View Full Version : Tebrikler Bilge_kagan ve Oguz
Kaptan-i Derya
10-23-2005, 06:14 AM
Arkadaslar belki cogunuzun haberi vardir ben yinede haberdar edeyim duymayanlari. Bilge_kagan ve Oguz abiler Turkistan forumu'nun yeni sub-mod'u oldular onlari icten ve gönülden kutlarim.
Forum.uz'a ve Turkistan bölümündeki Türkler icin hayirli ugurlu olur insallah.
Uzbekistan2010
10-23-2005, 06:55 AM
Arkadaslar belki cogunuzun haberi vardir ben yinede haberdar edeyim duymayanlari. Bilge_kagan ve Oguz abiler Turkistan forumu'nun yeni sub-mod'u oldular onlari icten ve gönülden kutlarim.
men ham tabriklayman!!!!
Qarama
10-23-2005, 07:57 AM
men juda tabriklayman
asena
10-23-2005, 08:41 AM
Cok iyi bir haber.Kinaye yok.Bundan sonra tarafsizca davranmak zorunda kalinilacak.
4twelve
10-23-2005, 11:06 AM
Ben Bilge yide Oguzu da hic sevmem ....Mod olmuslar iyi halt etmisler....:twisted:
Aybike
10-23-2005, 11:12 AM
Tebrikler..neden en son ben duyuyorum yav...:lol:
Scofield
10-23-2005, 11:24 AM
Oguz (abi) 'u tebrik ederim
Heyt be, demek iki tane yaverim olacak bundan boyle :D
Oh ne guzel, tum zor isleri onlara birakacam :cool:
Yalniz, "submod" da nereden cikti anlayamadim :rolleyes: Oguz abiye "mod ol" dedik, sorumluluktan kacti. Demek ki, bu sorumlulugu paylasmak uzere Bilgeyi ishe ortak etti :)
Forumla fazla ilgilenemiyorum bu aralar, sizlereden ozur diliyorum. Ama bu haber dogru ise bu, forum denetimsizlikten kurtuluyor demek.
Oguz abi, Bilge kardes, hayirli ugurlu olsun diyorum ;) Vereceginiz nice warninglere :devil:
Kaptan-i Derya
10-24-2005, 10:06 AM
Pax bu olayin ardindan buz gibi bi (deve sьtь) ayran iз, ardindan birde sцyle okkalica OHHH зek. Bu olay en cok sana yaradi, hadi iyisin ;)
Qarshi
10-24-2005, 10:15 AM
Birincisi beni böyle bir olaya layık gören kim veya kimlere teşekkür ediyorum...
İkincisi benim ne bir böyle talebim oldu ! Nede benle bu konuda konuşuldu...
Daha öncede Pax kardeşime söylediğim gbi BEN TARAFIM bu yüzden adil olamam ve netcesinde kabul edemem...
Yalnız Bilge kardeşime bu konuda bende kefilim mod olmayı ençok hak edenlerin başında geliyor...
Tekrar teşekkür ederek.haberim ve bilgim olmadğı mod olayını kabul etmediğimi üzülerek bildirmek istiyorum..
selamlarla
Kaptan-i Derya
10-24-2005, 10:24 AM
oguz abi ne tarafi olcaksin ya, herhalde sen su cumleleri soyluyen gencliktensin "sag selbest, solda ecevit var" :D
4twelve
10-24-2005, 10:53 AM
Birincisi beni böyle bir olaya layık gören kim veya kimlere teşekkür ediyorum...
İkincisi benim ne bir böyle talebim oldu ! Nede benle bu konuda konuşuldu...
Daha öncede Pax kardeşime söylediğim gbi BEN TARAFIM bu yüzden adil olamam ve netcesinde kabul edemem...
Yalnız Bilge kardeşime bu konuda bende kefilim mod olmayı ençok hak edenlerin başında geliyor...
Tekrar teşekkür ederek.haberim ve bilgim olmadğı mod olayını kabul etmediğimi üzülerek bildirmek istiyorum..
selamlarla
Sen bu koye Mod olma ,bende seni bi daha tanimam,usta da demem,hocada ..Ona gore ustaa!!!!:evil:
Qarshi
10-24-2005, 11:02 AM
Bu işi fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar;) Yazın bu konu ile ilgili fikrimi Pax arkadaşa söylemiştim.... Niyetim hiç bir zaman olmadı,bundan sonrada olmaz...
Usta bana çiğ tavuk ye de hemde gripli olanından ama bu işi üsteleme;)
4twelve
10-24-2005, 11:05 AM
Bu işi fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar;) Yazın bu konu ile ilgili fikrimi Pax arkadaşa söylemiştim.... Niyetim hiç bir zaman olmadı,bundan sonrada olmaz...
Usta bana çiğ tavuk ye de hemde gripli olanından ama bu işi üsteleme;)
Peki usta sen cig tavuk ye o zaman ..Napalim,bizede artik Bilge kaldi,umarim o bari kalir....:evil:
zorlu
10-25-2005, 10:13 AM
sizlere +1
umarım hiç bir zaman eksiye (-) çevirmezsiniz..
herkese hayırlısı olsun..
arada sırada geliyorum :)
Ahde Vefa
10-25-2005, 01:42 PM
The beginning of the "Fenerbahçe `Forum.Uz` Revolution" with Oğuz as our führer! :cool:
This is the beginning of the end for all the `ezikler`
Tebrikler ağbi ...:)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.