View Full Version : I have been warned
6 ceza puanı almış durumdayım. 3 tanesi Kürtlerle ilgili yazıdan gelmiş de şöyle bir ilginçlik var. Beni uyaran arkadaş şu notu düşmüş:
Cingene seviyesinde laflara, boyle laflari iceren tartismalara bu forumda yer yok!!
Bu laf Çingenelere hakaret olmuyor mu şimdi?
6 ceza puanı almış durumdayım. 3 tanesi Kürtlerle ilgili yazıdan gelmiş de şöyle bir ilginçlik var. Beni uyaran arkadaş şu notu düşmüş:
Demiştim ben sana bu forumlarda fazla tutunamazsın diye...Benim yüzümü kara çıkarmadığın için sağol ;)
Demiştim ben sana bu forumlarda fazla tutunamazsın diye...Benim yüzümü kara çıkarmadığın için sağol ;)
Ortalamayı uzatamıyacağız galiba. 3 dakikalık minimum işi çok bozuyor:lol: .
:rolleyes:
Peki sen demek istediğimi anladın mı? Anlamadıysan, sil baştan sana tekrar warning verip sorunu tekrar izah edelim.
Hem Çingenelere hakaret yapıldı diyorsun. Haklısın galiba... ;)
Peki sen demek istediğimi anladın mı? Anlamadıysan, sil baştan sana tekrar warning verip sorunu tekrar izah edelim.
O zaman kendine de çingenelere hakaretten bir 3 puan çeksen diyorum.
Çingenelere hakaret edince birşey olmuyor ! Ben bizim bahçediki kalay yapan çingeneye hakaret ettim yarabbi şükür dedi...;)
Anlamamazlıktan gelme. :evil: Buradaki farkı çok iyi biliyorsun aslında. Ama gene açıklıyorum.
Ne zaman ki ben dahil forum kullanıcılarından herhangi biri herhangi bir gruba karşı bir başlık açarsa veya yazı yazarsa uyarısını alacak. Merak etme.
1. "Çingene gibi" lafı senin özeline gitti, alenen foruma yazılmış bir şey değildi.
2. Alenen yazılmış olsa bile, yazım çingeneleri aşağılamak amacını gütmüyordu. Seviyesizliğini göstermek için kullandığım Türkçe bir deyimdi.
3. Çingenelere hakaret olmuş dediğimde boşuna heveslendin. Çingenelerin de seviyesi belli sonuçta...
Torcoman
08-18-2005, 06:52 AM
evet pax, ceza puanlarımızda biraz indirime gidersen bu olayı unutabiliriz:D:D öyle değilmi yua:D:D
evet pax, ceza puanlarımızda biraz indirime gidersen bu olayı unutabiliriz:D:D öyle değilmi mua:D:D
Tamam tamam anlaştık... Bana üç günlük süre ver, 6 puanını birden silecem :D
Torcoman
08-18-2005, 07:00 AM
bekliyoruz:D:D:D
Anlamamazlıktan gelme. :evil: Buradaki farkı çok iyi biliyorsun aslında. Ama gene açıklıyorum.
Ne zaman ki ben dahil forum kullanıcılarından herhangi biri herhangi bir gruba karşı bir başlık açarsa veya yazı yazarsa uyarısını alacak. Merak etme.
1. "Çingene gibi" lafı senin özeline gitti, alenen foruma yazılmış bir şey değildi.
2. Alenen yazılmış olsa bile, yazım çingeneleri aşağılamak amacını gütmüyordu. Seviyesizliğini göstermek için kullandığım Türkçe bir deyimdi.
3. Çingenelere hakaret olmuş dediğimde boşuna heveslendin. Çingenelerin de seviyesi belli sonuçta...
Çok "seviyeli" bir cevap olmuş gerçekten. Demek Türkçe'de seviyesizlik anlamında kullanılan "Çingene gibi" diye bir söz var ve bu forumda Çingeneleri aşağılamak serbest! Bunu da forum kurallarına yazın da bari millet bilsin.
asena
08-18-2005, 07:25 AM
ama cingeneler gercekten cok seviyesizce kavga ederler.
4twelve
08-18-2005, 07:28 AM
Pax,you are really working!!Since a long time i havent see these kind of action from you.Keep going Ustad!!:rolleyes:
aykız
08-18-2005, 09:03 AM
Tamam tamam anlaştık... Bana üç günlük süre ver, 6 puanını birden silecem :D
Pax ben seni anlıyorum ama bu sefer,sen tongaya düşmüssün be kardeş..
Yua iyi yakalamış hahahhaah...Uyarının tarzına bak hele çok, güldüm valla:lol:
TurkMen
08-18-2005, 12:40 PM
Çingenelere hakaret edince birşey olmuyor ! Ben bizim bahçediki kalay yapan çingeneye hakaret ettim yarabbi şükür dedi...;)
Hahahahaaa:lol:
Ne diye hakaret ettin Oğuz abi... Merak ettim :twisted:
aykız
08-18-2005, 01:10 PM
heheheheh..oğuz bu eder...Kesin gs lidir roman kardeş...oda oğuzun hakaretine şeyiyle gülmüştür...:lol:
TurkMen
08-18-2005, 03:29 PM
heheheheh..oğuz bu eder...Kesin gs lidir roman kardeş...oda oğuzun hakaretine şeyiyle gülmüştür...:lol:
Valla haklısın, GS'li olabilir adam... Zaten camianız çingene dolu.. Hagi de geçenlerde işsizlikten, çiöpleri karıştırıyormuş kağıt topluyormuş :lol: Ama adam hakareti yemiş ama niye Rabbim Şükür demiş anlamadım yani :lol: (Bu da tuttuğu takımdan mı kaynaklanıyor acep:twisted: )
aykız
08-18-2005, 06:48 PM
Valla haklısın, GS'li olabilir adam... Zaten camianız çingene dolu.. Hagi de geçenlerde işsizlikten, çiöpleri karıştırıyormuş kağıt topluyormuş :lol: Ama adam hakareti yemiş ama niye Rabbim Şükür demiş anlamadım yani :lol: (Bu da tuttuğu takımdan mı kaynaklanıyor acep:twisted: )
Anladım fenerli çingene yok..:lol:
Ama deli çok..Sahadaki RAMBO gibi hahahahahaaaa:lol:
Ama bak bizim çingenelerim universite mezunuymuş...Hihihiiiiii:lol:
Camia dedinde eğer hepsi çingene ise,bende öle oluyom otomatikman hihihiii...
2 universite bitiren ve 3 dil bilen biri olarak heheheheh...RAMBO olmaktan iyidir:lol:
TurkMen
08-18-2005, 06:58 PM
Anladım fenerli çingene yok..:lol:
Ama deli çok..Sahadaki RAMBO gibi hahahahahaaaa:lol:
Ama bak bizim çingenelerim universite mezunuymuş...Hihihiiiiii:lol:
Camia dedinde eğer hepsi çingene ise,bende öle oluyom otomatikman hihihiii...
2 universite bitiren ve 3 dil bilen biri olarak heheheheh...RAMBO olmaktan iyidir:lol:
Rambo dünyayı kurtarıyor. Çingene ne yapıyor? :lol:
Valla Çingene olduğunuz her zaman öne çıkıyor, Dilencilik Olayları:lol: Parasızlık Ayakları :lol: Stad çıkışında mendil açmalar :lol: Camide para toplamalar... Dilenci işte.. Hiç paranız yokmu beeee... Abinizin ayakkabısını boyayın size belki verir biraz para.. :lol:
Haydar Vites
08-18-2005, 07:01 PM
Para değil sipali derler...
TurkMen
08-18-2005, 07:06 PM
Para değil sipali derler...
Vitesmi takıldı? kusura bakma ama anlayamadım :lol:
Haydar Vites
08-18-2005, 07:12 PM
Bir de Azerice söyliyim anlamadıysan:
Pul deyil, sipali deyirler
İndi basha düshdün mü qaqash?
TurkMen
08-18-2005, 09:35 PM
Bir de Azerice söyliyim anlamadıysan:
Pul deyil, sipali deyirler
İndi basha düshdün mü qaqash?
Kusura bakma ama yine anlayamadım.. Bi de türkmence söylermisin :rolleyes: ne demek bu "sipali" ya
Gel sana 2 daire bir dükkan vereyim o at arabasını bana ver dedim bana küfürmü ediyon dedi :lol:
TurkMen
08-19-2005, 08:57 AM
Gel sana 2 daire bir dükkan vereyim o at arabasını bana ver dedim bana küfürmü ediyon dedi :lol:
Süper :lool: :laugh: :lol:
aykız
08-19-2005, 11:57 AM
olanla yetinebilen gözü tok vatandaş demekki...
Sen fenerli rambonun kim olduğunu anlamamışın türkmen...işte buna çok güldüm hahahhahahahah:lol: Dünyayı kurtarıyomuş...hahahahahhahay.....:lol:
o kendi kıcını kurtaramıyo be....
aykız
08-19-2005, 12:00 PM
Kusura bakma ama yine anlayamadım.. Bi de türkmence söylermisin :rolleyes: ne demek bu "sipali" ya
te be sen sipali nedir bilmezsiiiin çoparım ?
TurkMen
08-19-2005, 08:51 PM
te be sen sipali nedir bilmezsiiiin çoparım ?
Ya anlayacağımız dilde konuşun yahu..:lol: "Çoparım" ne demek? :lol:
Bu arada Bilge kardeşe teşekkür ediyorum. özelden bana anlatmış "sipali" ne demek.. Tabi diğerleri gibi dalga geçmeden anlatanlar da var :twisted:
TurkMen
08-19-2005, 08:53 PM
olanla yetinebilen gözü tok vatandaş demekki...
Sen fenerli rambonun kim olduğunu anlamamışın türkmen...işte buna çok güldüm hahahhahahahah:lol: Dünyayı kurtarıyomuş...hahahahahhahay.....:lol:
o kendi kıcını kurtaramıyo be....
Kıçımızla ilgili endişemiz yok ki :D Endişe duyacak birileri varsa onlarda çöplükte futbol oynayanlardır. :lol: Yakında bi stadda faciya yaşandı derlerse sakın şaşırmayın, tribünler çökebilir. :lol:
Hep seni Oguz getirdi diye dusunmustum ancak ,hem espri anlayisin,hem kivrak zeka kullanimin,hemde ince espirilerin seni buraya Oguzun getirmedigi gosteriyor,eger bu savim dogruysa ki zaten sende dogru oldugunu soyluyorsun,benim senle isim olmaz arkadasim kusura bakma,verdigim rahatsizliktan oturu ozur dilerim ,sana hayirli isler
Ustam sorun nedir ? bazen bu forumlarda ne olduğunu bende anlamıyorum !!! Düne kadar bu forumlarda tutunamazssın dediğimiz YUA bir gecede sürgün kararı çıktıktan sonra kendi isteği ile sadece gidiş bileti almış. Gündemi bu kadar hızlı ilerletmeyin;)
4twelve
08-20-2005, 01:59 AM
Ustam sorun nedir ? bazen bu forumlarda ne olduğunu bende anlamıyorum !!! Düne kadar bu forumlarda tutunamazssın dediğimiz YUA bir gecede sürgün kararı çıktıktan sonra kendi isteği ile sadece gidiş bileti almış. Gündemi bu kadar hızlı ilerletmeyin;)
Ustam,espri ile hakareti ince bir cizgi ayirir iste bunun icin espri yapmak herkezin becerebilecegi bir is degildir,seviyesiz espri hakarettir tipki fazla mutavazilik gibi,benim bu arkadasin espri anlayisi ile ilgili problemim var uzun zamandir ancak ona kizmiyorum sadece artik beni kasmaya basladi,hatirlatmak istedim;)
Bu arada bende su Yua olayina sasirdim,neyden aldi o warning leri bilmiyorum ,almissa birseyler yapmistir muhakkak,yoksa olay killik olsaydi,bu forumdan ilk ugurladiklari ben olurdum gibime geliyor:twisted:
Ustam,espri ile hakareti ince bir cizgi ayirir iste bunun icin espri yapmak herkezin becerebilecegi bir is degildir,seviyesiz espri hakarettir tipki fazla mutavazilik gibi,benim bu arkadasin espri anlayisi ile ilgili problemim var uzun zamandir ancak ona kizmiyorum sadece artik beni kasmaya basladi,hatirlatmak istedim;)
Bu arada bende su Yua olayina sasirdim,neyden aldi o warning leri bilmiyorum ,almissa birseyler yapmistir muhakkak,yoksa olay killik olsaydi,bu forumdan ilk ugurladiklari ben olurdum gibime geliyor:twisted:
Ustam gençlere karşı biraz toleranslı olmak lazım. Kı sa bir zaman içinde oda bizim çizgimize yaklaşacaktır. imzanla ters düşme bu arada:lol:
YUA konusunda bende kroşe durumunda kaldım ne güzel yemek tarifleri veriyordu...yazık oldu:rolleyes:
4twelve
08-20-2005, 02:14 AM
Ustam gençlere karşı biraz toleranslı olmak lazım. Kı sa bir zaman içinde oda bizim çizgimize yaklaşacaktır. imzanla ters düşme bu arada:lol:
YUA konusunda bende kroşe durumunda kaldım ne güzel yemek tarifleri veriyordu...yazık oldu:rolleyes:
Eyvallah ustam siliyyom mesajlarimi,sen istersin ben yapmazmiyim...
Eyvallah ustam siliyyom mesajlarimi,sen istersin ben yapmazmiyim...
Usta büyüksün !
Bu büyüklük Aziz vatanın toprakları üzerinde yaşayan biz vatandaşların üzerine bir gölge gibi düşüyor...:shock:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.