View Full Version : Bu ülkeden bir Tansu Çiller geçti...
Tansu Çiller'i herkes tanır sanırım.Hani meşhur Özer Uçuran Çiller'in hanımı.Beyi başta İstanbul'un renkli siması olan bir bankayı uçururken oda sayın Süleyman Demirel'in izinden giderek benim işçim,benim köylüm diyerek kıratı şaha kaldırıp Türkiyeyi uçurmaya kalkmıştı:lol: :lol:
Tansu Çiller hanımefendi gafları ile Türk siyasetinde müstesna bir yere sahiptir.Bir gün Antalyayı il yapmaya kalkar diğer bir zaman ise Erzurum'da buraya yazamayacağım bir söz dizini yüzünden kendini rezil eder....Derler ya nasıl gelmişsse öylede gider:cool:
Geçen günlerde bir forumu gezerken bu resime rastladım ve eski günleri yad ettim.sizlerle bu resmi paylaşmadanda edemedim;)
By;Penitent
Seckjin Khan
12-30-2005, 09:20 AM
foruma giriş için üye olmamız gerekiyo :)
Mümkünse direk link alalım...
foruma giriş için üye olmamız gerekiyo :)
Mümkünse direk link alalım...
Demokrasilerde çareler tükenmezmiş;)
Bu kadının bir siyasi partide genel başkanlık yapmış olmasını bırak Başbakanlık yapmış olması..Cümlenin devamını getiremedim.
Bilge_Kagan
12-30-2005, 11:51 AM
Hanimefendi kendisi ekonomist olmasina karsin, Gumruk Birligi gibi bir fiyaskoya imza atinca zil takip oynamis, dolar onun doneminde 16.000 liradan 1.500.000 liraya "firlamis"tir.
Suc hanimefendide degil, onlari is basina getiren, is basina gelmeye talip olacak cesareti kendilerinde bulduran bizlerde...
Kaptan-i Derya
12-30-2005, 12:18 PM
Demokrasilerde çareler tükenmezmiş;)
Shok oglu shok oldum okudugumda....:shock:
Seckjin Khan
12-30-2005, 12:52 PM
Hasbinalllah :D
Tam kaçık şu siyasetçiler
Temur
12-31-2005, 03:52 AM
koptum ya biz bu ülkenin çimentosuyuz,içimize girecekler... görüşmek üzere hahahhaha
Temur
12-31-2005, 03:58 AM
İfade gücü ilkokul üç ve dördüncü sınıf talebesi seviyesinde. Zaten çok pot kirardi samsunu akdenizin incisi yapacağız diye bağırmıştı mitingte.
Bir keresinde Malatya'da sevgi gösterileriyle karşılanmıştı. Kendisine yumurta, domates ve mandalina ikram edilmişti :D
Bir keresinde Malatya'da sevgi gösterileriyle karşılanmıştı. Kendisine yumurta, domates ve mandalina ikram edilmişti :D
kesin yumurtayı Eskişehir'in hediyelik lüle taşı,domatesi gül,mandalinayı ise orkide sanmıştır:lol: :lol: :lol:
İkram için teşekkür ettimi bari:cool:
kesin yumurtayı Eskişehir'in hediyelik lüle taşı,domatesi gül,mandalinayı ise orkide sanmıştır:lol: :lol: :lol:
İkram için teşekkür ettimi bari:cool:
Ben üstü kapalı anlatmaya çalışmıştım :) İkram falan yoktu. Ahali kadına domates ,mandalina ve yumurta ile saldırmıştı. Apar topar arabaya bindirmişlerdi sonra :lol:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.