürşat olayıda gizli birşey değil yazını hatırlarsan Kürşat sana zaten tepki vermişti, biraz düşün.
Not: Bu arada neden 6 ceza puanım var diye hiç düşündümmü? Senin için önemli olmayabilir ama sen banlanınca belki banlanmaktan kurtulursun diye ceza puanını geri aldım. Tekrar edeyim seni şikayet üzerine banladım keyfiyen değil.
Torcoman
07-28-2005, 06:12 PM
Fikirlerim değişmedi. İnsanlara vatan haini deme hakkını kim veriyor sana? Sen değilmisin Turan boktur denilince milletin anasına küfreden mesajları silerek yeni bir kavgayı önledim. Sen o insanlara vatan haini demen Turan boktur demekten farkı ne? Algılayamıyormusun bunu?
Merak etme bu modluk geçici. Yakında kurtulursunuz benden. Ama ne senden ne kimseden özür dileyecek değilim. Şunu bilki Turanı bende istiyorum, seni kendi çıkarlarım için değil forum çıkarları için banladım. Yoksa bir Türkü hemde Yakut Türkünü bir Taciğe neden tercih edeyim ki?
Ben kimsenin Pmini silmedim. Böyle bir yetkim yok zaten. Gelince Paxa sorarsın. Kürşat olayıda gizli birşey değil yazını hatırlarsan Kürşat sana zaten tepki vermişti, biraz düşün.
Turan fikri annelerimizden daha önemlidir. Haritaya bakarsan görebilirsin, hem bu adamların annesine küfretsen bile yarabbi şükür derler, oriyon farr in verdiği cevaplardan gördük bunu. Adamın bi teşekkür etmediği kaldı,
böyle şeylerle uğraşmayalım, anneye küfür bir daha demeyeceğim, ama Turan a bok diyenlerinde ödüllendirlmesi yani ceza almaması çok ilginç, anneleriniz sizi dünyaya getiren ise, Turan da sizin dünyaya geldiğiniz yer. Adam buna küfrediyor!!!! Bok diyor!!! böyle bir tacik in veya rus un anasını sövsem nolmuş kime ne??? Niye bu kadar olay oldu hala anlamadım ya.. neyse..
ayrıca ben bu adamlara vatan haini demişim, özür dilerim, bir insanın vatan haini olması için ilk önce bir vatanı olması gerek, bunlar hiçbir kategoriye girmiyor.
Not: Bu arada neden 6 ceza puanım var diye hiç düşündümmü? Senin için önemli olmayabilir ama sen banlanınca belki banlanmaktan kurtulursun diye ceza puanını geri aldım. Tekrar edeyim seni şikayet üzerine banladım keyfiyen değil.
sorun da bu değilmi zaten, her şikayet edeni dinlersek sonu facia olur, dervişe her konuda katılıyordum, ben banlandıktan sonra o da sataşmaya başlamış Turan fikrine. Eğer Turkisan'ı destekliyorsan ki ben buna gerçekten inanıyorum, dervişin, ferdon un , oriyon farr in ne söylediklerini umursamamlısın bence, maden bu adamlar Turan a laf atıyor, peki Türkistan forumunda ne işleri var.
asena
07-28-2005, 07:01 PM
Turkce birtek burada kabul ediliyor bu forumda.Sadece Turkce konusmak icin girenler de var.
Turana gonul vermis biri olarak soyluyorum ki Torcoman,sanirim Turan icin sart Turk olmanin yanisira,Turan fikrini benimsemek.Bu etapta sanirim Turani Ozbek kardeslerimiz su an icin istemiyor.Bu nedenle Azerbaycan ile birlesmemiz,ilk adim olarak kabul ediliyor.Azeri Turkleri bi fikre daha ilimli.
Bilge_Kagan
07-29-2005, 02:58 PM
" Forumda senin ne oldugunu onun ne oldugunu herkes biliyor, kimseye birsey kanitlamak zorunda degilsin, ugrasmaya degmez..." diye bir ileti aldim saygi duydugum forumdaki birkac buyugumden ( kayitlarla sabittir ), dolayisiyla yazmama izin cikmadi...
Safak sayiyorum bakalim ne olacak...
Turan fikri annelerimizden daha önemlidir. Haritaya bakarsan görebilirsin, hem bu adamların annesine küfretsen bile yarabbi şükür derler, oriyon farr in verdiği cevaplardan gördük bunu. Adamın bi teşekkür etmediği kaldı,
böyle şeylerle uğraşmayalım, anneye küfür bir daha demeyeceğim, ama Turan a bok diyenlerinde ödüllendirlmesi yani ceza almaması çok ilginç, anneleriniz sizi dünyaya getiren ise, Turan da sizin dünyaya geldiğiniz yer. Adam buna küfrediyor!!!! Bok diyor!!! böyle bir tacik in veya rus un anasını sövsem nolmuş kime ne??? Niye bu kadar olay oldu hala anlamadım ya.. neyse..
ayrıca ben bu adamlara vatan haini demişim, özür dilerim, bir insanın vatan haini olması için ilk önce bir vatanı olması gerek, bunlar hiçbir kategoriye girmiyor.
sorun da bu değilmi zaten, her şikayet edeni dinlersek sonu facia olur, dervişe her konuda katılıyordum, ben banlandıktan sonra o da sataşmaya başlamış Turan fikrine. Eğer Turkisan'ı destekliyorsan ki ben buna gerçekten inanıyorum, dervişin, ferdon un , oriyon farr in ne söylediklerini umursamamlısın bence, maden bu adamlar Turan a laf atıyor, peki Türkistan forumunda ne işleri var.
Torcoman duyarlılığını anlıyorum. Ve sana hak veriyorum. Bende senin gibi Türkiye Türküyüm, Turan yada Türk Birliği konusunda belli bir görüşe sahip olmasam burada işim olmazdı. Ama bana verilen modluk görevi nedeniyle forumda ki olayları önlemem gerekiyor. Başarılı oldum olamadım onu ben değil sizler değerlendireceksiniz. Ama tekrar edeyim seni kişisel nedenlerle değil forum düzeni için banlamak durumunda kaldım. Hatta banladıktan sonra hemen ceza puanını geri çektim acaba birşey değişirmi diye. Ama ne yazıkki olmadı.
Güzel kardeşim Torcoman, eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsan gerçek mod olan Pax gelince durumu bildirirsin.
Sevgiyle kal.
Torcoman
07-29-2005, 03:19 PM
önemli değil
kurshad
07-30-2005, 02:20 AM
Bana yaptigin "ispiyoncu" yakistirmani kabul etmiyorum ve kesinlikle saygisizca buluyorum. Seninle beraber ne talebelik ne de askerlik yaptik. Bu forumda hasbelkader yaziyorum diye beni tahkir eden kelimeleri kullanabilecegine nasil kanaat ettigini bilemiyorum...
Bahsi gecen konuyu merak edenler varsa hatirlatalim;
Jwel Turcomana neden warning aldigini sordu
Turcoman'da de bu forumda Turan fikrinin sevilmedigini, kendisinin de Turanci oldugu icin sevilmedigini, bu forumda bircok slav kanli ve "ringo" larin bulundugunu ve onlar tarafindan da cezalandirildigini yazdi.Bu minvalde de devam etti.
Ben de ona abarttigini ve yanlis soyledigini, bu forumda kendisine kimsenin karsi olmadigini yazdim. Cezalandirilma hadisesinin oriyonn adli forum uyesinin anasina kufretmesinden dolayi oldugunu belirttim. Ve Turcomani cezalandiran Pax olduguna gore O mu slav kanli ve "ringo" yoksa Turcomanin kufretmesini tasvip etmeyen oguz veya ben mi diye soru yonelttim.
Bu mesajin bir benzerini de moderatore yolladim.
Cunku turcomanin birinin anasina hakaret ettiginden dolayi uyari almasindan bir ders cikarmamasini ve tum iyi niyetli aciklamalara ragmen kendisini Turan ulkusune inandigindan dolayi ezilen, horgorulen kisi olarak takdim etmesini ve satasmalara devam etmesini hic de dogru bulmadim.
Neticede bir baktim ki benim , onun ve jwel'in yazilari silinmis. Bunun da yanlis oldugu konusunda moderatoru uyardim.
Konu bundan ibarettir. Ne bir fazla ne bir eksik. Konuya dahil olmak istemiyordum fakat beni dogrudan hedef alan yakistirmalari duyunca dayanamadim.
Bu kadar...
SEVGİLİ FORUM SAKİNLERİ...
ŞUAN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ ÖZBEK FORUMANA GELMEKTEKİ GAYEMİZ ORTA ASYADA'Kİ TÜRK KARDEŞLERİMİZLE BİR ŞEKİLDE İRTİBATA GEÇEBİLMEK,TANIŞABİLMEK,KAYNAŞABİLMEK VE ONLARLA DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞABİLMEK...
HERGÜN ARAMIZA YENİ KATILIMLAR OLUYOR VE BEN İNANIYORUMKİ ÖNÜMÜZDEKİ SENE TÜRKİSTAN BÖLÜMÜ BU FORUM İÇİNDE BİR KÖŞE DEĞİLDE DİĞER BÖLÜMLER TÜRKİSTAN FORUMU İÇİNDE BİR KÖŞE KALACAK:lol:
YALNIZ !
ESKİ HASTALIĞIMIZ ŞU KİŞİSEL TARTIŞMALARDAN MÜMKÜN OLDUĞU KADAR UZAK DURALIM,ESKİ DEFTERLERİ KAPAYALIM...
ÇÜNKÜ !
BİZ ÇOK ELİN PARMAKLARI KADAR İNSAN BİR ARAYA GELİP BİR FORUM KÖŞESİNDE ANLAŞMAZLIĞA DÜŞMÜŞKEN NASIL OLURDA SAYILARI 300-500 MİLYON ARASINDAKİ İNSANA GELİN BİR ÜLKÜDE,BİR AMAÇTA,BİR BAYRAKTA BİRLEŞELİM DİYEBELİRİZ !!!
HERKES BİR KERE DAHA DÜŞÜNSÜN !
BİZDEN ÖNCEKİLERİN DÜŞTÜĞÜ HATAYA BİZLER DÜŞMEYELİM;)
SEVGİYLE KALIN...
Torcoman
07-30-2005, 07:20 AM
Kürşad,
benim ringo diye çağırdığım kişiler, oriyon,ferdon ve 1-2 kişi daha, yani ben sizlere hiçbir sataşmada bulunmadım. Benim sataştığım kimseler Turan fikrine küfreden, hepimizin yaşadığı Türkistana tükürmeye çalışan zavallılar.
ÜZÜLDÜĞÜM BİR KONU DA VAR:
BU ADAMLARA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIRKEN BENİ ARKADAN VURMAYIN BİR DAHA. MADEM TÜRKİSTAN'A ,ATALARINIZIN TOPRAKLARINA KÜFREDİLMESİNE GÖZ YUMUYORSUNUZ VE TEPKİ VERMİYORSUNUZ, BARİ BENİ IKAZ EDEREK DURDURMAYA ÇALIŞMAYIN. MERAK ETMEYİN BÖYLELERİNİN kutsal değerlerine KÜFRETMEK FAZLA KIMSEYİ YARALAMAZ. AMA SİZİN ATALARINIZA, ONLARIN BU KUTSAL TOPRAKLARINA KÜFRETMEK ANADOLUNUN BIR UÇ NOKTASINDA YAŞAYAN TARİHİNE BAĞLI BİR İNSANI ÇOK SİNİRLENDİRİYOR OLABİLİR. BU ADAMLAR BIR DAHA KÜFREDECEK, CEVAP VERİN, BANA KATILIN DEMİYORUM AMA DURDURMAYA DA ÇALIŞMAYIN
aykız
07-31-2005, 01:04 PM
Kürşad,
benim ringo diye çağırdığım kişiler, oriyon,ferdon ve 1-2 kişi daha, yani ben sizlere hiçbir sataşmada bulunmadım. Benim sataştığım kimseler Turan fikrine küfreden, hepimizin yaşadığı Türkistana tükürmeye çalışan zavallılar.
ÜZÜLDÜĞÜM BİR KONU DA VAR:
BU ADAMLARA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIRKEN BENİ ARKADAN VURMAYIN BİR DAHA. MADEM TÜRKİSTAN'A ,ATALARINIZIN TOPRAKLARINA KÜFREDİLMESİNE GÖZ YUMUYORSUNUZ VE TEPKİ VERMİYORSUNUZ, BARİ BENİ IKAZ EDEREK DURDURMAYA ÇALIŞMAYIN. MERAK ETMEYİN BÖYLELERİNİN kutsal değerlerine KÜFRETMEK FAZLA KIMSEYİ YARALAMAZ. AMA SİZİN ATALARINIZA, ONLARIN BU KUTSAL TOPRAKLARINA KÜFRETMEK ANADOLUNUN BIR UÇ NOKTASINDA YAŞAYAN TARİHİNE BAĞLI BİR İNSANI ÇOK SİNİRLENDİRİYOR OLABİLİR. BU ADAMLAR BIR DAHA KÜFREDECEK, CEVAP VERİN, BANA KATILIN DEMİYORUM AMA DURDURMAYA DA ÇALIŞMAYIN
TORCO BEN TAMAMEN SENİNLEYİM..TURAN FİKRİNE KÜFÜR EDENİ BENDE TOPLUCA ÖPERİM.....Senin kanın kaynıyor güzel evlat....Bırak kaynasın..Asla durulmasın..Oku elin kalem tutsun..Kalemin güçlü olsun..Dilin sivri..Allah seni ve senin gibi evlatlarımızı korusun..Ben seninle ve asena gibi evlatlarımızla gurur duyuyorum.Seni susmaya davet etmiyorum farkındaysan..Bu zamana kadar sustuk..Şimdi konuşma sırası..Hep konuşanlar kürtler,bölücüler oldu..Sıra bizde..
Özbeklerin içinde turan fikrine hoş bakmayanlar varmış..bırak bakmasınlar..sonra kendileri tıpış tıpış gelecekler....
VE GALİBA İKMİZDE BURADAN KOVULACAĞIZ GİBİ GELİYOR VALLA:lol:
asena
07-31-2005, 02:10 PM
Dusunce ozgurlugu,insan haklari kisvesi altinda yapilan hakaretler bir yere kadar.
Torcoman
07-31-2005, 02:29 PM
TORCO BEN TAMAMEN SENİNLEYİM..TURAN FİKRİNE KÜFÜR EDENİ BENDE TOPLUCA ÖPERİM.....Senin kanın kaynıyor güzel evlat....Bırak kaynasın..Asla durulmasın..Oku elin kalem tutsun..Kalemin güçlü olsun..Dilin sivri..Allah seni ve senin gibi evlatlarımızı korusun..Ben seninle ve asena gibi evlatlarımızla gurur duyuyorum.Seni susmaya davet etmiyorum farkındaysan..Bu zamana kadar sustuk..Şimdi konuşma sırası..Hep konuşanlar kürtler,bölücüler oldu..Sıra bizde..
Özbeklerin içinde turan fikrine hoş bakmayanlar varmış..bırak bakmasınlar..sonra kendileri tıpış tıpış gelecekler....
VE GALİBA İKMİZDE BURADAN KOVULACAĞIZ GİBİ GELİYOR VALLA:lol:
teşekkür ederim,
ait olmadığımız yerde fazla kalmayız zaten
TurkMen
08-02-2005, 05:35 PM
teşekkür ederim,
ait olmadığımız yerde fazla kalmayız zaten
Kim kimi nerden kovuyor!!!
Davandan bu kadar kolaymı vazgeçeceksin Torcoman. Bu durumlar zannediyorum Bu yollarda karşılaştığın en küçük problemler, çileler. Ama devam edeceksin, cevap vermeyeceksin. Cevap verirken ancak bilgisi ile karşına çıkanlara cevabını en iyi şekilde vermek gerekir. Onun dışında bilgisiz bilgisiz konuşanları kaala bile almamak en güzel cevap bence.
Unutmayın ki, bu insanların sizlere ihtiyacı var. Eğer siz bu çilelere katlanamazsanız yabancı dini cemaatlar ve kuruluşlar bu çilelere katlanmasını en iyi şekilde başaracaktır. Siz elinizi çektiğiniz anda onların işleri daha da kolay hale gelecektir.
Teşekkürler... Hep öne Hep ileriye :D
Aybike
08-20-2006, 10:10 AM
ne günler yaşamışız be...:))))) Tam bir sene geçmiş aradan..
Seckjin Khan
08-20-2006, 10:19 AM
abla sende sandıktan eskileri çıkarıyorsun :)
Bilge_Kagan
08-20-2006, 11:02 AM
Ben ortadan kaybolunca yazacak birsey kalmadi forumda, madencilik yaparsiniz iste boyle :P
Aybike
08-20-2006, 11:12 AM
maden ile alakası yok..:)
Bir arkadaşıma anlatıyordum merak etmiş..Bende baştan aşağıya oku bakalım neler varmış dedim ve işime devam ettim..Onun kahkahalarla güldüğünü görünce baktım bu sayfayı okuyor..Ben de okudum ve güldüm..mesele budur..
Bu arada arkadaş baya bir inceledi forumu :)
Hangi konuda bir arkadaşa bahiste bulundunuz ?
Bir arkadaşınız niye inceleme nezaketinde bulunmuş ?
O kadar canr alıcı thread varken niye bu thread ?
Bu arkadaşınız kim ?
Üye yaptınızmı ? Yapıldı ise kullanıcı ismi ?
Yapılmadı ise,niye ???:rolleyes:
Seckjin Khan
08-21-2006, 06:01 AM
oğuz dakikada kaç soru sorabiliyorsun :)
Aybike
08-21-2006, 09:37 AM
Oğuz,pc açıktı..ben bir yazı yetiştirmek üzereydim..kopyalarını çekiyordum..Arkadaşımın canı sıkıldı yanımda pc ile oynamaya başladı..Foruma girdi alt üst etti ve bu sayfada başladı gülmeye..Bende merak edip neye gülüyor diye baktım..Meğer senin ve benim yazdığım hastane olaylarına gülüyormuş..bende baştan okudum güldüm..Arkadaşım BEKAR bir tercüman..bayan tabi..
neyse üye olacağını söylemişti ama noldu bilmiyorum...
Başka soru:?
Oğuz,pc açıktı..ben bir yazı yetiştirmek üzereydim..kopyalarını çekiyordum..Arkadaşımın canı sıkıldı yanımda pc ile oynamaya başladı..Foruma girdi alt üst etti ve bu sayfada başladı gülmeye..Bende merak edip neye gülüyor diye baktım..Meğer senin ve benim yazdığım hastane olaylarına gülüyormuş..bende baştan okudum güldüm..Arkadaşım BEKAR bir tercüman..bayan tabi..
HEM bayan
HEM bekar
HEM'de Tercüman...
bende Milliyet memnun oldum:cool:
Aybike
08-21-2006, 09:50 AM
SIMULTANE milliyetmisin:)
SIMULTANE milliyetmisin:)
Tercümanın güzelliğine bağlı :cool:
Aybike
08-21-2006, 10:56 AM
34 yaşında ne kadar güzel olunursa o kadar güzel işte...
34 yaşında ne kadar güzel olunursa o kadar güzel işte...
O zaman güzelliğin zirvesinde demektir...:cool:
Hakkaten bende eski threadı okurken gülmeye başladım...
Demekki arkadışınız ile zevklerimiz aynı...
KİMBİLİR :cool:
Demir Kağan
08-22-2006, 04:03 AM
Hakkaten bende eski threadı okurken gülmeye başladım...
Ben de bu sayfayı okurken güldüm. Sizi gidi siziii.. :D
kirginligi bitirelim...tabi...
EGETÜRK
08-22-2006, 07:53 AM
Ne kirginligi yahu millet burada girgir yapiyor...Kirginlik mirginlik yok burada sadece adi ölye:D:D:D
eee biz de girgir yapiyoruz be kardeshim... yoksa bana birakmazlar bitirmeyi... :) :)
EGETÜRK
08-22-2006, 08:24 AM
Yani Kirginliklar bitti,darginlar baristi...Artik Bu basligin adini degistirmek gerek....
Yani Kirginliklar bitti,darginlar baristi...Artik Bu basligin adini degistirmek gerek....
Bir zamanlar gündemi oluşturan tartışmaları şuan okuyunca gerçekten komik geliyor...
Ama o günlerde öyle değildi:evil:
mustafa06
08-22-2006, 09:07 AM
Hayır bu kırgınlık asla bitmez ve bitmeyecektir.
Bende oğuza kırgınım,
Chünkü forumun han'ı sechiminde haksızlık yaptı.
benim adaylığımı dikkate bile almadı.
Chünkü ; oğuzun Az bir chalıshması ile garanti 155 oy ile sechilebilirdim.:evil:
Bu durumu bildiği ichin aday bile yapmadı.
Mustafa 06,
Quote:
Originally Posted by DyLaN
Kral için üç aday arasında kaldım yakında yazarım seçimimi ;)
borcugin (http://forum.arbuz.com/member.php?u=5684) , gurkan (http://forum.arbuz.com/member.php?u=8747) , mustafa06 (http://forum.arbuz.com/member.php?u=7277) ;)
Oğuz, bana atılan oylar yok sayılacak demish.
Borcugin ve Gürkan isimleri iyi tespit, Han'ı da unutmadım.
Henüz kararsızım.
lakin penu silun :)
Bu iletinin sonunda beyaz mürekkep ile yazdığım ''ama yan cebime koy '' yazısını görmezden geldi.:)
Bu nedenlerden dolayı kırgınlık asla bitmeyecek. yashasın kırgınlık :) :) .
Hayır bu kırgınlık asla bitmez ve bitmeyecektir.
Bende oğuza kırgınım,
Chünkü forumun han'ı sechiminde haksızlık yaptı.
benim adaylığımı dikkate bile almadı.
Chünkü ; oğuzun Az bir chalıshması ile garanti 155 oy ile sechilebilirdim.:evil:
Bu durumu bildiği ichin aday bile yapmadı.
Mustafa 06,
Bu iletinin sonunda beyaz mürekkep ile yazdığım ''ama yan cebime koy '' yazısını görmezden geldi.:)
Bu nedenlerden dolayı kırgınlık asla bitmeyecek. yashasın kırgınlık :) :) .
Birinciyi kaçıranlar için ikinci yarışmayı düzenledik...
<ilave edeyimmi Mustafa hocam ?
Bana kırgın iseniz Han ile cevap yollayabilirsiniz:cool:
mustafa06
08-22-2006, 10:43 AM
İnshaallah bu forumda 10 yıl sonraki sechimlere katılmayı ve garantili kazanmayı planlıyorum.
Shimdilik chinlilerin forumundan teklif aldım.(illaki gel diyorlar oldukchada iyi teklifler var :)) bu sene orada aday olacağım ve chin han'ı olacağım. :)
Bu nedenle nazik teklifinizi kabul edemeyeceğim.
İnshaallah bu forumda 10 yıl sonraki sechimlere katılmayı ve kazanmayı planlıyorum.
Shimdilik chin forumundan teklif aldım bu sene orada aday olacağım ve chin han'ı olacağım. :)
Bu nedenle nazik teklifinizi kabul edemeyeceğim.
On sene sonra :shock:
http://www.omuz.net/ibf2/style_emoticons/default/seytani.gif
mustafa06
08-22-2006, 10:54 AM
On sene sonra :shock:
Niye shashırdın hocam, biraz erken mi? olduğunu düshündünüz. erken derseniz bir iki yıl daha erteleyebilirim ama daha fazlası kesinlikle olmaz olamaz. :)
Niye shashırdın hocam, biraz erken mi? olduğunu düshündünüz. erken derseniz bir iki yıl daha erteleyebilirim ama daha fazlası kesinlikle olmaz olamaz. :)
Hocam senin,benim 10 sene sonraki güzellik yarışması hikayesi aynen devletin ücretliyi emekli etmesi ile doğru orantılı gibi olmuş...
mustafa06
08-22-2006, 11:07 AM
Biz hayatımızı devletimize adamıshız. Ne öğremmishsek ondan öğrendik.
Ters orantılı olması zaten ters olurdu.:) hehehheeeee
Ama kazanacağım garanti dimi :)
Biz hayatımızı devletimize adamıshız. Ne öğremmishsek ondan öğrendik.
Ters orantılı olması zaten ters olurdu.:) hehehheeeee
Ama kazanacağım garanti dimi :)
Usta devlet kademesinde görev alan insanların bilirsin böyle yarışmalara katılırken erkan ile alakasını kesmesi gerekir...
Sen istifanı ver 2 gün içinde seni bırak bu forumu tüm forumların Kralı ilan edelim:cool:
maksat devlek kaidelerine yamuk olmasın,yoksa http://www.omuz.net/ibf2/style_emoticons/default/seytani.gif
mustafa06
08-22-2006, 11:31 AM
Usta devlet kademesinde görev alan insanların bilirsin böyle yarışmalara katılırken erkan ile alakasını kesmesi gerekir...
Sen istifanı ver 2 gün içinde seni bırak bu forumu tüm forumların Kralı ilan edelim:cool:
maksat devlek kaidelerine yamuk olmasın,yoksa http://www.omuz.net/ibf2/style_emoticons/default/seytani.gif
Yok yok ben devletin has memuru değilim.
Bu nedenle ayrılmam gerekmiyo.
ama yinede biz yamuğa gelmeyelim diye on yıl sonrasını hesaplıyorum :)
Devletin eteğinden tutmushum o bırakmak istesede ben bırakırmıyım hich. :)
sonra tüm forumların değil, ( on yıl sonra) sadece bu forumun krallığını istiyorum. ve ALACAĞIM ezici choğunlukla, yani 155 oyla hehheeeee
Yen katılan arkadaşlarımın eski günleri anmasında yarar var...
Nostaljik gama :mrgreen:
kurshad
03-06-2007, 03:51 AM
Ustad eline saglik yahu, cok guldum :lol:
Bundan tam iki sene once yazdiklarimi okudum, torcoman ve Erk'in arasindaki kavgaya dolayli olarak mudahil oldugumu falan..
O gunlerden sonra tam IKI sene gecmis. Bu sure zarfinda hepimizin hayatlarinda ne kadar da cok sey degisti..
Iki sene sonra yine ayni platformlarda halen yaziyoruz, halen beraberiz..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.