PDA

View Full Version : Elveda "Kurtlar Vadisi"

KhwarezmshaH
12-30-2005, 03:09 AM
Arkadaşlar dün "Kurtlar Vadisi" dizisinin son kısmı oldu, çok güzeldi bence, 3 Şubatta sinemalarda "Kurtlar Vadisi Irak" filmi var, tavsiye ederim, fragmanları dehşetti...

oğuz
12-30-2005, 03:22 AM
Diziyi bende ilgi ile seyrederken bir anta the end yazınca :shock: oldum...

Son bölümü olduğunu bilmeden oturmuştum ekran karşısına....

En has adamım ise memati;)

3 Şubatta sinemalarda olacağız:cool:

Temur
12-30-2005, 04:24 AM
Kurtlar Vadisi Kuzey Irak bomba gibi geliyor...

Bilge_Kagan
12-30-2005, 05:53 AM
Bu dizinin devlet eliyle desteklendigi konusunda ciddi suphelerim var.

Kurtlar Vadisi-Irak ise, ayni Fight Club'in yaptigi etkiyi yapacak. " Tepki mi gostermek istiyorsunuz, alin size tepki, oturun yerinize. Biz sizin icin yaptik... "

Yine de son bolumu ben de izledim... :)

Turk
12-30-2005, 05:56 AM
Bir iddia da, dizideki Baron karakterinin Aydın Doğan'a benzetilmesi yüzünden Doğan'ın devreye girip diziyi satın aldığı ve kendisini rencide etmeyecek bir finalle diziyi bitirdiği.

hakan
12-30-2005, 06:03 AM
deliyürek dizisi bittiğinde çok üzülmüştüm o esnada kurtlar vadisi başladı ve onun taklitcisi olarak düşündüm ilk baştan ama milletimizin medyanın anlatamadıkalarını bizim konuşan dilimiz oldu bence o kadar güncel işlediler ki her konuyu bir de tabiki son bölüme kadar vatanınımızın değerlerini kör gözlerin içine sokarcasına yansıtmaları ...............

Han
12-30-2005, 06:27 AM
chok merka ettim bu laflari tam uch senedir dinliyorum. deli yuregi hich kachirmadan seyretmeme ragmen kurtlar vadisinin sadece bir bir bolumunun yarisini tesadufen seyredebildim. merkatan patlayacagiz. bizim TVler satin alsalardi keshke..

bekliyorum bashka ne yapabilirim ki

Turk
12-30-2005, 06:38 AM
Önceleri nefret ediyordum bu diziden. Arkadaşlar seyrederken ben de mecbur katılıyordum onlara. Çakır'ın vurulduğu bölümde Laz Ziya arabada, "Kim yapmış?" diye soruyordu. Yanındaki adam da "Belli değil abi. Kaçmışlar" deyince Laz Ziya: "Vuran kaçaaaar, vurduran geliiiir" demişti. O sahneden sonra seyretmeye karar verdim ama hiç nasip olmadı.

Derken bu sene baharda Malatya'ya gitmiştim. Orada çayevinin birinde tuhaf bir adet var. 4 tane dev ekranı koymuşlar herbirinde farklı bir film onuyor gün boyunca. Fakat ekranlardan biri Kurtlar Vadisi'ne tahsis edilmiş. CDler bitince en önde oturan eleman hemen bir sonraki CDyi takıyor, kumandayı alıp jenerik kısmını geçiyor ve aynen kaldığı yerden devam ediyor dizi. Müdavimi olmuştum o çayevinin. Günde peşpeşe 4-5 bölüm izleyip 10-15 çay içip akşam ediyordum.

oğuz
12-30-2005, 06:43 AM
chok merka ettim bu laflari tam uch senedir dinliyorum. deli yuregi hich kachirmadan seyretmeme ragmen kurtlar vadisinin sadece bir bir bolumunun yarisini tesadufen seyredebildim. merkatan patlayacagiz. bizim TVler satin alsalardi keshke..

bekliyorum bashka ne yapabilirim ki

Benim caddede ,kurtlar vadisinin oynadığı perşembe akşamları sanki sokağa çıkma yasağı var:lol:

Turk
12-30-2005, 06:44 AM
Bir de nedense köprü trafiği harika oluyordu dizinin yayınlandığı saatte.

Kaptan-i Derya
12-30-2005, 07:03 AM
bu diziyi biraz daha görsel efektler ekleseler daha fazla sevecem dogrusu. Hep ilk ve tek kursunla adam vuruyolar ya, bu kadar sacma olamaz ve arti vurduklari adamdan kan falan cikmiyo, biseye benzemiyo boyle. Dizinin konusunun Icerigi ise son derece enteresan.

Kaptan-i Derya
12-30-2005, 07:10 AM
ACI HAYAT'a bakan varmi aranizda? Yine bir Osman SInav eseri ve basrolde Kenan Imirzalioglu var.

hakan
12-30-2005, 07:19 AM
ACI HAYAT'a bakan varmi aranizda? Yine bir Osman SInav eseri ve basrolde Kenan Imirzalioglu var.

daha izlemek nasip olmadı ama osman sınav' ın imzası varsa kurtlar vadisinden sonra herhalde acı hayat izlenir.