PDA

View Full Version : TÜrkİyedekİ TÜrkİstanlilarin Dertlerİ

panturkist
11-05-2005, 05:57 AM
Arkadaşlar Türkiyede okumakta olan bir çok Türkistanlı arkadaşımız var .Ancak büyük umutlarla ve sempatiyle vatanımıza gelen Türkistanlı kardeşlerimiz ,bir çok sorunla karşılaşmakatdırlar. Bu sorunlardan en büyüğüyse görünen o ki sözde Türk Milliyetçileri. Her nasıl oluyorsa Türk Birliği Turan diyerek ideoloji üretenler ,kaldıkları üniversite yurtlarındaki misafir Türkistanlılara karşı ilginç bir tavır geliştirmiş olacaklar ki iletişim halinde olduğum yurdun dört bir yanında okuyan Türkistanlı gençlerden hep benzer şikayetler duymaktayım. Dayak , psikolojik baskı ve haraç . Olacak şey değil. Bunlardan haberleri olan Fethullah Gülen cematindeki arkadaşlar kendi aldanmışlıklarını tartışma konusu yaptığımızda hep bize "Sizim Ülküdaşlarınız güya Türk Milliyetçisi olacaklar ,biz Türkistanda eğitiyoruz ,Türkiye sempatisiyle dolduruyoruz ,siz bir çuval inciri berbat ediyorsunuz " diyerek serzenişte bulunuyorlar.

Kanaatimce bu sorunun halli Türkistanlıların başlarına gelenleri anlatması ve Ülküdaşlarımızın gerekçelerini ifadeleriyle bir hal yoluna sokulabilir. Her ne kadar bazı sorunların halli için yaranın kaşınmaması gerekir derlerse de ,bu meseleler konuşulmadıkça (Türkistanlılar konuşuyor ,bizimkiler susuyor) artarak vukuu bulmaya devam ediyor. Bu forum bu konuların konuşulması için gerekli genişliğe sahip düşüncesindeyim.

Saygılar

CX_ETKO_CX
11-07-2005, 01:43 PM
ulkuculer heryerde tepki topladiklari gibi Turk birliginide sabote etmeye calisiyor. Bu konuda Azerbaycan Turklerinden cok Turkistan Turkleri cekiyor. Ulkuculerin Sunni - Sii ayrimi , capulcu ve mafyavari ozenti hareketlerinden hepimiz nefret ediyoruz !Ulkucu dedigin hanzo olur,angut olur,capulcu olur. Bacisini gaci eder,Kurd u ya eniste ya da reis Kurdden farki yoktur amma Turk gecinir Turk bilinir.Tanrim sen ulkucuyu asil eyle,4 ayagini 2 eyle. AMİN !!!

Colpan
11-07-2005, 02:22 PM
"Ulkucu dedigin hanzo olur,angut olur,capulcu olur."

Bir Turk ulkucusu olarak sizden ozur bekliyorum. DERHAL!
Sentezciler için dahi boyle genelleme yapamazsınız. Hele "ulkucu" kelimesini kullanarak hic yapamazsınız. Siz ekmege "agu" derken o "hanzo, angut, capulcu" dediginiz ulkuculer komunizme karsi aslanlar gibi savasip sehid oluyorlardi. Hic olmazsa o sehitlerin kemiklerini sizlatmayin.

borcugin
11-07-2005, 04:05 PM
ulkuculer heryerde tepki topladiklari gibi Turk birliginide sabote etmeye calisiyor. Bu konuda Azerbaycan Turklerinden cok Turkistan Turkleri cekiyor. Ulkuculerin Sunni - Sii ayrimi , capulcu ve mafyavari ozenti hareketlerinden hepimiz nefret ediyoruz !Ulkucu dedigin hanzo olur,angut olur,capulcu olur. Bacisini gaci eder,Kurd u ya eniste ya da reis Kurdden farki yoktur amma Turk gecinir Turk bilinir.Tanrim sen ulkucuyu asil eyle,4 ayagini 2 eyle. AMİN !!!
S.A.
Kim olursa olsun, siyasi bir birlige hakaret ettiginizden dolayi sizi kiniyorum. Bir gün ahirette karsilasirsaniz, onlarin gozlerinin icine bakabilecek misin?
Selametle.

tardu
11-07-2005, 04:44 PM
Arkadaşlar birkaç kişinin yaptığı bazı yanlış olayları koskoca bir camia yıkmak çok yanlış birşey ayrıca hakarete varan bu söylemlerden çok çirkin
Ülkücüler değil midir ilk Türk Kurultayını toplayan

Colpan
11-08-2005, 05:28 AM
Bu sahsin kendine takma ad olarak sectigi "ETKO" da zaten o "hanzo, angut, capulcu" ulkuculerin bir teskilatiydi. "Esir Turkleri Kurtarma Ordusu" anlamina geliyor.

Ne tutarli bir davranis.

panturkist
11-09-2005, 04:38 PM
En başta Türklüğün son başbuğu Ulu Önderimiz Atatürk'ü yad eder ,Haktan mekanını cennet eylemesini dilerim.

Ülkücülük bir fikirse ben de kendimi ülkücü olarak ifade ediyorum .Yok mesnubiyetle ve bağlılıkla alakı bir şeyse ben bir Türküm.
Ancak ülkücü veya başka birşey ,kendine Türk Milliyetçisi diyen bir çok arkadaşımız ,Türkistan diye diye inlerken neden Türkistanlılarla karşı karşıya gelince tavırları sözlerine uymuyor. Bence biz Türk Milliyetçilerinin en başta tartışması gereken konulardan biri budur.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Aybike
11-10-2005, 12:15 PM

Ana bak hele şuna...Ağzına biber sürerim senin..Seni gidi seniiiiii....
Çabuk özür dile bakiiiim.

CX_ETKO_CX
11-10-2005, 05:04 PM
capulcu" dediginiz ulkuculer komunizme karsi aslanlar gibi savasip sehid oluyorlardi. Hic olmazsa o sehitlerin kemiklerini sizlatmayin..SEHITLERE LAFIM YOK, SOZUM SENTEZCILERE. O DONEMDE ULKUCUDEN COK TURKCU VARDI.KOMUNIZMLE ILK MUCADELEYI BASLATANINDA TURKES DEGIL ATSIZ ATA OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK .Bu sahsin kendine takma ad olarak sectigi "ETKO" da zaten o "hanzo, angut, capulcu" ulkuculerin bir teskilatiydi. "Esir Turkleri Kurtarma Ordusu" anlamina geliyorYANLISIN VAR ETKO , TIT , TIBO GIBI TESKILATLAR ULKUCULERIN DEGIL TURKCULERINDIR. TUSKO (TURKIYE ULKUCU SERIATCI KOMANDO ORDUSU) GIBI TESKILATLAR ULKUCULERINDIR. SENTEZCILER 69 ADANA KONGRESINDEN SONRA ORTAYA CIKMISTIR DAHA ONCEKI DONEMLERDE HEP TURKCULER VARDI.

CX_ETKO_CX
11-10-2005, 05:12 PM
En başta Türklüğün son başbuğu Ulu Önderimiz Atatürk'ü yad eder ,Haktan mekanını cennet eylemesini dilerim.

Ülkücülük bir fikirse ben de kendimi ülkücü olarak ifade ediyorum .Yok mesnubiyetle ve bağlılıkla alakı bir şeyse ben bir Türküm.
Ancak ülkücü veya başka birşey ,kendine Türk Milliyetçisi diyen bir çok arkadaşımız ,Türkistan diye diye inlerken neden Türkistanlılarla karşı karşıya gelince tavırları sözlerine uymuyor. Bence biz Türk Milliyetçilerinin en başta tartışması gereken konulardan biri budur.

Ne Mutlu Türküm Diyene.
Turkiye'ye okumaya gelen Turkistanli ve Azerbaycanli ogrenciler en cok ulkuculerden cekiyor. Ogrenci yurtlarinda ulkuculerin Azerbaycanli ve Turkistanli Turklere yapmadigi kalmadi buna ben sahidim ! Hatta gecen Mayis ayinda ulkuculer Istanbul'da Ataturk ogrenci yurdunda durduk yere Azerbaycanli ogrencileri dovmustu 14 Azerbaycanli ogrenci yurtta dogumgunu kutlarken 60 kisilik ulkucu grubu bicaklarla sardirip 3 kisiyi de bicakla agir yaralamisti... Bu olay Azerbaycan televizyonlarina bile cikti

Aybike
11-11-2005, 06:04 AM
Turkiye'ye okumaya gelen Turkistanli ve Azerbaycanli ogrenciler en cok ulkuculerden cekiyor. Ogrenci yurtlarinda ulkuculerin Azerbaycanli ve Turkistanli Turklere yapmadigi kalmadi buna ben sahidim ! Hatta gecen Mayis ayinda ulkuculer Istanbul'da Ataturk ogrenci yurdunda durduk yere Azerbaycanli ogrencileri dovmustu 14 Azerbaycanli ogrenci yurtta dogumgunu kutlarken 60 kisilik ulkucu grubu bicaklarla sardirip 3 kisiyi de bicakla agir yaralamisti... Bu olay Azerbaycan televizyonlarina bile cikti

Nasıl bir doğum günüydü acaba valla merak ettim....:lol:
Bu ülkücüler kafayı yemiş o zaman..Durup dururken adam dövmeler filan..alla alla...:lol:

Qizilbash
11-11-2005, 10:27 AM

Bazı insanların yaptığını her kesin adına çıkmamak gerek. Aynı şeyler her yerde ola bilir. Ülkücüleri tanımıyorum. Ama aynı şeyler Azerbaycanda olursa her kesin "azeriler türkleri sevmiyor" demesinden korkuyorum.

Bilge_Kagan
11-11-2005, 11:14 AM
Gorus taraftarlarinin Turkistanlilara nasil eziyet ettiklerini soyleyip "yapmislardir, hayir yapmamislardir" diye tartisacagimiza, ortada olan sorunlari belirleyip, bunlarin hakkindan gelmek icin neler yapabilecegimizi konussak ? Heryere siyaset bulastirmasak ? Fikirlerimiz sert olsa da, bunlari uslubunca soylemeyi bilsek ? Nasil olur sizce ?

panturkist
11-11-2005, 05:05 PM
Arkadaşlar konuyu Bilge Kağan arkadaşın talebi yönünde şekillendirelim.

Ben bazı ülkücü arkadaşlarla bu konuyu konuştum. Ülkü Ocaklarında yetişmiş ve çok sayıda ülkücü arkadaşı olan bir insan olarak şunu söyleyeyim ,Yurtlarda kalıpta bu tür olaylara karışmayan ülkücü tanımıyorum.

Ülkücü arkadaşlardan duyduğum en mantıklı bahane şöyle: Denen o ki , Türkistanlılar, Türkiye yurtlarında kalan Ruslarla çok samimi arkadaşlıklar kuruyorlar. Bir Türk gibi davranmayıp ,Rusça konuşup ,Rus gibi davranıyorlar. Rusların önderliğinde yurtlarda gruplar kuruyorlar .Dolayısıyla ülkücüler yurtlarda nasıl komunist veya İslamcı bir oluşuma engel oluyorlarsa ,buna da öyle engel oluyorlar.

Colpan
11-12-2005, 03:35 AM
Arkadaşlar konuyu Bilge Kağan arkadaşın talebi yönünde şekillendirelim.

Ben bazı ülkücü arkadaşlarla bu konuyu konuştum. Ülkü Ocaklarında yetişmiş ve çok sayıda ülkücü arkadaşı olan bir insan olarak şunu söyleyeyim ,Yurtlarda kalıpta bu tür olaylara karışmayan ülkücü tanımıyorum.

Ülkücü arkadaşlardan duyduğum en mantıklı bahane şöyle: Denen o ki , Türkistanlılar, Türkiye yurtlarında kalan Ruslarla çok samimi arkadaşlıklar kuruyorlar. Bir Türk gibi davranmayıp ,Rusça konuşup ,Rus gibi davranıyorlar. Rusların önderliğinde yurtlarda gruplar kuruyorlar .Dolayısıyla ülkücüler yurtlarda nasıl komunist veya İslamcı bir oluşuma engel oluyorlarsa ,buna da öyle engel oluyorlar.İslamci olusumlara engel olma falan yok. Maalesef bugunku ulkuculerin cogu tarikat baglisi vs.dir. Aytrica, bir Kazakla bir Ozbegin aralarinda rusca konusmasi, her ne kadar bize ters gelse de, yadirganmamasi gereken bir seydir. Cunku bu insanlarin en iyi bildigi dil, kendi dillerinden sonra, ruscadir.

Qizilbash
11-12-2005, 03:59 AM
Aytrica, bir Kazakla bir Ozbegin aralarinda rusca konusmasi, her ne kadar bize ters gelse de, yadirganmamasi gereken bir seydir. Cunku bu insanlarin en iyi bildigi dil, kendi dillerinden sonra, ruscadir.

Dillerimiz bir birine yakın olsa da bir birimizi tam anlamakta zorluk çekiyoruz. Rusca konuşurkense bir birimizi iyi anlıyoruz. Ama Türkiyede okuyan gençler Türkiye türkçesini her halde bilerler. Onun için de artık ortak dil rusca yok Türkiye türkçesi olsa (orada) daha iyi olur. Ama onlar yine de kendi aralarında rusca konuşuyorlarsa bu , bizim dilde desek, tiripaşlıqdır.

Ben bütün türk halklarının ortak dili Türkiye türkçesi olsun demiyorum. Ama hazır ordakiler Türkiye türkçesini biliyorlarsa kendi aralarında bu dilde konuşsalar daha yaxşıdır. Daha bu zaman ruscaya niye ihtiyac olsun ki

Ahde Vefa
11-12-2005, 04:37 AM
Allah işlah etsin.
Ülkücüler hâlâ Allah'a tapıyorlar ama, kurt'a değil....

Hakaret olmasın LÜTFEN

Ahde Vefa
11-12-2005, 04:39 AM

Ne Mutlu Türküm Diyene.
Allah Allah..??! Kelime-i şehadet'i taşıyan bir panturkist? Helal olsun sana ya...

bluesky
11-12-2005, 09:40 AM
Arkadaşlar Türkiyede okumakta olan bir çok Türkistanlı arkadaşımız var .Ancak büyük umutlarla ve sempatiyle vatanımıza gelen Türkistanlı kardeşlerimiz ,bir çok sorunla karşılaşmakatdırlar. Bu sorunlardan en büyüğüyse görünen o ki sözde Türk Milliyetçileri. Her nasıl oluyorsa Türk Birliği Turan diyerek ideoloji üretenler ,kaldıkları üniversite yurtlarındaki misafir Türkistanlılara karşı ilginç bir tavır geliştirmiş olacaklar ki iletişim halinde olduğum yurdun dört bir yanında okuyan Türkistanlı gençlerden hep benzer şikayetler duymaktayım. Dayak , psikolojik baskı ve haraç . Olacak şey değil. Bunlardan haberleri olan Fethullah Gülen cematindeki arkadaşlar kendi aldanmışlıklarını tartışma konusu yaptığımızda hep bize "Sizim Ülküdaşlarınız güya Türk Milliyetçisi olacaklar ,biz Türkistanda eğitiyoruz ,Türkiye sempatisiyle dolduruyoruz ,siz bir çuval inciri berbat ediyorsunuz " diyerek serzenişte bulunuyorlar.

Kanaatimce bu sorunun halli Türkistanlıların başlarına gelenleri anlatması ve Ülküdaşlarımızın gerekçelerini ifadeleriyle bir hal yoluna sokulabilir. Her ne kadar bazı sorunların halli için yaranın kaşınmaması gerekir derlerse de ,bu meseleler konuşulmadıkça (Türkistanlılar konuşuyor ,bizimkiler susuyor) artarak vukuu bulmaya devam ediyor. Bu forum bu konuların konuşulması için gerekli genişliğe sahip düşüncesindeyim.

Saygılar

Kurdler yapiyordur. Turkistanlilardan nefret ediyorlar. Kadikoydeki kurdler (Turk dunyasi cocuklari "bizler Turkleriz" sloganlariyla yuruyus yaparken) Turkistanlilara dusman gibi bakiyorlardi, gozlerimle gordum.

CX_ETKO_CX
11-13-2005, 09:17 AM
İslamci olusumlara engel olma falan yok. Maalesef bugunku ulkuculerin cogu tarikat baglisi vs.dir. Aytrica, bir Kazakla bir Ozbegin aralarinda rusca konusmasi, her ne kadar bize ters gelse de, yadirganmamasi gereken bir seydir. Cunku bu insanlarin en iyi bildigi dil, kendi dillerinden sonra, ruscadir.
Turkiye'de bazi Kazak ve Kirgiz ogrencilerin kendi aralarinda urusca konustuklari dogru ama ben bugune kadar Turkiye'de yurtlarda uruca konusan hicbir Azerbaycan Turk'u ne rastlamadim. Ulkuculerin Turk cumhuriyetlerinden gelen soydaslarimza sardirmalarinin sebebi onlarin urusca konusmalari degil zaten.Ulkuculer mafyavari hareketleri ile herkese sardiriyorlar yemek kuyrugunda bile cokluklarina guvenerek insanlarin haklarina tecavuz ediyorlar sorun bu !

CX_ETKO_CX
11-13-2005, 09:18 AM
Allah işlah etsin.
Ülkücüler hâlâ Allah'a tapıyorlar ama, kurt'a değil....

Hakaret olmasın LÜTFEN
Allah sana akil versin ! bizde kurda tapmiyoruz

TANRIDAĞLI
11-13-2005, 05:31 PM
Türkiye'deki Türkistanlıların degisi GÖKBAYRAK. Alın, okuyun okutun, abone olun, destek verin. Ben aboneyim gerçekten güzel bir dergi.
www.gokbayrak.com (http://www.gokbayrak.com)

movusa
11-14-2005, 03:40 AM

Senin gibilere lafim sudur.

IT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR.....

CX_ETKO_CX
11-14-2005, 07:00 AM
Senin gibilere lafim sudur.

IT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR.....
Kimin ureyip , kimin yuruyecegini zaman gosterecek.ulku ocaklari dagilip paramaparca olmaya mecburdur!Zaten ulku ocaklarini bugun tarikatlar ele gecirmis durumda ve ulkuculeri ayakta tutan tek sey bu.Bugun ulku ocaklari hizla kan kaybetmekte ulkuculerin yerini piril piril cagdas Turkcu nesil almaktadir !Turkculer ulkuculerden her acidan farkli . En azindan Turkculer hicbir zaman baslarina alisan satilmis gibi kurdleri baskan diye gecirmedi !Turkculerin hepsi egitimli , kulturlu ve Ataturkcu insanlar Turkculer laikligi ve Turk birligini savunuyor ulkuculer ise ulku ocaklarinda baska dinden olan Turkleri Turk olarak gormuyor. Suuni - Sii ayrimi bile var.Bu yuzden en cok Alevi Turkler ve Sii Azerbaycan Turkleri ulku ocaklarindan rahatsiz.Ulkuculerin amblemi hilal icine hapsedilmis bozkurt. bu bozkurdla bile celisiyor! Bozkurt asla esaret altinda yasayamaz !

CX_ETKO_CX
11-14-2005, 07:12 AM
Türkiye'deki Türkistanlıların degisi GÖKBAYRAK. Alın, okuyun okutun, abone olun, destek verin. Ben aboneyim gerçekten güzel bir dergi.
www.gokbayrak.com (http://www.gokbayrak.com)
Bende uyeydim gercekten guzel dergi. Bu arada Istanbul'daki Dogu Turkistanlilar vakfida buna benzer dergi cikariyor.

TANRIDAĞLI
11-14-2005, 07:22 PM
Aynı dergi olmasın bunlar? Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yayın organı bu benim dediğim. Dernek merkezi Kayseri'de.

CX_ETKO_CX
11-15-2005, 02:10 PM
Aynı dergi olmasın bunlar? Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yayın organı bu benim dediğim. Dernek merkezi Kayseri'de.
dEDIGIN DERGIYE BEN UYEYDIM. KAYSERI'DE DERNEGIN DERGISI .DOGU TURKISTANLILAR VAKFI ISE ISTANBU'LDA DERNEK DEGIL VAKIF .

KURDEXA
11-15-2005, 09:05 PM
Birde bizim dertlerimizi yazmamıza izin verseler ama yasak napalım ırkçılık sarmıs heryeri!

CX_ETKO_CX
11-15-2005, 09:25 PM
Moderatorler Siz Ne Bicim Adamsiniz Yav ! Su Vatansiz , Bayraksizi Gormuyormusunuz ! Adam Kimliginede Terorist Kopegin Resmini Koymus !!!!!!!!!!forumda Bu Capulcular Tepki Gostermeyenlerede Yaziklar Olsun !!!</p>

Turcos
11-17-2005, 12:09 AM
Birde bizim dertlerimizi yazmamıza izin verseler ama yasak napalım ırkçılık sarmıs heryeri!

senin de dertlerin varsa!!!!hepinizin sonu yakin kurdolar!!!Siz kendiniz basli basina bir dertsiniz!Hic olmasaniz daa iyiydi!!! Topunu yok etmek lazim bunlarin... :evil:

ilhan
11-17-2005, 03:49 AM
hmm..cok ilginch...

panturkist
11-17-2005, 10:12 AM
Bu kürtler nasıl insanlar anlamıyorum .Türkistanda devletlerimiz bağımsızlıklarına kavuşur kavuşmaz Ata toprağına gidip biz Türküz deyip ,her türlü pisliği yapıp , bizleri karalamaları yetmezmiş gibi ,bu Özbekistan forumunda bile doğru durmuyorlar.

Onlara aldırmadan şunu belirteyim ki bu tartışmayı "İddia edildiği gibi Türkistanlılara karşı bir ülkücü tepkisi var mı ,yok mu ?" sorusuna indirgemeyelim. Bu olayların olduğu kesin .Arzu edilen Türkistanlı arkadaşların dertlerini anlatmalarıydı ancak daha önceki tartışmalara bakınca bu özbek forumunda bile bazı zihinsizlerin soydaşlarımızı küstürmeyi başardıkları görülüyor.

Ne diyelim ,bu haltı edenler olsa olsa Kurdexa gibi ,İtken kurt postunu sırtına geçirenlerdir herhalde.Vesselam.

asena
11-17-2005, 10:31 AM

Dogudaki Turk koylusunun dertlerinden ayni sekilde yakinan Dogu Kurdu.Ama Kurt oldu mu ezilen kesim,Turk ise es geciliyor.

Kurt ve Turk Turkiye'de esit haklara sahip.Buna sukretmek yerine boluculuk yapmasa bazilari!hani sonucta ev sahipligi agir basmasin da!

ExTRa
11-19-2005, 02:27 PM
Arkadaşlar aklınızı başınıza toplayın
ÜLKÜCÜ ye laf etmeyin biz ülküler TÜRK-İSLAM için savaşırız şamanizm için değil ATSIZ hiçbir zaman kominizm le mücadele de başlatmamıştır böyle bişey yapamazdı da zaten mücadele 69-80 arasında olmuştu atsız ın olayları(bizimde desteklediğimiz olayları)3 mayıs 1944 de olmuştu bi bakın tarihlere ondan sonra konuşun ülkücü lere çapulcu diyen yavşak arkadaşta finlandiya ya gitsin onlar da şamanist atsız gibi

ExTRa
11-19-2005, 02:35 PM
SEHITLERE LAFIM YOK, SOZUM SENTEZCILERE. O DONEMDE ULKUCUDEN COK TURKCU VARDI.KOMUNIZMLE ILK MUCADELEYI BASLATANINDA TURKES DEGIL ATSIZ ATA OLDUGUNU UNUTMAMAK GEREK .YANLISIN VAR ETKO , TIT , TIBO GIBI TESKILATLAR ULKUCULERIN DEGIL TURKCULERINDIR. TUSKO (TURKIYE ULKUCU SERIATCI KOMANDO ORDUSU) GIBI TESKILATLAR ULKUCULERINDIR. SENTEZCILER 69 ADANA KONGRESINDEN SONRA ORTAYA CIKMISTIR DAHA ONCEKI DONEMLERDE HEP TURKCULER VARDI.
Arkadaşım sen TARİH le bi problemin mi var dı atsız kominist lerle mücadele zamandında ayakta durabiliyomuydu bakalım
Sen onu öğren önce BURASI MÜSLÜMAN TÜRK LERİN CUMHURİYETİ ETKO TİT VS SİZ YA DA BİZ KURDUK ÖEMLİ OLAN KİMİN DAHA ÇOK HİZMET ETTİĞİ SENİN DEDİĞİN GİBİ TUSKO DİYE BİŞEYİ VALLA BEN ŞİMDİYE KADAR NERSEYSE 6 7 TANE ÜLKÜCÜ KİTABI OKUDUM İLK DEFA SENDEN DUYDUM
aklınızı başınıza toplayın TÜRK Ü DE İSLAMI DA BEN SİZDEN ÇOK ÇOK DÜŞÜNÜRÜM
SIRF SİZE CEVBAP VERMEK İÇİN ÜYE OLDUM BU SİTE YE
BENİM VE BENİM GİBİLERİN CANINI SIKMAYIM ATALARIMIN ZAMANINDA OLSAYDI İSLAM ELBET ONLARDA BU KUTLU YOLU SEÇERDİ

TÜRKLÜK BEDENİMİZ İSLAM RUHUMUZDUR RUHSUZ BEDEN CESET GİBİDİR

CX_ETKO_CX
11-19-2005, 06:12 PM
Arkadaşım sen TARİH le bi problemin mi var dı atsız kominist lerle mücadele zamandında ayakta durabiliyomuydu bakalım
Sen onu öğren önce BURASI MÜSLÜMAN TÜRK LERİN CUMHURİYETİ ETKO TİT VS SİZ YA DA BİZ KURDUK ÖEMLİ OLAN KİMİN DAHA ÇOK HİZMET ETTİĞİ SENİN DEDİĞİN GİBİ TUSKO DİYE BİŞEYİ VALLA BEN ŞİMDİYE KADAR NERSEYSE 6 7 TANE ÜLKÜCÜ KİTABI OKUDUM İLK DEFA SENDEN DUYDUM
BENİM VE BENİM GİBİLERİN CANINI SIKMAYIM ATALARIMIN ZAMANINDA OLSAYDI İSLAM ELBET ONLARDA BU KUTLU YOLU SEÇERDİ

Ulan benimle laf yaristiracagina git dogru duzgun bir kac kitap okuda gel turkes daha ilkokul caglarindayken Atsiz tek basina komunizme karsi Turk genclerini yazdigi makalelerle uyandiriyordu . Atsiz turkesin abisidir turkes daha sonra Atsiz'a ihanet etmistir. Senin savundugun ulkuculerin icinde 69 Adana kongresinden once cok sayida Tengrici'de vardi. 69 Adana kongresinde partinin amblemi uc hilal , ulku ocaklarinin amblemi ise hilalin icine hapsedilmis bozkurt oldu. partinizin icine gayri Turkler ve ummetciler girince eski Turkculer partinizden ayrildi . TUSKO ise Turkiye ulkcu seriatci komando ordusudur. Bence senin tarih problemin var. :) Finlandiyalilar Samanist degildir. Ya iste bilgisizlik bazen insanlari boyle komik durumlara dusuruyor.

Colpan
11-20-2005, 12:59 PM
"NERSEYSE 6 7 TANE ÜLKÜCÜ KİTABI OKUDUM İLK DEFA SENDEN DUYDUM "

O ne kitap kurtlugudur oyle?:D

Bence bir milliyetci haftada 6-7 kitap okumalidir, ki ben oyle yapiyorum.

Mesud_Barzani
11-20-2005, 01:01 PM
turkiyede sadece kurdlarda dert var diye dusunuyordum.. bak iste turkistanlilarinda dertleri varmis turkiyede :lol: :lol: :lol:

asena
11-20-2005, 04:30 PM

Atsiz'in 3 makalesini okusaydin bu laflari etmezdin.
Atsiz'in Nazim Hikmet ile ilgili yazdigi makaleyi okusaniz...
Sadece 3 Mayis 1944'de ne oldugunu arastirsaniz...

O zamanin Koy Enstitulerinin durumuna baksaniz!
6-7 ulkucu kitabi mi?Ben sadece Nihal ATsiz'in 10 kitabini,yuz kadar makalesini okudum.Dikkat et,Nihal Atsiz'a ait olanlardan bahsediyorum.Ve hala da kendisi icin senin kadar yargili konusamiyorum.

CX_ETKO_CX
11-20-2005, 05:08 PM
&quot;NERSEYSE 6 7 TANE ÜLKÜCÜ KİTABI OKUDUM İLK DEFA SENDEN DUYDUM &quot;

O ne kitap kurtlugudur oyle?:D

Bence bir milliyetci haftada 6-7 kitap okumalidir, ki ben oyle yapiyorum.
ulkucu kitabindan kasti arap arvasinin kitaplari olsa gerek ? Turk milliyetcisi oldugunu iddia eden kesim araplardan akil alip baslarina kurdleri geciriyorlar , sokaklarda arapca sloganlar atiyorlar. vay halimize...

asena
11-20-2005, 05:23 PM
Ulku ocaklarinda,eskiye nazaran bozulma oldugu dogrudur ancak o ocaklarda da hala eski mentaliyede insanlar bulunmaktadir.
Bulunmalidir da.

Ancak yavas yavas Ataturk donemi CHPsi ne idi ise,simdi ki CHP ne oldu ise...Iste buna donuyor ulku ocaklari.Bozuluyor.

CX_ETKO_CX
11-20-2005, 05:35 PM
Ulku ocaklarinda,eskiye nazaran bozulma oldugu dogrudur ancak o ocaklarda da hala eski mentaliyede insanlar bulunmaktadir.
Bulunmalidir da.

Ancak yavas yavas Ataturk donemi CHPsi ne idi ise,simdi ki CHP ne oldu ise...Iste buna donuyor ulku ocaklari.Bozuluyor.
CHP neredeyse komunist bir parti oldu afislerini goruyorum da 1 mayisi kutluyorlar , terorist deni gezmisi aniyorlarBence ulku ocaklari konusunda biraz iyimser yaklasmissiniz . Ulku ocaklari 80 lerin sonunda itibaren bozulmaya basladi ve bugun geldigi durum korkunc. bugun ulku ocaklarinin icinde hizbullahi savunan adamlar var ! Eski ulkuculer gercekten egitimli kulturlu adamlarmis bugunkuler ise egitimsiz ayaktakimi .Hicbiri idealist degil . Lise veya ortaokul cagindaki veletler ulku ocaklarina gidiyor hicbiri milliyetci oldugundan degil neden mi : kavga olsunda adam toplasak hesabi yaptiklari icin . ulku ocaklarinda birakin Turan'i Turkiye'nin baskenti Ankara'yi bilmeyen cahiller var. Ve bu vakif egitim , kultur vakfi diye geciyor !

deli_kurt_66.
11-20-2005, 06:34 PM

Biz sapina kadar Turkuz bunuda hic bir zaman Sizin gibi Turkuz diyerek ovunerek yapmadik bu vatan ugrunda can vererek gosterdik siz ne yapabildiniz sadece boyle kustah kustah konusmaktan baska bisey yapamazsiniz sen ve senin gibiler konusur ama is icraata gelince gotunuzu saklayacak kose ararsiniz Biz Ne Bacimiza Gaci dedik nede Kurdu Reis yaptik bu dediklerinizi siz cok iyi yapiyosunuz iste senin gibi ruhsuzlar oldugu taktirde bizim de sizin caninizi almamiz sarttir.Biz Bu vatani ve Dinimizi korumak icin gerekirse mafia olupta sizin gibilerinde kellesini almaktanda geri kalmayiz Biz ulkuculerin tek yasama gayesi BU vatani sizin gibi soysuzlardan korumaktir.Bizim yuregimiz ne asyaya nede avrupaya sigar sizin gibi kacak guresmeyiz er meydaninda bire karsi on kisiyle savasarak gostermisizdir.Hani okadar Turkcusunuzde nicin bu soysuz kani bozuk kurdlere karsi nicin bir birlik olup catismiyosunuz haaa pardon sizin sadece konustugunuzu unuttum tek yapabildiginiz bilmis bilmis konusmak.

Bu Arada Atsiz ATA bir Turk sevdalisiydi senin gibi yandaslarina laf uzatan bi kisilikte birisi degildi Basbug Alparslan Turkes Hic bir zaman Ataya ihanet etmemistir sadece ATSIZ ATANIN yapamadigini yani Vatanina kursun atana bakmak yerine o kursun atanin elini kirmaya baslamistir senin gibi ot kafalilar bunu surekli farkli lanse etmektedir.

Turk icin Turk ile son nefes Olume varim...

TANRIDAĞLI
11-20-2005, 06:42 PM

Senin derdin dayak yemek canın onu istiyor:lol:

deli_kurt_66.
11-20-2005, 07:11 PM
Su Turkiyedeki okuyan Turkistanlilar icinde sunlari soylemeliyim Biz Turkuz Bizim Yasantimiz hem Turke hemde islama uymak zorundadir eger oradaki Turkistanli diye kullandiginiz kisiler halen Rus sevgisi ve Rus yasantisina devam edemez Eger kendisini Turk olarak goruyosa Rus ile Degil Bizimle ayni cati altinda bulunmalidir eger halen Rus egemenliginin etkisinde kalmislar ise aydinlamali ve Turk gardaslarindan yardim istemeli EGER DURUM BOYLE OLURSA INANIYORUMKI bir tanesini hor gorulmez ama sadece azeri veya kirgiz veya kazakistanliyim demekle olmaz yani icinde Turkluk Ruhunu hissetmesi lazim eger Turkluk ruhunu hissetmemekte direniyosa yapilacak sey bellidir sonucta biz icimizdede RUS EGEMELIGINI görmeye Tahammül edemeyiz...

Ne Mutlu Turkum Diyene

asena
11-21-2005, 02:38 AM
CHP neredeyse komunist bir parti oldu afislerini goruyorum da 1 mayisi kutluyorlar , terorist deni gezmisi aniyorlarBence ulku ocaklari konusunda biraz iyimser yaklasmissiniz . Ulku ocaklari 80 lerin sonunda itibaren bozulmaya basladi ve bugun geldigi durum korkunc. bugun ulku ocaklarinin icinde hizbullahi savunan adamlar var ! Eski ulkuculer gercekten egitimli kulturlu adamlarmis bugunkuler ise egitimsiz ayaktakimi .Hicbiri idealist degil . Lise veya ortaokul cagindaki veletler ulku ocaklarina gidiyor hicbiri milliyetci oldugundan degil neden mi : kavga olsunda adam toplasak hesabi yaptiklari icin . ulku ocaklarinda birakin Turan'i Turkiye'nin baskenti Ankara'yi bilmeyen cahiller var. Ve bu vakif egitim , kultur vakfi diye geciyor !

Dedigim gibi icinde az da olsa degerli insanlar var.
Cetelerin kuruldugu ocaklarin hallerinden haberim var,lakin 7 sene once iclerinde idim.Ancak son derece ciddi yailanmis,iclerinde Alevilerin dahi ust duzeylerde gorevlendirildigi(genelde ulkuculer aliveileri sevmezler ya),aralarina Kurtl girilmedigi yapilanmalarinda oldugu yerler mevcut.
Kutuphanelerinden ATsiz'in kitaplarini yavas yavas kaldirmalari beni uzmustu.

ilhan
11-22-2005, 06:22 AM
Türkistan çok zor durumda
Türkistan kendi arasında
Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Tataristan, Başkırdistan, Çuvaşistan, ... daha nice İSTANlara bölünmüş
Tarihte bu milletten Mao Dun, Atilla, Cengiz, Batu, Timur, Babür, Sultan bey Bars lar tüm dünyayı ele geçirmiş ve 16 yy Osmanlılarla beraber tüm dünyanın kontrolünü ele almişlar. Nereye bakarsan Türk ... Çinde, Avrupada, Mısırda, Anadoluda, Arap yarım adasında, İranda Hindistanda
Evet bu devir hiç bir zaman unutulmayacaktır ...
Türklerin tarihteki Saltanatı ve en Şanlı anlarıydı Ama Şimdi Düşmanlarımız acımasız bir şekilde kan kusturarak öcünü almiş bulunuyorlar .
Avrasya kıtasının her köşesine dağılmış olan Türkler zamanla güçlü birlik
kuramadıkları için asimile olmuşlar, kendi benliklerini yitirmiş durumdalar
Tarihte Türkler hiç bir zaman dinlenmemişler hep zaferden zafere yürümüşler
onlar için bu dunya dar gelmiş ve kimsenin (o zamanın Teknologisiyle) ulaşamadığı diyarlara kadar gitmişler
Tarih bunu biliyor ...
bunu dünya biliyor ve Düşmanlar yine ortaya doğa bilecek Türk islam birliğinden korkuyor.
Çünkü tarihte Türkleri kimse yenememiş...
Ancak Türklerin Tarihte yaptığı en büyük hata biri birini yıpratmaları , saldırmaları .
Düşmanlar ancak bu şakilde üstünlük sağlayabilmişler
Pakistan, İran, ve Arap yarım adasının Türk İslam birliğinin kurulmasında
katkıları büyük olacaktır...
Çünkü bu devletler büyük Nüfüs potansiyeli ve denizlere açıktır.
Amerikanın saldrırı strajelerinin sırı burdadır .
Avrupa bitmiş ve Amarikanın çökmesi az kaldı.
Dünyanın merkezi Doğuya (Çin ve Hindistana ) doğru kaymaya başladı .
dolasıyla tartışmaya gerek yok ...
Dünyanın nerdeyse 2de 1i olan bunlarla baş ede bilmek için Türk islam Aleminin dolaylı olarak birleşmesi lazım
Peygamberimiz(s.a.v) hadisinde " İstanbul mutlaka feth edilecektir, bunu feth eden asker ne güzel asker, bunu feth eden padişah ne güzel padişah" demiş. Allah (c.c) peygamberimize (s.a.v) söylercesine anlatılan hadiste " doğuda benim askerlerim var, hangi millet benim gazabıma uğrarsa, onların üzerine askerlerimi gönderirim" ...
Türkler tarihte İslamiyetin önderi ve koruyucusu olmuştur...
Eğer bu adı geçen millet Türk milleti ise ... ozaman 21 asır senden çok şeyler bekliyor!
nerde Mazlum varsa oraya el uzatan Türk milleti sana helel olsun
:P :P :P Türksüz dünya olmaktansa hiç olmasın ...
saygılarımla ....

asena
11-22-2005, 07:11 AM
Ah pilav artik yanacak,inanin yanacak.Cok isitildi,Aspava abim gelse soyle bol acili bir adana cekse,ben biktim artik.

Qizilbash
11-22-2005, 08:02 AM
Su Turkiyedeki okuyan Turkistanlilar icinde sunlari soylemeliyim Biz Turkuz Bizim Yasantimiz hem Turke hemde islama uymak zorundadir eger oradaki Turkistanli diye kullandiginiz kisiler halen Rus sevgisi ve Rus yasantisina devam edemez Eger kendisini Turk olarak goruyosa Rus ile Degil Bizimle ayni cati altinda bulunmalidir eger halen Rus egemenliginin etkisinde kalmislar ise aydinlamali ve Turk gardaslarindan yardim istemeli EGER DURUM BOYLE OLURSA INANIYORUMKI bir tanesini hor gorulmez ama sadece azeri veya kirgiz veya kazakistanliyim demekle olmaz yani icinde Turkluk Ruhunu hissetmesi lazim eger Turkluk ruhunu hissetmemekte direniyosa yapilacak sey bellidir sonucta biz icimizdede RUS EGEMELIGINI görmeye Tahammül edemeyiz...

Ne Mutlu Turkum Diyene

Selam arkadaş. Ben orda baş verenlerden haberdar diğilim. Çünkü Azerbaycandayım. Siz ruslarla samimi olanlara mı saldırıyorsunuz, yoksa ruslardan korkarak onlara eğilene mi, nasıl desem, onların ayakkabısını temizleyenlere mi? Bir de siz sırf müslüman olmadıkları için mi de insanlara saldırıyorsunuz? Bilmek istiyorum.

CX_ETKO_CX
11-22-2005, 09:12 AM
Madem Türklük bedeniniz İslamiyet ruhunuz o halde adama sorarlar niye rumuzun yabancı ?

Biz sapina kadar Turkuz bunuda hic bir zaman Sizin gibi Turkuz diyerek ovunerek yapmadik bu vatan ugrunda can vererek gosterdik siz ne yapabildiniz sadece boyle kustah kustah konusmaktan baska bisey yapamazsiniz80 oncesi komunizmle mucadele edenlerin hepsi sentezci degildi. Hatta cogunlugu Turkcuydu. Bazi Turkculer bu mucadelenin mistik olusundan etkilenerek ulkuculere karisti cogunlugu ise kendi kabuguna cekildi.Hani okadar Turkcusunuzde nicin bu soysuz kani bozuk kurdlere karsi nicin bir birlik olup catismiyosunuz haaa pardon sizin sadece konustugunuzu unuttum tek yapabildiginiz bilmis bilmis konusmak.Artik cay ocagi haline gelmis ocaklarda sabahtan aksama kadar oturup muhabbet eden biz degiliz . Catismak veya adam dovmek bizim isimiz degildir o sizin isiniz.

Ne Mutlu Turkum Diyene
Zaten Azerbaycan Turkleri kendilerine azeri demiyor bunu sen soyluyorsun . Turan'i savunmak siz ulkuculere kalmadi . Daha bir kac yil once Dogu Turkistan'da Turkler esaret altinda inim inim inlerken ezeli ve ebedi dusmanimiz cinlilere madalya takan Devlet bahceli degilmiydi ! Yoksa bahceli irkdaslari uzerinden mi siyaset yapiyor? Sizin ruslara bu kadar karsi olupta kurdlere sevgi beslemenizin nedeni nedir?
Türkistan çok zor durumda
Türkistan kendi arasında

Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Tataristan, Başkırdistan, Çuvaşistan, ... daha nice İSTANlara bölünmüş....Tataristan , Bashkirya , Çuvaşistan Türkistan sınırları içerisinde degildir. Turk - Islam birliginden bahsediyorsun , Cuvaslar Hristiyan Turklerdendir.Avrasya kıtasının her köşesine dağılmış olan Türkler zamanla güçlü birlik kuramadıkları için asimile olmuşlar, kendi benliklerini yitirmiş durumdalarTurklerin asimile oldugu falan yok uydurma

deli_kurt_66.
11-22-2005, 06:03 PM
Qizilbash kardes biz Kendi milletimizi diniyle yargilamayiz birde biz rustan korkmayiz onlar bizden korkar ama banada anlatilana gore Turkiyedeki Turkistanli ogrenciler Ruslara yakinlik gosterdigi Ve Turke yakisan hareketleri yapmadigi icin Hor goruldugunu duydum biz hem rusa yakin olana hemde rusun kopekligini yapana hemde rusa bas kaldiriyoruz egerki Tr ye Turkistanliyim diye okumaya geliyosa Turkun adetlerine orfune ve Turke yarasir sekilde hareket etmesi gerekir.

CX_ETKO_CX

sizin 80 lerde mucadele ettiginiz ne belli heee demekki girisim yapmislar sonra korkarak kendi kabuklarina cekilmisler ama biz 5000 sehit verdik nicin bunun icinde Turkculerde vardi demiyosunuz sadece bizde birlik olduk diyosunuz haa bak ben Turkcu buduncuya karsi degilim benim vatanimin sagligini dusunen milliyetci bi kesime kesinlikle karsi olamam ama artik gercekleri kabul edin ulkuculerle ugrasmak yerine Gelin birlikta Kurdleri ortadan kaldiralim bizim onlari sevdigimizi soylemissin oyle bisey yok o eskiden kurd lerin kendini Turk olarak gordukleri icin onlara ses cikarilmadi ama artik oyle degil Kurdler bizim dusmanimiz tipki cin ve ruslar hatta bizden olmayan herkese buna araplarda dahil. birde bahceliyi bizim bir cogunlugumuzun desteklemedigini soylemeliyim biz ulkuculeri butununu karalayamazsiniz ama BASBUG un butun hareketini desteklemekteyiz ama Devlet BAHCELIYI dEsteklemiyorum o bizim hareketi yanlsi yonlendiriyo.

asena

sizde Ulku ocaklarinin bozuldugunu soylemissiniz Nihal ATSIZ atanin kitaplarinin kaldirildigini soylemissiniz ben buna Turkiyedeki yasantimda memleketim Yozgatta rast gelmedim ATANIN kitaplari raflarinda halen durmaktadir
ben suan avrupadayim buradada kitaplarini gormekteyim ocaklarda bu kaniya hangi ilin ocaginda rast geldiniz bilmiyorum ama cogunluguna konusmayalim evet davaya yakismaz hareket eden ulkucuyum diyen kisiler olabilir bunlari bizde kabul etmiyoruz lutfen tamamimizi karalayacak cumleler kullanmayiniz biz DUNYADAKI BUTUN TURK IRKINA BUYUK BIR SEVDA BESLEMEKTEYIZ ONLAR BIZIM OZ BE OZ KARDESIMIZDIR BU ISTER HRISTIYAN ISTER SAMAN ISTER MUSLUMAN OLSUN HIC FARKETMEZ bizim irkimiz herseyden oncedir.

Allah yar ve yardimciniz olsun.

Tanri Turku Korusun ve Yuceltsin.

asena
11-22-2005, 06:18 PM
Benim ocaklarin ismiyle isim olmaz.Zaten "ocaklardan" herhangibirine uye omussaniz,isim cisim vermenin hos olmayacagini da bilirdiniz.
Ancak eger ki hareket "milliyetci" bir cizgidedir,Turk Irki onceliklidir,bunyenizde Arap,Kurt,Cecen asilli kimseleri barindirmanizin anlami,"Ibo" ile baskanlarinizin resimler cektirmesini(kanka pozisyonunda),hic anlamiyorum.

"Dunyadaki tum Turk halkalrina" sevgi besleyeceksiniz tabii ki!Bunu ovunecek birsey olarak lanse etmenizin bir anlami var mi?Ancak ulku ocaklari "Filistine dur deyin" diye basbas bagiriken,nicin hic "Cindeki Turklerin gordugu zulum"den bahsetmiyor?Bu zulmu Turkiye'de cok az kisi biliyor,ana hani "ulkuculerin" agirligi fazla size gore?

"Basbug" dediginiz Turkes Bey'in Ermeni Samson Özarara agzindan cikan su sozler nedeniyle,kendisini desteklemedigim de kesindir:

"
Ermenilerle 600 senelik beraberliğimiz var. Birlikte türküler, yemekler icad ettik. Kız aldık, kız verdik.

Malazgirt savaşını Türklerin Ermenilerle birlikte kazandığını biliyormusun?

İstanbul'un alınmasında Ermenilerin yaptığı kahramanlıklardan haberin varmı?

Çanakkalede Ermenilerde bizim için savaştı."

+46.postuma bakin ve "tamamen" hepsini elestirmedigimi de bilin,Icinizde gercekten Turkculuk davasinda "Turkcu" gibi savasanlariniz da var,Dilerim onlar yonetmeye baslarlar ocaklari.

deli_kurt_66.
11-22-2005, 07:03 PM
senin belliki bizim simdiki liderimizi takip ederek konustugunuz ap acik biz Devlet Bahceliyi savunmuyoruz onun yaptiginida butun camiaya lanse etmeyin ama sunuda belirtmeliyimki biz hic bir zaman filistine yardim edin demedik onlarin hala OSMANlimiza yaptigi kallesligi unutmadik Rahmetli basbugumuz malesefki hic Basbakan olamadi eger olsaydi Dogu Turkistana neler yapabiliyor oldugumuzu gorurdunuz ama simdiki yonetimle yani ecevit ile ortak devlet kuran insan bunu yapacak guce sahip degildir.Ayrica evet aramizda Kurt ve Cecen vardir ama bunlar kendilerini Turk olarak gormektedirler soyunun Turk soyu oldugunu bilmektedirler ve bizimde camiamizin icinde cok az vardir ama arap yoktur aramizda bunu bilincsiz sekilde soyledigini var sayiyorum ve senin hic bir zaman ocaklara uye olmadigina inaniyorum bunlari sende kulaktan duyma dusuncelerin diyorum.son cumlene ek olarak ocaklarimiz zaten temizdir ama sadece yeni bir lidere ve tekrar disipline ihtiyacimiz vardir iboyu ben sevmem hic bir ulkucude sevmez ayrica onada kac kere uyari atesi yapmisizdir bir hata yapmasi halinde kellesini alanda biz olacagiz.
Lütfen artik Turkuculerde biseyler yapsinda bizde helal olsun diyelim sizin anlayisiniz sadece simdiki bikac yanlis adami lanse etmekmidir yokda Turkiye icin Turan icin biseylermi yapmaktir bakiyorumda sokaklara Turkiye Turklerindir demekten baska yaptiginiz bisey yoktur siz bisey yapmiyosunuz yapanada tas atmayin siz egerki Turkluk icin bisey yapacaksaniz inanki bende sizinle birlik olurum sonucta ulkuculuktede vatan herseyden once gelir.

Qizilbash
11-25-2005, 03:49 PM
Ayrica evet aramizda Kurt ve Cecen vardir ama bunlar kendilerini Turk olarak gormektedirler soyunun Turk soyu oldugunu bilmektedirler ve bizimde camiamizin icinde cok az vardir ama arap yoktur

Selam kardeş. Diğer mesajlarında "önemli olan saf kan olmak, türklüğü hiss etmek diğil" gibi fikirlerin vardı galiba.

asena
11-25-2005, 04:13 PM
senin belliki bizim simdiki liderimizi takip ederek konustugunuz ap acik biz Devlet Bahceliyi savunmuyoruz onun yaptiginida butun camiaya lanse etmeyin ama sunuda belirtmeliyimki biz hic bir zaman filistine yardim edin demedik onlarin hala OSMANlimiza yaptigi kallesligi unutmadik Rahmetli basbugumuz malesefki hic Basbakan olamadi eger olsaydi Dogu Turkistana neler yapabiliyor oldugumuzu gorurdunuz ama simdiki yonetimle yani ecevit ile ortak devlet kuran insan bunu yapacak guce sahip degildir.Ayrica evet aramizda Kurt ve Cecen vardir ama bunlar kendilerini Turk olarak gormektedirler soyunun Turk soyu oldugunu bilmektedirler ve bizimde camiamizin icinde cok az vardir ama arap yoktur aramizda bunu bilincsiz sekilde soyledigini var sayiyorum ve senin hic bir zaman ocaklara uye olmadigina inaniyorum bunlari sende kulaktan duyma dusuncelerin diyorum.son cumlene ek olarak ocaklarimiz zaten temizdir ama sadece yeni bir lidere ve tekrar disipline ihtiyacimiz vardir iboyu ben sevmem hic bir ulkucude sevmez ayrica onada kac kere uyari atesi yapmisizdir bir hata yapmasi halinde kellesini alanda biz olacagiz.
Lütfen artik Turkuculerde biseyler yapsinda bizde helal olsun diyelim sizin anlayisiniz sadece simdiki bikac yanlis adami lanse etmekmidir yokda Turkiye icin Turan icin biseylermi yapmaktir bakiyorumda sokaklara Turkiye Turklerindir demekten baska yaptiginiz bisey yoktur siz bisey yapmiyosunuz yapanada tas atmayin siz egerki Turkluk icin bisey yapacaksaniz inanki bende sizinle birlik olurum sonucta ulkuculuktede vatan herseyden once gelir.

Bir onceki mesajimdaki laflari turkes Bey soylemisti sevgili kardesim.

panturkist
11-26-2005, 02:59 PM
Bu konunun önemli bir yararı ,belki de tek yararı bu yazıları okuyan türkistanlı doganlarimiz Türkiye'de ki Türkçülerin ,ülkücülerden ibaret olmadığını gördüler.