PDA

View Full Version : Çuval'ın İntikamı Alındı mı?

Seckjin Khan
01-03-2006, 02:35 AM
Amerikalı albayı bu tepede soyduk

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/877175.jpg

ALBAY MARTIN Siz ne hakla Amerika Birleşik Devletleri’nin işgali altındaki bir toprağa girersiniz. ALBAY AZİZ Biz burada sınırlarımızı koruyoruz. Eğer işgal etmiş olsaydık bizi Bağdat’ta bulurdunuz.

ALBAY Aziz Ergen, 19 Mayıs 2004 gecesi Kuzey Irak sınırındaki Kokpitepe’de Amerikalı Albay Martin Rollinson’un silahını nasıl alıp şarjörünü boşalttığını Hürriyet’e anlattı. Albay Ergen, 19 Mayıs 2004 tarihinde yaşanan tarihi olayı şöyle aktardı: "Irak sınırında yer alan Uludere-Gülyazı Bölgesi’nde bulunan Gülyazı Taktik Jandarma Alay Komutanı olarak görev yapıyordum. Mayıs ayından itibaren yaz tertiplenmesine çıkmamız nedeniyle alayımın bazı birlikleri, Irak’ın 3-4 kilometre içerisinde bazı tepeleri tutuyordu. Bunun nedeni, geçmiş yıllarda terör örgütünün sınır http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/877153.jpgkarakollarımıza yapmış olduğu baskınlardı. Burada verilen şehitler ve birçok vatandaşımızın öldürülmesi nedeniyle sınır bu şekilde korunuyordu. Ayrıca sınırımızın 4-5 kilometre güneyinde yani Irak topraklarında PKK’nın yerleşmiş olduğu Nazdür, Sülü, Yekmala, Keşan, Haftanin kampları bulunuyordu. Bu kamplarda dönem dönem Kandil Dağı’ndan gelip kalan, eğitim yapan, oradan da ülkemize sızan 300-400 civarında PKK militanı bulunuyordu.

19 MAYIS 2004

19 Mayıs 2004 günü Şırnak-Uludere-Andaç köyü yakınında Irak toprağında bulunan Kokpitepe’deki birliklerimde görevli üsteğmenim tarafından, Kuzey Irak’ın içerisinden kendilerine doğru 10-15 aracın geldiği, saat 16.30 civarında telsizle bildirildi. Ben de kendisinden olayı takip etmelerini, gelişmelerden bilgi vermelerini istedim. Yaklaşık yarım saat sonra söz konusu araçlarda üzerinde Amerikan üniforması bulunan bazı askerler ile Peşmerge kıyafetli, ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan toplam 20-25 kişilik bir grup olduğunu bildirdi. Bunun üzerine, ben durumu bağlı bulunduğum Şırnak Tümen Komutanlığı’ndaki üst düzeydeki komutanımıza telefonla bildirdim ve bu konuda emirlerini aldım. Yanıma üst düzey bir subayı alarak komutanımın emri doğrultusunda Kokpitepe’ye doğru araçla yola çıktım. Gideceğimiz mesafe dağlık ve yollar bozuk olduğu için araçla yaklaşık 45 dakika sürüyor.

GEREKENİ YAPINhttp://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/877154.jpg

Yolda, telsizden Kokpitepe’de bulunan birlik komutanımıza "Gelen kişilerin yanlarına yaklaştırılmaması, sorumluluk sahasının dışında tutulması ve geri gitmelerinin sağlanması" talimatını verdim. Ben Kokpitepe’ye yetişinceye kadar, zorla yaklaşma girişiminde bulunmaları halinde, "silah kullanmaları" emrini verdim. Gerekli emirleri yol boyunda verirken, bu arada gelişmeleri anında telsizden öğreniyordum. Andaç köyü ile Kokpitepe yol ayrımına geldiğimizde, beni beklemekte olan zırhlı bir araca bindik. Zırhlı aracımızın önünde, mayına karşı bir traktör emniyet amacıyla gidiyordu.

Saat 18.00’e doğru Kokpitepe’ye ulaştım ve komutayı aldım.

BEN ROLLINSON

Yaklaşmayın ikazlarımıza rağmen ısrarla geliyorlardı. Aniden bize doğru gür bir ses yükseldi: "Ben Amerika Birleşik Devletleri’nden Albay Martin Rollinson. Siz ne hakla Amerika Birleşik Devletleri’nin işgal ettiği bir toprağa girersiniz?" Bu sözler üzerine, megafondan cevap verdim: "Türkiye Cumhuriyeti’nin Albayı Aziz Ergen’im. Biz, kimsenin toprağını işgal etmedik. Sadece sınırlarımızı korumak maksadıyla bu tepede bulunuyoruz. Eğer işgal etmiş olsaydık bizi Bağdat’ta bulurdunuz."

PUSU ATTIRDIM

Albay ’Gelmeyin’ ikazımı yine dinlemedi. Ben de bunun üzerine farklı bir harekat tarzı seçerek (B) planını yürürlüğe koydum ve megafonla şunları söyledim:

- Yanımıza gelmek istiyorsanız, siz ve yanınıza alacağınız 2-3 kişilik grupla geleceksiniz.

ABD’li albay da bunu kabul etti ve yanında 5 Iraklı sınır polisi ile birlikte Kokpitepe’ye doğru yürümeye başladı. Kendilerine "üzerinizde silah var mı?" diye sorduğumda "olmadığını" söylediler. Albay ve 5 Iraklı polis pusu timlerimizin önüne geldiğinde, pusu timleri derhal üzerlerine atlayarak 5 Iraklı polis ve albayı yakaladılar. Yakalandıklarında Iraklı polislerin üzerinde 5 adet Kalaşnikof çıktı. Termal kameraya görünmemek için silahlarını omuzlarının arkasına gizlemişlerdi. Bunların silahlarını alırken bir boğuşma oldu, ancak kısa sürede pusu timleri, polisleri etkisiz hale getirdi ve silahlarını aldık. ABD’li albayın da belinde bulunan tabancasını almalarını, şarjörünü çıkarmalarını emrettim. Albayın üzerinde bulunan uydu telefonuna da el koyduk.

Titriyordu

Amerikalı albayı getirdiklerinde, Iraklı polisler elleri arkadan bağlanmış, albay ise silahı belinden alınmış, üzerinde çelik yelek ve çelik başlığı duruyordu. Elbiselerinin içinde harhangi bir şey olabilir diye albay ve 5 Iraklı polisi soymalarını istedim. İtiraz etmeden soyundular. Iraklı polisleri ayrı bir yere götürttüm. Diz çöktürüp beklettirdim. Bu sırada Albay Martin de çıplak oluşu, havanın durumu ve korkudan tir tir titriyordu.

Komutanım izin verin vuralımhttp://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/877155.jpg

O geceden sıcağı sıcağına bir diyalog:

TÜRK ALBAY Bulunduğum yere kesinlikle gelemezsiniz. Burası birliklerimizin üs bölgesi. Derhal geri dönün. Biz dost ve müttefik ülkenin askerleriyiz. Kesinlikle bulunduğumuz yere gelmeyin, gelirseniz bunun sonucuna katlanırsınız.

ABD’Lİ ALBAY Olsun, ben her şeye razıyım.

Bunun üzerine, durumu üst komutanlarıma rapor ettim. Aldığım talimatta, gelen grubun mutlaka geri gönderilmesi istendi. Ben de megafona geçip Amerikalı albaya şunları söyledim:

Sizi son kez uyarıyorum. Bölgemiz mayınlı bölge. Meydana gelebilecek herhangi bir zayiatta sorumluluk kabul etmiyorum. Bunun sonucuna da katlanacaksınız.

Albay, bunun üzerine:

Olsun, sonucuna katlanıyorum.

Onlar da belli bir noktada duruyorlardı. Aramızdaki mesafe 300-350 metre civarındaydı. Köy korucuları ısrarla, "Komutanım, müsade edin bunları vuralım" diyordu. Ben de "Onlar ateş açmadan kesinlikle biz ateş açmayacağız" emrini sık sık yineliyordum. Albaya son kez bir uyarıda daha bulundum:

Derhal geri dönün. Dönmezseniz meydana gelebilecek olayda sonucuna katlanırsınız.

PKK’lılarla geldiniz size hiç yakışıyor mu

Emekli Albay Aziz Ergen’in anlatımıyla o günden ayrıntılar:

Albayı kolundan tutarak yüksek bir kayanın başına götürüp, ülkemin topraklarına doğru çevirip sordum:

"Albay Martin, niçin ısrarla buraya geldin? Şu karşıda gördüğün yanan ışıklar benim ülkemin köylerinin, karakollarının ışığı. Biz bu köyleri ve karakolları beklemek için bu tepelere çıkıyoruz. Ne hakla emirlere uymayıp buraya zorla gelmek istedin?"

Albay Martin de bana şunları söyledi:

"Albay Ergen, ben bugün Irak’ın Batufa Şehri’ne gittim. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak topraklarını işgal ettiği söylendi. Ben de ’olmaz böyle şey, Irak bizim kontrolümüzde. Türk Silahlı Kuvvetleri giremez buraya’ dedim. Onlar da bana ’gelin yerinde gösterelim’ dediler. O yüzden gelmek zorunda kaldım."

Bunun üzerine Albaya "Siz buraya gelirken PKK’nın Nazdür Kampı’nın içinden geçtiniz. Sizinle birlikte gelen bazı PKK elemanları da geride pusuda bekliyor. Bu dost ve müttefik ülke subayına yakışır mı? Ben sizin dostluğunuzdan şüphe ediyorum" dedim. (Amerikan üniformalı askerler ile peşmergeler araçlarıyla belli bir yere kadar gelebilmiş PKK’lıların bulunduğu Nazdür Kampı üzerinden geçtikleri için, yanlarına da 25-30 kişilik bir PKK grubu almışlardı. Yani gelen grup bir anda 20-25 kişiden 55-60 kişiye çıkmıştı.)

Komutan ise "Yok. Albay Ergen, biz gelirken kimseyi görmedik" diye inatla, gözlerimizle gördüklerimizi bile inkar etti.
Albaya "Bizim Irak’ı işgal etmediğimizi anladınız mı? Art niyetimin olmadığını anladınız mı Albay Martin Rollinson?" diye sordum. Bana "Anladım Albay Ergen" dedi.http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/877156.jpg

ÖLENLERE ACIYORUZ

Irak’ta ölen Amerikan askerlerine dost ve müttefik ülkenin askerleri olduğu için acıdığımızı söyledim. O da "Haklısınız" dedi. Bu esnada durumu üst makamlarımıza bildirdim, albay ve 5 Iraklının elimizde olduğunu, silahlarını da aldığımızı söyledim. Saat yaklaşık 22.00-22.30 civarıydı. Üst makamlarımdan aldığım talimat gereği Albay Martin Rollinson ve beraberinde 5 Iraklı polisi, silahlarını ve diğer malzemelerini vererek kontrolümüzde belli bir yere bıraktırdım. Gelen grupla birleşip gittiler.

’Beyaz Enerji’yi başlatan komutan

1960 yılında Elazığ’da doğan Aziz Ergen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda bazı bürokratlarla eski bakanın da adlarının karıştığı rüşvet ve yolsuzluk olaylarını içeren ünlü "Beyaz Enerji Operasyonu"nu başlatan komutan olarak da tanınıyor. saygi ozturk

Kaynak:Hürriyetim

Seckjin Khan
01-03-2006, 02:37 AM
Bu haberi okuduğumda ne düşüneceğimi bilemedim,Acaba doğru mu yoksa Çuval olayını unutturmak için düzenlenmiş küçük bir piyes mi?

Yorumlarınızı merak ediyorum

kurshad
01-03-2006, 03:21 AM
Bu haberi okuduğumda ne düşüneceğimi bilemedim,Acaba doğru mu yoksa Çuval olayını unutturmak için düzenlenmiş küçük bir piyes mi?

Aynisi aklima geldi. Cuval olayini unutturmak icin bir mizansen mi??

Fakat sunu da unutmamali ki; her ne olursa olsun , nasil bir karsilik verilirse verilsin cuval olayinin utanci daha onlarca yil silinmeyecek. Basina cuval gecirilen subaylarimizin basindaki komutan tatli canindan korktugu ya da insiyatif olmaktan cekindigi icin kafasina cuval gecirilmesine razi oldu, hic bir tepkide bulunmadi. Ne yazik ki o cuval onun sahsinda TSK'ya ve devaminda tum Turk milletinin basina gecmistir.
Bir askerin tum meslek hayatinda Turk milletinin namusunu fiziken temsil etmesi gerekecegi an bazen hic gelmez oylece emekli olur gider.
Fakat gun olur da o namus gunu gelip catarsa kuranin kime dusecegi hic belli olmaz, belki bir onbasiya belki de bir albaya.. Ve bu kura dustugunde ben oynamiyorum diyenleri tarih affetmeyecektir. Utanc icine soktugu Turk milleti ise asla...

oğuz
01-03-2006, 04:31 AM
Bu süreçte buna benzer yayınların yapılmasını normal karşılıyorum...doğrudur,yanlıştır ayrıyeten tartışılır...

Sanal alemdede kurtlar vadisi kuzey ırak ile çuval hadesesi bi şekilde bertaraf edilicek...3 şubatta sinemalardayız:cool:

Bende ne zaman biter derseniz bu sancı,kısasa kısas derim:twisted:

Turk
01-03-2006, 06:41 AM

Ben bir TSK mensubunun böyle bir piyeste oynayacağını zannetmiyorum. Fakat, Albay Ergen eğer yalan söyleyip milletin gönlünü okşamaya çalışıyorsa, yarın öbürgün konuyla ilgili başka haberler de ortaya çıkar, ona göre yorumumuzu yaparız. Asıl anlamadığım neden bu kadar geç piyasaya sunuldu bu haber?

Ayrıca, Türk Askerlerinin kafasına çuval geçirme, bize yapılan ilk terbiyesizlik değil. Muavenet'i ne çabuk unuttuk. Kimse bahsetmiyor bile.

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/877155.jpg

Bu fotoğraf o sırada mı çekilmiş acaba?

Bilge_Kagan
01-03-2006, 06:47 AM
Guzel tiyatro...

Seckjin Khan
01-03-2006, 09:45 AM
Ben bir TSK mensubunun böyle bir piyeste oynayacağını zannetmiyorum. Fakat, Albay Ergen eğer yalan söyleyip milletin gönlünü okşamaya çalışıyorsa, yarın öbürgün konuyla ilgili başka haberler de ortaya çıkar, ona göre yorumumuzu yaparız. Asıl anlamadığım neden bu kadar geç piyasaya sunuldu bu haber?

Ayrıca, Türk Askerlerinin kafasına çuval geçirme, bize yapılan ilk terbiyesizlik değil. Muavenet'i ne çabuk unuttuk. Kimse bahsetmiyor bile.

Bu fotoğraf o sırada mı çekilmiş acaba?

Wallaha bende TSK mensubunun böyle bir oyunda oynamayacağını düşünüyorum ama yani ilginç geliş açısından vs..

Foto haberde ekliydi ama alakasız olsa koymazlardı herhalde...

Turk
01-03-2006, 10:11 AM
Bu arada, http://muavenet.ilkturk.org/

Scofield
01-03-2006, 11:57 AM
fotograf Albayin Turkiye sinirlari icerisinde iken cekilmis fotografi olabilir

Torcoman
01-03-2006, 12:12 PM
bu haber doğrudur

Colpan
01-03-2006, 12:20 PM
Aynisi aklima geldi. Cuval olayini unutturmak icin bir mizansen mi??

Fakat sunu da unutmamali ki; her ne olursa olsun , nasil bir karsilik verilirse verilsin cuval olayinin utanci daha onlarca yil silinmeyecek. Basina cuval gecirilen subaylarimizin basindaki komutan tatli canindan korktugu ya da insiyatif olmaktan cekindigi icin kafasina cuval gecirilmesine razi oldu, hic bir tepkide bulunmadi. Ne yazik ki o cuval onun sahsinda TSK'ya ve devaminda tum Turk milletinin basina gecmistir.
Bir askerin tum meslek hayatinda Turk milletinin namusunu fiziken temsil etmesi gerekecegi an bazen hic gelmez oylece emekli olur gider.
Fakat gun olur da o namus gunu gelip catarsa kuranin kime dusecegi hic belli olmaz, belki bir onbasiya belki de bir albaya.. Ve bu kura dustugunde ben oynamiyorum diyenleri tarih affetmeyecektir. Utanc icine soktugu Turk milleti ise asla...Yukarıdan tam aksi emir geldiği için çatışılmadığını, orada bulunan ve ABD hesabına çalışan bir Türk tercüman (utanıyorum böyle Türklerden) gazetelerde söylemişti.

Yukarıdaki, intikam haberi ise bana hiç de gerçekçi gelmedi. İntikam almak isteyenler, bunu amerikanların şerefini yerlere serecek şekilde, medya önünde yaparlardı.

kurshad
01-04-2006, 01:01 AM
Hemen kokusu cikti bile..

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=8266

Bilge_Kagan
01-04-2006, 04:46 AM
Zaten Aydin Dogan'a bagli yayin organlarinin herhangi birinde bir haber cikiyorsa mutlaka durup iki kez dusunmek gerekiyor...Yine ayni sey oldu iste...

Temur
01-04-2006, 06:00 AM
Çuvalın rövanşının alınmış olmasın canı gönülden istediğim için inanıyorum.

borcugin
01-04-2006, 11:47 AM
S.A.

Kurtlar Vadisinin son bölümünde, Polat Alemdar : "Türkiye'deki gazeteleri tersten okuyacaksın hakim bey" demişti ve ağzını öpeyim diye mırıldanmıştım içimden. Her zaman söylendiği gibi, Türkiyede Basın Türk Değildir.

Selametle.

Seckjin Khan
01-04-2006, 12:29 PM
TSK yalanlamadığına göre doğrudur...

Turk
01-04-2006, 01:25 PM
TSK yalanlamadığına göre doğrudur...

GenKur Başkanı olsa idin, ne yapardın? Yalanlar mıydın?

Seckjin Khan
01-04-2006, 01:31 PM
Özkök paşa çok hassastır en ufak bi haberde bile basın açıklaması yaptırır ama :)

Bilemiyorum

Turk
01-04-2006, 01:39 PM
Özkök paşa çok hassastır en ufak bi haberde bile basın açıklaması yaptırır ama :)

Bilemiyorum

Ben de........ :(

Ahde Vefa
01-05-2006, 01:38 AM
S.A.

Kurtlar Vadisinin son bölümünde, Polat Alemdar : "Türkiye'deki gazeteleri tersten okuyacaksın hakim bey" demişti ve ağzını öpeyim diye mırıldanmıştım içimden. Her zaman söylendiği gibi, Türkiyede Basın Türk Değildir.

Selametle.
O zaman oyuncuya bunu söyletende yabancilar.

kurshad
01-05-2006, 03:26 AM
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=8285

Cakallar vadisi....
Amerika, cuval olayini unutturmak icin psikolojik harekat yapti diyor Yenicag gazetesi?!

Bir gozatin yukaridaki habere..

qqqqq
02-16-2006, 02:21 AM
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/manset.asp?nta=7055&altid=8285

Cakallar vadisi....
Amerika, cuval olayini unutturmak icin psikolojik harekat yapti diyor Yenicag gazetesi?!

Bir gozatin yukaridaki habere..

Kesinlikle öyle.Zaten gala gecesinin goruntulerinin yapildigi haberi izleyenleriniz varsa sanki hakikaten polat gitmiste intikam almis gibi bir hava vardi, malesef bir cok insanimiz saf.

Kaptan-i Derya
02-16-2006, 02:36 AM
filmi izledim, cuval gecirildiginde millet alkisliyo, iste bu Türk'ün gücü diye bagiriyodu, kimse bilmiyoki bu film amerikada gösterime gïrmedi veya cuval'in intikam'i gercekten alinmadi... Yazik su polat cingenesinede yazik, burda galasina gittim boyu 1.70 var yok, incecik yapiya sahib vs vs anlasilan torpilli aktör...

kızılsakal
02-16-2006, 01:59 PM
bılıyorumkı yazdıklarımı zaten bılıyorsunuz ama hatırlatma acısından yenıdne yazayım dedım

dön baba dönelim tekkesı(oyun ıcınde oyun)

1-1960 65 senelerınde fransada humeynın yetıstırıldıgı ırana gonderıldıgı anlatılmıs(bunu ban bır spor muduru anlatmıstı kendısı ozamanlar ulkucu dernek toplantılarına gıdermıs)
2-turkıyede 1960 1980 arası sag sol alevı sunnı olayları
3-1979 1980 sah rızanın yıkılısı humeynın basa gecmesı
4-1980 ıle sonrası ırak ıran savası(resmı memur gıbı savasmıslar olenler genc nesıl komutanlar tahsıllı kısıler vs vs)
5-1990 ırakın kuveyte gırmesı(dıs ıslerı bakanı tarık azızın hırıstıyan olması tuhaf gelıyoe bana su an ıse herhalde vıskısını yudumluyordur)
6-amerıkanın kuveyt bahanesı ıle ıraka gırmesı arab ulkelerıne demır atması
7-son saldırı ıle ırakı tamamen ısgal etmesı(turkıyenın guneydogudan vıze vermemesı)
8-abd nın barzanı ıle talabanıyı desteklemesı
9-teroru yıkmak ıcın geldıgını soyleyıp butun teror orgutlerını dagıttıgı halde pkkyı serbest bırakması
10-ısraılın yahudı asıllı 140 bın cıvarı kürdü bu cıvarlaraa yerlestırmesı
(bu haberı bır gazatede okumustum yanlıssa ozur dılerım)
11-musul ıle kerkuk barzanı talabanı ye verılmesı
12-askerlerımızın basına cuval gecırılmesı
13-bu olayın hemen ardından her nasılsa yuksek butcelı olarak kurtlar vadısı ırak cekımı yapılması(acaba bunun arkasındakı fınansor amerıkamı)dıye dusunce gelıyor nedenmı bu tur propaganda turu fılımlerle ortamın tansıyonunu dusurmek amaclıdır 3 5 bırey ınanmaz ama toplum ınanır amerıka kendı halkını rambo supermen fılımlerıyle avutmuyormu sankı

a-bence cuval olayının ıntıkamı alınmıs degıl
b-olaylar halkın yapısı bılındıgı ıcın zamanaltı edılecek kapanacak topluma gore(neler kapanmadıkı)
c-basrolde oynayan halkı etkıleyen medya gercekten tam olarak butun muslumanların elınde degıl
d-daha 12 eylule kadar medya terorıste kursun sıkan polısı resımlerle basarak hedef tahtası halıne getırmıstır
e-1kursunla 1 kısı olur ama bır kalemle bır tv ıle mılyonları oldurursunuz

guzel Turkıyemızde bızlerı yıkmak tahrık etmek ıcın her yol kademe kademe uygulanıyor masalar degısık sekıllerde atese sokuluyor ates hep harlanıyor
ara sıra benzın dokuluyor
burda bıle sıteye gırıp mesaj yazanların gercekte kımler oldugunu bılebılırmıyızkı hayır belkı ben bıle bır casus vs olabılırım bunu neden yazdım

"oyle kısıler varkı kuran ı kerim i dınımızı dılımızı orf adetımızı bızden daha ıyı bılıyor bızler gıbı yasayıp bızler gıbı dolasıyor ama bızden degıl tohumu genı baska ama ozel yetsıtırılmıs bır ogretmen bır hoca bır ımam bılemıyorum hersey herkes olabılır su an oyle bır dunyada yasıyoruz"

amac ne amac kaos yaratmak halkı tedırgın etmek askerı zayıf gostermek
gururu kırmak ıncıtmek
su ana kadar ortaasyada meydana gelen olan olaylar hepsı cok onceden planlanarak yapıldıgını dusunuyorum oylekı belkı 10 belkıde 50 yıl onceden hesabı yapılmıs oyunların kademe kademe yapılarak buraya kadar getırılmesıdır

yanlıs yada kusurlu yazılarım varsa kusura bakmayınız
"tarıh tekerrurden ıbarettır"
"geldıklerı gıbı gıdecekler"sonrası meydan gene arablar ıle bıze kalacaktır
ama onlarında kanı nehırler gıbı akacaktır bedl odemeden kımse gıtmeyecek bence

sebati
03-01-2006, 01:08 AM
sanırım abd nın yapmış olduğu çuval olayının içinde başka işler var gibi geliyor bana...:?

tarkan
03-01-2006, 04:21 AM
Çuvalın rövanşını yıllar önce Cüneyt Arkının yaptığı gibi yapmalıyız
Hatırlayın bir akıncı elinde torba ile Padişahın huzuruna çıkıyor ve çuvalı boşaltıyor içinden kelleler dökülüyor
işte olay bu