PDA

View Full Version : Baskentte Pkk’ya Saygı Durusu!, daha neler gorecegiz

Ahde Vefa
10-25-2005, 07:34 AM
Baskentte PKK’ya saygı durusu!

Demokratik Toplum Hareketi adı altında siyasallaşmaya çalışan Zana ve ekibi, ilk toplantılarına teröristleri anarak başladı.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haber_resimleri/2005/10/25/m1.jpg
HAYVANAT

DTH Kurucular Kurulu, Ankara Kocatepe Kültür Merkezi’nde yeni partilerinin tüzüğünü, eş başkanlarını ve yönetimini belirlemek üzere toplandı. Toplantıda verilen ilk mesaj ise “Kürt sorunu çözülmeden AB müzakere süreci ilerlememelidir” oldu.

İstiklâl Marşımızı yine okumadılar

TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısının simgesi olan İstiklal Marşı’nı okumayarak ayrılıkçılık mesajı verdiler.

Türk Bayrağı’na arkalarını döndüler

TÜrk Bayrağı’nı kasten salonun giriş kapısının yan tarafına astılar. Oturma düzenine göre de Türk Bayrağına sırtlarını döndüler.

Teröristlere ‘özgürlük şehitleri’ dediler

Demokrasİ ve özgürlük şehitleri adı altında örtülü olarak PKK’lı teröristler için saygı duruşunda bulundular.

İmralı’ya dolaylı mesaj gönderdiler

TerÖrİst elebaşısı Abdullah Öcalan’ın söylemi olan “Demokratik Cumhuriyet”e vurgu yaparak, aynı ifadeyi kullanan Başbakan Erdoğan ve İmralı’ya mesaj gönderdiler.

TBMM’ye girmek için barajı aşmak istediler
Seçİm barajının indirilmesini talep ederek, ayrılıkçı görüşlerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sokmayı hedeflediler.

Zanagiller’in Ankara şovu

Partileşmek adına biraraya gelen Zana ve arkadaşları, ilk toplantılarında, teröristleri anıp, İstiklal Marşı’nı okumayarak ayrılıkçılık mesajı verdiler. Türk bayrağına ise sırtlarını döndüler.

Siyasallaşarak Meclis’e girmeyi amaçlayan Leyla Zana önderliğindeki eski DEP’liler, kuracakları partinin adını, amblemini, programını, tüzüğünü, eş başkanlarını ve yönetimini belirlemek üzere dün Ankara Kocatepe Kültür Merkezi’nde toplandı. 2 gün sürecek toplantıda önce teröristler anıldı, saygı duruşunda bulunuldu. Demokratik Toplum Hareketi adı altında birleşmeye çalışan terör yandaşları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısının simgesi olan İstiklal Marşı’nı okumayarak ayrılıkçılık mesajı verdiler. Türk Bayrağını kasten salonun giriş kapısının yan tarafına astılar.

SEÇİM BARAJI DÜŞSÜN
Oturma düzenine göre de bayrağımıza sırtlarını döndüler. Toplantıda konuşan Selim Sadak, Türkiye’nin AB’ye üyeliğini önemsediklerini anlattı. Sadak, seçim ve Siyasi Partiler Yasasının değiştirilmesi ve yüzde 10 seçim barajının kaldırılmasının önemli hedefleri olacağını vurguladı. Toplantıda 480 kişilik Kurucular Kurulu üyeleri yer aldı. 5 kişilik Divan Başkanlığına Doğan Erbaş seçildi. Erbaş, uzun süre Abdullah Öcalan’ın da avukatlığını yapmıştı. Bugünküi toplantıda ise yürütme organlarının seçimleri yapılacak. Bu yürütme organları, partinin 1’inci Olağan Genel Kurulu’na kadar geçirilecek sürede hazırlıklarını yapacak.

Kimler katıldı

Zana ve Doğan’ın alkışlarla karşılandığı toplantıda, ayrıca DEP milletvekilleri Orhan Doğan, Selim Sadak, yeni partinin Genel Başkanı olması öngörülen Ahmet Türk, Özgür Toplum Partisi’nin önceki başkanı Ahmet Turan Demir, eski milletvekili Sırrı Sakık katıldı. Partinin Hazırlık Komisyonunda yer alan DEHAP’ın Genel Başkanı Tuncer Bakırhan da toplantıda yer aldı.

İstiklal Marşı okunmadı

Terör yandaşı, eski DEP’li Leyla Zana ve arkadaşları, partinin kurulmasından önce yaptıkları son toplantıda, yine çirkin yüzlerini gösterdiler. Toplantının açılışında teröristleri anmayı, onlar için saygı duruşunda bulunmayı ihmal etmeyen Zanagiller, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin simgesi İstiklal Marşı’nı okumadılar. Öte yandan teröristbaşının kardeşi Mehmet Öcalan’ın da katıldığı toplantıya Leyla Zana ve arkadaşları gecikmeli geldi.

APO’ya saygı sundular

28 Ekİm’de partileşmesi beklenen Leyla Zana ve arkadaşlarının partisi, ad vermeden terör örgütü liderinin bir sözüne sahip çıktı: Türkiye’yi Demokratik bir Cumhuriyet haline getirmek. Söylemlerinde de teröristbaşının ağzını kullanan Zanagiller’e salonda büyük destek vardı. Salonda sarı, kırmızı ve yeşil renklerle yazılmış “Tecrit değil demokratik diyalog; Savaş değil kalıcı barış için DTH” afişleri dikkat çekti. Partinin logosunun gül, meşe yaprağı ya da güneş olması bekleniyor.

www.yenicaggazetesi.com.tr

asena
10-25-2005, 07:37 AM
Istiklal Marsinin okunmamasina SEVINDIM
Bu tip insanlarin,cogu insanin dahi bilmedigi Istiklal Marsi'ni agizlarina alarak kirletmemesi sevindirici.

PKK konusunda...Su anki serbestlikte kimlerin ne oldugunun ortaya cikmasi da guzel.
Ancak yumurtalar tek sepete konuluyor.Gun gelecek,ben buna inaniyorum,Turk Halki balyozu bu simaranlarin tepesine indirecek.
Kendilerini mimleyenler o zaman cok pisman olacak.
Nifakcilardan oc almak farzdir.Bakara Suresinde acikca belirtilmistir.

Aybike
10-25-2005, 08:44 AM
Istiklal Marsinin okunmamasina SEVINDIM
Bu tip insanlarin,cogu insanin dahi bilmedigi Istiklal Marsi'ni agizlarina alarak kirletmemesi sevindirici.

PKK konusunda...Su anki serbestlikte kimlerin ne oldugunun ortaya cikmasi da guzel.
Ancak yumurtalar tek sepete konuluyor.Gun gelecek,ben buna inaniyorum,Turk Halki balyozu bu simaranlarin tepesine indirecek.
Kendilerini mimleyenler o zaman cok pisman olacak.
Nifakcilardan oc almak farzdir.Bakara Suresinde acikca belirtilmistir.

Bende aynı düşünüyorum açık açık ortaya çıkmalarına da seviniyorum...:lol: :lol: :lol:

Scofield
10-25-2005, 01:07 PM
onlar Istiklal Marsinin sözlerini bilemedikleri icin okuyamiyorlar Hepsi belsaini bulacak sevgili dostlar suphemiz olmasin. Yeterki bir dahaki secimlerde parmagimiza dikkat edelim.