Scofield
01-03-2006, 01:53 PM
selamlar, gecenlerde mailime bir istek geldi fakat tam olarak yardimci olamadim. Arkadasin sorusuna cevap bulabilecek olan var mi? Istedigi yardima katkida bulunabilirmisiniz acaba?
mail asagidaki gibidir:
---------------------
Selamunaleykum deyerli Turk Kardeshlerimiz nasilsiniz ?
Ben Mehman Ismayilov
Yurt Dishinda Yashayan Azerbaycanlilarla Ish uzre Devlet Bakanliqinda
chalishiram
Bizim Maksadimiz dunyda yashayan azrbaycanlilar ve turkler arasinda alakalari daha da mohkemlendirmekdir
milletimizin hakli olduqu butun konulari dunya ictimaiyyetine birge chatdirmaqdir
Bu gun Dunyanin 40-a yakin olkesinde 300-e yakin Azerbaycan dernekleri fealiyyet gostereir bu derneklerin 100-e yakin Kutlevi informasiya vasiteleri ( basin yayim) fealiyyet gosterir
Bizler bele dushunuruk ki, biz Azerbaycanlilar ve turkeler bir yerde bir chok konularda chok iyi chalishmalar yapa bilerik bunun ukun
Sizlerde ricamiz budur ki, dunyada fealiyyet gosteren turk dernekleri haqqinda bizlere melumat veresiniz
rica edirem telefon nomrenizi de yazin
chok hormetle Mehman Azerbaycandan
---------------------------------------
mail asagidaki gibidir:
---------------------
Selamunaleykum deyerli Turk Kardeshlerimiz nasilsiniz ?
Ben Mehman Ismayilov
Yurt Dishinda Yashayan Azerbaycanlilarla Ish uzre Devlet Bakanliqinda
chalishiram
Bizim Maksadimiz dunyda yashayan azrbaycanlilar ve turkler arasinda alakalari daha da mohkemlendirmekdir
milletimizin hakli olduqu butun konulari dunya ictimaiyyetine birge chatdirmaqdir
Bu gun Dunyanin 40-a yakin olkesinde 300-e yakin Azerbaycan dernekleri fealiyyet gostereir bu derneklerin 100-e yakin Kutlevi informasiya vasiteleri ( basin yayim) fealiyyet gosterir
Bizler bele dushunuruk ki, biz Azerbaycanlilar ve turkeler bir yerde bir chok konularda chok iyi chalishmalar yapa bilerik bunun ukun
Sizlerde ricamiz budur ki, dunyada fealiyyet gosteren turk dernekleri haqqinda bizlere melumat veresiniz
rica edirem telefon nomrenizi de yazin
chok hormetle Mehman Azerbaycandan
---------------------------------------