View Full Version : Forum Yonetiminden ne kadar memnunuz!!
4twelve
08-15-2005, 06:56 AM
Heheheehe ,ya PAX beni banlamadin,sana demokrasi dersi vermeye niyetlendim,genel anlamda harakete gecmeni istiyorum vede bekliyorum..Ben bu Forumun Hincal Uluc u yum seni devirsinler gelenide elestirecegim,elestirtecegim:twisted: :twisted:
Bu arada demokrasi ne demek Threadi okuyan arkadaslar cevabini yazarsa sevinirim....
Çanakkale içinde aynalı çarşı:lol:
4twelve
08-15-2005, 07:17 AM
Yorum lutfen kirletme lutfen....:twisted:
Yorum lutfen kirletme lutfen....:twisted:
2 kişi oy kullanmış biri sen biri ben. Senin oyunun rengi belli ise benim oyumda orda gözlerinin içine girmek babında bas bas bağırıyor...
Bu oydan netce çıkmıyorsa birde İzmir marşı ile gidip Ankara marşı ile dönmenizi öneririz:rolleyes:
Merak etmeyin biz notumuzu alıyoruz :evil:
4twelve fişlendin sen fişlendin :twisted:
Oğuz abi, bendensin
:lol:
Şaka bir yana, madem eleştirecem diyorsunuz "Yok beğenmiyorum, istmez" cinsinden değil, "Efendim şu yanını beğenmiyorum, keşke şöyle olsa" gibisinden yapıcı eleştiriler olsun lütfen.
Merak etmeyin biz notumuzu alıyoruz :evil:
4twelve fişlendin sen fişlendin :twisted:
Oğuz abi, bendensin
:lol:
Şaka bir yana, madem eleştirecem diyorsunuz "Yok beğenmiyorum, istmez" cinsinden değil, "Efendim şu yanını beğenmiyorum, keşke şöyle olsa" gibisinden yapıcı eleştiriler olsun lütfen.
Yaz günü kürk alan mod istemiyoruz !!! :lol:
4twelve
08-15-2005, 08:21 AM
2 kişi oy kullanmış biri sen biri ben. Senin oyunun rengi belli ise benim oyumda orda gözlerinin içine girmek babında bas bas bağırıyor...
Bu oydan netce çıkmıyorsa birde İzmir marşı ile gidip Ankara marşı ile dönmenizi öneririz:rolleyes:
Usta ,ben daha oy falan vermedim,bi terotist vermis o oyu,Bak valla vermedim daha oy falan,Aloo pax bak istersen ben daha oy kullanmadim,son an kullanacam,duruma gore
4twelve
08-15-2005, 08:22 AM
Yaz günü kürk alan mod istemiyoruz !!! :lol:+1 diyom baska da bisey demiyom....
Usta ,ben daha oy falan vermedim,bi terotist vermis o oyu,Bak valla vermedim daha oy falan,Aloo pax bak istersen ben daha oy kullanmadim,son an kullanacam,duruma gore
Kıvırma thread açıldığı zaman bir sen birde ben vardım:lol:
4twelve
08-15-2005, 09:49 AM
Kıvırma thread açıldığı zaman bir sen birde ben vardım:lol:
Usta,Valla diyorum daha inanmiyosan ne diyimki,:rolleyes: bide bu pax uc bej user adi kullaniyo galiba,baksana herkes mukemmel diyo,bu is de bi is var:rolleyes:
Usta,Valla diyorum daha inanmiyosan ne diyimki,:rolleyes: bide bu pax uc bej user adi kullaniyo galiba,baksana herkes mukemmel diyo,bu is de bi is var:rolleyes:
Bizde peynirin yağlısı makbuldur bilirsin :) şikayet masası ne tarafta kaldı:rolleyes:
aspava
08-15-2005, 09:58 AM
ben 2 şıkkı işaretledim :twisted:
muhalefet kızdınız demi :twisted:
ikdidara gelemiyonuz demi :P
ha bu arada burada burada noksan olan bişi var onuda eklersek tam olur demi :twisted:
işte bu olunca hiç sorun kalmaz bence
http://img270.echo.cx/img270/4994/585cm.jpg
4twelve
08-15-2005, 10:02 AM
Bizde peynirin yağlısı makbuldur bilirsin :) şikayet masası ne tarafta kaldı:rolleyes:
Tamam usta kullanmadigimi knitlayacagim,sen soyle hangi sikki isaretleyim,oyumu kurban edecem,ama emin ol kardesin yalan soylemezzzzz
Tamam usta kullanmadigimi knitlayacagim,sen soyle hangi sikki isaretleyim,oyumu kurban edecem,ama emin ol kardesin yalan soylemezzzzz
Usta eşitliği sağla gözlerinden öpim:rolleyes:
4twelve
08-15-2005, 10:06 AM
Usta eşitliği sağla gözlerinden öpim:rolleyes: Emrettin yaptim usttam,baska emriniz???:lol:
Emrettin yaptim usttam,baska emriniz???:lol:
Usta oya attığına inandımda dengeyi sağlama oyunu hangi tarafa atacağını nasıl anladın:rolleyes:
4twelve
08-15-2005, 10:15 AM
Usta oya attığına inandımda dengeyi sağlama oyunu hangi tarafa atacağını nasıl anladın:rolleyes:
Beni sarinca cok mutlu oluyon demi?:evil:
aspava
08-15-2005, 10:19 AM
Beni sarinca cok mutlu oluyon demi?:evil:
dikkat et bakim kuşanmış sana karşı bu
http://www.harddiskman.com/KomikResimler/D5WRYC7E67Q5FG8IVS27/21506.jpg
ama civcivden ne olur onu bilmem :twisted:
4twelve
08-15-2005, 10:24 AM
[QUOTE=aspava]dikkat et bakim kuşanmış sana karşı bu
http://www.harddiskman.com/KomikResimler/D5WRYC7E67Q5FG8IVS27/21506.jpg
ama civcivden ne olur onu bilmem :twisted:[QUOTE]
Bu civcivle kanarya ayni soydan demi?
aspava
08-15-2005, 10:29 AM
[QUOTE
Bu civcivle kanarya ayni soydan demi?
onu bilemiyom ama yakında senin oğuz'u buraya otutturacağından emin gibiyim:twisted:
http://www.harddiskman.com/KomikResimler/D5WRYC7E67Q5FG8IVS27/20996.jpg
Usta;
Oylamada bulunmadan pool sonuçlarını görmen mümkün değil !
Ben sana beraberliği sağla dediğim zaman sen hangi şıkkın önde hangisinin geride olduğunu nerden bildin ?
Yoksa sen Pax'mısın ????????????
aykız
08-15-2005, 07:21 PM
bende adayım yav..:lol: hem benim kürkümde yok...:rolleyes:
4twelve
08-15-2005, 08:14 PM
Usta;
Oylamada bulunmadan pool sonuçlarını görmen mümkün değil !
Ben sana beraberliği sağla dediğim zaman sen hangi şıkkın önde hangisinin geride olduğunu nerden bildin ?
Yoksa sen Pax'mısın ????????????
He ole ustam,tamam sari en asil renk,tabiii tabii,baska emrin,;)
He ole ustam,tamam sari en asil renk,tabiii tabii,baska emrin,;)
Peynirin en iyisi yarım yağlı ezine peyniridir. Ama membasından almasını bileceksin.yol kenarlarında kazıklanmayıp iç kesimlerde bide üzerine ikram alacaksın. Zeytin dediğin zaman gemlik ilçesinin sele zeytinini alacaksın. onların yaslama gibi niyetleri olmadığı için yanına biber turşusuda alabilirsin. Sucuk afyondun pastırma ise kayseriden olmalı....
4twelve
08-16-2005, 04:03 AM
Peynirin en iyisi yarım yağlı ezine peyniridir. Ama membasından almasını bileceksin.yol kenarlarında kazıklanmayıp iç kesimlerde bide üzerine ikram alacaksın. Zeytin dediğin zaman gemlik ilçesinin sele zeytinini alacaksın. onların yaslama gibi niyetleri olmadığı için yanına biber turşusuda alabilirsin. Sucuk afyondun pastırma ise kayseriden olmalı....
Neden oyleki,benim bildigim boyle degil itiraz ediyorum,neden bolgesel manavlik yapiyon burda,yurdum insani tekstil sektorunde bayagi basarili:twisted:
Neden oyleki,benim bildigim boyle degil itiraz ediyorum,neden bolgesel manavlik yapiyon burda,yurdum insani tekstil sektorunde bayagi basarili:twisted:
Yurdum insanının en güzel bildiği ve uyguladığı şey TAKLİTtir ustam:rolleyes:
Fuar fuar gezer benim tekstilci arkadaşlarım her biri ellerinde makina kumaşların resmini çeker ordaki 3 $lık ürünü burda 1,5 $ yapar adınıda serbest piyasa ekonomisi der:lol: :lol:
Taklit üretkenlikte bir süre sonra patlak verince çağlayanda 10 liraya aldığı makinaları 2 liraya satamaz:lol:
4twelve
08-16-2005, 04:11 AM
Yurdum insanının en güzel bildiği ve uyguladığı şey TAKLİTtir ustam:rolleyes:
Fuar fuar gezer benim tekstilci arkadaşlarım her biri ellerinde makina kumaşların resmini çeker ordaki 3 $lık ürünü burda 1,5 $ yapar adınıda serbest piyasa ekonomisi der:lol: :lol:
Taklit üretkenlikte bir süre sonra patlak verince çağlayanda 10 liraya aldığı makinaları 2 liraya satamaz:lol:
Oha o da biseymikine?Burda patates daha ucuz turkiyeden,sogan evet dedigin gibi pahali,senin sigorta burda kac para acep???:rolleyes:
Oha o da biseymikine?Burda patates daha ucuz turkiyeden,sogan evet dedigin gibi pahali,senin sigorta burda kac para acep???:rolleyes:
Bi arkadaş geldi sizin oralardan ve anlattıklarını biz kafayı sıyırarak dinledik...
Dediğine göre sizin oralarda bizim pisi pisi veya kuçu kuçu diye adlandırdığımız şeyleri yiyormuşssunuz ! Bunların arasında sende varmısın ?
Onları bulamazsa tahta kurusu veya hamamböceği yerlermiş üzerinede tatlı niyetine deniz yosunu yiyorlarmış...
Bunlar böyle yapıyorsa ordaki yiyeceklere ne oluyor,ne yapıyorlarr ???
4twelve
08-16-2005, 04:20 AM
Bi arkadaş geldi sizin oralardan ve anlattıklarını biz kafayı sıyırarak dinledik...
Dediğine göre sizin oralarda bizim pisi pisi veya kuçu kuçu diye adlandırdığımız şeyleri yiyormuşssunuz ! Bunların arasında sende varmısın ?
Onları bulamazsa tahta kurusu veya hamamböceği yerlermiş üzerinede tatlı niyetine deniz yosunu yiyorlarmış...
Bunlar böyle yapıyorsa ordaki yiyeceklere ne oluyor,ne yapıyorlarr ???
AAA sen yemiyon mu yoksa,ne kadar gericisin sen yaaa,cagdisi ilkel herif!!!Kesin sen Laik falan da degilsindir...Cok ayip cokkkkk....:twisted:
Ben bu Jwel e soyleyecem,gorsun senin gercek yuzunu,amaninnnn bakin hayret bisey,caga ayak uydur ustam,yok ayak uymuyosa,elini bari uydur....
AAA sen yemiyon mu yoksa,ne kadar gericisin sen yaaa,cagdisi ilkel herif!!!Kesin sen Laik falan da degilsindir...Cok ayip cokkkkk....:twisted:
Ben bu Jwel e soyleyecem,gorsun senin gercek yuzunu,amaninnnn bakin hayret bisey,caga ayak uydur ustam,yok ayak uymuyosa,elini bari uydur....
Usta bizi üfleme ! yediysen yedin sana bişi söyledikmi o konuda o senin özgür düşüncenin getirmiş olduğu bir ifadeye şetil verme biçimi...
Tadı nasıldı ? neye benziyordu :lol:
4twelve
08-16-2005, 04:27 AM
Usta bizi üfleme ! yediysen yedin sana bişi söyledikmi o konuda o senin özgür düşüncenin getirmiş olduğu bir ifadeye şetil verme biçimi...
Tadı nasıldı ? neye benziyordu :lol:
Usta oryantal dersi almaya baslamadinmi,Jwel guzel Oryantal yapan erkekleri daha da cok begeniyormus...
Bol Sarimsak ve iki muzu blendirde karistir ustune sogan suyu ve bir yemek kasigi seker ilave et,dene tadini cok begeneceksin!!!!:)
Usta oryantal dersi almaya baslamadinmi,Jwel guzel Oryantal yapan erkekleri daha da cok begeniyormus...
Bol Sarimsak ve iki muzu blendirde karistir ustune sogan suyu ve bir yemek kasigi seker ilave et,dene tadini cok begeneceksin!!!!:)
Ustam Oryantal ders ile öğrenilecek bir mistik dans değildir... Bu insanın doğasında olan kıvırma ile müziğin bir araya gelmesi ortaya çıkan şekillenme şeklidirki oda bizde yok yarabbi şükür:lol:
Bu arada Jwel'e gel sana Türkçe öğretelim dedim ogün bugün selamı sabahıda kesti:shock:
4twelve
08-16-2005, 04:35 AM
Ustam Oryantal ders ile öğrenilecek bir mistik dans değildir... Bu insanın doğasında olan kıvırma ile müziğin bir araya gelmesi ortaya çıkan şekillenme şeklidirki oda bizde yok yarabbi şükür:lol:
Bu arada Jwel'e gel sana Türkçe öğretelim dedim ogün bugün selamı sabahıda kesti:shock:
Himm usta fenerli olman durumu karistirdi,ustune bide antika diyo sana dogum tarihin 1907 ya.....Eeee bide Ingilizce ve Oryantal bilmemen tuzu biberi oldu,haa ayrica o zaman bu ritmik jimnastik oluyo demi,ben oryantalle karistirdim..Atla hopla,teget gec,garip olmusum ben yaaa!!
Himm usta fenerli olman durumu karistirdi,ustune bide antika diyo sana dogum tarihin 1907 ya.....Eeee bide Ingilizce ve Oryantal bilmemen tuzu biberi oldu,haa ayrica o zaman bu ritmik jimnastik oluyo demi,ben oryantalle karistirdim..Atla hopla,teget gec,garip olmusum ben yaaa!!
Usta Fenerbahçeyi anmadan bikaç dua okumuşssundur herhalde !!!
Oda iyi bir Fenerbahçeli olduğu zaman 1907 tarihide onun için antikadan başka çok şey ifade edecek...
Jwel'in tuttuğu takım (şimdilik) Beşiktaş Jimnastik Klübü yani BJK olduğu için doğasında var oryantal ama bizde haşa OLMAZ:lol:
Aybike
08-16-2005, 07:10 AM
Pardon oğuz galiba kızı ben korkuttum..hani dil olayı..
Pardon oğuz galiba kızı ben korkuttum..hani dil olayı..
Anladıysam kuzey kutbunda eskimo olayım:shock:
dervish
08-16-2005, 07:17 AM
Anladıysam kuzey kutbunda eskimo olayım:shock:
Araplardan daha mi kotuler? :lol::lol::lol:
Araplardan daha mi kotuler? :lol::lol::lol:
Bu sıcakta hiç çekilmezler :rolleyes:
dervish
08-16-2005, 07:21 AM
Bu sıcakta hiç çekilmezler :rolleyes:
Icicen sarabi opucen(!) Arabi :lol::lol::lol:
Mogul
08-16-2005, 08:58 AM
4twelve couldn't find anything better to do? You know (or most probably you don't) I don't take your posts seriously because of inconsistency in your logic (see: forumun yakishiklisi kim?). You always try to get attention to your persona and the only thing you get is disapointment. But I tell what, this overestimation of your personality may play bad tricks with ya. What were your intentions before opening this thread? That users of this board will jump and beg you to take this board and be their beloved moderator? Well this is not gonna happen anyways. Firstly it is only Megaz's prerogative to make any changes. And secondly, I don't think users will want you to be their moderator. So instead go do something useful for example plant the tree. I bet you desperate for trees in Anytime, Anywhere.
4twelve couldn't find anything better to do? You know (or most probably you don't) I don't take your posts seriously because of inconsistency in your logic (see: forumun yakishiklisi kim?). You always try to get attention to your persona and the only thing you get is disapointment. But I tell what, this overestimation of your personality may play bad tricks with ya. What were your intentions before opening this thread? That users of this board will jump and beg you to take this board and be their beloved moderator? Well this is not gonna happen anyways. Firstly it is only Megaz's prerogative to make any changes. And secondly, I don't think users will want you to be their moderator. So instead go do something useful for example plant the tree. I bet you desperate for trees in Anytime, Anywhere.
Ne anlatmaya çabalıyorsun ? Ne diyorsun ?? Niye eleştirme gereği duyuyorsun ?? bu bölüme sadece eleştirmek içinmi giriyorsun ? detayı Türkçe yazıp derdini niye ingilizce yazıyorsun ?...Devam etcek...
asena
08-16-2005, 09:11 AM
You posted this "rubbish" just to end the game as a checkmate?
He(4twelve) is neither asking to be a mod,nor complaining.He is just kidding.And you are one of those who are trying to insult people at every occasion you find,thinking that powerty is behind you.We are having fun at this thread(note:he didn't open a thread,he posted-created a new thread,anyways).we are joking,and no one took the point-ended words serious.
I am not his lawyer,furthermore,I am sometimes opposite with his opinions,and what is more,I voted the poll as I am satisfied with the management.But I can't help myself staying in silence when people like you use their tongues as posion.
4twelve
08-16-2005, 09:51 AM
Cooooolll.very nice critic.So what should i do now!!Just you !!Just you my friend not the others have a exact knowledge about my intentions..So keep going,but i am curious about one thing ..Who are you??One of my fan???Anyway this way is useless..Try to find something logic man!!!Otherwise you will lost your mind:twisted:
4twelve
08-16-2005, 09:54 AM
Ne anlatmaya çabalıyorsun ? Ne diyorsun ?? Niye eleştirme gereği duyuyorsun ?? bu bölüme sadece eleştirmek içinmi giriyorsun ? detayı Türkçe yazıp derdini niye ingilizce yazıyorsun ?...Devam etcek...
Usta seviyorum ben bu forumu yaaaa:lol: :lol: :lol: .Yirtik dondan cikanlar olsa bile:lol: .Devam Etcek....
Usta seviyorum ben bu forumu yaaaa:lol: :lol: :lol: .Yirtik dondan cikanlar olsa bile:lol: .Devam Etcek....
Usta vatandaşın derdini yarım yamalak anlayabildim bu kadar oldu:lol:
4twelve
08-16-2005, 10:02 AM
Usta vatandaşın derdini yarım yamalak anlayabildim bu kadar oldu:lol:
Usta 4twelve olmak zor is zor.....Bunlar bi kac kisi benim taraftarlarim benim mod falan olmami istiyolar,ben de mantikli aciklama yapmaya calisyorum,yoook diyom ccocuklar olmas,ula ben yazi yazmayi zor beceriyom bunu nasil yapayim diyom anlamiyolar,yaa kiskanmayin millet sizinde fanlariniz olur insaallah..
Coxuk diyoki en yakisikli kim diye poll actin bunlar seni secmedi,ihtilal faln yap biz gidip MegaZ ye soyleyelim falan dio..neyse iste ole....:lol: :lol:
4twelve
08-16-2005, 10:04 AM
You posted this "rubbish" just to end the game as a checkmate?
He(4twelve) is neither asking to be a mod,nor complaining.He is just kidding.And you are one of those who are trying to insult people at every occasion you find,thinking that powerty is behind you.We are having fun at this thread(note:he didn't open a thread,he posted-created a new thread,anyways).we are joking,and no one took the point-ended words serious.
I am not his lawyer,furthermore,I am sometimes opposite with his opinions,and what is more,I voted the poll as I am satisfied with the management.But I can't help myself staying in silence when people like you use their tongues as posion.
Asena,
Cok tesekkur ederim,daha baska ne diyimki,iyiki varsin:)
Usta 4twelve olmak zor is zor.....Bunlar bi kac kisi benim taraftarlarim benim mod falan olmami istiyolar,ben de mantikli aciklama yapmaya calisyorum,yoook diyom ccocuklar olmas,ula ben yazi yazmayi zor beceriyom bunu nasil yapayim diyom anlamiyolar,yaa kiskanmayin millet sizinde fanlariniz olur insaallah..
Coxuk diyoki en yakisikli kim diye poll actin bunlar seni secmedi,ihtilal faln yap biz gidip MegaZ ye soyleyelim falan dio..neyse iste ole....:lol: :lol:
Usta bunların hepsini önce danalar gibi kesip kıyma yapsak.üzerlerinede baharat döküp uscuk yapsak.bu uscuğun üzerinede yumurta kırıp üzerine bol miktarda kırmızı pul biber atıp uscuklu yumurta yapsak. sevaba girermeyiz ?
4twelve
08-16-2005, 10:09 AM
Usta bunların hepsini önce danalar gibi kesip kıyma yapsak.üzerlerinede baharat döküp uscuk yapsak.bu uscuğun üzerinede yumurta kırıp üzerine bol miktarda kırmızı pul biber atıp uscuklu yumurta yapsak. sevaba girermeyiz ?
Usta ya mide ne oturur,bu aralar cok sucuk yedik zati,aynali sucugu,sazan sucugu,tunkyu sucugu,agop sucugu,pardon ben ne dedim yaaa..kusura bakmayin mumkunse okumayin yazdiklarimi,bak hala okuyo,okumayin dedik karrrdesssssiiimmm!!:evil:
Pizza hamuru 3 gün dinlendirilmiş olmalı!
Mozzarella peynirini üzerine sağdan röfle yapar gibi yayacaksın.onun üzerine domates sosunu inceden inceye serpiştiricen bunların üzerine sucuk,mantar,biber,ve hafiften mısırları serpiştirecen. üzerine malzemeyi sağlam tutsun diye biraz daha mazarella peyniri...
sonrası mammmmmmaaaaaaaaaaa miaaaaaaaaaaaaaa
4twelve
08-16-2005, 10:17 AM
Pizza hamuru 3 gün dinlendirilmiş olmalı!
Mozzarella peynirini üzerine sağdan röfle yapar gibi yayacaksın.onun üzerine domates sosunu inceden inceye serpiştiricen bunların üzerine sucuk,mantar,biber,ve hafiften mısırları serpiştirecen. üzerine malzemeyi sağlam tutsun diye biraz daha mazarella peyniri...
sonrası mammmmmmaaaaaaaaaaa miaaaaaaaaaaaaaa
Usta ben ananaslisini seviyom pizzanin yaninda da sooole kedi izgara..Ohhh yemede yanina falan filan iste:lol:
Usta ben ananaslisini seviyom pizzanin yaninda da sooole kedi izgara..Ohhh yemede yanina falan filan iste:lol:
Ananaslısı hamurun tadınıda pizzanın baharatınıda bozar. yanında kedi istediğine göre ben bunları sana boşuna yazıyom ya:lol:
Kedi neli olacak ?
4twelve
08-16-2005, 10:24 AM
Ananaslısı hamurun tadınıda pizzanın baharatınıda bozar. yanında kedi istediğine göre ben bunları sana boşuna yazıyom ya:lol:
Kedi neli olacak ?
Usta kediyi balli severim.....:twisted: yada sole bir moghul isi yilan olsa,oooo deyme keyfime
Usta kediyi balli severim.....:twisted: yada sole bir moghul isi yilan olsa,oooo deyme keyfime
Usta yazıyı okuyunca masamın üzerindeki yavru kedi can havliyle bağırıp kaçtı NİYE
Bu Mogul ile çok uğraştın bak sana sürpriz yapıp yılanı canlı gönderir ondan sonra al başına BELA
Usta bu mogul sana kırmızı ışıkta geçerkenmi selam VERMEDİ ???
4twelve
08-16-2005, 10:31 AM
Usta yazıyı okuyunca masamın üzerindeki yavru kedi can havliyle bağırıp kaçtı NİYE
Bu Mogul ile çok uğraştın bak sana sürpriz yapıp yılanı canlı gönderir ondan sonra al başına BELA
Usta bu mogul sana kırmızı ışıkta geçerkenmi selam VERMEDİ ???
Ben diyorum ki,
Yine yesillendi findik dallari,
Yine yesillendi fistik dallari
Yine yine yesillendi Moghul dallari
EE Ufff Zaten yesildi findik dallari
Bak aha bak yine yesillendi kedi ballari
Uysada uymasada
asena
08-16-2005, 10:36 AM
ya pizza yaparken pizza hamurunun ustune domates sosu koyup 2 dakika firinda isiticaniz ki peynir hamurun pismesine engel olmasin
sonra malzemeleri koyarsiniz rahatca yaparsiniz
bu onemli bilgi icin italyanlar ayagimin altini opsun degil mi?
Ben diyorum ki,
Yine yesillendi findik dallari,
Yine yesillendi fistik dallari
Yine yine yesillendi Moghul dallari
EE Ufff Zaten yesildi findik dallari
Bak aha bak yine yesillendi kedi ballari
Uysada uymasada
Usta;Fiskobirlik fındık taban fiyatlarını belirlerken çok yüksekten uçmuş.bu duruma başta tefeci tüccarımız fiskobirlik batcak diye karşı çıkmış...
diyorumki acaba bu olayda mogul7un bir parmağı olabilirmi ? veya iki parmağı olupta birisi kapıya sıkışmış onuda kedi kapmış olabilirmi ???
ya pizza yaparken pizza hamurunun ustune domates sosu koyup 2 dakika firinda isiticaniz ki peynir hamurun pismesine engel olmasin
Ne kadar büyükbabaları italyan olupta torunları mogul varsa sana kul köle olsunlar!!! ayak öpme işine gelince gız onları bu konuda zannımca zor ikna edeceğiz gibime geliyorda belki biraz biraz mogul'u kandırırız diyorum:lol:
4twelve
08-16-2005, 10:41 AM
Usta;Fiskobirlik fındık taban fiyatlarını belirlerken çok yüksekten uçmuş.bu duruma başta tefeci tüccarımız fiskobirlik batcak diye karşı çıkmış...
diyorumki acaba bu olayda mogul7un bir parmağı olabilirmi ? veya iki parmağı olupta birisi kapıya sıkışmış onuda kedi kapmış olabilirmi ???
Usta bunlar yaptigim tespitler dogrultusunda yaz gunu kurk alan Mod un tayfasi,,hehehe Bak Pax Kardes halkin sesi susturulamaz,biz halkiz,biz aciz,ver bize bi iki ihale,taraf olalim sana,hala anlamadi usta bu Mod yavf...
4twelve
08-16-2005, 10:42 AM
Tamam ozaman da peki ananas nerede olacak????
Usta dikkat ettinmi ! Biz bu yaz günü kürk alan mod'a ne kadar salça olursak ona o kadar forumdan destek oyları geliyor !!!
Bu işte mogul'un parmağı olupta tüm sülalesini foruma üye yapıp onlarada oy kullandırıyor olabilirmi ????
asena
08-16-2005, 10:46 AM
ananasi pismeden 2 dakka once butun butun koyacaksin ki kurumasin.ustune biraz tuz ekcen,servise sunacan.mogula neyim yedirecen
4twelve
08-16-2005, 10:47 AM
Usta dikkat ettinmi ! Biz bu yaz günü kürk alan mod'a ne kadar salça olursak ona o kadar forumdan destek oyları geliyor !!!
Bu işte mogul'un parmağı olupta tüm sülalesini foruma üye yapıp onlarada oy kullandırıyor olabilirmi ????
Bu soruna Forumun en yakisiklisi postunda cevap verdim ustam...
4twelve
08-16-2005, 10:48 AM
ananasi pismeden 2 dakka once butun butun koyacaksin ki kurumasin.ustune biraz tuz ekcen,servise sunacan.mogula neyim yedirecenYilan yilan,o yilani cok seviyo,canim fan`im benim:twisted:
asena
08-16-2005, 10:48 AM
Mogullar evlerinin ustune kacak kat atmislar,kayninlan davla atmak icin.Davlayi seyretmeye gelenler ince belli bardakta cay karsiliginda mogulun safinda yer alacaklarmis.
ben de onun safindan olmayanlara bilmemneefendi kahvesi hedaaaye etcem
Mogullar evlerinin ustune kacak kat atmislar,kayninlan davla atmak icin.Davlayi seyretmeye gelenler ince belli bardakta cay karsiliginda mogulun safinda yer alacaklarmis.
ben de onun safindan olmayanlara bilmemneefendi kahvesi hedaaaye etcem
Bi kerem o bilmem ne efendi değil bacım !!!
kuru kahveci mahmut efendi ve mahdumları olarak geçer olup adresleride mısır çarşısının sağ çıkış kapısının bitim tarafındadır..
Eğer meraktan gidipde bide ben bakim dersen en son seferden bozuk para çıkışmamıştı sevabına benim yerime bi ödemede bulunursan bizleri mesut ve bahtiyar etmiş olursun...
Ziyaretimize gelirken bizi nohut taneleriyle kandırmaya kalkışma o nohut tanelirini mogul yer ben yemem buda böyle biline:twisted:
asena
08-16-2005, 10:58 AM
mahmut efendiye param yetmez,akif bey camasir suyu hediye etsem olur mu?
hem ikramiye kuponlari var ustunde,ne cikar onu bilemiyoruz,hic bisey cikmis mi onu da bilmiyoruz,kuponlari kessem bende dursa olur mu?
kurshad
08-16-2005, 02:44 PM
Sulandirmayin kardesim konuyu!!
Darbe icin var misiniz yok musunuz?..
Illegaliteye hep birlikte geciyor muyuz? Su anda etrafimda toplananlar darbe sonrasi banlanmaktan yirtabilir!
Tum isbirlikciler , karsi devrimciler cezalandiralacak , haberiniz ola..
Zira taraf olmayan bertaraf olur..
Yasasin Devrim, Yasasin Turkistan Forumu!
Tum foruma talibiz ,kirintilara degil!
Aybike
08-16-2005, 05:50 PM
mahmut efendiye param yetmez,akif bey camasir suyu hediye etsem olur mu?
hem ikramiye kuponlari var ustunde,ne cikar onu bilemiyoruz,hic bisey cikmis mi onu da bilmiyoruz,kuponlari kessem bende dursa olur mu?
oğuza beleş olsun da ne olursa olsun...
Aybike
08-16-2005, 05:51 PM
Sulandirmayin kardesim konuyu!!
Darbe icin var misiniz yok musunuz?..
Illegaliteye hep birlikte geciyor muyuz? Su anda etrafimda toplananlar darbe sonrasi banlanmaktan yirtabilir!
Tum isbirlikciler , karsi devrimciler cezalandiralacak , haberiniz ola..
Zira taraf olmayan bertaraf olur..
Yasasin Devrim, Yasasin Turkistan Formu
Tum foruma talibiz ,kirintilara degil!
Eveeeeeeeeeeeeeet kim tutar bizi..Sen önden kürşad..heheh ben mehter marşı cd mi alıp geliyom...Allah Allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah...
Aybike
08-16-2005, 05:55 PM
Are you really mogul?
Hakkatmı len...Vah vaaaaaaaaaah.. :lol:
Relax bro. He's just trying to spice the forum up with threads like "Forumun yakışıklısı kim?", "Kahvenin Hatiri Varmi varsa 40 YIlmi?", "Ustteki User Hakkindaki Dusunceleriniz!!" and so on and so for. Moreover he opened up a theard for criticizing the administration of this board, which is far better than personal insults some of the users frequently resort to.
It seems your paths have crossed before in an unpleasant way. :rolleyes:
asena
08-17-2005, 05:50 AM
Ya Aybike ablam naptin,ben nisanlimin saclari icin her gun 3 Ihlas,bir Fatiha okuyordum,simdi nazar degecek diye sayi cikacak 10'a.Ah ablam,vah ablam.
Ya Aybike ablam naptin,ben nisanlimin saclari icin her gun 3 Ihlas,bir Fatiha okuyordum,simdi nazar degecek diye sayi cikacak 10'a.Ah ablam,vah ablam.
Bacım,Allah sana eş olacak damada kolaylık versin !
Yemek yapmasını bilmez üzerine yapanada yok tuzu az,biberi fazla diye poh atarsın...
Temizlik yapmasını bilmez,yapanada mintax'la canım mintaks'la diye reklam alırsın...
Kel adayı kendine koca bulursun sonra foruma sırma saçlı diye tanıtırsın...
Allah vatandaşa kolaylık versin diye 3-5 duada ben okim...ne olur ne olmaz:lol:
Yönetimi eleştirmek için güya başlık açmışlar... eleştiri dışında neredeyse herşey var :rolleyes:
oğuz abi, hani kendin yazmıştın: özel meseleler için ICQ, MSN, Yahoo Messenger v.b. gibi envai çeşit araç geliştirmişler. Lüften özel meselelerinizi bunların vasıtasıyla halledin :) Konu dışı yazı da yazmayın.
Bu herkesi ilgilendiren "gayri resmi" uyarıdır. Ona göre :cool:
Yönetimi eleştirmek için güya başlık açmışlar... eleştiri dışında neredeyse herşey var :rolleyes:
oğuz abi, hani kendin yazmıştın: özel meseleler için ICQ, MSN, Yahoo Messenger v.b. gibi envai çeşit araç geliştirmişler. Lüften özel meselelerinizi bunların vasıtasıyla halledin :) Konu dışı yazı da yazmayın.
Usta
Millet seni devirmeye çalışıyor ve bununla yetinmeyip kelleni alma konusunda mesajlar atarken biz bacımla beraber gündemi değiştirip senin iktidarda kalabilmen için mücadele ediyoruz... du !
Bir kuru teşekkür yeter iken senin söylediğin laflara bak !
Olmadı ,yakışmadı..YAŞASIN HALK İÇİN HALK İLE EL ELE MÜCADELE VERECEK BEN
4twelve
08-17-2005, 06:15 AM
Pax senin turkce ogrenmeye ihtiyacin var; her postta sana elestiri var ama anliyamiyosan biz napalim;)
4twelve
08-17-2005, 06:16 AM
Usta
Millet seni devirmeye çalışıyor ve bununla yetinmeyip kelleni alma konusunda mesajlar atarken biz bacımla beraber gündemi değiştirip senin iktidarda kalabilmen için mücadele ediyoruz... du !
Bir kuru teşekkür yeter iken senin söylediğin laflara bak !
Olmadı ,yakışmadı..YAŞASIN HALK İÇİN HALK İLE EL ELE MÜCADELE VERECEK BENYaaa demek ole vay helvaci seni!!!:twisted:
Pax senin turkce ogrenmeye ihtiyacin var; her postta sana elestiri var ama anliyamiyosan biz napalim;)
Usta ben bu yazılanlardan sonra saf değiştirmeye karar verdim... senin illegal örgüt hangisiydi ? bu yaz günü kürk giyen mod bize takmaya başladı ayağını kaydırma artık bize farz oldu !!!
4twelve
08-17-2005, 06:19 AM
Usta ben bu yazılanlardan sonra saf değiştirmeye karar verdim... senin illegal örgüt hangisiydi ? bu yaz günü kürk giyen mod bize takmaya başladı ayağını kaydırma artık bize farz oldu !!!De get zalim sultan,bizim helvacilarla isimiz olmaz,bide oryantal bilmeden kiviranlarla:twisted:
Usta;
Helvacı dediğin 007 aybike hatun.Oryantal bilmeden kıvıran ise bacım asena hatun...
Bizi başkaları ile karıştırma.yardım istemiyorsan direk söyle beni endirek kategorize etme !
4twelve
08-17-2005, 06:23 AM
Usta;
Helvacı dediğin 007 aybike hatun.Oryantal bilmeden kıvıran ise bacım asena hatun...
Bizi başkaları ile karıştırma.yardım istemiyorsan direk söyle beni endirek kategorize etme !
Bir gun bir yerde yolu sevgiden gecenlerle bulusacagiz,ama sen bizi zaten cok uzun zamandir orada bekliyor olacak sin,devam etcek...;)
Bir gun bir yerde yolu sevgiden gecenlerle bulusacagiz,ama sen bizi zaten cok uzun zamandir orada bekliyor olacak sin,devam etcek...;)
Usta aşırdığın sözler benim eski müşterim kayahan'a ait !
Kendisinin karanlık simsiyah bir odası vardı. bu odada senin aşırma sözlerini yazmıştı. sende böyle söz dizelerini ilham yolu ile yazmak istiyorsan pencereleri kapa duvarları sarı ve lacivert renklere boya !!!
Türkçe bilen abimiz, o zaman buradaki eleştirileri toplayıp benim şu anda yazmakta olduğum dile döker misin??
Türkçe bilen abimiz, o zaman buradaki eleştirileri toplayıp benim şu anda yazmakta olduğum dile döker misin??
Vayy laf cambazlığı ha ! helal olsun bu kelimeleri bu şekilde toparlayıp üzerinede iyi bir sıralama yapıp onun üstünede böyle bir anlam katmışsın...Tekrar helal olsun ;)
4twelve
08-17-2005, 06:31 AM
Türkçe bilen abimiz, o zaman buradaki eleştirileri toplayıp benim şu anda yazmakta olduğum dile döker misin??Ustad Bak mesela Oguz habire sana giydiriyo seni elestiriyo sen bunu farkinda degilsin,Asena da ole,aybike zaten ole (Poll de acaayaip gidiyo:twisted: )bide bisey soylucem acaba Forum da ki postlar her ulkede farklimi(anlam bakimindan) gorunuyo:rolleyes:
Sen gercekten yaz gunu iki tane kurk aldinmi Pax?Bu konuya bi aciklik getirsen!!:lol:
4twelve
08-17-2005, 06:32 AM
Usta aşırdığın sözler benim eski müşterim kayahan'a ait !
Kendisinin karanlık simsiyah bir odası vardı. bu odada senin aşırma sözlerini yazmıştı. sende böyle söz dizelerini ilham yolu ile yazmak istiyorsan pencereleri kapa duvarları sarı ve lacivert renklere boya !!!Usta gene karistirdin yavf o Ercan Saatci ydi hani kayinpederi hurriyetin basyazari olan zirto:twisted:
Ustad Bak mesela Oguz habire sana giydiriyo seni elestiriyo sen bunu farkinda degilsin,Asena da ole,aybike zaten ole (Poll de acaayaip gidiyo:twisted: )bide bisey soylucem acaba Forum da ki postlar her ulkede farklimi(anlam bakimindan) gorunuyo:rolleyes:
Sen gercekten yaz gunu iki tane kurk aldinmi Pax?Bu konuya bi aciklik getirsen!!:lol:
Usta sözler Kayahan'a ait !!!
Ercan saatçiye gelince iyi bir Fenerbahçelidir gerisi ise hikaye. Pax'ın kürk aldığının şahidi benim varmı bi diyeceğin !!!
4twelve
08-17-2005, 06:39 AM
Usta sözler Kayahan'a ait !!!
Ercan saatçiye gelince iyi bir Fenerbahçelidir gerisi ise hikaye. Pax'ın kürk aldığının şahidi benim varmı bi diyeceğin !!!Yokk be abi sen yaslaniyon o sozlerde oda da Ercan Saatcinin ....:lol: Bide yazilarina ucer ucer unlem koymussun hayirdir sinirlendinmi ustam...
Annaaaa sahiden gercekmis:lol:
Yokk be abi sen yaslaniyon o sozlerde oda da Ercan Saatcinin ....:lol: Bide yazilarina ucer ucer unlem koymussun hayirdir sinirlendinmi ustam...
Annaaaa sahiden gercekmis:lol:
Usta biz bi şeyde iddia edipte üzerine üzerine 3 tanede ünlem koyduysak kesin doğrudur...
FENERBAHÇE 2005-2006 SEZONUNDA ŞAMPİYON OLACAKTIR !!!
4twelve
08-17-2005, 06:45 AM
Usta biz bi şeyde iddia edipte üzerine üzerine 3 tanede ünlem koyduysak kesin doğrudur...
FENERBAHÇE 2005-2006 SEZONUNDA ŞAMPİYON OLACAKTIR !!!Sahiden gercek olan Pax in yaz gunu 2 kurk birden almasiydi..Ercan Saatci bu konuda ne demis''Yine bana husran yine bana hasret var''
Sahiden gercek olan Pax in yaz gunu 2 kurk birden almasiydi..Ercan Saatci bu konuda ne demis''Yine bana husran yine bana hasret var''
Usta sende Kayahan'a ait bütün sözleri Ervan saatçilye yaslama hastalığımı var.Kayahan burda yazılanları okusa bi tarafı ile gülerdi herhalde...
4twelve
08-17-2005, 06:57 AM
Usta sende Kayahan'a ait bütün sözleri Ervan saatçilye yaslama hastalığımı var.Kayahan burda yazılanları okusa bi tarafı ile gülerdi herhalde...
Kayahan in en sevdigim zamani izel ve celikle oldugu zamanlardi,baska zamanlarda hic sevmem zati,:twisted: Ha bide Muslum Baba var onun da bi sarkisi vardi Ayrilik zoooor ayrilik,
Usta müslüm dedinda aklıma geldi şu benim 3 bıçaklıya yedek jilet alayım:lol:
İzel-çelik-kayahan'ın albümü aspavanın koyduğu müzik threadında full albümü var haberin olsun...
4twelve
08-17-2005, 07:04 AM
Usta müslüm dedinda aklıma geldi şu benim 3 bıçaklıya yedek jilet alayım:lol:
İzel-çelik-kayahan'ın albümü aspavanın koyduğu müzik threadında full albümü var haberin olsun...Usta sen yaslaniyon yaaa,ooo izel celik ercan nerden cikarttin kayahani..Bu yaslilik zor demi usta???:rolleyes: Ayilik zor sarkisi varmi Aspava abimde hani sey soluyoya,neydi Ayse bilmemne
asena
08-17-2005, 07:22 AM
Kel adayı kendine koca bulursun sonra foruma sırma saçlı diye tanıtırsın...
Oho ohommmm.
Ne diyoduk?
Simdi X irkindan 2 kisi varmis.
Bunlar falanca koyde isyan cikarmis,Turkiye'nin ayagina celme takmaya calismislar.Eee haliyle koyluler yakalamis bunlari.Oldurecekken vazgecmisler.
Sans vermisler.
"1 saat icin de karsiki dagin tepesindeki kayaya cikip,3 kere 'Ben Turkum' derseniz sizi affedecez" diye
Bunlar kan ter icinde kosarlar
Biri digerinin sirtina cikar,kayaya tirmanir.
Bagirir "Ben Turkum,ben turkum,ben Turkum"
Kurtulur.Digeri de cikmak icin elini uzatir.Kayanin tepesindeki soyle seslenir arkadasina
"Hadi len ordan pis X"
Oho ohommmm.
Ne diyoduk?
Simdi X irkindan 2 kisi varmis.
Bunlar falanca koyde isyan cikarmis,Turkiye'nin ayagina celme takmaya calismislar.Eee haliyle koyluler yakalamis bunlari.Oldurecekken vazgecmisler.
Sans vermisler.
"1 saat icin de karsiki dagin tepesindeki kayaya cikip,3 kere 'Ben Turkum' derseniz sizi affedecez" diye
Bunlar kan ter icinde kosarlar
Biri digerinin sirtina cikar,kayaya tirmanir.
Bagirir "Ben Turkum,ben turkum,ben Turkum"
Kurtulur.Digeri de cikmak icin elini uzatir.Kayanin tepesindeki soyle seslenir arkadasina
"Hadi len ordan pis X"
Bacım bende dün bir fıkra okudum:lol:
Amerika'da bir fuar açılmıştı. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. iki zenci fuarı gezerken bu makineyi gördüler ve denemeye karar verdiler. Birinin 11 doları diğerinin ise 9 doları vardı. 9 doları olan arkadaşına dönüp
-Sen 1 dolarını bana ver. Gidip birlikte beyaz olalım. dedi. Arkadaşı ise :
-Dur! Önce ben gireyim, deneyeyim. Eğer memnun kalırsam sana 1 dolarımı veririm. Sen de beyaz olursun. dedi.
Anlaştılar. Zenci gidip makineye girdi ve bir süre sonra beyaz olarak çıktı. Dışarıda kalan zenci duruma çok sevinmiş olarak arkadaşının yanına gidip :
-Hadi dedi. 1 doları ver ben de beyaz olayım.
-Hadi oradan pis zenci!
4twelve
08-20-2005, 01:42 AM
Himmm,su demokrasi isi ne oldu,kim ne yazacak sayin demokratik olmayan arakadaslar:twisted:
Aybike
08-21-2005, 07:47 PM
Himmm,su demokrasi isi ne oldu,kim ne yazacak sayin demokratik olmayan arakadaslar:twisted:
o nedemek be...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.