PDA

View Full Version : Insani Degerler!!!

4twelve
08-27-2005, 02:21 AM
Yazar diyorki;

Kedi gibi nankör; akbaba gibi ganimetçi; tilki gibi kurnaz; horoz gibi erken ötücü; tavşan gibi korkak; yılan gibi kıvrak olanlardan “insani” değerler beklemek mümkün müdür?
Bence heeehehehe Insani degerler ne demek,bilen varmi,yada neredeyse gosterebilen???:rolleyes: Haaa bide siz ce ben sen o,biz siz onlar kisacasi hepimiz boyle insanlarmiyiz???

oğuz
08-27-2005, 02:26 AM
Yazar diyorki;

Kedi gibi nankör; akbaba gibi ganimetçi; tilki gibi kurnaz; horoz gibi erken ötücü; tavşan gibi korkak; yılan gibi kıvrak olanlardan “insani” değerler beklemek mümkün müdür?
Bence heeehehehe Insani degerler ne demek,bilen varmi,yada neredeyse gosterebilen???:rolleyes: Haaa bide siz ce ben sen o,biz siz onlar kisacasi hepimiz boyle insanlarmiyiz???

Bu ülkede eğer iyi olanlar,dürüst olanlar,devletine bağlı olanlar,olana şükretmesini bilenler,komşuluk hakkını gözetenler,helal ile nafakasını çıkarmaya çalışanlar................
Hep cezanlandırılıp,sıkıştırılıp,eziliyorsa üstüne üstlük bunun aksini yapanda bu ülkede sefahat sürüyorsa ya biz yanlış zamanın insanlarıyız yada hak etmedeğimiz bir şekilde yönetiliyoruz....

4twelve
08-27-2005, 02:30 AM
Yani usta kisacasi sen diyosunki,ben tilki,akbaba,horoz,tavsan,yilan degilim,Oglemi????

Ya peki,aspava,aykiz,4twelve,pax kisacasi etrafimizdakiler,yan komsun,yada en yakin arkadasin,kisacasi boyle insanlara yasiyorsa bu memleketimizde ve bundan bizden sikayetciysek,gorebiliyosak boyle insanlar oldugunu(Nerede bu insanlar ????),yaa biz bunlardan biriyiz,yada yakinimizdakiler....:rolleyes:

oğuz
08-27-2005, 02:34 AM
Yani usta kisacasi sen diyosunki,ben tilki,akbaba,horoz,tavsan,yilan degilim,Oglemi????

Ya peki,aspava,aykiz,4twelve,pax kisacasi etrafimizdakiler,yan komsun,yada en yakin arkadasin,kisacasi boyle insanlara yasiyorsa bu memleketimizde ve bundan bizden sikayetciysek,gorebiliyosak boyle insanlar oldugunu(Nerede bu insanlar ????),yaa biz bunlardan biriyiz,yada yakinimizdakiler....:rolleyes:

Birincisine katılırım evet ben bu bahsettiğin sıfatlardan hiç birine kendimi yakın hissetmiyorum:lol:
Benim çevremde olan insanlarda bu sıfatlardan mümkün olduğunca arınmış insanlardır yoksa barınamazlar:lol:
Bu saydığın insanların bir kısmı ile yemek yedim bir kısmı ilede yemek soyxhbeti yaptım;)

4twelve
08-27-2005, 02:38 AM
Birincisine katılırım evet ben bu bahsettiğin sıfatlardan hiç birine kendimi yakın hissetmiyorum:lol:
Benim çevremde olan insanlarda bu sıfatlardan mümkün olduğunca arınmış insanlardır yoksa barınamazlar:lol:
Bu saydığın insanların bir kısmı ile yemek yedim bir kısmı ilede yemek soyxhbeti yaptım;)
Ben bu Internet dunyasinda coguyla tanistim,yakindan,hatta burda cok da var cevremde,ancak dogru olmak gerekir,hangimiz,bazen tavsan,bazen tilki,bazen yilan,bazen degil cogu zaman horoz,bazen kedi,ve gene cokca da akbaba olmuyoruz.?????...;)

oğuz
08-27-2005, 02:46 AM
Ben bu Internet dunyasinda coguyla tanistim,yakindan,hatta burda cok da var cevremde,ancak dogru olmak gerekir,hangimiz,bazen tavsan,bazen tilki,bazen yilan,bazen degil cogu zaman horoz,bazen kedi,ve gene cokca da akbaba olmuyoruz.?????...;)

Ben olmuyorum ;)

Olanda zaten benim çevremde barınamaz :lol:

4twelve
08-27-2005, 03:12 AM
Ben olmuyorum ;)

Olanda zaten benim çevremde barınamaz :lol:
Himmmm,sen varya sen!!!!!!!ben bi kac tane horoz ve,tilki gordum ama;)

asena
08-27-2005, 04:30 AM
Ideal gorunen insan kendini saklayandir.

oğuz
08-27-2005, 04:33 AM
Ideal gorunen insan kendini saklayandir.

Saklayan kelimesini biraz açsak diyorum :rolleyes:

asena
08-27-2005, 04:40 AM
Gizleyen :P

oğuz
08-27-2005, 04:42 AM
Gizleyen :P

Şimdi gizleyen kısmı tamamda bizim üstadın saydığı na vasıflara sahpte gizleyenmi yada bu na vasıflardan kendini saklayanmı...

hangisi;)

asena
08-27-2005, 05:18 AM
sagdan ikincisi