View Full Version : Sayın Oğuz,Pax
Torcoman
01-12-2006, 05:23 PM
kurdexa ve barzani rumuzlu şahıslar Türkistan forumunu kürtçülükle kirletmeye devam ediyor, Bilge Kağan arkadaşınız da göstermelik warninglerle bu adamlara caza! veriyor, ben 3 warning almamla kendimi site dışında buldum, fakat bu elemanlar üye oldukları günden beri uzaklaştırılmıyor, ama nasıl oluyorsa warningleri bir artıyor bir azalıyor, her geçen gün laf sokmaya devam ediyor seslerini daha da yükseltiyorlar.. demek istediğim Bilge Kağan görevini kötüye kullanıyor, bunun sizde farkındasınız
sizden istediğim tüm yetkileri buna vermeyin, ve sizde aktif olun, çünkü bu adamları siteyi terk edecekleri yok(bilge kağan da dahil)
bunlara karşı sert önlemler almanızı istiyorum
bilemem ne duygular içindesiniz ama Türkistan forumu yavaş yavaş kürdistan forumuna dönüşüyor
böyle giderse bu güzel forumun üye sayısında ciddi bir azalma yaşanacağına dair size garanti veriyorum
saygılar
Oriyon_farr
01-13-2006, 02:21 AM
Torco, demek senin turkculugun ve irkciligin iyi ve guzel bir seydir, amma kurtculuk kotu ve ayip bir sey, oylemi? Bence sen, Kurdexa ve Barzani ucunuz aranizda fark azdir. Ve bu forumda hakiniz da beraberdir. Irkcilik yapiyorsunuz ya adamseverlik, Allhim ucunuze tevfik versin!
Bilge_Kagan
01-13-2006, 09:05 AM
Bilge Kağan arkadaşınız da göstermelik warninglerle
Konuyla ilgili aciklamayi daha once de yapmistim.
ben 3 warning almamla kendimi site dışında buldum, fakat bu elemanlar üye oldukları günden beri uzaklaştırılmıyor
KURDEXA ve Mesud_Barzani rumuzlu uyelerin uzaklastirilmadigini kanitla...? Ben yaptigim isi biliyorum, sen camur at izi kalsin mantigiyla is yapmaya calisiyorsan, simdiden soyleyeyim, fena bozulursun.
Uyari konusuna bir aciklama getireyim;
Bolum moderatorlerinin kimseyi uzaklastirmak gibi bir yetkisi yoktur. Sadece uyari verebilirler. Bu uyarinin derecesi ( 3-5 gibi... ) yapilan hatanin sekline gore degisir ( ornegin "Flood" "1" ceza puaniyken, "hakaret" "3" ceza puanidir ). Uyari sayiniz, size gonderilen "You Have Been Warned" iletisinde de yazdigi gibi ( bazilari okuma yazma bilmediginden mi, okuyup da anlayamadigindan mi bilinmez, bunun ustune gitmeye devam ediyor... ) uyari puaniniz "10"u gecerse, 3 gunluk uzaklastirma alirsiniz. Bu 3 gun dolduktan sonra son verilen uyarilariniz silinir ve siteye geri donersiniz.
Siz 3 uyari puaniyla birlikte uzaklastirildiysaniz, bunun sebebi sitede daha once yaptiginiz terbiyesizliklerin ceza puaninizi son raddeye kadar artirmis olmasindandir. KURDEXA-Mesud_Barzani'nin ve elbette sizin de ceza puaninizin "bir artip bir azalmasinin" sebebi de budur.
her geçen gün laf sokmaya devam ediyor seslerini daha da yükseltiyorlar
Rahatsiz edici buldugunuz iletileri "Report Bad Post" tusuna basarak bize bildirebilirsiniz. ( bunu kacinci kez soyluyorum bilmiyorum, anlamanizi da beklemiyorum. )
demek istediğim Bilge Kağan görevini kötüye kullanıyor, bunun sizde farkındasınız
Bunu da bin kere soyledim, eger memnun degilseniz, goreve talipseniz, "MegaZ"a bir ileti atip isteginizi belirtiniz. Forumu bosu bosuna isgal etmeyiniz.
böyle giderse bu güzel forumun üye sayısında ciddi bir azalma yaşanacağına dair size garanti veriyorum
Hacim eger curuk elmalarin atilmasiyla kuculecekse, kuculsun.
Kimsenin forumun yapisiyla oynamaya calistigi yok. Herkesin bu sitede baslik acmaya hakki var. Siz kalkip "Turk Muzigi" diye baslik acabiliyorsaniz, bir baskasi gelip "Kurt Muzigi", bir digeri gelip "Moritanya Muzigi" basligi acabilir. Insan olana saygi gostermek gerekir.
Tekrar soyluyorum, bu forumda Kimseye etnik kimligi yuzunden farkli bir muamele uygulamadim, uygulamayacagim !! Bunu bekliyorsaniz eger, simdiden kalkip gitseniz iyi olur.
Daha fazla aciklama yapmayi manasiz goruyorum...
Iyi sohbetler.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.