View Full Version : Gozlerim yazardi...
http://www.presidentofpakistan.gov.pk/FilesNewsandEvents/11232005112754PMScan0001.jpg
http://www.presidentofpakistan.gov.pk/NewsEventsDetail.aspx?NewsEventID=2636#
Bilge_Kagan
12-31-2005, 02:43 AM
Bu niyetle gonderen fakir aileler/cocuklar elbette vardir, ancak buradaki bana propoganda gibi geldi...
Ağustos ayında Adapazarı ve İzmit havalisini vuran depremde bizlerde beşik gibi sallanıp ellerimizi Rabbe açmıştık...
Depremi izleyen bir kaç gün dışarda ailelerimiz arabalarda bizde dostlarla pazar tahtalarının üzerinde yıldrız saymıştık...
Birde onları aralık ayında düşünüyorumda ... Allah hepsinin yardımcısı olsun...
Yazı hakkında bende ilk anda propoganda diye düşünsemde yardıma ihtiyacı bulunan milyonlara çok fazla birşey yapamamanın ezikliği içinde yorum yok diyorum...
Arkadaslar bunun yalan veya propaganda olmasinin cok dusuk ihtimal oldugunu hatta imkansiz oldugunu dusunuyorum. Mektubun Tavsanli'dan ciktigi bizzat PTT yoneticisi tarafindan da onaylanmis. Kaldiki bir cumhurbaskani boyle kritik donemde yalan ile duygu somurusu yapmaya kalkmaz (hele hele Pervez Muserref inancindan oturu de bundan sakinir)
Bu mektup propaganda olsa bile, böyle asil bir ruha sahip insanların varlığına ben kendim şahit oldum.
Ahde Vefa
01-02-2006, 07:24 AM
Bu niyetle gonderen fakir aileler/cocuklar elbette vardir, ancak buradaki bana propoganda gibi geldi...
Hayrola abi, neyin propogandasi?
Bilge_Kagan
01-02-2006, 10:15 AM
Pakistan halkinin Turk halkina duydugu manevi baglilik gudusunun artirilmasi yonunde atilmis bir adim. Bu sayede Turk halkinin Pakistan'a destegi, dolayisiyla Turk hukumetinin ve gelecek Turk hukumetlerinin Pakistan'a destegi artar. Buna karsilik Turk hukumetinin cikari, Pakistan halkinin destegi olur.
Tabii ben burada yazdiklarimi uzun uzadiya dusunmeksizin yazdim. Zira beni propaganda oldugunu dusunmeye iten sey, yazinin ozellikle bozuk yazilmis gorunmesiydi...
aspava
01-02-2006, 10:52 AM
01/01/2006 sayılı türkiye gazetesinde 2 sayfa başlığında bu konu ile ilgili haber vardı.
anew arkadaşımız gazeteden önce bizlere duyurdu bu haberi ...
teşekkürler
ayrıca halkımızda acıma duygusunun bitmek üzere olduğunu üzülerek bildiririm arkadaşlar ...
acaba türk halkının acıma duygusu neden körelmeye başladı ?
soruyorum sizlere...
Bilge_Kagan
01-02-2006, 10:58 AM
Insan goruntusune aciyip yukluce para verdigi dilencinin evinin kapisina kadar musallat oldugunu, ondan sonra da ondan daha iyi sartlarda ( cok daha iyi sartlarda yasayani da var... ) yasadigini gorunce, haliyle soguyor...
Ahde Vefa
01-02-2006, 01:05 PM
;)
Hayat mayat, olmaz olamaz dedigimiz seyleri bazen göz önüne sergiliyor.. Bilmiyorum, neyin ne derece dogru olup olmadigini.. Herseye ragmen, herkez kendine birer ders cikartip pratige gecirse dünya iyilige bir adim daha atmis olur diye dusunuyorum..
;)
Hayat mayat, olmaz olamaz dedigimiz seyleri bazen göz önüne sergiliyor.. Bilmiyorum, neyin ne derece dogru olup olmadigini.. Herseye ragmen, herkez kendine birer ders cikartip pratige gecirse dünya iyilige bir adim daha atmis olur diye dusunuyorum..
Çok güzel söyledin.
Qizilbash
01-03-2006, 02:37 AM
ayrıca halkımızda acıma duygusunun bitmek üzere olduğunu üzülerek bildiririm arkadaşlar ...
acaba türk halkının acıma duygusu neden körelmeye başladı ?
soruyorum sizlere...
Dünya modenleştikce acıma duygusu da yok oluyor. Artık insanların yalnız bir maksadı var - yalnız kendisi için yaşamak.
Millet nece tarac olur olsun, ne işim var
Düşmenlere möhtac olur olsun ne işim var.
Mirze Alekper Sabir
mustafa06
01-04-2006, 01:19 PM
Bu haberi televizyonda ilk duyduğumda içim sızladı.yazıyı gördüğümde yazım şekli bana garip geldi. inanın yinede gözlerimden yaş geldi.Bu işin propagandalık tarafı olamaz. çünkü ortada bir gerçek var.milyonlarca insan depremi yaşadı, şimdi de evsiz, barksız ve aç halde çetin kış şartları ile mücadele ediyorlar.C.B. Pervez Müşerref propaganda değilde belki lütfen bize yardım edin diyor olabilir.Bence kardeşlerinden yardım istemesi en doğal olanıdır.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.