PDA

View Full Version : Esrarengiz fenomen: HUN NISANI

Köroglu
08-23-2005, 08:53 PM
Arkadaslar, alman ve ingiliz ansiklopedilerinde pek cok rastladigim ama hangi türkce internet sayfasinda olursa olsun enformatif bir bilgiye rastlayamadigim bir olay var aklimi karistiran!
Almanca "Mongolenfleck" ya da "Hunnenmal", ingilizcede ise "mongolian spot" - yani HUN NI$ANI veya mogol lekesi denilen yeni dogan bebeklerde kuyruk sokumu bölgesinde bulunan mor renginde bir leke bu. Orta asya geninden yayilan bir görüngüymüs ve Afrikalilarda az, Avrupali halklarda ise cok nadir rastlanirmis!!!

Bu fenomen hakkinda kücük ama carpici bir olayi sizlere belirteyim:
Fransanin bir kasabasinda sIkca görünen bu lekenin sirrini bilim adamlari su sekilde cözmüsler... O yöre Attilla Ilhanin ordusunun dagildigi "Katalaunische Felder" e cok yakinmis.. ve bu yüzden o lekeye yüzyillar sonra rastlaniyormus! HUN NISANI adini da buradan almaktadir. Dahasi Macaristanda cok yayginmis! Malum!

Peki göz cekikligi ve elmacik kemiklerinin belirginligi bu insanlarda kaybolurken HUN NISANI neden mevcut??? Cevab: Cinsel organina yakin bir bölge oldugundan dolayi genetik özelligini cok cabuk kaybetmez diyorlar. Örnegin insan vücudunda en gec beyazlasan killar da bu bölgededir.

Bende ve kardeslerimde olmus oldugundan dolayi gurur duyuyorum:lol:
Sahitlerim var;)

Saka bir yana... Sizlerde simdi benim ilk okudugumda oldugum gibi sasirmissinizdir... Ama hepsi gercek..

http://de.wikipedia.org/wiki/Mongolenfleck
http://www.wdr.de/themen/forschung/1/kleine_anfrage/antworten/mongolenfleck.jhtml?rubrikenstyle=kleine_anfrage
http://www.paediatrie-in-bildern.de/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index&do=showpic&pid=606

Köroglu
08-23-2005, 09:01 PM
Where are "Mongolian-Spotters"?

Today those with Mongolian spots inhabit a very vast area from Middle East through Outer Mangolia to Far East*. But all of the Asians are not Mongolian-spotters: most of the Japanese and the Koreans are so, while not so many of the Chinese are: many of the Turkish and the Tartar are so, while few of the Egyptians (>Mameluks) are so. Although such strange distribution is often said to be because of the Mongolian Invasion in the Middle Age, it cannot account for the fact that many Mongolian-spotters live in countries which have never been invaded by Mongolian nomads. Another explanation remains to be seen.

Many vistiors to our site have reported that some tribes of American Indians are also born with the spot.

Görüldügü gibi bir Turan belirtisidir!

http://66.249.93.104/search?q=cache:YHgsT0qk-sEJ:www.planetkyoto.com/nils/archives/000066.html+mongolian+spot+huns&hl=de

Bilge_Kagan
08-24-2005, 04:25 AM
Evet evet hatta Turk olmak icin insanin kulaginin "tirtikli" olmasi ve kafatasinin arka kisminda bir "Turk sisi" olmasi gerekiyor..!

Bu ve bunun gibi bir suru teraneyi de www.nihalatsiz.org (http://www.nihalatsiz.org) da bulabilirsiniz, burayi isgal etmeye gerek yok...

Iyi sohbetler...

asena
08-24-2005, 04:28 AM
Bilge,o tip teraneleri eski ulkuculerin selamlasmasinda bulabilirsin ama nihalatsiz sitesinde bunlarin "asilsiz" oldugunu bulabilirsin.Senin gibi bilgili birinin okuyup etmeden karar varmasini dogru bulmadim.

Asya lekesine gelince,ben de dogdugumda varmis.18 ayliga gelen cocuklarin %90ninda kaybolur.

Bilge_Kagan
08-24-2005, 04:44 AM
Bilge,o tip teraneleri eski ulkuculerin selamlasmasinda bulabilirsin ama nihalatsiz sitesinde bunlarin "asilsiz" oldugunu bulabilirsin.Senin gibi bilgili birinin okuyup etmeden karar varmasini dogru bulmadim

Daha once bir kez uye olup attirmistim kendimi oradan, okumadim degil, bayagi arastirdim siteyi...( Suriyeli arap kani tasiyan bir Turkcunun gelip "ben Turk olabilir miyim, sunlara sunlara inaniyorum ama sadece babamin dedesi arap" gibi birseyler soylemisti. O baslik altinda "onemli olan kan degil bu ulkeye verecegin yarar ve gerekirse candir, kimin Turk olup olamayacagina karar vermekte bu sitedeki kimsenin karar verme yetkisi yok" dedim. Sonra uyelerden gelen "kan nasil onemli degil?!" tepkileri uzerine siteden atildim. ). Ben girdigim sira bir baslik aciliydi, yine bu konuyla ilgili, tam adini hatirlayamiyorum simdi. Orada insanlar bu konuyla ilgili cizimler yapip internete koyuyorlardi "Turk osu, Turk busu" diye. Oturduklari yerden ilginc kafatasi isimleri uretiyorlardi. O yuzden boyle dedim, zira forum yoneticilerinin de bu basliga bir mudahalesi olmadi. Yine de en nihayetinde kabul etmek gerekir ki sitenin kendisiyle dogrudan bir ilisigi yok, sadece forumda acilmis olagan basliklardan biri...

dervish
08-24-2005, 05:00 AM
DSP eski Genel Başkan Yardımcısı Rahşan Ecevit, hiç kimsenin 'safkan Türk' olamayacağını öne sürdü. Ecevit, soyağacının nerelere dayandığını açıkladı

Eski DSP Genel Başkan Yardımcısı Rahşan Ecevit, ''Hepimiz kaynaşmışız, hiç birimiz safkan değiliz. Alt kimlikmiş, üst kimlikmiş, bunlar Başbakan'dan da gelse hep laf'' dedi.

Rahşan Ecevit, yaptığı yazılı açıklamada, anneannesinin Bosna'dan, babasının da Karadeniz'den geldiklerini söylediklerini ifade etti.

Ecevit, şunları kaydetti:

''Ama onların aileleri oralara gelinceye kadar kimbilir nerelerden gelip nerelerden geçmiş, kimlerle kaynaşmışlardı? Atalarımız Orta Asya'dan Anadolu'ya gelinceye kadar nice topluluklarla bir araya
gelmişler. Bilgileri tarih kitaplarına sığmıyor.

Bugün kimse ben şuyum, ben buyum diyemez. Hepimiz kaynaşmışız. Hiç birimiz safkan değiliz. Milletimizin gücü de, güzelliği de buradan geliyor. Alt kimlikmiş, üst kimlikmiş, bunlar Başbakan'dan da gelse hep laf.''

asena
08-24-2005, 05:14 AM
O sitede hatirliyorum,bir kisi dilenen cocuklarin kafasini oksar gibi yapip,Turk olup olmadiklarini anladigini,Turkse maddi yardimda bulunduklarini yazmisti.Site yoneticisi yaptiginin anlamsiz oldugunu yazmisti.Kafatasinin bir kistas olamayacagini ilimsel olarak yazmisti.Kafatasi eskiden ulkuculer icin kistasti,simdi onlar da onemsemezler.

Kaldi ki ordaki pek cok kisi eski ulkuculerdir.Eski aliskanliklarindan vazgecmeleri ya imkansiz,ya da zaman ister.

Kan konusuna gelince,Turkculer icin kan da suur da onemlidir.turkluk kadrosundan cikarmak ile,Turkcu olmak farkli seyler.Imzamdaki kisiler mezlezdir ama Turkdur.

O bahsettigin baslikta adam sadece Suriyeli oldugunu yazmisti.Dedesi Turkiye'de yasamis ama Turk degildi.

Köroglu
08-24-2005, 07:40 AM
Evet evet hatta Turk olmak icin insanin kulaginin "tirtikli" olmasi ve kafatasinin arka kisminda bir "Turk sisi" olmasi gerekiyor..!

Bu ve bunun gibi bir suru teraneyi de www.nihalatsiz.org (http://www.nihalatsiz.org/) da bulabilirsiniz, burayi isgal etmeye gerek yok...

Iyi sohbetler...

Biliyorum, biliyorum:lol: Bu tür aciklamalar asilsiz ve cok komik... Nihalatsiz forumu sagolsun cok eglendirici:lol:
Her ne kadar Atsiza ve Türkcülüge saygi duysam da bunlarin forum halki tam denyo....
Ammmmmaaaaaaa ben ise sana WIKIPEDIA veya alman TV kanali WDR gibi enternasyonel, ciddi ve seviyeli adreslerden/kaynaklardan bilgi sundum!!! Abuk subuk forumlardan degil. Senin beynin Wikipedia dan üstün aklinca dimi:rolleyes:
Dalga gecip beni burda istememekle ayip etmissin....

Köroglu
08-24-2005, 07:47 AM
Daha once bir kez uye olup attirmistim kendimi oradan, okumadim degil, bayagi arastirdim siteyi...( Suriyeli arap kani tasiyan bir Turkcunun gelip "ben Turk olabilir miyim, sunlara sunlara inaniyorum ama sadece babamin dedesi arap" gibi birseyler soylemisti. O baslik altinda "onemli olan kan degil bu ulkeye verecegin yarar ve gerekirse candir, kimin Turk olup olamayacagina karar vermekte bu sitedeki kimsenin karar verme yetkisi yok" dedim. Sonra uyelerden gelen "kan nasil onemli degil?!" tepkileri uzerine siteden atildim. ). Ben girdigim sira bir baslik aciliydi, yine bu konuyla ilgili, tam adini hatirlayamiyorum simdi. Orada insanlar bu konuyla ilgili cizimler yapip internete koyuyorlardi "Turk osu, Turk busu" diye. Oturduklari yerden ilginc kafatasi isimleri uretiyorlardi. O yuzden boyle dedim, zira forum yoneticilerinin de bu basliga bir mudahalesi olmadi. Yine de en nihayetinde kabul etmek gerekir ki sitenin kendisiyle dogrudan bir ilisigi yok, sadece forumda acilmis olagan basliklardan biri...

Buna benzer bir nedenle bende o siteden atildim... Lakin sen de daha az önyargili degilsin anladigim kadariyla...

Bilge_Kagan
08-24-2005, 07:59 AM
Bu ikinci iletini yeni gordugumden ve zarari olmayacagini dusundugumden soruyorum; "Onyargi" dedigin, benden yana, nedir ?...

Aybike
08-24-2005, 08:54 AM
Biliyorum, biliyorum:lol: Bu tür aciklamalar asilsiz ve cok komik... Nihalatsiz forumu sagolsun cok eglendirici:lol:
Her ne kadar Atsiza ve Türkcülüge saygi duysam da bunlarin forum halki tam denyo....
Ammmmmaaaaaaa ben ise sana WIKIPEDIA veya alman TV kanali WDR gibi enternasyonel, ciddi ve seviyeli adreslerden/kaynaklardan bilgi sundum!!! Abuk subuk forumlardan degil. Senin beynin Wikipedia dan üstün aklinca dimi:rolleyes:
Dalga gecip beni burda istememekle ayip etmissin....

köroğlu doğrusun ..bu konu alman medyasında benim çocukluğumdan beri işlenir ara ara..Birde zeka özürlü çocuklara mongol derlerdi..3 sene evvel kanunen o terim ırka hakaret diye yasaklandı..ama ben bu terimin türkiyede kullanıldığına şahit oldum ne tuhaf demi..

oğuz
08-24-2005, 08:59 AM
köroğlu doğrusun ..bu konu alman medyasında benim çocukluğumdan beri işlenir ara ara..Birde zeka özürlü çocuklara mongol derlerdi..3 sene evvel kanunen o terim ırka hakaret diye yasaklandı..ama ben bu terimin türkiyede kullanıldığına şahit oldum ne tuhaf demi..

Bu sözü genelde almanyadan kesin dönüş yapmış tüylü şapkalı ve ellerinde müzik seti ile kesin dönüş yapmış alamancılar kullanır;)

Aybike
08-24-2005, 09:55 AM
Bu sözü genelde almanyadan kesin dönüş yapmış tüylü şapkalı ve ellerinde müzik seti ile kesin dönüş yapmış alamancılar kullanır;)

Hayır..kızdığına "mongolmu ne "sözünü ben en sık..marmara üniversitesi iletişim fakültesi mezunu yönetmen yardımcım meltem kızımızdan duyarım...
Kendisi bursalıdır ve almanyay hiç gitmemiştir...
Oğuz ilk defa yazdığın bir şeye hafiften kırıldım....
Aynı tüylü şapkalı alamancılar tansu çillerin tv deki yardım isteme olayından sonra milyarlarca(milyar diyorum milyon değil) mark yollamak için bankalarda kuyruk oluşturup alman medyasında haber oldular...
Aynı alamancılar tr de kalan abisi kardeşi amcası ninesi tarafından dolandırıldılar..aynı alamancılar burada deprem oldu orada yıkıldılar..
bankalar önünde ektra kasa açtırdılar ve çoğunun da kaybı yoktu üstelik..aylarca para yollama yarışına girdiler..onlara laf edip alay derken bunlarıda düşünürsen sevinirim...
Kırılmamın nedeni bende alamancıyım diye sanıyorsan değil..ben devletin yolladığı bir aileden geliyorum..diplomat ailenin kızıyım..ama alamanacıları severim.

oğuz
08-24-2005, 10:04 AM
Hayır..kızdığına "mongolmu ne "sözünü ben en sık..marmara üniversitesi iletişim fakültesi mezunu yönetmen yardımcım meltem kızımızdan duyarım...
Kendisi bursalıdır ve almanyay hiç gitmemiştir...
Oğuz ilk defa yazdığın bir şeye hafiften kırıldım....
Aynı tüylü şapkalı alamancılar tansu çillerin tv deki yardım isteme olayından sonra milyarlarca(milyar diyorum milyon değil) mark yollamak için bankalarda kuyruk oluşturup alman medyasında haber oldular...
Aynı alamancılar tr de kalan abisi kardeşi amcası ninesi tarafından dolandırıldılar..aynı alamancılar burad deprem oldu orada yıkıldılar..
bankalar önünde ektra kasa açtırdılar ve çoğunun da kaybı yoktu üstelik..aylarca para yollama yarışına girdiler..onlara laf edip alay derken bunlarıda düşünürsen sevinirim...
Kırılmamın nedeni bende alamncıyım sdiye sanıyorsan değil..ben devlatin yolladığı bir aileden geleyiyorum..diplomat ailenin kızıyım..ama alamanacıları severim.

Birincisi Bursanın kızları güzel our tebrikler..
İkincisi sizin gibi kıvrak zekalı bir insanın yapılan nükteyi atlayıp ciddi ciddi cevap yazmasına fevkalade içerledim...
Üçüncüsü devam etcek;)

Köroglu
08-24-2005, 11:31 AM
Bir kac özel ileti ve fikir alisverisinden sonra bu konuda söyle bir ifade vermekte kanaat getirdim:
GAYET TABIIDIR KI "HUN NISANI" DENILEN O LEKE 100% SAF BIR TÜRKLÜK BELIRLEMEZ!!!
AYNI ZAMANDA BU LEKE KESINLIKLE HER TÜRK EVLADINDA GÖRÜLMESI GEREKIR DIYE BIR KAIDE DE YOKTUR!!!

FAKAT GÖZ ARDI ETMEMEK GEREKIR KI ANTROPOLOJI ALANINDA TEN RENGI GIBI ÖNEMLI BIR UNSURDUR!!

Torcoman
08-24-2005, 06:43 PM
ben Türklerin farklı ırklarla kaynaşmış olabilmesi fikrini çok saçma buluyorum, hele birde islamiyeti kabul sonrasında...

unutmayalım ki Türkler yabancılardan çok zor kız alır ve neredeyse imkansızdır ki kız verirler..

rahşan ecevit beyni sulanmış(ne kadar olduğu tartışılır bkz: af) birisi, sonuçta onun yazılarını dikkate alacağımıza yapacağımız daha önemli şeyler olmalı, mesela pişbirik oynamak gibi

insanların dış görünüşünün çevre şartlarına bağlı olarak uzun nesiller sonra değişebileceği kanıtlanmıştır

aslen ural-altay lı olan Fin halkının şu an ki dış görünüşüne bakarak bu sonuca varabiliriz(daha bir sürü örnek var)

fenotipsel özellikler çevre şartlarıyla zamanla değişir, ama rahşan ecevit ve onun gibilerin genleri bu dünyada kalıcıdır ve mutasyona uğramaları neredeyse imkansızdır, 1000 yıl öncede böle insanlar vardı 1000 yıl sonrada olacak, zaten Atatürk de uyarmamışmıydı bizi

dervish
08-25-2005, 03:53 AM
Yabanci turistlerin pesinde `oh yavrum` diye dolasan az Turk gormedim... Internet'te copcatan ve chat sitelerine de azimsanmayacak kadar `only foreigners` diye dolasan Turk kizi/kadini var. Bir de o sitelerde sayi olarak neredeyse herzaman Turkiyeli erkekler bir numaradir.

Turkiye'deki Turkler (artik Turk mu bilemiyorum) icin asagidaki tezin yanlis.

ben Türklerin farklı ırklarla kaynaşmış olabilmesi fikrini çok saçma buluyorum, hele birde islamiyeti kabul sonrasında...

unutmayalım ki Türkler yabancılardan çok zor kız alır ve neredeyse imkansızdır ki kız verirler..

rahşan ecevit beyni sulanmış(ne kadar olduğu tartışılır bkz: af) birisi, sonuçta onun yazılarını dikkate alacağımıza yapacağımız daha önemli şeyler olmalı, mesela pişbirik oynamak gibi

insanların dış görünüşünün çevre şartlarına bağlı olarak uzun nesiller sonra değişebileceği kanıtlanmıştır

aslen ural-altay lı olan Fin halkının şu an ki dış görünüşüne bakarak bu sonuca varabiliriz(daha bir sürü örnek var)

fenotipsel özellikler çevre şartlarıyla zamanla değişir, ama rahşan ecevit ve onun gibilerin genleri bu dünyada kalıcıdır ve mutasyona uğramaları neredeyse imkansızdır, 1000 yıl öncede böle insanlar vardı 1000 yıl sonrada olacak, zaten Atatürk de uyarmamışmıydı bizi

Torcoman
08-25-2005, 06:02 AM
Yabanci turistlerin pesinde `oh yavrum` diye dolasan az Turk gormedim... Internet'te copcatan ve chat sitelerine de azimsanmayacak kadar `only foreigners` diye dolasan Turk kizi/kadini var. Bir de o sitelerde sayi olarak neredeyse herzaman Turkiyeli erkekler bir numaradir.

Turkiye'deki Turkler (artik Turk mu bilemiyorum) icin asagidaki tezin yanlis.

chat yamak farklı, evlenmek farklı, arada biraz fark var bildiğin gibi,

chat yaparken tanışıp evlenen sayısı yılda bir elin parmağını geçmez

yukarıdaki tez değildi, gerçekti

dervish
08-25-2005, 06:06 AM
chat yaparken tanışıp evlenen sayısı yılda bir elin parmağını geçmez

internet'ten tanisip evlenen insanin sayisi o kadar az degildir. hayal gucunle istatistik uretmemeni tavsiye ederim.

Torcoman
08-25-2005, 06:33 AM
internet'ten tanisip evlenen insanin sayisi o kadar az degildir. hayal gucunle istatistik uretmemeni tavsiye ederim.

bunu yapan sensin,

ben çevremde hiç duymadım öyle tanışıp evlenen

zaten bunu yapanları aksam haberlerinde görüyoruz(kaldıki bunların hepsi Türk)

dervish her zamanki gibi absürd konularda iddialısın bakıyorum
istatistiki kaynak verde bizde biraz senin gibi düşünelim

asena
08-25-2005, 02:30 PM
Chat yapan kisi,hele de bir Turk kadini ise,yabanciyla yapmasi daha uygun.Turkse,telefonunu ister,adresini ister,susunu ister,bulusmak ister,vs.Adi cikabilir.Oysa yazismis etmis bir ingilizle,ne olacak ki,ona kizdi mi hakaret de edebilir,kimligini istedigi gibi saklayabilir.
Zaten kadinlarin yabanci erkeklerle evlendigini pek duymadim(internetten)

TurkMen
08-25-2005, 08:20 PM
Chat yapan kisi,hele de bir Turk kadini ise,yabanciyla yapmasi daha uygun.Turkse,telefonunu ister,adresini ister,susunu ister,bulusmak ister,vs.Adi cikabilir.Oysa yazismis etmis bir ingilizle,ne olacak ki,ona kizdi mi hakaret de edebilir,kimligini istedigi gibi saklayabilir.
Zaten kadinlarin yabanci erkeklerle evlendigini pek duymadim(internetten)

Eskiden cht odalarında çok zamanımı harcadım. Çeşitli milletlerden arkadaşlarım oldu. Tabi türk kızları çounluktaydı. Bunlar arkadaşlık geyik konusunda iyi anlaşıyorsunuz. Onun dışında aşk, sevgi gibi duygusal ilişkiler konusuna gelince çoğu bozuk atıyorlar.
Kimliğini saklamaları konusunda haklısın. zaten yapıyorlar bunu ama sonradan samimiyet ilerledikçe herşeylerini anlatıyorlar. Bu saatten sonra da zaten arkadaş olmuş oluyorsunuz.
Türk kızlarının yabancı erkeklere pek ilgi gösterdiğini sanmam ama rus kızlarının türk erkeklerine aşırı ilgi gösterdiğini söyleyebilirm. Tabi türk erkekleri de onlardan farklı değil :lol: :lol:

Torcoman
08-25-2005, 08:27 PM
bu son zamanlarda çok moda
rus kızları türkiye tatilini beleşe geçirmek için chat de buradan bir elemanı kafaya alıyorlar, daha sonra ona bütün tatil masrafını çıkarıyorlar, bizimkisine ise avucu yalamak kalıyor

vah zavallı vatandaşım vah:?

dervish
08-26-2005, 03:46 AM
bak sana bu istatistigin sadece kucuk bir bolumunu verebilecek adres
www.siberalem.com
daha buyukleriyle ilgileniyorsan
www.icq.com

bunu yapan sensin,

ben çevremde hiç duymadım öyle tanışıp evlenen

zaten bunu yapanları aksam haberlerinde görüyoruz(kaldıki bunların hepsi Türk)

dervish her zamanki gibi absürd konularda iddialısın bakıyorum
istatistiki kaynak verde bizde biraz senin gibi düşünelim

asena
08-26-2005, 03:54 AM
Türk kızlarının yabancı erkeklere pek ilgi gösterdiğini sanmam ama rus kızlarının türk erkeklerine aşırı ilgi gösterdiğini söyleyebilirm. Tabi türk erkekleri de onlardan farklı değil :lol: :lol:

Ilgi gostermeme dememek lazim.Kadinlarin da hormonlari erkekler gibi calisiyor.ben Italya'da yasiyorum.Italyan erkekleri meshurdur ki gercekten tipleri guzel olan erkekler.Yaklasmasini,iyi davranmasini,bir bayani etkilemesini biliyorlar.Ancak insanin kendini kontrol etmesinde bazi etkenler var.Benimkisi milli suur ve dinim.

Fiziklerini ben bir bayan olarak begeniyorum,ancak benim "ilgisiz" gibi gorunmem,herhangibir iliskiye adim atmamamin nedeni soyumun her ne sekilde olursa olsun ilk etapta kan olarak Turk ve sonra da din olarak islam(bu benim yetistirilisimle olabilir ancak) olmasidir.Bu nedenle de cogu Italyandan daha yakisikli bir Turk nisanlim var.

aykız
08-26-2005, 12:40 PM
çoğu değil....tümüne nal toplatır senin nişanlın bacım.....

Kьr Юad
08-27-2005, 07:42 AM

Bu ve bunun gibi bir suru teraneyi de www.nihalatsiz.org (http://www.nihalatsiz.org) da bulabilirsiniz, burayi isgal etmeye gerek yok...

Iyi sohbetler...

kulak spinindeki tirtik ve kafatasinin arkasindaki sis, ayrica kafatasinin tepesindeki sislik de terane degil antropolojik bir gercektir. bunlarin tespiti ataturk'un emriyle yapilan antropolojik calismalar sonucunda bulunmustur. ulkuculerin uydurmasi degildir. tirtik ozellikle sag kulakta daha belirgindir.

Torcoman
08-27-2005, 08:10 AM
bak sana bu istatistigin sadece kucuk bir bolumunu verebilecek adres
www.siberalem.com (http://www.siberalem.com)
daha buyukleriyle ilgileniyorsan
www.icq.com (http://www.icq.com)

çok saçma, evlenenlerin listesinden bahsediyorum ben, tanışan ve konuşanların listesinden değil

sen gaiba ayırd edemiyorsun, her chat yapan evlenmiyor, eğer öyle bir şey olsaydı şu an benim bir sürü karım olurdu...

galiba sizin oralarda mahrem fikri biraz abartılmış, acaba imam gözetiminde mi yapılıyor chat yoksa

Aybike
08-27-2005, 08:57 AM
çok saçma, evlenenlerin listesinden bahsediyorum ben, tanışan ve konuşanların listesinden değil

sen gaiba ayırd edemiyorsun, her chat yapan evlenmiyor, eğer öyle bir şey olsaydı şu an benim bir sürü karım olurdu...

galiba sizin oralarda mahrem fikri biraz abartılmış, acaba imam gözetiminde mi yapılıyor chat yoksa

heheheheheh.....imam önce nikah kıyıyormuş sanal nikah..hani ıranda o kadınlara önce nikah kıydıkları gibi..iş bitince boş ol boş ol..filan olayı yani... :lol:

Torcoman
08-27-2005, 09:51 AM
heheheheheh.....imam önce nikah kıyıyormuş sanal nikah..hani ıranda o kadınlara önce nikah kıydıkları gibi..iş bitince boş ol boş ol..filan olayı yani... :lol:

-imam efendi, ben icq #141 kanalındaki retya isimli kadını istiyorum

-tamam oğlum,hazırlan kızı istemeye gidiyoruz, yanlız sözden caymak yok

-yok caymak falan, o kadar muhabbet ettik

-haa, tamam o zaman

Aybike
08-27-2005, 09:54 AM
-imam efendi, ben icq #141 kanalındaki retya isimli kadını istiyorum

-tamam oğlum,hazırlan kızı istemeye gidiyoruz, yanlız sözden caymak yok

-yok caymak falan, o kadar muhabbet ettik

-haa, tamam o zaman

başlık olarakta İP mi verecen? :lol:

Torcoman
08-27-2005, 10:07 AM
başlık olarakta İP mi verecen? :lol:

-imam efendi, beğendiğim kadının internette 100gb belleği, 16 tane e-mail adresi, 4 tane sitesi, 2 tane chat odası var

-peki bu kadın nasıl birisi

-bilgisayarı pentium 5

aykız
08-27-2005, 10:09 AM
-imam efendi, beğendiğim kadının internette 100gb belleği, 16 tane e-mail adresi, 4 tane sitesi, 2 tane chat odası var

-peki bu kadın nasıl birisi

-bilgisayarı pentium 5

veeeeeeeeeeeee imam bayıldı heheheheh:lol:

Köroglu
08-28-2005, 08:46 PM
kulak spinindeki tirtik ve kafatasinin arkasindaki sis, ayrica kafatasinin tepesindeki sislik de terane degil antropolojik bir gercektir. bunlarin tespiti ataturk'un emriyle yapilan antropolojik calismalar sonucunda bulunmustur. ulkuculerin uydurmasi degildir. tirtik ozellikle sag kulakta daha belirgindir.

Canim arkadasim... Öylesine yaniliyorsun ki:? aaaahhhh ahhh... Bana aci veriyor böyle zirvalar!!!
1. Atatürkün emrinde yapilan antropolojik calisma TÜRKIYE TÜRKLERINE mahsusdur!! Bu özellikler Türkiye vatandaslarinin ortalama bilgilerini yansitir - o kadar!!
2. Kafatasinin arkasindaki yumru konusuna gelince. Antropolojistler Anadoludaki toplu mezarlari su sekilde ayirt ediyorlardi: Armenoid irk tipinden (daha dogrusu ARMENOID beyaz irktan bir subrace - cünki irk denildiginde sadece 4 irk vardir) olan Ermenilerin kafataslarinin arkasi yamyassi, dümdüz dür! Onlarda genellikle hep brakisefaldir fakat o yumru pek görünmez! Yani o yumru bütün irklarda oldukca belirgindir, ama Ermenilerde ise belirgin olmadigindan dolayi onlarin bir ayricaligidir!!

aykız
08-29-2005, 08:34 PM
Canim arkadasim... Öylesine yaniliyorsun ki:? aaaahhhh ahhh... Bana aci veriyor böyle zirvalar!!!
1. Atatürkün emrinde yapilan antropolojik calisma TÜRKIYE TÜRKLERINE mahsusdur!! Bu özellikler Türkiye vatandaslarinin ortalama bilgilerini yansitir - o kadar!!
2. Kafatasinin arkasindaki yumru konusuna gelince. Antropolojistler Anadoludaki toplu mezarlari su sekilde ayirt ediyorlardi: Armenoid irk tipinden (daha dogrusu ARMENOID beyaz irktan bir subrace - cünki irk denildiginde sadece 4 irk vardir) olan Ermenilerin kafataslarinin arkasi yamyassi, dümdüz dür! Onlarda genellikle hep brakisefaldir fakat o yumru pek görünmez! Yani o yumru bütün irklarda oldukca belirgindir, ama Ermenilerde ise belirgin olmadigindan dolayi onlarin bir ayricaligidir!!

Bu konuda söyleyebileceğim tek şey..Almanyadaki kuaförlük eğitimi alan kızların beni model olarak aralarında kapıştıklarıdır..Nedeni ise kafamın ardındaki çıkıklıktan dolayı (Hinterkopf)Bana yapılan her tür modelin çok güzel durduğu için kime model olduysam onun birinci olmasıdır..Almanlar bayılırdı o çıkıklığa..
Kızlarımda da var bu..ama oğlumda yok mesela..Amcasına çekmiş..
Acaba babanneden gelen çerkez kanı etkili olmuşmudur...(Kayınvalidemden)
Bu ciddi bir sorudur...diğer gırgır yazılarım la karıştırılmasın.

Köroglu
09-04-2005, 10:39 AM
Aykiz, eger Türklerde bu cikinti daha belirgin oldugunu düsünüyorsan yaniliyorsun. Türkler daha fazla brakisefaldir. Bunun anlami kisa kafali demektir. Cikintili bir kafa kus bakisindan uzunlamasina gider... Yani ne kadar cikintili o kadar dolikosefal;) http://www.originofnations.org/McNair%20thesis/Cephalic.jpg

aykız
09-04-2005, 04:04 PM
Aykiz, eger Türklerde bu cikinti daha belirgin oldugunu düsünüyorsan yaniliyorsun. Türkler daha fazla brakisefaldir. Bunun anlami kisa kafali demektir. Cikintili bir kafa kus bakisindan uzunlamasina gider... Yani ne kadar cikintili o kadar dolikosefal;) http://www.originofnations.org/McNair%20thesis/Cephalic.jpg

sensin kısakafalı..allahın köroğlusu...:lol:
birden bire sıfırlandım beeee kısa kafalıymış...:lol:

asena
09-04-2005, 04:15 PM
Ataturk o incelemeleri yapmis ancak her Turkte ayni sonuclari gorememis.
Ancak guzel olani Ataturk'un Turklerin ortak bir fiziksel yapisi olabilecegini dusunup,zaman ayirmasi.Kisacasi Turkcuymus.Zaten Turkcu olmasaydi ulkemizin adi "Turkiye" olmazdi,soyadini da "Ataturk" olarak almazdi. "Anadolistan","Ataanadolu" falan olurdu,Turkcu olmasaydi.
Ne dersiniz?

Colpan
09-04-2005, 05:35 PM
Sayın Köroglu,
Aynı konuyu www.turkcuturancilar.com (http://www.turkcuturancilar.com) adresinde de açmışsınız. az önce gördüm (Yeri gelmişken, tavsiye edebileceğim çok güzel bir forum. Her ne kadar www.nihalatsiz.org/forum (http://www.nihalatsiz.org/forum) kadar olmasa da).
Oraya koyduğunuz resimlerde birleşik kaşlı insanlar var ve bunların Türk olduğu iddia edilmiş. Böyle bir şey mümkün mü?

Köroglu
09-24-2006, 09:26 PM
sensin kısakafalı..allahın köroğlusu...:lol:
birden bire sıfırlandım beeee kısa kafalıymış...:lol:

Öyle demek istememistim yaaa..:D Hemen alinma.

Köroglu
09-24-2006, 09:32 PM
Sayın Köroglu,
Aynı konuyu www.turkcuturancilar.com (http://www.turkcuturancilar.com) adresinde de açmışsınız. az önce gördüm (Yeri gelmişken, tavsiye edebileceğim çok güzel bir forum. Her ne kadar www.nihalatsiz.org/forum (http://www.nihalatsiz.org/forum) kadar olmasa da).
Oraya koyduğunuz resimlerde birleşik kaşlı insanlar var ve bunların Türk olduğu iddia edilmiş. Böyle bir şey mümkün mü?

Mümkün Efendim, gayet tabii mümkün. Yamuk burunlu Türkte olur, kaslari birlesik olan da. O fotograflardan birisi örnegin Özbek general Rasit Dostum. Killi milli olabilir ama Türkoglutürk allahallah... neden olmasin.

Kaptan-i Derya
09-25-2006, 09:21 AM
tekrar hosgeldin Köroglu aramiza.