View Full Version : Hakkinizi helal edin...
Degerli arkadaslar, bazi nedenlerimden dolayi bundan sonra foruma giremiyecem veya cok nadir olacaktir, o yuzden herkese tesekkur edip, herkesle helalelesip ayrilayim dedim,
kavga ettigim arkadaslar vardir, heppiniz hakkinizi helal edin, kirilan varsa ozur diliyorum, bazi yazdiklarim bazilarini kirdiysa hepsini geri aliyorum ve helallik istiyorum.
benimkisi helaldir...
Allah'a emanet olun
ps: ayrica oguz abiyle Bilge abiye cok cok tesekkur ediyorum...
Qarshi
11-07-2005, 12:58 PM
Usta helal olsun...
Seninle yazışmaktan her zaman keyif aldık. Fırsat buldukça seni buralarda görmek dileği ile
Hattamız olduysa affola;)
4twelve
11-07-2005, 01:04 PM
Degerli arkadaslar, bazi nedenlerimden dolayi bundan sonra foruma giremiyecem veya cok nadir olacaktir, o yuzden herkese tesekkur edip, herkesle helalelesip ayrilayim dedim,
kavga ettigim arkadaslar vardir, heppiniz hakkinizi helal edin, kirilan varsa ozur diliyorum, bazi yazdiklarim bazilarini kirdiysa hepsini geri aliyorum ve helallik istiyorum.
benimkisi helaldir...
Allah'a emanet olun
Helal olsun da.Hoooppp nereye gidiyon yaaa:( Iyiydik....
Kaptan-i Derya
11-07-2005, 01:06 PM
helal hos olsun, insallah seni birgun aramizda tekrar goruruz.
Destankutluhan
11-07-2005, 01:06 PM
Yeni katildigimdan dolayi yazilarinizi cok okumasam da size basarilar diliyorum. Allah yardimciniz olsun. Bizde askere gidenler derler bu lafi ama yine de helal hos olsun.
Saygilar
Ulug'bek
11-07-2005, 01:18 PM
Sende hakkini helal ed, bizimkisi helaldir!
Sag ol, forum.uz ve buradeye arkadashlarine unutma!
Nerda olsande, ozbeklar anozul turklarile ham din ve ham qan arkadash ediyini unutma!
Kendina bak!
ps. Benim turkchem iyi deyil, ayniksa yazishmaya, qusura bakmang!
benimkisi helaldir...
Allah'a emanet olun
Kaptan-i Derya
11-07-2005, 01:23 PM
Sende hakkini helal ed, bizimkisi helaldir!
Sag ol, forum.uz ve buradeye arkadashlarine unutma!
Nerda olsande, ozbeklar anozul turklarile ham din ve ham qan arkadash ediyini unutma!
Kendina bak!
ps. Benim turkchem iyi deyil, ayniksa yazishmaya, qusura bakmang! sening yazida hicbir anlamiyacak kelime yok, onun icin biz istiyoruz ki uzbekler bizimle yazismaktan cekinmesing'ler, bizlerle yazishsinlar ki bizlerde uzbekleri daha iyi angliyalim.
saygilar sevgiler,
Ahde Vefa
11-07-2005, 02:34 PM
Hakkını helal et gьzel kardeşim.. Barekallah.
saygı, selam, ve dua ile...
esselamьaleykьm ve rahmetullah
Scofield
11-07-2005, 03:25 PM
benimkisi helaldir...
Allah'a emanet olun
ps: ayrica oguz abiyle Bilge abiye cok cok tesekkur ediyorum... uki sen gitme bari zaten herkes bir bir gidiyor olmuyor :?
Amir_Caric
11-07-2005, 03:54 PM
helal olsun uki kardesim :? .... basarilar...
zorlu, asena, simdi sirada uki... :(
kurd kardesim Mesud Barzanida sana basarilar diliyor.. oguz agabey ona ban vermis hich giremiyor foruma :) ..
borcugin
11-07-2005, 04:00 PM
S.A.
Hakkim helaldir.
Selametle.
Colpan
11-07-2005, 04:01 PM
benimkisi helaldir...
Allah'a emanet olun
ps: ayrica oguz abiyle Bilge abiye cok cok tesekkur ediyorum...kendingi igi bak.
eyvallah
Qarama
11-07-2005, 04:13 PM
halal bolsin
Senga hamma vaqt eshigimiz ochiq :)
benimkisi helaldir...
Allah'a emanet olun
uki birodar! biz rozi siz ham rozi bo'ling. forumdan ketayotganingizga emas mardlarcha ketayotganingizga sevindim. muvaffaqiyatlar tilayman
Ahde Vefa
11-08-2005, 09:31 AM
Helallik istenen şu başlığın altında abes kaзmış !
oğuz
KURDEXA
11-15-2005, 09:09 PM
helal ossun!
Bilge_Kagan
11-16-2005, 06:49 AM
Helal olsun. Umarim kisa sure sonra seni yine buralarda goruruz. Zaten daginik ortalik, senin gibi uyeler de gidince iyice cekilmez oluyor...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.