PDA

View Full Version : İstanbul'daki arkadaşlardan yardım gerekiyor

Pax
08-08-2005, 12:54 AM
Arkadaşlar, yardımınıza ihtiyaç var...
Ağustos sonu itibariyle bir bayan tanıdığım İstanbul'da olacak. Radyoculuk üzerinde staj yapacak. Staj yapma yeri biraz tuhaf (amatör Boğaziçi Ün. Radyosu :D ) ama önemli olan bu değil. Arkadaşımız İstanbul'a daha doğrusu Türkiye'ye ilk defa geliyor ve oraları hiç mi hiç bilmiyor. Türkçesi de yok denecek az. Gerçi Özbekçe konuşarak derdini anlatabilir tahmin ediyorum ama düşünün koskocaman bir şehir ve yapayalnız bir bayan... :rolleyes: Güç bir durum.
Boğaziçi'nden belki ilgilenecek eleman tahsis ederler ama radyodan muhatap olduğu şahıs bir süredir cevap vermiyor.
Bir de İstanbul'a gelip İstanbul'un güzelliklerini görmeden giderse yazık olur herhalde.
Kısacası bu kızı İstanbul'da karşılayacak, Boğaziçi Ün.'e ulaştıracak, ilgilenecek, gezdirecek eleman(lar)a acilen ihtiyaç duyuluyor :D Hepsini aynı şahsın yapması şart değil tabi. Birisi karşılayabilir ötekisi Sultanahmete götürebilir bir başkası Boğaz turu yaptırabilir mesela. Ne dersiniz? Kim ne yapabilir acaba?
Bizim gazeteci arkadaşın İstanbul'a tarihi 17 geliş Ağustos. Bir hafta kalacak ve 24 Ağustos'ta geri dönecek.
Kendisi güzel, sempatik, hoşsohbet, kültürlü bir kız. Özbekistan'da önde gelen bir radyoda çalışıyor. İngilizce biliyor.

Bilge_Kagan
08-08-2005, 02:54 AM
Turkiye'ye temelli gelmeyi dusundugunden mi staja geliyor yoksa baska bir durum mu var bununla ilgili ( dedigin gibi Ozbekistan'da unlu bir radyoda calisiyorsa buralara gelmek isteyecegini sanmiyorum da...)

Burada istanbullu arkadaslar bayagi var, ama sanirim "rehber" diye degil de " istanbullu arkadaslarin yardimina ihtiyacim var" diye acsaydin basligi biraz daha etkili olurdu...

Pax
08-08-2005, 03:20 AM
Turkiye'ye temelli gelmeyi dusundugunden mi staja geliyor yoksa baska bir durum mu var bununla ilgili ( dedigin gibi Ozbekistan'da unlu bir radyoda calisiyorsa buralara gelmek isteyecegini sanmiyorum da...)

Burada istanbullu arkadaslar bayagi var, ama sanirim "rehber" diye degil de " istanbullu arkadaslarin yardimina ihtiyacim var" diye acsaydin basligi biraz daha etkili olurdu...
Bir hafta sürecek staj için geliyor. 17'sinde gelecek ve 24'ünde gidecek.

Bilge_Kagan
08-08-2005, 03:31 AM
oguz abi gorunmuyor ortalikta, o yardimci olur diye tahmin ediyorum ben...

dervish
08-08-2005, 03:48 AM
Calisma yerim Bogazici universitesinde (Gerci bugunlerde orada calismiyorum). Hafta ici gelisi mesai saatleri disinda ise oraya ulastirmada yardimci olabilirim. Hafta sonu bosum.
Bogazici Radyosundaysa universitenin kiz yurtlarindan birinden yer ayarlamislardir sanirim. B.U.'de Kyrgyz ve Kazak kyzlar vardi 2 tane de Turkmen kiz var (pek iletisimim yok).

Ozbekistanin hangi radyosunda calisiyor acaba?

oğuz
08-08-2005, 03:50 AM
oguz abi gorunmuyor ortalikta, o yardimci olur diye tahmin ediyorum ben...

KURDA KUZU TESLİM EDİLMEZ ! (TÜRK ATASÖZÜ :) )

ŞAKA BİR YANA ,HAFTANIN 6 GÜNÜ SABAH 9.00 AKŞAM 9.00 ÇALIŞIYORUM. BİR PAZAR GÜNÜ VAR ONUNDA SÖZÜNÜ VEREMİYORUM :(

Haydar Vites
08-08-2005, 07:28 AM
Radyodan muhatap olduğu şahıs cevap vermiyorsa bu iş yatmış anlamına gelmez mi? Sonra İstanbul'a gelip ortada kalmak da var.

Pax
08-08-2005, 08:01 AM
Radyodan muhatap olduğu şahıs cevap vermiyorsa bu iş yatmış anlamına gelmez mi? Sonra İstanbul'a gelip ortada kalmak da var.
Öyle de olabilir. Yalnız bu işin geri vitesi yok ;) Olsa da boşuna bir sürü masraf yapılmış olacak. Kız vizesini, tüm izinleri almış bir kere. Gidiş dönüş biletlerinin de. İş yatmış olsa bile şehri gezecek :)

Pax
08-08-2005, 08:11 AM
Calisma yerim Bogazici universitesinde (Gerci bugunlerde orada calismiyorum). Hafta ici gelisi mesai saatleri disinda ise oraya ulastirmada yardimci olabilirim. Hafta sonu bosum.
Bogazici Radyosundaysa universitenin kiz yurtlarindan birinden yer ayarlamislardir sanirim. B.U.'de Kyrgyz ve Kazak kyzlar vardi 2 tane de Turkmen kiz var (pek iletisimim yok).

Ozbekistanin hangi radyosunda calisiyor acaba?
Yani sadece akşamları ve hafta sonu yardımcı olabilirsin öyle mi? Ok bunu da not edelim. Sağol.
Boğaziçi'ndeki OA'lı kızlar da işe yarayabilir, yalnız bu zamana kadar kimse kaldı mı acaba. Yaz okulu sanırım bitti bile.
Taşkentte "O'zbegim Taronasi" radyosunda çalışıyor.

dervish
08-08-2005, 09:00 AM
Gecen hafta gittigimde orada ogrenciler vardi sanirim hazirlik ogrencileri. Pek ogrenci hayati yasayamadigim icin OA'li ogrenciler hakkinda cok fazla bilgim yok.

Yani sadece akşamları ve hafta sonu yardımcı olabilirsin öyle mi? Ok bunu da not edelim. Sağol.
Boğaziçi'ndeki OA'lı kızlar da işe yarayabilir, yalnız bu zamana kadar kimse kaldı mı acaba. Yaz okulu sanırım bitti bile.
Taşkentte "O'zbegim Taronasi" radyosunda çalışıyor.

Haydar Vites
08-08-2005, 11:12 AM
Ben gezdireyim. IETT otobüsü ile gezmek uyar mı?

aykız
08-09-2005, 12:47 PM
KURDA KUZU TESLİM EDİLMEZ ! (TÜRK ATASÖZÜ :) )

ŞAKA BİR YANA ,HAFTANIN 6 GÜNÜ SABAH 9.00 AKŞAM 9.00 ÇALIŞIYORUM. BİR PAZAR GÜNÜ VAR ONUNDA SÖZÜNÜ VEREMİYORUM :(

Ama sen kanaryasııııın...napabilecenki hehehheeheh....
Aslan olsan neyse..:lol:
şaka bir yana ben de ilgilenebilirim..Benden zarar gelmez...:rolleyes:

kurshad
08-09-2005, 02:02 PM
Kendisi güzel, sempatik, hoşsohbet, kültürlü bir kız. Özbekistan'da önde gelen bir radyoda çalışıyor. İngilizce biliyor.

Yahu icim gitti be :lol:

O tarihlerde Turkiye'de olabilseydim keske... Zamanim da olurdu, istedigi yere, kente de gotururdum.

Eylul 5'ten sonra gelecek olanlar varsa beni rehber olarak yaz Pax kardes. Turkiye'de ciddi canim sikiliyor, bana da eglence olur.. :cool:

genco
08-09-2005, 04:10 PM
Yardım gerekiyorsa, esirgenmez elbet...

Konaklama için evimiz müsait...

Yalnız Bahçeşehir'den Boğaziçi'ne gelip-gitme mesafesi hayli fazla; özel arabayla bile olsa...

Kısacası; kalacak yer-uzak sayılmazsa- problem olmaz; ama ilgilenmem biraz zor. Çünkü 15 Ağustos'tan itibaren görev başliyor...

Bu arada, bazı engellerden(!?..) dolayı, forumdan uzak kaldım. Şimdilik buralardayım...

Pax
08-09-2005, 11:49 PM
İlginiz için herkese teşekkürler.
Arkadaşımın yazıştığı kişi tekrar iletişime geçti. Tatildeymiş, beklediğinden biraz fazla sürmüş :D
Aybike hanım, sizinle nasıl irtibata geçebilir??

shuhratillo
08-10-2005, 12:23 AM
[QUOTE=Pax]İlginiz için herkese teşekkürler.
Arkadaşımın yazıştığı kişi tekrar iletişime geçti.QUOTE]

Çok şükür...
Kurtuldu...
Allah onun yardımcısı olsun...

Pax!Kurda ensen neden kalın demişler. Her işimi kendim görüyorum demiş kurt.
Enseni kalınlaştır aslanım.