PDA

View Full Version : Daha Ne Kadar Surecek Bu sacmalik???

4twelve
11-07-2005, 05:58 PM
Forumda son gunlerde;
Ne yazdigini bilmeyen,sadece iftira atan,sadece garip amaclara yonelik topicler acan,
konulari kisilere yonelik hakaretlere ceviren,
Kurani Kerimden bahseden ancak onu bilmeyen okumayan ve hatta Inkar eden,
P.M Atilmis mesaja Turkistan forumda Topic acan sonra gelen cevaplar gercek yuzunu ortaya cikArinca ayni Topic i Silen,
Her post attigi Topici Ne idugu belirsiz ideolojisine alet etmeye ceviren,
Forum Kurallarinin ihlal ettigi,hakaret iftira ettigi icin aldigi Warningleri insanlara gene iftira atarak MOdlarin yonlendirlmesi ile aldigini soyleyen,
Her soyleneni provake etmeye calisan,karsiligi alamayinca farkli user nameler ile teKrar forumu manupla etmeye calisan,
Sorulan sorulara cevap vermekten aciz ancak hakaret ve iftiralarina devam edecek kadar kustah,
Aklinca Insanlara lakaplar takarak alcaltmaya calisan ,
Seviyesiz,kultursuz,bilgisiz,camur at izi kalsin sozunu kendine yol edinen,
Insanciklar dadanmistir..

Bu SACMALIK acikcasi beni rahatsiz etmektedir.UMARIM BU KONU KILITLENENE KADAR Forum Yoneticileri bir seyler yaparlar.......
Son olarak su user sordugu sorulara benim verdigim su cevaplar hosuna gitmeyince sildi,simdi tekrar siler diye bu topicten cevap verecegim....
Garip bir sekilde sorulari bana soruyo benim cevaplarimi siliyo,cevabi Modlardan istiyo

Ya arkadas sana Forumda elli defa sorum bide ozelden sorayim,senin derdin ve amacin ne????4 ayri user name ile post atiyosun zaten uc gun sonra banlanancaksin ???
Aslinda seninle tartismal guzel oluyo cunku hic bir sey bilmiyorsun,habire kivarnip duruyorsun...
Neyse Insaallah Rabbim sana dogru yolu gosterir...

Cevabim:

1 Cok sey bildigin yabanci adli takma adin ve user name post gibi ingilizce terimler kullanmandan belli.

Türkcesi: user name: rumuz / kullanici adi

banlanmak: yasaklanmak

Ben cok sey bildigimi iddaa etmedim,sadece sen hic bir sey bilmiyosun onu soyledim.......Ve halada ayni seyi soyluyorum......

2 Tanrinin bana dogru yolu göstermedigine baska bir kul hele senin gibi bir nurcu karar veremez.

1.Tanri yok Allah var 2.Haasa ben oyle bir sey soylemedim,benimkisi sadece bir temmeniydi,yoksa Allah uzun omur versin desem,seni olumlemi tehdit ettigimi dusunecektin????

3 Sadece bir üyeligim ve kullanici adim var.Aksini söyleyip hakkimda iftira atmayi birak.Süreli iftira atmanin ne denli günah oldugundan söz ediyorsun,hakkimda attigin iftirayi ispat etmeni bekliyorum.

Bu konu tum forumun dilinde zaten,uc gune kalmaz belkide foyanin oraya cikmasi

4 3 gün sonra yasaklanacagimi idda etmissin.Bunu nerden biliyorsun,yoksa burda bizim bilmedigimiz baska bir yargi sistemi mi bulunmakta?

Sizin bilmediginiz israrlada ogrenmek istediginiz Forum.uz kurallarini biliyorum,muneccim olmaya gerek yok yok,ve sen fazlasiyla bu kurallari ihlat ettin,bu mevzuyu Genele tasiyarak bile warning almalisin bence......

5 Rabb kelimesini neden kullaniyorsun Tanriya karsisin.

Bunda da Incile gondermemi yapip iftira halkana bir yenisini ekleyeceksin bire TengriKut..Allah varken tanriya karsiyim

Bu konuda yöneticilerden cevap bekliyorum.4twelve yönetci midir ki beni özelden uyarmaktadir.Konuya aciklik getirir misiniz?

Hayirdir,sorular bana ,cevabi Modlardan bekliyosun?????Yarin gelir Insallah konuya aciklik merak etme....

Tengrikut
11-07-2005, 06:11 PM
Bana su ana kadar gelen özel iletiler için konu açmadım.Ama senin tehdit etmenden ötürü konu açtım.Amacım diğer üyeleri bilgilendirmek ve senin nasıl yönetici adına göz dağı verdiği öğrenmek.Kimseye de hakaret etmedim,yalnızca bir soru.

4twelve
11-07-2005, 06:21 PM
Bana su ana kadar gelen özel iletiler için konu açmadım.Ama senin tehdit etmenden ötürü konu açtım.Amacım diğer üyeleri bilgilendirmek ve senin nasıl yönetici adına göz dağı verdiği öğrenmek.Kimseye de hakaret etmedim,yalnızca bir soru.
Bosver sen boyle dunyevi isleri tama hakaret falan etmedin,ben ettim hakaret,iftira da ettim sana,Allah bana hidayet etsin,Modlarda ceza versin...
Gel seninle biraz muhabbet edelim...Kac yasindasin,ne is yaparsin yani bu foruma post atmak disinda???Evlimisin bekarmi..Okuyomusun bir yerlerde,Location Baku Yaziyo,mesela ben baku ye bi cok defa geldim,Fontanlar Bul Bul prospektini Anadolu Restauranti falan bilirim,nasil simdi baku ????degistimi hala eskisi gibi mi??:twisted: :twisted:

Amir_Caric
11-07-2005, 06:26 PM
tengikut sen burda yanlissin .. gercetken sacmalik yapiyorsun... o kadar olmaz.. erkek ol

4twelve
11-07-2005, 06:38 PM
tengikut sen burda yanlissin .. gercetken sacmalik yapiyorsun... o kadar olmaz.. erkek ol

Bu arada...
BAŞINDAKİ YAZMAYIDA SARIYAMI BOYADIN
Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı
Başındaki Yazmayı Da
Sarıya Mı Boyadın
Neden Sararıp Soldun Da
Sevdaya Mı Uğradın

Tokat’tan Mı Geliyon Da
Yar Sen Almus’lu Musun
Ben Sana Varacağım Da
Söyle Namuslu Musun

İçliğimin Yakası Da