View Full Version : Yaratici Kullanici Potansiyeli; Turkistan Forumu
Scofield
12-30-2005, 06:37 AM
Sadece Kullanicilar hakkinda yazmak istedim. Fikrimce burada bulunan Turkistan Bolumune yazan hemen hemen her kullanici [istisnalar haric] bin kulce altin degerinde, fikirlerini paylasiyorlar, kimisi acayip yaratici, kimisi Devlet Lideri gibi politika yapiyor bu islerin icinde. Herbirimiz vakit ayirip burada yaziyoruz, Siber-Politikacilar. Yeri geliyor eglenceli basliklar da oluyor. Yeri geliyor kavgaya giriyoruz. Birkac kisiyi forumda kaybettik, diger birkaclar sanirim ben kayit olmadan once vardi ama yoklar. Herneyse, burasinin bir nimet olmasi bir yana burada bulunan arkadaslara tesekkur ederim. Bazilari ile fikirlerimiz ayrissa bile bosver; eger fikir ayriliklari olmasa vakit gecer mi? Zevki kalir mi? Simdi zevkli ama bu potansiyeli yukseltmek lazim, kaliteyi iyice arttirmak lazim.
Burada birkac eski arkadaslari baska yerlerden biliyorum, Forum.uz'a kayit olmadan once bile. Asena uki ba kubah vs de olsa guzel olurdu, surekli burada olsalardi. ah ula bakubah az biraz kufur etmesen guzel olacak =)) uki de kizmis bize. asena da 2'de 1 seyahat ediyor.
Neyse icimde oyle gecti.
Ha bu arada. ya ben bu Warningi yillar once aldim bitti, hala warnings:1 yaziyor ya sunu da kaldirsaniz. Sanki alnimda yazi yaziyor :lol:
Bilge_Kagan
12-30-2005, 06:43 AM
Ha bu arada. ya ben bu Warningi yillar once aldim bitti, hala warnings:1 yaziyor ya sunu da kaldirsaniz. Sanki alnimda yazi yaziyor
Baktim. "Unremovable" yaziyor. Zaten biz seni dis gorunusun degil icin yuzunden seviyoruz, onemi yok :P
uki de kizmis bize.
Kizar tabi, ne yaptiysa kar etmedi adam. Laftan sozden anlamayan o kadar cok adam var ki forumda...
Ha bu arada. ya ben bu Warningi yillar once aldim bitti, hala warnings:1 yaziyor ya sunu da kaldirsaniz. Sanki alnimda yazi yaziyor :lol:
he he bizde gechen gun o'zbekcheyi savunacagim diye acemlerden alnima aldim bi tane chok haksiz bence. ama herkes oyle diyor zaten. anlashilan o ki biz de tashiyacagiz. shunun bir kurali da dushunulemedi gitti. neyse forumu bulmam bana da chok sheyler kazandirdi diyebilirim ben de butun katilimcilara ve acemleri uzerimize tercih edem moda teshekkur ederim.
Scofield
12-30-2005, 06:54 AM
bosver acemilerin ogrenecegi cok sey var =))
Bilge_Kagan
12-30-2005, 06:54 AM
Bu "acem"i Turkistan forumu icin soylemiyorsundur insallah ?
Kaptan-i Derya
12-30-2005, 06:58 AM
he he bizde gechen gun o'zbekcheyi savunacagim diye acemlerden alnima aldim bi tane chok haksiz bence. ama herkes oyle diyor zaten. anlashilan o ki biz de tashiyacagiz. shunun bir kurali da dushunulemedi gitti. neyse forumu bulmam bana da chok sheyler kazandirdi diyebilirim ben de butun katilimcilara ve acemleri uzerimize tercih edem moda teshekkur ederim. Sana uyari veren moda kirginligin var herhalde biraz, warning almanin gerekcesi neydi peki?
asena ve Aybike kafayi bana takip ayrildilar sanirim. Her ikisini de radikale kacan dusuncelerinin yanina hosgoru de getirebilmeleri icin elestirirdim evet. Cunku kendi degerlerini baskasina radikallikle sevdiremiyorsun. Tebligin usulu radikallikten gecmez, tebligin usulunun icinde hosgoru yoksa basariya ulasmak hayal. Arti tebligden daha cok temsil yoluyla degerlerin tanitilmasi taraftariyim.
Fakat gitmelerine hic sevinmedim. Gelmelerine de ilk ben sevinirim.
Scofield
12-30-2005, 07:05 AM
Bu "acem"i Turkistan forumu icin soylemiyorsundur insallah ?hayir ozbekistan forumun diger bolumlerine hitaben dedi arkadas bende turkistan bolumunde 1-2 kisiyi dedim :lol:
asena ve Aybike kafayi bana takip ayrildilar sanirim. Her ikisini de radikale kacan dusuncelerinin yanina hosgoru de getirebilmeleri icin elestirirdim evet. Cunku kendi degerlerini baskasina radikallikle sevdiremiyorsun. Tebligin usulu radikallikten gecmez, tebligin usulunun icinde hosgoru yoksa basariya ulasmak hayal. Arti tebligden daha cok temsil yoluyla degerlerin tanitilmasi taraftariyim.
Fakat gitmelerine hic sevinmedim. Gelmelerine de ilk ben sevinirim.
sebebi sen degilsin, biliyorum ki oyle diyorum :p :lol:
BILGE KAGAN: Bu "acem"i Turkistan forumu icin soylemiyorsundur insallah ?
acem kime dendigini biliyorsunuz sanirim. acemi degil acem...
forumla alakasi yok bazi katilimcilarla ilgili
Sana uyari veren moda kirginligin var herhalde biraz, warning almanin gerekcesi neydi peki?
ikinci dil konusu achilmishti. millet ingilizce rusca diyordu. buna kizan bir orali acem de mogolca ogrenin diye kinayede bulunmushtu onun uzerine onu irana git orda anlat demishtim sonrasi belli
Yaklaşık 2 senedir bu forumlardayım...
Bu forumlara gelmemdeki tek bir gaye Türk dünyasının bireyleri ile tanışmak ve onlarla dostluk kurmaktı...
Bu forum sayesinde dünyanın dört bir yanındaki insanlarla dostluklar kurduk ve pekiştirdik...
Bazen o kadar gereksiz tartışmalar ve bu tartışmaların sonucunda forumdan kopmalar yaşandıki bunlara gerçekten üzülmemek elde değil...
Gönül istiyorki herkes dost olsun,herkes birbirine koşulsuz ve ön yargısız yaklaşssın,herkes birbirini sevsin...
ama olmuyor,olamıyor maalesefki ...
Ben bu forumun güzel bir ortam olması için mümkün mertebe elimden geldiğince mücadelesini veriyorum. hatamızda olmuştur,yanlışlıklarımızda. Arkamızda kırık kalpler bırakmadan güzel bir ortam için mücadele veriyoruz...
Sizlerden ricamız; Bizlerde insanız,bizlerde yanlış yapabileceğimiz gibi sizlerin yanlış yapabileceğinin farkına varın. Hiç kimse hatasız değil ve olamazda. Bu ortam güzel bir forum olacaksa bunda herkesin emeği olmalı bu nedenle herkes üzerine düşeni yapsın;)
Bilge_Kagan
12-30-2005, 07:19 AM
acem kime dendigini biliyorsunuz sanirim. acemi degil acem...
forumla alakasi yok bazi katilimcilarla ilgili
ben de butun katilimcilara ve acemleri uzerimize tercih edem moda teshekkur ederim.
Baslik "Turkistan Forumu"yla ilgili olunca bu ifadeyi gorunce biraz ustume alindim da "ne yaptim acaba" diye dusundum... :)
Scofield
12-30-2005, 07:26 AM
Baslik "Turkistan Forumu"yla ilgili olunca bu ifadeyi gorunce biraz ustume alindim da "ne yaptim acaba" diye dusundum... :) ne acemisi ne uzerine alinmasi 2 senedir burdasin sana kim acemi diyebilir ki? ;) bana gore buradaki acemiler henuz forumu tanimadan 10 mesaj atmis arkadaslarin cok ani cikislarla elestirilerde bulunmasi cart curt politika yapmalari vs... :cool:
Bilge_Kagan
12-30-2005, 07:34 AM
ne acemisi ne uzerine alinmasi 2 senedir burdasin sana kim acemi diyebilir ki? ;) bana gore buradaki acemiler henuz forumu tanimadan 10 mesaj atmis arkadaslarin cok ani cikislarla elestirilerde bulunmasi cart curt politika yapmalari vs... :cool:
"Acemî" degil "Acem" yani "Fars" diyor Han orada ;)
valla sizlere astarli da konushamiyacaz bu gidishte hemen achiveriyorsunuz yorgani :) :) :)
Scofield
12-30-2005, 07:47 AM
haaaa Acem mi? simdi caktim davayi =)))
valla sizlere astarli da konushamiyacaz bu gidishte hemen achiveriyorsunuz yorgani :) :) :) tabi, yorganin altinda kim ciftlesiyor gormek lazim :lol:
valla sizlere astarli da konushamiyacaz bu gidishte hemen achiveriyorsunuz yorgani :) :) :)
Akşam akşam beni iyi güldürdün,sende ömrün boyunca gülesin:lol:
Scofield
01-04-2007, 06:16 PM
bilge kagan oguz han nostaljimizi canlandirmak icin bu konuya tekrar cevap atmak istedim
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.