View Full Version : Bİr İstek !
FORUM YÖNETİCİLERİNDEN BİR İSTEĞİM VAR.
MAŞALLAH GİBİSİNDEN YAŞ SEVİYEMİZ PARLAMA VE CELALLENME DÖNEMLERİNİN EN FAZLA BULUNDUĞU SINIRLARDA...
BU SEBEPLEDİRKİ BÜTÜN FİKİR TARTIŞMALARI ZAMAN İÇİNDE ZİKİR ÇATIŞMASINA VARMAKTADIR...
ÖZELDEN YAPILMASI GEREKEN ÖM,MSN VEYA İCQ GİBİ ARAÇLARLA YAPILMASI GEREKENLER BİLE FORUM AHALİSİNİN ÖNÜNDE YAPILMAKTADIR...
MADEM FORUM SAKİNLERİ BU OLAYDAN DOLAYI KEYİF VE ZEVK ALMAKTADIR BUNDAN SONRA BÜTÜN KİŞİSEL TARTIŞMALAR BİR TOPİCTE YAPILSIN VE BU TOPİCTE YAZILANLAR SEBEBİ İLEDE HİÇ BİR ÜYE CEZA ALMASIN...
BU TOPİCİN İSMİNİDE "ER MEYDANI" KOYALIM VE KENDİNİ BU HAVADA GÖREN HERKES GELSİN BURDA KOZLARINI PAYLAŞSSIN...
NE DERSİNİZ ?
Aybike
08-12-2005, 04:29 AM
Desteklerim... :lol:
genco
08-12-2005, 04:39 AM
Düşünce güzel de "er"lik pek uymamış...
Er kişi, insanın yüzüne karşı söyleyemeyeceği sözleri sanal ortamda da söylemez...
Malesef durum böyle değil... En "tavşan yürekli" biri bile, bu ortamda "aslan" kesiliyor... Ağzına geleni söylüyor... Nasıl olsa, yüzyüze değilim mantığıyla...
Mesela ben, herkesin yüzüne karşı rahatlıkla söyleyebileceğim şekilde yazmaya dikkat ediyorum... Ama bu ortamdaki herkes öyle mi?..
O nedenle, ismi "Sanal Erler Meydanı" olsa, daha uygun olur diye düşünüyorum...
aspava
08-12-2005, 04:40 AM
er meydanında görüşürüz :twisted:
Bilge_Kagan
08-12-2005, 05:50 AM
Yasla ilgisi oldugunu dusunmuyorum...
Haydar Vites
08-12-2005, 06:51 AM
Private message gibi bir sistem varken forumda herşeyi yazanlar, böyle ayrı bir bölüm de açılsa herhalde eskisinden çok farklı hareket etmezler. Kişisel tartışma başladı mı bazen kurallar, ahlakî değerler hatta dostluklar unutulabiliyor. Şimdi private message kullanmayanlar nasıl bahaneler buluyorlarsa o bölümü kullanmamak için de bahaneler bulup yine fikirleri tartışmak ve bilgi alışverişi için kullanılan topiclerde devam ederlermiş gibi geliyor bana...
MAŞALLAH GİBİSİNDEN YAŞ SEVİYEMİZ PARLAMA VE CELALLENME DÖNEMLERİNİN EN FAZLA BULUNDUĞU SINIRLARDA...
BU SEBEPLEDİRKİ BÜTÜN FİKİR TARTIŞMALARI ZAMAN İÇİNDE ZİKİR ÇATIŞMASINA VARMAKTADIR...
ÖZELDEN YAPILMASI GEREKEN ÖM,MSN VEYA İCQ GİBİ ARAÇLARLA YAPILMASI GEREKENLER BİLE FORUM AHALİSİNİN ÖNÜNDE YAPILMAKTADIR...
MADEM FORUM SAKİNLERİ BU OLAYDAN DOLAYI KEYİF VE ZEVK ALMAKTADIR BUNDAN SONRA BÜTÜN KİŞİSEL TARTIŞMALAR BİR TOPİCTE YAPILSIN VE BU TOPİCTE YAZILANLAR SEBEBİ İLEDE HİÇ BİR ÜYE CEZA ALMASIN...
BU TOPİCİN İSMİNİDE "ER MEYDANI" KOYALIM VE KENDİNİ BU HAVADA GÖREN HERKES GELSİN BURDA KOZLARINI PAYLAŞSSIN...
NE DERSİNİZ ?
Tamam ama ben de ismini beğenmedim.
Hani kuralsız güreşler dövüşler olur ya. Onun gibi bir başlık altında açalım. Ama gene sınırlamalar olacak: küfür olmayacak!!
İLK TEPKİ İSME GELDİ VE TARAF BULDU DEMEKKİ YERİN İSMİ ER MEYDANI OLMAYACAK !
İKİNCİ TEPKİ YAŞ'A GELDİ ; GENÇ KARDEŞLERİM YAŞ KONUSUNU SİZLERİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK AMACIYLA YAZMADIM. İNANIN BANA BİZ YAŞLARA GELDİĞİNİZ ZAMAN ŞUAN YAZDIĞINIZ ÇOK ŞEYLERE KEŞKE DİYECEKSİNİZ...
ÜÇÜNCÜ TEPKİ BÖYLE BİR TOPİCİN GEREKSİZ OLDUĞU ÜZERE GELDİ. ARKADAŞLAR DİKKAT EDERSENİZ HEMEN HEMEN HER TOPİCTE İKİLİ BİR ÇATIŞMA VAR.BU ÇATIŞMALAR HER DÖNEM KAÇINILMAZ OLARAK SÜRECEKTİR.AÇILAN TOPİCLERİ KİRLETMEKTEN VEYA AMACINDAN ÇIKARTMAKTANSA BÖYLE BİR OLUŞUM HAYIRLI OLACAKTIR KANISINDAYIM...
İSİM KONUSUNDA FATİH ALTAYLI DALLAMASINDAN ALINTI TEKE TEK DİYORUM:lol:
dervish
08-12-2005, 07:05 AM
`teke tek` olsun
`er meydani` deyince biliyorsunuz aramizdan bazilari kadinlar ne olucak filan der simdi.
İLK TEPKİ İSME GELDİ VE TARAF BULDU DEMEKKİ YERİN İSMİ ER MEYDANI OLMAYACAK !
İKİNCİ TEPKİ YAŞ'A GELDİ ; GENÇ KARDEŞLERİM YAŞ KONUSUNU SİZLERİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK AMACIYLA YAZMADIM. İNANIN BANA BİZ YAŞLARA GELDİĞİNİZ ZAMAN ŞUAN YAZDIĞINIZ ÇOK ŞEYLERE KEŞKE DİYECEKSİNİZ...
ÜÇÜNCÜ TEPKİ BÖYLE BİR TOPİCİN GEREKSİZ OLDUĞU ÜZERE GELDİ. ARKADAŞLAR DİKKAT EDERSENİZ HEMEN HEMEN HER TOPİCTE İKİLİ BİR ÇATIŞMA VAR.BU ÇATIŞMALAR HER DÖNEM KAÇINILMAZ OLARAK SÜRECEKTİR.AÇILAN TOPİCLERİ KİRLETMEKTEN VEYA AMACINDAN ÇIKARTMAKTANSA BÖYLE BİR OLUŞUM HAYIRLI OLACAKTIR KANISINDAYIM...
İSİM KONUSUNDA FATİH ALTAYLI DALLAMASINDAN ALINTI TEKE TEK DİYORUM:lol:
Bilge_Kagan
08-12-2005, 07:06 AM
turan bir hayaldir #2
küfür olmayacak!!
Sen mi karar vereceksin tum bunlara ?
Su forumda karsilikli saygiyi ogretemedik bir turlu...
Senin niyetin iyi olabilir. Yalnız "Forumdaki genel rahatsizlik verici bir durumdan duydugum rahatsizligi dile getirmen" başka forum kullanıcılarının rahatsızlık duymalarına neden oluyor.
Warnings Level: 4
Ne desem bilemiyorum ki...Sanirim en dogrusu bunu demek olacak.:rolleyes:
[Uzun Bir Sure Icin Forumu Birakmayi Dusunuyorum. Geri Donmeyebilirim, Allah'a Emanet Olun]
Sen git,o gitsin,sonra öbürü...
Hep beraber gidelim o zaman !!!
Haydar Vites
08-12-2005, 07:13 AM
Hep beraber Orta Asya'ya gidek.
Haydar Vites
08-12-2005, 07:18 AM
Öyle bir bölüm açarsanız ismini Dediğim Dedik, Çaldığım Düdük koyun.
genco
08-12-2005, 07:22 AM
[/color]
Ne desem bilemiyorum ki...Sanirim en dogrusu bunu demek olacak.:rolleyes:
[/b]
Kararına saygılıyım ama bana acele alınmış bir karar gibi geldi...
Gerçi bazı küfürbaz kişiler forumdan atılmadıkça, sanırım bu forumu terk eden "ne ilk ne de son" kişi olacaksın.
Forum yöneticilerimiz, inandırıcı olamayan bir-iki uyarı ile geçiştiriyorlar. O kadar...
Şurada 1-2 kişi var, ağızlarına deterjan kar etmeyen...
Bunlar atılsa ne olur forum mu çöker yani?
Madem tartışma adabını bilmiyenler var aramızda, bu forumda işleri de olmamalı...
Oğuz'un önerisi bence naçarlıktan ileri geliyor...
Ne yapsın, aklına tek çözüm yolu bu gelmiş...
Radikal kararlar alınmayacaksa, tabiki böyle nahoş ortamlarda bulunmayı kimse istemez...
Bilge,
Ben biraz daha bekleyelim derim, değişme olmazsa hep beraber terk ederiz...
Ne dersin?..
4twelve
08-12-2005, 07:31 AM
NE DERSİNİZ ?
Hadi Yaaa...Baska???
USTA ,BU NACİZANE UFUKTA GÖRÜLEN SORUNLAR ÜZERİNE BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ ! GEMİ BATMADAN ÖNCE TEDBİR ALMA GAYESİ,BATTIKTAN SONRA ÖĞÜT VEREN ÇOK OLUR...
4twelve
08-12-2005, 07:46 AM
USTA ,BU NACİZANE UFUKTA GÖRÜLEN SORUNLAR ÜZERİNE BİR ÇÖZÜM ÖNERİSİ ! GEMİ BATMADAN ÖNCE TEDBİR ALMA GAYESİ,BATTIKTAN SONRA ÖĞÜT VEREN ÇOK OLUR...
Sayin ustam,ben sana ne demistim,ben gidiyom demistim,duzeltelim demistim,bu ne bicim is demistim,sende :Kardesim,duzelir,hatta pek de kotu degil demistin hatirlarsan degilmi???
Degismez hic bir sey,bu Forumun yas ortalamasi veya IQ ortalamasi ile ilgili degil,bu bizim insanimizin ezikligi ile ilgili,babasindan,ustasindan,patronunda yer fircayi,el pence divan durur,sonra Internet te gorsen en buyuk Mafya...Asar keser,bicer dover yener,ben son olarak Signature degistirdim...Okurlar adam olurlar diye,EN BUYUK KABADAYILIK KIBARLIK DIYE ama nerde kabadayilar,hePsi olmus KABAAYI..
Torcoman
08-12-2005, 07:52 AM
Kararına saygılıyım ama bana acele alınmış bir karar gibi geldi...
Gerçi bazı küfürbaz kişiler forumdan atılmadıkça, sanırım bu forumu terk eden "ne ilk ne de son" kişi olacaksın.
Forum yöneticilerimiz, inandırıcı olamayan bir-iki uyarı ile geçiştiriyorlar. O kadar...
Şurada 1-2 kişi var, ağızlarına deterjan kar etmeyen...
Bunlar atılsa ne olur forum mu çöker yani?
Madem tartışma adabını bilmiyenler var aramızda, bu forumda işleri de olmamalı...
Oğuz'un önerisi bence naçarlıktan ileri geliyor...
Ne yapsın, aklına tek çözüm yolu bu gelmiş...
Radikal kararlar alınmayacaksa, tabiki böyle nahoş ortamlarda bulunmayı kimse istemez...
Bilge,
Ben biraz daha bekleyelim derim, değişme olmazsa hep beraber terk ederiz...
Ne dersin?..
burada bariz bir şekilde hedef durumundayım,
oriyon haricinde kimseye küfür ettiğimi hatırlamıyorum, mahalle karısı ağzıylada konuşmuyorum ve sıradan bir şekilde tartışıyorum, ayrıca pax da senin yazından etkilenip bana ceza punaları kesiyor şu an
radikal kararlar alınacaksa Türkistan ve Turan a küfredenlerin "Türkistan" forumuna girmeleri engellensin,
ayrıca insanları bana karşı cepheleyeceksen 3-4 kişiyi geçmez senin topladıkların
Sayin ustam,ben sana ne demistim,ben gidiyom demistim,duzeltelim demistim,bu ne bicim is demistim,sende :Kardesim,duzelir,hatta pek de kotu degil demistin hatirlarsan degilmi???
Degismez hic bir sey,bu Forumun yas ortalamasi veya IQ ortalamasi ile ilgili degil,bu bizim insanimizin ezikligi ile ilgili,babasindan,ustasindan,patronunda yer fircayi,el pence divan durur,sonra Internet te gorsen en buyuk Mafya...Asar keser,bicer dover yener,ben son olarak Signature degistirdim...Okurlar adam olurlar diye,EN BUYUK KABADAYILIK KIBARLIK DIYE ama nerde kabadayilar,hePsi olmus KABAAYI..
ÖNERİNİZ NEDİR ÜSTADIM...BİZ YÜZÜMÜZE GÖZÜMÜZE BULAŞTIRDIK ,SİZİN BU KONUDA NE GİBİ FİKİRLERİNİZ VAR...
ÇÖZÜM ASLINDA ÇOK BASİT İNSANA SAYGI AMA NERDEEEEE ...BEN BULADIM,BULANDA ORTAYA ÇIKSIN:lol:
4twelve
08-12-2005, 07:55 AM
oriyon haricinde kimseye küfür ettiğimi hatırlamıyorum, mahalle karısı ağzıylada konuşmuyorum ve sıradan bir şekilde tartışıyorum, ayrıca pax da senin yazından etkilenip bana ceza punaları kesiyor şu an
radikal kararlar alınacaksa Türkistan ve Turan a küfredenlerin "Türkistan" forumuna girmeleri engellensin,
ayrıca insanları bana karşı cepheleyeceksen 3-4 kişiyi geçmez senin topladıkların
Bence Mevzu sen degilsin arkadasim...Sinirlenme bosuna....Ancak ben Turanci degilim nasil olacak gitmem mi gerekiyor Forumdan:rolleyes:
4twelve
08-12-2005, 07:57 AM
ÖNERİNİZ NEDİR ÜSTADIM...BİZ YÜZÜMÜZE GÖZÜMÜZE BULAŞTIRDIK ,SİZİN BU KONUDA NE GİBİ FİKİRLERİNİZ VAR...
ÇÖZÜM ASLINDA ÇOK BASİT İNSANA SAYGI AMA NERDEEEEE ...BEN BULADIM,BULANDA ORTAYA ÇIKSIN:lol:Agzini bozani kut atacan,bi daha mi yapti bi daha atacan,gelmezki tekrar:twisted: Ama nerde o eski Modaratorler:rolleyes:
kurshad
08-12-2005, 08:13 AM
Hep beraber Orta Asya'ya gidek.
vites kardes yine guldurdun beni..:lol: :lol:
Bu arada,
"Yollarin ustasiyim, gozlerinin hastasiyim" gibi bir signature'e ne dersin???:lol:
Bilge_Kagan
08-12-2005, 08:18 AM
http://www.forum.uz/showthread.php?t=23105
Hayirli olsun...
4twelve
08-12-2005, 08:21 AM
Hayirli olsun...
E kardesim,yakistimi signature ne simdi bu yaptigin?????,Cdevabini sen ver hadi???:(
genco
08-12-2005, 08:21 AM
Agzini bozani kut atacan,bi daha mi yapti bi daha atacan,gelmezki tekrar:twisted: Ama nerde o eski Modaratorler:rolleyes:
Aynı görüşteyim...
Hatta, yukarıdaki sözlerin altına imza atalım ve herkes buna uysun...
İmza atmayanların yorumlarına cevap vermeyelim...
Böylece o kişi kendiliğinden kapıyı bulacaktır...
Ben seve seve imzalıyorum
4twelve
08-12-2005, 08:28 AM
Aslinda Konuyla bayagi alakasi var AHMET HAKAN Demiski,....
Ey erenler.
İyi dersiniz, hoş dersiniz de, şunu bilmez misiniz:
Bizim dağarcığımız sizin gibi ‘yüksek fikirler, büyük görüşler ve ulvi düşünceler’ ile dolu değildir.
Biz nereden bulalım her gün satacak yüksek fikirleri.
Ne ilmi siyasetten anlarız, ne de incelmiş zevklerden.
Ne öğretecek adab-ı muaşeret bilgimiz var, ne de hükümeti uyaracak akıllarımız.
Ayrıca ne ‘Abdi Bey’in rahle-i tedrisatından’ geçmişiz, ne de ‘Uğur Mumcu ekolü’nden geliyoruz.
Bir geleneğe bile yaslanmayan nevzuhur zıpçıktılarız.
Yani... Ona buna sataşıp parsel kapmaktan başka çaremiz yoktur.
Ekmeğimizi buradan kazanıyoruz, lütfen hor görmeyin garipleri.
aspava
08-12-2005, 08:28 AM
Hayirli olsun...
dostum karar senin ama bir kez daha düşün burada senin eleştirilerini her zaman takip ediyorum ve bazen öyle güzel vurguluyorsunki sana şaşıyorum
bence takipte kal ve yeri geldiğinde o güzel dokundurmalarını bizlerden esirgeme her zaman yanındayız.
saygılarımla
Torcoman
08-12-2005, 08:33 AM
Hayirli olsun...
bilge kaan ın genco olduğundan kıllanıyorum, bilmem farkına vardınızmı, bu kadar çabuk taraf değiştiren başka birine rastlamadım
bilge kağan neden senin 1 yılda yazdığın toplam yazı sayısına ulaştığımı şimdi anladım, bu kadar fazla nick le girersen seni geçerim tabi olacağı budur:D
ayrıca bana kapı falan göstermesin bazıları,
birçk kapının içerisindeyim zaten, küçük bir kapıdan çıkmak bana fazla koymaz:D
4twelve
08-12-2005, 08:36 AM
bilge kaan ın genco olduğundan kıllanıyorum, bilmem farkına vardınızmı, bu kadar çabuk taraf değiştiren başka birine rastlamadım
bilge kağan neden senin 1 yılda yazdığın toplam yazı sayısına ulaştığımı şimdi anladım, bu kadar fazla nick le girersen seni geçerim tabi olacağı budur:D
Kapilar hep kucuk kardesim,Gonuller buyuk Gonuller,oRdan cikmamak lazim
Bilge_Kagan
08-12-2005, 08:48 AM
Bilmiyorum nasil bir gunah isledim ki bu forumdan senin gibi kucuk bir insan yuzunden Allah beni bu forumdan ayiriyor. Kararimi tekrar gozden gecirmeli miyim acaba...neyse...
Bilmiyorum nasil bir gunah isledim ki bu forumdan senin gibi kucuk bir insan yuzunden Allah beni bu forumdan ayiriyor. Kararimi tekrar gozden gecirmeli miyim acaba...neyse...
Kendine daha büyük bir ceza ver ve kaldığın yerden devam et;)
genco
08-12-2005, 08:53 AM
Kendine daha büyük bir ceza ver ve kaldığın yerden devam et;)
Bilge,
Oğuz güzel söylemiş... Bence de öyle yapmalısın...
Gideceksek hep beraber gideriz...
kurshad
08-12-2005, 08:55 AM
Sevgili arkadaslar,
Ben de bir cift laf etmek istiyorum;
Bu forumda bir sikinti yahut tatsizligin var oldugunu dusunmuyorum. Aksine tartismalarin cogunu gayet eglenceli, keyifli ve bilgi verici buluyorum.
Bazi forum uyelerinin tartisma adabini bilmemelerini buyuk bir problemmis gibi takdim etmek haksizlik olur. Nihayetinde bunlar moderator'un cozecegi konulardir.
Su anda geminin su aldigini falan dusunmuyorum. Battigi fikrine ise hicbir sekilde katilmiyorum. Moderator uyari verdi diye alinmayi ise gulunc buluyorum.
Pax'in actigi thread'de butun uyari cezalari; dereceleri ve sebepleri belirtimistir. Bunun uygulanmasindan daha tabii bir sey olamaz.
Sayet bazi arkadaslar gitmeyi , topluca terketmeyi dusunuyorsa YAPSINLAR. CUNKU bu forum bu seklinden daha farkli HICBIRZAMAN olmayacaktir.
Bunu gitmelerini istedigim icin SOYLEMIYORUM yanlis anlasilmasin. Sadece bir gercegi dile getiriyorum: Her zaman kisisellestirenler ya da kufredenler ya da saygisizlar olacaktir. Bu forum'un gercegidir...Ne yaparsak yapalim da bunu engellemek mumkun olmayacaktir.Tek yapacagimiz azaltmaktir.
Moderatorler'in varlik nedeni bu noktada onem kazanacaktir...
O yuzden forum'u bu sekilde kabul etmeli diye dusunuyorum.
Gidenlere de selamlarimi sunuyorum..
4twelve
08-12-2005, 08:57 AM
Sevgili arkadaslar,
Ben de bir cift laf etmek istiyorum;
Bu forumda bir sikinti yahut tatsizligin var oldugunu dusunmuyorum. Aksine tartismalarin cogunu gayet eglenceli, keyifli ve bilgi verici buluyorum.
Bazi forum uyelerinin tartisma adabini bilmemelerini buyuk bir problemmis gibi takdim etmek haksizlik olur. Nihayetinde bunlar moderator'un cozecegi konulardir.
Su anda geminin su aldigini falan dusunmuyorum. Battigi fikrine ise hicbir sekilde katilmiyorum. Moderator uyari verdi diye alinmayi ise gulunc buluyorum.
Pax'in actigi thread'de butun uyari cezalari; dereceleri ve sebepleri belirtimistir. Bunun uygulanmasindan daha tabii bir sey olamaz.
Sayet bazi arkadaslar gitmeyi , topluca terketmeyi dusunuyorsa YAPSINLAR. CUNKU bu forum bu seklinden daha farkli HICBIRZAMAN olmayacaktir.
Bunu gitmelerini istedigim icin SOYLEMIYORUM yanlis anlasilmasin. Sadece bir gercegi dile getiriyorum: Her zaman kisisellestirenler ya da kufredenler ya da saygisizlar olacaktir. Bu forum'un gercegidir...Ne yaparsak yapalim da bunu engellemek mumkun olmayacaktir.Tek yapacagimiz azaltmaktir.
Moderatorler'in varlik nedeni bu noktada onem kazanacaktir...
O yuzden forum'u bu sekilde kabul etmeli diye dusunuyorum.
Gidenlere de selamlarimi sunuyorum..
Kurshad
Kardesim haklisin da Moderator Moderator degilki!!User ken daha atesliydi bu adam acaba Mod oldu Mermisimi bitti?
Bilge_Kagan
08-12-2005, 09:01 AM
Battigi fikrine ise hicbir sekilde katilmiyorum. Moderator uyari verdi diye alinmayi ise gulunc buluyorum.
Bu ve benzeri yorumlar icin simdi soyleyeyim madem yeri geldi, gitme sebeplerimi yazida belirttim, bundan da baska neden yok. Tamam kendimce yersiz yere uyari almis olmam, eskiden beri tanidigim Pax'a karsi biraz kirilmama yol acti, ama bu tip seyler forumlarin dogasinda vardir, ben de bunu kabullenebilecek kadar olgun bir insan oldugumu dusunuyorum. Dolayisiyla bir uyariyla gidecek olsaydim, erk uyardiginda giderdim...Anlatabildim sanirim, umarim bundan sonra da gitmemle ilgili yanlis tahminler gelmez...
Bu ve benzeri yorumlar icin simdi soyleyeyim madem yeri geldi, gitme sebeplerimi yazida belirttim, bundan da baska neden yok. Tamam kendimce yersiz yere uyari almis olmam, eskiden beri tanidigim Pax'a karsi biraz kirilmama yol acti, ama bu tip seyler forumlarin dogasinda vardir, ben de bunu kabullenebilecek kadar olgun bir insan oldugumu dusunuyorum. Dolayisiyla bir uyariyla gidecek olsaydim, erk uyardiginda giderdim...Anlatabildim sanirim, umarim bundan sonra da gitmemle ilgili yanlis tahminler gelmez...
Sevgili Burak kardeşim...
En güzel tesbitleri Kurshad yazmış. bugün böyle ve yarında bundan daha iyi olmayacak...biz bu forumu bu haliyle sevdik ve içinde yer aldık...
veda ile ilgili yerleri sil ve kaldığın yerden devam et;)
kurshad
08-12-2005, 09:06 AM
Kardesim haklisin da Moderator Moderator degilki!!User ken daha atesliydi bu adam acaba Mod oldu Mermisimi bitti?
Ben Pax'i gayet sogukkanli ve basarili buluyorum. En son verdigi cezalar da oldukca yerindeydi. Ceza listesinin 3. maddesi geregini gayet yerli yerinde bir sekilde kullandi.
Her iki forum uyesi de (bige kagan ve turcoman) bu maddeyi acikca ihlal ettiler ve uyari aldilar. Turcoman devam ettirdikce uyarilari artti.
Eger bundan alinganlik yapan varsa alinsin diyorum ben.. Eger cezalar kimileri icin uygulanir kimileri icin uygulanmayacaksa burasi bir forum olmaktan cikar.
kurshad
08-12-2005, 09:11 AM
Kusura bakmazsan :ben gereksiz alinganlik yaptigini dusunuyorum. Olgunluk gostermeli bana kalirsa...
Eger diger arkadaslar da uygun gorurse bu thread'in silinmesini ve HEP BIRLIKTE kaldigimiz yerden devam etmeyi TEKLIF EDIYORUM
Sahsen ben bu konuyla ilgili bir daha yazmayacagim...
TurkMen
08-12-2005, 10:36 AM
Bu forumla tanışırken çok sevinmiştim ama baktım ki burda olan insanların bazılarının bir birlerine (veya herkese) karşı saygıları oldukça az dereceye inmiş. Karar verdim de sadece şu Spor threadlarında devam eden tatlı atışmalara katılacam... :evil:
Oysa ne ümitlerle gelmiştim.... :lol:
Bilge_Kagan
08-12-2005, 03:19 PM
Bu forumla tanışırken çok sevinmiştim ama baktım ki burda olan insanların bazılarının bir birlerine (veya herkese) karşı saygıları oldukça az dereceye inmiş. Karar verdim de sadece şu Spor threadlarında devam eden tatlı atışmalara katılacam... :evil:
Oysa ne ümitlerle gelmiştim.... :lol:
Forumu takip etmeye calisacagim, en azindan Turkistan sayfasi disini. Hem boylece kim bilir, birkac laftan sozden anlamazla ugrasip kendimi uyarttiracagima, dilimi biraz gelistiririm de harcadigim bunca zamanin bana bir faydasi olur.
Ben de ne umitlerle bunca zamandir cabaliyordum ;)...
asena
08-12-2005, 04:23 PM
arkadaslar
ignore list diye bisey var
benim listte 6 kisinin adi yazili
forumda celallenmemek icin yaptim
tavsiye ederim
Haydar Vites
08-12-2005, 04:27 PM
Bes biri dalınca danıshanda ne olar? Onda neyniyirsen?
aykız
08-15-2005, 07:38 PM
Bes biri dalınca danıshanda ne olar? Onda neyniyirsen?
Neeeeeeeeeeey?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.