PDA

View Full Version : Ne oluyor Dünya'ya? :(

Turcos
01-04-2006, 11:29 PM
Farkında mısınız şu son yıllarda,yüce kitabımız Kur-an hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor.Ben Kur-an'la büyüdüm diyen din adamlarının hepsi farklı şeyler söylüyorlar.Yok baş kapatılacak,Yok kapanmayacak.Yok 5 vakit namaza gerek yok,3 vakit makbul.Satanizm.Kendini peygamber zanneden ahmaklar.Allah'a inanmayanlar.Katliamlar.Erkeklerin kadın gibi kadınların erkek gibi olması ve bunun giderek artması.Açlık ve sefalet.Giderek artan yaygın hastalıklar.Bitmek bilmeyen felaketler.Arkadaşlar biz nereye gidiyoruz? Ne oluyor? Ben anlamadım artık kendi kitabımdan inancımdan bile şüphe duymaya başladım.Kim inanıcağımı şaşırdım.Herkes farklı birşey diyor... Bakın nette rezalet bir site buldum ne hale geldiğimize en güzel örnek :( http://www.islamiyetgercekleri.org :evil:

anew
01-04-2006, 11:33 PM
Bu siteyi bir zamanlar, simdi hapiste yatmakta olan Cumhur Onat haklayip www.diyanet.gov.tr adresine yonlendirmisti...

Kalbimizde kin beslememek yapabilecegimizin en iyisi bana gore.

Turcos
01-04-2006, 11:41 PM
Bu siteyi bir zamanlar, simdi hapiste yatmakta olan Cumhur Onat haklayip www.diyanet.gov.tr (http://www.diyanet.gov.tr) adresine yonlendirmisti...

Kalbimizde kin beslememek yapabilecegimizin en iyisi bana gore.

Sitede Allah demişler yanında tire çekip eğer varsa diye yazmışlar.Okusan olmuyor okumasan merak ediyorsan ne saçmalıyorlar diye.Sinir oldum ama bir tek o site değil heryer böyle...

oğuz
01-05-2006, 04:40 AM
Küçük kıyamet alametleri bunlar;)

Han
01-05-2006, 05:03 AM
Farkında mısınız şu son yıllarda,yüce kitabımız Kur-an hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor.Ben Kur-an'la büyüdüm diyen din adamlarının hepsi farklı şeyler söylüyorlar.Yok baş kapatılacak,Yok kapanmayacak.Yok 5 vakit namaza gerek yok,3 vakit makbul.Satanizm.Kendini peygamber zanneden ahmaklar.Allah'a inanmayanlar.Katliamlar.Erkeklerin kadın gibi kadınların erkek gibi olması ve bunun giderek artması.Açlık ve sefalet.Giderek artan yaygın hastalıklar.Bitmek bilmeyen felaketler.Arkadaşlar biz nereye gidiyoruz? Ne oluyor? Ben anlamadım artık kendi kitabımdan inancımdan bile şüphe duymaya başladım.Kim inanıcağımı şaşırdım.Herkes farklı birşey diyor... Bakın nette rezalet bir site buldum ne hale geldiğimize en güzel örnek :( http://www.islamiyetgercekleri.org :evil:

Kuranla buyumenin bir anlami yok alimlik ehliyeti achisindan. Dinde soz sahibi olmak ichin bir soz sahibi gerchek buyugun yaninda tahsil almish olmak sharttir. mesela bir tarihimize donup bakarsak son 100 seneyi saymazsak butun islam ulkeleri alimlerle kayniyordu. Chok olmalarina ragmen bugunku din adamlari arasindaki kadar ihtilaf yoktu. nedeni hemen hepsinin bir ustaddan ogrenmish olmalaridir. yani emanet olan islam ilimlerini ulashtiran hocalar zinciri ta peygamberimize kadar dayaniyordu. sapik fikir ortaya atanlari agzinin payini alimlerden, boynun payini emirlerden aliyordu. sonra ne oldu? gunumuzde ben ruyamda gordum, bana ilham edildi, bana melek geliyor, mehdiyim, nebiyim, yenileyiciyim diyen hokkabazlara kaldi meydan gerchek alim yetishmeyince. millet onlara hoca, alim gozuyle baktikcha batacaktir. chunki peygamberimiz buyuruyorlarki: "insanlarin en iyisi dogru yolun alimleridir. en kotusu de nefsine dushkun, sapik yolun alimleridir" yani milletin kalbi alimlerdir. bilenlerdir. onlar iyi ise millet de iyi kotu ise, millet de kotu olacaktir. boyle bir zamanda shimdi toprak altinda olan gerchek dogru hak yolun gerchek alimlerini n kitaplarini veya onlardan nakil edilen kitaplari okumaktir.

daha once bu siteyi gormushtum ateistlerin hazirladigi bir site.

Hubbi fillah ve bugdi fillah imanin temelidir.

Turcos
01-05-2006, 05:54 PM
Büyük kıyametin,küçük alemetleri böyleymiş; ;) Din konusunda bilgisizliğin artması, aşırı şekilde içki içilmesi, zinanın ve evlilik dışı çocuk yapılması,
yüksek bina yapılmakta yarış edilmesi, rahatlık ve bolluğun yaşanması zekat verecek kimsenin bulunamaması,israfın genişlemesi, çocukların anne ve babalarına isyan etmeleri, çocukların büyüklerine karşı saygısız
olması, zalim ve zorba kişilere itibarın artması... Buraya kadar hepsi günüzmüzde var galiba gerçekten kıyamete yakınız :(

HAKIKAT
01-05-2006, 06:20 PM
Dualarimiz hep: "Yüce Allah mümin ve müslümanlari dogru yoldan saptirmasin." gibi olmalidir.

Bu türlü islama karsi propogandacilarin amaci ortaya fitne atip müslümanlari süphe icinde birakmaktan baska birsey degildir.

Sunuda bilmelidirki onlar: Süpheye kapilmadan Islam dinini sorup-sorusturarak iymanlarini dahada kuvvetlendirenlerin sebebide böyle propagandalarin sayesinde olusmakta.

Ha, yinede aklini kullanamadan dininden uzaklasip sapitanlara ne olur sorusuna benim diyebilecegim tek sey, böyle kardes ve kizkardeslerimize tatlica, sevgi ve saygiyla ellerini tutarak Rabbimizin dinine geri yollanmalari icin bir vesile veya arac olmaliyiz diye düsünüyorum.:P

Turk
01-06-2006, 03:30 AM

Dediğin site hem palavralarla hem de nefretle dolu. Geçen sene incelemiştim biraz. Fakat şunun farkında olmak lazım, dinsizlik din düşmanlğı değildir. Ve dinsizlik ahlaksızlık demek de değildir. Katliamlar, satanizm, vs ile dinsizliğin ne kadar alakası var ise, dindarlığın da o kadar alakası vardır.

Qizilbash
01-06-2006, 11:14 AM
Satanizm.Kendini peygamber zanneden ahmaklar.Allah'a inanmayanlar.Katliamlar.Erkeklerin kadın gibi kadınların erkek gibi olması ve bunun giderek artması.Açlık ve sefalet.Giderek artan yaygın hastalıklar.Bitmek bilmeyen felaketler.

Bunlar her zaman olmuştur

Qizilbash
01-06-2006, 11:15 AM
örnek :( http://www.islamiyetgercekleri.org :evil:

Onu ben çoktan bulmuşam. :) Ama doğru yazılıp yazılmadığını bilmirem.

Qizilbash
01-06-2006, 11:25 AM
Allah'a inanmayanlar.

Ne olmuş Allaha inanmayanlara ? :)

Allaha inananların inanmayanlarla, inanmayanların da inananlarla işi olmasın.
Çünkü ne Allahın var olduğu, ne de olmadığı isbat edilmemiştir.

Qizilbash
01-06-2006, 11:28 AM
Sitede Allah demişler yanında tire çekip eğer varsa diye yazmışlar.Okusan olmuyor okumasan merak ediyorsan ne saçmalıyorlar diye.Sinir oldum ama bir tek o site değil heryer böyle...

Qardaşım peki ne yazsınlar. Bilmedikleri şeye böyle yazmışlar.

Turcos
01-06-2006, 05:01 PM
Qardaşım peki ne yazsınlar. Bilmedikleri şeye böyle yazmışlar. Bilmedikleri şey olur mu! Allah vardır birdir tekdir yücedir! Öyle diyenler ve inanmayanların hepsi kızgın ateşte yanarken Allah diye bağırıcaklar!

Zilli
01-07-2006, 12:16 AM
ne olduğu belirsin vallaha.bende bilmiyorum gerçekten bir gariplik var ya dalga geçmiyorum cidden.annemizden babamızdan duyduğumuz kadarıyla dünya çok değişmiş be çok

Qizilbash
01-07-2006, 08:07 AM
Bilmedikleri şey olur mu! Allah vardır birdir tekdir yücedir! Öyle diyenler ve inanmayanların hepsi kızgın ateşte yanarken Allah diye bağırıcaklar!

Eğer kalbi temiz olan iyi bir insan isbatı olmayan bir şeye inanmadığı için ateşte yanacaksa bu adaletdirmi?!

Turcos
01-07-2006, 04:16 PM
Eğer kalbi temiz olan iyi bir insan isbatı olmayan bir şeye inanmadığı için ateşte yanacaksa bu adaletdirmi?! Hayatta herşeyin ispatını aramaya kalkarsan delirirsin.Sen Türk olduğunu ispatlaya bilir misin bana.Nasıl ispatlıycaksın belki ermenilik var sende,belki ataların müslümanlığı kabul etmiş Türkleşmiş Ermeniler.Bu konuda belgelerin var mı bu konuda 1000 yıllık soy ağacın falan.Birşeylerin var olduğunu kabul etmek için ispata gerek yokdur bu hissedebilmekle bağlantılıdır.Allah da vardır!Bunu hissedemiyorsan bu senin ve kafilerin sorunundur!

Torcoman
01-07-2006, 09:35 PM
ateisler ve misyonerlerin el ele vermesiyle hazırlanan bir site, oldukça saçma ve kaynaksız bilgiler içeriyor

yanlız şurası doğru

"Araplar dinlerini yayma bahanesiyle Türklerin tüm servetlerini çalmışlardır, o sıralar dünyanın en zengin şehri olan Semerkand , binlerce Arap tarafından talan edilmiş, işgalci her Arap kişi başına 8-9 köle değerinde altın çalmıştır"

Karpuz
01-07-2006, 10:58 PM
Harbiden ne inanmıonuz lan!Kıyamet yaklaştı heralde böle insanların gördükçe sinir oluyom.Şüpe içindelermişmişşşş şüpeyi görürsn sn öbür taraftaaaaaaaaa ;)

Qizilbash
01-08-2006, 02:57 AM
Hayatta herşeyin ispatını aramaya kalkarsan delirirsin.Sen Türk olduğunu ispatlaya bilir misin bana.Nasıl ispatlıycaksın belki ermenilik var sende,belki ataların müslümanlığı kabul etmiş Türkleşmiş Ermeniler.Bu konuda belgelerin var mı bu konuda 1000 yıllık soy ağacın falan.Birşeylerin var olduğunu kabul etmek için ispata gerek yokdur bu hissedebilmekle bağlantılıdır.Allah da vardır!Bunu hissedemiyorsan bu senin ve kafilerin sorunundur!

Ben türk olduğumu ispatlamaya kalkmıyorum. Ama kimse ben türk diğilim diğince ona "hayır sen türksün" deyip baskı yapmıyorum. Çünkü sen dediğin gibi ispatı yok. Ben kendimi türk gibi hiss ediyorum, sen de Allahın var olduğunu hiss ediyorsun. Ama benim kendini türk saymayanlarla işim olmaz. Sense Allaha inanmayanları kınıyorsun.

Qizilbash
01-08-2006, 03:02 AM
Harbiden ne inanmıonuz lan!Kıyamet yaklaştı heralde böle insanların gördükçe sinir oluyom.Şüpe içindelermişmişşşş şüpeyi görürsn sn öbür taraftaaaaaaaaa ;)

Banamı diyon?????!!!!

Turk
01-08-2006, 01:45 PM
Hayatta herşeyin ispatını aramaya kalkarsan delirirsin.Sen Türk olduğunu ispatlaya bilir misin bana.Nasıl ispatlıycaksın belki ermenilik var sende,belki ataların müslümanlığı kabul etmiş Türkleşmiş Ermeniler.Bu konuda belgelerin var mı bu konuda 1000 yıllık soy ağacın falan.Birşeylerin var olduğunu kabul etmek için ispata gerek yokdur bu hissedebilmekle bağlantılıdır.Allah da vardır!Bunu hissedemiyorsan bu senin ve kafilerin sorunundur!

Çelişkiye bak. Madem Alah'ın varlığı ispatlanamaz , o halde neden tartışıyorsun. Bu bağnazlık da senin sorunun bence.