View Full Version : 4twelve"den gelen özel ileti
Tengrikut
11-07-2005, 05:20 PM
Ya arkadas sana Forumda elli defa sorum bide ozelden sorayim,senin derdin ve amacin ne????4 ayri user name ile post atiyosun zaten uc gun sonra banlanancaksin ???
Aslinda seninle tartismal guzel oluyo cunku hic bir sey bilmiyorsun,habire kivarnip duruyorsun...
Neyse Insaallah Rabbim sana dogru yolu gosterir...
Cevabim:
1 Cok sey bildigin yabanci adli takma adin ve user name post gibi ingilizce terimler kullanmandan belli.
Türkcesi: user name: rumuz / kullanici adi
banlanmak: yasaklanmak
2 Tanrinin bana dogru yolu göstermedigine baska bir kul hele senin gibi bir nurcu karar veremez.
3 Sadece bir üyeligim ve kullanici adim var.Aksini söyleyip hakkimda iftira atmayi birak.Süreli iftira atmanin ne denli günah oldugundan söz ediyorsun,hakkimda attigin iftirayi ispat etmeni bekliyorum.
4 3 gün sonra yasaklanacagimi idda etmissin.Bunu nerden biliyorsun,yoksa burda bizim bilmedigimiz baska bir yargi sistemi mi bulunmakta?
5 Rabb kelimesini neden kullaniyorsun Tanriya karsisin.
Bu konuda yöneticilerden cevap bekliyorum.4twelve yönetci midir ki beni özelden uyarmaktadir.Konuya aciklik getirir misiniz?
4twelve
11-07-2005, 05:26 PM
Ya arkadas sana Forumda elli defa sorum bide ozelden sorayim,senin derdin ve amacin ne????4 ayri user name ile post atiyosun zaten uc gun sonra banlanancaksin ???
Aslinda seninle tartismal guzel oluyo cunku hic bir sey bilmiyorsun,habire kivarnip duruyorsun...
Neyse Insaallah Rabbim sana dogru yolu gosterir...
Cevabim:
1 Cok sey bildigin yabanci adli takma adin ve user name post gibi ingilizce terimler kullanmandan belli.
Türkcesi: user name: rumuz / kullanici adi
banlanmak: yasaklanmak
2 Tanrinin bana dogru yolu göstermedigine baska bir kul hele senin gibi bir nurcu karar veremez.
3 Sadece bir üyeligim ve kullanici adim var.Aksini söyleyip hakkimda iftira atmayi birak.Süreli iftira atmanin ne denli günah oldugundan söz ediyorsun,hakkimda attigin iftirayi ispat etmeni bekliyorum.
4 3 gün sonra yasaklanacagimi idda etmissin.Bunu nerden biliyorsun,yoksa burda bizim bilmedigimiz baska bir yargi sistemi mi bulunmakta?
5 Rabb kelimesini neden kullaniyorsun Tanriya karsisin.
Bu konuda yöneticilerden cevap bekliyorum.4twelve yönetci midir ki beni özelden uyarmaktadir.Konuya aciklik getirir misiniz?
tuh be sana yaziklar olsun biraz evvel actigin tpoic i niye sildin....:P Zoruna mi gitti verdigim cevaplar diger userlarin yazdigi seyler.Yaziklar olsun sana...Madem burda cevap vermemi kaldiramiyosun o zaman cevabimi burda oku....
http://www.forum.uz/showthread.php?t=25471
Tengrikut
11-07-2005, 05:29 PM
Kardesim user degil kullanici.Ben sadece yöneticilerden aciklama bekliyorum senden degil.
Amir_Caric
11-07-2005, 05:36 PM
Kardesim user degil kullanici.Ben sadece yöneticilerden aciklama bekliyorum senden degil.
4twelve burda invisible yonetici :cool:
4twelve
11-07-2005, 06:01 PM
Hayirdir ,gene mi sileceksin?????Saniyomusun ki o sildigin post gorunmeyecek?????Ula vicdansiz benim adima topic aciyosun sorularina cevap veriyorum,neden siliyosun actigin topic i ahlak yoksunu herif.....:evil: :evil:
Tengrikut
11-07-2005, 06:09 PM
ahlak yoksunu herif.....:evil: :evil:
Yöneticiler umarım bu seferde cezayı es geçmezler.
Benim sorum sana değil yöneticileredir.Sen onlarla birlikte mi kimin atılacağına karar veriyorsun ya da nurcuları kötüleyen herkes ben miyim de herkesin benim olduğum iftirasını yayıyorsun.Lütfen başkası birşey yazmasın gerekli açıklamayı yöneticiler versinler.Biz de bilelim senin yetkilerini,hakeretlerine rağmen ceza almamanı ve özelden gözdağı vermeni.
Amir_Caric
11-07-2005, 06:12 PM
Hayirdir ,gene mi sileceksin?????Saniyomusun ki o sildigin post gorunmeyecek?????Ula vicdansiz benim adima topic aciyosun sorularina cevap veriyorum,neden siliyosun actigin topic i ahlak yoksunu herif.....:evil: :evil:
vallahi kardes guzel bir sitemis http://www.hongkongturk.com/
Erol Koker - Basindaki yazmayi cok hosuma gitti .. turkcem iyi degil.. texti varmi bu sarkinin
off topic icin uzurlerim oguz agabey.. warning verma
4twelve
11-07-2005, 06:14 PM
vallahi kardes guzel bir sitemis http://www.hongkongturk.com/
Erol Koker - Basindaki yazmayi cok hosuma gitti .. turkcem iyi degil.. texti varmi bu sarkinin
off topic icin uzurlerim oguz agabey.. warning verma
Yarin vereyim Insaalllah....
4twelve
11-07-2005, 07:25 PM
quote=Tengrikut]Yöneticiler umarım bu seferde cezayı es geçmezler.[/quote]
Yoookk yoook evet bu sefer kesin verirler ceza sen de kina yakarsinB
Benim sorum sana değil yöneticileredir.Sen onlarla birlikte mi kimin atılacağına karar veriyorsun ya da nurcuları kötüleyen herkes ben miyim de herkesin benim olduğum iftirasını yayıyorsun.Lütfen başkası birşey yazmasın gerekli açıklamayı yöneticiler versinler.Biz de bilelim senin yetkilerini,hakeretlerine rağmen ceza almamanı ve özelden gözdağı vermeni.
ya ben vazgectim sana bisey bilmiyosun demekten,sen gercekten cok zekisin hatta ismi Dogu olan birini hatirlatiyosun bana..Baskasinin bi sey yazmasini istemiyosun da o zaman neden genelden atiyosunki,neyse sen zaten bi kac saat sonra gene silersin bu topici modlar gelene kadar da biri post atarsa gene siler duzenler bi daha verirsin firina :lol: :lol: ..
Nurculari kotuleyen bitek senmisin???Bilmem sen Nurcularimi kotuluyosun???Niye kotuluyosunki ne yaptilar sana?????Yoksa bilmedigimiz bir sey mi var???Hem senin gibi kaliteli bi cocuga hic yakismiyo bole sikayet etmek,insanlari kotulemek falan:twisted: :twisted: ...
Ben cok ayricalikli bi userim Modlar benim arkadasim hatta emir erim,askerim onlar benim ,ben derim onlar warning verirler,dediklerimi yapmazlarsa hemen alirim Modluklarini ellerinden....:twisted: :twisted:
bu fotograftakilerde benim esas askerlerim olan admin,supermod ve modlar:lol: :lol: :lol:
http://img326.imageshack.us/img326/6317/modgroupphoto1fe.jpg
Qarshi
11-08-2005, 01:19 AM
http://www.forum.uz/showthread.php?t=22901
fORUM KURALLARI 4. MADDENİN 3 NCÜ ŞIKKI...
Arkadaşlar sizi son defa uyarıyorum. Bu yaptığınız gereksiz tartışmalar ile forumun huzurunu,ciddiyetini ve keyfini kaçırıyorsunuz...
Her açılan topic kişileştirilerek sen-ben kavgasına döndürülüyor.Bundan sonraki problemleriniz özelden çözmenizi öneriyor bundan sonraki gelişmelerde cezai yaptırımlara geçileceğini üzülerek söylüyorum...
Amir Caric kardeşim sende bırak bu barzani uygulamasını Amir sana daha çok yakışıyor...
Scofield
11-08-2005, 02:34 AM
Tengrikut yeter artik bu tur basliklar acarak ortami bulandirma. Geldigin gunden beri herkesle surtusuyorsun. Herkesin gorusu ayni olmayabilir ve burada fikirlerini birine empoze edemezsin. Isteyen istedigi tarafi savunur, buna kimse karisamaz, bizim kendimize ait bir forum degil burasi kardes Ozbekler'in forumu. Burada butur asilik yapmanin hicbir faydasi yok. Ozel'den yaptiginiz surtusmeleri foruma tasimayin bunu yapmak zorunda degilsiniz. 4velwe eski bir uye, bizimle sohbeti bulunan her ne kadar bazi fikirlerimiz uyusmasa bile birbirimize saygi duyuyoruz artik.
4twelve
11-08-2005, 03:04 AM
http://www.forum.uz/showthread.php?t=22901
fORUM KURALLARI 4. MADDENİN 3 NCÜ ŞIKKI...
Arkadaşlar sizi son defa uyarıyorum. Bu yaptığınız gereksiz tartışmalar ile forumun huzurunu,ciddiyetini ve keyfini kaçırıyorsunuz...
Her açılan topic kişileştirilerek sen-ben kavgasına döndürülüyor.Bundan sonraki problemleriniz özelden çözmenizi öneriyor bundan sonraki gelişmelerde cezai yaptırımlara geçileceğini üzülerek söylüyorum...
Amir Caric kardeşim sende bırak bu barzani uygulamasını Amir sana daha çok yakışıyor...
Usta birak liink vermeyi su asagidaki kurallardan hangisine uyuyor bu adam ,onu soylermsin bana????
I. GENEL
1. Bu forum, genelde farklı milletlere mesnup ve özelde Özbek ve Türk kullanıcıların değişik konuları saygı anlayışı çerçevesinde dile getirmesi, paylaşması, eleştirmesi ve tartışması amaçlarını gütmektedir.
2. Forum, diyalog amaçlı olup hiçbir etnik, dini, siyasi veya başka bir özellikle tanımlanan gruba karşı saldırı platformu olarak kullanılamaz. Bununla birlikte forumda her konu irdelenmeye, her konu tartışılmaya serbesttir. Saldırı ile eleştiri arasındaki ayırıcı özellik, saldırının asılsız oluşu ve uslubunun hakaretler içermesi.
3. Forumda siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir üyeyi yada üçüncü bir şahsı kücültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
II. İÇERİK
1. Forum alanının etkin kullanılması ve "ikiz" başlıkların açılmaması amacıyla, üyelere Forumda yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelileri tavsiye olnur. Aynı isimli veya aynı içerikli konular forum idaresinde birleştirilecek.
2. Moderatör(ler) her yazılan mesajı yönetemeyebilir. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınzda lütfen durumu moderatöre PM veya yazının sol tarafında bulunan "Report Bad Post" tuşundan yararlanarak bildiriniz.
3. Açılan konu başlıklarının konu içeriğini yansıttığına dikkat edilecek. Tahrik edici ve yanlış anlaşılmalara yol açabilecek başlıklardan kaçınılacak.
4. Moderatör(ler), yazılan yazının konusuyla ilgili olmadığına (off-top) bir kanaat getirirse yazıyı değiştirme ve silme hakkına sahiptir. Aynı uygulama forumun diğer kurallarına uymayan yazılar için de geçerlidir.
5. Yazıların düzeni. Forumun düzeninde sadelik esastır. Yazının okunabilirliğini arttırmak ve önemli yerlerini işaret etmek amacıyla yapılanlar dışında, göz kamaştıran renklerin, sıradışı yazıtipi ve puntoların kullanılmaması tercih edilecek.
IV. YAPTIRIMLAR
1. Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek Forumun veya moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak, aksi takdirde yaptırımlara katlanmakla yükümlüdür.
3. Genel olarak yukarıda yeralan tüm kurallar ve özel olarak etnik, dini, siyasi veya başka bir özellikle tanımlanan gruba karşı saldırılar (I.2.) "uyarı" ve "forumdan uzaklaştırma" ile cezalandırılacak.
2. Forum katılmcısının kuralları uyarı almasın rağmen çiğnemeye devam etmesi halinde Forumdan geçici olarak uzaklaştıralabilir veya kullanıcı ismi iptal edilebilir.
IV. DİĞER
1. Telif hakları. Kullanıcılar başka bir yerden alıntı yaptıklarında (copy-paste yaptıklarında) esas kaynağını belirtecekler. Kendi yazdıkları edebi bir değer taşıyorsa, kendi imzalarını atacaklar
2. Anlatılmak istenen konu açısından kesinlikle gerekli duyulması durumları dışında, makalelerin tamamından ziyade kısa alıntıların verilmesi ve esas makalenin internetteki adresinin belirtilmesi tercih edilir.
3. Bir biriyle problemi olan arkadaşlar forum özel mesaj fonksiyonundan yararlabilirler. Özel mesajlar moderatörün denetimi dışında olduğundan forum kullanıcıları özel mesaj içeriklerinden yola çıkarak suçlanamaz ve uyarı alamaz.
4. "Tanışma yerimiz"deki gereksiz/alakasız postlar, yazıldığı tarihten itibaren 3 gün sonra silinecek. Bu başlıkta off-top yaparak kirletmeye gerek yok.
5. Forum kuralları her zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra hemen geçerli Olacak.
6. Forum kurallarıyla ilgili görüşlerinizi ve önerilerinizi özel olarak açılmış "Forum kurallarıyla ilgili görüşleriniz (http://www.forum.uz/showthread.php?t=22565)" adlı başlık altında belirtebilirsiniz. Tüm başvurular dikkate alınacak, değerlendirilip gereği yapılacak.
7. Bu Foruma katılan herkesin işbu yazıyı Okuduğu ve uymaya peşinen taahhüt ettiği esas olarak kabul edilir.
11-08-2005, 05:08 AM
Ahlak yoksunu bır üyenin ahlak yoksunu yazısını ahlak yoksunlugu yapılmadan cezalandırınız.
4twelve
11-08-2005, 05:23 AM
:lol: :lol: :lol:
Ne denirki dogru soze...
Ahlak yoksunu bır üyenin ahlak yoksunu yazısını ahlak yoksunlugu yapılmadan cezalandırınız.
Colpan
11-08-2005, 05:32 AM
Bu tartismaya giren Tengrikut'un gecici uzaklastirma almasi ama 4twelve'nin uyari bile almamasi adil degil.
Qarshi
11-08-2005, 05:38 AM
Konu ili ilgili uyarılarımı hem özelden hemde forumdan adı geçen arkadaşlara yaptım !
Özelden yapılan tartışmaların forumun ilgi alanına girmediğini,konuları kişileştirmeden tartışmalarını,forumun huzurunu ve tadını bozacak davranışlardan kaçınmaları gerektiği ile ilgili yazışmalarımı yaptım...
Uyarılarıma ısrarla kulak asmayan,ortalığı germeye devam eden forum kullacısı son yazdığı ileti ilede bardağı taşırmış olup tarafımdan cezalandırılmıştır...
Bu konu ile ilgili forumda tartışma istemiyorum.dilek,şikayet ve temennilerinizi özelden bana yapabilirsiniz...
4twelve
11-08-2005, 05:38 AM
Bu tartismaya giren Tengrikut'un gecici uzaklastirma almasi ama 4twelve'nin uyari bile almamasi adil degil.
Tartisma medeni uslupla yapilir Colpan,
Oylede olmali degilmi,beni burda bilenler bilir kimseyle problemim yoktur,olmazda her kezin siyasi dini ideolojik gorusu kendine,istedikleri gibi kendi goruslerini ortaya koyarlar,tartisirlar ancak ve ancak tartismadan karalama,bilmeden hakaret ve ustune ustuk Forum Kurallaraini hice sayma bu gun beni yarin seni hedef alir,bence dikkat et;)
Qarama
11-08-2005, 09:13 AM
benim anlamadigim $u madem herkezin okuyacak bir konu actin neden benim fikirlerimi sildin yada "thread"i sildin ve tekrar actin Tengrikut?
ba kubah
11-08-2005, 10:19 AM
Forum kişisel egolarınızın tatmin yeri değil !
Probleminizi özelden halledin.hiç kimse sizin sorunlarınızı gözlemlemek zorunda değil.
Oğuz
4twelve
11-08-2005, 10:26 AM
Probleminizi özelden halledin.hiç kimse sizin sorunlarınızı gözlemlemek zorunda değil.
Oğuz
ba kubah
11-08-2005, 10:46 AM
Oğuz
ba kubah
11-08-2005, 11:04 AM
Arkadaşlar LÜTFEN dedik...
Bu konuyla ilgili yazı istemiyorum bundan sonrasında hem silinecek vaktinize yazık hemde ceza alacaksınız...
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.Probleminizi özelden çözün ve forum içinde ignore butonlarını kullanarak birbirinizi görmeye çalışın..
Son kez LÜTFEN diyorum
-------------------------------------
geç o aydın ağızları, egodan bahsetmek senin neyine?
4twelve
11-08-2005, 11:23 AM
Usta su topic i kilitlemen gerkiyo.Hani Ozeli Genele tasima mevzuuu...
ba kubah
11-08-2005, 11:37 AM
Burada ortaya koyduğum iftira ortbas edilse de nihayetinde ahiret gunu hesabın verilecek olması unutulmamalıdır (?)
Ek olarak iftira atmanın suc teşkil ettiği de kendinde yetki gorenler tarafından unutmamalıdır.
Scofield
11-08-2005, 12:59 PM
oguz abi, bilge kagan, pax bu tur basliklarin acilir acilmaz kilitlemesi gerekir kanimca ;) uyeler de birbirine girmesin
aspava
11-08-2005, 01:12 PM
:twisted: ne o ezogelin corbasına dönmüşsünüz :twisted:
herkes birbirini yiyor
nerede modlarım benim...
çoktandır girememiştim foruma nekadar güzel konuşuyorsunuz hayran kaldım:twisted: unutmuşum bu tür konuşmaları:P
takipdeyim dostlar
kendinize iyi bakın:)
tardu
11-08-2005, 02:17 PM
Bu olayda zan altında olanlardan biride benim. Benim Tanrıkutla aynı kişi olduğum idda edildi yöneticiler ve kullanıcılar tarafından.Bu iddada öne sürülen kanıtlar çok saçmadır.Sırf düşüncelerimiz aynı yönde diye aynı adam olduk çıktık.Aslında bunun altında yatan temel sebep benim bugün misyonerlerle dinler arası diyalog bahanesiyle ortaklık yapan fettulah efendiye karşı çıkmamdır.Bu karşı çıkamada bazı arkadaşlarımızın canını öyle bir yaktı ki bu saçmalıklar aldı başını gitti.
Tekrar söylüyorum benim adı geçen kişiyle alakam yoktur.Hala bu konuda direten varsa kanıt göstersin IP ye falan baksın.Eğer yoksa saçmalamaya devam etmesin.
Ayrıca benim başka bir düşüncemde bu olaylarda saçmalayan arkadaşlara yöneticilerinde sahip çıktığıdır.Ki bu tanrıkutun ceza alıp diğer Nurcu arkadaşın almamasından da belli oluyor.
Redd-i İlhak
11-09-2005, 09:46 AM
+1
Kesinlikle katılıyorum...
Ayrıca bu forumun özeline de karışma hakkınız var,bende daha önce forum adminliği yaptım forumda küfür etme,özelden küfür et anlayışı çok saçma...
Sonuçta özelde olsa genelde olsa sizler bu işe karışmalısınız ve ikisine de aynı cazayı vermelisiniz...
4twelve
11-09-2005, 10:02 AM
1.Kotu soz sahibine aittir
2.Ne Zaman Adam oluruz;
Durust insanlarinda sesi iftiracilar kadar ciktigi zaman
3.Ozel den genele tasinilan bu Topic neden hala kilit degil ve 4twelve hakkinda ankete donmus durumda,kalmam dan sikayetci olan varsa gidebilirim hic onemli degil:evil:
4.Simdi bende bana ozelden gelen her p.m.i genelemi tasiyayim.
5.Kendini savunmaya calisanlarin postu oyle tak diye silinemez..
6.Ne zamandan beri kendini savunanlar warning yemeye basladi.
7.Benim warning almami isteyenler,sebebini de belirtsin neyden ve ne zoman t almam gerekirdi....
Qarshi
11-09-2005, 10:20 AM
Bilgisayarın başına geçtiğim zaman ilk yaptığım şey bu forumu açmak ve dostların attığı mesajlara bakmak...
Son zamanlarda çok kimsenin keyif almadığı gibi bende keyif almamaya başladım !
Sanki insanlar buraya sevgiyi,dostluğu,arkadaşlığı paylaşmaya değilde eziklikliklerini bastırmaya geliyor !
Pax'ın ilk modluğu yaptığı zamanlarda bazı konuları kitlediği zamanlar ona tavır koymuştum. Benim tarzım değil topic kitlemek.Kimin eteklerinde ne taşı varsa döksün,döksünde rahatlasın !!!
Bu forumlara gelen her insan forum kurallarını okur ve bu karallar çerçevesinde yazışacağını benimseyerek üye olur ve yazışır. Birde forum kurallarında yazmayan ADAM olma durumu vardırki bu dahada zorudur...
Her sabah pc'yi açtığımda o onu şikayet etmiş,o onu gammazlamış,o ona gönderdiği özel mesajları,küfürleri ortaya dökmüş,bir diğeri cihan pehlivanı gibi saydırmış,bir diğeri ise teşbihte hata olmaz diyerekten 7 ceddine giydirmiş....
Bunları gördükten sonra ne yazma nede yazılanları paylaşma isteğim kalmıyor DİĞER FORUM ÜYELERİ GİBİ....
Beyler ve bayanlar kendinize gelin ! Bizlerin sabrının sınırlarını zorlamayın.Bizler hakkında şikayetiniz varsa BİZE,bizle bu işi çözemiyorsanız MEGAZ'a,onlada çözemiyorsanız,ÇÖZÜMSÜZLÜK üretmeyin...
Sizi bir kere daha sağduyulu olmaya çağırıyorum.
Aybike
11-09-2005, 12:48 PM
Nolmuş burası ya...Bazıları çok istedikleri işi beceremiyor galiba...:lol: :lol: :lol:
Demekki ben olsam şöyle yaparım böyle yaparımla olmuyor bu işler..
Ayrıca ben sıkıldım..Eski espri ve eski keyif kalmamış.Hayatta bazı şeyleri başaramamış olup,komplekste kalanların sitesine dönmüş..Yazık....
Redd-i İlhak
11-09-2005, 04:05 PM
Herkesin aklı ve düşünceleri bir olmak zorunda değil tabii.
Burada konuşacağız ve tartışacağız.
Ama Birbirimizin kişiliklerine hakaret etmediğimiz sürece...
Genelde Küfür etmeyin ama özelinize karışmam anlayışını biran önce modların terketmezi lazım.
Ayrıca 4twelve hakkında hiçbir fikrim yok ve gitsin üyeliği silinsin demiyorum ama iki kişi arasında bir küfürleşme veya hakaret varsa ikisininde cazası aynı olsun
Burada seviyeli bir paylaşım için buradayım ileriki dönemde de bu tarz olaylar devam ederse bende girmemeye başlayacağım.
Qarama
11-09-2005, 04:08 PM
burada küfür olmasin özel msj da küfür olmasin özel hayatta küfür olmasin. Ne müslümanliga nede türklüge yaki$ir.
4twelve
11-10-2005, 01:16 AM
[QUOTE]
Ayrıca 4twelve hakkında hiçbir fikrim yok ve gitsin üyeliği silinsin demiyorum ama iki kişi arasında bir küfürleşme veya hakaret varsa ikisininde cazası aynı olsun
1.Hic bir fikrin yoksa neden 4twelve de ceza amlai diye yorum yapiyorsun??Peki canim kardesim bi kisi habire kufur ederken digeri sadece kendi ni de degil baskalarini da savunuyorsa ne yapmali
????
4twelve
11-10-2005, 01:18 AM
Nolmuş burası ya...Bazıları çok istedikleri işi beceremiyor galiba...:lol: :lol: :lol:
Ayrıca ben sıkıldım..Eski espri ve eski keyif kalmamış.Hayatta bazı şeyleri başaramamış olup,komplekste kalanların sitesine dönmüş..Yazık....
Yaa biraz da siz canak tutmadinizmi canim ablacigim???
Qarshi
11-10-2005, 01:54 AM
Herkesin aklı ve düşünceleri bir olmak zorunda değil tabii.
Burada konuşacağız ve tartışacağız.
Ama Birbirimizin kişiliklerine hakaret etmediğimiz sürece...
Genelde Küfür etmeyin ama özelinize karışmam anlayışını biran önce modların terketmezi lazım.
Burada seviyeli bir paylaşım için buradayım ileriki dönemde de bu tarz olaylar devam ederse bende girmemeye başlayacağım.
Bak kardeşim bir kaç defa daha yazdım görmemiş olmalısınki bu sefer büyük ve renkli harflerle yazayım...
3. Bir biriyle problemi olan arkadaşlar forum özel mesaj fonksiyonundan yararlabilirler. Özel mesajlar moderatörün denetimi dışında olduğundan forum kullanıcıları özel mesaj içeriklerinden yola çıkarak suçlanamaz ve uyarı alamaz.
Anladınmı kardeşim ! Forum yönetici olmaktan öte İnsan olarak küfürü sevmiyorum ama forum kurallarında yazıyoooooooor...
Öte yanda bu forumun dışındada insanın sanal özeli var.Bu kapsamda diğer forumlar veya msn ,icq yazışmalarıda bu kapsamın içine girecek.altından kalkamazsın:lol:
Redd-i İlhak
11-10-2005, 03:27 AM
[quote=DyLaN]
1.Hic bir fikrin yoksa neden 4twelve de ceza amlai diye yorum yapiyorsun??Peki canim kardesim bi kisi habire kufur ederken digeri sadece kendi ni de degil baskalarini da savunuyorsa ne yapmali
????
Ben küfürlerin amaçlarını tartışmıyorum özel msjlarınızı görme imkanım olmadı ama eğer birbirinize küfür etmişseniz(!)Bak özel msjlarınızı görmedim diyorum o zmn ikinize de uygun bir ceza verilmeli...
Bak kardeşim bir kaç defa daha yazdım görmemiş olmalısınki bu sefer büyük ve renkli harflerle yazayım...
Öte yanda bu forumun dışındada insanın sanal özeli var.Bu kapsamda diğer forumlar veya msn ,icq yazışmalarıda bu kapsamın içine girecek.altından kalkamazsın:lol:
Bak hala anlamıyorsun ya...
Ben bu forum içerisinde genel/özel farketmez her alanında böyle hakaretlere izin verilmesin diyorum sen bana icq,msn den bahsediyorsun ne alaka ben bu forumu vurguluyorum ama tabii sen mod sun adminlere anlatmam gerekir bu olayı!
4twelve
11-10-2005, 08:23 AM
Bu Konudaki son sozum anlayana;
Never wrestle with a pig!!!
You get dirty,and only the pig enjoys it!!
Aybike
11-10-2005, 12:03 PM
Yaa biraz da siz canak tutmadinizmi canim ablacigim???
Hangi konuda saaaaaaaayın twelveciğim:lol:
Bilge_Kagan
11-11-2005, 10:56 AM
Bu isi kimse istemedi, bu is birilerine "verildi". Kimse "ben olsaydim boyle yapardim" da demedi, boyle dusuncesi olanlar da simdi mumkun mertebe uyguluyorlar ( misal ben. ). Mumkun mertebe deyisimin sebebi, hafta icleri siteye girmemin pek mumkun olmayisi, anlayisla karsilarsiniz diye dusunuyorum...
Oguz abi, gerekli uyarilari zaten yapmis, buraya fazladan bir kapanis iletisi yazmak istemiyorum. Ancak, Oguz abinin iyi niyetini suistimal edenlerin sitedeki gelecegi, karanlik olacak, bunu soyleyeyim. Tehdit diye mi dusunursunuz, ne yaparsaniz yaparsiniz artik. Huzur kaciran kimseye bu sitede yer yok.
Iyi sohbetler.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.