PDA

View Full Version : Nihal Atsiz.org ile ilgili

METE
08-22-2005, 01:54 PM
Gecenlerde uzun zamandir takip ettigim begendigim www.nihalatsiz.org a uye oldum fakat ikinci msjimda kovuldum sebebi ise cok garip yorumlarinizi bekliyorum.
Olay soyle oldu soru cevap b?lumune bir soru ekledim sorum suydu

Basl?k : Nihal Atsiz in cocuklari bu siteye geliyorlarmi ?

Merhaba Nihal Atsiz in cocuklari bu site ye geliyormu ? Geliyorlarsa ?ye isimleri nedir ? Buradan uzun 7 yildir kanada ya gittiginden beri goremedigim arkadasim olan Aydolu Atsiz (Nihal Atsizin torunu) ve babsi Bugra Atsiz a selam gonderiyorum.

Yukarida yazdigim soru iki kere silindi ustelik msj yolladiktan hemen sonra .

Daha sonra bir topic daha actim sorum neden silindi yoksa Nihal Atsizin cocuklarina karsi bir rahatsizliginizmi var dedim.
Orada birisi bir link verdi linkte ayni soru varsa silinir yaziyordu fakat aramama ragmen boyle bir soru goremedim ustelik ayni sorulara tekrer tekrar cevap verilmisti .
Daha sonra Otag yoneticisi diye biri sozlerimden alinti yapip seninlemi ugrasacagiz serefsiz herif uyeligin iptl edilmistir dedi .

Bir uyede boyle bir soru yuzunden turk un turk e serefsiz demesini sindiremiyorum dedi ayni kisi ona ne yazdi dersiniz serefsize serefsiz denmesini icine sindiremiyorsan sende serefsizsin dedi ve onunda uyeligini iptal etti .

Evet arakadaslar ne dersiniz benim aklim almiyor boyle bir olay nasil oldu diye olayin ardindan arkadasim aydolu yu aradim durumu bildirdim cok kizdilar ve siteye gerekli cevabi vereceklerini soylediler .

Siz ne dersiniz kiskanclikmi var acaba yada kendisinden buyuk bir ismi cekemiyormu bu kisi ?

Köroglu
08-22-2005, 02:02 PM
Ya yemin ederim ben simdi bir Topic acacaktim Türkcü/Turanci sitelerle ilgili:shock: :D

Köroglu
08-22-2005, 02:13 PM
Mete ben de o siteden kovulmustum:lol:
Nedeni: O sitede Kürtlere edilen hakaretler Almanyada Türkler hakkinda söylenilenlere cok benzedigini belirttigim icin..

Yani Kürtleri koruma amacinda degildim. Benim meselem seviye ile ilgiliydi, anlamadi hiyarlar:lol:

Yine de amacim Türkcülük! Ülkücülükten kat kat üstün ve dogru ideolojidir... ve Türkcü siteler de seslerini belki de ancak bu sekilde radikal görüsleri ile duyura bileceklerini düsündüklerinden dolayi böyle davraniyorlardir diye düsünüyorum...

asena
08-22-2005, 02:29 PM
METE,ben bunu cok kisiye soyledim,o siteyi 2 yildir takip etmeme ragmen uye olmadim.
Gerek yok,cunku aklima gelen tum sorular orda sorulmus ve cevaplari mevcut.

O site,Turkculerin kendi aralarindaki bir fikir havuzu.Fikir catismalarinin oldugu bir mekan olmadigi gibi,"Nihal Atsiz'in cocuklari bu siteye giriyor mu?" gibi,o forumun etigine "laubali" kacan bir soruda atilmani,kusura bakma,normal karsiliyorum.

kaldi ki,forumu arastirirsan,Kemal Aksungurun Bugra Atsiz ile devamli yazistiklarini gorurdun.

Yine de yaziyim,ufak tefek bazi dusuncelerine katilmiyorum Nihal Atsiz'in.Ancak devede kulak,ve site yoneticisine soracagim sorularin cevaplariyla katilmadigim noktalarda aciklik olacagina eminim.

METE
08-22-2005, 02:47 PM
Nesi laubali anlayamadim ustelik yanlis yapsam ozur dilemesin bilirim.Kaldiki bunu bugra atsiz a ilettim ve olayi hicte hos karsilamadilar ve kendilerine e mail atacaklar.Bir kisiye serefsiz demek bu kadar kolaymi ?

Aybike
08-22-2005, 02:51 PM
Nesi laubali anlayamadim ustelik yanlis yapsam ozur dilemesin bilirim.Kaldiki bunu bugra atsiz a ilettim ve olayi hicte hos karsilamadilar ve kendilerine e mail atacaklar.Bir kisiye serefsiz demek bu kadar kolaymi ?

bende merak ettim şimdi...

METE
08-22-2005, 02:51 PM
Hem o site Nihal Atziz adina duzenlenmis bir site ailesinin katilip katilmadigin sormak neden yanlis olsun ? Ayrica ben site uzerinden ulasip selam vermek istedim .

asena
08-22-2005, 02:55 PM
Ben Kemal Aksungur'u tanimiyorum zaten,savunmam soz konusu degil.Tek saygi duydugum konu,o siteyi kurmasi,bilgili olmasi ve Atsiz'in mezarinin bakimini maddi olarak ustlenmesi.

Ilk mesajiniz,yani "Atsiz'in cocuklari bu siteye giriyor mu" o forum acisindan laubali.Yoksa sizin kisiliginizde bir laubalilik yok.O site biraz farkli.Burada bir fikir belirtildiginde "+1" diyerek yetinebiliriz,bir baska sitede kufur de serbest olabilir,orada "Turkluk" icin bir bilgi sormak veyahut bilgi verme disindaki davranislarda insanlari banliyorlar.Bu da onlarin kistasi.

Bu soruyu sitenin yoneticisine ozelden sorsaydiniz,veyahut email ile bile sorsaydiniz,uzun uzun aciklardi.Uye olmamama ragmen,Kemal Aksungur'a sordugum bircok soruyu emailimden bulmusumdur.Bir kisim sorular da "soru cevap" da yayinlandi.

Ikinci kisim,yani serefsiz dedirten kisim.Ilk etapta hos degil,bu burada sizi az cok taniyan biri olarak,duygusal olarak soyledim.
Ancak.
"yoksa Nihal Atsizin cocuklarina karsi bir rahatsizliginizmi var" dedim.
Kemal Aksungur da sizin gibi Nihal Atsizin ailesi ile icli disli olan bir insan olarak bu laftan alinmis,sinirlenmistir.
Bu dediginizi sitede 4-5 ulkucu daha demis ve banlanmislardi.Buyuk ihtimalle sizi onlardan biri sanmis olabilir.Cunku ilersinde lafi Yagmur Atsiz'in komunistligine,simdiki sagciligina getiriyorlar bu arkadaslar.Ve genelde de Kurt cikiyor.Sanirim anlamissindir.

abdulkerim
08-26-2005, 06:45 AM
Ben Kemal Aksungur'u tanimiyorum zaten,savunmam soz konusu degil.Tek saygi duydugum konu,o siteyi kurmasi,bilgili olmasi ve Atsiz'in mezarinin bakimini maddi olarak ustlenmesi.

Ilk mesajiniz,yani "Atsiz'in cocuklari bu siteye giriyor mu" o forum acisindan laubali.Yoksa sizin kisiliginizde bir laubalilik yok.O site biraz farkli.Burada bir fikir belirtildiginde "+1" diyerek yetinebiliriz,bir baska sitede kufur de serbest olabilir,orada "Turkluk" icin bir bilgi sormak veyahut bilgi verme disindaki davranislarda insanlari banliyorlar.Bu da onlarin kistasi.

Bu soruyu sitenin yoneticisine ozelden sorsaydiniz,veyahut email ile bile sorsaydiniz,uzun uzun aciklardi.Uye olmamama ragmen,Kemal Aksungur'a sordugum bircok soruyu emailimden bulmusumdur.Bir kisim sorular da "soru cevap" da yayinlandi.

Ikinci kisim,yani serefsiz dedirten kisim.Ilk etapta hos degil,bu burada sizi az cok taniyan biri olarak,duygusal olarak soyledim.
Ancak.
"yoksa Nihal Atsizin cocuklarina karsi bir rahatsizliginizmi var" dedim.
Kemal Aksungur da sizin gibi Nihal Atsizin ailesi ile icli disli olan bir insan olarak bu laftan alinmis,sinirlenmistir.
Bu dediginizi sitede 4-5 ulkucu daha demis ve banlanmislardi.Buyuk ihtimalle sizi onlardan biri sanmis olabilir.Cunku ilersinde lafi Yagmur Atsiz'in komunistligine,simdiki sagciligina getiriyorlar bu arkadaslar.Ve genelde de Kurt cikiyor.Sanirim anlamissindir.

Yahu bir insan bu kadarmı metiiin olabilir bu kdarmı sakin cevaplar verebilir bu kdarmı açıklayıcı cevaplar yazabilir PES be kardeşim.

Her konuda her yazın böyle Sen HACIsınyahu... İnsan hiç mi sallamaz hiçmi sinirlenmez yok böööle bişey süpersin arkadaşım ben pes dedim.
Allah ne sabır vermiş sana yahuuu

asena
08-26-2005, 06:50 AM
Abdulkerim arkadasim,ilk mesajin oldugu ve seni tanimadigim icin,yazini kinayesiz olarak algiladim.(Kizma,cunku kinaye cok yapildi)
Benim kimseye nefretim yok.Ancak sevdigim ideolojiler/kisiler,ve sempati beslemedigim,tehlikeli gorudugum ve devamli dikkatli olunmasini dusundugum olgular var.Icinde nefret barindirmayan insan sakin olmayi becerir.

abdulkerim
08-26-2005, 06:55 AM
Abdulkerim arkadasim,ilk mesajin oldugu ve seni tanimadigim icin,yazini kinayesiz olarak algiladim.(Kizma,cunku kinaye cok yapildi)
Benim kimseye nefretim yok.Ancak sevdigim ideolojiler/kisiler,ve sempati beslemedigim,tehlikeli gorudugum ve devamli dikkatli olunmasini dusundugum olgular var.Icinde nefret barindirmayan insan sakin olmayi becerir.

Yahu wallahi kinaye değil yemin ettim bak, doğru sen HACI sın bu kadar sabrı vermiş sana yüce rabbim ne diyeyim.
Allah yolunu açık etsin

asena
08-26-2005, 07:39 AM
Yahu wallahi kinaye değil yemin ettim bak, doğru sen HACI sın bu kadar sabrı vermiş sana yüce rabbim ne diyeyim.
Allah yolunu açık etsin

Yemin etmene gerek yok,inaniyorum.
Haci degilim ama insallah o da olur ileride.

dervish
08-26-2005, 07:39 AM
Yemin etmene gerek yok,inaniyorum.
Haci degilim ama insallah o da olur ileride.

sakal cikinca :lol::lol::lol:

Kür Þad
08-27-2005, 04:43 AM
Türkçülük hakkýnda fikirlerini en tavizsiz þekilde savunan sitedir.

oğuz
08-27-2005, 04:45 AM
Türkçülük hakkýnda fikirlerini en tavizsiz þekilde savunan sitedir.
Hoşgeldin;)

Kür Þad
08-27-2005, 05:07 AM
hoþ gördük