PDA

View Full Version : Türkcü-Turanci siteler!!!

Köroglu
08-22-2005, 02:41 PM
Türkiyede Nihal Atsizin yolunu secmis gencler her gecen zaman artmakta ve gercek Türkcülük ogretisi yayilmaktadir. Ümmetcilikten uzak özü Türk bir Turan gayretimiz, bütün cabamiz...
Benim sizlerden, Özbek kandaslarim, bilmek istedigim: Nihal Atsiz ve Türkcülük ve Türkcü web siteleri hakkinda bildikleriniz var mi ve de SIZIN ICIN HIC ÖNEM TASIYORMU (Turan soyundan olmak)????

Köroglu
08-22-2005, 04:49 PM
Ben neden link ekleyemiyorum???

Pax
08-23-2005, 07:09 AM
Benim icin vazgecilmez bir unsur
ozturkler de nihalatsiz.org kadar guzel bir sitedir.
Şu sitenin sahibi (veya ne tür münasebeti varsa), Sedat Peker, mafya babası değil mi? Merak ettim.. :rolleyes:

Köroglu
08-23-2005, 08:37 AM
Şu sitenin sahibi (veya ne tür münasebeti varsa), Sedat Peker, mafya babası değil mi? Merak ettim.. :rolleyes:

Ya üstadim link neden ekleyemiyorum???

Pax
08-23-2005, 09:05 AM
Ya üstadim link neden ekleyemiyorum???
Bilmem. Belki sırf link olarak post yapak istediğin için öyle olmuştur.
Şöyle bir tarz dene hiç olmazsa: www(nokta)forum(nokta)uz

Köroglu
08-23-2005, 01:36 PM
Your Post contains one or more URLs, please remove them before submitting your message again. diyor baska bisey demiyor:x

Haydar Vites
08-23-2005, 03:39 PM
Hangi siteye link veriyorsan o sitenin ismini yaz, sonra o ismi fare ile seç, sonra yukarıdaki üzerinde dünya resmi olan Insert Link butonunu tıkla, oraya adresi yaz. Böyle yaparsan herhalde olur.
Bir de galiba adresi bir yerden kopyalayıp yapıştırınca böyle bir uyarı çıkmıyor ama emin değilim.

Köroglu
08-23-2005, 08:16 PM
http://www.turkcutoplumcubudun.net/
http://membres.lycos.fr/aleviturk/
http://www.hunmagyar.org/

Köroglu
08-23-2005, 08:20 PM
Ana oldu:D Resmen oldu!!! Ulan yüz kere aynisini yaptim... Artik Link de eklerim resim de yollarim!! YASASIN!!!!

Aybike
08-24-2005, 08:24 AM
Ana oldu:D Resmen oldu!!! Ulan yüz kere aynisini yaptim... Artik Link de eklerim resim de yollarim!! YASASIN!!!!

Yaşasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ın :lol:

AlpGiray
08-24-2005, 12:12 PM
Selamunaleyküm Köroglu arkadasim,

verdigin linkler arasinda türkcütoplumcubudun denilen seyde var, ülkücülere saldiran islami kabul etmeyen bir topluluk.
Turana giden yol Türk-Islam Ülküsüdür, Samanizm degil.

H. Nihal Atsiz Ata , Son Basbug Alparslan Türkes, Ebulfeyz Elcibey, Isa Yusuf Alptekin bunlar büyük insanlardir liderlerdir, Türkcütoplumcu budun ismiyle hareket eden grubun basi Cenk Tozkoparan sadece liderlige özenen birisidir.

asena
08-24-2005, 01:29 PM
AlpGiray,Turana pek cok kesim katilabilir.Ulkuculer,Turkculer,Kemalistler,Ulusal Solcular.Bunun tek bir kitleye baglayamazsin.
Ben msela turkcuyum.Evet,ben de Cenk Tozkoparani begenmiyorum,ancak Turk Budununun islam dusmanligi ile ilgili hicbirseyini gormedim.Saman gelenekleri hala yasatiliyor.Nazar boncugu,olu arkasindan helva yapmak vs gibi.

Administrator
08-25-2005, 12:46 AM
atsiz veya adiyok kelimes ozbekistain cok yeride akrep anlamini verir ve mahlukta bizde o kadar nefret ediyorlarkiki bu yuzden 'chayon'(akrep) demeden adiyok veya atsiz diye konushuyorlar..

kurshad
08-25-2005, 03:50 PM
http://www.turkcutoplumcubudun.net/

bahsettigin siteyi girip okuyordum bir ara. Arkadas,bu kadar derinlikten yoksun olunmaz ki!
Baskanlari Cenk Tozkoparan istanbul'a gittiginde , istanbullu uyeler icin randevu veriyor, verdigi adres Fenerbahce kapali tribun amigosu Sadu...:lol:

Diger turkcu turanci oldugunu iddia eden sitelerin de farki yok.. turkcu turancilar diye bir sitede, sitenin yoneticilerinden biri, daha dogrusu dangalagin teki Bulgaristan gocmenlerinin gayriturk (arnavut , musluman bulgar vs) oldugunu bir iletisinde yazmaz mi:lol: Yahu , cahillik bu kadar derin mi olur, Sathilik bu kadar mi olur bre gerizekali! demez mi insan..

Kür Þad
08-27-2005, 04:58 AM
Orta Asya'daki ýrkdaþlarýmýz, soy bilinçlerini geliþtirmeleri gerekmektedir. Türk Dünyasý birleþmez ise (siyasi ve ekonomik olarak) yeryüzünde Türk diye bir þey kalmayacak.

Ayrýca o sitelerdeki bir kaç kendini bilmez ya da bilgisi eksik olan arkadaþlarýn hatalarýný tüm Türkçülere mal etmeyelim lütfen.

GokTurk
08-31-2005, 11:50 AM
TÜRKÇÜ TOPLUMCU BUDUN DERNEĞİ'NE DİL UZATIP BEĞENMEYENLER KANI BOZUKLAR VEYA ARABIN AFYONUYLA BEYNİ YIKANMIŞ YOBAZ TİPLERDİR.
SİTELERİNDE NE VAR? SİTENİN HERYERİ BURAM BURAM TÜRKLÜK KOKUYOR!
ADAMLAR YERİ GÖĞÜ TİTRETİYOR. KÜRTLERE POSTAYI GERCEK HAYATTA BİLE KOYANM TEK OLUŞUM.

ÜLKÜCÜLER NE YAPIYOR? KÜRT TÜRK KARDEŞTİR BUNU BOZAN KALLEŞTİR. KÜRTLEROLMASAYDI ENİŞTEMİZ KİM OLURDU:lol:

ALPGIRAY BASBUGUN DEDİĞİN ADAM KIZINI KÜRDE GELİN EDEN, KÜRTLERE KARDES DİYEN MÜSLÜMAN GORDUKLERİ HERKESİ TÜRK YAPAN CAPULCULAR GRUBUNUN ELEBASIYDI. BU CAPULCULARA GERCEK TÜRKÇÜLER TABİİ LAF SÖYLER. CAHİL ADAM TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜYMÜŞ TURAN'I ŞİMDİYE KADAR NEDEN HEP ŞAMANİST TÜRKLER KURDU? ARAP OSMANLI NEDEN MELEZLEŞİP, KÜLTÜRÜNÜ DİLİNİ YOKEDİP SOYSUZLAŞIP ÇÖKTÜ?

KURSHAD DENEN SENTEZCİ DEVŞİRME SEN ÖNCE İKİ CÜMLE YAZMASINI ÖĞREN CAHİL ZERZAVAT. OCAKLARINIZ KÜRTTEN GEÇİLMİYOR ENİŞTELERİNİZ KÜRT OLMUŞ ONCE KÜRTLERİN ALTINDAN KIZLARINIZI ALIN ONDAN SONRA SANALDA ZIRVALAYIN.

ASENE SEN CENK TOZKOPARANI BEĞENME CERKEZ, YOBAZ MAFYA SEDAT PEKER'İN YALAKALIĞINI YAP. HEM SEDAT PEKER'İN YARDIMCISI OLAN FUNDA PEPPEREL ADLI KADIN İNGİLİZLE EVLİ SENİN GİBİLER BÖYLELERİNİ TÜRKÇÜ GÖRÜR NORMALDİR...

asena
08-31-2005, 12:04 PM
ASENE SEN CENK TOZKOPARANI BEĞENME CERKEZ, YOBAZ MAFYA SEDAT PEKER'İN YALAKALIĞINI YAP. HEM SEDAT PEKER'İN YARDIMCISI OLAN FUNDA PEPPEREL ADLI KADIN İNGİLİZLE EVLİ SENİN GİBİLER BÖYLELERİNİ TÜRKÇÜ GÖRÜR NORMALDİR...

Al iste,hicbirsey okumadan etmeden karar veren,Turk Irkcilarinin sayisinin artmasini engelleyen fevri birisi daha.
Sedat Pekeri begendigim soylenmez,ama evet o siteyi okuyorum.Bana gore "hurriyetten" daha iyi.
Biz Turkculer "Ceviz Kabugunu" sevmiyor muyuz?Peki Flash TV kurtlere bol bol hizmet etmiyor mu?Programin arasinda seyrettigin reklamlar onlara bi sekilde gitmiyor mu?
Yasama o zaman kardesim!!!
Sirf sivrilmek ugruna benim sirtimi basamak gibi kullanma!!!!
Budun sitesinde gundelik olaylar yok.Nasil karsilastirdin anlamiyorum.Ozturkler sitesinde Bulent Ersoy hakkinda da yazilar var ona bakarsan.
Oku kardesim yazilarimi.Once oku bi hepsini.
Budunun sitesini de korudugumu oku."Saman usagi" dediklerimde sabirla nasil acikladigimi da oku.Tabii sen tek bir mesajla karar verebilmeyi,saatler harcayip yazdigim postlari okuyarak degerlendirme zahmetine tercih edersin.
Buduna karsi degilim,ama Tozkoparani sevmedim.

GokTurk
08-31-2005, 12:16 PM
Asena Buduncularin Stesİ Magazİnel Haberlerİn VerİldİĞİ Basİt Bİr Sİte DeĞİl. Orada TÜrklÜkle İlgİlİ Konular İrdelenndiği ciddi bir teşkilat sitesi. Cenk Tozkoprani Da Sevmemen İÇİn Bİr Sebep Olmali. Merak Ettİm KİŞİlİĞyle İlgİlİ Mİ, TÜrkÇÜlÜĞÜ İle İlgİlİ Mİ? Yanİ Az Mi YakiŞikli, Yoksa Çok Sert Mİ TÜrkÇÜ?

aykız
08-31-2005, 12:19 PM
NOluyo yaaaaaaaaaaaaa.hoooooooop....

asena
08-31-2005, 12:23 PM
Asena Buduncularin Stesİ Magazİnel Haberlerİn VerİldİĞİ Basİt Bİr Sİte DeĞİl. Orada TÜrklÜkle İlgİlİ Konular İrdelenndiği ciddi bir teşkilat sitesi. Cenk Tozkoprani Da Sevmemen İÇİn Bİr Sebep Olmali. Merak Ettİm KİŞİlİĞyle İlgİlİ Mİ, TÜrkÇÜlÜĞÜ İle İlgİlİ Mİ? Yanİ Az Mi YakiŞikli, Yoksa Çok Sert Mİ TÜrkÇÜ?

Yahu,anlatamadim sanirim kardesim.
Budunun sitesi ile ozturkler farkli kategorideki siteler.Birinde magazin var,belki fikra var,digerinde sirk turkculuk var.
Sen kalkmis bana ilk mesajinla satasiyorsun,aklinca sivriliyorsun.Sen misin kimin Turk Irkcisi olacagina karar vercek?
Aylardir burda 1-2 kisi "Turkculugu" savunurken sizler napiyordunuz beyefendi?Aranizda bilgi alisverisinde bulunmakla olay bitmiyor.Bildiklerinizi geleceksiniz burada anlatacaksiniz farkli gorustekilere.Bizler savasiyoruz bir anlamda.Sizin gibi fevri Turkculer geldikleri gun banlandilar.Biz burada sakin sakin,sabirla fikrimizi savunduk.Bilmemne sitesinde atip tutmak kolay,kalk gel sen burdaki kurallarin filtresinde,Turk Irkciligi gibi bir fikri sonuna kadar savun.Iste 1-2 kisi kaldik,ve insallah devam edecegiz kalmaya.

Tozkoparani sevmememin tek bir nedeni var.Istersen ozelden yazarim.Ne olursa olsun,turkcu bir kisi olmasindan dolayi zaaflarini ulu orta,Turkculukten nefret eden %95 forum kullanicilarinin onunde malzeme olarak sunmak istemem.

GokTurk
08-31-2005, 12:34 PM
Peki asena özelden yaz bir zahmet. Ben de sana yanıldığını sadece onu cekemeyenlerin doldurusuna geldiğini anlatayım...

asena
08-31-2005, 12:37 PM
Yazarim.Kimsenin doldurusuna gelmis degilim.
Ozelden yazacagim sey,.kendisinin agzindan cikan bir lafadir.Yani ordan burdan duysam haklisin.

Ayrıca Sedat Peker Rizeli bir ailenin çocuğu olarak Sakarya'da dünyaya gelmiştir
Ancak, Turk olmasi,onun mafyaligini savunmam icin hicbir sekilde neden degildir.Yalnizca,sevmedigimiz insanlarin Turk olmadigini soyleyerek de bir yere varamayiz.Bizlerin amaci Turk insanina Turkluk suurunu yerlestirmek.Bu suura sahip olmayan cok kisi oldugunu kabul etmemiz gerekiyor.

GokTurk
08-31-2005, 12:55 PM
evet asena kardeşim, bana özelde yazdığın iletinin gizlenecek bir yönü yok. Ben senin yazına karşılık benim verdiğim cevabı buraya ekliyorum..

ASENA KARDEŞİM ÇOK SİNİRLİYDİM BENİ GÜLDÜRDÜĞN ÇOK YAŞAYASIN. BAK IRKDAŞIM CENK BEĞ'İN 1 ÇOCUĞU VAR VE EŞİNDEN AYRILDI. BU SUÇ MU? İKİNCİSİ SADECE VE SADECE ÇOCUK YAPMAK İÇİN EVLENMEK İSTEDİĞİNDEN HABERİN VAR MI?

İKİNCİ OLAYA GELİNCE KİMSE 5 ÇOCUK YAPIN DEMİYOR Kİ. ORADA DENEN NE KADAR ÇOCUĞUN VARSA 1 TANE DAHA YAP DENİYOR Kİ ORADA VERİLMEK İSTENEN MESAJ KÜRTLERE KARŞI BİR NÜFUS PLANLAMAININ YAPILMASININ ŞART OLDUĞUDUR.
SAYGILARIMLA..

aykız
08-31-2005, 12:58 PM
evet asena kardeşim, bana özelde yazdığın iletinin gizlenecek bir yönü yok. Ben senin yazına karşılık benim verdiğim cevabı buraya ekliyorum..

ASENA KARDEŞİM ÇOK SİNİRLİYDİM BENİ GÜLDÜRDÜĞN ÇOK YAŞAYASIN. BAK IRKDAŞIM CENK BEĞ'İN 1 ÇOCUĞU VAR VE EŞİNDEN AYRILDI. BU SUÇ MU? İKİNCİSİ SADECE VE SADECE ÇOCUK YAPMAK İÇİN EVLENMEK İSTEDİĞİNDEN HABERİN VAR MI?

İKİNCİ OLAYA GELİNCE KİMSE 5 ÇOCUK YAPIN DEMİYOR Kİ. ORADA DENEN NE KADAR ÇOCUĞUN VARSA 1 TANE DAHA YAP DENİYOR Kİ ORADA VERİLMEK İSTENEN MESAJ KÜRTLERE KARŞI BİR NÜFUS PLANLAMAININ YAPILMASININ ŞART OLDUĞUDUR.
SAYGILARIMLA..

Evet planlama şart ben bile 43 yaşında daha yapsammı diye düşünüyom..Çok geç olmadan...

asena
08-31-2005, 01:00 PM
Gokturk,ozelde yapilan ozelde kalir.
Yakistiramadim.
Hatta ozeldeki konusmamiz da bitmedi.keske yazmasaydin.

Kaleli
08-31-2005, 01:15 PM
Daha yazı yazmasını bilmeyen ,bir toplumda hele hele özbek kardeşlerimizin olduğu bir ortamda ulu orta büyük büyük harflerle Türklüğe yakışmayacak kadar basit bir beyin ürünü ile hareket eden kendini Türkçü ilan eden arkadaşımız göktürk.
Sen kimsinki bu işlere yıllarını vermiş arkadaşlara nasıl arabın afyonu vs. ağıza almayacak laflar ediyorsun.yok asene masene.Karşındakiler çocukmu senin?

Yok benim sitem yok senin siten.Sen sanal alemden çıkıp gerçek icraata geçtinmi hayatında hiç.
Klavye türkçülüğüdür bu senin yaptığın.
Daha kendi aramızda bile birlik olamayacakmıyız?Yazık yazık.a kişisi b kişisi.
Bırak bu adama tapmaları.kendin ne yaptın.?
Özeldeki yazıyı buraya aktaran adamdan ne beklenir.

Sizin gibileri gören özbek türkleri bize bakıp ne derler.Düşmanlarımız senin bu halini görünce arkamızdan güler be!
Bu tip saldırı yazılarına son vermezsen barınamazsın...
Birşeyler ver ,zarar değil...

Colpan
08-31-2005, 01:19 PM
İnternette iki tane Türkçü site vardır:
www.nihalatsiz.org (http://www.nihalatsiz.org)
www.turan.info (http://www.turan.info)

TTBD'nin resmi sitesi de çok güzel ama din konusuna hiç girmemek gerekir. Yukarıda herifin biri İslam'a laf etmiş. Ama unuttuğu bir şey var bu arkadaşın. Türklerin %80'i MÜSLÜMANDIR ve Turan'ı bu insanlarla kurmak ZORUNDASINIZ!

Eminim ki bu insanlar özel hayatlarında Türkçülük adına en ufak bir şey yapmayan klavye cengaverleri.

asena
08-31-2005, 01:21 PM
Kaleli kardesim icimi dokmus.
Ben de onu diyorum,sivrilmek ugruna bastiginiz basamaklara dikkat edin.
Ben Turkcu ortamlarda fazla bulundugum icin, "Hayde bre pehlivan" diye girenlerin cogunun sonunu gordum.
Dilerim Gokturk de ayni sekilde uslubuna devam etmez.Benim acimdan ideolojimde degisiklik olmayacak,ancak egilimi olanlar icin yazilanlar tabii ki caydirici.

GokTurk
08-31-2005, 01:39 PM
Kalelİ Ve Asena Özelde Yazilan Sey Sakincali Ve Gocunulacak Bİr Şey İse Genele Yazilmaz. İnsanlarin Kafasinda Acaba Nedİr Dİye Soru İŞŞaretlerİ Yaratilmasinin ÖnÜne Gecmek İÇİn Özelde Yazilan Genele De Yazilir Kİ Senİn Yazdiklarini Yazmadim. Evet Kalelİ Efendİ Sen Bunu İdrak Edemezsİn. Bİz Meydanlardayiz Esas Sen Forum TÜrkÇÜsÜsÜn. Aklinin ErmeyeceĞİ, Kapasİtenİn AlmayacaĞi Olaylara Burnunu Sokma Otur Yerİnde Capinca Yaz Çİz.

GokTurk
08-31-2005, 01:42 PM
Çolpan Evet TÜrkİye'nİn %90'i Kİmlİk MÜslÜmanidir. Ayrica Gercekte Varolan Sadece Budunculardir. Sİz Hala Sİtelerİ DeĞerlendİrerek Sanal Tatlisu TÜrkÇÜlÜĞÜ Oynayin..

asena
08-31-2005, 01:46 PM
Ben diyorum ki Kaleli abiye ve Colpana,hic gormemisiniz gibi davranin.
Turkculer arasina bu kavga atmosferini yaratmak isteyen bir kisi kesinlikle Turkcu degildir.
Kimseyi de tatmin etmek bize dusmez.
Herkes kendi yoluna.

asena
08-31-2005, 01:51 PM
[QUOTE=GokTurk]Kalelİ Ve Asena Özelde Yazilan Sey Sakincali Ve Gocunulacak Bİr Şey İse Genele Yazilmaz. QUOTE]

Ozeldeki konusmalarin genele yazilmasinda iki kisinin de mutabik olmasi gerekir.
Ben ortaya yazilmasini uygun bulmamisim ki yazmisim

Kaldi ki seninle ozel gorusmemiz bitmemisti
Eger ki olay cozumlenseydi o mesajlarimi duzenler,aradaki anlasilmazlik cozulmustur diye yazardim.

Her ozel sey,sakincali ve gocunulacak seyler olmamalidir.Kaldi ki bunun kistaslari da farklidir.

aykız
08-31-2005, 01:51 PM
Kalelİ Ve Asena Özelde Yazilan Sey Sakincali Ve Gocunulacak Bİr Şey İse Genele Yazilmaz. İnsanlarin Kafasinda Acaba Nedİr Dİye Soru İŞŞaretlerİ Yaratilmasinin ÖnÜne Gecmek İÇİn Özelde Yazilan Genele De Yazilir Kİ Senİn Yazdiklarini Yazmadim. Evet Kalelİ Efendİ Sen Bunu İdrak Edemezsİn. Bİz Meydanlardayiz Esas Sen Forum TÜrkÇÜsÜsÜn. Aklinin ErmeyeceĞİ, Kapasİtenİn AlmayacaĞi Olaylara Burnunu Sokma Otur Yerİnde Capinca Yaz Çİz.

ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞT ayıp...Hemde çok ayıp..taraftar topla..
düşman değil..taraftar ancak anlatılarak toplanır...
Ve asena,ben,kaleli ve birkaçımız..
unutma ırkdaşınız..düşmanın değil....

GokTurk
08-31-2005, 02:11 PM
Asena Sen İnsaanlarin Kafasinda Soru İŞaretİ Birak Sonra Bİz O Soru İŞaretlerİnİ Kaldirmayalim DeĞİl Mİ? Bu Kadar Hassas Olan Dİrek Özelden Yazardi, İnsanlarin Kafasinda Soru İŞaretlerİ Birakmazdi. Sana Burada KİmlİĞİnİ BulamamiŞ KİŞİlerle TÜrkÇÜlÜk Oyununda BaŞarilar. Ben Gerekenlerİ Yazdim Bana SataŞilmadiĞi MÜddetÇe BİrŞey YazmayacaĞim..

asena
08-31-2005, 02:21 PM
Gokturk
Sen once ilk mesajinda satasmaman gerekenlere satasma.Bu sekilde yaptigin davranisla,dogal olarak karsindaki insanlar da hos olmayan tutum sergileyebilirler.Bunu da mecburen hazmedeceksin.

Eger dedigim gibi bazi sorunlar ozelden halledilseydi-ki daha bitmeden yaziverdin-ben yazimi editler,sorunlarin halloldugunu soylerdim.Yapmadigim bir hareket degil.Forum etigi bunu gerektirir.

kurshad
08-31-2005, 02:27 PM
KURSHAD DENEN SENTEZCİ DEVŞİRME SEN ÖNCE İKİ CÜMLE YAZMASINI ÖĞREN CAHİL ZERZAVAT. OCAKLARINIZ KÜRTTEN GEÇİLMİYOR ENİŞTELERİNİZ KÜRT OLMUŞ ONCE KÜRTLERİN ALTINDAN KIZLARINIZI ALIN ONDAN SONRA SANALDA ZIRVALAYIN.

1.Devsirme falan degilim oz be oz Turkoglu Turkum.

2.Ne sentezci ne de ulku ocakliyim fakat panturkistim yani ki turanciyim.

3.Pek cahil de oldugumu dusunmuyorum.Turk tarihi ozel ilgi alanimdir.Okurum ve arastirmayi severim. Tahsilim sanirim baskanindan iyidir. Yukseklisans yaptim, 3 adet yabanci dil bilirim.Bircok yabanci ulkede is veya turistik amacli bulundum, dunyayi tanimadan kisinin kendini tanimayacagina inanirim.

4.Universite talebeligim esnasinda gerek fikri gerek fiziki olarak milliyetci mucadelenin icinde yer aldim. Yani ki sadece sanalda "zirvalamadim".

KISA NOT:

Turkculuk hareketi dogusundan itibaren aydinlanmaci olmustur.Pozitivisttir, dogmalara bagli degildir.Inkilapcidir ve yenilikcidir. Nitekim panturkist aydinlar donemlerinin ilerisine gecmislerdir; Yusuf Akcura Uc tarz-i Siyaset'i yazarken Turanciligin adeta manifestosunu yayinlamistir. Ismail Gaspirali actigi okullarda tamamen pozitivist egitimi tatbik etmistir . Cedidcilik hareketi Turkistan'da panturkizmin aydinlanmaci yuzudur.Zeki Velidi Togan Turkistan mucadelesinde bir bayrak olmustur. Enver pasa orta asya steplerinde ulku ciceginin sehididir.
Ataturk ise turk devrimini gerceklestirirerek tum mazlum sark milletlerine emsal olmustur.

BUNUNLA BERABER;

Agzindan salyalar akan birtakim AYAKTAKIMI'NIN fikir olarak nitelendirdigi iddialari ne tarihten gelen Turkculuk hareketini ne de Buyuk Turkistan sevdalilarini baglamaz. Panturkist idea onlardan evvel vardi ve sonra da olacak.

Bu hareket,Yuce Tanri'ya sukur ki,tarihin hicbir doneminde fenerbahce kapali tribunu amigosunun ve arkadaslarinin eline kalmadi.

GokTurk
08-31-2005, 03:39 PM
Kursad Sen Turk Olamazsin En Fazla Turklesmis Bir Devsİrmesİn. CunkÜ TÜrkÇÜ Bİrİ Senİn Gİbİ Ezİk, Kiskanc Ve Fesat Olmaz. Sen İkİ Kİtap Okumussun Sanalda Da O Okuduklarindan Aklinda Kalanlari Yaziyorsun. Senin Bildigini Bİzİm Dernektekİ 18 Yasindakİ Çocuklarda Bİlİyor. Senİ Gercek Hayatta Adamyerİne Koyan, BeĞ Dsİye Hİtap Eden KaÇ KİŞİ Var Acaba? Sen 3 Dİlİ Bİlİrsİn De Özentİ Oldugun Ve Bati KÜltÜr Emperyalİzmİ Etkİsİnde KaldiĞin İÇİn Bununla ÖvÜnÜp, Ana Dİlİnİ Konusmada, Yazmada GÜÇlÜk Cekertsİn. Bİzde Ünİversİte Bİtİrmeyen Yabanci Dİlİ Olmayan Tek Bİr KİŞİ Bİle Yok Ama Bİzİm Senİn Gİbİ Kopleksİmİz OlmadiĞi İÇİn Bununla ÖvÜnÜp Forumlara Yazmayiz. Sen ÖmÜr Boyu Kendİ Çapinda Avunup Forumlara Yazip ÖlÜp Gİdeceksİn Ama Buduncular Şİmdİden TÜrkÇÜlÜk Tarİhİnİn Altin Sayfalariundakİ Yerİnİ Aldilar. Sen Gİdİ Tatlisu TÜrkÇÜsÜ Senİİ. Senİ Gİdİ At UŞakliĞindan Baska Bİr Vasfi Olamayacak İnternet Zİbİdİsİ Senİ.. 3 Dİl Bİlen Cahİl Bİzİ İzle Kiskancligindan Çatla. ÇÜnkÜ Senİn Gİbİ TÜrkÜmsÜler Bİzlerİ Çekemezler.

Colpan
08-31-2005, 04:24 PM
Sayın Gök Türk,
Seçkinci bir akımı futbol tribünlerine düşürdünüz. Eserinizle övünebilirsiniz.

aykız
08-31-2005, 06:14 PM
Kursad Sen Turk Olamazsin En Fazla Turklesmis Bir Devsİrmesİn. CunkÜ TÜrkÇÜ Bİrİ Senİn Gİbİ Ezİk, Kiskanc Ve Fesat Olmaz. Sen İkİ Kİtap Okumussun Sanalda Da O Okuduklarindan Aklinda Kalanlari Yaziyorsun. Senin Bildigini Bİzİm Dernektekİ 18 Yasindakİ Çocuklarda Bİlİyor. Senİ Gercek Hayatta Adamyerİne Koyan, BeĞ Dsİye Hİtap Eden KaÇ KİŞİ Var Acaba? Sen 3 Dİlİ Bİlİrsİn De Özentİ Oldugun Ve Bati KÜltÜr Emperyalİzmİ Etkİsİnde KaldiĞin İÇİn Bununla ÖvÜnÜp, Ana Dİlİnİ Konusmada, Yazmada GÜÇlÜk Cekertsİn. Bİzde Ünİversİte Bİtİrmeyen Yabanci Dİlİ Olmayan Tek Bİr KİŞİ Bİle Yok Ama Bİzİm Senİn Gİbİ Kopleksİmİz OlmadiĞi İÇİn Bununla ÖvÜnÜp Forumlara Yazmayiz. Sen ÖmÜr Boyu Kendİ Çapinda Avunup Forumlara Yazip ÖlÜp Gİdeceksİn Ama Buduncular Şİmdİden TÜrkÇÜlÜk Tarİhİnİn Altin Sayfalariundakİ Yerİnİ Aldilar. Sen Gİdİ Tatlisu TÜrkÇÜsÜ Senİİ. Senİ Gİdİ At UŞakliĞindan Baska Bİr Vasfi Olamayacak İnternet Zİbİdİsİ Senİ.. 3 Dİl Bİlen Cahİl Bİzİ İzle Kiskancligindan Çatla. ÇÜnkÜ Senİn Gİbİ TÜrkÜmsÜler Bİzlerİ Çekemezler.

Hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

oğuz
09-01-2005, 02:12 AM
1.Devsirme falan degilim oz be oz Turkoglu Turkum.

2.Ne sentezci ne de ulku ocakliyim fakat panturkistim yani ki turanciyim.

3.Pek cahil de oldugumu dusunmuyorum.Turk tarihi ozel ilgi alanimdir.Okurum ve arastirmayi severim. Tahsilim sanirim baskanindan iyidir. Yukseklisans yaptim, 3 adet yabanci dil bilirim.Bircok yabanci ulkede is veya turistik amacli bulundum, dunyayi tanimadan kisinin kendini tanimayacagina inanirim.

4.Universite talebeligim esnasinda gerek fikri gerek fiziki olarak milliyetci mucadelenin icinde yer aldim. Yani ki sadece sanalda "zirvalamadim".

KISA NOT:

Turkculuk hareketi dogusundan itibaren aydinlanmaci olmustur.Pozitivisttir, dogmalara bagli degildir.Inkilapcidir ve yenilikcidir. Nitekim panturkist aydinlar donemlerinin ilerisine gecmislerdir; Yusuf Akcura Uc tarz-i Siyaset'i yazarken Turanciligin adeta manifestosunu yayinlamistir. Ismail Gaspirali actigi okullarda tamamen pozitivist egitimi tatbik etmistir . Cedidcilik hareketi Turkistan'da panturkizmin aydinlanmaci yuzudur.Zeki Velidi Togan Turkistan mucadelesinde bir bayrak olmustur. Enver pasa orta asya steplerinde ulku ciceginin sehididir.
Ataturk ise turk devrimini gerceklestirirerek tum mazlum sark milletlerine emsal olmustur.

BUNUNLA BERABER;

Agzindan salyalar akan birtakim AYAKTAKIMI'NIN fikir olarak nitelendirdigi iddialari ne tarihten gelen Turkculuk hareketini ne de Buyuk Turkistan sevdalilarini baglamaz. Panturkist idea onlardan evvel vardi ve sonra da olacak.

Bu hareket,Yuce Tanri'ya sukur ki,tarihin hicbir doneminde fenerbahce kapali tribunu amigosunun ve arkadaslarinin eline kalmadi.

Son satıra kadar okudum...Allah birgün cezanı verecek:lol:

aykız
09-01-2005, 09:54 AM

Bak buna ben bile amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyom:lol:

bluesky
09-01-2005, 12:36 PM
atsiz veya adiyok kelimes ozbekistain cok yeride akrep anlamini verir ve mahlukta bizde o kadar nefret ediyorlarkiki bu yuzden 'chayon'(akrep) demeden adiyok veya atsiz diye konushuyorlar..

atsiz: Without a horse, not chivalry but troop on feet.

asena
09-01-2005, 12:43 PM
Demek ki akrep(atsiz,adsiz) burcunda olanlarin dogustan kellesini ucurmalilar Ozbekistanda.

Colpan
09-01-2005, 12:52 PM
atsiz veya adiyok kelimes ozbekistain cok yeride akrep anlamini verir ve mahlukta bizde o kadar nefret ediyorlarkiki bu yuzden 'chayon'(akrep) demeden adiyok veya atsiz diye konushuyorlar..Atsız Atam gibi akrep olmak, bazıları gibi çakal olmaktan kat be kat daha iyidir.

Colpan
09-01-2005, 01:59 PM
Colpan Ve Kurshad Siz Burada Internet Picligi Ve Kari Kiz Pesinde Kosup Sapiklik Yaparken, O Kucuk Gordugunuz Buduncu Taraftarlar Kurtlere Istanbul Ve Izmiri Dar Ediyor. Sizler Yureksiz Korkak Ve Ne Idugu Belirsiz, Ailesinde Kimbilir Kac Kurd Olan Capulcularsiniz! Bu Arada Yazili Ve Gorsel Basinda Budunculardan Baska Turkculugu Ve Atsiz'i Tanitan Var Mi? Kurdlere Posta Koyan Var Mi? Oglum Ikinizde Picsiniz. Soysuzsunuz. Kopeksiniz. Biz Ise Turkculugu Yoktan Tekrar Var Eden Yedi Ceddi Belli Bozkurtlariz. Hadi Soysuzlar Kudurun Simdi.. Bana nedense Reha Oğuz Türkkan denen soysuzu hatırlattın. O da Atsız Atamız da dahil olmak üzere her Türkçüyü soysuz ilan etmişti ama asıl soysuz kendisiydi.

Benim soyum sopum bellidir. Peki sen babanı tanıyor musun?

Merak buyurmayınız, sizden başka Türkçülüğü tanıtanlar var tabii. Biz varız, İlteriş var.... var oğlu var. Peki sen Türkçülüğü Fenerbahçenin kürt amigosu Sefa'ya mı yoksa psiikopat amigosu Rambo'ya mı tanıtıyorsun?

Colpan
09-01-2005, 02:04 PM
Odunculardan açıklama bekliyoruz. "Savaşanatsız" takmaadlı nazi bozuntusu sitelerinde neye dayanarak yöneticilik yapmıştır? "Stefan Demir" ismiyle ssitelerine üye olan ve "Başarınız başarımızdır." yazan kardeşimizi neden sorgusuz sualsiz sitden atmıştır? Neden her fırsatta İslam'a söver? Hani ırkın ırkçılarıdır onlar?

Kaleli
09-01-2005, 02:08 PM
Colpan Ve Kurshad Siz Burada Internet Picligi Ve Kari Kiz Pesinde Kosup Sapiklik Yaparken, O Kucuk Gordugunuz Buduncu Taraftarlar Kurtlere Istanbul Ve Izmiri Dar Ediyor. Sizler Yureksiz Korkak Ve Ne Idugu Belirsiz, Ailesinde Kimbilir Kac Kurd Olan Capulcularsiniz! Bu Arada Yazili Ve Gorsel Basinda Budunculardan Baska Turkculugu Ve Atsiz'i Tanitan Var Mi? Kurdlere Posta Koyan Var Mi? Oglum Ikinizde Picsiniz. Soysuzsunuz. Kopeksiniz. Biz Ise Turkculugu Yoktan Tekrar Var Eden Yedi Ceddi Belli Bozkurtlariz. Hadi Soysuzlar Kudurun Simdi..

seni soysuz oduncu seni.

Türklüğün yüzkarası seni.

aykız
09-01-2005, 03:09 PM
hahahahah turancı sen o adı değiştir..Çünkü bende turancıyım..nasıl oluyor bu iş...ikimizden biri yanlışda o zaman..Çolpan ve kalelide turancı.Ya bizde hata var ya sizde anlamadım gitti....

asena
09-01-2005, 04:02 PM
Yahu arkadaslar dusmeyin bu oyunlara:bu insanlar Turkcu falan degil.Turkculuge karsi olanlar cesitli nicklerle antipati toplayarak akillarinda bizleri kutuplastiracaklar.
Dusmeyin bu oyuna.

Aybike
09-01-2005, 05:59 PM
Yahu arkadaslar dusmeyin bu oyunlara:bu insanlar Turkcu falan degil.Turkculuge karsi olanlar cesitli nicklerle antipati toplayarak akillarinda bizleri kutuplastiracaklar.
Dusmeyin bu oyuna.

:lol: :lol: :lol: Evet

Torcoman
09-01-2005, 08:21 PM
ben anlamadım bişey
buduncular Türkçü değilmiymiş?
kim napmış?
ben neredeyim?
bu önümdeki televizyonlu daktilo da ne?

Torcoman
09-01-2005, 08:24 PM
Colpan Ve Kurshad Siz Burada Internet Picligi Ve Kari Kiz Pesinde Kosup Sapiklik Yaparken, O Kucuk Gordugunuz Buduncu Taraftarlar Kurtlere Istanbul Ve Izmiri Dar Ediyor. Sizler Yureksiz Korkak Ve Ne Idugu Belirsiz, Ailesinde Kimbilir Kac Kurd Olan Capulcularsiniz! Bu Arada Yazili Ve Gorsel Basinda Budunculardan Baska Turkculugu Ve Atsiz'i Tanitan Var Mi? Kurdlere Posta Koyan Var Mi? Oglum Ikinizde Picsiniz. Soysuzsunuz. Kopeksiniz. Biz Ise Turkculugu Yoktan Tekrar Var Eden Yedi Ceddi Belli Bozkurtlariz. Hadi Soysuzlar Kudurun Simdi..

ben onları sapıklık yaparken gömedim ve duymadım, eğer öyle birşey varsa Özbek kızları benden yardım isterdi;)

Buduncuların hakiki Türk olduklarını biliyorum,
hangi konuyla suçlandıklarını anlayamadım
eğer konu şaman olmaları ise, onları türkiyedeki yobaz takımına tercih ederim

asena
09-02-2005, 04:54 AM
ben anlamadım bişey
buduncular Türkçü değilmiymiş?

Buduncular Turkcu degil diye birsey yazmadik.Su threade sirf kavga cikarmak icin "Buduncular buyuktur diger Turkculerden" gibi bir satasma ugruna uye olanlarin ne Buduncu olduguna,ne de Turkcu olduguna inaniyorum.Bana gore 1-2 kisi Turkculuge antipati toplamak icin uye olmus,ortaligi karistiriyor.
Iyi taktik aslinda.

Saman kulturu Turklerde vardir.nazar boncugu takiyoruz mesela,dinden mi ciktik?

arkilata
09-02-2005, 05:32 AM
merhaba

kardesım buduncuları nıye Türkçü diye koydun kı onlar mankurtluk yapmaktan baska ne ıse yarar ki

Torcoman
09-02-2005, 09:11 AM
merhaba

kardesım buduncuları nıye Türkçü diye koydun kı onlar mankurtluk yapmaktan baska ne ıse yarar ki

buduncular birçok Türkten veya kendini Türk diye gösterenlerden daha iyidir

kurshad
09-02-2005, 09:30 AM

Ustad, sozlerimden seni tenzih ederim :lol:

Velakin, goruyorsun fenerlilik neler aciyor insanin basina. Gel sen de vazgec bu sevdadan. Yapalim seni galatasarayli , olsun bitsin. Wallahi hic acimayacak:lol: :lol:

asena
09-02-2005, 10:00 AM
Burnuma anti_Turkcu kokusu geliyor.Kanmayin.Turkculer dinlere laf etmezler.

kurshad
09-02-2005, 10:11 AM
Yazik... Insan kendini bu kadar kucuk dusurur mu..

oğuz
09-02-2005, 10:21 AM
Ustad, sozlerimden seni tenzih ederim :lol:

Velakin, goruyorsun fenerlilik neler aciyor insanin basina. Gel sen de vazgec bu sevdadan. Yapalim seni galatasarayli , olsun bitsin. Wallahi hic acimayacak:lol: :lol:

Bir Fenerbahçe büyüğü derki ;BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...;)

Birde yukarda bi yerde birileri gelip bir şeyler karalamış böyle tiplemeler Fenerbahçeye gelsede ben kabul etmem muhalefet şerhi koyarım !

kurshad
09-02-2005, 10:35 AM
Bir Fenerbahçe büyüğü derki ;BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...;)

Birde yukarda bi yerde birileri gelip bir şeyler karalamış böyle tiplemeler Fenerbahçeye gelsede ben kabul etmem muhalefet şerhi koyarım !

Ustad, bu "fenerbahce buyugu" kusura bakmazsan biraz zirvalamis. Hos, bu "buyugun" adi buyuk ihtimal Oguz olsa gerek ya..:lol:

oğuz
09-02-2005, 10:46 AM
Ustad, bu "fenerbahce buyugu" kusura bakmazsan biraz zirvalamis. Hos, bu "buyugun" adi buyuk ihtimal Oguz olsa gerek ya..:lol:

Ali Şen'i pek fazla sevmem ama bu sözüyle tarihe ister istemez geçti. Kaynak istiyorsan bütün antu.com forumları :lol:

Atalay
09-02-2005, 06:42 PM
Cahil asena gerçek bir Türkçü Türklüðe zararý olan ne varsa eleþtirir. Bu din de olsa. Bak Türkçülüðün önderlerinden Atsýz Ata din ve Türkeþ için ne demiþ. Þimdi Atsýz Ata'da mý anti Türkçü. Sizi gidi cahiller sürüsü sizi. Öðrenin de sonra Atsýz Ata'nýn adýný kirletin.

ÇoLPan Amigo Sadettin kürt deðil Kýrým tatarý istersen sana gercek bir Türk yeðen de verebilir. Herkesi kendiniz gibi kýrma sanmayýn..

KURAN MUHAMMEDIN TALIMATIDIR.KURANDAKI YEMINLER MUHAMMEDIN GÖNLÜNDEN VE BEYNINDEN DOGMUSTUR( ÖTÜKEN Kasim 1970 sayfa 6)

Türkler Müslümanlýk sayesinde deðil, Müslümanlýk Türkler sayesinde yükselmiþ ve yaþamýþtýr.

Tanrý insan idraki dýþýndadýr. Kur’an, Muhammed’in talimatýdýr. Bunun birçok delilleri vardýr. Bir tanesi birçok yerinde aya, güneþe, fecre, atlarýn köprüden aðýzlarýna yemin ve and verilmesidir. Yemini kim eder? Ýnsan eder ve kendisinden daha üstün bir varlýðýn adýna eder, Tanrý yemin eder mi? Tanrý’dan daha üstün bir varlýk olmadýðýna göre kendi yarattýðý aya, güneþe neden yemin etsin? Görülüyor ki bu yeminler Muhammed’in gönlünden ve beyninden doðmadýr ve hatta Araplar arasýnda Ýslamiyetten önceki zamanlarýn usul ve adabýnca edilmektedir.Kur’an "alemlerin sahibi olan Tanrý’ya hemdederim" diye baþlamaktadir. Belli ki bu söz de Muhammedindir. Çünkü Tanri , kendi kendisine hamdetmez. Müfessirler her ne kadar Tanri "böyle diyin" demek istemiþtir yolunda tevillere geçmiþlerse de Kur’anýn sonundaki küçük surelerde olduðu gibi, surenin baþýna bir "söyle, de ki" hitabýný eklemeyi Tanrý düþünmez miydi? (YOBAZLIK BÝR FÝKÝR MÜSTAHESESÝDÝR)

Sen Arap Muhammed'in mezarini artik biraktiktan sonra senin kâben Çanakkale, Sakarya ve Dumlupinar degil midir? Sen, kâbene, rahat bir geminin içinde cazbant dinleyerek mi, yoksa yalçin yollarda, vaktiyle Çanakkale'de Türk vatanini korumaga kosanlarin çektigi zahmeti çekerek, yayan mi gitmek istersin? Görüyorsun ki eller kendi serefsizce yenilen ölülerine bile ihtiram gösteriyor,onlarin basina ne büyük taslar dikiyor... Sana gelince: Senin ölüme göz kirpmadan bakan serefli sehitlerinin hâlâ bir âbidesi yok!.. Çanakkale Savaþý adlý makale-Atsýz Mecmua, 1932, Sayý: 17

Ayný madalyonun öteki yüzündeki manzara da daha az acýklý deðildir: 28 Mayýs günü, Ankara'da öldürülen Ali Balseven'in baþýna gelen iþ yine sosyal hastalýklara karþý aþýsýz bir güruhun marifetidir: 1948 Maraþ doðumlu olup sýkýntýlý bir hayat mücadelesinden sonra Ankara Ziraat Fakültesine giren ve gözüpek, katýksýz Türkçü bir genç olan Ali Balseven Milliyetçi bir partidir diye MHP ye girip bu partiden, Türkçü olmadýðý kesinlikle anlaþýldýktan sonra çýktýðý için üstüne çektiði düþmanlýklar sebebiyle ve kahbece öldürülmüþtür.

Balseven'i öldürenler bir kere nâmerd insanlardýr. Merd olsalardý silahsýz bir kiþinin üzerine silahlý bir kaç kiþiyle saldýrmaz, görülecek hesaplarý varsa onu eþit þartlarda erkekçe vuruþmaya çaðýrýrlardý. Sonra bunlar kuþbeyinli yaratýklardýr. Bu davranýþýn kendilerine bir þey kazandýrmayýp çok þey kaybettireceðini, Balseven gibi düþünenlere ise çok þey kazandýracaðýný düþünememiþlerdir. Onlara hatýrlatalým: Türkçülük kolay iþ deðildir.

Geceleyin köþe bekleyip bir kiþiye birkaç kiþiyle saldýrmak gibi rezaletlerin Türkçülükte elbette yeri yoktur. Türkçülük sözünün eri olmak, ettiði yemine sadýk kalmak ve yalan söylememektir. Türkçü taviz vermez ve politika yapýyorum zanný ile "biz Yahudi aleyhtarý deðiliz; çünkü onlarla hiç savaþmadýk" gibi gülünç sözler söylemez. Türkçülük makam hýrsý ile baðdaþmaz.

Baþkanlýk vasýflarýndan mahrum insanlarýn baþkalarýný kötüleyerek liderlik davasý gütmeleri, hilekâr daltabanlarýn oyuncaðý olmalarý kadar acýklý durum yoktur. Baþkan olacak adamýn bütün ömrü dimdik geçmiþ olmalý, mazisinde kendisini küçük düþürecek bir zaaf bulunmamalýdýr. Vaktiyle kendisini sorguya çekenlere "Hatamý anladým. Beni affetmenizi istirham ederim" diye mektup yazanlarýn liderlik davasý Don Kiþot cakasýndan baþka bir þey deðildir. Böyle liderler ilk seçimde silinmeye mahkumdur.

Yüksek tepelere kartal da çýkar, bazen yýlan da çýkar ama kartal yükselerek, yýlan sürünerek çýkar.

Ötüken Dergisi, 17 Haziran 1975 (NE YAPTIÐINI BÝLMEYENLER)

Sen Arap Muhammed'in mezarýný artýk býraktýktan sonra senin kâben Çanakkale, Sakarya ve Dumlupýnar deðil midir? Sen, kâbene, rahat bir geminin içinde cazbant dinleyerek mi, yoksa yalçýn yollarda, vaktiyle Çanakkale'de Türk vatanýný korumaða koþanlarýn çektiði zahmeti çekerek, yayan mý gitmek istersin? Görüyorsun ki eller kendi þerefsizce yenilen ölülerine bile ihtiram gösteriyor,onlarýn baþýna ne büyük taþlar dikiyor... Sana gelince: Senin ölüme göz kýrpmadan bakan þerefli þehitlerinin hâlâ bir âbidesi yok!.. Ey Türk gençliði! Çanakkale senin vatanýndýr!.. 18 yýl önce orada korkunç ve nispetsiz bir boðuþma oldu. Bir tarafta her türlü vesaitle pusatlanmýþ soðuk kanlý Ýngilizler, cesur Ýrlandalýlar, yaygaracý Fransýzlar, çevik Avustralyalýlar, sporcu Yeni Zelandalýlar; korkunç Senegallýlar, diðer tarafta da sessiz ve gösteriþsiz Türkler vardý. Bu korkunç boðuþmayý harikulâde kahramanlýklarý ile senin kanýndan olan Türkler kazandý. Fakat ne korkunç tecellidir ki 18 yýl geçtikten sonra orada yenilen düþmanlarýn âbideleri yükseliyor... Senin vatanýnda düþman âbideleri... Buna nasýl tahammül ediyorsun Türk genci? Diyelim ki paran olmadýðý için onlara lâyýk bir taþ dikemedin! Fakat yýlda bir defa oraya gidecek kadar kendinde kuvvet bulamýyor musun? (ÇANAKKALEYE YÜRÜYÜÞ)

AYRICA NÝHAL ATSIZ'IN OÐLU BUÐRA ATSIZ'IN BABASININ DÝNÝ HAKKINDAKÝ GÖRÜÞLERÝNÝ OKUYUN DA ONDAN SONRA DÝN ATSIZ ATA'NIN DÝNÝ HAKKINDA YORUM YAPIN. ATSIZ GERCEK TÜRKÇÜLERÝNDÝR. ÞÝÝR VE ROMANLARINI OKUYUP ATSIZCI GECÝNMEYÝN. FÝKÝRLERÝNÝ BENÝMSEYÝN. ÝÞÝNÝZE GELÝRSE ATSIZCI OLURSUNUZ..

[/size]

Colpan
09-02-2005, 06:54 PM
1. "Amigo Sefa" dedim. Saadettin sizin derneğe üye olduğuna göre Türk olmalı.
2. Ben melez vs. değilim.
3. Atsız Atamızın dini hakkında yorum yapmadım.
4. Atsız Atamız başka bir makalesinde Türklerin çoğunu müslüman olduğunu söylemiştir. O sentezci mi oluyor şimdi? Biz de aynısını söylüyoruz. Kimsenin dinine karışmamak gerekir.

Colpan
09-02-2005, 06:59 PM
Necip Fazıl soysuzunun Atsız Atamıza İslam'a bakışını sorması üzerine atamız ona: "Milletimin dinidir, saygı duyarım." demiş ve haddini bildirmiştir yeşil komüniste.

Atamızın bu hassasiyetini öz evlatları olan Türkçüler de göstermelidir.

asena
09-02-2005, 07:00 PM
Atalay,sen hangi organinla okuyorsun?
Be Allah'in cahili,biz ne yazdik!

Ayni seyleri yazmisiz,hay Allah'im ne kadar zeka seviyesi dusukler varsa bugunlerde buraya doldu.

Bir Turkcu dini elestirmez Allah'in kara cahili.Ne dini one surer,ne dini savunur.Ama dini irkinin reklami icin kullananlara restini ceker.

Al bakalim Atsiz atamizdan bir yazi daha:
Milleti yapan unsurlardan biri de din olduğuna göre, Türklerin dini üzerinde de durmaya mecburuz. Hiç şüphe yok ki, Türklerin dini müslümanlıktır . Eski dinimiz olan şamanlıktan da bazı unsurlar alarak bir Türk müslümanlığı haline gelen bu din, on yüzyıldan beri bizim milli dinimiz olmuştur. Bununla beraber Türk olmak, için mutlaka müslüman olmaya lüzum yoktur. Çünkü bu günkü Türkler arasında birkaç yüzbin şaman, birkaçyüzbin hıristiyan ve hatta birkaç bin Musevi Türk (Karayımlar)de vardır. Din ayrılığı yüzünden bunları Türklükten çıkarmaya hakkımız yoktur. Zaten, hıristiyan Türkler olan Gagavuzların Türkiye’de yerleşenleri, çoğunlukla müslüman olmuşlardır. Onlar bunu, Türklüğün vazgeçilmez bir şartı saydıkları için yapmışlardır.

Öyle görünüyorki bir Türk birliği gerçekleştiği takdirde bütün bu şaman ve hıristiyan Türkler müslüman olacaklardır. Onun için onları şimdiden zorlamaya bir mecburiyet yoktur.
( Orkun, 68. Sayı, 18 Ocak 1952 )
------------------------
Atsiz'a sormuslar "islam icin ne dusunuyorsun" diye."Irkimin dinlerinden biridir,saygi duyuyorum" demis.
Siz(siz dedigim sen ve foruma sirf bu baslik icin gelen 2-3 zibidi takimi) de bunu idrak etseniz sorun olmayacak zaten
Atsiz'i agzina almadan once 10 kere dusun.Islama da,diger dinlere de saygisizlik etmemis,ancak kisileri irklari elestirmistir.Benim de bircok kisinin de yazdigi bu,

Noldu diger arkadaslarin "X kisisine,Y kisisine saldirin" dedi de,hic okumadan etmeden cahilliginizi ortaya atmak icin mi girdiniz bu siteye?Biz aylardir su forumdaki 2-3 turkcuyuz,Nihal Atsiz'in yazilarini cimbizla alip da isine geldigi gibi kullanmayi dusunenlere mi boyun egecegiz?

Kaldi ki sizin Cenk Tozkoparanin partisiyle falan alakaniz yok.Sizler 2-3 gun Atsiz'in yazdigi 2-3 makaleyi kalkip okumus,aklinizca Atsizci gorunen ama aslen gerici olan tiplersiniz.Amaciniz Turkculugu din dusmanligi gibi gostermek.Turkcu insan ister Islami secer,Ister Hristiyan olur,ister musevi ister ateist.Ama Turkcu insan din karsiti olmaz.

Atalay
09-02-2005, 07:23 PM
asena
Cahil olmasan "Cenk Tozkoparan'in partisi" demezsin ve TTBD'nin Dernek düzeyinde faaliyet yaptigini bilirsin! Kimin cahil oldugu anlasiliyor. Ayrica Türkcülügü bir kac internet sitesinden ögrendigin de apacik ortada! Eskiden büyük ihitmalle ülkücüydün! Hala da öylesindir!

Atsiz Ata "islam Türklerin dinidir" dediginde bunu politik amacli demistir. Cünkü o sözü söyledigi dönemde komünizm tehlikesi vardi ve buna karsi mücadele gerekiyordu! Komünizmin panzehiri din ve milliyetcilik oldugu ici Atsiz Ata da bi defaya mahsus Islamiyeti anmistir ama bunun yaninda Islam hakkinda pek de iyi düsünmedigini belgeledik!

Colpan
Sefa kim? Tanimiyoruz!

asena
09-02-2005, 07:36 PM
Atalay,biliyor musun "Nutuk"ta Vahdettin icin hain yaziyor."O donemde Ataturk o atmosfer icinde o sekilde yazmistir" diyenler cikti.
Atsiz da senin deyiminle o sekilde mi yazacak?Sen Atsiz o donemde "yalan" soylemistir diyerek,"Nutuk"taki yazilanlari da doneme uyduranlara canak tuttugunun da farkindasindir.

git ALlahaskina.SSCB dusmanligi icin dini mi kullanacak?
Kaldi ki hapislerde hastalanmis,bu ugurda olumu goze almis birisi politik mi davranacak?
Subayina Arap oldugu icin selam vermeyecek kadar cesur ve delikanli birisi,kaypaklik mi edecek?

Yazdiysa gonulden yazdi.Sizler istediginizde ciklet gibi uzatin diye degil.

Ulkucu olmadim ama senin Kurt oldugundan eminim.
Islam dusmani olmadigim icin ulkucu mu olmam gerekiyor?
Budunun Dernek oldugunu sen portakalda vitaminken yazdim.Daha bu foruma kayit bile olmamisken,"samanizmden" bahsettikleri icin burada laf atarken,Budunu ben korudum ama bunyenizde sizin gibi cahiller varken bi yere gitmez o teskilat.Parti olacak insallah.temizlerler sizleri.Bosuna heveslenmeyin.

Aslinda bi sekilde sizleri bildirmek lazim.Yarin ilk isim forumunuza buranin linkini vermek olacak.tahminim kimse teskilatin ayaklar altina alinmasindan hosnut olmayacaktir.

Colpan
09-02-2005, 07:36 PM
asena
Cahil olmasan "Cenk Tozkoparan'in partisi" demezsin ve TTBD'nin Dernek düzeyinde faaliyet yaptigini bilirsin! Kimin cahil oldugu anlasiliyor. Ayrica Türkcülügü bir kac internet sitesinden ögrendigin de apacik ortada! Eskiden büyük ihitmalle ülkücüydün! Hala da öylesindir!

Atsiz Ata "islam Türklerin dinidir" dediginde bunu politik amacli demistir. Cünkü o sözü söyledigi dönemde komünizm tehlikesi vardi ve buna karsi mücadele gerekiyordu! Komünizmin panzehiri din ve milliyetcilik oldugu ici Atsiz Ata da bi defaya mahsus Islamiyeti anmistir ama bunun yaninda Islam hakkinda pek de iyi düsünmedigini belgeledik!

Colpan
Sefa kim? Tanimiyoruz!Saadettin Beğ tanırlar.

Atalay
09-02-2005, 07:57 PM
Bak ben kendim TTBD üyesi degilim.
Sadece sitelerinden takip etmekteyim ve samimi olduklarina inaniyorum.
Ayrica Türkcü oldugum icin kendi davami savunan kisileri kücük düsürücü veya asagilayici yazilar yazmam. Daima davama göreve hareket ederim!

Atsiz Ata islamiyeti övmemistir veya islam propagandasi yapmamistir.Sadece kabul etmis! Ne yapacakti ya? Islami inkar mi edecekti? Türklerin islama inandiklarini inkar mi edecekti? Atsiz Türkcüdür ve Türk milletine asiktir! Türk milletini her yönüyle kabul eden bir Türk büyügüdür! Bizde Atsiz Ata'nin emrinde olan Türk IRKCILARIYIZ!

Türkcülük laikligi esas alir. Türklerin inandigi her din'e saygiliyiz, YOBAZLIGA KACMADIKCA!

Ayrica seninle kisisel tartismalara girmeyecegim.Bu tür seyler son derece gereksizdir! Sen olayi kisiselllestirdigin icin samimi olmadigini anladim!

Colpan
09-02-2005, 08:06 PM
Zaten Türkçülük iddiasındaki kişilerin yağıyı bırakıp birbirini yemesi isteyeceğimiz son şeydir.

PO.
09-02-2005, 08:16 PM
İnsanların soyu sopu hakkında nasıl böyle atılıp tutuluyor, hayret bişey.

Sırf sizden farklı birşey yazınca hemen karşınızdakine "kırma", "soyu karışık" gibi laflar ediyorsunuz. Burada kimin soyu nereden gelmiş, ne biliyorsunuz? Ki adamın soyu karışık olsa ne olur? Burada ırkçı olduğunuzdan bahsediyorsunuz, ama görülüyor ki iki ayrı "ırkçıyım" diyen kimse kavga ediyor, tartışıyor, birbirine hakaret ediyor.
Öyleyse sizin ırkçılığınız da bencilliğinizden mi ileri geliyor? "Ben Türk'üm, onun için Türkler en üstün ırktır" diye mi düşünüyorsunuz?

asena
09-03-2005, 04:01 AM

Sırf sizden farklı birşey yazınca hemen karşınızdakine "kırma", "soyu karışık" gibi laflar ediyorsunuz. Burada kimin soyu nereden gelmiş, ne biliyorsunuz? Ki adamın soyu karışık olsa ne olur? Burada ırkçı olduğunuzdan bahsediyorsunuz, ama görülüyor ki iki ayrı "ırkçıyım" diyen kimse kavga ediyor, tartışıyor, birbirine hakaret ediyor.
Öyleyse sizin ırkçılığınız da bencilliğinizden mi ileri geliyor? "Ben Türk'üm, onun için Türkler en üstün ırktır" diye mi düşünüyorsunuz?

Turk oldugumuz icin degil,Turk Tarihini inceledigimizde,cok derin tarihimizi inceledigimizde ustun oldugumuzu gorup,bircoklari gibi kompleks degil kendimizi tam tersine yuce bir irk olarak gorduk,ve bunun boyle oldugunu az cok belirtmekle kendimizi sorumlu hissettik

@atalay:sanirim anlamana ragmen israrla bana gereksiz satastigin icin ozur dileyemedigin icin,devamli olarak tartismaya niyetlisin.Ben yazdim,Budun Teskilatini seviyor(sevmeseydim burada teskilati din dusmani olarak gorenlerle tartismaya girmezdim),ancak Tozkoparani o kadar desteklemiyorum.Bunun nedenini de Gokturk abine yazdim.O sana soyler,neden dini degil.Bilip bilmeden konusmak,bir Turkcuye yakismadigi icin seni Turkcu gorunumlu bir anti turkcu olarak gordum ve Turkculugu ogrenen kisislere antipati yaratmaya calistigini sezdim,mesela bir ustteki mesajda al iste bu izlenime sahip biri cikti bile.
Al iste senin gibilerin turkculuge hizmeti,sadece antipati yaratmaktan oteye gitmiyor.

Atsiz Ata ne islamiyeti ovmus,ne de islamiyete sovmus.Araplari her Turkcu gibi kardes gormuyor,ki dogaldir bizler Turk Irkcisiyiz ve kendi irkimiz disindakileri kardes gormeyiz,kucak acmayiz,yardim etmeyiz ama nefret de etmeyiz de.Turk Irkinin disindaki her irkin degeri bizim icin aynidir.Nefretle vakit kaybetmeyiz.Ancak bazi kisilerden nefret ederiz.
kaldi ki islamiyeti kabulusumuzde cirkin olaylarin olmasi da,Araplara antipati beslememiz icin son derece dogal.Ornegin Talkan katliami.O donemin 24 bin turku agaclara ibret olsun diye asiliyor.24 bin o donem,simdinin 200 bin gibi bir rakkami.(O donemin nufusunu dusunursek).PKK 30 bin insanin(6 bini Turk olmak uzere) hayatini 20 yilda karartti,ancak bir Arap katliami kisacik surede 24 bin Turku hayatindan aldi,bu yayagara kopmadi,hala da es gecilir.

Kaldi ki tek Turk Irkcisi Atsiz degil.Fevzi Cakmak,Mahmut Bozkurt,Mustafa Kemal,isimsiz pek cok irkci kahraman..Liste uzar.Atsizin kalemi iyi oldugu icin,zamanindaki Turkculuk karsiti hareketleri ve Turkculugu iyi ifade etmis,arastirmaciligi ile tarih ve Turk edebiyatini aciga cikarabilmis.Ornegin "altin elbise"yi ben ilk onun makalesinde okudum.Inonunun ne mal oldugunu ilk "Ruh Adam"da sonra da "Z Vitamininde" okudum.

Ancak Mustafa Kemal bir saf yaratabilmisse,bunu da Fevzi Cakmak'a borcludur,bunu da dedemin 10 sene once latin alfabesine cevirterek derledigimiz el yazmasi gunlugunden okudum.Dedemin Bulgaristandaki subay okulundan 17 yasinda "subay rutbesi" ile nasil Bagdata gonderildigini,Vietnamdaki yine asker babasinin esaretten kurtuldugunda cocugunu Istanbulda aramasi,bulamamasi,dedemin izinde gittiginde babasinin derhal koynuna muhurlu bir zarf verip,hic aciklama yapilmadan gemiye bindirmesi,Ineboluda inmesi ve gemideki genc subaylarin yarisinin gozler onunde kursuna dizilmesi.Nicin mi?
Evet,o zarflarda meger o subaylarin ne mal oldugu yazarmis.Ajan olanlari orada halletmisler.
O donemdeki askerler zaten asker cocuklari arasindan secilirdi ve oraya genc subaylar babalari tarafindan gonderilmis.Bir kisim subaylar ise kacak girmis.Vahdettinin ajanlari,ve evet zarfta okullarinin bilgisi yazildigi zannedilirken aslinda kimin nesi oldugu yaziliymis.
O subaylar oraya "Fevzi Cakmak" tarafindan.Mustafa Kemal'in safina gonderilen
subaylar.Pislik yapmak isteyen bastan temizlenmis.
Bu sadece dedemin gunlugunun 2 sayfasinin ozeti.
benim dedem,adi pek duyulmamis bir albay olarak emekli olmus fi tarihinde.O da adsiz Turkculerden.Onun gibi binlercesi var.
Bozkurt ve Fevzi Cakmak ile ilgili de cok sey var o gunlukte.

turkcudusunce
09-03-2005, 04:41 AM
Arkadaşlar Türk Dünyasına Yeni Bir Hareket geldi.Değerli öğretim görevisi Hocalarımızın, yurt Dışında Bulunan Kendini Türklüğe Adamış Türkçü Dava Arkadaşlarımızın ve Değerli Türkolog Hocalarımızın da Arasında bulunduğu muhteşem bir Kadroyla Tükçü Düşünen Türkçe Yaşayan ve TÜRK olan Herkesin yeni sitesi olan Türkçü Düşünce Bilgi Paylaşımı, Muhabbet ortamı, Yöresel ve Güncel konularıyla Seviyeli Tarftışma Ortamıyla ve daha bir çok konusduyla Hizmetinize girmiştir.. Sitemize herkesi bekleriz...

aykız
09-03-2005, 05:29 AM
ATALAY..TÜRKÜM::VE ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMANIM:..
Ne mutllu bana..İslam hakkında fikirlerini al veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
gerisini fantazine bırakıyorum..
Cahil..cahil...cahil....sana acilen islamı öğrenmeni tavsiye ediyorum..
Yoksa sonun ebu cehil gibi olacak....

Colpan
09-03-2005, 05:26 PM
Türkçüler buna çok sevinecekler.
http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=10165

Torcoman
09-03-2005, 08:54 PM

vallahi keko olmadığımız için Allaha her gün dua ediyoruz

ayrıca IRKÇI BİRİ KAVGADA EDER TARTIŞIRDA, ONUN KANINDA VARDIR SALDIRGANLIK, BİZ YÜZYÜLLARCA SAVAŞTIK VE BURALARA KADAR GELDİK, TÜRKLERİN GERÇEK YÜZÜNÜ EN İYİ YAKINDA SİZ KÜRTLER ANLAYACAKSINIZ

asena
09-04-2005, 05:59 PM
ABye alinmayacagimizin kesinlestigi gunden itibaren.Isin komik tarafi,ABye girmememiz icin elinden geleni yapan da PKK ve ona destek olan kurtler.(ornegin su an bozuyukte linc edilmis olan otobusler dolusu kurtler.Bu insanlar taaa bilmemnerelerden APO icin slogan atmaya gelmisler.linc girisimine de polis,jandarma engel olamamis.iste bu halkin tepkisi.AB hayalinden gectigimizde polisin,askerin tepkisinin sonucunu dusunemiyorum bile.Ama ne demisler,ne ekersen onu bicersin)

uki
09-04-2005, 06:05 PM
vallahi keko olmadığımız için Allaha her gün dua ediyoruz

ayrıca IRKÇI BİRİ KAVGADA EDER TARTIŞIRDA, ONUN KANINDA VARDIR SALDIRGANLIK, BİZ YÜZYÜLLARCA SAVAŞTIK VE BURALARA KADAR GELDİK, TÜRKLERİN GERÇEK YÜZÜNÜ EN İYİ YAKINDA SİZ KÜRTLER ANLAYACAKSINIZ

toplam bir millet halinde baktigin zaman, (marjinel guruplari sayma) turk kurt arasinda hic bir problem yok...
misal olarak da soyliyeyim, eger kurt nufuzunda ermeni olsaydi turkiyede, coktan ananizi aglatirdi...

asena
09-04-2005, 06:28 PM
toplam bir millet halinde baktigin zaman, (marjinel guruplari sayma) turk kurt arasinda hic bir problem yok...
misal olarak da soyliyeyim, eger kurt nufuzunda ermeni olsaydi turkiyede, coktan ananizi aglatirdi...

Ancak su da var ki,Kurtler gayrimuslim olsaydi,simdiye kadar yaptiklari simarikligin yuzde birini yapmalarina izin vermeden Turk halki Kurtleri askere birakmadan linc eder,dogal soykirimina tabii tutardi.Sukretsinler ki muslumanlar ve bazi cevrelerin hosgurusune siginiyorlar.

uki
09-04-2005, 06:39 PM
Ancak su da var ki,Kurtler gayrimuslim olsaydi,simdiye kadar yaptiklari simarikligin yuzde birini yapmalarina izin vermeden Turk halki Kurtleri askere birakmadan linc eder,dogal soykirimina tabii tutardi.Sukretsinler ki muslumanlar ve bazi cevrelerin hosgurusune siginiyorlar.

peki asena hanim,
butun suc kurtlerde mi?
turklerin bu anlasmazlikta hic sucu yokmu?

Colpan
09-04-2005, 06:47 PM
peki asena hanim,
butun suc kurtlerde mi?
turklerin bu anlasmazlikta hic sucu yokmu?Var tabii. Fazla yüz verdik bunlara.
Bir yere kürtler yerleşmeye başlayınca suç oranı fırlıyor, tecavüz ve hırsızlık başta olmak üzere. Normalde kapıları kilitlemeye gerek duymayan şehir halkı birdenbire çelik kapı ve ek kilit yaptırma ihtiyacı duyuyor. Gece yarısında bile sokakta bayanların rahatsız edilmeden dolaşabildiği şehirlerde birdenbire saat 20'den sonra hayat duruyor.
Biz Türkçüler ruh hastası değiliz. Neden çerkezlere, gürcülere, lazlara değil de kürtlere düşmanız? Bir düşünülsün.

asena
09-04-2005, 06:48 PM
Butun suc Kurtlerde mi demissin.Sana vuran adami uyarirsin,ikinci kez vurana sen de vurursun.Toplamda 3 vurma eylemi var.Ucu de suc sayiliyor.Ancak akilli mantikli olan "tum suclar"i kime yukler?Olay bundan ibaret.Istatistiklerden cok,olen ile oldurenin kim olduklari cok onemli.

asena
09-04-2005, 06:48 PM
Var tabii. Fazla yüz verdik bunlara.
Bir yere kürtler yerleşmeye başlayınca suç oranı fırlıyor, tecavüz ve hırsızlık başta olmak üzere. Normalde kapıları kilitlemeye gerek duymayan şehir halkı birdenbire çelik kapı ve ek kilit yaptırma ihtiyacı duyuyor. Gece yarısında bile sokakta bayanların rahatsız edilmeden dolaşabildiği şehirlerde birdenbire saat 20'den sonra hayat duruyor.

Ayvalikta buna sahit oldum.teyzemlerin yazligi vardi,ordan biliyorum.

asena
09-04-2005, 06:57 PM
Biz Türkçüler ruh hastası değiliz. Neden çerkezlere, gürcülere, lazlara değil de kürtlere düşmanız? Bir düşünülsün.

Kesinlikle.Azinliklara dusmanligimiz yok,ancak sempatimiz de yoktur(ornegin Cerkezler de o derece saf dost degiller,Kafkas forumlarinda Turklere olan nefretlerini okuyabilirsiniz.Onlar da Kurtler gibi kendi dillerini ve isim haklarini istiyorlar.Hos,bir suru Cerkez ismi konuluyor,mesela Denef,amac farkli tabii ki.Ancak sayi olarak az olmalarindan dolayi,terore meyilli olmamalari ve gundemin Kurtlerle dolmasindan dolayi su anlik onemsenmiyorlar)
Ama su anki konumlari ve hareketleri itibari ile Kurtleri dusman goruyoruz.

uki
09-04-2005, 06:58 PM
Var tabii. Fazla yüz verdik bunlara.

Colpan uzlme ama sana bir sey diyecem,
Senin anlattiklarini Almanyada almanlar aynisini turk gencleri hakkinda soyluyor, aci ama gercek. peki bunu ben genellesem sence dogu olur mu, veya turklerden nefret etsem dogru olur mu? yok tabi...

sana bir sey soyliyeyim, turkiyede turkle kurtdun her alanda haklari ayni degildir, ve bazi kafasi basmiyan kurtler mucadeleyi silahta ve zorbada ariyor, ve boylece teror cikiyor.

ps: valla kurtler hakkinda yazdiklarini senin milletine birisi yazsa, o insana karsi tavrin nasil olurdu? acaba onun milletini severmiydin?

asena
09-04-2005, 07:02 PM
sana bir sey soyliyeyim, turkiyede turkle kurtdun her alanda haklari ayni degildir, ve bazi kafasi basmiyan kurtler mucadeleyi silahta ve zorbada ariyor, ve boylece teror cikiyor.

ps: valla kurtler hakkinda yazdiklarini senin milletine birisi yazsa, o insana karsi tavrin nasil olurdu? acaba onun milletini severmiydin?

Kurtten Basbakan,cumhurbaskani,ogretmen,avukat,vs vs cikmissa,Kimlik Kartimizda "Turk-Kurt" yazmiyorsa,oy kullanabiliyorsa,haklar konusunda ayrim oldugunu soylemek yanlisliktir.

Eger ki Turkler Almanya'dan toprak talebinde bulunurlarsa,Almanyada teror orgutu kurup da coluk cocuk sokaklarda cigirtkanlik yaparsa,o Turklere ne denilirse,ben de o kadarini ustune katip hakaret yagdiririm.

Torcoman
09-04-2005, 07:03 PM

ikiside aynı şey, ermenilere ne yapıldıysa(sürgün,varlık vergisi) aynısı kırolarada yapılacak, mhp, apo dönemindeki gibi bu seçimde de başa gelecek bu kesin

istemeyerek söylüyorum ama mhp den başka çaremiz kalmadı

ayrıca uki arkadaşım,
bizim anamızı kim ağlatabildi de ermeniler ağlatacakmış
ermeni ile pkk bir olsa ne yazar, zaten taşnak ve pkk bir hareket etmiyorlarmıydı şu zamana kadar?

şu ana kadar pkk ya yardım etmeyen ülke neredeyse kalmadı,
biz türkler yerine bu topraklarda başka bir toplum yaşasaydı çoktan silinip gitmişti..

Türkün anasını ağlatmak öyle kolay değil, hiçbir ülke , gizli servis, hele birde bir peşmerge grubu türklerin anasını ağlatamaz

uki
09-04-2005, 07:04 PM
Kurtten Basbakan,cumhurbaskani,ogretmen,avukat,vs vs cikmissa,Kimlik Kartimizda "Turk-Kurt" yazmiyorsa,oy kullanabiliyorsa,haklar konusunda ayrim oldugunu soylemek yanlisliktir.

Eger ki Turkler Almanya'dan toprak talebinde bulunurlarsa,Almanyada teror orgutu kurup da coluk cocuk sokaklarda cigirtkanlik yaparsa,o Turklere ne denilirse,ben de o kadarini ustune katip hakaret yagdiririm.

Asena hanim peki askeriyede varmi kurtler? :)

Colpan
09-04-2005, 07:07 PM
Asena hanim peki askeriyede varmi kurtler? :)Askeri okullara girişleri İnönü döneminden beri serbest.

Peki, İngiltere'de Pakistan kökenli komutanlar var mı? Hadi biraz daha iyimser olalım. Kelt kökenli komutanlar var mı?

uki
09-04-2005, 07:09 PM
ikiside aynı şey, ermenilere ne yapıldıysa(sürgün,varlık vergisi) aynısı kırolarada yapılacak, mhp, apo dönemindeki gibi bu seçimde de başa gelecek bu kesin

istemeyerek söylüyorum ama mhp den başka çaremiz kalmadı

ayrıca uki arkadaşım,
bizim anamızı kim ağlatabildi de ermeniler ağlatacakmış
ermeni ile pkk bir olsa ne yazar, zaten taşnak ve pkk bir hareket etmiyorlarmıydı şu zamana kadar?

şu ana kadar pkk ya yardım etmeyen ülke neredeyse kalmadı,
biz türkler yerine bu topraklarda başka bir toplum yaşasaydı çoktan silinip gitmişti..

Türkün anasını ağlatmak öyle kolay değil, hiçbir ülke , gizli servis, hele birde bir peşmerge grubu türklerin anasını ağlatamaz

Torcomon kardes ben de onu diyom ya, nufuzlari baya olduguna ragmen, tek tuk problem gorursun, arasinda ciddi bir problemin olmadigini soyliyom

uki
09-04-2005, 07:12 PM
Askeri okullara girişleri İnönü döneminden beri serbest.

Peki, İngiltere'de Pakistan kökenli komutanlar var mı? Hadi biraz daha iyimser olalım. Kelt kökenli komutanlar var mı?

Colpan kardes ben bir arada yasiyanlari kasdediyorum, ingilterede pakistan kokenli neyapsin, ama alman kokenli var, fransa kokenli askerler var...

asena
09-04-2005, 07:18 PM
uki
askeriyede cok fazla kurt var.herkesin sozunu dikkate almayin.savas pilotu komsumuzun ogluydu,anasi da babasi da kurt.

aykız
09-04-2005, 08:15 PM
uki
askeriyede cok fazla kurt var.herkesin sozunu dikkate almayin.savas pilotu komsumuzun ogluydu,anasi da babasi da kurt.

Of of of...Askeriye kürt kaynıyor bacım...sen ne diyorsun?
Ayrıca almanyada türk gençleri için kavgacı filan denir ama asla hırsız denmez..
Eroin satıcısı denmez..Artık onlarda kürt ile türkü ayırmayı biliyorlar..
Bir hırsızlık olayı..
Bir sarışın türkün marketi soyulur..Polis gelir..
Market sahibi kızgın..
-Kim yapmış olabilir türklermi?
Polis sinirlenir (Adamı alman sanır)
-Lütfen ön yargılı olmayın..Hırsızlık sabıkasında türkler sıralamada yer bile almazlar...Kavga olsaydı haklı olduğunuzu söyleyebilirdim..
Bizimki susar gururmu duysun,utansınmı bilemez..
Ya arkadaşlar..böyle işte..
Almanya hakkında yorum yapan arkadaşlar Dikkat edin ben orada doğdum,büyüdüm ve en kötüsü gazetecilik yaptım..Kübrayı işkembeden atmayın..heheheeh:lol:

uki
09-05-2005, 12:06 PM
Of of of...Askeriye kürt kaynıyor bacım...sen ne diyorsun?
Ayrıca almanyada türk gençleri için kavgacı filan denir ama asla hırsız denmez..
Eroin satıcısı denmez..Artık onlarda kürt ile türkü ayırmayı biliyorlar..
Bir hırsızlık olayı..
Bir sarışın türkün marketi soyulur..Polis gelir..
Market sahibi kızgın..
-Kim yapmış olabilir türklermi?
Polis sinirlenir (Adamı alman sanır)
-Lütfen ön yargılı olmayın..Hırsızlık sabıkasında türkler sıralamada yer bile almazlar...Kavga olsaydı haklı olduğunuzu söyleyebilirdim..
Bizimki susar gururmu duysun,utansınmı bilemez..
Ya arkadaşlar..böyle işte..
Almanya hakkında yorum yapan arkadaşlar Dikkat edin ben orada doğdum,büyüdüm ve en kötüsü gazetecilik yaptım..Kübrayı işkembeden atmayın..heheheeh:lol:

Aykiz hanim, iskembeden atmiyoruz :):):)
istetistiklarda okudum su anda 15 bin den fazla turk genci hapis yatiyor, ve 25 bin de onceden girmis cikmis,:(
kavga da bir hayli var, uyusturucu da, uyusturucu olur da hirsizlik olmaz mi?! yani bildigin suclardan hepsi var, ama sizi sevindire bilirim ki yeni generasyon cok degisiyor, egitime daha cok yoneliyor(ben cok umutluyum...)

asena
09-05-2005, 01:54 PM
istetistiklarda okudum su anda 15 bin den fazla turk genci hapis yatiyor, ve 25 bin de onceden girmis cikmis,:(
kavga da bir hayli var, uyusturucu da, uyusturucu olur da hirsizlik olmaz mi?! yani bildigin suclardan hepsi var, ama sizi sevindire bilirim ki yeni generasyon cok degisiyor, egitime daha cok yoneliyor(ben cok umutluyum...)

15 binden fazla Turk gencinin Turk veya Kurt oldugunu istatistikler yaziyor mu?

uki
09-05-2005, 02:05 PM

istatistik te turk yazdigina gore pasaportunda turk yazanlarin sayisidir, ayrica eger vatandaslik kasdediliyorsa, onu bilemem.

asena
09-05-2005, 02:10 PM
Nasil ayirt edecekler ki Uki?
sorun orda zaten,irklari yazalim nufus kagidina diyoruz,kabul edilmiyor.Ona gore hem bazi ekstra haklardan yararlanilsin,hem de gorelim bakalim kim ne konuda uzman.
Kemik yasina gore muamele edelim diyoruz,kabul edilmiyor.Askere gitmemek icin vs her duzenbazligi yapanlara uymuyor.

uki
09-05-2005, 02:40 PM
Nasil ayirt edecekler ki Uki?
sorun orda zaten,irklari yazalim nufus kagidina diyoruz,kabul edilmiyor.Ona gore hem bazi ekstra haklardan yararlanilsin,hem de gorelim bakalim kim ne konuda uzman.
Kemik yasina gore muamele edelim diyoruz,kabul edilmiyor.Askere gitmemek icin vs her duzenbazligi yapanlara uymuyor.

Islerin gelince oyle ayirt ediyorlar ki. O standartlari sadece turkiye icin. :)

kurtbilal1985
09-06-2005, 03:57 AM

istersen sana istatistikler verebilirim. ama cok sasiracaksin. cünkü bende 45 gün kadar almanyada hapiste kaldim.

aykız
09-08-2005, 08:54 AM
istersen sana istatistikler verebilirim. ama cok sasiracaksin. cünkü bende 45 gün kadar almanyada hapiste kaldim.

Bilal..bize her yıl gelir o istatikler..Basına verilir..Ve devlet eğitim proğramı için destek verir..Bak kardeşim..Türkler en son sıradadır.. hırsızlık yok denecek sayıda
uyuşturucuda cok azdır..İçerdekilerin hepsi türk pasaportlu kürtlerdir..Eskiden ayırmazlardı istatiklerde şimdi geldikleri şehre ve ırka göre bile ayırıyolar..Pasaportlar ile yapılmıyor...Hatta bir ara bize eğitim proğramının yüzde 80 ini kürtce yapın diye alman adalet bakanlığından yazı gelmişti..Bu salaklar dilekce vermişler bide..biz çoğumuz kürdüz diye..Akıllılar çenenizi tutun bari....:lol: İlla oradan da huzursuzluk yaratacaklar ya..Devlet destekli ve madem bizim için alınan para bizim dilimiz için ayrılsın diye:lol:

Ayrıca bilal,ben türküm diyorsun..Peki sen neden yattın içerde 45 gün?Hırsızlıktan değil heralde demi?

Torcoman
09-08-2005, 07:39 PM
Torcomon kardes ben de onu diyom ya, nufuzlari baya olduguna ragmen, tek tuk problem gorursun, arasinda ciddi bir problemin olmadigini soyliyom

yok ya?

son seçimlerde dehap ın shp nin aldığı oylara bak bakalım, gerçek nufusu o zaman gör

Torcoman
09-08-2005, 07:43 PM

o 15 binin 15 bini de kürttür
kimsenin kuşkusu olmasın
orada yaşayan türk ailelerin çocuklarına verdiği terbiyeyi biliyorum, kimse k*çdan atmasın lütfen

isviçrenin Olten şehrinde kürtleri tanıyan bir italyan arkadaşın sözlerine tanık oldum, bir şehri karıştırmak için 3 kürdün biraraya gelmesi yetiyormuş, bu kürtler her pislik yaptığında bilinen Türklük kamuflajına bürünüyorlarmış, ama isviçre polisi artık bu numarayı fazla yutmuyormuş, artık dış görünüşü nedeniyle kürtler ısviçrede tamamen hakettikleri konumdalar şu an, Türklerle Kürtler arasındaki farkı en iyi ısviçre polisi bilir.

uki git onlara derdini anlat:lol:

Torcoman
09-08-2005, 07:49 PM
istatistik te turk yazdigina gore pasaportunda turk yazanlarin sayisidir, ayrica eger vatandaslik kasdediliyorsa, onu bilemem.

bilgi eksikliğini atladık,tahmin yeteneğinde mi yok acaba?

o vatan!daşlar didim ikametkahlı İngilizler değildir herhalde

uki
09-09-2005, 11:20 AM
kimsenin kuşkusu olmasın
orada yaşayan türk ailelerin çocuklarına verdiği terbiyeyi biliyorum, kimse k*çdan atmasın lütfen

:D :D :D

Torcoman kardes, birazcik hosgorulu olsan sevinirim, ayrica yok ben buyum diyorsan, turk olmadigini yaz da bari, orta asyali kardeslerin ya turkler boyleymis diye turklere kusmesinler. Sen boyle davrandigin muddetce ben kurt kardeslere hak vermeye basliyorum...
selametle

movusa
09-09-2005, 02:35 PM
kimsenin kuşkusu olmasın

isviçrenin Olten şehrinde kürtleri tanıyan bir italyan arkadaşın sözlerine tanık oldum, bir şehri karıştırmak için 3 kürdün biraraya gelmesi yetiyormuş, bu kürtler her pislik yaptığında bilinen Türklük kamuflajına bürünüyorlarmış, ama isviçre polisi artık bu numarayı fazla yutmuyormuş, artık dış görünüşü nedeniyle kürtler ısviçrede tamamen hakettikleri konumdalar şu an, Türklerle Kürtler arasındaki farkı en iyi ısviçre polisi bilir.

uki git onlara derdini anlat:lol:

Torcoman. Bence biraz yüksekten atiyorsun gibime geliyor. Hemde cok yüksekten. Elinde somut bilgi, belgeler varmis gibi konusuyorsun. Hic hapse girdin mi? Hic hapishaneye herhangi bir yakinini ziyarete gittin mi? Hangi bilgiye dayanarak konusuyorsun anlamis degilim.

Hapisteki 15 bin türk vatandaslarinin hepside kürtmüs! daha neler duyacagiz sayende! Bu kadar pesin yargili olmak hic iyi degil arkadasim.

Burda Bochum isminde bir sehir var. Orada hafif cezalardan icerde yatan bir arkadasimin yanina gitmistim. Orada yaklasik 80 kadar türk vatandasi vardi. Hafif cezalardan yatan kisiler oldugu icin oradaki diger mahkumlarlada acik görüs seklinde sohbet ettik. Yani ben kendi gözlerimle hapishanedeki durumu gördüm. Istersen bunlarin kactanesinin türk kactanesinin arap yada kactanesinin kürt oldugunu yaklasik olarak söyleyebilirim. Ama verecegim rakamlar hicde tahmin ettigin gibi cikmayacak.

Artik su kürt-türk-arap konularini degistirsenizde özbek arkadaslarimizla ortak degerlerimiz üzerine tartissak sencede mantikli olmaz mi?

aykız
09-09-2005, 06:29 PM
Biz içerde yatanların arasında türk yok demedik..Ama hırsızlık ve uyuşturucudan fazla yok dedik..Kavga,ve darp tan elbette var..Lütfen yazdıklarım iyi anlaşılsın..Ben den iyi bilecek değilsiniz..Olay olduğunda polis bize geçer faxla ve olay yerine gideriz..Anlaşıldımı...Türkler hırsız değildir..Evet kavgacılar...Ama asla hırsız değiller...

uki
09-10-2005, 12:36 PM
Biz içerde yatanların arasında türk yok demedik..Ama hırsızlık ve uyuşturucudan fazla yok dedik..Kavga,ve darp tan elbette var..Lütfen yazdıklarım iyi anlaşılsın..Ben den iyi bilecek değilsiniz..Olay olduğunda polis bize geçer faxla ve olay yerine gideriz..Anlaşıldımı...Türkler hırsız değildir..Evet kavgacılar...Ama asla hırsız değiller...

aykiz hanim burda kimse kimseyi hirsiz dedigi yok, bir kayip nesil var avrupada, bir dert var, ister turk olsun ister kurt, bir el atilmasi lazim onlara, onlarin hepsi turkiyenin imajidir, iyi olduklari takdirde turkiyenin gururudur...

aykız
09-10-2005, 05:41 PM
aykiz hanim burda kimse kimseyi hirsiz dedigi yok, bir kayip nesil var avrupada, bir dert var, ister turk olsun ister kurt, bir el atilmasi lazim onlara, onlarin hepsi turkiyenin imajidir, iyi olduklari takdirde turkiyenin gururudur...

Kürt beni ilgilendirmiyor..Onlara alman lar yeterince el uzatıyorlar..Bizim türklerimiz ise şu sıralar universilerde..ikinci ve üçüncü nesil aslanlar gibi yetişiyor..
Birde şunu iyi bilin Avrupada bilmem kaç milyon türk var deniyor ya..Yalan..
Avrupada batılı ,yani türk çok az ,olanda köylüsü şehirlisi çocuklarını okutma cabasında..Arada kayanlar olsada az..Gerisi türk pasaportlu kürttür..Bu böyle biline...

asena
09-11-2005, 04:16 AM
Kürt beni ilgilendirmiyor..Onlara alman lar yeterince el uzatıyorlar..Bizim türklerimiz ise şu sıralar universilerde..ikinci ve üçüncü nesil aslanlar gibi yetişiyor..
Avrupada batılı ,yani türk çok az ,olanda köylüsü şehirlisi çocuklarını okutma cabasında..Arada kayanlar olsada az..Gerisi türk pasaportlu kürttür..Bu böyle biline...
Avrupada 5,almanyada 3 milyon Turk pasaportlu var ama ablamin dedigi gibi bence tas catlasa avrupada toplam 300 bin Turk ya var ya da yok.

uki
09-11-2005, 06:07 AM

Aykiz hanim inanin ben bizzat bu islerin icindeyim, turk cocuklarinin buyuk cogunlugu hala hauptschule(yani cikisinda sadece isci olabilecek okullar) ye gidiyorlar, okuyanlarida ekstrim ideolojisi bulunan, turkiyeye yar olamayan evlad yetistiren ve bitaraflardan beslenen ailelerin cocuklaridir...

halim selim turk aileleri cocuklarini egitime yonlendirmekten aciz, hepsi euro pesinde gece gunduz calisiyorlar...

malesef okuyan, ufku genis bir kac insanin kendini egitime adayarak bu nesli yonlendirmesi lazim, gidip okul mu acarsiniz, ana-baba seminerlerimi duzenlersiniz, bir yolunu bulup bu gidisat degistirilmeli...

aykız
09-11-2005, 06:37 AM
Aykiz hanim inanin ben bizzat bu islerin icindeyim, turk cocuklarinin buyuk cogunlugu hala hauptschule(yani cikisinda sadece isci olabilecek okullar) ye gidiyorlar, okuyanlarida ekstrim ideolojisi bulunan, turkiyeye yar olamayan evlad yetistiren ve bitaraflardan beslenen ailelerin cocuklaridir...

halim selim turk aileleri cocuklarini egitime yonlendirmekten aciz, hepsi euro pesinde gece gunduz calisiyorlar...

malesef okuyan, ufku genis bir kac insanin kendini egitime adayarak bu nesli yonlendirmesi lazim, gidip okul mu acarsiniz, ana-baba seminerlerimi duzenlersiniz, bir yolunu bulup bu gidisat degistirilmeli...

Ben sana farklı bişey demedimki..Asenanın yazdıklarını oku..
Topu topu 300 bini geçmez türk orada..
Ve onların yüzde 80 inin çocukları universitededir..
kalan zaten türk değildir..mesela artvinden gürcüler,doğudan kürtler,vartodan(Deprem sonrası tüm varto almanyaya yollanmıştır )zazalar vs...anladınmı..
İçlerinde oluşuna inanırım ama birde benim gibi gazeteci merakı ile sor bakalım köken ne ..çok şaşıracaksın..Ayrıca hauptschule ilk zamanlar türklerin okuması engellenip işci olmaları için almanca bilmeyen türk çocuklarına verilirdi..Hatta çoğunu sonderchuleye yolladılar..(Gerizekalıların okulu)
Daha sonra türkler işi anlayıp almancaya ağırlık verince bu problemi söke söke kaldırdılar ortadan...Ama kürtler üç ayrı dilde zorlandılar..Birde çabuk para kazanma peşine düşerek çocuklarının çalışmasını istediler...Yani bir evde 20 kişi yaşamaya başladı ve çocuk parası iş parası derken birikim yaptılar..Tabi eğitim hak getire..Ama buna üzüldüğümü sanmayın beter olsunlar....
Oğlumun bir seminerine gitmiştim berlin TU ya..Dekan konuşma arasında
-Maalesef bir alman olarak bu okulda çok türkün olması beni üzüyor..demişti.
Niçin diye sorduğumuzda türk olduğumuz anlayınca kıvırdı..
-Sakın yanlış anlamayın ben alman gençlerinin eğitime önem vermeyişinden dolayı bu sitemi yaptım demişti...:lol:
Şimdi ise son bilgileri veriyorum..
Türk gençleri çoğu abitur yapıyor...
geleceğin türk kökenli almanları..Millet vekilleri doktorları vs....
Yani lobi oluşuyor almanyada..olmalıda...

movusa
09-11-2005, 10:37 AM

Torcoman hapishanedeki 15 bin türk vatandasinin hepsi kürt dedigi icin Torcomana cevaben birseyler yazmistim. Sen ise biraz var diyorsun. Buna karsi sunu söyleyebilirim. Ben daha cok bizzat kendi gözümle gördüklerime inanirim. Gercekler daima acidir. Bunu kendi insanimi kötülemek icin degil aksine realist düsünmek icin burda yaziyorum.

Bakin, Almanyada yaklasik 3-3,5 milyon türk vatandasi yasiyor. Almanyada Bild Zeitung'un yazdigina göre bunun 4 yüz bini kürt kökenli. 4 yüz binde kacak ve ilticaci olarak yasiyor dersek, Demekki Kacaklarla birlikte türk vatandaslari 4 milyonu buluyor. Buda toplam 800 bin kürt kökenli Almanyada yasiyor demektir. Hadi, sizin deyiminizle, kirmalarla birlikte 1 milyon olsun. Buradanda 500 bin diger irklardan cikaralim ( Arap, gürcü, laz ...) 2,5 milyon yasiyor demektir. Hadi 500 binde öylesine indirim yapalim, geriye kaldi 2 milyon türk. (Asena hangi kaynaga dayanarak 300 bin dedi bilmiyorum). Türkiyede hapishaneleri bilmiyorum ama burdaki hapishanelerde bu verdigim oranlar gecerlidir.

Arkadaslar burda bizim bir tespit yapmamiz lazim. Almanyaya gelenler arasinda hemen hemen hepsi ya köyde yövmiyeci olarak calisan garibanlar ya sigir güden cobanlar, sehirde esya tasiyan hamallar, temizlikci kadinlar, yada askerden yeni gelmis ish arayan delikanlilardir. Bunlar geldikten bir müddet sonra ailelerinide yanlarina getirmeye basladi. Ve cogununda tek bir amaci vardi; Bir an önce ev, tarla dükkan alip Türkiyeye geri dönmekti. Bu yüzden devamli calisip ishleriyle ilgilenip mark biriktirdiler. Ama bu insanlar cocuklarina, ishteki gibi, ayni ilgiyi göstermediler. Evdeki kadinlarda, hakli olarak, " dil bilmem, yol bilmem" diyerek cocuklarini sokaga biraktilar. Kendilerini bile egitmekten aciz olan bu insanlarin cocuklarini egitebilecegini nasil düsünebilirsiniz. Buradaki insanlarin dogusuda ayni kafadandir, batidakide ayni kafadandir. Cünkü bunlarin ( helede 1. kusak ) hepsi egitimsiz, bilgisiz. (Buradaki 1. kushak geleneklerinide buraya getirmishlerdir. Örnegin türkiyede, özellikle shehirlerde unutulmakta olan kiz evinden Davulla Zurnayla gelin chikartma gelenegi, burdaki türk vatandashlarinin olmazsa olmazlarindandir.) Bundan dolayi suc oraninin türktede, kürtdede ayni olmasi son derece normal.

Ancak 3. kusak icin durum biraz degismektedir. Cünkü onlar artik dogudaki bir köyde yada batidaki daglik yaylalarda yasamiyorlar. Hepside gerekli egitimini aliyor. Egitim seviyesi arttikcha bu oran dahada azalacaktir.

Ama Türkiye icin birsey diyemem. Türkiyede bati ile dogu arasinda kiyaslanamayacak kadar büyük bir uchurum vardir. Dogudaki insanlarin cogu ( türk, kürt...) mert insanlardir. Cünkü orda, onlarin arasinda bulundum. Bir cogu sofrasindaki son lokmayi kendisi yemez, Tanri misafiri olarak gördügü bizlere ikram ederlerdi. Tek eksikleri devletin oralara yeterli egitim, ish, saglik gibi hizmetleri götürememis olmasidir. Böyle bir ortamda yetishen cocuklarinda kisa yoldan para kazanmak icin bazi kötü ishlere bulashmasida ashikardir.

Peki bunu nasil önleyebiliriz. Tabiki oralara yeterince egitim götürerek, onlara ash ve ish olanaklari saglayarak. Artik shu ayrimi, önyargilari birakin bir tarafa. Bir chok kürtde doguda pkk kurshunlari arasinda shehit olmaktadir.

Shunu anliyamiyorum. Neden sizin tanidiginiz (forumdaki irkci arkadashlari kastediyorum) kürtler hepsi kötü chikiyorda, benim, yakinlarimin veyahutta burdaki bazi irkci olmayan forum arkadashlarin tanidigi kürtler hep iyi chikiyor. Tanidiklarim arasinda tabiki Pkk lilar da var. Ama azinliktalar. Üstelik buraya ilticaci olarak gelenlerin bir chogu ekmek parasi ichin geldikleride biliniyor.

aykız
09-11-2005, 11:39 AM
Bak movusa ben bir formda yazmıştım..Doğuda çekime gittiğimde hep kürtlerin evinde kaldım..Evet önündeki ekmeği verir haklısın..Ama sırtıma koydukları yastık(Rahat etmem için )sarı-kırmızı-yeşil renktedir.Duvarda ya leyla zananın yada aponun resmi asılıdır..Düğünlerde gelinin tacı aynı renklerle süslüdür..Onu çıkarırmısınız dediğimizde (Yayınlayamıyacağımız için) kesinlikle karşı çıkarlar..
Ve bizim muhabirlere ,geline takılan altınlardan isterseniz alın diye teklif ederler,
çok bonkörler:lol: Amaaaaa orayı terk ederken muhakkak yanınızda asker olması gerekir.Yoksa öbür ile geçmeden ölürsünüz.......Anladınmı..Orada şu var..Benim evimde olmaz misafirim ama dışarda düşmanım..
Almanyadakilere gelince.yazmaktan sıkıldım..:lol:

Melancholi
09-11-2005, 12:15 PM
Sokaktaki itler bile guler kimsesizligimize
diye 1944 sonrasi dert yanan Huseyin Nihal Atsiz'i yakindan veya uzakdan tanimak ozbek vatandaslari icin farz kabilindeki birsey degildir ve bir onemi kultiur bilgisi olarak vardir okadar. Sizin bahsettiginiz turkculuk ozbek tarihinde 1910 ve 1938 hem 1990 yillarini kapsar Bu zamandaki belli basli yazar ve sairler kilavuz olmak cabasinda olmuslarsada basarili olamamislardir. Dolayisiyle bu fikir coktan silinip gitmistir. Ama sair olarak hepsinin yeri ayridir

Bu gece ne kadar guzeldi mehtab
' benzer dizeler ancak Atsiz'dan cikar
Saygilarimla

Torcoman
09-11-2005, 07:04 PM
Ama Türkiye icin birsey diyemem. Türkiyede bati ile dogu arasinda kiyaslanamayacak kadar büyük bir uchurum vardir. Dogudaki insanlarin cogu ( türk, kürt...) mert insanlardir. Cünkü orda, onlarin arasinda bulundum. Bir cogu sofrasindaki son lokmayi kendisi yemez, Tanri misafiri olarak gördügü bizlere ikram ederlerdi. Tek eksikleri devletin oralara yeterli egitim, ish, saglik gibi hizmetleri götürememis olmasidir. Böyle bir ortamda yetishen cocuklarinda kisa yoldan para kazanmak icin bazi kötü ishlere bulashmasida ashikardir.

Peki bunu nasil önleyebiliriz. Tabiki oralara yeterince egitim götürerek, onlara ash ve ish olanaklari saglayarak. Artik shu ayrimi, önyargilari birakin bir tarafa. Bir chok kürtde doguda pkk kurshunlari arasinda shehit olmaktadir.

Shunu anliyamiyorum. Neden sizin tanidiginiz (forumdaki irkci arkadashlari kastediyorum) kürtler hepsi kötü chikiyorda, benim, yakinlarimin veyahutta burdaki bazi irkci olmayan forum arkadashlarin tanidigi kürtler hep iyi chikiyor. Tanidiklarim arasinda tabiki Pkk lilar da var. Ama azinliktalar. Üstelik buraya ilticaci olarak gelenlerin bir chogu ekmek parasi ichin geldikleride biliniyor.

1) Doğu daki insanların çoğu mert değil,kendi deyimleriyle "puşt" insanlardır.
2)onların arasında biraz fazla durduğun belli oluyor
3)kimse devlet yetersiz diye 10+ çocuğunun 5+ ini dağa, 5+ ini şehire kapkaça göndermez(doğu karadenizle kıyasla birde)
4) dünyanın en büyük yatırımlarından biri oraya yapılmıştır(GAP)
5)kaçak elektrik, kaçak su kullanmalarına rağmen elektirk direklerini çalan, trafoları yağmalayacak aşşağılıkta başka bir insanoğlu kavmi yoktur
6)her kürtün gönlünde MUTLAKA yatan kekoistan(kürdistan) hayali uğruna binlerce insan şehit edilmesine rağmen bu olaylara bir dur diyen bir kürtün çıkmamasıda bu ırkın ne kadar aşşağılık olduğunu gösterir.(aydın denilen zatlarda dahil)
7)avrupada yaptıkları pislikler ve daha sonrada yaptıkları Türklük kamuflajı
8)virüs gibi çoğalmaları
9)tüm dünya insanlığına sundukları iğrenç ve üstüne tükürülmeyecek kadar tiksinç "kıroluk" kültürü(bkz. Ibo,Mahzun,Izzet Yıldızhan diğer bazı türkücüler, özellikler Ahmet Kaya denilen mezarına dahi işemeyeceğim hümanizm kamuflajına bürünen PKK cılar; Lavuk Levent,Yılmaz Erdoğan gibi)
10) çocuklarına doğuştan kamuflaj niyetine Türk isimleri vermeleri(ki bu en nefret ettiğimdir)
Osman Baydemir, Hakan Türk, Turan Erkan gibi isimler mesela...

BU ARADA, BEN BU SITEYE HAZIRANDA GELDIM, O ZAMANLAR IRKÇILIK AKLIMDAN GEÇMEZDI, FAKAT ŞU AN SOKAKTA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN KAÇ MILYON INSANIN OLDUĞUNU SİZ DÜŞÜNÜN SAYIN kürtler
ALLAH YAKINDA BELANIZI VERMEZ İSE BİZ ÇOK FENA VERECEĞİZ

Torcoman
09-11-2005, 07:06 PM
Bak movusa ben bir formda yazmıştım..Doğuda çekime gittiğimde hep kürtlerin evinde kaldım..Evet önündeki ekmeği verir haklısın..Ama sırtıma koydukları yastık(Rahat etmem için )sarı-kırmızı-yeşil renktedir.Duvarda ya leyla zananın yada aponun resmi asılıdır..Düğünlerde gelinin tacı aynı renklerle süslüdür..Onu çıkarırmısınız dediğimizde (Yayınlayamıyacağımız için) kesinlikle karşı çıkarlar..
Ve bizim muhabirlere ,geline takılan altınlardan isterseniz alın diye teklif ederler,
çok bonkörler:lol: Amaaaaa orayı terk ederken muhakkak yanınızda asker olması gerekir.Yoksa öbür ile geçmeden ölürsünüz.......Anladınmı..Orada şu var..Benim evimde olmaz misafirim ama dışarda düşmanım..
Almanyadakilere gelince.yazmaktan sıkıldım..:lol:

teşekkürler Aykız

herhalde arkadaşlarımız bir kürt hayranı yerine sana inanmayı tercih ederler
saygılar

movusa
09-12-2005, 06:06 AM
1) Doğu daki insanların çoğu mert değil,kendi deyimleriyle "puşt" insanlardır.
2)onların arasında biraz fazla durduğun belli oluyor

Torcoman, biraz efendi ol ve terbiyeni takin! Yazdiklarina dikkat et!

1)
BU ARADA, BEN BU SITEYE HAZIRANDA GELDIM, O ZAMANLAR IRKÇILIK AKLIMDAN GEÇMEZDI, FAKAT ŞU AN SOKAKTA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN KAÇ MILYON INSANIN OLDUĞUNU SİZ DÜŞÜNÜN SAYIN kürtler
ALLAH YAKINDA BELANIZI VERMEZ İSE BİZ ÇOK FENA VERECEĞİZ

Öyleyse hemen ise baslayin. Neden eline silah alip sokaktan gecen kürtleri temizlemeye baslamiyorsun?

Bilgisayarin arkasinda cocuklarda istedikleri gibi atip tutar, Delikanlilik bu söylediklerini direk yüzlerine karsi söylemek ve söylediklerini yapabilmektir. Iste o zaman herkes sana "gercekten delikanli adammis" der!

Artik bu tür konular kabak tadi vermeye basladi. Bence bu kadar yeter.

Scofield
09-12-2005, 06:13 AM

Öyleyse hemen ise baslayin. Neden eline silah alip sokaktan gecen kürtleri temizlemeye baslamiyorsun?

Bilgisayarin arkasinda cocuklarda istedikleri gibi atip tutar, Delikanlilik bu söylediklerini direk yüzlerine karsi söylemek ve söylediklerini yapabilmektir. Iste o zaman herkes sana "gercekten delikanli adammis" der!

ne o? kurtluk damarlarin mi kabardi yoksa?

asena
09-12-2005, 03:12 PM

Bizim kurtlerden farkimiz o iste.Bizler duzeni silahlanma ile yapmayacagiz.Askerimiz devamli olacak ama bu sorun farkli cozulecek.
Irkci oldugumuz icin,bilmenize ragmen,bizleri kafa avcisi gibi gosterdiginiz surece 30 yil sonra kina gecesi yerine dugunlere zilgitla girersiniz.

Torcoman
09-12-2005, 03:27 PM

kimse boşu boşuna AB yasaları denen *kindirik yasalar yüzünden yıllarca hapis yatmak istemez

ama herşeyin bir sırası var, mesela;

http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=10333

gibi...

ben tabiki kürtlerin öldürülmesi yerine batıdan sürgün edilmesinden yanayım, neden mi?

-bir mermi yaklaşık 2 YTL de ondan...

kimse ülkesinin zarara girmesini istemez, değil mi?

Kür Þad
09-13-2005, 07:00 AM

kimse boþu boþuna AB yasalarý denen *kindirik yasalar yüzünden yýllarca hapis yatmak istemez

ama herþeyin bir sýrasý var, mesela;

http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=10333

gibi...

ben tabiki kürtlerin öldürülmesi yerine batýdan sürgün edilmesinden yanayým, neden mi?

-bir mermi yaklaþýk 2 YTL de ondan...

kimse ülkesinin zarara girmesini istemez, deðil mi?

surgun diyorsun iyi de nereye sureceksin o kadar pisligi kardes?

Scofield
09-13-2005, 08:18 AM
kuzey irak;)
ermenileri de Azeri kardeslerimizin refahi icin ait olduklari cöpluge surumemiz lazim. yarevan ve cevresine...

asena
09-13-2005, 09:52 AM

Birlesmis milletler afrikadaki onlarca tarafsiz bolgeyi verebilir. :lol:

Scofield
09-13-2005, 09:56 AM
Birlesmis milletler afrikadaki onlarca tarafsiz bolgeyi verebilir. :lol:
ben o tarafsiz bölgeyi biliyorum. yalnizca kurt siginmacilari olur orada =)))

Torcoman
09-13-2005, 12:26 PM

tabiki kıroistana ve çevresine

ırak taki türkmenlerle ,ve irandaki azeriler ile de değişim yapılabilir mesela, aslında iran kürtleri kabul etmez ama üstüne para verebiliriz, her vatandaş mutlaka verir

asena
09-13-2005, 01:00 PM
Bence Misaki milli sinirlari disinda ve arada tarafsiz,tampon bolge kurulmasi sartiyla Kurdistan kurulmali,Turkiye'de rahatinin yerinde olmadigina inanan kurtlere de,Turkiye'deki malvarliklari para olarak ellerine verilip bay bay yapilmali.kalan Kurtler de bir daha tek kelime edememeli.
Artik irakta mi yasarlar,afrikada mi,buzullarin ustunde mi,okyanusta yapay devlet actirilip,ismi de degistirilince borclarindan da mi olurlar,onlara kalmis.

Kaplan
09-13-2005, 02:07 PM
Cehennemin dibine kadar yolları var. Allaha yakın bize uzak olsun hepsi.

asena
09-13-2005, 02:11 PM
Ben de Allah'a yakin olmak isterim,ancak bazi degerlerimi de olmasi gerekmeyen secimlere(ya Turkculuk ya dinden cikmak gibi,ya patates ya da cini porselen gibi ayri iki konu) birakmam.Yani irkimi yuceltmem ve on planda tutmam,benim dinden cikmami gerektirmez.Dini farkli olana da asla kotu gozle bakmam,ama yeter ki benim irkimdan olsun.

Scofield
09-14-2005, 08:43 AM
bence bu kurdistan sadece 1 kilometrekare olmali. yani yuzlerce kurt dipdibe yasamali, birbirinin afedersiniz ossuruk kokusu ile nefes almali, gida yerine afedersiniz yine s*ctiklari ile beslenmeli, yine afedersiniz ki icecekleri su ise isedikleri s*dik olmali.

suc bizde. zamaninda bunlar bir kac yuz nufuslu iken öldurmedik simdi cogalmak icin herseyi yapiyorlar

Ahde Vefa
09-14-2005, 09:52 AM
bence bu kurdistan sadece 1 kilometrekare olmali. yani yuzlerce kurt dipdibe yasamali, birbirinin afedersiniz ossuruk kokusu ile nefes almali, gida yerine afedersiniz yine s*ctiklari ile beslenmeli, yine afedersiniz ki icecekleri su ise isedikleri s*dik olmali.

suc bizde. zamaninda bunlar bir kac yuz nufuslu iken öldurmedik simdi cogalmak icin herseyi yapiyorlar
Bilgisayarın önünde büyük konuşmak ne kadar kolay, demi kardeşim?:lol:

Sana bir Kırıkkale(Türk malı sizin için kafasızlar için) verim, kendi kendine güzelce bir soykırım yap...

kafanız sadece bukadar calışıyor işte :lol:

Scofield
09-14-2005, 10:09 AM
Bilgisayarın önünde büyük konuşmak ne kadar kolay, demi kardeşim?:lol:

Sana bir Kırıkkale(Türk malı sizin için kafasızlar için) verim, kendi kendine güzelce bir soykırım yap...

kafanız sadece bukadar calışıyor işte :lol:
evet cok zeki kardesim, kusura bakma cahil ve salak kaldik... hali ortada ulkede akillilar kayniyorken bize akillilik yaramaz, salaklik yolunu seciverdik.
ya allah askina nasil beceriyorsunuz akilli olmayi? lutfen bana da ögret =))

Ahde Vefa
09-14-2005, 10:14 AM
evet cok zeki kardesim, kusura bakma cahil ve salak kaldik... hali ortada ulkede akillilar kayniyorken bize akillilik yaramaz, salaklik yolunu seciverdik.
ya allah askina nasil beceriyorsunuz akilli olmayi? lutfen bana da ögret =))
Seni akilli yapamam, anca Yüce Allahımız yapabilir... Biraz saygılı ol O'na (CC) karşı

oğuz
09-14-2005, 10:17 AM
Boş işlerle uğraşmayın ;)
Bırakın birbirinizle dalaşmayıda şu forum ortamında dahi iyi bir şeyler nasıl üretebiliriz onu bulmaya çalışın:rolleyes:

Ahde Vefa