View Full Version : biz neden bir tane vatan yapmiyoruz !!!
florent
09-07-2005, 01:55 AM
biz türkler neden bir tane büyük develet yapmiyoruz ?
yani birlesmis türk devletler !!! avrupada çin'e kadar bir dev devlet olur ve bundan sonra çok güçlü oloruz !!! nufusumuz 160 millionna yaklasir !!
SUPER BIR DEVLET OLUR !!!
bir millet tek bayrak bütûn turkler !!!
İyi fikir...
Yarın bütün alt yapı hazırlıklarını bitirim,en geç cuma günü hayata geçiririz :lol:
Scofield
09-07-2005, 02:13 AM
evet mesela ben de baskan busha sms yolliyim "hem iliskileri bitiriyoruz" diyeyim, sonra da Putine durumu cep telfonu ile bildireyim...ondan sonra kazak kirgiz azeri ozbek liderlerle telekonferans yapalim.
en sonunda da recep tayyibi arayip "alo orgeneral ozkok ile gorustum, karar verdik seni amerikaya yollayacaz, onun icin derhal istifa et" diyecem. soz bak! :lol:
bu fikir cok iyi oldu aklima gelmemisti dogrusu
Qarama
09-07-2005, 02:40 AM
biz önce türkiye vatanda$i olarak insanlarimi egitmemiz (okuma yazma bilgisahibi yapmak) lazim, cahillik cok tehlikeli.
Türkiyede olan her müslümana Islami daha cok ve daha iyi anlatmamiz lazim, zaten gercek bir müslümanda kötü fikirler olmaz insanlik ön planda olur!
sonra ekonomimiz iyi sabit ve düzenli olmasi lazim.
Ha bunlarin hepsi öbür türkij devletlerde yapsa birle$memiz olur. Bir Avrupa birligi gibi bir$ey olur, ama tek bir devlet bence hemen hemen imkansiz kactane türkij lehceleri var ve cogu tek rusca dilin sayesinde birbirigle anla$abiliyorlar.
Ve orta asya devletlerin icinde ruslar ve ba$ka müslüman olmayan halklar var onlar ne olcak?
hmm $imdilik bukadar aklima gelen :)
Seckjin Khan
09-07-2005, 03:10 AM
Ya tamam dalgayı bırakın :D
Daha önce bu konuyu gündeme geirmiştik ;)keşke olsa ama İşin özü böyle bir oluşuma kimse izin vermez...
Ben ortaokul,lise veya Asker arkadaşlarım ile bir yerde karışılaşıp oturup sohbete başladığım zaman konu ister istemez hep o dönemlere gidiyor...
Paylaşılan hep hatıralar oluyor:rolleyes:
Seckjin Khan
09-07-2005, 03:15 AM
az önce kimse izin vermez demiştim ya fikrimi değiştiriyorum Bu Türk Devletlerin Meclis'leri karar alsa kimseye bok yemek düşmez
Colpan
09-07-2005, 08:10 AM
Böyle bir birlik hayal değildir. Orta vadede oluşacaktır. Dil birliği de zamanla oluşur, meraklanmayın. Ama ilk iş ticari bir birlik kurmaktır. Daha sonra da aynı ABC kullanılmalıdır. Gerisi zaten zamanla gelir.
Marg'iloniy
09-07-2005, 08:16 AM
İyi fikir...
Yarın bütün alt yapı hazırlıklarını bitirim,en geç cuma günü hayata geçiririz :lol:
cok guzel .
vatandaslik icin kime basvurmamzi gerekir ? :D
cok guzel .
2 FOTO
1 ADET NÜFUS CÜZDAN SURETİ
1 ADET İKAMETGAH SENEDİ
SAVCILIK İYİ HAL KAĞIDI
2000 $ KIRTASİYE MASRAFLARI İLE..
BAŞVURULAR ŞAHSEN KABUL EDELİR :lol:
Marg'iloniy
09-07-2005, 08:23 AM
Böyle bir birlik hayal değildir. Orta vadede oluşacaktır. Dil birliği de zamanla oluşur, meraklanmayın. Ama ilk iş ticari bir birlik kurmaktır. Daha sonra da aynı ABC kullanılmalıdır. Gerisi zaten zamanla gelir.
evet, tum dunya birlesmeyi tercih ediyor. avrupadeki devletler zaten birlastilar. bizim turkler niye buna el vermiyorlar, veya disridan butun istemeyan gucler bi seylermi yapiyor?
en once ticari iliskidir, mesela su an ozbek - turk iliskileri simdiki durumunden pek daha yuksek seviyede olabilirdi, ama, sozlesemiyorlar, iste ...
Torcoman
09-07-2005, 09:55 AM
yani birlesmis türk devletler !!! avrupada çin'e kadar bir dev devlet olur ve bundan sonra çok güçlü oloruz !!! nufusumuz 160 millionna yaklasir !!
haklısın florent,
ama bu fikri düşünenler fazla yok ne yazıkki, biz de bu düşünceyi benimsemiş insanları bulmak için buraya gelmiştik ama ne yazıkki fazla kimse bulamadık, yanlızca büyük bir hayal kırıklığı yaşadık
Scofield
09-07-2005, 10:01 AM
benim dusuncem dil konusunda ingilizce ve ruscadan, hatta arapcadan da arinmis Turkce kullanmak, ve denetimde tutmak. kesinlikle yabanci kelimelerin girisini engellemek ruya gibi geliyor bana :P
asena
09-07-2005, 10:06 AM
Turan'i arzu ediyoruz da,"Turan" kriterlerine uygun insanlar lazim degil mi?Turk olacak+Turkluguyle gurur duyacak+Dilegi Turk olacak.
Ilk madde tamam da gerisine sahip fazla kisi yok.Once kisilere o bilinci asilmamiz gerekiyor.Turan Turan diye bagira bagira gelenler genelde 2-3 mesajdan sonra gidiyorlar.Insallah sen de bizim gibi dayanabilenlerden olursun.lakin pek o kadar da hos karsilanmayacagin kesin.
Torcoman
09-07-2005, 10:10 AM
evet, Turandan az biraz bahsettiğimde özbekler beni hitler ilan etti birden:D
aykız
09-07-2005, 03:11 PM
cok guzel .
Bana.....................
dervish
09-07-2005, 11:49 PM
Bana.....................
Hayir ben vercegim vatandasligi. Arkadaslar bana cepten ulasabilirsiniz. 05350316969
kurshad
09-08-2005, 02:16 AM
2 FOTO
1 ADET NÜFUS CÜZDAN SURETİ
1 ADET İKAMETGAH SENEDİ
SAVCILIK İYİ HAL KAĞIDI
2000 $ KIRTASİYE MASRAFLARI İLE..
BAŞVURULAR ŞAHSEN KABUL EDELİR :lol:
ben vatandasligi 500 USD' a veriyorum.. Gel Vatandaaaaas geel , damping var dampiiiiiing
Nufus cuzdani, ikametgah , iyi hal kagidi istemez, bastir 500 uSD'i al vatandasligi..
Aybike, asena, colpan ve turcoman'a ozel sinif vatandaslik. safkan, su katilmamis turkluk kagidi . tabii 200 usd extra masrafini hemen bastirmak sartiyla.
Verdik bayraklik kumasi terziye, iyisinden 2 metre bayrak dikecek bizlere. Hayirli olsun forum alemine..
Scofield
09-08-2005, 03:57 AM
rusyada birkac bin usd'ye vatandaslik veriyolar kardes... =)) ciddi ciddi...
YA ARKADAŞLAR KİMSE ALIMMASIN GÜCENMESİN AMA ORTA ASYADAKİ SOYDAŞLARIMIZ KAZAKİSTAN FİLAN OLSUN RUSYAYI BİZDEN DAHA YAKIN GÖRÜYORLAR BUNA BEN ANLAM VEREMİYORUM NEDEN BİR OLMUYORUZ,NEDEN TİCARİ BAĞLARI GÜÇLENDİRMİYORUZ,BİZDE SUC VAR ASLINDA ŞUANKİ HÜKÜMET MALESF ARAPLARA DAHA YAKINLAR ARKADAŞ NE OLURSA OLSUN ARAPLARA GİDİLİYOR,ZATEN HÜKÜMETTE ARAP ZİYNİYETLİ DEVŞİRMEDİR.
BİR OLALIM!!!İRİ OLALIM!!!
HACI BEKTAŞ VELİ
Ahde Vefa
09-08-2005, 05:30 AM
İyi fikir...
Vuhahahaha:lol:
kurtbilal1985
09-08-2005, 06:59 AM
Turan'i arzu ediyoruz da,"Turan" kriterlerine uygun insanlar lazim degil mi?Turk olacak+Turkluguyle gurur duyacak+Dilegi Turk olacak.
Ilk madde tamam da gerisine sahip fazla kisi yok.Once kisilere o bilinci asilmamiz gerekiyor.Turan Turan diye bagira bagira gelenler genelde 2-3 mesajdan sonra gidiyorlar.Insallah sen de bizim gibi dayanabilenlerden olursun.lakin pek o kadar da hos karsilanmayacagin kesin.
benim anne annem arapmis. sence ben turan kriterlerine uyuyormuyum, her ne kadar kendimi %100 türk gibi hissediyorsamda yinede kanimda %25 arap kani var. baskin kan olarak acaba turan kriterlerine uygun düsermiyim asena hanim? araniza benide alirmisiniz?
birde turan turan diye gelenler (tamamina yakin türkiye türkü, nedense aralarinda hic özbek göremedimi) 2-3 mesajdan sonra gitmiyorlar aksine buranin abonesi oluyorlar. onlarla irkciligin, kafatasciligin iyi bir sey olmadigini tartisa tartisa artik yorulduk. nerdeyse ben cekip gidecegim. ne kadar tartissakta dönüp dolasip yine ayni yere geldigimiz asikar.
aykız
09-08-2005, 08:08 AM
benim anne annem arapmis. sence ben turan kriterlerine uyuyormuyum, her ne kadar kendimi %100 türk gibi hissediyorsamda yinede kanimda %25 arap kani var. baskin kan olarak acaba turan kriterlerine uygun düsermiyim asena hanim? araniza benide alirmisiniz?
birde turan turan diye gelenler (tamamina yakin türkiye türkü, nedense aralarinda hic özbek göremedimi) 2-3 mesajdan sonra gitmiyorlar aksine buranin abonesi oluyorlar. onlarla irkciligin, kafatasciligin iyi bir sey olmadigini tartisa tartisa artik yorulduk. nerdeyse ben cekip gidecegim. ne kadar tartissakta dönüp dolasip yine ayni yere geldigimiz asikar.
Ne olursan ol geeeeeeeeeeeeeeeeel...bizde geri çevirmek yok abiler..
bak 500 dolarda vatandaşlık veriliyor nasıl olsa..Promosyonda var..heheheh sen gel..:rolleyes:
Ayrıca burada kafatasçı mı var...varsa ben niye bilmiyom..Sen anlamak istemiyorsun bilal..Neden biliyonmu..Kanında ki arab olan %25 lik bölüm seni
şüpheci ve korkak yapmış ablacım..Eğer kendini yüzde yüz türk hissetseydin (Dediğin gibi)Bizi şıp diye anlardın..Kimse kafatascı değil burada..Irkçıyız çoğumuz ve ayrıca içimizde özbekte çoktur merak etme..Türk, türkten korkmaz..:lol: Biz kimseyi asıp kesmeyeceğiz..Öldürmeyeceğiz...Öyle pis düşüncelerimiz yok bizim...
aykız
09-08-2005, 08:11 AM
ben vatandasligi 500 USD' a veriyorum.. Gel Vatandaaaaas geel , damping var dampiiiiiing
Nufus cuzdani, ikametgah , iyi hal kagidi istemez, bastir 500 uSD'i al vatandasligi..
Aybike, asena, colpan ve turcoman'a ozel sinif vatandaslik. safkan, su katilmamis turkluk kagidi . tabii 200 usd extra masrafini hemen bastirmak sartiyla.
Verdik bayraklik kumasi terziye, iyisinden 2 metre bayrak dikecek bizlere. Hayirli olsun forum alemine..
Niye dolar be..Türk vatanı olmayacakmı bu?O zaman TL olsun...
Ben tl vercem ister kabul et ister etme...Alla Alla yav...Bide valla promosyon yoksa gelmem...Ütü isterim yanında
aykız
09-08-2005, 08:12 AM
Hayir ben vercegim vatandasligi. Arkadaslar bana cepten ulasabilirsiniz. 05350316969
hadi be...Kandırma milleti...Bikerem ben baştan iç işleri bakanıyım sana noluyor..Önce ben yicem pardon hizmet etcem..kayboooooooooool
asena
09-08-2005, 11:36 AM
o telefon numarasina dikkat eden oldu mu?
asena
09-08-2005, 12:38 PM
valla ben bisey diyemeyecegim.dememem daha iyi.+bizlerin kistasi,her ne kadar cok kisi sevmese bile,3.kusaktan itibaren turk olundugudur.sen 3.kusaksin.
+aykizin yazdigini pek iyi okumamissin sanirim. "bak 500 dolarda vatandaşlık veriliyor nasıl olsa"
aykız
09-09-2005, 04:39 AM
o telefon numarasina dikkat eden oldu mu?
dikkat etmedim bişey mi var numarada?
dikkat etmedim bişey mi var numarada?
Aradığınız numaraya ulaşılamıyor...Forum kullanıcısının küçükken inşaata topu kaçmış :lol:
asena
09-09-2005, 05:02 AM
telefon numarasindaki numaralari ayri ayri degerlendirin. 31 69 69
hic hos bir espiri degil.
aykız
09-09-2005, 05:26 AM
Aradığınız numaraya ulaşılamıyor...Forum kullanıcısının küçükken inşaata topu kaçmış :lol:
Hahahahahahahah ......Vah bacım vah..kız sazanmı oldun?
Çok güldüm vallahi:lol:
Yazan kim bilmiyonmu onda gerçek no verecek yusuf varmıki?:lol:
dervish
09-09-2005, 06:47 AM
Hahahahahahahah ......Vah bacım vah..kız sazanmı oldun?
Çok güldüm vallahi:lol:
Yazan kim bilmiyonmu onda gerçek no verecek yusuf varmıki?:lol:
Arkadaslar hakkimda yurutulen karalama kampanyalarina sakin kanmayin. Size aninda vatandaslik hizmetini verebilmek icin, akilda kalici ve numaralarin en guzelini alabilmek icin Turkcell'e cok para doktum ama para dedigin nedir ki yeter ki siz mutlu olun.
Kontorlu hat aldim cunku vatandasa daha iyi hizmet verebilmek icin duzenledigimiz kontor at kampanyalarinda da yine numaralarin en yakisiklisi olan bu numarayi kullanacagim. Birde ogrenci milletine kontorlu hattin numarasi daha bir sicak gelir.
(Kusura bakmayin aradiginizda ulasamayabilirsiniz cunku daha birlik devleti kuramadik)
aykız
09-09-2005, 01:11 PM
Arkadaslar hakkimda yurutulen karalama kampanyalarina sakin kanmayin. Size aninda vatandaslik hizmetini verebilmek icin, akilda kalici ve numaralarin en guzelini alabilmek icin Turkcell'e cok para doktum ama para dedigin nedir ki yeter ki siz mutlu olun.
Kontorlu hat aldim cunku vatandasa daha iyi hizmet verebilmek icin duzenledigimiz kontor at kampanyalarinda da yine numaralarin en yakisiklisi olan bu numarayi kullanacagim. Birde ogrenci milletine kontorlu hattin numarasi daha bir sicak gelir.
(Kusura bakmayin aradiginizda ulasamayabilirsiniz cunku daha birlik devleti kuramadik)
:lol: :lol: :lol: ...........................Öğrenciye indirim yokmu?
ASENA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ HOŞ Bİ ESPİRİ DEĞİL TÜRKÇÜLÜK BUKADAR BASİT DEĞİL ARKADAŞLAR.
Bilge_Kagan
09-10-2005, 04:39 AM
Burasi "Turkcu" forumu degil "TURK". "dervish" de "Turkcu" degil, burasi Turkculere ozel bir yer degil her ne kadar son zamanlarda buna benzer bir hal almaya basladiysa da.
asena
09-10-2005, 04:43 AM
Burasi "Turkcu" forumu degil "TURK". "dervish" de "Turkcu" degil, burasi Turkculere ozel bir yer degil her ne kadar son zamanlarda buna benzer bir hal almaya basladiysa da.
kesinlikle haklisin.
Ancak baslikta bir birlesik Turk devletlerinden bahsediliyor.Bu bir Turkculuk ulkusudur.
Buna cevap verirken 31 li 69 lu rakamlari vermek Turkculuge bir hakarettir bana gore.
kesinlikle haklisin.
Ancak baslikta bir birlesik Turk devletlerinden bahsediliyor.Bu bir Turkculuk ulkusudur.
Buna cevap verirken 31 li 69 lu rakamlari vermek Turkculuge bir hakarettir bana gore.
Sepete bakınca bi tarafta elmalar diğer tarafta armutlar duruyor ve biz yine eskisi gibi bunları biribirine karıştırıp olayı havuz sorusuna çevirmeye çalışıyoruz...:lol:
Başlık ne kadar ciddi bir başlık ise topic içeriği bir o kadar ciddiyetten uzak bir içerik...
dervish'in yaptığı espiri ben babında komik bir espiriysede forumda benim dışımda özellikle bayan arkadaşlarımında olduğu düşünülürse bir okadar yakışıksız bir espiri...
Son final bölümü ise ; şu telefon numarası işini kaşıma modunda olmasaydınız,kimse ciddiye alıp cevap yazamayacak ve satır aralarında kaybolup gidecekti...
Editör:cool:
asena
09-10-2005, 04:57 AM
Basligin ciddiyetinin yaninda,yeni bir konu,hic gun isigina cikmamis bir fikir gibi gosterilmesi belki ciddiyetten uzak olunmasina sebeptir.
peki satir aralarinda kalsin,ama bu baslik altindaki kasima modunda olanlari,destekleyenleri de gormus durumundayim.Onlarin hatasini da "kasimayanlar"in kaldirmasi gerekmiyor degil mi Oguz abicim?
Basligin ciddiyetinin yaninda,yeni bir konu,hic gun isigina cikmamis bir fikir gibi gosterilmesi belki ciddiyetten uzak olunmasina sebeptir.
peki satir aralarinda kalsin,ama bu baslik altindaki kasima modunda olanlari,destekleyenleri de gormus durumundayim.Onlarin hatasini da "kasimayanlar"in kaldirmasi gerekmiyor degil mi Oguz abicim?
Bacım ben Eskimo olacağım :rolleyes:
asena
09-10-2005, 05:03 AM
Ah abi ben de yazacam ama iste kasima moduna girmis olurum.
sen anlarsin.
ipucu: :grnjstr:
Ah abi ben de yazacam ama iste kasima moduna girmis olurum.
sen anlarsin.
ipucu: :grnjstr:
Kötü emellerine beni alet etmeye kalkıyorsan bacım sonu kötü olur bilesin :evil:
aykız
09-10-2005, 11:08 AM
ASENA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ HOŞ Bİ ESPİRİ DEĞİL TÜRKÇÜLÜK BUKADAR BASİT DEĞİL ARKADAŞLAR.
Benim aklıma bu hiç gelmemişti..Ama çok üzüldüm..Bana bu derviş olacak adam bir daha islamdan bahsetmesin..Adını bile anmasın terbiyesiz.
Ahde Vefa
09-11-2005, 01:34 AM
Bence bir tane vatan yapmayalım, illede bu kitapsız Türkler ile aynı vatanda mı yaşacağız? Gitsinler tuva'ya muva'ya falan filan orada şaman olsunlar, beni rahat bıraksınlar.
asena
09-11-2005, 04:13 AM
Benim icin onemli degil.Yeter ki insanlarin dinine karismasinlar.sonradan saman olmus,dinsiz olmus beni irgalamaz.satanist olursa is degisir.katil olurum kesinlikle o zaman.
Scofield
09-11-2005, 05:16 AM
arkadaslar kizmayin ama sanirim sakanin dozunu koruyup konuyu ciddiyätle tartismaya baslayalim derim
abdulkerim
09-11-2005, 05:54 AM
arkadaslar kizmayin ama sanirim sakanin dozunu koruyup konuyu ciddiyätle tartismaya baslayalim derim
Sana katiliyorum
Bu forum iki uc ay once ciddi bir forumdu guzel konular konusuluyordu hos tartısmalar vardi. Hergecen gun daha lacka absut basliklar ve bos bos konusmalar cogaldi. hatta gecenlerde adult bir baslik bile acilmisti...
Bence forum yavas yavas ciddiyetini kaybediyor foruma girenlerde azaldi bakiyorum online uye 3-5 kisi hergun boyle.
Neler oluyor yahuuuuuuu
Ahde Vefa
09-11-2005, 08:00 AM
Benim icin onemli degil.Yeter ki insanlarin dinine karismasinlar.sonradan saman olmus,dinsiz olmus beni irgalamaz.satanist olursa is degisir.katil olurum kesinlikle o zaman.
Satanist olsun şamanist olsun ateist olsun, hepsi kitapsız, yani imansız, yani kafasız.
Yaaa şamanist türkleri çok merak ediyorum.... önceden Islâm yoktu... şimdi dînlerin dîn'i geldi, öküzler hâlâ cinler'e falan filan inanıyorlar...
Fi emanillah
asena
09-11-2005, 08:14 AM
Eski Turkler samanist degil,Gok Tanri dinine inaniyorlardi.
Hristiyanlar mesela o zaman,kitaplilar mi sence islama gore?Hristiyanliktaki 3 tanri olayini hadi tamam insanlar sembollestirmisler ama tum Incillerde herseyden once Tanri'nin oldugu,sonra Isa(onlarin tabiri bana gore Hz.Isa)'yi yarattigi,sonra da ikisi birlikte uzayi,dunyayi vs yardimlasa yarattigi yazilir.Ve Incil'e gore Tanri,Isa'yi yeryuzune insan kiliginda gonderip duzlettirmek istemis dunyayi.Dondugunde de Tanri Kralligini ona birakacakmis.Bize gore Allah'in kimsenin yardimina ihtiyaci yoktur.Kralligi da yoktur.Bu benzetmeler bizlere cok daha ters duser.
Yani kitapli dedikleriniz bunalar inaniyor,samanist dediginiz ama gercekte Gok Tanriya inanan Turkler ise tek bir tanri olan Gok Tanri'ya inaniyorken kitapsiz mi oluyor?
Benim icin hala hic onemli degil.Hepsi kardesimdir.Muslumani,hristiyani,musevisi(yahudi degil),Gok Tanri'ya inanani hatta ateisti.Ama dersin ki evlilik,ateistle evlenmem ama dedigim gibi toplumun iliskileri evlilikle sinirli degildir.Benim komsum ateist olsun,ama benim dinime karismasin,Turk olsun,vatanini sevsin,kardesimdir.is arkadasim gok Tanri'ya inansin,Turk olsun,dinime karismasin,kardesimdir.Cocugumun(ilerde olunca) en iyi arkadasi hristiyandir.anasi babasi Turktur,dinine karismaz,benim icin sorun yoktur.
Ama sehrin disinda,hic tanimadigim bir Turk satanisttir.O benim dusmanimdir.
Ahde Vefa
09-11-2005, 09:00 AM
Ama sehrin disinda,hic tanimadigim bir Turk satanisttir.O benim dusmanimdir.
dîn'e değer veriyorsun demekki, helal olsun.
asena
09-11-2005, 09:09 AM
Zaten dine saygi duymasam,gayrimuslimlere kucak acmazdim.
Satanistlik,kotu oldugu bilinen seytana tapmak ise,o insandan hersey kotuluk beklenir.Satanizmin kurallari son yuzyilin Lavey'in satanizminden ibaret olmayip(10 emri degistiren bir salaktan baska bisey degildir lavey),her turlu ahlaksizligin kabul edildigi,sadece hristiyanlik karsiti maskesi altinda istedigi gunahi isleyebilme ozgurlugudur.Ateist insan en azindan gunaha inanmasa da kendi ideallerine inanir ve kurallarina uyar.Ama satanistin toplumda bir sureklilik kazanmasina imkan yoktur.
abdulkerim
09-11-2005, 12:21 PM
Satanist olsun şamanist olsun ateist olsun, hepsi kitapsız, yani imansız, yani kafasız.
Yaaa şamanist türkleri çok merak ediyorum.... önceden Islâm yoktu... şimdi dînlerin dîn'i geldi, öküzler hâlâ cinler'e falan filan inanıyorlar...
Fi emanillah
Anladigim kadari ile dine inancin var ama Kuranda var oldugu acik bir sekilde belirtilen cinlere inanmiyorsun ve inananlara da öküz diyorsun.......... O zaman butun islam alemi de sana gore okuz oluyor..........Konularda yazdigin seylerin ne ifade ettigine daha dikkat etmelisin........
Sen gercekten boyle dusunuyorsan hic kurani okumamissin yahuuuuu
Uzbekistan2010
09-11-2005, 12:46 PM
:lol: :lol: :lol:
:multi: paylashmak guzeldir
dervish
09-12-2005, 02:52 AM
:lol: :lol: :lol: ...........................Öğrenciye indirim yokmu?
Ogrencilere oyle bi guzel indirecegiz ki. Hele bi birlik olsun.
dervish
09-12-2005, 03:09 AM
Kazi ceviriyoruz ki yanmasin
aykız
09-12-2005, 11:40 AM
Ogrencilere oyle bi guzel indirecegiz ki. Hele bi birlik olsun.
O senin bahsettiğin indirme bindirme hareketini biz çok iyi yaparız..Ruhun bile duymaz..Duymuyorda....Bak bi eminmisin kendinden bir kontrole git istersen..
çevrende bizden çoooook...İndirmeye beklerken hehehehheeh.....:lol:
Amaniiiiin ne zaman olmuş demede....
Ahde Vefa
09-12-2005, 11:46 AM
Anladigim kadari ile dine inancin var ama Kuranda var oldugu acik bir sekilde belirtilen cinlere inanmiyorsun ve inananlara da öküz diyorsun.......... O zaman butun islam alemi de sana gore okuz oluyor..........Konularda yazdigin seylerin ne ifade ettigine daha dikkat etmelisin........
Sen gercekten boyle dusunuyorsan hic kurani okumamissin yahuuuuu
yanlış anladın, inanmadığımı söylemedimki..
abdulkerim
09-12-2005, 03:22 PM
yanlış anladın, inanmadığımı söylemedimki..
İnananlara okuz demissin yahuuuuu.
Hem inaniyorsun hem inananlara okuz diyorsun walla ben birsey anlayamadim.
Anlayan varmi? yahuuu
Torcoman
09-12-2005, 04:24 PM
Bence bir tane vatan yapmayalım, illede bu kitapsız Türkler ile aynı vatanda mı yaşacağız? Gitsinler tuva'ya muva'ya falan filan orada şaman olsunlar, beni rahat bıraksınlar.
kardeş
ya anlayamıyorsun yada anlamak istemiyorsun,
kim nasıl olurda Islamı bırakıp başka bir dine geçsin, hiç rastladınmı böyle birine?
ama günümüzde Türklüğünü kaybeden ve şer güçlerine geçen o kadar çok insan varki
senden biraz daha geniş düşünmeni öneririm.
Islam hiçbir zaman güç kaybetmez, ama ülkemizi o.ç kürtlere ve avrupalılardan oluşan ittifaka vermek üzereyiz
yavaş yavaş uyanıyoruz ama Türkiyede yaşayan senin gibi aşırı dinci çevreler neden bize katılmıyor, işte bunu aklım almıyor, acaba bir kürt gibi kıro bir şekilde mi yaşamak istiyorlar yoksa bir avrupalı domuz gibi mi?
bence özümüze yani orta asyaya dönmeliyiz, tabi örf ve adetlerimizi, dinimizi kaybetmemeyi başarırsak
Torcoman
09-12-2005, 04:31 PM
dîn'e değer veriyorsun demekki, helal olsun.
hepimiz dine önem veriyoruz
Kemalist'ide
Yenilikçisi'de
Aydını'da
Laik'çiside
Devletçi'side
Ordu'suda
Irkçı'sıda
Milliyetçi'side
hepimiz dinin olmadığı yerlerde neler olduğunu/olabileceğini çok iyi biliyoruz.
tehdit altında olan IRKIMIZ, işte en iyi de bunu biliyoruz
cool-gafur
09-12-2005, 04:36 PM
I feel sorry for you.ti obidilsa?
kurtbilal1985
09-13-2005, 11:19 AM
asena ben burdaki espiriyi anlamadim. hadi 31 i anladik ama 69 un ne oldugunu inaninki anlamadim. sadece sunu anladim, iyi birsey degil. yenilirmi, icilirmi, komik bir seymidir, sicakmi soguk mu? vs...
mümkünse aciklama yaparmisiniz?
asena
09-13-2005, 11:21 AM
www.google.com.tr (http://www.google.com.tr)
burada 69 yaz,anlarsin,tabii ki gercekten bilmedigini dusunursek.(sanmiyorum)
kurtbilal1985
09-13-2005, 11:29 AM
www.google.com.tr (http://www.google.com.tr/)
burada 69 yaz,anlarsin,tabii ki gercekten bilmedigini dusunursek.(sanmiyorum)
sana neden yalan söyliyeyim ki? galiba sadece türkiyeye özgü bir espiri. dedigin gibi google arama motoruna baktim, yaklasik 172 milyon tane sonuc cikti. coguda ingilizceydi, ingilizcem olmadigi icin anliyamadim. almanca google ye baktim yine sonuc yok. yahu bu kadar esrarengiz birsey mi bu 69? cokmu ayip? utanilacak kadar kötümü?
herneyse aciklamazsaniz aciklamayin caniniz sagolsun.
ba kubah
09-13-2005, 11:30 AM
@kurtbilal, birbiriyle cinsel münasebet kuran iki çiftin bu münasebet esnasında birbirleriyle etkileşmeleri için 6-9 rakamları gibi konuşlanmasına 69 deniliyor.Umarım bu açıklamayla forum kurallarını çiğnemedim, umarım küçük yaştaki izleyicileri ( :shock: ) monitöre kilitlemedim.Saygı bizden efendim.
Prof. Dr. Ba Kubah :D
Kaplan
09-13-2005, 12:37 PM
Benim merak ettiğim, Orta Asya'daki Türk Cumhuriyetleri bizimle mi ilişkiler kurmak istemiyor yoksa biz mi istemiyoruz?
Türk Birliği ütopya değildir. Tüm Türkçülerin, ırkçıların hayalidir bütün Türkler'in aynı vatanda yaşaması, aynı ekmeği paylaşması. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK de bunun için çabalayan insanlardandır. Bu konuda bizimle dalga geçen bütün insanlar yanıldıklarını göreceklerdir.
asena
09-13-2005, 12:45 PM
Kaplan,uzun lafin kisasi,aylardir bu forumdayim,bir Turkcu olarak gozlemledigim,Turkiye Turklerinin buyuk bir kismi Turani istiyor,bazi (dedigim gibi bazi) ,Ozbek kardeslerimiz ise Turan'i "Turkiye yoneten ulke olacak" fobisiyle istemiyor,yani buyuk agabey istemiyorlar(nasil boyle bir kaniya vardiklarini da anlamadim henuz),onun yerine Rusya'yi kardes gormek istiyorlar.Bu dusunceye sahip Ozbek kardeslerimizin de bir kismi,ulu onderimiz Ataturk'u din dusmani(bunu sadece turkistan degil,ozbek forumun genelindeki tartsimalardan gorebilirsin),diktator gostererek,bizlerin Ermenilere soykirim uyguladigimizi one surerek,Kurtlere kotu(?) davrandigimiza datanarak bizlerin degerlerinde yanilmalar oldugunu dusunuyorlar.Zaten Turan,Turklerin birligi olacagi icin,bazi Ozbek kardeslerimiz,Ozbekistan'da yasayan Tacikleri ve Ruslari cok sevdikleri,kardes gordukleri icin bu birligin yuruyemeyecegini dusunuyorlar.
rudnic
09-13-2005, 03:23 PM
Ben Özbeğim.Turana filan gerek yok.Böyle hayal kurmak güzel şey tabiki.Kimsede karışamaz.Ama mantıklı olmak,gerçekçi olmak daha bir güzel şey.Bence.Kalpler bir olsun.Bırakın diger birlikleri.
Yaptırmazlar, ve şu ana kadar yapılanlarada siz zarar verirsiniz böyle fikirlerle.
kurtbilal1985
09-13-2005, 08:20 PM
@kurtbilal, birbiriyle cinsel münasebet kuran iki çiftin bu münasebet esnasında birbirleriyle etkileşmeleri için 6-9 rakamları gibi konuşlanmasına 69 deniliyor.Umarım bu açıklamayla forum kurallarını çiğnemedim, umarım küçük yaştaki izleyicileri ( :shock: ) monitöre kilitlemedim.Saygı bizden efendim.
ba kubah, tesekkürederim kardesim. azicik anlamaya basladim, ama yinede anlamadim. en azindan cinsellikle oldugunu anladim. senin tam detayli anlatmaman, asenada, herhalde anlatmaya utandigina göre! sanirim biraz sapikca birsey olmali!
neyse, burda anlatacak bir kisi varsa oda DERWISH dir.
burada herkes bu olayi bildigine göre, kadinli-erkekli, evli-bekar, ben kendimi cahil hissetmeye basladim.
Bilal sen Almanyada yetişmedinmi oğlum?
6 'yı kadın 9'uzuda erkek olarak düşün..Birleşmede bir pozizyondur
(Acaba haydar dümene mi yazdırsaydık Şimdi bunlar bana haydariye filan der töbe töbe affet allahım oğul öğretiyoz):lol:
Kız asena nerden söyledin bunu ben bile anlamamıştım..Pis derviş nolcek
Bilal şimdi eline kağıdı kalemi aldı...
Büyük bir altı rakamı çizdi sonrada yanına büyük bir 9 rakamı...
Sonra aybikenin yazdıklarını bi kere daha okudu sonrasındada beklemeye başladı,bakalım bu filmin sonu nasıl bitcek :lol:
dervish
09-14-2005, 08:31 AM
(Acaba haydar dümene mi yazdırsaydık Şimdi bunlar bana haydariye filan der töbe töbe affet allahım oğul öğretiyoz):lol:
Neden 6 kadin 9 erkek ki?
abdulkerim
09-14-2005, 01:45 PM
Bu siteyi de acaip bir site yaptilar yahuuuuu :shock: :shock: :shock:
6 --9 falan filan kadinla erkegin birlesmesi... yakinda baska biseylerde tarif edecekler tobe tobe...
ba kubah
09-14-2005, 02:22 PM
sanirim biraz sapikca birsey olmali!
sapıkça ve hayvani.çiftler birbirlerinin mahrem yerlerini iğrenç bir şekilde çok afedersiniz yalıyorlar.(daha açık nasıl ifade edeyim)
aynı çift, bu rezil birleşimden sonra birbirlerini öperler bir de.
herneyse, bu başlık gördüğüm en saçma sapan ve seviyesiz diyalogları barındırıyor
Torcoman
09-14-2005, 02:54 PM
way baboom vay
neler varmış haberim yok,
o zaman bu ne oluyor
üç-dört basamaklı sayı yazınca katliam yapmış oluyorum o zaman
sizin yüzünüzden bir daha rakam kullanmayacağım:shock:
Torcoman
09-14-2005, 02:59 PM
Bu siteyi de acaip bir site yaptilar yahuuuuu :shock: :shock: :shock:
6 --9 falan filan kadinla erkegin birlesmesi... yakinda baska biseylerde tarif edecekler tobe tobe...
kızacak bir şey yok, iki tane masum sayının aralarındaki nacizane ilişkilerinden bahsediyoruz, kimseye zararı yok
bırak 6 yı 9 u istediklerini yapsınlar, biz karışmayalım, onları yıllarca abaküslerde,hesap makinelerinde hapsettik durduk, artık özgür olsunlar..
ama tabiki ilişkileri ciddiyete binmemele, yoksa ne olu öyle? al san yeni bir sayı...
altı yedi yemedi sekiz dokuz
değilmi?
eyüzübillihaşeytaniracim
Kaplan
09-14-2005, 03:23 PM
Tööööööbeeeee!!! :D
kurtbilal1985
09-14-2005, 10:01 PM
ablacigim, almanyada bana bunu mu ögretiyorlar! ben ne bileyim bunun böyle oldugunu. aslinda cok saf bir insanim ben. senin bu yaziyi yazdigindan beri kadini 6 erkegi 9 gibi düsünüyorum, ama yine cikartamadim. kadinin 6 olmasi icin bacaklarini öne dogru yuvarlamasi, erkegin 9 olmasi icin basini göbegine kadar getirmesi gerekiyordu. düsünüyorum, düsünüyorum, bu sekilde bir birlesme olmaz, neyse be-kubah imdada yetistide isin detayini acikladi. ama abla sizlere karsida rezil oldum böyle safca, ve sapikca bir soru sordugum icin.
Bilal şimdi eline kağıdı kalemi aldı...
Büyük bir altı rakamı çizdi sonrada yanına büyük bir 9 rakamı...
Sonra aybikenin yazdıklarını bi kere daha okudu sonrasındada beklemeye başladı,bakalım bu filmin sonu nasıl bitcek :lol:
oguz abi, sana filmin sonunu söyliyeyim. benimkine msn de bunu anlattim, 69 un ne oldugunu elimden geldigince anlatmaya calistim, kiz neredeyse agzima micacakti! ( herhalde kendisiyle böyle bir sey yapmak istedigimi düsündü ). film simdilik koptu. dedimki "suc valla bende degil, bütün suc derwiscle konuyu derinlestiren asena da" dedim.!! ama benim masum oldugumu herhalde bu yazilari ona okuttuktan sonra anlar.
sapıkça ve hayvani.çiftler birbirlerinin mahrem yerlerini iğrenç bir şekilde çok afedersiniz yalıyorlar.(daha açık nasıl ifade edeyim)
aynı çift, bu rezil birleşimden sonra birbirlerini öperler bir de.
herneyse, bu başlık gördüğüm en saçma sapan ve seviyesiz diyalogları barındırıyor
ba kubah, keske sunu bir gün önceden aciklikla yazsaydinda bende burda millete iyiden iyiye reklam olmasaydim. bunun nasil birsey oldugunu simdi kavradim. bunu tesadüfen seyrettigim bir videoda görmüstüm. gercektende bunu yapanlarda iyi migde varmis diye düsünmüstüm o zaman.
artik bu konuyu burda kesmek en iyisi, yoksa sapiklar yakinda burayi basar, baska sayilar söyler o zaman gel isin icinden cik!!!!
bereket 2 rakamli bir sayiyidi. hadi 3 yada 4 rakamli bir sayi olsaydi ne b.. yiyecektik!
yinede ucuz kurtulduk.
haydar dümenin kulaklari cinlamistir herhalde!!!
böyle seyler bizen uazk olsunda nerde olursa olsun!
Sabah sabah kahvaltıda çay içerken bir gülme krizi tutarda gerisinin ne olduğunu anlamışssınızdır :lol:
Bilal beni çok güldürdün Allahta seni güldürsün:D
asena
09-15-2005, 09:10 AM
Kendimde en ufak suc gormuyorum.
Bu tip cakalliklari her zaman uyaracagim.Su threadde benim disimda geyik yapmayan da yok.
mr66tr
09-15-2005, 09:43 AM
bu yazdıgınız yazının
Türklükle ve vatanla ne ilgisi var
bu diyaloga girenleri kınıyorum
Turkler
Hunlar zamanında bile bir araya gelememistir.
Sadece iskitler zamanında tarihçi Heredot kaynaklı bilgilere göre
macaristan,karadenizin kuzeyi,hazar çevresi ve orta asya,çinin kuzeyinden
okyanusa kadar olan yerlerin Türk ülkesi oldugunu
Pers imparatoru Darius 'un yunanlıları yendikten sonra balkankarın kuzeyine
ilerleyerek iskitlerle savastığını
aynı iskitler ile kafkasyada ve iranın doğusunda da savastığını
çünkü iskit ülkesinin çok geniş olduğunu yazar
işte TURAN budur
daha sonra hiçbir zaman Türklerin tek bir devleti olmamış ve rekabet içinde olmuşlardır.
Bizim yapmamız gereken ise
Avrupa birliği benzeri bir birlik kurmaktır.
tek bir devleti kimse istemez.
Bu bizim Türk olmamızın bize verdiği genetik bir özelliktir.
herkes kendi devletinde olur
fakat Turan birliği altında...
ancak bu şekilde
abd,avrupa,rusya,çin gibi devletlere karşı hayatta kalabiliriz
asena
09-15-2005, 09:45 AM
Timur napmisti peki arkadasim?Tarihi iyi bildiginden emin misin?
Hem gecmiste isik hizi bilinmiyor diye hesaplanilmasaydi nolurdu?
Biraz genis dusunmek gerekiyor.
aykız
09-15-2005, 12:22 PM
Hahahahahah bilal öldüm valla gülmekten....:lol:
Asenanın bir kabahati yokki..Bir ahlaksızın çakallığını ortya çıkardı o kadar..
Dindar geçinen bir ahlaksız üstelik.
dervish
09-16-2005, 02:09 AM
Hahahahahah bilal öldüm valla gülmekten....:lol:
Asenanın bir kabahati yokki..Bir ahlaksızın çakallığını ortya çıkardı o kadar..
Dindar geçinen bir ahlaksız üstelik.
Ahlaksizlik sayida degil, ahlaksizlik o sayiyi yorumlayan ahlaksiz beyinlerde...
Belki Sumerlilerin sayi sistemini 60 tabani uzerine kurmasini da bir ahlaksizlik olarak yorumlarsiniz simdi siz. Yada 8 sayisi cok seksi, 9 yakisikli, 0 capkin dersiniz. Magazin kulturu...
Bilal arkadasim, boyle seyleri halk arasinda dolasirsan, ister istemez ogreniyorsun. Mesela son zamanlarda "Cavusu tokatlamak" diye bir deyim ogrendim ki birkac gundur hatirladikca "Pismis kelleye" donuyorum.
Usta işi uzatma !
Rakamları kullanarak bir saygısızlık yapmışssın bırakın konu kapansın gitsin...
abdulkerim
09-16-2005, 02:26 AM
Ahlaksizlik sayida degil, ahlaksizlik o sayiyi yorumlayan ahlaksiz beyinlerde...
Belki Sumerlilerin sayi sistemini 60 tabani uzerine kurmasini da bir ahlaksizlik olarak yorumlarsiniz simdi siz. Yada 8 sayisi cok seksi, 9 yakisikli, 0 capkin dersiniz. Magazin kulturu...
Bilal arkadasim, boyle seyleri halk arasinda dolasirsan, ister istemez ogreniyorsun. Mesela son zamanlarda "Cavusu tokatlamak" diye bir deyim ogrendim ki birkac gundur hatirladikca "Pismis kelleye" donuyorum.
????????????:shock: :shock: :shock:
Sitede bircok bayan varken bulari yazmak abes degilmi???
Sizde hic utanma arlanma yokmu :oops: :oops: :oops:
Ben bile utandim yahuuu................
dervish
09-16-2005, 02:29 AM
????????????:shock: :shock: :shock:
Sitede bircok bayan varken bulari yazmak abes degilmi???
Sizde hic utanma arlanma yokmu :oops: :oops: :oops:
Ben bile utandim yahuuu................
Yok ben bunlari rahat rahat yazarim. Insanlar ogrenerek gelisiyorlar. Halkin arasinda zaten ogreniyorsun bunlari. Bilmezsende komik duruma dusuyorsun. Ayrica gordugum kadariyla bunlari bayan arkadaslar, baymayan arkadaslardan daha iyi biliyorlar.
Yok ben bunlari rahat rahat yazarim. Insanlar ogrenerek gelisiyorlar. Halkin arasinda zaten ogreniyorsun bunlari. Bilmezsende komik duruma dusuyorsun. Ayrica gordugum kadariyla bunlari bayan arkadaslar, baymayan arkadaslardan daha iyi biliyorlar.
Usta sen sitelerin adreslerini karıştırdın herhalde...
dervish
09-16-2005, 02:39 AM
Usta sen sitelerin adreslerini karıştırdın herhalde...
Bilemiyorum. Sinir durumum gece 5'e kadar yesil siyah konsolda kod hatasi ayiklamis birinin sinir durumunda. Boyle canimin bilgisayari tekmeleyesi geliyor...
abdulkerim
09-16-2005, 02:47 AM
Aslinda hakli olabilirsin ama bence su soruyu kendine karsi durustce cevapla '' ben bunlari evde anamin ve bacimin yaninda rahat rahat konusabilirmiyim?'' bu soruya cevabin ''evet'' ise buraya da yazmanda bir sakinca yok...
Yuzum kizardi yahuuu...:shock: :shock: :shock:
dervish
09-16-2005, 02:49 AM
Aslinda hakli olabilirsin ama bence su soruyu kendine karsi durustce cevapla '' ben bunlari evde anamin ve bacimin yaninda rahat rahat konusabilirmiyim?'' bu soruya cevabin ''evet'' ise buraya da yazmanda bir sakinca yok...
Yuzum kizardi yahuuu...:shock: :shock: :shock:
Burada evde degilim.
Bilemiyorum. Sinir durumum gece 5'e kadar yesil siyah konsolda kod hatasi ayiklamis birinin sinir durumunda. Boyle canimin bilgisayari tekmeleyesi geliyor...
tEKMELİYECEKSEN GEL BİZİM HURDA DURUMUNDA KULLANILMAYAN BİLGİSAYAR VAR ONU TEKMELE, BU ARADA ABDULKERİM7İN SÖZLERİNİDE YABANA ATMA ;)
kurtbilal1985
09-16-2005, 05:49 AM
bir daha 6 ve 9 sayisini bu olan olaylardan sonra yan yana görmek bile istemiyorum. okulda matematik dersinde dahi bana 60+9 kac yapar dediklerinde sinifta kalacagimi dahi bilsem 70 olarak hesaplayacagim. artik benim icin 69 sayisi bir hictir!
tekrar ediyorum. kimseyi savunmak ve elestirmek niyetinde degilim. dervish burda masum bir saka yapti ve suc isledi, ama bu olayi gündeme getirip olaya canak tutanlarda ayni sucu isledi. ben böyle düsünüyorum. artik bu konunun kapanmasi dilegiyle.
asena
09-16-2005, 03:13 PM
Masum saka boyle olmaz.Kusura bakma+hicbir sekilde suclu olmadigimi iddia ediyorum.Bu konuyu da sen sson bir laf sokup da kapatma yetkisine sahip degilsin.
Ancak senin dervishi savunmani da sana yakisir buluyorum.
kurtbilal1985
09-16-2005, 04:25 PM
Masum saka boyle olmaz.Kusura bakma+hicbir sekilde suclu olmadigimi iddia ediyorum.Bu konuyu da sen sson bir laf sokup da kapatma yetkisine sahip degilsin.
ben konunun kapanmasi icin sadece bir dilekde bulunmustum. galiba konunun kapanma yetkisinide sen kendinde buluyorsun. tamam, lafimi geri aliyorum. konu kapanincaya kadar devam edelim.
erkeklerin bile yüzünün kizardigi böyle konularda, senin gibi bir bayanin, sadece erkekler arasinda konusulabilecek bu tip konulara, müdahil olmasini anliyamiyorum.
benim acimdan bu tip konulari konusmanin bir mahsuru yok. neticesinde ben erkegim. ama senin acindan mahsuru olmasi lazim. cünkü sen bir kadinsan, hemde bir türk kadinisin. bir türk kadininin olur olmaz yerlerde patavatsizlik yapmamasi lazim, özellikle cinsellik konusunda vede erkeklerin arasinda!!!
senin burda susup ( bir bayandan beklenmesi gerekende budur zaten ) bekleyecegin yerde hala olayin üzerine üzerine gidiyorsun. eger susmazsanda sana derlerki "bunu nereden biliyorsun?, nasil yapilir?, vs..." ben bunlari yazarken bile hala utanarak yaziyorum.
saygilarimla
aykız
09-16-2005, 04:26 PM
Bacım bunlar ERKEK!!!! ya..Her bir haltı yiyecekler..sonra amanıııın kadınlar ne ayıp şeyler diyor deyip suç aklayacaklar akılları sıra...
Geçsinler bunları geçsinler...Nedense en sıkı islam savunucularından çıkar bu laflar..Benim ölsemde aklıma gelmez....
asena
09-16-2005, 05:05 PM
ben konunun kapanmasi icin sadece bir dilekde bulunmustum. galiba konunun kapanma yetkisinide sen kendinde buluyorsun. tamam, lafimi geri aliyorum. konu kapanincaya kadar devam edelim.
erkeklerin bile yüzünün kizardigi böyle konularda, senin gibi bir bayanin, sadece erkekler arasinda konusulabilecek bu tip konulara, müdahil olmasini anliyamiyorum.
benim acimdan bu tip konulari konusmanin bir mahsuru yok. neticesinde ben erkegim. ama senin acindan mahsuru olmasi lazim. cünkü sen bir kadinsan, hemde bir türk kadinisin. bir türk kadininin olur olmaz yerlerde patavatsizlik yapmamasi lazim, özellikle cinsellik konusunda vede erkeklerin arasinda!!!
senin burda susup ( bir bayandan beklenmesi gerekende budur zaten ) bekleyecegin yerde hala olayin üzerine üzerine gidiyorsun. eger susmazsanda sana derlerki "bunu nereden biliyorsun?, nasil yapilir?, vs..." ben bunlari yazarken bile hala utanarak yaziyorum.
saygilarimla
Senin utanman gereken seyler,cinselligin bir kadin tarafindan teorik olarak bilinmesi ise,vay haline!
Sen kendini yetkili hisseder gibi laf edince,bu yetkinin sende olmadigini hatirlattim.Yetkinin sende olmasi,bende olmasini gerektirmez!Lafi carpitma!
Turk kadini patavatsizlik yapmayacak tabii ki.Turk kadini bir yerde terbiyesizlik yapti mi kalkip bunu erkek de olsa yuzune vuracak,bir daha yapma diyecek.ben orda o rakamlarla ilgili o yaziyi yazana,onun uslubunde "laf sokustursaydim" yine de hakederdi ama patavatsizlik olurdu.Ama yazdigim tum postlarda en ufak birsey yok.
O igrenc espirinin altindaki igrencligi siz erkeklerden biri kalkip kinamazsa,ben bunu yapmak zorunda kalirim.Onu yapacak bir erkek cikmadiysa(diyorsun ya,erkeklerin arasinda...),birakin da sizin lugatinizdaki erkekligi ben yapiyim.Ama sizin erkekliginiz,olayi gerceklestireni elestirmek yerine,onu ona tesvik etmekte hic rolu olmayan bir insani gunah kecisi ilan etmek!
Sen hic dini bilgilerin oldugu sitelere girmedin mi?Ben nisanli,yakinda evlenecek olan bir bayanim.Cinsellik benim bilmem gereken bir konu,aslinda evli bekar herkesin bilmesi gereken bir konu.Dinimizde cinselligin uygulamalari,yasaklari da beni ilgilendiriyor.
Ayrica evimde 3 ciltlik cinsel bilgiler ansiklopedisi var.hepsini okudum bitirdim.
Bana istediklerini sorsunlar Kurtbilal.Sen erkek olarak herseyi kendinde konusmayi hangi yetkiliden aldin?Bu hakki normal gordun?Basbakan,Peygamberimiz,Kitabimiz?Nereden?
Kur'anda cinsellikle ilgili cok fazla ayet yok mu?Kur'ani okuyan Hocayi bir tek erkek mi dinliyor?Erkek hocanin okudugu o Kur'ani dinleyen kadin utaniyor mu?Kur'an erkeklere mi inmis?
Gecin bunlari.Utanmayi sizin gibiler islerine geldiginde iyi kullanirlar.Asil ben sizlerin ikiyuzlulugunuze,sizin adiniza utaniyorum.
Bu forum,hele de Turkistan bolumu,eger ki kadiniyla erkegiyle paylasilan bolumse,o zaman o saka yapilmaz.Ordaki o iki sayi da dinimizde haram olan seylerdir.Haram olan seyler,Turkluk konusunda konusulunca ortada bir anlam cikiyor ki hala sen anlayamadin.
Oguzhan54
09-17-2005, 12:59 AM
Bir devlet ulkusu ulku kalacaktir. Fakat tek bayrak altinda birlik olmak ilk adimdir. Neden basaramadigimiz konusuna gelecek olursak...
- orta asya'da ki Turk devletleri henuz yeni yeni kendi benliklerine giriyorlar, birlik icin hazir degiller
- Turkiye veya Azerbaycan bu birligin temelini atacak devletlerdir. Fakat ikiside hazir degiller. Ornegin, Mustafa Kemal veya Ebulfeyz Elcibey gibi adamlarin gene basa gelmeleri cok uzun zaman alabilir.
- Bunu yani sira Turkiyeyi AB hayranligi sarmis ki sormayin...
Anliyacaginiz, hic birimiz hazir degiliz, ama bir gercek vardir ki, o da bu birligin bir gun kurulacagi. Halklar istesin istemesin, bu is gerceklesecektir. Onemli olan, devletleri yonetenlerin bu isi istemeleri ve buna guvenmeleri. Yoksa halk arasina referandum yaparak olmaz bu tur isler.
kurtbilal1985
09-17-2005, 02:18 AM
Senin utanman gereken seyler,cinselligin bir kadin tarafindan teorik olarak bilinmesi ise,vay haline!
Sen kendini yetkili hisseder gibi laf edince,bu yetkinin sende olmadigini hatirlattim.Yetkinin sende olmasi,bende olmasini gerektirmez!Lafi carpitma!
Turk kadini patavatsizlik yapmayacak tabii ki.Turk kadini bir yerde terbiyesizlik yapti mi kalkip bunu erkek de olsa yuzune vuracak,bir daha yapma diyecek.ben orda o rakamlarla ilgili o yaziyi yazana,onun uslubunde "laf sokustursaydim" yine de hakederdi ama patavatsizlik olurdu.Ama yazdigim tum postlarda en ufak birsey yok.
O igrenc espirinin altindaki igrencligi siz erkeklerden biri kalkip kinamazsa,ben bunu yapmak zorunda kalirim.Onu yapacak bir erkek cikmadiysa(diyorsun ya,erkeklerin arasinda...),birakin da sizin lugatinizdaki erkekligi ben yapiyim.Ama sizin erkekliginiz,olayi gerceklestireni elestirmek yerine,onu ona tesvik etmekte hic rolu olmayan bir insani gunah kecisi ilan etmek!
Sen hic dini bilgilerin oldugu sitelere girmedin mi?Ben nisanli,yakinda evlenecek olan bir bayanim.Cinsellik benim bilmem gereken bir konu,aslinda evli bekar herkesin bilmesi gereken bir konu.Dinimizde cinselligin uygulamalari,yasaklari da beni ilgilendiriyor.
Ayrica evimde 3 ciltlik cinsel bilgiler ansiklopedisi var.hepsini okudum bitirdim.
Bana istediklerini sorsunlar Kurtbilal.Sen erkek olarak herseyi kendinde konusmayi hangi yetkiliden aldin?Bu hakki normal gordun?Basbakan,Peygamberimiz,Kitabimiz?Nereden?
Kur'anda cinsellikle ilgili cok fazla ayet yok mu?Kur'ani okuyan Hocayi bir tek erkek mi dinliyor?Erkek hocanin okudugu o Kur'ani dinleyen kadin utaniyor mu?Kur'an erkeklere mi inmis?
Gecin bunlari.Utanmayi sizin gibiler islerine geldiginde iyi kullanirlar.Asil ben sizlerin ikiyuzlulugunuze,sizin adiniza utaniyorum.
Bu forum,hele de Turkistan bolumu,eger ki kadiniyla erkegiyle paylasilan bolumse,o zaman o saka yapilmaz.Ordaki o iki sayi da dinimizde haram olan seylerdir.Haram olan seyler,Turkluk konusunda konusulunca ortada bir anlam cikiyor ki hala sen anlayamadin.
sen benim söylemek istediklerimi ya anliyamamissin yada anlamamazliktan geliyorsun. tipik bir savunma psikolojisi!
bizim örf ve adetlerimize göre yetismis bir kadinin, tabiki müslümansa, toplum icinde konustugu konulara cok dikkat etmesi gerekir, bu konu özellikle cinsellikse. bir kadinin cinsel bilgileri bilmesinde hem toplumumuzda hemde dinimizde hic bir sakinca yoktur. (ben sadece erkeklerin bilmesi gereken bir ayricalik olarak gördügümü söylemedim). ama bu bilgileri erkeklerle paylasmaya calisirsa iste o zaman büyük sakincalari vardir. eger bu bilgileri erkeklerle paylasmaya calisirsa diger erkekler tarafindanda alaya alinirlar.
bizim gelenegimizde cinsellik, eger kisi kadin ise, kadinlar arasinda yada kitaplar arasinda ögrenilir. bunun tabiki hic bir sakincasi yoktur hem dinimiz hemde toplulumumuz acisindan. ama bir erkekte bu gibi konularda bir laf söyledigi zaman kadinin yapmasi gereken tek sey susmaktir. özellikle cinsellik konularinda kadin, erkek gibi ortaya atilamaz. bu sadece türklere özgü degil müslümanlara özgü bir gelenektir.
arkadasimizin birisi ortaya bir espiri yapti. sense bir türk kadinindan beklenmeyecek en büyük hatayi yaptin ve hala yapmaya devam ediyorsun. belki bu sayi dizilisinden daha daha cok sayi dizilisleride biliyorsun, hatta cavusun tokadinida biliyorsundur. bu beni ve digerlerini ilgilendirmez. ama bunlarini bildigini herkese göstermen ve bunlari iyice kasimaya calisman!!! iste isin püf noktasida bu zaten!!!!
bir türk kadini erkeginin önüne asla gecmez, türk kadini oturdugu, konustugu yerleri iyi bilmesi lazimdir, türk kadini gereginde susmasini bilmesi lazimdir, türk kadini, erkeklerin arasinda, cinsellik gibi toplumumuzca cok hassas kabul edilen konularda birisi terbiyesizlik yapmissa bile lafa patavatsiz bir sekilde girmemesi lazimdir...
bu konunun kapanmasi dilegi ile...
saygilarimla
Konuyu kapamak isteyen karşısındaki insanı zan altında bırakacak,aşağılayacak bir profil çizmez. Demekki konunun uzaması sizlerede bir keyif ve zevk veriyor...
Türk kadınını arabın 5 adım arkasında giden ağzı var dili yoklarla karıştırdınız galiba:lol:
Burda ben dahil hiç bir erkeğin yapamadığı DELİKANLILIĞI bacım asena yapmış ve terbiyesizliği ne görmemezlikten gelmiş nede tiye almıştır...
O yerine ve konumunu bilen biriside acaba bizler kendi konumumuzun farkındamıyız ? Bi kaç sayfa geride yine rica etsim konu kapansın diye ama her gelen bir alt yazıp konunun kapanmasını talep etti:lol:
Bu konunun gerçekten burda kapanmasını isteyen bundan sonra tek bir post atmaz. Bundan sonra gelecek postlarda kimlerin ne kadar konunun kapanıp kapanmıyacağı ile ilgili samimiyetini göreceğim :rolleyes:
ba kubah
09-17-2005, 02:57 AM
Peki sen o sayıyı nasıl yorumlayarak yazdın? 31 ve 69 sayılarını.
asena
09-17-2005, 03:37 AM
Oguz abinin son mesajina dayanarak,su sayili konu hakkinda konusmayacagim.Kimin ne yaptigi ortada.
- Bunu yani sira Turkiyeyi AB hayranligi sarmis ki sormayin...
Anliyacaginiz, hic birimiz hazir degiliz, ama bir gercek vardir ki, o da bu birligin bir gun kurulacagi. Halklar istesin istemesin, bu is gerceklesecektir. Onemli olan, devletleri yonetenlerin bu isi istemeleri ve buna guvenmeleri. Yoksa halk arasina referandum yaparak olmaz bu tur isler.
Ilk basta AB sevdasinin,AB ulkelerinin yaptigi ikiyuzlu yaklasimdan dolayi,halkimizin AB sevdasi,AB nefretine donustu.Kisacasi AB sevdasinin cok gerice kaldigini dusunuyorum.
Tek bayrak altinda birlesmeye gelince...
Su anda Turkiye'de hala,hic de kucumsenemeyecek oranda seriat rejiminin uygulanmasini isteyen bir kesim cig gibi buyuyor.Bu amac ugruna insanlar kah kendi rizalariyla,kah da kandirilarak bir takim kesimlerin icine -kendileri farkina varmadan- sokuluyor.
Bizler demokrasiyi,Cumhuriyeti,ozgurlugu halk olarak istemedik.halk olarak ayaklanip,ozgurluk icin Padisaha ayaklanmadik.Ugrunda olmedik.bizler sadece Yunana,Bulgara,Avusturyalisina,Araba saldirdik,nicin saldirdigimizi bilmeden.Sadece ve sadece dunyaya hukmetmek icin,ama insanlarin ellerinin kollarinin bagli kalmis olmasi,o bolgenin insaninin "ozgur" olmamasini sindiridk.
Simdi laf nereye gidiyor.Bizler,insanligin,doganin bize verdigi haklari,toplum olarak degil,bazi girisimlerin sonunda sahiplendik.Ataturk tabii ki bu haklari bize verenlerin basini ceken Basbugumuzdur.
Ancak biz bir fransa gibi "ozgurluk" icin savasan topluma sahip olmadik.birileri bizlere ozgurluk verdi,biz de ozgur olmus olduk.Ancak su an seriat gibi hicbir dunya ulkeinde uygulanmamis bir rejim bizlere sokulmaya calisiliyorsa,ayni sekilde seni dunyada kapali birakmaya calisacak diger rejimler de ulkem uzerine oynanmaya calisiliniyorsa,demek ki bizler ozgurlugu henuz sindirememisiz.
Bu anlamda Turan veyahut Turana giden yol uzerindeki asamalarin referandumlarla olmasi gerekir.Aksi takdirde,sindiremeyenhalk bu birligi bozar.
nmemet
09-17-2005, 03:38 AM
Nedir bu kardeşim? Başlıga bak ! Yazılara bak ! Alakasız. Çok ayıp.
aykız
09-17-2005, 10:08 AM
Sağol oğuz...
cobra
10-02-2005, 10:26 AM
bir millet tek bayrak bütûn turkler !!!sanki onlar istiyo da onlar yıllarca rusya bayrağı altında yaşamış şimdi hala rusya veya çin in etkisinden kurtulamadılar soyadlarının sonunda hala ''ov'' ekini kullanıyolar onlar birleşmez abi !!!!!
]土耳其[
10-02-2005, 11:11 AM
Sen öz qullanycy adywa bax: cobra
cobra Türkchedi mi?
Kaplan
10-02-2005, 11:12 AM
sanki onlar istiyo da onlar yıllarca rusya bayrağı altında yaşamış şimdi hala rusya veya çin in etkisinden kurtulamadılar soyadlarının sonunda hala ''ov'' ekini kullanıyolar onlar birleşmez abi !!!!!
Onlar birleşmez deyip vaz mı geçelim?
itashi
10-02-2005, 11:25 AM
Türkiye'de şeriat isteyen kim? Şeriat nedir? Herkes kendi şeriatını yaşar, İslamın kurallarına riayet edersin, al sana şeriat. Laiklik şeriatı yaşamaya uygundur, ama ülkemizde maalesef İslam dininin bazı gerekleri (başörtüsü) engelleniyor. Din başını ört diyor, eğer bu kişi Cennet-Cehennem'e inanıyorsa, farz-haram biliyorsa ve başını örtmek istiyorsa kalkıp da buna siyasisin lan sen diyemeyiz ki? 10 yıl önce başörtüsü serbestti, şeriat mı geldi ülkeye? Millete kamusal alanda zorla başını örttüren İran'dan ne farkımız var? Onlar da her başı açığa "Amerikan sempatizanı" gözüyle bakıyorlar, halbuki ne alakası var? Onlar kapattırıyor zorla, biz de zorla açtırıyoruz. Fark göremiyorum?
Tek devlete gelince.... İdari olarak Moğol sınırından İstanbul'a uzanan bir devleti idare etmek çok ama çok zordur. Onun yerine bir işbirliği örgütü çok daha fayda getirecektir. Vizenin kalkması, serbest dolaşım, tek alfabe, gümrükte kolaylıklar ve en önemlisi Kazakistan-Özbekistan-Türkmenistan-Kırgizistan arası sınır sorunlarının çözülmesi..... bunlar önceliktir. Türkiye'de bir çok kişi Özbekistan'ın Kırgızistan'a haksızlık yaptığını düşünüyor ve Özbek hükümetinin Türkiye'yi sevmediğine inanıyor. Ben de bunlardan biriyim.
Tek develt her zaman en iyi şık olsaydı Almanya ile Avusturya birleşirdi öyle değil mi? İkisi de Alman, ikisi de Almanca konuşuyor.
cobra
10-02-2005, 11:37 AM
Onlar birleşmez deyip vaz mı geçelim?abi öyle deme tabii vaz geçmicez ama çok boş düşünüyolar
cobra
10-02-2005, 11:42 AM
土耳其[']Sen öz qullanycy adywa bax: cobra
cobra Türkchedi mi? ne yani cobra nicki türkçe değil diye senin gibi rusmu oldum geri kafanı düzelt önce sen
]土耳其[
10-02-2005, 11:46 AM
Menim haram rusdy?
Kaplan
10-02-2005, 11:47 AM
senin gibi rusmu oldum geri kafanı düzelt önce sen
Hakaret etmeden kardeşim, hakaret etmeden.
cobra
10-02-2005, 11:57 AM
Hakaret etmeden kardeşim, hakaret etmeden.pardon abi özür dilerim sevgili TÜRK kardeşim
Kaplan
10-02-2005, 12:03 PM
Bilader benden değil, diğerinden özür dile. Biz Türküz, ırkçıysak bile insanları aşağılamayız.
Colpan
10-02-2005, 12:08 PM
ne yani cobra nicki türkçe değil diye senin gibi rusmu oldum geri kafanı düzelt önce senAnladığım kadarıyla kardeşimiz Uygur.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.