View Full Version : Bu Ne Demek Yahu "Bu devlet, bu bayrak hepimizin bayrağı değil"
serdar
09-05-2005, 01:09 AM
Arkadaşlar Uyanın,
PKK yanlısı gruplar, onbinlerce kişinin katili apo hakkında eylemler yapıp, toplantılar düzenleyip "Bu devlet, bu bayrak hepimizin bayrağı değil" diye bildiriler yayınlamaya çalışıyorlar. Biz ise sanki bizimle alakası olmayan biyerlerden seyrediyormuş gibi öylece oturup seyirci oluyoruz. Ne zaman tepki vereceğiz, Türk Bayrağı'nın yanına birde kürt bayrağı asılınca mı, yok oda yetmez, Türk Bayrağı'nın yerine kürt bayrağı asılınca mı?
Sakın yanlış anlamayın, dökülelim sokaklara bizde eylem yapalım, vuralım kıralım demiyorum. Ama çoğumuzun en büyük penceresi bilgisayar ve internet. Birilerine bizim bu durumdan rahatsız olduğumuzu, uyumadığımızı, bu gidişin bizi tedirgin etiiğini duyuralım. Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama korkum bu işin sonu iç savaşa kadar gidebilir. En azından halkın tepkili olduğunu, duruma seyirci kalmak istemeyeceğini düşünürlerse belki yetkililer de duruma daha çabuk ve etkili tedbirler alabilir.
Kaleli
09-05-2005, 01:48 AM
Bu dediklerini oduncu klavye türkçülerine söylemek lazım.
Türkçülüğü monitör başında ahkam kesmek sanan basit insanlar.
İstanbulda dibinizde g.osmanpaşada apo diye bağırıp molotof kokteyli atanlara karşı neredeydiniz?
Bursada terörist destekçilerinin yolunu kesen Bursaspor taraftarının elini öpün.Bilecikte ,bozüyükteki halkın ayağını öpün.
Siz ne yaptınız İstanbulda oduncular?
İnternetten ahkam kestiniz,türkçülüğü sanal alemde sıkıştırdınız.
İcraat nerde icraat?
Türk henüz eylem yapmadı.Kürt gibi dağa çıkıp başarısız basiretsiz biçimde rezil olmadı.
Çünkü bu yola hiç başvurmadı.
Başvurursa bunlar kadar başasırız olacağını sanmıyorum.Allah korusun!!!
Kaçacak yer belli k.ırak.Tabi öyle bir yer kalırsa.
Kendi düşen ağlamaz derler :lol:
Kendi dilimi konuşamıyorum, AL KONUŞ
Kendi dilimi öğrenimiyorum,AL ÖĞREN...
10 sene sonra; Her fırsatta Türkçe konuşan,açtığı dersaneler talep yokluğu nedeniyle kapanan bir zümre...
AMAÇ belli'de o yola giden bütün yollar YAMAÇ :lol: :lol:
serdar
09-05-2005, 02:13 AM
Ne yazık ki katılıyorum, İstanbulda, Türkiye Cumhuriyeti'nde TÜRK BAYRAĞI gösterdi diye insanlar linç edilmeye çalışılıyor. Dikkatinizi çekerim Başka bir ülke de değil, kendi ülkesinde kendi bayrağını açtığı için dayak yiyior. Kılla tüyle uğraşmayı bırakın, insanlar önce dinlerinden soğutulmaya çalışıldı, insanlar "Elhamdürüllah Müslümanım" demeye utanır oldu, şimdi kendi bayrağı için kendi ülkesinde insanlar dayak yiyor, söyliyim yakında böyle giderse TÜRK'üz demeye utanan yada korkan Türk çocukları yetişecek bu ülkede.
Scofield
09-05-2005, 02:32 AM
Buradan butun "kurdistan hayalcilerine", butun asilesmis kurtlere ve butun "kurt severler-yandaslarina" bir duyurum var!
Turkiye Ordusunun gelismekte olan gucu soyledir!
Kara Kuvvetleri
¨ 4 Ordu ¨ 10 Kolordu
¨ 2 Mekanize Piyade Tümeni
¨ 2 Mekanize Piyade Tümen Karargahı
¨ 1 Piyade Tümeni ve 1 Eğitim Tümeni
¨ 14 Mekanize Piyade Tugayı
¨ 14 Zırhlı Tugay
¨ 12 Piyade / İç Güvenlik Tugayı
¨ 5 Komando Tugayı
¨ 5 Eğitim Tugayı'ndan oluşmaktadır.
Deniz Kuvvetleri
¨ 13 Denizaltı,
¨ 21 Fırkateyn,
¨ 22 Mayın Avlama/Tarama ve Dökücü Gemisi,
¨ 21 Güdümlü Mermili Hücumbot,
¨ 52 Çıkarma Gemisi/Aracı,
¨ 23 Deniz Karakol Uçağı/Helikopteri,
¨ 1 Amfibi Deniz Piyade Tugayı.
Hava Kuvvetleri
¨ 19 Muharip Filo,
¨ 2 Keşif Filosu,
¨ 5 Eğitim Filosu,
¨ 6 Ulaştırma Filosu,
¨ 1 Tanker Filosu,
¨ 8 SAM Filosu.
Bunlarin haricinde
-Milli IUstihbarat Teskilati
-JITEM (yasal olmasa da)
-ve ismini bile duymadigimiz sir olarak calisan Turk Istihbarat Birimleri
Hodri MEYDAN!!!! Madem bu bayraga saygi duymak istemiyorsunuz, buyurun gelin bu ordu gucu ile savasin!
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat02.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat28.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat74.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat92.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat5.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat42.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat48.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat49.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat76.jpg
http://www.dzkom.net/images/im_big/sat77.jpg
Buradan Tum Turklere Saygilarimi ve Gururlarimi iletir
Butun kurtlere ve kurtseverlere kufurlerimi apacik sunarim.
Scofield
09-05-2005, 02:37 AM
alin buyrun bu da kurdistan hayalcilerinin ordusu
http://news.bbc.co.uk/olmedia/1030000/images/_1034210_guerillas150.jpg
http://www.sap-pos.org/images/txt/internationaal/pkk_berg.jpg
aman ne duzenli kurdistan ordusu!!!
Scofield
09-05-2005, 02:55 AM
...........
abdulkerim
09-05-2005, 02:57 AM
Arkadaslar 4 capulcuyla koskoca Kahraman Türk Ordusunu kiyaslamaya kalkmaniz bile dogru degil yahuuuu.
Boyle bir kiyaslamayi ben dogru bulmuyorum cunku bu kiyaslamayi yaparsaniz bu 3-5 capulcuyu muhatab almis olursunuz. Bizler bunlari bu sekilde muhatab kabul ede ede birileride bunu dikkate aldi ve Uluslararasi bir Teror orgutu kabul edilen bu capulculari siyasallastirma gayreti icine girdiler.
Esas ele alinmasi gereken konu bu..........
(kurt olupta Turk Milliyetcisi olanlari istisna tutuyorum lafim onlara degildir Onlarinda bu sozlerden alinacagini sanmiyorum cunku zaten Turk Milliyetcisi onlar)
Scofield
09-05-2005, 03:00 AM
Arkadaslar 4 capulcuyla koskoca Kahraman Türk Ordusunu kiyaslamaya kalkmaniz bile dogru degil yahuuuu.
Boyle bir kiyaslamayi ben dogru bulmuyorum cunku bu kiyaslamayi yaparsaniz bu 3-5 capulcuyu muhatab almis olursunuz. Bizler bunlari bu sekilde muhatab kabul ede ede birileride bunu dikkate aldi ve Uluslararasi bir Teror orgutu kabul edilen bu capulculari siyasallastirma gayreti icine girdiler.
Esas ele alinmasi gereken konu bu..........
(kurt olupta Turk Milliyetcisi olanlari istisna tutuyorum lafim onlara degildir Onlarinda bu sozlerden alinacagini sanmiyorum cunku zaten Turk Milliyetcisi onlar)
korkma alinmayiz ;)
bu bir psikolojik savas taktigidir :cool:
kesinlikle haklisin, ciddiye alinacak bile degiller :twisted:
mr66tr
09-05-2005, 03:28 AM
Bu ayyıldız
bütün İslam ülkelerinin sembolüdür
30 kadar ülkenin bayrağında ayyıldız vardır
ayyıldız Türklerle birlikte İslam dünyasına girmiştir
Göktürklere ait Ayyıldızlı paralar bulunmuştur ve bu iddiayı destekler
ŞEHİT KANLARIYLA SULANARAK SON ŞEKLİNİ ALMIŞ
OLAN BAYRAĞA UZANAN ELLER
KIRILACAKTIR
Scofield
09-05-2005, 03:30 AM
Bu ayyıldız
bütün İslam ülkelerinin sembolüdür
30 kadar ülkenin bayrağında ayyıldız vardır
ayyıldız Türklerle birlikte İslam dünyasına girmiştir
Göktürklere ait Ayyıldızlı paralar bulunmuştur ve bu iddiayı destekler
ŞEHİT KANLARIYLA SULANARAK SON ŞEKLİNİ ALMIŞ
OLAN BAYRAĞA UZANAN ELLER
KIRILACAKTIR
Madde 1- Hristiyan veya Musluman Turkler mevcud dunyada sonucta hepsi Turktur!
Madde 2- Once Turkluk, sonra din
Madde 3- Simgeler Islam'i degil Turklugu temsil eder
Madde 4- Gokturkler Islamiyet oncesi kurulmustur!
Gecerli ve yeterli bir arastirma yapmani tavsiye ederim
Seckjin Khan
09-05-2005, 03:50 AM
Bi hatırlatma Daha Türk Askeri Avrupa'nın en iyi 3 Askeri Varlığından biridir ;)
Türk ordusu ABD'ye-AB'ye ve diğer dış Üklerin söylemlerine kulak tıkayıp Kürtlere karşı(Kastettiğim sadece teröristler)top-yekün savaşa girişmelidir...
Scofield
09-05-2005, 03:51 AM
Bi hatırlatma Daha Türk Askeri Avrupa'nın en iyi 3 Askeri Varlığından biridir ;)
ve Nato icerisinde de 2nci, selamlar...
asena
09-05-2005, 06:19 AM
Uzulmeyin,ABye giremeyecegimiz kesinlestiginde(en gec 2-3 yil),o kurdofillerin hali harap olacak.
Ancak butun bu gelismelere karsi simarmayan Kurtler(teoride olabilir,gerci ben oyle bir kurde de rastlamadim ya neyse),bu durumdan zarar gormeyeceklerdir.
Zannetmeyinki su an yapilanlar,yapanlar tek tek yazilmiyor bir kenara.Dedigim gibi en fazla 3 sene sabir.
aykız
09-05-2005, 08:23 AM
Uzulmeyin,ABye giremeyecegimiz kesinlestiginde(en gec 2-3 yil),o kurdofillerin hali harap olacak.
Ancak butun bu gelismelere karsi simarmayan Kurtler(teoride olabilir,gerci ben oyle bir kurde de rastlamadim ya neyse),bu durumdan zarar gormeyeceklerdir.
Zannetmeyinki su an yapilanlar,yapanlar tek tek yazilmiyor bir kenara.Dedigim gibi en fazla 3 sene sabir.
Evet doğru demişler bu bayrak hepsinin değil...BİZİM..
Bir kaçgündür televizyonları izliyorum..Ve gülmekten kırılıyorum.
Amaçları polisi ve halkı tahrik etmek,kendilerine saldırtmak..Ve sonra imdaaaaaaaaat türkler bizim en doğal hakkımız olan şeyleri yasaklayıp dövüyorlar demek..Yani MAŞA lar MAŞA..heheheh..En güzel şey ne olurdu biliyormusunuz.
Bunlar yollara dökülecek..Ve biz Türkler hiç yoklarmış gibi yanlarından geçeceğiz..Hiç bir tv kanalı çekime gitmeyecek..ve polis orada bile olmayacak..
Onlar tepinecek çıldıracak ama biz onları yok sayacağız..
Tek çare o..Ve geceleri ava çıkacağız..TEK::TEK..İstinasız hepimiz..
Seckjin Khan
09-05-2005, 09:00 AM
Ve geceleri ava çıkacağız..TEK::TEK..İstinasız hepimiz..
Coştun ya süper kim tutar seni ;)
Colpan
09-05-2005, 09:04 AM
Bir arkadaşımız ordumuzun gücünü yazmış ve bizleri gururlandırmıştır. Yanlız, şöyle sakat bir durum var: Bugün Türk ordusunun %30'u kürtlerden oluşur. Bu oran ilköğretim çocuklarında %50'ye ulaşıyor.
Scofield
09-05-2005, 09:51 AM
Bir arkadaşımız ordumuzun gücünü yazmış ve bizleri gururlandırmıştır. Yanlız, şöyle sakat bir durum var: Bugün Türk ordusunun %30'u kürtlerden oluşur. Bu oran ilköğretim çocuklarında %50'ye ulaşıyor. saka mi bu? =)) %30 dedigin kisim sadece er ve erbaslardan olusur. ordudaki komuta zincirini hesaba katarsak ordudaki kurtlerin yaptigi herhangi bir yanlista askerde olsa agir yaptirim ve cezalar icerir. olaganustu hal ilan edildiginde kurt askerler kesinlikle ya patates soydurulur ya da dusman cephesine oncu kuvvet olarak gonderilir. boylece GAMBIT olayi gerceklesir. avlamak icin once yem vereceksin...
orduda herkesin herseyin kaydi vardir ve komuta zinciri bu kayitlara gore cok onceden tedbir almistir.
Bilge_Kagan
09-05-2005, 10:20 AM
Ordumuz, avrupada 3. ( 1 ve 2 almanya-ingiltere bildigim kadariyla ), ortadoguda 2. ( 1. israil ), asyada 4.dür ( rusya, çin, hindistan, pakistan ) benim bildigim...
Ancak ironik bicimde MIT'in dunya uzerindeki yeri-sayginligi cok kotu. Her donem siyasi iktidarlarin "telefon dinleme oyuncagi" oldular...
aykız
09-05-2005, 10:30 AM
Ordumuz, avrupada 3. ( 1 ve 2 almanya-ingiltere bildigim kadariyla ), ortadoguda 2. ( 1. israil ), asyada 4.dür ( rusya, çin, hindistan, pakistan ) benim bildigim...
Ancak ironik bicimde MIT'in dunya uzerindeki yeri-sayginligi cok kotu. Her donem siyasi iktidarlarin "telefon dinleme oyuncagi" oldular...
MİT öyle bilinir evet..Ama bilinmeyen bir kurum vardırki..Korkunçlar ve süperler.
Onlar hayalet gibidirler..:rolleyes:
Bilge_Kagan
09-05-2005, 10:41 AM
JITEMden mi bahsediyorsun...?
aykız
09-05-2005, 10:43 AM
Bilinmeyen dedim...:lol:
Bilinmeyen dedim...:lol:
2 bilinmeyenli denklemin çözümü ;DERİN MİT :lol:
aykız
09-05-2005, 10:50 AM
2 bilinmeyenli denklemin çözümü ;DERİN MİT :lol:
oğuz sen bilirsin aslında..Yada yanılıyor olabilirim.
Sana anlatmadımmı almanyadaki dazlakların neden türkleri yakmayı birden bire kestiklerini...Eğer anlatmadıysam anlatırım:lol: Çok keyif alacaksın...
Bilge_Kagan
09-05-2005, 10:50 AM
Bilinmeyen dedim...
Bilinmiyorsa sen nereden biliyorsun ?
oğuz sen bilirsin aslında..Yada yanılıyor olabilirim.
Sana anlatmadımmı almanyadaki dazlakların neden türkleri yakmayı birden bire kestiklerini...Eğer anlatmadıysam anlatırım:lol: Çok keyif alacaksın...
Bu anlatma işi Aspavadaki yemek davetine benzemesin :shock:
aykız
09-05-2005, 11:04 AM
Bu anlatma işi Aspavadaki yemek davetine benzemesin :shock:
ben ogün hiç evden çıkmadımki oğuz hatta o gün yemek bile yemedim...
aykız
09-05-2005, 11:05 AM
Bilinmiyorsa sen nereden biliyorsun ?
baziları çok şey bilir ama bilmez...bu konu kapanmıştır..yoksa beni yarın dan sonra
yok sayabilirsiniz...
Torcoman
09-05-2005, 11:19 AM
herşeyi ordudan veya polisten beklememek lazım, biz de kendi aramızda kürtlere karşı gerçek bir terör örgütü kurmalıyız
gerçek terörü onlara göstermeliyiz
Scofield
09-05-2005, 11:26 AM
jitem yasalarda yoktur. jitem haricinde 10larca gizli teskilat vardir ve bu gizli teskilatlar genel kurmay tarafindan finanse edilir. bunlarin isimlerini sadece birkac ordu mensubu bilir. genel kurmay baskani bile bilmez takim isimlerini ama organizasyonlarindan haberdardir.
mesela bilge kagan bey, seni bir kurt olarak dusunelim, farzetki sen vanda veya berlin'de (dunyanin neresinde olursan ol) bir propaganda yapiyorsun kurdistan kurdistan diye. eger sinirlarini astiysan ve hatta Turkiyeyi tehdid edilir bicimde basarili bir propagandaci olursan o ismini hayatinda ogrenemeyecegin tim senin karnini desiyor.
ve dogal olarak sen de bu forumlara bir daha giremiyorsun...
iste oyle birsey...
Scofield
09-05-2005, 11:27 AM
herşeyi ordudan veya polisten beklememek lazım, biz de kendi aramızda kürtlere karşı gerçek bir terör örgütü kurmalıyız
benim en buyuk istegim tamamen yasadisi bir orgut kurmak. boylece dehapin sayili insanlarini kendi yeralti orgutumuz ile temizleyebiliriz. cok guzel bir plan =)) ciddiyim
Ahde Vefa
09-05-2005, 11:45 AM
Madde 2- Once Turkluk, sonra din
turk kurt veya arap olmak hic mi hic onemli degildir....
Allah beni cinlide yaratabilirdi, kizilderilide, madagaskarlida....
ama ne olursa olsun musluman anne babadan bu imtihan dunyasinda beni ve sizleri meydana getirtti, bundan daha buyuk bir nimet olabilirmi?
insanlar yillarca bosluk icinde kendilerini araken benim dogusumda sag kulaghima ezan sol kulagima kamet getirilmesinden daha buyuk bir nimet olabilirmi?
secilmislerden ve rabbe iman edenlerden olmaktan daha baska ve daha buyuk bir nimet ve hediye olabilirmi?
Allahin son dinine hak olana iman edenlerden ve en buyuk ve en sevgili nebiye tabi olanlardan olmaktan daha buyuk ve azim bir nimet olabilirmi?
olmaz....
o zaman hamdedelim rabbimiz bizi inan ve iman edenlerden eyledi dalalette ve sapiklikta gidenlerden degil....
nitekim turkluk ve arapli ve hollandalilik iyiligi ve kotulugu belirleyen standart olamaz.... insanin hayri ve kemali inandigi ve yasadigi normlar kadardir....
SEVGILERIMLE...
Arkadaşlar Uyanın,
PKK yanlısı gruplar, onbinlerce kişinin katili apo hakkında eylemler yapıp, toplantılar düzenleyip "Bu devlet, bu bayrak hepimizin bayrağı değil" diye bildiriler yayınlamaya çalışıyorlar. Biz ise sanki bizimle alakası olmayan biyerlerden seyrediyormuş gibi öylece oturup seyirci oluyoruz. Ne zaman tepki vereceğiz, Türk Bayrağı'nın yanına birde kürt bayrağı asılınca mı, yok oda yetmez, Türk Bayrağı'nın yerine kürt bayrağı asılınca mı?
Sakın yanlış anlamayın, dökülelim sokaklara bizde eylem yapalım, vuralım kıralım demiyorum. Ama çoğumuzun en büyük penceresi bilgisayar ve internet. Birilerine bizim bu durumdan rahatsız olduğumuzu, uyumadığımızı, bu gidişin bizi tedirgin etiiğini duyuralım. Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama korkum bu işin sonu iç savaşa kadar gidebilir. En azından halkın tepkili olduğunu, duruma seyirci kalmak istemeyeceğini düşünürlerse belki yetkililer de duruma daha çabuk ve etkili tedbirler alabilir.
Serdar provoka etmeye gerek yok insanlari, bazilarinin ekmegine yag suruyorsun haberin bile yok...
Torcoman
09-05-2005, 12:39 PM
Serdar provoka etmeye gerek yok insanlari, bazilarinin ekmegine yag suruyorsun haberin bile yok...
seni ilgilendirmez provokasyon, sen ilk önce git kendi vatandaşlarını sakinleştir, ondan sonra bize akıl! vermeye çalış
senin bu dedigin turkiyede anarsi cikarmaktir, her kes kafasindaki dogrularla is yapmaya kalkarsa, turkiye sudana doner. daha turk polici, askeri olmedi...
Torcoman
09-05-2005, 12:44 PM
uki nin kürtçe hakkında yazdıkları;
PO kardes bu kurtce %80 tajikceyle ayni ya, valla hepsini anliyorum
anlarsın tabii
seni ileride neler beklediğinide anlarsın
kapiş?
uki nin kürtçe hakkında yazdıkları;
anlarsın tabii
seni ileride neler beklediğinide anlarsın
kapiş?
supersin ya vallahi bravo
1. ben ozbegim ve tajik degilim, sadece tajikceyi biliyorum
2. ben o kadar ileri goruslu degilim :):):)
Torcoman kardes, senin inancini ogrenebilirmiyim? fakat yanlis anlama kotu bir dusuncem yoktur...
aykız
09-05-2005, 12:56 PM
jitem yasalarda yoktur. jitem haricinde 10larca gizli teskilat vardir ve bu gizli teskilatlar genel kurmay tarafindan finanse edilir. bunlarin isimlerini sadece birkac ordu mensubu bilir. genel kurmay baskani bile bilmez takim isimlerini ama organizasyonlarindan haberdardir.
mesela bilge kagan bey, seni bir kurt olarak dusunelim, farzetki sen vanda veya berlin'de (dunyanin neresinde olursan ol) bir propaganda yapiyorsun kurdistan kurdistan diye. eger sinirlarini astiysan ve hatta Turkiyeyi tehdid edilir bicimde basarili bir propagandaci olursan o ismini hayatinda ogrenemeyecegin tim senin karnini desiyor.
iste oyle birsey...
Evet aşağı yukarı buna benziyor...
Torcoman
09-05-2005, 12:58 PM
Torcoman kardes, senin inancini ogrenebilirmiyim? fakat yanlis anlama kotu bir dusuncem yoktur...
ben ineğe tapıyorum
evimde bir inek var, hergün her saat yanına gidip dua ediyorum
kendisini besliyorum
ve onunla konuşuyorum
diyorum ki,
sevgili inek;
sen neden süt yapıyorsunda ,söyle bir güzel neskafe çıkaramıyorsun
nolur du bi güzel 4 şekerli Golden Brand sunabilseydin bize?
memnun oldunmu uki?
ben ineğe tapıyorum
evimde bir inek var, hergün her saat yanına gidip dua ediyorum
kendisini besliyorum
ve onunla konuşuyorum
diyorum ki,
sevgili inek;
sen neden süt yapıyorsunda ,söyle bir güzel neskafe çıkaramıyorsun
nolur du bi güzel 4 şekerli Golden Brand sunabilseydin bize?
memnun oldunmu uki?
:):):) supersin.
ben memnun olmak veya uzulmek icin sormadim, sadece meraktandi...
Bilge_Kagan
09-05-2005, 01:20 PM
jitem haricinde 10larca gizli teskilat vardir ve bu gizli teskilatlar genel kurmay tarafindan finanse edilir. bunlarin isimlerini sadece birkac ordu mensubu bilir. genel kurmay baskani bile bilmez takim isimlerini ama organizasyonlarindan haberdardir.
Genelkurmay baskani "bile" sadece varligindan haberdar, sen varligini biliyorsun oyle mi ? Kendinle celisme, ne yazdigini oku. Madem var, biliyorsun, bildigine ait delil goster, benimle baska bir baslik altindaki kuyruk acin nedeniyle sidik yaristirma.
mesela bilge kagan bey
Bu konuda seni uyarmistim.
seni bir kurt olarak dusunelim
( -ki degilim... )
farzetki sen vanda veya berlin'de (dunyanin neresinde olursan ol) bir propaganda yapiyorsun kurdistan kurdistan diye.
( -ki yapmiyorum... )
eger sinirlarini astiysan ve hatta Turkiyeyi tehdid edilir bicimde basarili bir propagandaci olursan o ismini hayatinda ogrenemeyecegin tim senin karnini desiyor
Cok karsilastin, cok biliyorsun yani boyle birseyin oldugunu ? Bu kadar basarili orgutler, o kadar cocukca isler yapiyorlar ki oturdugu yerden makine basinda ahkam kesen siradan bir Ruscunun kulagina kadar geliyor icraatlari oyle mi ? Cok ilginc...
Sen de mutlu oluyorsun ?...
Vallahi bilge kagan, allah yardimcin olsun, seni milliyetci diye bazen kiziyordum sana, ama yeni gelen arkadaslar seni aratiyorlar :):):)
baksana onlarin standartlarina gore sen de turk degilsin... :):):)
valla hakkini helal et :)
Scofield
09-05-2005, 01:26 PM
Genelkurmay baskani "bile" sadece varligindan haberdar, sen varligini biliyorsun oyle mi ? Kendinle celisme, ne yazdigini oku. Madem var, biliyorsun, bildigine ait delil goster, benimle baska bir baslik altindaki kuyruk acin nedeniyle sidik yaristirma.
hayir cahil efendi. varligindan herkesin haberi var ama isminden veya kimden olustugunun kimsenin haberi yok sana okuma anlama dersi vermediler mi okulda?aaa sidi sen bir de lise mezunusundur... sasirmadim
Bu konuda seni uyarmistim.
en azindan ben bir Turk'um, Turk soyundan olmayan biri tarafindan uyarilmak pek irgalamaz aslinda...
Cok karsilastin, cok biliyorsun yani boyle birseyin oldugunu ? Bu kadar basarili orgutler, o kadar cocukca isler yapiyorlar ki oturdugu yerden makine basinda ahkam kesen siradan bir Ruscunun kulagina kadar geliyor icraatlari oyle mi ? Cok ilginc...
blimey! cahil! ac hurriyet milliyet gazetelerini, bugun Turkiyeden Turkler AB ABDyi birakip Rusya ile ittifak istiyor. ben onlardan sadece biriyim. gir hatta Ozturkler ve Ulkucu forumlara onlarin bile sicak baktigi bir durum. O zaman Turkiyede buyuk bir bolum Ruscu!!! hatta sen suan genelde Rusyada yasayan, hatta sahiplerinin Ruscu oldugu forumda ne yapiyorsun ey cahil!! eyyy kara cahil...
Sen de mutlu oluyorsun ?...
yooo cok uzulurdum sen bu foruma giremeseydin. ugrasacak baska cahiller bulmak zor bu devirde, sen BIZE oynamak icin bir oyuncaksin, nimetsin...
Scofield
09-05-2005, 01:29 PM
Vallahi bilge kagan, allah yardimcin olsun, seni milliyetci diye bazen kiziyordum sana, ama yeni gelen arkadaslar seni aratiyorlar :):):)
baksana adam kurdlerin hakkini ne guzel savunmus
http://www.forum.uz/showthread.php?p=295274#post295274
aslinda "ben pkk'ya karsiyim" demekle bitmiyor, bilge kagan efendiye sozum. pkk karsiti ayrilikci kurd partileri de mevcud. sitelerine ugra, google search yap pwd-k. bunlar Turk bayragi yakma kampanyasi yapiyordu ayni zamanda PKK karsiti...
bey efendi Turk tarihini de bilmiyor, cehalet:
http://www.forum.uz/showpost.php?p=295268&postcount=22
Turk tarihini bilmeyen adam nasil olgun bir Turk olsun ki?
Bilge_Kagan
09-06-2005, 06:00 AM
varligindan herkesin haberi var ama isminden veya kimden olustugunun kimsenin haberi yok
Ne demissin burda sen, tekrar oku simdi;
bunlarin isimlerini sadece birkac ordu mensubu bilir. genel kurmay baskani bile bilmez takim isimlerini ama organizasyonlarindan haberdardir.
Yani genelkurmay baskani da bu "herkes"e dahil ha ? Yani sen bu meseleyle ilgili bilgilerinde genelkurmay baskanina es bir bilgiye sahipsin oyle mi ? Pes vallahi. Senin amacin daha ziyade "ben birseyler biliyorum" goruntusu verip kendini ciddiye aldirmak sanirim ? Desteksiz salliyorsun, ondan sonra baskalarini ornek gosterip "evet bu boyledir" diyorsun. Hadi ben de sana diyorum ki:
"Turk istihbarat birimlerinden 2si aciktadir. Geride kalan 5 orgut vardir, bu orgutler kendi icinde dallara ayrilir, tek noktadan emir alirlar ancak orgut uyelerinin birbirinden haberi yoktur. Orgutlerin uyeleri genellikle ustun Ozel Kuvvet birimlerinden secilir, ancak orgutun durumuna gore herhangi bir meslek grubuna dahil siradan bir insan da secilebilir. Bu orgutlerden genelkurmay baskaninin bizzat haberi vardir, zira hukumetin elinde masa olmamalari icin asker tarafindan kullanilmaktadirlar. Ancak genelkurmay baskani bu birimlerle bizzat ilgilenmez, emir komuta zinciri farkli calisir."
Dogrulugunu kanitlayabilir miyim ? Kanitlayamam. Sen soylediklerinin dogrulugunu kanitlayabilir misin ? Kanitlayamazsin. Kanitlarsan zaten kendinle celismis olursun zira "bu kadar gizli" orgutler siradan bir klavye delikanlisi tarafindan cozulebiliyorlarsa eger, istihbarat orgutlerinin yuz karasidirlar. Burasi koy kahvesi degil, siradan insanlar arasinda dondurulen "abi devletin icinde devlet var, bak su olayi da bu gizli orgutler yapmis, bak bu olayi da su gizli orgutler yapmis" geyiklerini cok gercek birseymis gibi ortaya koymayi birak, komik oluyorsun.
sana okuma anlama dersi vermediler mi okulda?
"Okuma" dersimiz yoktu. "Anlama" dersimiz de olmadi. Ama keske olaymis, senin fena halde ihtiyacin var. Zira kendinin ne dedigini bilmeyip bir de ustune karsidakini soylediklerini okuyamamak-anlayamamakla suclayan bir karacahilin bu derslere mutlak surette ihtiyaci var. Sanirim milli egitim bakanligina bir dilekce yazmaliyim, en azindan ileride senin gibi kendini bilmezler yetismez....diye umuyorum...
aaa sidi sen bir de lise mezunusundur... sasirmadim
Hayir lise mezunu da degilim, daha da asagi bir ogretim kademesinden mezunum. Oldu mu ? Sen benim fikrime degil de seklime bakacaksan ( ki kendin sekil uydurup kendin guluyorsun ilginc bicimde, ne yapmaya calisiyorsun ? ) benim burada sana birseyler anlatmakla vakit kaybetmemin hicbir anlami yok. Sen o lise mezunu adamla bas edebiliyor musun, onu soyle bana ? Ilkogretim mezunu adamdan bile beklenmeyecek seyleri kendin soyluyorsun, ilkokul cocugundan beklenmeyecek davranislari kendin gosteriyorsun iste, karsindaki adam japonyada ogrenim gormusse ne olur, lise mezunu olmussa ne olur sen laftan sozden anlamadiktan sonra.
en azindan ben bir Turk'um, Turk soyundan olmayan biri tarafindan uyarilmak pek irgalamaz aslinda...
Ha yani safkan Turk birisi ( tabii sizin olcutlerinizle. Boyle 20 atasina kadar kani arastirilmis olacak, hic kimseyle kani karismamis olacak ) sana gelip de "serefsiz" dese, kabulleneceksin ?
Fikir, insana ait oldugu icin degerlidir. Ben burada seni ciddiye alip da satirlarca yazi yaziyorsam, Turk oldugun icin degil, insan oldugun icin ciddiye aldigimdan yaziyorum ( insan olarak da degmez gibi duruyorsun ya neyse.. ). Oyle "biz bize dum duma" oynamakla, oturdugun yerden bir arpa boyu ileriye gidemezsin, ben sana soyleyeyim.
blimey!
Bu ne demek ? "Bilmez" demeye calistin desek, y ile t nin klavyede yeri cok farkli. E baska da yolu yok gibi gorunuyor. Yoksa bu baska bir dilden mi, yoksa sen Turk degil misin ? ( nasil komik gorunuyor degil mi ? Aynini, hatta daha fazlasini, ciddi bir bicimde yaparak ustelik, ne kadar komik duruma dustugunu belki kendin anlamissindir...Beklemiyorum ama, bu bana dusmez... )
ac hurriyet milliyet gazetelerini, bugun Turkiyeden Turkler AB ABDyi birakip Rusya ile ittifak istiyor. ben onlardan sadece biriyim
Kac kisi onlar ? Madem o kadar coklar, neden kendi fikirlerine uygun bir parti kurmuyorlar, ya da bir parti secmiyorlar. Hadi bilemedin bir kamuoyu baskisi kurup Rusyayla ittifak yaptiramiyorlar ? Bir fikra vardir bilir misin ?
Temel yan otel odasindan gurultuler gelmesiyle birlikte uyanir. Kendi odasindan seslenir "Kim var orda ula ? ". Cevap gelir "Jean Claude Van Damme". Temel karsilik verir "Ula oraya gelirsem dordunuzu birden doverim".
Seninki de boyle, kendi fikrini olmayan bir cogunlugun ardinda saklayip makbul gostermeye calisiyorsun. Madem var bu cogunluk, icraatlarini goster bana.
Ustelik, yanli kaynaklari gostererek cok ilginc davranmissin. Bu gazetelerin ( hatta neredeyse tum Turk medyasinin ) bir adamin elinde oldugunu ve bu adamin da paraya karsilik sulalesinin satacak kadar serefsiz bir adam oldugunu da bilmiyorsun sanirim ?
gir hatta Ozturkler ve Ulkucu forumlara onlarin bile sicak baktigi bir durum.
Ozturkler, Sedat Peker'e bagli. Ama iki grubun da sicak bakiyor olmasi ( ki senin bahsettigin fikre de sahip degiller. Onlarin icinden de cok arkadasim var. Ozellikle ulkuculerin icinde cok kaliteli insanlar vardir... ) umrumda degil, zira senin yaptigin gibi "Buyuk agabey"cilik yapmazlar, ittifak gozetirler. Onlar da bilirler Rusyanin kardeslerine nasil zulmettigini, senin aksine.
Ustelik, Ulkuculer de Ozturkler de bu ulkede belirleyici degilken, onlarin ne dusundugu neden herkesi ilgilendirsin, bir fikrin makbul gorulmesinde belirleyici olsun ? Yine kendini bir guruhun ardina saklamaya calisiyorsun...
O zaman Turkiyede buyuk bir bolum Ruscu!!!
Saklan daha saklan. Nasilsa seni bu yaptigini gormeyip de ciddiye alan cikar...
hatta sen suan genelde Rusyada yasayan, hatta sahiplerinin Ruscu oldugu forumda ne yapiyorsun
Ozbeklerin hepsi Rusyada yasiyor ve Ruscu oyle mi ? Soylediginden farkli birsey cikmiyor da ?
Ustelik, oyle bile olsa, internet ozgur bir ortam, istedigimi yaparim. Istersem yarin bir kurt forumuna uye olur yanlislarini anlatirim, istersem bir irkci forumuna uye olur yanlislarini anlatirim, istersem de bu foruma uye olur tarih tartisir, orta asyali kardeslerimle fikir alisverisinde bulunurum. Sana ne ?
yooo cok uzulurdum sen bu foruma giremeseydin. ugrasacak baska cahiller bulmak zor bu devirde, sen BIZE oynamak icin bir oyuncaksin, nimetsin...
SIZ kimsiniz ? Liste ver elime de hepinize teker teker dersini vereyim....
Benimle oynadigini iddia eden insanin laftan sozden anlamaz ilginc bir cahil oldugunu gormezden gelmeye calisiyorum ama. "Samimiy" rumuzlu uyenin imzasina bir goz atmani rica ediyorum. Ne diyor "Never argue with an idiot - he will bring you down to his level and then beat you with experience!" senin seviyene inmeye calismakla ne buyuk bir hata ettigimi simdi farkettim. Yine de bitirmeden birakmayayim, yine "insan olusuna saygimdan".
Ayip ettin "uki" helal olsun da, ben zaten simdiye kadar hep soyledim "benim icin once Allah sonra kan" diye. Ha sen "Turan" fikrine sicak yaklasmamis olabilirsin, o da olsun, ben de komunistlere cok sicak bakamiyorum ornegin ;).
Bu arada, bahsettigim "kan", asiri irkcilarin bahsettigi "Turk kani" falan degildir. Yani benim icin Burkina Faso'dan gelip de bu ulke icin hayatini gecirmis, bu vatana hizmet etmis herkes Turktur. Yani banka hortumcusu bir serefsize sirf kani Turk diye saygi duymam, baskalarinin aksine...
Bilge_Kagan
09-06-2005, 06:01 AM
Karakter fazlaligindan dolayi iletimin ikinci bolumu:
baksana adam kurdlerin hakkini ne guzel savunmus
http://www.forum.uz/showthread.php?p=295274#post295274
bey efendi Turk tarihini de bilmiyor, cehalet:
http://www.forum.uz/showpost.php?p=295268&postcount=22
Asil ilginc olan ne biliyor musun "TurkDiaspora" ? Sen bunu yazdiktan kisa bir sure sonra ben "Kurtce (Kurmanci)" basliginda sana tarih bilgimi, vatan sevgimi, insan olana saygimi, millet sevgimi gosterdim biliyorsun. Benim o iletim "ilginc" bicimde, tum baslikla birlikte silindi kisa sure icinde. Boylece senin burada yazdiklarin gume gitmemis oldu, soylediklerinin ardindan rezil olma sansin da kalmadi. Insanlari soylediklerine inandirma sansin oldu bana karsi. Yoksa bu basligin "sildirilmesinde" senin bir parmagin mi var ? Yoktur canim...neden olsun ki ?...
Beni simdiye kadar taniyan tanidi, yanlis taniyacak olanin, senin sacmalamanla beni yaftalayacak olanin da tanimasina ihtiyacim yok zaten, bosuna ugrasma...
aslinda "ben pkk'ya karsiyim" demekle bitmiyor, bilge kagan efendiye sozum. pkk karsiti ayrilikci kurd partileri de mevcud. sitelerine ugra, google search yap pwd-k. bunlar Turk bayragi yakma kampanyasi yapiyordu ayni zamanda PKK karsiti...
Hepsinden haberim var benim. Olmadigini nereden cikariyorsun ? Onlara karsi hareketlerde bizzat rol aldim ben ( www.cehennem.com (http://www.cehennem.com/) da bayrak yakma kampanyasina karsilik saldiri olmustu, bilmezsin sen simdi bunu. Tabii bir ise yaramadi o ama, en azindan senin gibi oturdugu yerden ahkam kesmeye calisan ahmaklar icin verilecek kisa bir cevap olma ozelligini tasiyor. ). Her firsatta dile getiriyorum ayrilikci hareketlerin tamaminin zararli oldugunu ve karsi oldugumu, bununla ilgili bir suru siteye yazilar hazirliyorum. Senin elinden gelmeyecek onlarca isi ben bir arada yapiyorum ( oyle Turkdiaspora.org diye site acip da oraya eline geleni kopyala/yapistir yapmakla olmuyor bu isler... ). Ondan sonra da senin gibi kazmalarca suclaniyorum. Aslinda bazen dusunuyorum, bunca calismama ragmen, bana bu yaptiklari reva mi diye ama, sizleri tanidiktan sonra cok da koymuyor insana...
Asil anlamadigim, sen onca seyi yazip tekrar tekrar aciklamama ragmen, neden aptal rolunu oynayip anlamamazdan gelerek ayni seylerle suclamaya calisiyor, kaybettigin cephelerde de dalga gecmeye calisip bu cabana cevap alamayinca "aha cevap veremedi" davranislarina giriyorsun. Yasin kac senin ?
Bana olgunluk, vatanseverlik, tarih hele de Turk tarihi ogretmeye calisan adama bakin...
Haydi, daha once de soyledim, bu soyledigin herseyde hodri meydan ! ( ozelden yapman tercihimdir. Zira seni forumda rencide etmek istemem, ayrica Turkistan forumuna yazmayacagimi soyledikten sonra tekrar tekrar yazi yazmak da istemiyorum. Yine de senin pasa gonlun bilir... )
Kolay gelsin...
kurshad
09-06-2005, 06:23 AM
Karakter fazlaligindan dolayi iletimin ikinci bolumu:
Kolay gelsin...
Su imzani degistirsen artik diyorum..
kurtbilal1985
09-06-2005, 06:40 AM
millet kafayi yemek üzere. sinirli olan arkadaslar. biraz su icsinler
http://www.kultur.gov.tr/portal/kultur_portal/images/en/03/5703/manavgat=gorulecek+yerler=manavgat_selalesi1.jpg
hemde kana kana icsinler. buyrun
Seckjin Khan
09-06-2005, 03:35 PM
Bir arkadaşımız ordumuzun gücünü yazmış ve bizleri gururlandırmıştır. Yanlız, şöyle sakat bir durum var: Bugün Türk ordusunun %30'u kürtlerden oluşur. Bu oran ilköğretim çocuklarında %50'ye ulaşıyor.
Hıh?
Pardon anlayamadım.Askeri birimler bundan habersiz mi zannediyorsun?askerliğini yapmak zorunda olan Kürtler Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından askerlik süreleri rahat geçiyor!(Ne demek istediğimi anladınız)
Ayrıca verilen bu rakam ın tamamı ER lerdir.Rütbeli ve Subay düzeyinde askerlerin hayatları ve geçmişleri o kdadar didikdidik aranıyor ki hiç farketmez.
Avrupa'da 2.yiz biliyorum İngiltere ve Biz,Ortadoğu'da bence İsrail ile eşit konumlardayız hatta savaşa hazırlık bakımından biz önceyiz(20 yıldır PKK ile aktif Savaş içindeyiz ve askerlerimiz her an savaş halindedir).Asya'da 3.yüz galiba.Hindiztan ve Pakistan bilinenin aksine hiçbir askeri varlığı yoktur(Nükleer Silahları hariç )
M.İ.T gerçekten vahim durumdadır,hükümetler arasında gidip geliyor görünümünde.çalışanların bazıları mafya olup çıktı.İstikbarat görevini en iyi yapan Askeri İstikbaratımızdır...
evgin
03-09-2006, 06:39 AM
chat odalarından birinde bir bölücünün yazdığını aynen aktarıyorum:
"Atatürk öyle kurmuş ki T.C'yi yıkılmıyor..."
nurhak
03-09-2006, 08:23 AM
arkadaşlar bu nevruz kutlamalarına dikkat edin ciddi bir kalkışma deneyecekler gibi,çünkü günlerdir ufak ufak bunun provalarını yapıyorlar gibi.
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
Seckjin Khan
03-09-2006, 10:31 AM
Mit ve Diğer istikbaratlarda bu yönde haberler veriyor...
bacha
03-09-2006, 12:27 PM
Chok iyi fotograflari bulmushsun, kurdlarin ustunden gulmeye. Sakin ol, bu adamlar kendi vatanlari ichin savashacaklar, sizlerin askerleriniz paraychin, kontraktalari ichin.
P.S. Shimdi yine bir tane warning alacam, bu postum kaybolacak, ve sebebi aptalcha "Yanlish bolumda konu achtin" olacak. :)
Seckjin Khan
03-09-2006, 01:58 PM
Chok iyi fotograflari bulmushsun, kurdlarin ustunden gulmeye. Sakin ol, bu adamlar kendi vatanlari ichin savashacaklar, sizlerin askerleriniz paraychin, kontraktalari ichin.
P.S. Shimdi yine bir tane warning alacam, bu postum kaybolacak, ve sebebi aptalcha "Yanlish bolumda konu achtin" olacak. :)
Senin için rahat olsun Bacha ...
Kürt Askerleri vatanları için savaşacaklar diyorsun ama asıl biz Vatanımız için Savaşacağız.Yaklaşık 80 yıldır bir metrekare toprak parçasını vermedik hatta aldık''HATAY'I DEMOKRATİK YOLLARDAN''...
Bu vatan için Uğrunda İngiltere-Yunanistan başta olmak üzere Tüm Dünyaya Meydan okuduk,Onlar bizim topraklarımızı alamayacaklarını anladılar ama Siz hala nasıl bu toprakları alacağını düşüyorsunuz,BU APTALCA!
Hiç heveslenme Türkiye kendi içinde Bölünük zaten deme!
Sağcısı,Solcusu,Radikal Dincisi,Aşırı Solcusu,Koministi Bir olur yine Bu toprakları Kimselere bırakmaz...
P.S. Shimdi yine bir tane warning alacam, bu postum kaybolacak, ve sebebi aptalcha "Yanlish bolumda konu achtin" olacak.
Bir Tacik gelip avatarında kurt bayragı ,imzasında ararat kullanacaksa baştan artniyetlidir !
Bir daha Türk askerine bu bölümlerde laf koymaya kalkarsan en ağır şekilde karşılığını veririm HADDİNİ BİL ...
Colpan
03-10-2006, 02:08 AM
"Kesâfettâ-yi âlem gird kerdend
En anha mîsiriştend, Kürd kerdend"
Bunu çevirebilecek Fars var mı? (Tâcik ve yâ har da uygundur.)
bacha
03-10-2006, 11:49 AM
Bir Tacik gelip avatarında kurt bayragı ,imzasında ararat kullanacaksa baştan artniyetlidir !
Bir daha Türk askerine bu bölümlerde laf koymaya kalkarsan en ağır şekilde karşılığını veririm HADDİNİ BİL ...
Bir Turk kelip avatarinda Turkie bayragi, imzasinda panturkist kullanacaksan bashtan artniyetlidir !
Bir daha Kurt askerine bu bulumlerde laf koymaya kalkarsan en agir shekilde karshiligini veririm HADDINI BIL...
Tabriz_Han
03-10-2006, 01:01 PM
Dylan
Kürt Askerleri vatanları için savaşacaklar diyorsun ama asıl biz Vatanımız için Savaşacağız.Yaklaşık 80 yıldır bir metrekare toprak parçasını vermedik hatta aldık''HATAY'I DEMOKRATİK YOLLARDAN''...
Can Gardas Kibrisi unutmayalim :P
Ya siz niye bu "Bacha"la halen davraniyorsunuz, bununla ilgenlenme arkadaslar, Pan-Iranistler zaten geceleri uyamiyorlar onlar hayal dunyada nefret icinde yaiyorlar, en iyisi bunlara acimak bukadar aptal olan kisilere gercekten aciyorum.
Pan-Iranistler, Ermenileri, Kurtleri, Gurjuleri ya dunyanin yarisini ARYAN IRANLI saniyor, saka maka yapmiyorum ve en kotusu bu dangalaklar menim oz Turk millet Azerbaycan Turk milletini "ARYAN IRAN" diye saymaya calisirlar, ve onlari medeni sekildi TURK oldugumuzu anlatmaya calisinca kafalari bozuluyor ve hayal kirikligina giriyorlar.
Meni inanmiyorsan BUNE IZLENIYIZ, gulmekten yerlere yatarsin ama hic unutma bunlar bunu bir gercek saniyorlar :rolleyes:
http://www.pan-iranism.com/test6.swf
Administrator
03-10-2006, 01:47 PM
bachcha
kurdleri asagalayanlari bende sevmiyorum(ama turkdiaspora pkk milatanlarin remini koymush kurd orudusunu degil :lol: )meslen colpana da yeniden terbiye vermek lazim. ama unutma aslinda sen bedava egitim yuksek kaliteli egitim veren turk okulunda okuyup sonra adam oldun (haklimiyim? )sizin okullari ise turkiye halki destekliyordu..:wink: pkk "askerleri" veya iran degil :wink:
narcoleptic
03-10-2006, 08:44 PM
Arkadaşlar Uyanın,
Sevgili Serdar Arkadaşım,
1998/1999 civarı.
Ege Üniversitesi / Devlet Yurdu.
Gecenin bir vakti.
Şimdi olayı anlatmadan önce sana kısa bir bilgi vereyim.Bahsi geçen tarihte terorist başı apo (aslında bu ismin biz arkadaşlar arasında çok güzel bir açılımı vardır ancak şimdi bunu burada yazarsam bazı bölücüler sandalyelerine oturamayacak kadar acı çekebilir ve banlanabilirim.pas geçiyorum.) yakalanmıştı.Ülkemde kazanlar kaynıyordu gündem sıkı sıkıya doluydu.
Bir kaç milliyetçi öğrenci teroristbaşının yakalanmasıyla alakalı olarak bildiri dağıtmak istedi.Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi kantinine geldiler ve bildirileri dağıttılar.Bu sırada bir grup bölücü bildiri dağıtmaya çalışan insanlara saldırdılar ve onları dövdüler.
Ben bu olayı henüz bilmiyordum.Şimdi anlatacağım olayın hemen akabinde öğrendim.Anlatacağım olay gerçektir.Birebir yaşadığım bir olaydır.
O tarihlerde bir gece uyurken bir ses duyduk ve bizim odadaki herkes birden uyandı.Başımızı kaldırdık ve pencerenin önünde beyaz renault taunus marka bir otomobil gördük.Otomobilin içinden 4 tne çamyarması herif indi.Herifler siyahlar içindeydi tepeden tırnağa ve bizim kaldığımız bloğa girdiler.
Bilenler bilir Ege Üniversitesi nde en güvenli öğrenci bloğu daha çok ülkücülerin kaldığı bloktur.Bir kaç arkadaşımı silah zoruyla soydukları için biliyorum.Ve hiç bir tehlikenin giremeyeceği tek blok ülkücü bloğu denilen 5 numaralı öğrenci bloğudur.Ben anam avradım olsun ki hiç bir şekilde siyasetle uuraşmadım.İsteyenler araştırabilirler > Ömer Mutahhar Şenoğul.
Adamlar bizim blogdan çıktıklarında yaklaşık olarak 100 kişiydiler ve güneş doğmak üzereyken 3 ve 4 nolu öğrenci bloglarına girdiler.Hemen her yerde ateşler yanıyordu.Bir çok kişi bölücülere ölüm! diye bağırıyordu.
Ya sonra ne oldu Serdar?
Odalarına yattıkları yataklara kadar herşeyleri tespit edilen bölücülerin hepsi dövüldü.Öyle ki dövülenlerin hiç birisinin üzerinde dayak yediğine dair en küçük bir iz yoktu.Hepsinin bütün iç organları karıştırılmış,iç organlarının hepsi birbirinin içine girmişti.Ve hepsi komadaydı.Kaçı sağ çıktı ALLAH bilir.
Ne ülkücüyüm ne solcuyum ne bilmem ne.Siyasetle uzaktan yakından alakalı değilimdir.Ama oh olsun diyorum.Hakettiler.Çok güzel bir söz vardır atamdan yadigar :
"ARAYAN MEVLASINI , AZAN BELASINI BULURMUŞ."
Azmıycaksın.Boyundan büyük konuşmuycaksın.Toprakları üzerinde yaşadığın ülkenin yüce devleti TÜRKİYE CUMHURİYETİ 'ne saygı göstericeksin.Göstermessen iç organlarını karıştırırlar adamın.Gösterirler.Ne oluyor demeye kalmaz bitersin.Haddini biliceksin.Haddini bilmeyenin hakkı kötektir.
EY BÖLÜCÜ,
Senin atalarının mezarları var benim atalarımın mezarları yanıbaşında.Ben ÇANAKKALE liyim .Şehitlerin yanısıra yaşıyorum.Benim bahçemde kimliği meçhul bir mezar var.Benim yaşadığım topraklarda , Şanlı Ülkemin Tarihi bütün güzelliği ve asaletiyle yatıyor.Senin ataların benim atalarımın yanında yatıyor.Bu ülkeyi müdafaa ederken ölmüş.Yoksa sen atalarına karşı mı geliyorsun?
Karşı gelenin katli vacip ola.
Bazı arkadaşlar ordu siyaset mafya dan felan bahsediyorlar.Bunların içiçe geçtiklerinden.Karınca kararınca yardımcı olayım.
Amcam Nahit Paşa ( ruhu şad olsun yarabbim) Sedat Peker 'e ulaştı ve dedi ki ona : tasını tarağını topla ve Bozcaada dan defol! Geyikli civarı zeytin bahçelerine dadanan mafyayı da defetti.TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ nin olmazsa olmazları şunlardır : DEVLETİM,MİLLETİM,VATANIM.Bunların dışında kral faruğun oğlu olsa onu tanımaz.
Yine şanlı TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ geçtiğimiz yıllarda Muğla yöresinde ayyuka çıkan arazi mafyasının kökünü jiletle temizledi.Köyleri bombaladı bunun için.Bölgesel temizlik yaptı.İyi ki de yaptı.
Mafya her şeye burnunu sokarsa eğer o burun kırılır ewelallah.
Bu yazdıklarım birebir yaşadıklarımdır ve bölücüler inanmayabilir.
Saygılarımla.
Cimkent
03-11-2006, 12:25 AM
keshke bizde de bir ulkucu harekete benzer bir hareket olsa
Qizilbash
03-11-2006, 07:12 AM
Sen yene danışırsan ay bicbala!
Qizilbash
03-11-2006, 07:31 AM
benim en buyuk istegim tamamen yasadisi bir orgut kurmak. boylece dehapin sayili insanlarini kendi yeralti orgutumuz ile temizleyebiliriz. cok guzel bir plan =)) ciddiyim
Yanlış bilmiyorsam 1905 ci yılda Ahmet bey Ağayev ermenilere karşı bir teşkilat kurdu. O devrde ermenilerin azgınlıkları ahalini bıkdırmıştı. Ermeniler türklere karşı soykırım edirdiler. Ahmet bey Ağayev kendisi böyle kanlı hadiselerin, ermenilerin vahşiliyinin şahidi olmuşdu ve onun kurduğu bu teşkilatın büyük yararı vardı. Bu teşkilat ermenileri destekleyen, türklere yönelen soykırımı destekleyen, ermeniler için çalışan insanları (en çok rusları ve ermenileri) aradan götürüyordu. Yani öldürüyordu.
Bilmem doğru mu düşünüyorum ama bence PKK ya karşı böyle teşkilatlar olmalı. Böylece daha kolay mübarize aparmak olar.
Dinsizin hakkından imansız geler.
Colpan
03-11-2006, 08:46 AM
Yanlış bilmiyorsam 1905 ci yılda Ahmet bey Ağayev ermenilere karşı bir teşkilat kurdu. O devrde ermenilerin azgınlıkları ahalini bıkdırmıştı. Ermeniler türklere karşı soykırım edirdiler. Ahmet bey Ağayev kendisi böyle kanlı hadiselerin, ermenilerin vahşiliyinin şahidi olmuşdu ve onun kurduğu bu teşkilatın büyük yararı vardı. Bu teşkilat ermenileri destekleyen, türklere yönelen soykırımı destekleyen, ermeniler için çalışan insanları (en çok rusları ve ermenileri) aradan götürüyordu. Yani öldürüyordu.
Bilmem doğru mu düşünüyorum ama bence PKK ya karşı böyle teşkilatlar olmalı. Böylece daha kolay mübarize aparmak olar.
Dinsizin hakkından imansız geler.Bizde özüne Ağaoğlu Ahmet deyirler. Sen de öyle de.
Qizilbash
03-11-2006, 02:11 PM
Bizde özüne Ağaoğlu Ahmet deyirler. Sen de öyle de.
Baş üstüne.
Bizde de bazı kitaplarda soyadı Ağayev bazı kitaplardasa Ağaoğlu gibi yazılır.
genco
03-12-2006, 01:00 PM
Can Gardas Kibrisi unutmayalim :P
Ya siz niye bu "Bacha"la halen davraniyorsunuz, bununla ilgenlenme arkadaslar, Pan-Iranistler zaten geceleri uyamiyorlar onlar hayal dunyada nefret icinde yaiyorlar, en iyisi bunlara acimak bukadar aptal olan kisilere gercekten aciyorum.
Pan-Iranistler, Ermenileri, Kurtleri, Gurjuleri ya dunyanin yarisini ARYAN IRANLI saniyor, saka maka yapmiyorum ve en kotusu bu dangalaklar menim oz Turk millet Azerbaycan Turk milletini "ARYAN IRAN" diye saymaya calisirlar, ve onlari medeni sekildi TURK oldugumuzu anlatmaya calisinca kafalari bozuluyor ve hayal kirikligina giriyorlar.
Meni inanmiyorsan BUNE IZLENIYIZ, gulmekten yerlere yatarsin ama hic unutma bunlar bunu bir gercek saniyorlar :rolleyes:
Tebriz Han,
Adamlar Orta-Doğu'yu İran toprağı görmekle kalmamış, Anadoluya da Orta-Asya'ya da göz dikmişler...
Hitler, yanlarında sönük kalır...
Vay be..
Böyle komşularımız varken PKK biter mi?
Pan-İranism ha!
Yakında görürler...
Birilerinin dış gıcırtısı başladı bile...
Qizilbash
03-13-2006, 12:11 PM
Pan-İranistlere doktor lazım. :)
bozkurt74
08-13-2006, 05:53 PM
çapulcu takımı
bacha
08-18-2006, 10:54 PM
çapulcu takımı
Ve bu chapulculara karshi yuz-yillerce hich bir shey yapamadiniz. :) Sizlerin askerlerinizden chalupcular daha iyi odugunu bu olay gosteriyor. Askerlerinizde zaten yok, onlar NATO askerleri, amarikanlilar onlari kurallari nasil kullanmayi ogretiyorlar. Ve hep kurallariniz NATOdan.
PKK RULEZ!!!!!!!
yada... PKK FOREVER!
:)
EGETÜRK
08-19-2006, 01:59 AM
manyakmisin sen kardesim,ne dedigini kulagin duyuyormu???Bizim ordu ABD liyi de öper seni de...Birakiyorlar mi ki PKK ' Yi bitirelim...TSK deyince Ermenilerin ,Kürtlerin,Rumlarin ayaklari birbirine dolanir,TSK K.Iraga girecek diye söylenti çikti biz girmeden hepsi güneye indi zaten.Bunlar anca mayin döser,çünkü öbür türlü bizimkliler bunlara dösüyor...Su an T.C diye bir sey varsa düsmanlarimizin korkusundan dolayi vardir,yoksa bizi bir kasik su da bogmaya hazirlar...Sen nerelisin kardesim,Ama nereli olursan ol senin ülkenin ordusu bizimkinden güçlü degil,ben pesin pesin söyleyeyim,olmasi da olanaksiz.Çünkü HER TÜRK ASKER DOGAR...Aldigi warningler yetmemis su sapsala bitane daha verin
Aybike
08-19-2006, 06:33 AM
Ben BACHA yı öptüm....
Hatta evdeki akrabalarda öpüyorlarmış..TEK TEK...Arada bir sevdiği takım dan ayrılsın onlar çok öpmüş bize gelsin diyorlar...
Valla ben elçiyim..Elçiye zeval olmaz.......
Ha bide şey diyorlar..
NATO ya askeri olan alınır..
Ama çapulcu uşağı olur kullanılırmış..:)
bacha
08-19-2006, 09:44 AM
Yine bir daha gostermek istedimki sizlerin moderatorlariniz, hemde chogunlukla IDIOTsiniz. Nichin kurdlari sizler hekaret ediyorsunuz, ama ayni kelimeyi sizler hakkinda kullandigi zaman kizaniyorsunuz? Cevabi diyelimmi?
Chunku Idiotsiniz.
ÖNCE İNSAN OLMASINI ÖĞRENMEK LAZIM...
PKK RULESSS!!!! :)
Aybike
08-19-2006, 12:29 PM
Önce türkçe öğren sen bakim...
İdiotmuş...:)
Hadi türkçe yazamıyon şu olmayan sonradan uydurduğunuz dili kullan bari...
öpülmek hoşuna gitti galiba..:)
Yine bir daha göstermek istemiş...Heehehehhehe neyi gösteriyonkine biz bişiy anlamadık...Ama galiba bizimkiler sana bişiy gösterceklerimiş hazırlanıyorlar..Yerinde olsam bida bulaşmam..
bacha
08-22-2006, 08:31 AM
Önce türkçe öğren sen bakim...
İdiotmuş...:)
Hadi türkçe yazamıyon şu olmayan sonradan uydurduğunuz dili kullan bari...
öpülmek hoşuna gitti galiba..:)
Yine bir daha göstermek istemiş...Heehehehhehe neyi gösteriyonkine biz bişiy anlamadık...Ama galiba bizimkiler sana bişiy gösterceklerimiş hazırlanıyorlar..Yerinde olsam bida bulaşmam..
Afedersin Abla Turkchem ichin.
Inglischeyi anliyormusun. Sana inglische yazacam.
I loved your kiss. I got excited, and made bunch of mistakes writing that in turkish. In response to your multiple kisses, I kiss your hands, your shoulder, your neck, and then I kiss your ears. You get horny and hug me. Then I kiss your lips and start taking off your shirt....
bacha
08-22-2006, 08:35 AM
FORUM ÜYESİ ARKADAŞLARDAN BİR RİCAM VAR...
BU ŞAKLABAN AKLI SIRA BİZİ EĞLENDİRMEYE GELMİŞ AMA SOYTARILIĞI BECEREMİYOR..BİRAZ SÜRE VERDİM ONA SOYTARILIĞI ÖĞRENMESİ İÇİN...
BU DALLAMAYI CİDDİYE ALIP MESAJ ATMAYIN,ONUNDA İSTEDİĞİ CİDDİYE ALINMAK...
AMA BİLMEZKİ DALLAMALAR CİDDİYE ALINMAZ !!!
OĞUZ
Ogus, bashka birisinin messaginda bir shey yazma hakkinda konushmushuz bashka bolumlarda, moderatorlarin boyle yapmaya haklari yokdur.
Ikkincisi, ben burda yazdigim shey, bu konu hakkinda, sen bana "Wrong forum for you thread" warningini veriyorsun. Sen turkcheden disheri, hich bashka dilleri biliyormusun? Yada kafani genchliginde yere vurmushlar?
EGETÜRK
08-22-2006, 08:36 AM
üyeligi iptal edilemez mi???
bacha sanga nima kerak o'zi?
qani yozchi menga PMda darding bo'lsa yordam beraylik...
bacha
08-22-2006, 08:44 AM
Han, sanga nima kerek uzi?
Darding busa PMga yozvor, shifo topamiz.
Ve bu chapulculara karshi yuz-yillerce hich bir shey yapamadiniz. :) Sizlerin askerlerinizden chalupcular daha iyi odugunu bu olay gosteriyor. Askerlerinizde zaten yok, onlar NATO askerleri, amarikanlilar onlari kurallari nasil kullanmayi ogretiyorlar. Ve hep kurallariniz NATOdan.
PKK RULEZ!!!!!!!
yada... PKK FOREVER!
__________________________________________________ ______________
Sen yazdıkalrına bıle zor ınan bı ınsan oldugun icın devamlı uyarılar almıssın BU ulkede senın gıbı baska bayrak ısteyen capulcular oldugu gıbı (bır avuc ezik)ulekyı kanın sondamlasına kadar savuncak asil TÜRK ınsanları var merak etme senın gıbı yaratıkların yeri dağ ne işin war senın sehırde ınternet basında cıksana dagına senıde temızleyelım arkdaşlarını yanına gıt eşek cennetıne senı sehırde gorsem boyle konustugunu senın psı etını son damlasına kadar keserım hukukfln dınlemem sızın gıbı bır avuc rezıle sehırde iş imkanları verılıo ya adam yerıne koyuyolar sen ona dua et keske ADOLF HITLER gıbı bende sızı gaz odasında fırında sonunuzu getırsem cezasını cekmeye razıyım yeterkı bıtın ulkem refaha kavussun
Aybike
08-22-2006, 01:09 PM
Afedersin Abla Turkchem ichin.
Inglischeyi anliyormusun. Sana inglische yazacam.
I loved your kiss. I got excited, and made bunch of mistakes writing that in turkish. In response to your multiple kisses, I kiss your hands, your shoulder, your neck, and then I kiss your ears. You get horny and hug me. Then I kiss your lips and start taking off your shirt....
KAYBOL......
bacha
08-22-2006, 01:13 PM
KAYBOL......
:D Utaniyomusunuz(hicalet chekiyormusunuz)? O bir shakaydi, afedersiniz.
Aybike
08-22-2006, 01:16 PM
Kaybol...bu kelimenin bir kaç versiyonu var..Ama sana Kaybol yeter..
bacha
08-22-2006, 01:18 PM
Kaybol...bu kelimenin bir kaç versiyonu var..Ama sana Kaybol yeter..
Kaybolmak nasil olur, anlatirsan, kaybolacam, SOZ!
EGETÜRK
08-22-2006, 01:20 PM
banlamayacaklarsa sana anlayacagin türden anlatayim...hem de birkaç dilde...
Aybike
08-22-2006, 01:21 PM
Pardon..Kayıpmışsın sen zaten...
bacha
08-22-2006, 01:25 PM
banlamayacaklarsa sana anlayacagin türden anlatayim...hem de birkaç dilde...
Gel anlat?
Mesala, anlat bana, senin bana karshi nein var? Ben sana bi shey soyledimmi? Nichin bana burda-shurda sheyley yaziyorsun? Sana shahsen bir shey demedimki...
Aybike
08-22-2006, 01:29 PM
Lafa bak şahsen dememiş..
Sen bilmezmisin Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için yaşarız biz..
Birbirimizi yesekte DÜŞMAN ortaktır...:))))
Hele bu senin gibi damgalı olandansa :)
EGETÜRK
08-22-2006, 01:31 PM
Yeter mi ?? bacı...Benden daha güzel anlatmis bak...
bacha
08-22-2006, 01:32 PM
Lafa bak şahsen dememiş..
Sen bilmezmisin Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için yaşarız biz..
Birbirimizi yesekte DÜŞMAN ortaktır...:))))
Hele bu senin gibi damgalı olandansa :)
Ok, biriniz hepsinizsiniz, hepsinize karshi ne soylemishim? Gel ispat et. :)
Nerden bu fobya? Nichin korkuyorsunuz? Her yerde personal, shahsiyete alakeli sheyler yaziyosunuz. Bu turklarin bir tipik karakterimi.
bacha
08-22-2006, 01:34 PM
Yeter mi ?? bacı...Benden daha güzel anlatmis bak...
Sorumu tekrar ediyorum, bana karshi nein var?
EGETÜRK
08-22-2006, 01:34 PM
kardesim sen herkese hakaret ediyorsun sonrada bize kiziyorsun...Hem suçlu hem güzçlü deriz biz...Yürüyüp gitsene bizi mesgul etme...
EGETÜRK
08-22-2006, 01:35 PM
kıl oldum sana!!!Bence bu çok yeterli bir neden...DAha da var ama...
bacha
08-22-2006, 01:36 PM
kardesim sen herkese hakaret ediyorsun sonrada bize kiziyorsun...Hem suçlu hem güzçlü deriz biz...Yürüyüp gitsene bizi mesgul etme...
Egeturk, nerde herkese hekaret etmishim? Ikki-uch dakika vaktin gider, bol o yeri, ben sizleri hekaret ettigim sheyi, burya paste et, gel bakacagiz nasil hepsinizi hekaret etmishim. :)
Aybike
08-22-2006, 01:37 PM
Korktuğumuzu nerden çıkardın sen bakim..)
Bizde bunun karşılığı Tiksinmek felan olur....
Sen benim ülkem ve ırkım hakkında abuk sabuk şeyler yazdıkca bu tüksinme devam edecektir..
Sana bişey daha diyeyim..Eğer şahsımıza yazsaydın küfür bile etseydin ,
şahsi fikridir hakkımda der cevap yazmazdık..Ama genel olduğun için vede seni başta adam sandığımız için yazdık..Ama şu saatten sonra senlen eyleniyoz:)))))))))
EGETÜRK
08-22-2006, 01:38 PM
hiç uğraşamam en iyisi sen bu basliklardaki eski yazdiklarina bak...
Aybike
08-22-2006, 01:41 PM
Egetürk...
Anlamazki...O ancak şahsına küfür edlirse kızar..
Diğer değerleri yok...Değersiz yani..
Boşver eylenmene bak ablacım..
bacha
08-22-2006, 01:45 PM
OK GUYS.
Hich ispat edemediniz ki sizlere karshi bir shey soyledigimi. Hep blah-blah.. "sen bizi hekaret ettin, sen oyle-boyle sheyler diyosun" blah blah. Ispat!!! :)
Ispat edemedin, git chay ich.
EGETÜRK
08-22-2006, 01:45 PM
ya yok sanki benim tek derdim o aksam aksam tepemi attiriyor eglenilmez bile bunla...
Aybike
08-22-2006, 01:46 PM
Bak egetürk hala anlamamış..Valla kardeşim ben eyleniyom.:)
bacha
08-22-2006, 01:47 PM
ya yok sanki benim tek derdim o aksam aksam tepemi attiriyor eglenilmez bile bunla...
Eger tek dardin olmazsam, ben oguza yazdigim zaman, sesini kes. Nichin bana bi sheyler yaziyorsun, sana bir shey dedigim gibi?
Sonra "bizi turkleri hekaret ettin" diyo agliyorsun, helanki ispatin yok.
bacha
08-22-2006, 02:03 PM
Hich bulamadin ispati, iyi bak, bi shey bulacaksin sizlere hekaret ettigimin ispati gibi. Haliya kadar hep soyledigin sheyler kendi fantazyandi, Aybike hanimde ayni hasteligi var, o hastalig'in adi schizophrenia dir.
EGETÜRK
08-22-2006, 02:10 PM
seninle uğraşmam ama adam olman için uyarırım...İt ürür Kevran yürür hesabı yola devam...İtler de ürümeye devam etsin...
BuyukTuran
08-22-2006, 02:16 PM
Egeturk, nerde herkese hekaret etmishim? Ikki-uch dakika vaktin gider, bol o yeri, ben sizleri hekaret ettigim sheyi, burya paste et, gel bakacagiz nasil hepsinizi hekaret etmishim. :)
ben cevap vermek istedim:
once hakaretler karakterlere gore degisir senin ahlakına gore az once dedigin bazı sheyler gayet normal olabilir o kadar ahlak farkı vardırki aramızda sen onu hiç utanmadan belki onune gelen kıza hatta anana bacına sölersin.Her shey karakterinin olushturdugu ahlakta biter.
umarım anlamıshsındır
bacha
08-22-2006, 02:38 PM
ben cevap vermek istedim:
once hakaretler karakterlere gore degisir senin ahlakına gore az once dedigin bazı sheyler gayet normal olabilir o kadar ahlak farkı vardırki aramızda sen onu hiç utanmadan belki onune gelen kıza hatta anana bacına sölersin.Her shey karakterinin olushturdugu ahlakta biter.
umarım anlamıshsındır
Ana hakkinda konushtugun zaman, kendi praktikindenmi konushtun? Nerden boyle pis fikirler aklina geliyor. Pffffffffff... chok pis insanmishsin.
BuyukTuran
08-22-2006, 02:54 PM
sana karaktersiz dedim ama anlamadın fakat o kadar belli ediyorsunki.
p.s.:yani bacı diyince aklına öyle bir şey gelmiyor simdi tam olarak anladım seni
doranos
08-22-2006, 03:38 PM
Ana hakkinda konushtugun zaman, kendi praktikindenmi konushtun? Nerden boyle pis fikirler aklina geliyor. Pffffffffff... chok pis insanmishsin.
sen insan bile değilsin.
BuyukTuran
08-22-2006, 03:48 PM
ussr nin maymunlarından stalinin bir projesi vardı goriller ve insanları çiftleştirerek ayrı bir tür çıkarmak stalin yüzlerce gönüllü rus kadın buldu ve gorillerle birleştirmeye çalıştı kadınların hepsi öldü ve kimyasal olaylar oldu onun sonucunda bacha çıktı... :D
bacha
08-22-2006, 04:11 PM
ussr nin maymunlarından stalinin bir projesi vardı goriller ve insanları çiftleştirerek ayrı bir tür çıkarmak stalin yüzlerce gönüllü rus kadın buldu ve gorillerle birleştirmeye çalıştı kadınların hepsi öldü ve kimyasal olaylar oldu onun sonucunda bacha çıktı... :D
Ikkinci defa baba analarimi hekaret ediyorsun. Bu da seni anne va baban nasil terbie verdiklerinin dalilidir. Atalar hakkinda kotu bir shey soylemek chok zor degil, ama senin ejdadlarina karshi hich bir sheim yok, varsada kotu bir shey soyleyemem.
BuyukTuran
08-22-2006, 04:21 PM
Ikkinci defa baba analarimi hekaret ediyorsun. Bu da seni anne va baban nasil terbie verdiklerinin dalilidir. Atalar hakkinda kotu bir shey soylemek chok zor degil, ama senin ejdadlarina karshi hich bir sheim yok, varsada kotu bir shey soyleyemem.
benim terbiyemi anlatamam ama beni sinirlendirdiğin için böyle konuştum ban süren bitince tasması çözülmüş it gibi saçma hareketler yaptın fakat aybike ablaya dediğin laf kırılma noktasıydı ben kolay kolay sinirlenme..ama ben senin ne olduğunu anladım hakaretlerimin tümü sanadır anana babana değil ilk mesaj tamamen senin karakterinle ilgiliydi.http://forum.arbuz.com/images/icons/icon8.gif
bacha
08-22-2006, 04:32 PM
benim terbiyemi anlatamam ama beni sinirlendirdiğin için böyle konuştum ban süren bitince tasması çözülmüş it gibi saçma hareketler yaptın fakat aybike ablaya dediğin laf kırılma noktasıydı ben kolay kolay sinirlenme..ama ben senin ne olduğunu anladım hakaretlerimin tümü sanadır anana babana değil ilk mesaj tamamen senin karakterinle ilgiliydi.http://forum.arbuz.com/images/icons/icon8.gif
Hakaret etmek en kolay ish, ama kendi fikrini hakaretsiz, terbieli bir yolla anlatmak ichin biraz kafa gerekiyor. Hakaret ederken, ana ve babalara karshi bir shey soylemekte senin, vse sen gibi insanlarin zaif oldukarini gosteriyor.
BuyukTuran
08-22-2006, 11:27 PM
zaifin kim olduğu biliniyor dikkat edersen ŞEYHİ ni Harnamesindede senden bahsediyor sende ordaki zaif gibi birşeyler olmak istiorsun 2. defa sölüorum senin karaktersizliğin o seviyede ve hakaret kapısını sen açtın burda bi deyim vardır ama sölemiym ondan bu kadar sesim çıkıyor.
BuyukTuran
08-22-2006, 11:30 PM
nedense sana kendi fikrimi anlatırken dikkatli söylemeye dikkat etmiyorum.
p.s.:stalin o projeyi demiryollarını daha çabuk bitirmek için yaptı neden gidip demiryolu yapmıyorsun burda bana boşu boşuna mesaj çektiriyorsun????
EGETÜRK
08-23-2006, 12:29 AM
Ikkinci defa baba analarimi hekaret ediyorsun. Bu da seni anne va baban nasil terbie verdiklerinin dalilidir. Atalar hakkinda kotu bir shey soylemek chok zor degil, ama senin ejdadlarina karshi hich bir sheim yok, varsada kotu bir shey soyleyemem.Bilmiyorsan Söyliyeyim,Senin Atan benim de Atam,tabi gerçekten özbeksen...Ama onlar senin gibi bir oğlana(yada kıza)Ata olmak istemezler idi
OK GUYS.
Hich ispat edemediniz ki sizlere karshi bir shey soyledigimi. Hep blah-blah.. "sen bizi hekaret ettin, sen oyle-boyle sheyler diyosun" blah blah. Ispat!!! :)
Ispat edemedin, git chay ich.
Yırtık dondan çıkmış gibi yine fırlamışssın be kardeşim....
Bu sayfalara ADAM gibi girenlerle forum üyeleri bir problem yaşamazlar.Ben buraya giydirme yapıp sonra ben size ne dedimki modunda takılıyorsan...
Kumda takıl...
Son kez söylüyorum !
Bölümün mikseri olma;)
bacha
08-23-2006, 10:23 AM
Bu sayfalara ADAM gibi girenlerle forum üyeleri bir problem yaşamazlar.Ben buraya giydirme yapıp sonra ben size ne dedimki modunda takılıyorsan...
Kumda takıl...
Son kez söylüyorum !
Bölümün mikseri olma;)
Kumda takıl...
Son kez söylüyorum !
Bölümün mikseri olma;)
Socrates
08-23-2006, 10:32 AM
Bacha sen nerelisin ? Türkistan bölümüne girmendeki amaç nedir ?
Güzellik yarışmasına katılmayı düşünüyormusun ?
bacha
08-23-2006, 10:38 AM
Bacha sen nerelisin ? Türkistan bölümüne girmendeki amaç nedir ?
Güzellik yarışmasına katılmayı düşünüyormusun ?
Socrates, ben uzbekistanliyim. Burya girmemin ikki amaci var. Biri turkchemi iyilashtirmak, Ikkincisi adamlarin fikirlarini okumak, ve eger yanlish fikrse dogrulamak.
Ikkinci sorunu anlamadim.
Socrates
08-23-2006, 10:43 AM
Socrates, ben uzbekistanliyim. Burya girmemin ikki amaci var. Biri turkchemi iyilashtirmak, Ikkincisi adamlarin fikirlarini okumak, ve eger yanlish fikrse dogrulamak.
Ikkinci sorunu anlamadim.
Şöyleki açıklamada bulunayım...
Türkistan bölümüne Özbek kullanıcılardan faal olarak girenlerin sayısı fazla değil.Bunun nedenlerinden biride Özbekçe ve Türkçe arasındaki dil farkınıda sayabiliriz
Türkçeni geliştirmek içinse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
İkinci katılım sebebinde forumda karşıt fikirleri bende severim.Özellikle karşıt fikirlerin çatışması bana büyük keyif verir.belkide forumların kuruluş amacıda budur..
Ama senin yaklaşımını sıcak ve samimi bulmuyorum...
Anlamadığın konu ise ;Türkistan bölümünde en yakışıklı üye 2 oylaması yapılıyor.Sende katılmak istemezmisin ?
bacha
08-23-2006, 10:50 AM
Şöyleki açıklamada bulunayım...
Türkistan bölümüne Özbek kullanıcılardan faal olarak girenlerin sayısı fazla değil.Bunun nedenlerinden biride Özbekçe ve Türkçe arasındaki dil farkınıda sayabiliriz
Türkçeni geliştirmek içinse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
İkinci katılım sebebinde forumda karşıt fikirleri bende severim.Özellikle karşıt fikirlerin çatışması bana büyük keyif verir.belkide forumların kuruluş amacıda budur..
Ama senin yaklaşımını sıcak ve samimi bulmuyorum...
Anlamadığın konu ise ;Türkistan bölümünde en yakışıklı üye 2 oylaması yapılıyor.Sende katılmak istemezmisin ?
Uzbek kullanicilarin sayisi hakkinda dedigin sheylere katiliyorum.
En yakishikli uye hakkinda konushtugumuz zaman, ben buraya oynamaya degil, bashka meksedlerle geliyorum. Kendimi yakishikliyimmi, yo yokmu diye gelsem, o zaman katilacam. ;)
Socrates demish: The best form of government is the government divided into three branches. First branch: folks Second branch: Aristocracy Third branch: King. According to Socrates, the best king, is a philosopher king-himself.
Socrates
08-23-2006, 10:55 AM
Uzbek kullanicilarin sayisi hakkinda dedigin sheylere katiliyorum.
En yakishikli uye hakkinda konushtugumuz zaman, ben buraya oynamaya degil, bashka meksedlerle geliyorum. Kendimi yakishikliyimmi, yo yokmu diye gelsem, o zaman katilacam. ;)
Socrates demish: The best form of government is the government divided into three branches. First branch: folks Second branch: Aristocracy Third branch: King. According to Socrates, the best king, is a philosopher king-himself.
Buradaki düzenlenen güzellik yarışması aslında forumun tansiyonunu düşürmek ve insanları biraz bu Ağustos sıcağında soğuk espirilerle serinletebilmek diye düşünüyorum...
Bu şekilde düzenlenen organizasyonlarında forum katılımcılarının aralarındaki bağı kuvvetlendirdiğine çok kere şahit olmuşumdur...
Neticede ;birbirlerinin yüzünü reel hayatta görmemiş insanların sanal güzelliğe oy vermesi ?
sen yinede katılmak istemezmisin ?
bacha
08-23-2006, 11:01 AM
Buradaki düzenlenen güzellik yarışması aslında forumun tansiyonunu düşürmek ve insanları biraz bu Ağustos sıcağında soğuk espirilerle serinletebilmek diye düşünüyorum...
Bu şekilde düzenlenen organizasyonlarında forum katılımcılarının aralarındaki bağı kuvvetlendirdiğine çok kere şahit olmuşumdur...
Neticede ;birbirlerinin yüzünü reel hayatta görmemiş insanların sanal güzelliğe oy vermesi ?
sen yinede katılmak istemezmisin ?
:) Yok, benim amacim bashka, ve kendi-kendim ichin chok yakishikliyim, bashkalarin yakishikli oldugu, yada benim hakkinda dushuncalariyle bana ne?
Ya sen nichin katilmiyorsun?
Socrates
08-24-2006, 01:33 AM
:) Yok, benim amacim bashka, ve kendi-kendim ichin chok yakishikliyim, bashkalarin yakishikli oldugu, yada benim hakkinda dushuncalariyle bana ne?
Ya sen nichin katilmiyorsun?
Polyana'yı okudunmu :lol:
yarışma konusunda bir ışık görmüş olsaydım kendimde bende katılırdım...Ama malesefki doğu hala karanlık ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.