PDA

View Full Version : Istanbulda kim bor? :)

Gipsy Soul
08-20-2005, 01:33 AM
Assalomu alekum, yahshilar! Aylanib orgilib yana sizga murojaat qilishga togri keldi... Ayni vaqtda Istanbuldaman. Shahar juda gozal seva boshladim uni...Juda mehribon va yahshi turk oilasida home staydaman. Har kuni turli hil programmalar uyishtirib meni zerikishimga yol qoyishmayapti. Lekin, bir lekini bor.... Ozbekni baribir ozbek chunadide.....:) Kelishimdan oldin anchagina yaqinlarim malum bir narsalar keltirishimni iltimos qilishgandi, qolaversa ozbekni qarindoshi kop..hamasiga sovga salomlar...Hullas, meni turk gidlarim istiqlal cedlisi , nishantashi, bebek, etiler, ortakuy kabi rayonlardagi qimatbaho dokonlarg doim etaklab borishadiyu lekin u erdan chunsangiz kerak kop narsa ola olmayman...Hullas 24 avgustda qaytishim kerak hali na zakazlarni oldim va na sovgalarni... Qolaversa oddiy turk bozorlarini ham kora olganim yoq..hamasi butik :)
Ilojingiz bolsayu yordam bera olsangiz juda hursand bolardim. Men bilan shu forum orqali, yoki mail va yoki yahoo msg orqali boglanish mumkin...Tashakkurlar.

Haydar Vites
08-20-2005, 03:35 PM
Arkadaşlar yukarıdaki linki tıklamayın (http://216.130.188.200/cgi-bin/ezlclk.fcgi?id=9387) Klik başına puan olayına benziyor.

mr66tr
08-22-2005, 03:02 AM
selamlar
istanbuldan Murat

Haydar Vites
08-22-2005, 05:47 AM
Murat, öyle İstanbul'dan kim var diye sormamış, arkadaş "Ağustosun 24ünde İstanbul'dan ayrılıyorum, İstanbul'a gelmeden önce yakınlarım benden bir şeyler getirmemi istediler, bana ucuz/dandik marka şeyler alabileceğim yerler konusunda yardım edebilecek birisi var mı?" gibisinden sormuş.

Ama samimiyeti konusunda şüpheliyim, çünkü yukarıda verdiği link klik başına puan olayına benziyor. Esas amacı burayı puan için kullanmak olabilir. Genelde bu klik başına puan işi de aldatmacadır. Yani siz ne kadar puan toplamaya çalışsanız da öyle bir sistem üzerine kurulmuştur ki puan toplamanız çok zor. Hani bir ara "Saadet Zinciri" diye bir şey çıkardılar ya, onun sistemine benziyor.

Gipsy Soul
08-22-2005, 11:31 PM
postimni tarjima qilib berganiz uchun tashakkur. :) Ammo shubhalariz haqida gap boripdi...yaqinroqdan tanishsam boladmi ular bilan? :lol:
anyways...24 gacha shu erda bolaman digan edim ....yani ertaga ketaman inshaallah. Yahshi odamlar ham yoq emas ekan= tanishimning, tanishining dosti boyazid olib borib keldi. Hammaga da olomagan bolsam ham ancha muncha esdaliklar harid qildim.

Aybike
08-24-2005, 08:27 AM
Murat, öyle İstanbul'dan kim var diye sormamış, arkadaş "Ağustosun 24ünde İstanbul'dan ayrılıyorum, İstanbul'a gelmeden önce yakınlarım benden bir şeyler getirmemi istediler, bana ucuz/dandik marka şeyler alabileceğim yerler konusunda yardım edebilecek birisi var mı?" gibisinden sormuş.

Ama samimiyeti konusunda şüpheliyim, çünkü yukarıda verdiği link klik başına puan olayına benziyor. Esas amacı burayı puan için kullanmak olabilir. Genelde bu klik başına puan işi de aldatmacadır. Yani siz ne kadar puan toplamaya çalışsanız da öyle bir sistem üzerine kurulmuştur ki puan toplamanız çok zor. Hani bir ara "Saadet Zinciri" diye bir şey çıkardılar ya, onun sistemine benziyor.

Vay uyanık vaaaaaaaay..vites sende az uyanık deeelsin hani aferim len sana..
bizim resmen uydu antenimiz gibi oldun sana maaş bağlamak lazım heheheh
hiç bişey kaçmıyor gözünden aferim :lol:

Pax
08-24-2005, 08:45 AM

Samimiyetinden şüpheleneye gerek yok. Ona referans benim :D Hatta bir aralar bu kız için İstanbul'da yardım gibisinden bir başlık açmıştım.

O linke gelince, bu spyware denen illetiden kaynaklanıyor. Metuplara, forum mesajlarına v.s. böyle linkler ekliyor. Önce temizleyim dedim sonra müdahale edip sanki değiştirmişim izlenimi vermesin demiştim. Ama bu tuzağa atlayanlar var, editleyeyim bari :cool:

oğuz
08-24-2005, 08:49 AM
Samimiyetinden şüpheleneye gerek yok. Ona referans benim :D Hatta bir aralar bu kız için İstanbul'da yardım gibisinden bir başlık açmıştım.

O linke gelince, bu spyware denen illetiden kaynaklanıyor. Metuplara, forum mesajlarına v.s. böyle linkler ekliyor. Önce temizleyim dedim sonra müdahale edip sanki değiştirmişim izlenimi vermesin demiştim. Ama bu tuzağa atlayanlar var, editleyeyim bari :cool:

Usta bu kızcağız madem istanbula geldide biz istanbullular ile niye muhattap olmadı ? niye bize özelden mesaj atıp tanışmak istediğini söylemedi ? neden istanbulun gezilecek veya alışveriş yapılacak yerleri ile ilgili bilgi almadı ? gerçi sorularımın birinci derecede muhattabı sen olmasanda sen Mod'sun...

aykız
08-24-2005, 11:14 AM
Usta bu kızcağız madem istanbula geldide biz istanbullular ile niye muhattap olmadı ? niye bize özelden mesaj atıp tanışmak istediğini söylemedi ? neden istanbulun gezilecek veya alışveriş yapılacak yerleri ile ilgili bilgi almadı ? gerçi sorularımın birinci derecede muhattabı sen olmasanda sen Mod'sun...

öyle ya ot değil mod sun..hemde kürklü olanından farklısın yani...:lol:

Haydar Vites
08-24-2005, 03:45 PM
Vay uyanık vaaaaaaaay..vites sende az uyanık deeelsin hani aferim len sana..
bizim resmen uydu antenimiz gibi oldun sana maaş bağlamak lazım heheheh
hiç bişey kaçmıyor gözünden aferim :lol:
Ama ben de Pax'ın bahsettiği arkadaşın bu arkadaş olduğunu anlayamadım.
Ne demişti Pax:
Bizim gazeteci arkadaşın İstanbul'a tarihi 17 geliş Ağustos. Bir hafta kalacak ve 24 Ağustos'ta geri dönecek.
Yani 24 Ağustos'tan da anlayamadım durumu. Herneyse, Pax'a bir şey soracaktım. Bu Spyware forumunuza mı yoksa kullanıcının PC'sine mi bulaşmış olabilir? Bazen hostinglere de virüs bulaştırılabiliyor galiba.