View Full Version : Foruma yeni isim
Merhabalar.
Bence forumun mevcut adı, yani Türkistan Forumu, içeriği pek yansıtmıyor. Veya en azından Kurallarda belirtilen varolma maksadına uymuyor.
Adını değiştirmesi için Admin'e başvuralım mı, ne dersiniz?
Güzel bir isim bulalım. Türkiye ile ilgili... Aklıma "Türk kahvesi"nden başka bir şey gelmiyor şu an. :rolleyes:
Masanori
08-23-2005, 06:00 AM
turkistan deya namlanmish forum bir az dogru deyil, turkistan - merkeziy asiya, turkler turkistan dunyasiden ajralmishler!
masa
turkistan deya namlanmish forum bir az dogru deyil, turkistan - merkeziy asiya, turkler turkistan dunyasiden ajralmishler!
masa
Biz biyerden ayrılmadık.Hep burdaydık halada burdayız yarında burda olacağız:lol:
Diğer konuya gelince;Türkistan ismi beni rahatsız etmiyor ama değişiklik düşünülüyorsa arkadaşlardan alternatif isimler alalım ve buisimleri oylama yoluyla değerlendirelim...
Benim isim tercihime gelince Türk dünyası..
Devam etcek:lol:
Boğaziçi köprüsü nasıl? Çok sembolik bir anlam ifade ediyor bence :cool:
Usta merak ettim.Kürk hala üzerindemi :rolleyes:
zorlu
08-23-2005, 08:17 AM
üstadım kürk olayını hala merak ediyorum,
bir ara bana anlat lütfen :)
isme gelince,
TÜRK insanının iletişim köprüsü olabilir..
asena
08-23-2005, 02:44 PM
Kizil Elma nasil sizce?
aykız
08-23-2005, 02:59 PM
zorlu kardeş..Zamanın birinde ki bu zaman senin dükkan değiştirdiğin zamana denk geliyor..özbekistandan bir dostumuz ki bu pax oluyor türkiyeye gezmeye geldi.
Ağustos ayında yapılan bu ziyaretten hatıra olsun diye iki tane kürk alıp ülkesine döndü..Bu kadar..
Mesele bu fakaaaaaaaaaaaaaaaaat..
Bu pax arkadaşımız bir şeyi unuttu..Bu olayı oğuza ve aspavaya anlatmış..Ne var bunda diceksin belki ama anlattığı insanları iyi bilirsin...Eğer sen ağustos ayında kürk alıp ve bunu bide giyersen ve bununla yetinmeyip oğuza anlatırsan işte böle forumlarda rezil olur karizmayıda çizdirirsin hahahahhaah:lol:
aykız
08-23-2005, 03:00 PM
Ha ismi unuttum..Türk kahvesi fena değil...
Torcoman
08-23-2005, 06:29 PM
arama motorlarına Türkistan yazan ve bu siteye uğrayan bir sürü insanın olduğuna eminim, bence isim değiştirilmemeli
Haydar Vites
08-23-2005, 06:36 PM
Türk Chayhonasi
Aybike
08-24-2005, 08:33 AM
Türk Chayhonasi
gidelim çayhanaya çayhanaya baba gönlün eylensin..
yarın hakkın divanında divanında doğruda söylensin...
Akılma geldi güzel türkü yav... :lol:
zorlu kardeş..Zamanın birinde ki bu zaman senin dükkan değiştirdiğin zamana denk geliyor..özbekistandan bir dostumuz ki bu pax oluyor türkiyeye gezmeye geldi.
Ağustos ayında yapılan bu ziyaretten hatıra olsun diye iki tane kürk alıp ülkesine döndü..Bu kadar..
Mesele bu fakaaaaaaaaaaaaaaaaat..
Bu pax arkadaşımız bir şeyi unuttu..Bu olayı oğuza ve aspavaya anlatmış..Ne var bunda diceksin belki ama anlattığı insanları iyi bilirsin...Eğer sen ağustos ayında kürk alıp ve bunu bide giyersen ve bununla yetinmeyip oğuza anlatırsan işte böle forumlarda rezil olur karizmayıda çizdirirsin hahahahhaah:lol:
Ablacım, Ağustos ayı değildi, Temmuzun sonlarıydı. Özbekistan'dan değil, daha soğuk diyarlardan geldik ve Özbekistan'a da dönmedik. Memleketimize gittik :D
Türkiye'de kürkü alır almaz giyer misiniz?? (Gerçi şahit de olmadım, fakat ısrarla "aldıp giydin" diye üsteleyince :rolleyes: artık bilemiyorum yaaaaaaaani). Biz giymeyiz de...
Ama şu noktada haklısın: oğuz abiye söylemeyecektim. Ohhho... eski çağlarda tellal olması lazımmış. Yakında Dikilitaş semtinin tamamı ve forum.uz'la yakından uzaktan ilgisi olan herkes öğrenecek :? Ne diyim, oğuz abi, intikama hazır ol!! :twisted:
Kış gelince o kürkü giyip fotoğrafını buraya asacam. Herkesin aşırı merakı o zaman giderilmiş olur umarım :D
Türk Chayhonasi
Bunu beğendim. Oylama yapalım bence.
Ablacım, Ağustos ayı değildi, Temmuzun sonlarıydı. Özbekistan'dan değil, daha soğuk diyarlardan geldik ve Özbekistan'a da dönmedik. Memleketimize gittik :D
Türkiye'de kürkü alır almaz giyer misiniz?? (Gerçi şahit de olmadım, fakat ısrarla "aldıp giydin" diye üsteleyince :rolleyes: artık bilemiyorum yaaaaaaaani). Biz giymeyiz de...
Ama şu noktada haklısın: oğuz abiye söylemeyecektim. Ohhho... eski çağlarda tellal olması lazımmış. Yakında Dikilitaş semtinin tamamı ve forum.uz'la yakından uzaktan ilgisi olan herkes öğrenecek :? Ne diyim, oğuz abi, intikama hazır ol!! :twisted:
Kış gelince o kürkü giyip fotoğrafını buraya asacam. Herkesin aşırı merakı o zaman giderilmiş olur umarım :D
Yaw usta yaz günü kürk aldınmı almadınmı ?
aldıysan giydinmi giymedinmi ?
giydiysen kızlar baktımı bakmadımı ?
ikinci husus; foruma davul zurna ile yayın yapan ben değilim bilgi kağan'a müracaat:lol:
dervish
08-24-2005, 08:56 AM
ben forumu google-da Turkistan kelimesi ile arama yaparken buldum.
isim degistirirken degerlendirirsiniz.
Bencede üzerinde önemle durulsun!
Ben de tarattırdım. Türkistan deyince ancak 7. sayafında çıkıyor. Pek de iyi bir sonuç değil bence.
Oğuz abi, başlarım şimdi haaa :D
Bilge'ye kim söylemiş. Vahiy olarak inmemiştir sanırım :lol:
Ben de tarattırdım. Türkistan deyince ancak 7. sayafında çıkıyor. Pek de iyi bir sonuç değil bence.
Oğuz abi, başlarım şimdi haaa :D
Bilge'ye kim söylemiş. Vahiy olarak inmemiştir sanırım :lol:
Gözüm ben Bilgeye oda tüm foruma söylemiş...Bilge'ye kadar olan suçu üzerime alır gerisini bilgeye havale ederim:lol:
4twelve
08-24-2005, 09:39 AM
Gözüm ben Bilgeye oda tüm foruma söylemiş...Bilge'ye kadar olan suçu üzerime alır gerisini bilgeye havale ederim:lol:
Yallllllaann ustam,bana da soledin !!!:lol: :lol:
Bide fr=orumun ismi cok guzel yaaa,bence degismesin,bole kalsin zaten Paxin yaptigi ince elestiri;)
Aybike
08-24-2005, 09:48 AM
Pax bu kürk konuda en suçsuzu benim bikerem (Valla ilk defa oluyor ve güzelmiş böle suçsuz olmah heheh)
Bana diyen oğuz..Giydi diyen de o..Gördüm diyende o..
Eeee benimde meslek icabı merakımı celbetti tabi..
Hatta paxı aspavadan salmayın len illa gözümle görecem diye telefonda yalım yalım yalvaranda benim yani..Ben son sahneyi çeker çekmez jet hızıyla geldim ama sen çoktan tüymüşsün..eğer kaçmasaydın gözümle görürdüm kürk varmı yokmu üstünde diye..Eğer yoksa şimdi en sıkı savunucun ben olurdum..
Ama görmedim ve oğuza( ki FB hariç her sözüne inanırım,dürüsttür benim arkadaşım heheh)İnanmak zorundayım..
Sen o Kürkü giydin..Aksini ıspat edene kadarda suçlusun..
gerci her zanlı suçu ıspat edilene kadar suçsuzdur denir ama bu bizim çete için geçerli olmuyor hahhahahaha :lol:
Bilge_Kagan
08-24-2005, 04:03 PM
Gözüm ben Bilgeye oda tüm foruma söylemiş
01.01.199800:14:12OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!perşembe günü pax ülkesine uçtu01.01.199800:14:16OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!alışveriş yaptım diyor01.01.199800:14:20OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!ne aldın dedim01.01.199800:14:27OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!kürk dedi:'(01.01.199800:14:42OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!sanırım en kısa zamanda ortamın başına döner01.01.199800:15:32Burak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!OĞUZAbi kürk aldıysa bundan sonra onun da yöneticiliğinden hayır gelmez :F01.01.199800:16:11OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!bir oylama açarsın01.01.199800:16:23OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!temmuzda kürk alan moddan hayır gelirmi diye :)01.01.199800:17:37Burak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!OĞUZpax gelmeden açmak lazım ki eğlencesi olsun :)01.01.199800:18:32OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!bide foruma girebilsek01.01.199800:18:45Burak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!OĞUZherhalde hizmette bir sorun var, herkes giremediğine göre01.01.199800:18:50Burak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!OĞUZya da forumda temizlik yapıyorlar01.01.199800:19:27OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!yada çökertmişlerdir tukyu efendi istemiştir :)01.01.199800:19:56Burak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!OĞUZmitteki bağlantılarını kullanmış besbelli :)01.01.199800:20:17OĞUZBurak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!bu kadar uzun sürdüyse mit olamaz01.01.199800:20:46Burak Gökhan // O Değil de, Bu Dakikadan Sonra Anladım Ki İngiliz Kızları Malın, Baltanın Şahı Padişahıymış...Bu Ne Lan ?!OĞUZöyleyse bunun yahudi örgütlerinden biriyle bağlantısı var :F
Yesil yazilar "oguz"un, maviler "ben"im. Aslinda ozele giriyor ama bu kadar iftira ve haksizliktan sonra birseyler yapmak zorunda oldugumu hissettim; "oguz" beni masa olarak kullanmis, kotu emellerine alet etmistir ( bu arada umarim bu aciklamami Bulent Ersoyun bugun aniden cosup aciklama yapmasiyla iliskilendirmezsiniz... ). Kendi pis islerini bana yaptirarak bu isten yirtabilecegini sanmistir ancak benim yuce zekami hesaba katmayip herseyi acik acik soylemistir. Ben de msn kayitlarini yuce adaletin onune koyuyorum ve "oguz"un " suresiz yasaklanma " ile yargilanmasini talep ediyorum.
aykız
08-24-2005, 04:17 PM
Yesil yazilar "oguz"un, maviler "ben"im. Aslinda ozele giriyor ama bu kadar iftira ve haksizliktan sonra birseyler yapmak zorunda oldugumu hissettim; "oguz" beni masa olarak kullanmis, kotu emellerine alet etmistir ( bu arada umarim bu aciklamami Bulent Ersoyun bugun aniden cosup aciklama yapmasiyla iliskilendirmezsiniz... ). Kendi pis islerini bana yaptirarak bu isten yirtabilecegini sanmistir ancak benim yuce zekami hesaba katmayip herseyi acik acik soylemistir. Ben de msn kayitlarini yuce adaletin onune koyuyorum ve "oguz"un " suresiz yasaklanma " ile yargilanmasini talep ediyorum.
Bi dakka bi dakka hoooop...yeşili maviyi okurken aradakileri kaçırmayın...ne demek ingiliz kızları malın şahıymış filan...noluyoz bakim...siz aranızda böle gayri ahlaki yorumlarmı yapıyonuz..Bizde burda asena bacım ile sizin yazdıklarınızı ciddi ciddi okuyoz haaaa...işe bak yav..asenaaaaaaaaa kız biz bunları biraz daha gaza getirsek her bi suçlarını ortaya serecekler ha..
Bilge_Kagan
08-24-2005, 04:22 PM
Isterseniz bir ingiliz kızla konusmalarimi da koyayim buraya ?...
aykız
08-24-2005, 04:29 PM
Isterseniz bir ingiliz kızla konusmalarimi da koyayim buraya ?...
istemez kalsın...:lol:
ama bundan sonra yazacağınız her şeyi ciddiye alacağımızıda sanmayın..
imamlar sizi ele verir talkımı kendileri yer salkımı...:lol:
asena
08-25-2005, 04:28 AM
Mide sagligina onem veren herkese Ingiliz kiz/erkeklerden uzak durmasini tavsiye ederim.
dervish
08-25-2005, 04:55 AM
niye ki!!!
`One Night Stand` sevenler bunlari da sevdiler.
Mide sagligina onem veren herkese Ingiliz kiz/erkeklerden uzak durmasini tavsiye ederim.
Bir açıklaması vardır elbet:rolleyes:
4twelve
08-25-2005, 05:38 AM
Bir açıklaması vardır elbet:rolleyes:
USTA desifre olmusun,hala bIr bIr konusyon,once sunu bi temizle...:twisted:
asena
08-25-2005, 02:35 PM
ingilizleri gece hayatindan sonra gormenizi isterim (sokakta bile yeterli)
Bence İpek Yolu-Silk Road olsun. Orta Asya Türkiye arasındaki yolu anlatır. Hem çok milliyetçi bir ad olmadığından Farsi arkadaşlarda, Tacik arkadaşlarda kabul eder.
PainKiller
08-25-2005, 02:54 PM
Galatasaray isimi cok iyi olur :)
Türk Chayhonasi
Forumun ismini Turk Chayhonasi yapın, Pax da Chayhonachi olur o zaman.
Başına birde 6 (Altı yazsak nasıl olur küçük hanım:lol:
MUHLIS
08-26-2005, 01:35 AM
O'zi yaxshi.
Qarama
08-26-2005, 02:29 AM
türk kahvesi bence güzel :)
yada türk divani
dervish
08-26-2005, 03:48 AM
harika bence de :lol:
dervish
08-26-2005, 03:49 AM
ben basina 7 sonuna 5 yazalim derim :lol:
ben basina 7 sonuna 5 yazalim derim :lol:
Seyirci 5 istedi biz 6 attık onlardan özür dileriz
Niyazi Serhat Akın (Anladın sen anladın:lol: )
MUHLIS
08-26-2005, 03:55 AM
Turk kanallaridan birida "Kizil ko'ltuk" degan ko'rsatuv bor ekan. :mrgreen:
Aysu Koparan
08-26-2005, 04:04 AM
Türk Chayhonasi
Türk Chayhonasi
Arkadaşlar herkes fikrini yazsın isim konusunda...
Bunları bir oylayalım ve ya eskisinde devam edelim yada yeni ismini koyalım:lol:
wiamboo
08-26-2005, 07:01 AM
Türk Chayhonasi
Türk Chayhonasi...
Aybike
08-26-2005, 10:11 AM
Yav oğuz sen amma inatcısın yav..7 yi hiç kabul etmiyon 6 ya takıldın be...
heheheheh...halamı hahahahah...bizde ozaman size ingilizlerden yediğiniz 6 yımı hatırlatalım hep yani...hadi bize atan TÜRK size atan ingiliz utanın be utanın... :lol: Ayrıca bizim attığımız ise 7 kişi ile 7 hahahahahah :lol:
Yav oğuz sen amma inatcısın yav..7 yi hiç kabul etmiyon 6 ya takıldın be...
heheheheh...halamı hahahahah...bizde ozaman size ingilizlerden yediğiniz 6 yımı hatırlatalım hep yani...hadi bize atan TÜRK size atan ingiliz utanın be utanın... :lol: Ayrıca bizim attığımız ise 7 kişi ile 7 hahahahahah :lol:
Bacım benim inatçılığım sana değil ! cemile denen inatçıya:twisted:
Hayatında Şükrü Saraçoğlu stadında hiç maç seyretmemiş sonra gelmiş foruma isim bulmuş:lol:
Aybike
08-26-2005, 10:18 AM
Bacım benim inatçılığım sana değil ! cemile denen inatçıya:twisted:
Hayatında Şükrü Saraçoğlu stadında hiç maç seyretmemiş sonra gelmiş foruma isim bulmuş:lol:
ana cemile kim ya?ilk defa duyuyom...
ana cemile kim ya?ilk defa duyuyom...
Bacım senin 007 lakabını geri alıyorum,bak bakalım foruma gassaray ismini öneren kim ?
Aybike
08-26-2005, 10:29 AM
Bacım senin 007 lakabını geri alıyorum,bak bakalım foruma gassaray ismini öneren kim ?
almaaaaaaaaaaa benim yıllarca emek verip hakettiğim lakap o.... :lol:
Haydar Vites
08-26-2005, 10:35 AM
007 Cengiz Bond'un kod adıdır.
007 Cengiz Bond'un kod adıdır.
Burda 007 aybike geçer diğerleri için efektif alış kurumuz merkez bankası kurudur:lol:
asena
08-26-2005, 10:52 AM
Ben seni karsiliksiz seviyorum Oguz abi.Daha dogrusu sen karsiliksiz ciktin.Seni annene sikayet edecem.
aykız
08-26-2005, 12:32 PM
Ben seni karsiliksiz seviyorum Oguz abi.Daha dogrusu sen karsiliksiz ciktin.Seni annene sikayet edecem.
hihihihiiiiii:lol:
Annen tarhana çorbasını nasıl yapar ? içine kırmızı pul biber atarmı ? Baban gazetenin ikinci sayfasını okurmu ? bulmaca bölümleri hep onamı aittir ?
Şikayet merci çağırdığı zaman mahçup olmayalımda:rolleyes:
4twelve
08-27-2005, 01:58 AM
Annen tarhana çorbasını nasıl yapar ? içine kırmızı pul biber atarmı ? Baban gazetenin ikinci sayfasını okurmu ? bulmaca bölümleri hep onamı aittir ?
Şikayet merci çağırdığı zaman mahçup olmayalımda:rolleyes:
Ula,ben gene warning yemisim ya:rolleyes: ....POst atmiyacam herseyime flood diyolar yavf(Acaba bu dami flood oldu):twisted:
Ula,ben gene warning yemisim ya:rolleyes: ....POst atmiyacam herseyime flood diyolar yavf(Acaba bu dami flood oldu):twisted:
Hayırdır ustam kızarmaya başlamışsın:lol:
4twelve
08-27-2005, 02:06 AM
Hayırdır ustam kızarmaya başlamışsın:lol:Foruma yeni isim(Bu lakirdiyi flood dan off topic den warning almiyim diye yaziyom)omasin bole kalsin
Ben ezelden beri kirmiziydim,ula millet agiz bozuyo ,hakAret ediyo,biz uyariyoz datatatadaaaaa warning!!!(Acaba bundan da warnning alirmiyim:rolleyes: )
Foruma yeni isim(Bu lakirdiyi flood dan off topic den warning almiyim diye yaziyom)omasin bole kalsin
Ben ezelden beri kirmiziydim,ula millet agiz bozuyo ,hakAret ediyo,biz uyariyoz datatatadaaaaa warning!!!(Acaba bundan da warnning alirmiyim:rolleyes: )
Yaz günü kürk giyen mod ile konuştum bügün 666 adet post atarsan senin warning silinecekmiş:lol: senin cenahlarda yiyomu sadece 666:shock:
4twelve
08-27-2005, 02:12 AM
Yaz günü kürk giyen mod ile konuştum bügün 666 adet post atarsan senin warning silinecekmiş:lol: senin cenahlarda yiyomu sadece 666:shock:
Ben biraz dan Cin e gidicem zaten,atmiyacam bu foruma post most(Bu da mi flood oldu acaba:rolleyes: )
666 adet atmisim sayin(Niye 666 adet acep:rolleyes: )(ula simdide elestirmekden,emre itaatsizlikden warning alirmiyiz acaba:rolleyes: )
Varya beni psikopata baglattiniz,elim klavyeye gitmiyo warning alacam diye(Kirmizi kirmizi tahrik ediyo beni:twisted: )
Ben biraz dan Cin e gidicem zaten,atmiyacam bu foruma post most(Bu da mi flood oldu acaba:rolleyes: )
666 adet atmisim sayin(Niye 666 adet acep:rolleyes: )(ula simdide elestirmekden,emre itaatsizlikden warning alirmiyiz acaba:rolleyes: )
Varya beni psikopata baglattiniz,elim klavyeye gitmiyo warning alacam diye(Kirmizi kirmizi tahrik ediyo beni:twisted: )
Usta hazır çin'e gitmişken bizim yuan olacaktı oralarda hangi yuan diye sorma çin gibi ülkede kaç tane yuan olabilirki:lol:
4twelve
08-27-2005, 02:16 AM
Usta hazır çin'e gitmişken bizim yuan olacaktı oralarda hangi yuan diye sorma çin gibi ülkede kaç tane yuan olabilirki:lol:
Hainan var yunnan var bide Guangzhou var ama onun konumuzla ilgisi yok ben Dongguan a gidiyom,buyrun beraber gidelim ama ,yaz gunu kurk alanlar gelirse casuslukdan iceri aldiririm ona gore(Cin hapishanelri meshurdur)(Ula,budami Flood oldu acep:rolleyes: )
Hainan var yunnan var bide Guangzhou var ama onun konumuzla ilgisi yok ben Dongguan a gidiyom,buyrun beraber gidelim ama ,yaz gunu kurk alanlar gelirse casuslukdan iceri aldiririm ona gore(Cin hapishanelri meshurdur)(Ula,budami Flood oldu acep:rolleyes: )
:rolleyes:
Habire "(Ula,budami Flood oldu acep:rolleyes: )" yazmana gerek yok. Var ya... warning'i neden aldığını anlamadıysan açıklama mesajını malum yolla tekrar çekebiliriz. Böyle yazarak zaten Flood ediyorsun. Ayrıca, bir itirazın varsa cevap yaz ya, neden haketmediğini izah et. Burada homurdanmanın yerine harekete geç! Belki mod'u değiştirtebilirsin.
Hem, kardeşim senin warning seviyen iki olması gerekirdi. Yoksa beni şikayet ederek MegaZ'a sildirdin mi?
4twelve
08-27-2005, 03:29 AM
:rolleyes:
Habire "(Ula,budami Flood oldu acep:rolleyes: )" yazmana gerek yok. Var ya... warning'i neden aldığını anlamadıysan açıklama mesajını malum yolla tekrar çekebiliriz. Böyle yazarak zaten Flood ediyorsun. Ayrıca, bir itirazın varsa cevap yaz ya, neden haketmediğini izah et. Burada homurdanmanın yerine harekete geç! Belki mod'u değiştirtebilirsin.
Offf off yeni Mod kim olcek????Senden iyisini bulacagiimiza inansam,deneyecemde(bunu iltifat olarak algilama:twisted: )
Aciklama mesajini malum yolla cekme konusuna gelice ,saklimiz gizlimiz,korkumuz yooookkk,bu bole biline!!!!
Hem, kardeşim senin warning seviyen iki olması gerekirdi. Yoksa beni şikayet ederek MegaZ'a sildirdin mi?
Pax kardes abi mevzuu geniss ben 33 yasindayim(BknzTanismaYerimiz),herhalde sende 35 40 falan olmalisin kardesim diye hitap edebilmek icin,neyse konumuz bu degil,ey ahali ben diyorumki flood konusunda Pax in bana verdigi warning dogru!!!!!( Sizlanma konusuna gelince diyorumki o kadar flood yapan varken niye sadece ben warning aliyom)Sonucta gercekten bu da mi flood acep diye yazdigim seyler off topic flood kavramina girer,ve sende bu uyariyi adil bi sekilde kullanirsan bu forumda user kalmaz........Mesela Oguz ,Aybike,Asena,Jwel,Aspava ,ben Bilge,Kursat hepimiz Off topic/ flood yapiyoruz,yani bi cezayi ya kullan yaa kullanma!!!
Neyse Pm de de bi seyler yazdim sana sonuc itibariyle iyi hafta sonlar herkeze,ben Cin e gidiyom,sizide beklerim;)
Ikinci warning e gelince ben bi sey etmedim sen sildin galiba,zaten bu ispiyon mevzuunu hic sevmiyom,arasira yapiyom ama,sikayetini yaptigim adam benim sikayet ettigimi attigim postlardan da ogreniyo(Bu yazdiklarima Flood deme sakin!!!)Dolayisiyla giybet te yapmamais oluyorum
Pax kardes abi mevzuu geniss ben 33 yasindayim(BknzTanismaYerimiz),herhalde sende 35 40 falan olmalisin kardesim diye hitap edebilmek icin,neyse konumuz bu degil,ey ahali ben diyorumki flood konusunda Pax in bana verdigi warning dogru!!!!!( Sizlanma konusna gelice ya diyorumki o kadar flood yapan varken niye sadece ben warning aliyom)Sonucta gercekten bu da mi flood acep diye yazdigim seyler off topic flood kavramina girer,ve sende bu uyariyi adil bi sekilde kullanirsan bu forumda user kalmaz........Mesela Oguz ,Aybike,Asena,Jwel,Aspava ,ben Bilge,Kursat hepimiz Off topic flood yapiyoruz,yani bi cezayi ya kullan yaa kullanma!!!
Neyse Pm de de bi syeler yazdim sana sonuc iytibariyle iyi hafta sonlar herkeze,ben Cin e gidiyom,sizide beklerim;)
Ikinci warning e gelince ben bi sey etmedim sen sildin galiba,zaten bu ispiyon mevzuunu hic sevmiyom,arasira yapiyom ama,sikayetini yaptigim adam benim sikayet ettigimi attigim postlardan da ogreniyo(Bu yazdiklarima Flood deme sakin!!!)Dolayisiyla giybet te yapmamais oluyorum
Konuşarak her şeyin çözüleceğine inanan ben diyarı Çin yollarında size hayırlı günler sunuyorum kardeşim. Allah emanet ol gittiğin gibi geri gel... (Şimdi bi kova su dökecem bahçeye )...
4twelve
08-27-2005, 03:43 AM
Konuşarak her şeyin çözüleceğine inanan ben diyarı Çin yollarında size hayırlı günler sunuyorum kardeşim. Allah emanet ol gittiğin gibi geri gel... (Şimdi bi kova su dökecem bahçeye )...Sizde Allah`a emanet olun arkadaslar,kendinize iyi bakin ,bendeninz p.tesi gene burda olacam beklerim(Bu aralar fazla takilmamayi dusunuyorum Foruma ..Bu en iyisi olacak sanirim,cunku hic bole Pax la siki fiki olmamistik,atacak beni valla):rolleyes:Hersey o actigim Poll yuzunden geliyo basima biliyorum,ancak olmez bu dava:twisted:
Sizde Allah`a emanet olun arkadaslar,kendinize iyi bakin ,bendeninz p.tesi gene burda olacam beklerim(Bu aralar fazla takilmamayi dusunuyorum Foruma ..Bu en iyisi olacak sanirim,cunku hic bole Pax la siki fiki olmamistik,atacak beni valla):rolleyes:
Sen önce aykızın doğumgününü yerinde kutla ve pastasını armağan et sonrasını yol dönüşü düşünürüz:rolleyes:
Yoksa "Kaynar Kazan" mı desek forumun adına?
Kaplan
09-16-2005, 03:45 AM
Kizil Elma nasil sizce?
Bu olay ne oldu bilmem ama Kızıl Elma çok uygun bir isim.
Ahde Vefa
09-16-2005, 11:35 AM
Kafatascı Ocağı ?
Uzbekistan2010
09-16-2005, 11:39 AM
Turk Dunyasi
abdulkerim
09-21-2005, 03:53 AM
Bu forumun adini ''geyik forumu'' yapin bana gore.
son acilan tum konular geyik mizah kakara kikiri mustehcen adult cinsellik vs. iceriyor.
Biz Turklukle Turk dunyasi ile ilgili biseyler ogreniriz diyrek geldik su hale bakin yahuuu
Birkac dallama forumu amacindan cikarip isin okunu cikardilar yahuuuu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.