View Full Version : Kurtlar Vadisinin Unutulmayan Sözleri
Ahde Vefa
01-08-2006, 04:21 AM
Selamunaleykum millet,
Kurtlar vadisi dizisi ne yazikki sona erdi, cogumuz cok uzulduk, ama sevinecegimiz birsey var: oda KurtlarVadisi-Irak'in filmi vizyona girmesi, pek yakinda sinemalarda olacak!
Kurtlar Vadisinde cok guzel ve unutulmayan sözler kullanildi, kimisi bizi mutlu etti, kimi sözler bizi cok dusundurdu...
Sizin unutamadiginiz sözler hangisi?
Final bölümünde Abdulheyin son sözü:
SON NEFESIMIZE KADAR HEP SON SOZUMUZU SOYLEYECEGIZ, BU MILLETIN EMRINDEYIZ!
Bu sozu duydugumda tuylerim diken diken oldu...
Sizinkileride merak ediyorum,
selametle ..:)
Ahde Vefa
01-08-2006, 04:22 AM
Son bölümde, Memati mahkemede bunu söylemisti:
''Anama el uzatanin elini kirar, dilini koparirim''
Benim favorim eski bölümlerden birinde geçiyor. Karısı Çakır'a "Seni seviyorum, Çakır". El-cevab: "Eyvallah"
yavuz
01-12-2006, 12:23 PM
sonunu düşünen kahraman olamaz!
zaten bu söz dizinin parolası haline gelmişti...
Temur
01-13-2006, 05:34 AM
Kurtlar Vadisi Irak Dünya Gişe Rekoru Kıracak İlk TÜRK Filmi Olacak
Tüg Buraya yazıyorum işte. ^^
Bilge_Kagan
01-13-2006, 09:21 AM
Istanbulda Kurtlar Vadisi saatinde trafigin asiri rahatlamasina bakarsak, evet mantiksiz degil...
silver_blade
01-13-2006, 10:27 AM
En sevdiğim şudur :
Aslan bey:şairin de dediği gibi "Biz ki ustasıyız vatan sevmenin"
Temur
02-13-2006, 05:12 AM
Sam: Siz ne tür bir belaya bulaştığınızın farkındamısın?
Polat: Peki sen ne tür bir belanın üzerinde oturduğunun farkındamısın ?
Peşmerge: Beyfendi sizi karakola götüreceğim.
Polat: Siz kimsiniz?
Peşmerge: Biz polisiz.
Polat: Hangi ülkenin polisisiniz?
Peşmerge: Kurdistan polisiyiz.
Polat: Sizi tanımıyorum! :)
Temur
02-13-2006, 05:14 AM
Kurtlar Vadisinin dizisini pek izlemedim,izlediğim 10 bölümü geçmemiştir ama filim çok güzel defalarca kez izlerim,orjinal cdsi çıksın satın alırım.
Dizinin arşivi 250 YTL olarak satışa çıktı.
hakan07
02-13-2006, 04:10 PM
Memati'nin sözü tüylerimi diken diken etmişti.
İşte o söz-->
http://www.hemenpaylas.com/download/197559/Memati.mp3.html
evgin
03-09-2006, 12:00 PM
racon kesmem Mustafa Keser'im:P
Administrator
03-09-2006, 01:40 PM
cok yakin zamanalrda ozbeksitan ntt kanallarinden biride bu kurtler vadiysine start verilecek,su anda sanrim tercume iseleri gidiyor ama artik reklami simdiden yapmaya bashladilar ,ama film adini tercumesi benim hishuma gitmedi. "kurtler vadiysi" aslinda ozbekchede "Borilar vodiysi" olmasi gerek ama onu "Qashg'irlar Makoni" diye tercume etmishler ve bu isimde rklam ediyorlar..
oftopik:
Andijan olylarindan sonra ozbekitan tirkye iliskelri baya sicakalshtigini artik 1 yil sonra gormeye bashladik ,99 sonra tum telkelnalalrda turkiyea yiot herseyi kapatmsiharldi ama andijan dan sonra ozbek telekanallrinda latin amerika,g.korea ve arab dizileri arasona artik turkiyer dizileinde sokmaya bashladilar,normalde g.korea diziler ozbeksitanda shu anda dominantdir ama son aylarda iki turk diziside yayinlandi "asma konak" bitti ve su anda "bir istanbul hikayesi" devam ediyor. ben sahsen turk dizilerine cok iyi bakmadim sebebide batica hayati propoganda ediyorlar ve bu isin turkler yaptigi ni goren ozbekler cok etkilenebilri oyle hayat tarzine aslinda g.korea dizileri daha cok konservativdir.
Colpan
03-09-2006, 01:42 PM
"Qashg'irlar Makoni" da doğru olabilir. Qaşqır, hatırladığım kadarıyla yalnız kurt anlamına geliyordu Kazakça'da.
Administrator
03-09-2006, 01:49 PM
ama ozbekchede "vodiy" sozcugu varken "makon" socugunu kullandiklari hic te mantikli degil.
Tabriz_Han
03-09-2006, 03:34 PM
Admin
telekanallrinda latin amerika,g.korea ve arab dizileri arasona artik turkiyer dizileinde sokmaya bashladilar,normalde g.korea diziler ozbeksitanda shu anda dominantdir ama son aylarda iki turk diziside yayinlandi "asma konak" bitti ve su anda "bir istanbul hikayesi" devam ediyor. ben sahsen turk dizilerine cok iyi bakmadim sebebide batica hayati propoganda ediyorlar ve bu isin turkler yaptigi ni goren ozbekler cok etkilenebilri oyle hayat tarzine aslinda g.korea dizileri daha cok konservativdir.
:D
Asinda "Asmali Konak" okadar "Batici" deyil, ama haklisin bazi Turk diziler baya sacma ve asinda Turkiyele hic bir alakasi yok tam Batici Misyonerlik gorunuyor.
Ve bunu karsi, Show Tv ve Atv;yi Tv'den ATTIM haha:P , ama son zamanlarda daha medeni, kendi kulturune ve kimligine daha iyi gosteren ve sahip cikan "dizi"ler cikmaya basladi.
Kurtlar Vadisini tavsiye ederim, HekimOgluda mence hosuna gider
http://www.stv.com.tr/images/programizleme/hekimoglu.jpg
Vizontele
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/42/40/12m.jpg (http://www.forum.uz/)
Bu da baya iyi'di,
Keloglan Karaprense Karsi yeni filim,
Kemal Sunal unlumu Ozbekistanda? ya bu efsana isimin filimleri belki dunyada en fazla guldugum filimleri yapti :D
Kurtlar Vadisindeki Sheyh hosuma gitti, onun sozleri varmi hic kimsede?
Administrator
03-10-2006, 01:52 PM
Kemal Sunal unlumu Ozbekistanda? ya bu efsana isimin filimleri belki dunyada en fazla guldugum filimleri yapti
ozbeksitanda bilinen turk sanatcileri ibrahim tatlises,tarkan ve serdar ortachdir(ozbek oldugu icin) bu kadar.meslen br tane bile bayan samatcioyi bilmiyorlar(toplum genellemesini yapiyorum) ve film akterlarinda sadece Kemran bey ile feride hanim bilirler yani dikakt etmissen kendi gercek ismlerini degil aam filmdeki islmeri.sebebi bu film ilke sovet zamninda tum sovet topraklarinda yayinlandignda cok populer oldu ve bu film hala her yilda bir minimum bir defa rusya ve ozbeksitan kanlarinda duzenleniyor.genelde yaz feslinde.kemal sunal i burda bilen hic yoktur ben de o hakkinda turkiye geldikten sonra ogrendim..
Cimkent
03-11-2006, 12:06 AM
Kermal Sunal filmleri daha chok Azerbaycanda tutuluyor. Turkmenistan'daki populerligini bilmiyorum. Ama Ozbeksitan ve kazakistan'da bilinmemesinin bashlica sebebi dil yapisinin daha chok fark etemsinden olabilir. Ayrica shahsi gorushum Kemal Sunal'i zerre kadar sevemedim. Hatta film demeye bile degmez.
yarenyusuf
03-11-2006, 01:11 AM
evet arkadaşlar gerçekten çok güzel sözler bilemediğimiz daha prk çokta vardır emibim
Qizilbash
03-11-2006, 06:01 AM
Kermal Sunal filmleri daha chok Azerbaycanda tutuluyor. Turkmenistan'daki populerligini bilmiyorum. Ama Ozbeksitan ve kazakistan'da bilinmemesinin bashlica sebebi dil yapisinin daha chok fark etemsinden olabilir. Ayrica shahsi gorushum Kemal Sunal'i zerre kadar sevemedim. Hatta film demeye bile degmez.
Kemal Sunal Azerbaycanda çok sevilir. Ben de severim. :)
Madalio'g'li
03-11-2006, 06:18 AM
Kurtlar Vadisindeki Sheyh hosuma gitti, onun sozleri varmi hic kimsede?
http://www.forum.uz/showpost.php?p=398589&postcount=54
yunuslacin
03-11-2006, 03:02 PM
kitabı bile çıktı ama özbekistanda varmıdır bilmemi ben burdaki kitapçılarda gördüm, burda görebilirsiniz http://kitaps.turksportal.net/url/kitap/57350
hakan
03-12-2006, 08:15 PM
http://img451.imageshack.us/img451/4579/kurt2ia.gif
hakan07
03-13-2006, 02:57 PM
Keloglan Karaprense Karsi yeni filim,
bu film tambir çocuk filmi bence KV'nin yanına yaklaşamaz.
binbirincigece
10-13-2007, 11:52 AM
Selamunaleykum millet,
Kurtlar vadisi dizisi ne yazikki sona erdi, cogumuz cok uzulduk, ama sevinecegimiz birsey var: oda KurtlarVadisi-Irak'in filmi vizyona girmesi, pek yakinda sinemalarda olacak!
Kurtlar Vadisinde cok guzel ve unutulmayan sözler kullanildi, kimisi bizi mutlu etti, kimi sözler bizi cok dusundurdu...
Sizin unutamadiginiz sözler hangisi?
Dizi Kurtlar Vadisi Pusu olarak kaldığı yerden olmasa da devam ediyor. Tabi doğal olarak sosyal mesaj bobardımanı da :cool: Benim çok sevdiğim çok eski bölümlerden beri kullanılan, hala da kullanılmaya devam eden(son bölümde biraz değişik formatla da olsa) "At izi it izine karıştı." sözü.
İzlemeye devam ediyoruz; bakalım edebiyatımıza daha nasıl katkılarda bulunacaklar???
Karayılan
10-13-2007, 11:58 AM
"Ben adamı bir kez gordum mu bisey demem
İkinci kez gordum mu tesaduf derim
Ucuncusunde kafasını keserim" gibi bi soz vardı :D
Kemal Sunal Azerbaycanda зok sevilir. Ben de severim.
Azerbaycan da bir ara bir Azeri bir "Saban" karekteri yapılmıstı, n'oldu o tutmadı mı?
-------------------
Abdulhey- Bak abi simdi ben bunun altındaki tabureye bir vuracam 2 saniyede bogularak olecek.
(Tak, pıh)
Gordun mu, 2 saniyede boguldu adam. Aslında 2 dakikada bir insanın bogularak olecegi gercegi yalandır, bir insan 2 saniyede olur. Bunu Abdulhey Teoremi diye gecelim, patentini alırız
Hain sensin Abdulhey
Irak'ta bi tarafın sıkıstıgında oyle demiyordun ama. Kırdın beni abi.
"Ben adam kırmam kafa kırarım" Abdulhey.
Helal olsun abi, kırarsın. Adama onden tek baskıyla boynunu da kırarsın.
(Gelecek bolumden ozlu sozler :) )
Hanedan
10-14-2007, 03:50 AM
KURTLUKTA DÜŞENİ YEMEK KANUNDUR. (BARON) :lol:
Birde Kemal Sunal'dan bir cümle:
"İBOCUM SENİ KİM PAŞA YAPTI CANIIIM":lol::lol::rolleyes:
Buna hep gülerim:lool:
binbirincigece
10-14-2007, 08:23 AM
İki kişinin bildiği sır değildir.
Gel gör ki bütün Türkiye -sağır sultan dahil- biliyor artık olan biteni :cool:
ulugbekTR
10-14-2007, 08:39 AM
size gore bize gore gibi birsey vardi ama tam hatirlayamadim
Gel gцr ki bьtьn Tьrkiye -sağır sultan dahil- biliyor artık olan biteni
Yapma etme binbirinci gece. Turkiyede milletin bildigi kimin kimi bafiledigi, kimin kiminle cıktıgı, hangi popcunun hangi topla....
Ne biliyor millet? Kac milletim bu millet kadar cahil bırakılmıs. Bumillet her seyi bilse sag-sol davası, sunni-alevi, laik-yobaz...tartısmaları hic olur muydu?
AKP basta olur muydu?
binbirincigece
10-14-2007, 10:53 AM
Yapma etme binbirinci gece. Turkiyede milletin bildigi kimin kimi bafiledigi, kimin kiminle cıktıgı, hangi popcunun hangi topla....
Ne biliyor millet? Kac milletim bu millet kadar cahil bırakılmıs. Bumillet her seyi bilse sag-sol davası, sunni-alevi, laik-yobaz...tartısmaları hic olur muydu?
AKP basta olur muydu?
Yanlış anlaşıldım. Benim kastettiğim mesela Polat'ın gizli görevi için söylenmişti galiba o "iki kişinin bildiği sır değildir." lafı. Ben dizideki olaylar için yaptım bu sağır sultan yorumunu. Bu milletin ne kadar cahil olduğunu benden daha iyi bilen insan sayısı Türkiye'de cahil olmayan insan sayısından daha azdır yoksa. :twisted:
nurhak
10-16-2007, 04:07 AM
Kurtlar Vadisi Terör geliyor
Kurtlar Vadisi Terör'ün yayınlanmayan bölümü, şehit yakınları için ekranlara geliyor.
Pana Film, RTÜK tarafından yayınlanmasına izin verilmeyen Kurtlar Vadisi Terör dizisinin ikinci bölümünün 18 Ekim Perşembe akşamı ilk ve son kez yayınlanacağını açıkladı.
Dizinin ikinci bölümü için yayınlayıcı kanal Show TV'den hiçbir ücret talep etmeyeceklerini açıklayan Pana Film yetkilileri, ilgili televizyon kanalının da dizinin tüm reklam gelirlerini şehit yakınları ve diğer terör mağdurlarına bağışlayacağını bildirdi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.