View Full Version : AŞk
Zilli
01-09-2006, 10:26 PM
:inlove: :heart: AŞK :heart: yeter tartıştık!!!!!burdada herkes itiraf etmek istediği şeyi söylesin,forumda en çok sevdiği kişiyi söylesin,mutlu olsun,aşık olduğu şeyi söylesin :)
Seckjin Khan
01-10-2006, 01:18 AM
Ailem ve sevgilim...
Temur
01-11-2006, 05:56 PM
Zilli araba aşkını unutmuşsun onunda fanatiği çoktur. Buarada söylemeden edemeyeceğim rumuzunla avartardaki resim muhteşem bir kompozisyon oluşturmuş. Başarılar:D foruma devam :up:
Colpan
01-11-2006, 06:12 PM
Sırası ile; İslâm, Türk Budunu, Âilem, Bûse, Kutsal Türk Dili, Kutsal Türk Toprakları, Kutsal Türk Ordusu, Kutsal Türk Kültürü, Türk Târihi
Hemen eklemeliyim ki; bunlardan birisi için diğerini fedâ edemem.
KURDEXA
01-11-2006, 07:32 PM
Benim aşkım Türkiye Cumhuriyetidir...
Duzenlendi Ben
Temur
01-12-2006, 04:44 AM
ozaman hem bu siteden hemde TURKiye'den pılı pırtını toplayacak ırağa gideceksin.
Qizilbash
01-14-2006, 06:31 AM
Mertlik, igidlik, hiç kimseye boyun eğmemek ve bu özellikleri taşıyan insanlar.
Demir Kağan
01-14-2006, 06:48 AM
Türk Irkı'na ölümüne aşığım ben. Kişilerin, zevklerimin ve isteklerimin kesinlikle peşinde değilim. Bunlar benim için hiçbir şey ifade etmedi, etmiyor, etmeyecek. Irkıma hizmet için doğdum, ırkıma hizmet ederek öleceğim.
Türk Irkı'na ölümüne aşığım ben. Kişilerin, zevklerimin ve isteklerimin kesinlikle peşinde değilim. Bunlar benim için hiçbir şey ifade etmedi, etmiyor, etmeyecek. Irkıma hizmet için doğdum, ırkıma hizmet ederek öleceğim.
Bu sayfalara gelen her insanda Irk'ına karşı bir aşk olduğuna inanıyorum...
Thread sahibi ve arkadaşını ise aşk yağmuru altında şemsiyesiz kalması dileği ile...
Temur
01-15-2006, 03:27 AM
hocam onları aşk yağmuru da kesmez. ^^
Ahde Vefa
01-15-2006, 04:30 AM
Yüce Dînim ve Vatanim. Vatanima laf atanin dilini koparir, el uzatanin elini kirarim ( ciddiyim; harbiden kirarim :D )
Kaptan-i Derya
01-15-2006, 04:47 AM
Ailem, dinim, vatanim, gecmisim.
Osmanliya dolayisiyla Turkiyeye dolayisiyla dinime ashigim. dinimi orada daha detayli ogrendigim ichin
teshekkurler turkiye!
gurkan
01-15-2006, 09:28 AM
İslamın (İslam Allah Teala (c.c)sevgisi ; Millet sevgisi; Vatan sevgisi ; İnsan sevgisi ;Bayrak sevgisi ; vs.... veriyor. Bu sevginin kapsadığı daha geniş örtülü bir sevgi yok) aşığıyım
Zilli
01-15-2006, 02:50 PM
Ben itiraf ediyorum burası çooooook sıkıcı bir yer.Şaka cnm çok güzel çokk.. Cidden çok güzel bi forum TEŞEKKÜRLER =)
Seckjin Khan
01-16-2006, 11:11 AM
Ben itiraf ediyorum burası çooooook sıkıcı bir yer.Şaka cnm çok güzel çokk.. Cidden çok güzel bi forum TEŞEKKÜRLER =)
Aaaa forumumuz çok güzeldir hiç tartışmayız birbirimizle iyi geçiniriz :P
Fetullah Gülen ve Türban Topikleri git gide uzuyooo tartışmadan onların dışında herşey güzel işte bir forumdan başka ne beklersin ki ;)
Zilli
01-17-2006, 05:22 PM
Aaaa forumumuz çok güzeldir hiç tartışmayız birbirimizle iyi geçiniriz :P
Fetullah Gülen ve Türban Topikleri git gide uzuyooo tartışmadan onların dışında herşey güzel işte bir forumdan başka ne beklersin ki ;) tabi canım herkes moderatora saygılı sonraaa başkalırın düşüncelerine saygılıı seviyeli değil mi :) Yok yok çok tartışılsada güzel bir forum.. Ben sevdim ;)
Bilge_Kagan
01-17-2006, 05:26 PM
Keske biraz daha etkin olsaniz, boyle "tartismaya mahal birakmayan" konular acsaniz da, daha da guzel olsa ;)
Zilli
01-17-2006, 05:38 PM
Keske biraz daha etkin olsaniz, boyle "tartismaya mahal birakmayan" konular acsaniz da, daha da guzel olsa ;)
İşte ben ya teşekkür ederim.Bundan sonra daha etkin olucam :) Zilli'yle güzel günler çok yakın ;) :D
Zilli
01-17-2006, 05:50 PM
Senin ve FORUM.UZ için Islandım ;)
Geldi gelir diyerek yollarına bakarken
Ayak üstü beklerken bir ağaca yaslandım
Ne birazcık yakındım ne yağmurdan sakındım
Gelişini düşleyip senin için ıslandım
Bilmem neden sonraydı iliştim bir masaya
Zaman çok zor geçse de kapılmadım tasaya
Heyecanım yansırken düşen her bir damlaya
Sırıl sıklam odlumda sel götürdü demedim
Bir bardak çay içmedim, simit bile yemedim
Bir titreme hissettim fakat önemsemedim
Hiç farkında olmadım sağanak mıydı çise mi
Bardaktan mı boşaldı yanağımdan buse mi
Umudun denizinde yol alırken bir gemi
En sonunda göründün o güzel endamınla
Bir meleğe büründün şirin tatlı dilinle
Kıyasladım sultanla prensesle gelinle
Valsim
01-20-2006, 10:06 AM
Bende milletime,irqima,ulqeme ve butun guzelliqlerine ashigim.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.