View Full Version : İtiraflar......Paylashalim Rahatlayalim.....
Şehbir
08-31-2008, 02:24 PM
İtiraf ediyorum Ben aslında tek Koyuncu değilim
DUYDUM, MEMLEKETTE BİR İKİ KOYUNCU DAHA VARMIŞ..
BU ARADA SENİN DE FACEBOOK'DA ''MANDACI'' OLARAK ÜNÜN YAYILMIŞ..
TÜRKÇE
08-31-2008, 02:28 PM
DUYDUM, MEMLEKETTE BİR İKİ KOYUNCU DAHA VARMIŞ..
BU ARADA SENİN DE FACEBOOK'DA ''MANDACI'' OLARAK ÜNÜN YAYILMIŞ..
Valla blla bak inanmassan ölümü gör
Ben Koyuncu değilim tek
Benim 1 adım daha var
Emirkaan:D
Karayılan
08-31-2008, 02:29 PM
Valla blla bak inanmassan ölümü gör
Ben Koyuncu değilim tek
Benim 1 adım daha var
Emirkaan:DEee onu biliyoz baska birsey itiraf et :)
TÜRKÇE
08-31-2008, 02:31 PM
Eee onu biliyoz baska birsey itiraf et :)
Başka ne itiraf ediyim.
Ben aslında 31 yaşında değilim
Тюльпан
08-31-2008, 02:31 PM
Başka ne itiraf ediyim.
Ben aslında 31 yaşında değilim
suphem vardi aslinda :D
Karayılan
08-31-2008, 02:32 PM
Başka ne itiraf ediyim.
Ben aslında 31 yaşında değilim73 mu ?...
Şehbir
08-31-2008, 02:36 PM
73 mu ?...
YOK YAHU, OLSA OLSA 72,5..
TÜRKÇE
08-31-2008, 02:38 PM
suphem vardi aslinda :D
Şöyleki
Ben doğduğum gün annem çeltik atmış
Sonra 1 yıl olunca bah herif bizim oğlan bugun bir yaşına bastı demiş.
Bubamda biz bunu kayıt ettirmeyi unuttuk demiş.
Hemen dedemin devesiyle çumraya gidip kayıt ettirmişler.
Yani ben nufusa kayıt oldugum gün aslında 365 günlükmüşüm
Тюльпан
08-31-2008, 02:43 PM
Şöyleki
Ben doğduğum gün annem çeltik atmış
Sonra 1 yıl olunca bah herif bizim oğlan bugun bir yaşına bastı demiş.
Bubamda biz bunu kayıt ettirmeyi unuttuk demiş.
Hemen dedemin devesiyle çumraya gidip kayıt ettirmişler.
Yani ben nufusa kayıt oldugum gün aslında 365 günlükmüşüm
Bende tam 32 diye dusunuyordum :D
Şehbir
08-31-2008, 02:45 PM
Bende tam 32 diye dusunuyordum :D
YANİ BRAVO TULPAN...
BEN 40 SENE DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ..
EEE TABİİ TAŞ KENT KÜLTÜRÜ..
TÜRKÇE
08-31-2008, 02:46 PM
YANİ BRAVO TULPAN...
BEN 40 SENE DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ..
EEE TABİİ TAŞ KENT KÜLTÜRÜ..
Libra bağırır gibi yazmış. Taşkentttttttttttttttttttt diye
Bilge_Kagan
08-31-2008, 06:28 PM
Itiraf ediyorum, arada Mynet oyun odalarina girip kiz dusuruyorum.
Bildiriyorum
Lisedeyken din kültürü dersinden koca okulda iki kişi kalmıştı. Biri ben biri de benim arkadaşımdı :D
Bildiriyorum
Bilgi ve teknolojiden tek kalan bendim
Bildiriyorum
Turizmden tek kalan bendim
Bildiriyorum
Bütünlemelere girerdim 6 tane hoca oturup bir tek benim kağıdımı okurlardı. Bütünleme sınavında iki hoca tek benim başımda beklerlerdi :lol: (Bekleyecek başka kimse olmadığı için)
Karayılan
09-01-2008, 05:20 AM
Itiraf ediyorum, arada Mynet oyun odalarina girip kiz dusuruyorum.İtiraf ediyorum siberalem diye bi siteden bi kızla tanısıp bulustum :uups:
2 yıl onceydi
Bilge_Kagan
09-01-2008, 05:26 AM
Kac hafta yurudu bari? :P
Karayılan
09-01-2008, 05:27 AM
Kac hafta yurudu bari? :PKızı gordukten sonra bi daha yanına gitmedim :lol:
Bilge_Kagan
09-01-2008, 05:38 AM
Ondan ulu orta dil cikardim zaten :lool:
Karayılan
09-01-2008, 05:44 AM
Sen mynet diyince aklıma geldi yau. :D
black_cat
09-01-2008, 12:07 PM
Sevgili arkadasim Tangriberdi,
Ask, erkege kadina cekicilik...hepsi bir tutku, mantiksizsa zararli, cekicillik hissetmedigin biri ile bile olmayi goze alman gerekir, tutkuyu herkez yenebilecek gucte, escinsellikten cikilabilir, bir insanin degisemeyecegi soylenir buna hic inanmamak gerekir. Sana bir ornek vereceksem, ben su an bir Arap'a deli gibi asigim, ogrendim konusdum opulmeden biraktim ne kadar bagliysamda. Turkiyede dedemin koyunden arkadasima ilerde bana ordan birini ayarlamasini istedim orada yasamam icin, bunuda sadece gelecegim icin, Turklugumu dusundugum icin. Anlicagin, bende escinsel olsam burda deli gibi asik olsamda belki hic yakisikli veya cekici olmayan biri ile hayatimin sonuna kadar hayati surdurecem ama bu sadece gurur verir, ayle kurup Turklukle cocuklarimi egitebilecem ve onlara cok guzel ornek verme gayretinde olacam, gecmisde cok buyuk hata yapmisizdir hepimiz, bunlari hic kimseye oneremiyecegimiz icin, ornegi vermememiz gerektigi icin en iyi sekilde unutup mantiklica dusunmeyi gayret etmeliyiz.
Escinsellik hayatina zevkten cok zarar vereceginden eminim, escinsellik bir tercih oldugu dogrudur, her sevdigin insan, tutuldugun insan senin sectigindendir, suc sende, Allah/Tanri/Papaz...falan degil yonlenme degil asik olmak istemiyorsan olmazsin, asik oldugun her insanda gecmisinin bir parcasi oldugu soylenir, babanla veya bir erkek arkadasinla duygusal donemler mi yasadin ?... birde escinsellikten gururlu olmak cok acinacak bir durum...
Neyse iyi anlatabildim insallah, bence (gecmisde ne kadar yanlis, hatalar yaptiksayda) gelecegini, cevreni iyi etkileyecek dusuncelerle, kararlarla yonlendir kendini.
bazi Sozlerine katilsam da benay, istemedigin seyi secmek konusunda yaniliorsun, cunku ayni secimin ilerde hayatinda sorunlar yaraticagini hesaba katmamissin. Cocuklarina iyi bir ornek olacagini nerden biliyorsunki? NErden biliyorsunki sen evlenicegin adam sadece gorumsuz (hic yakiskli olmamak) bunun yaninda huysuz veya sana ters gelen karakterli olmadigini, ve sen bu durumda sucu o yaptigin secimde goreceksin pisman olcaksin keske yapmasaydim diye. Ustelik bu durumda aile icinde cok kavga da cocuklar icin cok cok kotu bi ornek. Ben demiyorumki sen yanlis yaptin ama dogru da yapmis olmayabilirsin. Demek istedigim su her zaman mantik ile hareket edemezsin, eger kendini okadar kasarsan da hayati yasayamazsin.
Escinsellik konusuna gelince bence bunda utanilacak bir sey yok, ve insanlarin neden escinsellerden nefret ettiklerini hala anlamis degilim. Yanliz benim karsi oldugum bi tek sey var o da onlarin ozel hayatinin ulu orta gorunmesi, bence bu cok yanlis bir sey, cunku etraftaki kucuklerimiz bunu dogal olarak kabul etmemli ve bunun cok normal oldugunu dusunmemeli , cunku henuz kisiligi gelismemis ufakliklarin kendilerini yok yerden escinsel sanmasina bile neden olabilir bu..
Bende bir itirafta buluniyim, mantik ile duygu arasindaki dengeyi hala kurabilmis degilim, ya tamamen mantik ya tamamen duygu diyorum, ve buyuzden kafayi duvarlara vurmaya devam ediyorum:D
yavuz
09-01-2008, 02:48 PM
İtiraf ediyorum; ne olur ne olmaz diye küçük bi bıçak taşıyorum. :rolleyes:
Qizilbash
09-01-2008, 03:56 PM
İtiraf ediyorum ben arasıra youtubedan pkk videolarına girip kufur ediyorum...
Ben de eskiden PKK, kurd ve ermeni chat odalarina girib sovurdum. :D
Itiraf ediyorumki... sovet doneminde hayatim daha guzeldi...
Insanlarin chogunlugunun hayati guzeldi Sovet doneminde.
13-14 yashlarimda televizyonda o kadar kriminal haber goruyordum ki kendimi korumak ichin ben de bichak tashimaya bashlamishtim. :) Ama silah tashimak iyi bir shey digil, insan alishiyor, silah olmadiginda kendini eksik hiss ediyor.
LIBRA
09-01-2008, 04:02 PM
itiraf ediyorum, ben asik oldum galiba O_O
black_cat
09-01-2008, 04:03 PM
Annemin genclik yillarindaki gibi olmus yavuz;) Tashkentte 17 yasinda bi kizken tek basina kalirken oda kucuk bicak ile dolasiyordu:) aslinda cok iyi bisey, ozellikle kiz isen, kimse dokunmaz rahat rahat istedgin vakit istedigin yerde dolasirsin..
black_cat
09-01-2008, 04:05 PM
itiraf ediyorum, ben asik oldum galiba O_O
tihi;) sen en iyisi cocuga itiraf et bunu;)
LIBRA
09-01-2008, 04:10 PM
hayır hayatta olmaz :lool:
black_cat
09-01-2008, 04:16 PM
Eger karsindaki insan acip kalpli ise neden olmasin? MEsela gønlunde olmayan kiza hayir diyebilen *, veya her karsilastigi kizi tavlamaya calismiorsa...Maalsef Turkiyede az o erkeklerden oyuzden haklisin. Sirf kendilerinin kiz arkadaslari olsun diye seni deliler gibi sevdigini soleyenler olacaktir kesin..
*(bence reddedilmek kandirilmaktan daha iyi, ve redd edilmek gurur kirici degildir aslinda,dogal biseydir, cunku sen ne kadar super guzel olsan veya harika olsan da gønul bu,kime asik olacagi belli olmaz,dunyada kac milyon insandan seni sevicegi ihtimali ne kadar buyuk) Ben mesela kendim hakkinda oyle dusunuorum, kandirilmaktansa gercegi bilmeyi tercih ederim..
LIBRA
09-01-2008, 04:21 PM
blackcat turkiyeden oldugunu kim soyledi?
yok ya burdan olacagini sanmiyorum... reddedilmek mi? :lool: pesimden dolaşanlar o kadar çok ki :? yani burda. Ukalalık yapıyor zannedenlerin dikkatine çok açık ve saf bir şekilde doğruyu söylüyorum o kadar :) Biliosun ben karşılıksız aşkı çok seviyorum, eğer şuan benim aşık oldugum kişi bana aşık oldugunu söylerse o benim gözümde bir sineğe döner :lol:
black_cat
09-01-2008, 04:27 PM
Heheh, ilgincsin, ama o konuda yanliz degilsin bi arkadasim var o da senin gibi tam..YOk aslinda Turkiyede nedense kimse kimseyi reddetmio, herkes herkes ile cikiyo, ozellikle erkekleri yokmu 4 tane sefgilisi ile..:))) AMa dedigim gibi bence ole olacagina reddedilmek daha iyi..AMa iste gonul bu nereye konacagi belli olmaz, herkes seni sevebilir, ama o da dunyanin en cirkin kizina asik olmus olabilir,dimi?
Buarada Turkiyeli degilmi? Ozbek mi? AAAA:))
Şehbir
09-01-2008, 04:34 PM
blackcat turkiyeden oldugunu kim soyledi?
yok ya burdan olacagini sanmiyorum... reddedilmek mi? :lool: pesimden dolaşanlar o kadar çok ki :? yani burda. Ukalalık yapıyor zannedenlerin dikkatine çok açık ve saf bir şekilde doğruyu söylüyorum o kadar :) Biliosun ben karşılıksız aşkı çok seviyorum, eğer şuan benim aşık oldugum kişi bana aşık oldugunu söylerse o benim gözümde bir sineğe döner :lol:
İTİRAF 1:: BİR ZAMANLAR BENDE SİZİN YAŞINIZDAYDIM. DÜN GİBİ..
İTİRAF 2:: SİZDE BENİM YAŞIMDA OLACAKSINIZ. BUGÜN GİBİ..
AMA GÖNÜL OLARAK HEPİNİZE 5 ÇEKERİM, AÇİLİN ULENNNN...
black_cat
09-01-2008, 04:39 PM
Bisi anlamadimki:D
Qizilbash
09-01-2008, 04:41 PM
Kizlar sevgi mevgi yormayin kendinizi bunlarla. Gorucu usulu en iyisi. :)
Şehbir
09-01-2008, 04:45 PM
Bisi anlamadimki:D
İTİRAF 1:: BİR ZAMANLAR BENDE SİZİN YAŞINIZDAYDIM. DÜN GİBİ..
İTİRAF 2:: SİZDE BENİM YAŞIMDA OLACAKSINIZ. BUGÜN GİBİ..
ZAMAN ÇOK HIZLI GEÇİYOR ONU ANLATMAK İSTEDİM.
DÜN 20'Lİ YAŞLARDA İDİM, BAK BUGÜN 36.5 OLMUŞUM.
AMA GÖNÜL OLARAK HEPİNİZE 5 ÇEKERİM, AÇİLİN ULENNNN...
YANİ KAPORTA IMPALA AMA MOTOR MERCEDES BENZ..
Bilge_Kagan
09-01-2008, 04:47 PM
Tasima. Bicagi bir cektin mi geri donusu yoktur. Ya sen cakacaksin ya karsindaki/karsindakiler cakacak. Iki durum ortaya cikiyor, inceleyelim:
1. Sen caktin. Cigeri bes para etmez lavuklar yuzunden adam bicaklamis hatta vurdugun yere gore oldurmus olacaksin. Bunlari da adamdan sayip seni iceri atacaklar. Ne oldu? Bok bokuna hayatinin geri kalanini mahvettin, topuklari vurdura vurdura kacsaydin, belki gururun ezilecekti bir sure icin ama hayatinin geri kalaninda kendin ezilmeyecektin.
2. Onlar cakti. Cigeri bes para etmez lavuklar seni yaraladi/oldurdu. Bu tip insanlar zaten "kodese dussek de duzenli yemek yesek" diye bakarlar, dusmek kalkmak bunlar icin farketmez, zira hayattan bir beklentileri yoktur. Adamlar cezalarini cekmedi/kisa bir sure yatti cikti ( Turkiye'de adalet boyle isliyor. It kopuk oldu mu salarlar, siradan vatandas oldu mu tepesine binerler. Hatirlarim bir ara nezarete dustugumde bir elemanla karsilasmistim. Adam cok durgun "noldu bilader haksiz yere mi aldilar iceri seni de" diye sordum muhabbet olsun diye. Adam gayet rahat "yok bilader yahu tam bayram oncesi yakalandik simdi 3 ay yesek bayrami kaciracagiz, buyuk para gitti" dedi ( hirsizliktan girmis iceri ). Ne dersin simdi sen buna? ). Degdi mi peki senin yedigin bicaga/verdigin hayata?
Su son bir iki sene haric bokun icinde yuvarlanmis bir insan olarak, bu tip islere kesinlikle bulasmamani tavsiye ediyorum. Kavga oldu mu Allah ne verdiyse gir, bicaktir, demir sopadir, sisedir gordun mu kac. Gurur yaptigin adamlar adam degil. ( ben de bunu hocanin birini bicaklamama ramak kaldiginda farkettim, tecrube konusuyor :) )
eğer şuan benim aşık oldugum kişi bana aşık oldugunu söylerse o benim gözümde bir sineğe döner
Shakespare'in bir sozu vardi "Romantizmin karsisindaki en buyuk engel, kadinlarin kendileridir." diye. Dogru soze ne hacet.
black_cat
09-01-2008, 04:48 PM
HEHE:) Gønul isleri her yasta devam ediyor bence, 70 yasinda bile ayni seyleri hissedebilirsin, ama degisen tek sey ayni gercekleri degisik sekilde algiliyor olmamiz, yoksa eskisi kadar cilginsan 20 yas gibi olursun tabiki;)
Şehbir
09-01-2008, 04:51 PM
HEHE:) Gønul isleri her yasta devam ediyor bence, 70 yasinda bile ayni seyleri hissedebilirsin, ama degisen tek sey ayni gercekleri degisik sekilde algiliyor olmamiz, yoksa eskisi kadar cilginsan 20 yas gibi olursun tabiki;)
BEN ÇOK DOĞRU ALGILADIĞIMA İNANIYORUM.
ÖNCE BEĞENİRİM, SONRA SEVERİM, SONRA KAPININ ÖNÜNE KOYAR BENİ..
NOT: ŞİMDİ GÜZEL OLMUŞ AVATARIN..
Aybike
09-01-2008, 04:58 PM
Libra senin ask yada sevgi mantigini anlayamadim...
Galiba sen aci cekmeyi seviyorsun.
Bilge_Kagan
09-01-2008, 05:08 PM
Aci cekmeyi sevmekten ziyade aci cektirmeyi seviyor gibi geldi bana, klasik kiz duygusalligi.
Aybike
09-01-2008, 05:10 PM
Evet dedigin daha dogru.
Insan sevgisini itiraf edeni hor görürmü be ...
Bilge_Kagan
09-01-2008, 05:13 PM
Benim bu durumla ilgili bir takim tespitlerim var da bu sefer forumun genc kizlari "yaaaaa ne alakasi var!!!! :evil:" diye ustume gelecek diye konusamiyorum :lool:
Aybike
09-01-2008, 05:16 PM
Korkma konus ablacim..Ardinda ben varim..:)
Şehbir
09-01-2008, 05:20 PM
Korkma konus ablacim..Ardinda ben varim..:)
AYNEN BİLGE + 1..
ZAMAN ZAMAN BAZI KONULARDA SANA KATILMASAM DA(SİYASİ), BU TİP KONULARDA DOĞRU TESPİTLERİNİ OKUYORUM..
Bilge_Kagan
09-01-2008, 05:51 PM
Soyle ki belli bir yas araligindaki kadinlar, duygusal iliskilerini benim "merdiven usulu" dedigim bir sistemle yonetiyorlar ve bu merdiven sisteminin koku eski caglardan beri suregelen kadinin guce taparligindan kaynaklaniyor. O zamanlarda, fiziksel gucu ustun olan erkek herseyin sahibiydi, fiziksel guce sahip olan erkege sahip olan kadin da dolayisiyla herseyin sahibi oluyordu ve kadinlarin "herseyin sahibi olabilmek icin" secebilecekleri tek yol buydu, fiziksel kuvvetleri birsey ifade etmedigi icin. Fakat insan irki gelistikce, fiziksel guc geri planda kalmaya basladi, herseyin sahibi olan zumre cesitli hallere burundu. Ev sahibi olan kisi, toprak sahibi olan kisi, ticaret yapan kisi, askeri iktidar sahibi kisi, siyasi iktidar sahibi kisi... seklinde. Bu donemlerin hepsinde de mutlaka erkek adina karar alan kadinlar cikmistir. Bu da kadinlarin guce sahip olma isteklerini kanitlar nitelikte.
Neyse, gunumuze kadar sekil degistire degistire gelen bu olay, gunumuzde "sosyal statu" haline gelmistir. Yani guc demek, sosyal statu demektir, en azindan bu yastaki kizlar icin. Sosyal statuyu belirleyen kurallar nelerdir, bir erkek icin? Cuzdaninin siskinligi, ortamdaki populerligi, yakisikliligi ( ki bu populerlikle dogru orantilidir, yakisikli olup da populer olamayan bir erkek statu sahibi degildir ), gitar, davul vs. caliyor olmasi, bir ortamda otorite sahibi kisi olmasi ( kulup baskani, konsey baskani vesaire olabilir bu. Ogrenci hayatini temel alarak veriyorum ornekleri ), populer bir yerlerde yazarlik yapmasi, unlu/populer kisilerle yakin iliskilerinin bulunmasi gibi faktorler, bir erkegin sosyal statusunu belirleyen faktorlerdir. Bunlarin daha cogunu yahut olcu olarak birinden daha yuksek olanini elde etmis olan erkekler, sosyal bir guc elde etmis erkeklerdir.
Iste burada merdiven sistemi devreye giriyor. Sosyal statu, neredeyse sonu olmayan bir merdivendir. Sosyal statusu en buyuk olanin bir buyugu daima vardir. Kizlar da konuya boyle bakiyorlar. Atiyorum, ogrenci konseyinin baskanina asik(!) oluyorlar, arkasindan gozyaslari dokuyorlar, peslerinden kosuyorlar. Sonunda eger ogrenci konseyi baskanini elde ederlerse, ciktiklari sure dahilinde "ogrenci konseyinin baskaniyla cikan kiz" etiketini elde ediyorlar ve o basamagi ele gecirmis oluyorlar. O basamak tamamen ele gectiginde, yani gariban ogrenci konseyi baskani da kiza deger vermeye baslayinca, o basamak kiz icin degerini yitiriyor, ayaginin altinda kaliyor. Bu sefer, kizimiz bir ust basamagi hedeflemeye basliyor, orada okulun populer gruplarindan birinin davulcusu var diyelim ( bu gruplarda en yuksek eleman da solist ve gitaristtir, bunu da eklemekte fayda var ). Kizimiz, bu noktada iki secenekten birini seciyor. Bir, konsey baskanini degersiz goruyor, tekmeyi basiyor. Adami pesinden kosturuyor, aglatiyor, yildizini bu sayede daha bir parlatiyor. Iki, eger konsey baskanindan bir faydasi varsa, davulcuya yamanana kadar sozde cikmaya devam edip, konsey baskaninin gucunu kendi adina kullanmaya devam ediyor. Bu basamaklar gidebildigi yere kadar gidiyor ( davulcudan ayrilip gitaristle, ondan ayrilip solistle, ondan ayrilip oteki populer grubun uyelerinden biriyle yahut okula arabayla gidip gelen bir ogrenciyle seklinde... ) ve isin ilginci, kizlar her yeni basamakta gordukleri cocuklar icin ayni "aglayip sizlamak, asik oldugunu haykirmak vs." davranislari sergiliyor. Boyle boyle aski bes para etmez bir kavram haline getiriyorlar. Kizlarin bir cogunun efendi adamlar yerine macolugu dallamalik addeden hayvanlarla takilmalarinin sebebi de ekseriyetle budur. Elemanin maco tavirlari yuzunden hicbir zaman kendilerini tamamen egemenlik kurmus hissedemezler, bu nedenle de dizlerinin dibinden ayrilamazlar. Gun gelip de maco eleman parasini kiz icin har vurup harman savurmaya baslar yahut bir gece "iyi geceler hayatim" diye mesaj atarsa, bir ay gecmeden o iliski biter.
Isin garibi, bu bahsettigim "arkasindan aglamak, pesinden kosmak, askini haykirmak" gibi hareketleri, her asik(!) olduklari, bir ust basamak kisisine sergileyerek, askin bes para etmez bir kavram haline donusmesine hizmet eder bu kizlar.
Tabii, herkesi etiketlemek dogru olmaz lakin, gozlemlerim simdiye kadar ekseriyetin, ozellikle de guzel/populer kizlarin davranislarinin bu yonde oldugu seklinde.
black_cat
09-01-2008, 06:00 PM
him...genelleme yapmadigin icin bisi demicem, ama mesela sahsen ben ole dusunuor olsaydim bi suru kizin asik oldugu yakisklilarin hicbirine hayir demezdim mesela..(neden hayir dedim o ayri konu:D 1.gercekte gønlum olmadigi icin, 2.Su yakiskli ile cikan kiz diye dedikodumu yapmamalri icin)Ama dedigin dogru statu cok onemli, hem kiz hem erkekler icin,ve cok dogal birsey, cunku insan kendine guvenmeyince baskalarinin zevkine guveniyor, baskalarinin begendigini begenmek anlaminda, ama bu asla sadece kadinlar icin gecerli degil, sinifin "hottie" si ile cikmaya calisan bi suru erkekler de bu mantikla haraket eden insanlardir, ve onlar icin o kizn baskalari tarafindan hottie olarak kabul edlmesi daha onemlidir, sonra øvunebilmeleri icin:) Hatta bu konu belki erkekler icn daha fazla gecerlidir diye idda ediyorum!
Şehbir
09-01-2008, 06:04 PM
Soyle ki belli bir yas araligindaki kadinlar, duygusal iliskilerini benim "merdiven usulu" dedigim bir sistemle yonetiyorlar ve bu merdiven sisteminin koku eski caglardan beri suregelen kadinin guce taparligindan kaynaklaniyor. O zamanlarda, fiziksel gucu ustun olan erkek herseyin sahibiydi, fiziksel guce sahip olan erkege sahip olan kadin da dolayisiyla herseyin sahibi oluyordu ve kadinlarin "herseyin sahibi olabilmek icin" secebilecekleri tek yol buydu, fiziksel kuvvetleri birsey ifade etmedigi icin. Fakat insan irki gelistikce, fiziksel guc geri planda kalmaya basladi, herseyin sahibi olan zumre cesitli hallere burundu. Ev sahibi olan kisi, toprak sahibi olan kisi, ticaret yapan kisi, askeri iktidar sahibi kisi, siyasi iktidar sahibi kisi... seklinde. Bu donemlerin hepsinde de mutlaka erkek adina karar alan kadinlar cikmistir. Bu da kadinlarin guce sahip olma isteklerini kanitlar nitelikte.
Neyse, gunumuze kadar sekil degistire degistire gelen bu olay, gunumuzde "sosyal statu" haline gelmistir. Yani guc demek, sosyal statu demektir, en azindan bu yastaki kizlar icin. Sosyal statuyu belirleyen kurallar nelerdir, bir erkek icin? Cuzdaninin siskinligi, ortamdaki populerligi, yakisikliligi ( ki bu populerlikle dogru orantilidir, yakisikli olup da populer olamayan bir erkek statu sahibi degildir ), gitar, davul vs. caliyor olmasi, bir ortamda otorite sahibi kisi olmasi ( kulup baskani, konsey baskani vesaire olabilir bu. Ogrenci hayatini temel alarak veriyorum ornekleri ), populer bir yerlerde yazarlik yapmasi, unlu/populer kisilerle yakin iliskilerinin bulunmasi gibi faktorler, bir erkegin sosyal statusunu belirleyen faktorlerdir. Bunlarin daha cogunu yahut olcu olarak birinden daha yuksek olanini elde etmis olan erkekler, sosyal bir guc elde etmis erkeklerdir.
Iste burada merdiven sistemi devreye giriyor. Sosyal statu, neredeyse sonu olmayan bir merdivendir. Sosyal statusu en buyuk olanin bir buyugu daima vardir. Kizlar da konuya boyle bakiyorlar. Atiyorum, ogrenci konseyinin baskanina asik(!) oluyorlar, arkasindan gozyaslari dokuyorlar, peslerinden kosuyorlar. Sonunda eger ogrenci konseyi baskanini elde ederlerse, ciktiklari sure dahilinde "ogrenci konseyinin baskaniyla cikan kiz" etiketini elde ediyorlar ve o basamagi ele gecirmis oluyorlar. O basamak tamamen ele gectiginde, yani gariban ogrenci konseyi baskani da kiza deger vermeye baslayinca, o basamak kiz icin degerini yitiriyor, ayaginin altinda kaliyor. Bu sefer, kizimiz bir ust basamagi hedeflemeye basliyor, orada okulun populer gruplarindan birinin davulcusu var diyelim ( bu gruplarda en yuksek eleman da solist ve gitaristtir, bunu da eklemekte fayda var ). Kizimiz, bu noktada iki secenekten birini seciyor. Bir, konsey baskanini degersiz goruyor, tekmeyi basiyor. Adami pesinden kosturuyor, aglatiyor, yildizini bu sayede daha bir parlatiyor. Iki, eger konsey baskanindan bir faydasi varsa, davulcuya yamanana kadar sozde cikmaya devam edip, konsey baskaninin gucunu kendi adina kullanmaya devam ediyor. Bu basamaklar gidebildigi yere kadar gidiyor ( davulcudan ayrilip gitaristle, ondan ayrilip solistle, ondan ayrilip oteki populer grubun uyelerinden biriyle yahut okula arabayla gidip gelen bir ogrenciyle seklinde... ) ve isin ilginci, kizlar her yeni basamakta gordukleri cocuklar icin ayni "aglayip sizlamak, asik oldugunu haykirmak vs." davranislari sergiliyor. Boyle boyle aski bes para etmez bir kavram haline getiriyorlar. Kizlarin bir cogunun efendi adamlar yerine macolugu dallamalik addeden hayvanlarla takilmalarinin sebebi de ekseriyetle budur. Elemanin maco tavirlari yuzunden hicbir zaman kendilerini tamamen egemenlik kurmus hissedemezler, bu nedenle de dizlerinin dibinden ayrilamazlar. Gun gelip de maco eleman parasini kiz icin har vurup harman savurmaya baslar yahut bir gece "iyi geceler hayatim" diye mesaj atarsa, bir ay gecmeden o iliski biter.
Isin garibi, bu bahsettigim "arkasindan aglamak, pesinden kosmak, askini haykirmak" gibi hareketleri, her asik(!) olduklari, bir ust basamak kisisine sergileyerek, askin bes para etmez bir kavram haline donusmesine hizmet eder bu kizlar.
Tabii, herkesi etiketlemek dogru olmaz lakin, gozlemlerim simdiye kadar ekseriyetin, ozellikle de guzel/populer kizlarin davranislarinin bu yonde oldugu seklinde.
GENELDE DOĞRU BİR TESPİT, İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ.
ÖZELLİKLE SON CÜMLE İSE CUK DİYE OTURMUŞ..
Bilge_Kagan
09-01-2008, 06:04 PM
O bahsettigin tiplere biz burada "tikky" diyoruz ama, o cocuklar bile bir kizin ( sinifin en guzel kizi diyelim ornegin ) pesinden kosarken "asigim oluyorum bitiyorum" gibi demecler vermiyorlar, "abi su hatunu bi ayarlasam var yaa..." diye kosuyorlar. Ki bu adamlar erkek nufusu icinde oldukca azinliktalar, eger dedigin gibi "sinifin en guzel kizin asik oldum pesinden kosuyorum" gibi bir durumlari varsa bile. Bir erkek olarak, buralarda rastgeldigimi soyleyemem :)
Şehbir
09-01-2008, 06:08 PM
him...genelleme yapmadigin icin bisi demicem, ama mesela sahsen ben ole dusunuor olsaydim bi suru kizin asik oldugu yakisklilarin hicbirine hayir demezdim mesela..(neden hayir dedim o ayri konu:D 1.gercekte gønlum olmadigi icin, 2.Su yakiskli ile cikan kiz diye dedikodumu yapmamalri icin)Ama dedigin dogru statu cok onemli, hem kiz hem erkekler icin,ve cok dogal birsey, cunku insan kendine guvenmeyince baskalarinin zevkine guveniyor, baskalarinin begendigini begenmek anlaminda, ama bu asla sadece kadinlar icin gecerli degil, sinifin "hottie" si ile cikmaya calisan bi suru erkekler de bu mantikla haraket eden insanlardir, ve onlar icin o kizn baskalari tarafindan hottie olarak kabul edlmesi daha onemlidir, sonra øvunebilmeleri icin:) Hatta bu konu belki erkekler icn daha fazla gecerlidir diye idda ediyorum!
O ZAMAN ŞÖYLE Mİ SÖYLEMEK LAZIM.
BİR ARKADAŞIN BEĞENDİ DİYE, SEN ONUN BEĞENİSİNE GÜVENEREK, BİR BAŞKASINI BEĞENİYORSUN.
VAR BİR ARIZA..
black_cat
09-01-2008, 06:18 PM
O bahsettigin tiplere biz burada "tikky" diyoruz ama, o cocuklar bile bir kizin ( sinifin en guzel kizi diyelim ornegin ) pesinden kosarken "asigim oluyorum bitiyorum" gibi demecler vermiyorlar, "abi su hatunu bi ayarlasam var yaa..." diye kosuyorlar. Ki bu adamlar erkek nufusu icinde oldukca azinliktalar, eger dedigin gibi "sinifin en guzel kizin asik oldum pesinden kosuyorum" gibi bir durumlari varsa bile. Bir erkek olarak, buralarda rastgeldigimi soyleyemem :)
Oldukca az olduklarina hic inanmiorum, ama bak o konuda haklisin, asigim filan demiyorlar en azindan BASKALARiNA! AMAAAAAAAAAAA kzin kendisine diyorlar, ozellikle turkiyede cok sasirdigim bi durum bu, insanlarin hic tatli sozlerini esirgemeden savurmalari, ozbeklermi soguk konusur turklermi abartir anlamis degilim!
SEHBIR: ben degil canimcim, belki sen? Ornek verdik, ben ole yapiyorum demedim, ve de cok da gercek birsey, ama senin gibi abartmadan gercege yakin soleyecek olursak: populer ve herkesin sevdigi bi kiz herkesin nefret ettigi cok cirkin bi kizdan daha hosh gorunur gozune bunu inkar etmeyelim..
Şehbir
09-01-2008, 06:33 PM
SEHBIR: ben degil canimcim, belki sen? Ornek verdik, ben ole yapiyorum demedim, ve de cok da gercek birsey, ama senin gibi abartmadan gercege yakin soleyecek olursak: populer ve herkesin sevdigi bi kiz herkesin nefret ettigi cok cirkin bi kizdan daha hosh gorunur gozune bunu inkar etmeyelim..
KONUYU BANA MAL ETME, SEN SÖYLEDİN BEN DE SORDUM..
SEN BÖYLESİN DEMEDİM BİR, KADIN ERKEK AYRIMI YAPMADIM İKİ.
KİME GÖRE ÇİRKİN ? KİME GÖRE POPÜLER ?
BUNA CEVAP VERMEK MÜMKÜN DEĞİL..
MESELA PAUL BELMONDO ÇOK ÇİRKİN BİR ADAMDIR AMA KARİZMA ÇOK YÜKSEK ADAMDA.
black_cat
09-01-2008, 06:38 PM
KONUYU BANA MAL ETME, SEN SÖYLEDİN BEN DE SORDUM..
SEN BÖYLESİN DEMEDİM BİR, KADIN ERKEK AYRIMI YAPMADIM İKİ.
KİME GÖRE ÇİRKİN ? KİME GÖRE POPÜLER ?
BUNA CEVAP VERMEK MÜMKÜN DEĞİL..
MESELA PAUL BELMONDO ÇOK ÇİRKİN BİR ADAMDIR AMA KARİZMA ÇOK YÜKSEK ADAMDA.
Sana demedim zaten kadin erkek ayrimini UC! :lol:
POpuler olan karizmatik olur- cirkin de bunun tam tersi anlaminda yazilmis, ve bunu cok ii anladigindan eminim zaten:lol:
Şehbir
09-01-2008, 06:50 PM
Sana demedim zaten kadin erkek ayrimini UC! :lol:
POpuler olan karizmatik olur- cirkin de bunun tam tersi anlaminda yazilmis, ve bunu cok ii anladigindan eminim zaten:lol:
BU HER ZAMAN BÖYLE OLMUYOR.
ÖRNEK FÜSUN ERBULAK ALTAN ERBULAK İLE EVLİ İKEN 6 GÜN YAŞADIĞI (VE BU PEK MATAH BİR ŞEY GİBİ ROMANINI YAZMIŞTI.) AHMET UĞURLU ÇOK POPÜLER OLMASINA RAĞMEN KARİZMATİK OLAMAMIŞTI.
(SEN BUNLARI BİLMİYOR OLABİLİRSİN, GAYET DOĞALDIR. HEM YAŞIN HEMDA YAŞADIĞIN YER OLARAK.)
YANİ O KARİZMA BİRAZ İNSANIN İÇİNDE OLACAK.
O bahsettigin tiplere biz burada "tikky" diyoruz ama, o cocuklar bile bir kizin ( sinifin en guzel kizi diyelim ornegin ) pesinden kosarken "asigim oluyorum bitiyorum" gibi demecler vermiyorlar, "abi su hatunu bi ayarlasam var yaa..."
İyide abi biz "tikky" değildik :D
Şehbir
09-01-2008, 07:22 PM
İyide abi biz "tikky" değildik :D
YAV MGAS SEN ÜZÜLME, BİZ BİLİYORUZ SENİN NE OLDUĞUNU..
Off offff....
Yav ne sorunlu bir iştir.
"Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler kötü kadınlara, iyi kadınlar iyi erkeklere, iyi erkekler de iyi kadınlara meyleder"
Ben buna inanmış bir kişiliğim. Bi tınlamayın be! Bir bırakın akışına....Siz özünü her yönden iyi tutun sizi iyi kişiler bulur. İyi işler başınıza gelir, mutlu olursunuz...
Böyle güzel, sadık, daha önceki hayatında erdemiyle yaşamış güzel bir eş istiyorsanız sizde böyle bir kişilik olmalısınız. Siz özünüzü iyi tuttun, iyi eşler sizi bulur.
Her kişi en az bir kişi ile çıkmış. Ya böyle olmaz, birini seversin, evlenirsin, çocukların olur...Bilindik işler. Bu ne ya...
Demir Kağan
09-02-2008, 05:44 AM
Bilge, hacim pek dertliymissin bu mevzudan be. Ulan siyasi konularda boyle yazdigini gormedim. :lool:
Bilge_Kagan
09-02-2008, 06:20 AM
Siyasi konulara yazamiyorum artik zaten. Foruma bir sene ara verince tartisma adabiydi, yazi duzeniydi ne varsa kaybettim, yazamiyorum.
Bu konudaki derdimiyse, "magdur" sifatiyla degil "rahatsiz" sifatiyla yaziyorum :lol:
chepny
09-02-2008, 07:36 AM
"Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler kötü kadınlara, iyi kadınlar iyi erkeklere, iyi erkekler de iyi kadınlara meyleder"
Ben de öyle sanıyordum ama öyle değilmiş. Kendimden biliyorum :lol:
Bilge_Kagan
09-02-2008, 07:43 AM
Off offff....
Yav ne sorunlu bir iştir.
Ben buna inanmış bir kişiliğim. Bi tınlamayın be! Bir bırakın akışına....Siz özünü her yönden iyi tutun sizi iyi kişiler bulur. İyi işler başınıza gelir, mutlu olursunuz...
Böyle güzel, sadık, daha önceki hayatında erdemiyle yaşamış güzel bir eş istiyorsanız sizde böyle bir kişilik olmalısınız. Siz özünüzü iyi tuttun, iyi eşler sizi bulur.
Her kişi en az bir kişi ile çıkmış. Ya böyle olmaz, birini seversin, evlenirsin, çocukların olur...Bilindik işler. Bu ne ya...
Bu isler boyle yurumez.
TÜRKÇE
09-02-2008, 10:24 AM
oda bişey mi. bende biber gazı var
Kur_Sad
09-02-2008, 11:11 AM
Ben de [biber gazı + cop + bıçak] bir de evde acil durumlar için bir çanta sallama var :lol:
Şehbir
09-02-2008, 11:20 AM
BENİM YANIMDA DA YAVUZ VAR..
yavuz
09-02-2008, 01:47 PM
Tasima. Bicagi bir cektin mi geri donusu yoktur. Ya sen cakacaksin ya karsindaki/karsindakiler cakacak. Iki durum ortaya cikiyor, inceleyelim:
1. Sen caktin. Cigeri bes para etmez lavuklar yuzunden adam bicaklamis hatta vurdugun yere gore oldurmus olacaksin. Bunlari da adamdan sayip seni iceri atacaklar. Ne oldu? Bok bokuna hayatinin geri kalanini mahvettin, topuklari vurdura vurdura kacsaydin, belki gururun ezilecekti bir sure icin ama hayatinin geri kalaninda kendin ezilmeyecektin.
2. Onlar cakti. Cigeri bes para etmez lavuklar seni yaraladi/oldurdu. Bu tip insanlar zaten "kodese dussek de duzenli yemek yesek" diye bakarlar, dusmek kalkmak bunlar icin farketmez, zira hayattan bir beklentileri yoktur. Adamlar cezalarini cekmedi/kisa bir sure yatti cikti ( Turkiye'de adalet boyle isliyor. It kopuk oldu mu salarlar, siradan vatandas oldu mu tepesine binerler. Hatirlarim bir ara nezarete dustugumde bir elemanla karsilasmistim. Adam cok durgun "noldu bilader haksiz yere mi aldilar iceri seni de" diye sordum muhabbet olsun diye. Adam gayet rahat "yok bilader yahu tam bayram oncesi yakalandik simdi 3 ay yesek bayrami kaciracagiz, buyuk para gitti" dedi ( hirsizliktan girmis iceri ). Ne dersin simdi sen buna? ). Degdi mi peki senin yedigin bicaga/verdigin hayata?
Su son bir iki sene haric bokun icinde yuvarlanmis bir insan olarak, bu tip islere kesinlikle bulasmamani tavsiye ediyorum. Kavga oldu mu Allah ne verdiyse gir, bicaktir, demir sopadir, sisedir gordun mu kac. Gurur yaptigin adamlar adam degil. ( ben de bunu hocanin birini bicaklamama ramak kaldiginda farkettim, tecrube konusuyor :) )
Evet, haklısın. Ben de çıkarıp kimseye bıçak sokmam/sokamam zaten, kavga-gürültü işlerini de bıraktım geçen yıl. Artık benim için varsa yoksa öss. :D
yavuz
09-02-2008, 01:50 PM
BENİM YANIMDA DA YAVUZ VAR..
Bizim bi arkadaşın kız arkadaşına otomobilden bi herif laf mı atmış ne etmiş, bizim arkadaş da otomobildeki adamı dövmeye gitmiş, adam çıkarmış biber gazını, bizim arkadaşın gözleri dolu dolu olmuştu. :D
Velhasıl; biber gazı varsa, ben yokum. :lol:
Bu arada bu biber gazı nasıl oluyo yav? Şöyle arka cepte taşınanı varsa, biz de ondan alalım. :D
chepny
09-02-2008, 02:02 PM
Bu arada bu biber gazı nasıl oluyo yav?
Normal toz biber de işi görür. Bir olay anında avucuna bir tutam alıp karşındaki elemanın gözüne üflersin, işlem tamam :lol:
Şehbir
09-02-2008, 02:06 PM
Normal toz biber de işi görür. Bir olay anında avucuna bir tutam alıp karşındaki elemanın gözüne üflersin, işlem tamam :lol:
SİVRİ BİBER YEDİRSE YA DA ÇUŞKA..
chepny
09-02-2008, 02:27 PM
SİVRİ BİBER YEDİRSE YA DA ÇUŞKA..
Bir itirafta da ben bulunayım :lol:
Küçükken çok şirin bir çocuktum. Herkes beni şapur şupur öperdi. Acayip gıcık olurdum beni öpmelerine. Birgün anneannemlerde iken köy evinin giriş kısmında duvarda asılı biberler gördüm. Sonra o biberleri alıp yüzüme sürdüm. Birazdan içeri girdim. Teyzem beni yakaladı ve başladı şapur şupur öpmeye, tabiki biberler yüzünden ağzı yandı. Sızlana sızlana lavaboya koştu :lol:
Tabiki ben kahkahalar atarak yerlere yuvarlandım. Başka kimse beni öpmeye yeltenemedi. Birazdan yüzümü yıkamaya gittim. Yüzümü yıkarkan herhalde fazla ovuşturdum, biber deriye nüfuz etti ve başladı yüzüm yanmaya :D
Saatlerce acı içinde kıvranmıştım :lool:
Şehbir
09-02-2008, 02:35 PM
Bir itirafta da ben bulunayım :lol:
Küçükken çok şirin bir çocuktum. Herkes beni şapur şupur öperdi. Acayip gıcık olurdum beni öpmelerine. Birgün anneannemlerde iken köy evinin giriş kısmında duvarda asılı biberler gördüm. Sonra o biberleri alıp yüzüme sürdüm. Birazdan içeri girdim. Teyzem beni yakaladı ve başladı şapur şupur öpmeye, tabiki biberler yüzünden ağzı yandı. Sızlana sızlana lavaboya koştu :lol:
Tabiki ben kahkahalar atarak yerlere yuvarlandım. Başka kimse beni öpmeye yeltenemedi. Birazdan yüzümü yıkamaya gittim. Yüzümü yıkarkan herhalde fazla ovuşturdum, biber deriye nüfuz etti ve başladı yüzüm yanmaya :D
Saatlerce acı içinde kıvranmıştım :lool:
TEBRİK EDER, ELLERİNDEN SIKARIM..
TurkKizi1985
09-03-2008, 05:10 AM
Kucukken (yani ben 10 yasindan 12.5 yasinda ordayken) Antalya nin merkezinde yasarken, bizim yasadigimiz apartman nin A ve B bloglarindaki kizlardan olusan bir kizlar grubu kurmustuk, 8-9 kizdik, yaslarimiz 10 ile 14 arasinda degisiyordu.
Grubun adina Samuray koymustuk, cunku hepimiz karate kid filmini cok seviyorduk. Yazinda habire paten kayardik , disarda oynardik, saklambac, yerden yuksek v.s.
Ama bazende bir birimizin evlerine gidince caktirmadan bardaklara su doldurup milletin basina balkondan bir bardak su dokerdik, sonra hemen balkondan iceri egilip acayip gulerdik. Millet hep yukari bakar , kizar soger gidedi, bazende millete buz atardik. Yuksek katlarda oturdugumuz icin ve iki apartmanda 13 katli oldugundan kim ne yapti millet anlamazdi.
Taaaaaaaaakiiiiiii, benim arkadaslarimin 2 si isi iyice civitana kadar,kizlar milletin basina suyu balkon yikamak icin kullanilan hortumla suyu dokunce, hangi kattan bu yaramazlik yapildigi anlasildi, sonra bir daha ki sefer yapmiycaz dedik, ama caktirmadan gene yaptik, belirli bir sure sonra biz baska yere tasindik, sonra ne oldu bende bilmiyorum.
TurkKizi1985
09-03-2008, 05:11 AM
2. Itirafim:
1 haftayi geckin baklava yemedim.
Yaklasik 2 yildir manti yemedim.
Hayatimda bazi seyler eksikmis gibi kendimi hissediyorum. (Dogru, manti ve baklava:lol:)
Şehbir
09-03-2008, 05:24 AM
2. Itirafim:
1 haftayi geckin baklava yemedim.
Yaklasik 2 yildir manti yemedim.
Hayatimda bazi seyler eksikmis gibi kendimi hissediyorum. (Dogru, manti ve baklava:lol:)
SEN YE AMAN EKSİK KALMA, NE KALDI ŞURDA 75'E...
BÖYLE GİDERSE; ŞU YORUM YAPMADIĞIN KONU, HAYALİNDE OLACAK..
Şehbir
09-03-2008, 08:12 AM
YAVUZ'UN BIÇAĞI..
http://img61.imageshack.us/img61/391/16829677xk8.png (http://imageshack.us)
Karayılan
09-03-2008, 08:15 AM
İtiraf ediyorum. Dün orucu acarken besmele cekmeyi unuttum. Daha dogrusu o kadar hayvanlastım ki birden bire saldırıya gectim. Sonra farkettim, cok pisman oldum, kendimden utandım...
yavuz
09-03-2008, 08:17 AM
YAVUZ'UN BIÇAĞI..
http://img61.imageshack.us/img61/391/16829677xk8.png (http://imageshack.us)
Woow bu da iyiymiş, ama benimki bunu döver. :lol:
TÜRKÇE
09-03-2008, 08:22 AM
valla siz böle ederseniz ben hergün 8-10 itiraf yaparım
Karayılan
09-03-2008, 08:26 AM
valla siz böle ederseniz ben hergün 8-10 itiraf yaparımSenin itirafını da gorduk.
"31 yasında deeelim 32 yasındayım"
Hadi beee, yok inanmam hacı olamaz boyle birsey.
TÜRKÇE
09-03-2008, 08:28 AM
Senin itirafını da gorduk.
"31 yasında deeelim 32 yasındayım"
Hadi beee, yok inanmam hacı olamaz boyle birsey.
Tamam şuna bak
Ayaklarım çok pis koktuu için ocak şubat mart ayları haricinde terlikle dolaşıyorum
Abowww komşu komşu huuu bohcacı geli anam gözel fanilyalarım var gözel suveterlerim var abe kızz bakmasmızın
Karayılan
09-03-2008, 08:31 AM
Bunu sevdim :D
TurkKizi1985
09-03-2008, 08:37 AM
SEN YE AMAN EKSİK KALMA, NE KALDI ŞURDA 75'E...
BÖYLE GİDERSE; ŞU YORUM YAPMADIĞIN KONU, HAYALİNDE OLACAK..
Allah korusun....:rolleyes:
Zaten yarindan itibaren spora basliyorum.....Hani nolur nolmaz diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
NOT: Canim sabahtan beri dolma cekiyor...Tamda su kosede Dolma/Gozleme/Icli Kofte ve bazi Ic Anadolu yemekleri yapan yer varda...Ben bu aksam meyve yemegi dusunuyorum...:uups:
Şehbir
09-03-2008, 08:46 AM
Allah korusun....:rolleyes:
Zaten yarindan itibaren spora basliyorum.....Hani nolur nolmaz diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
NOT: Canim sabahtan beri dolma cekiyor...Tamda su kosede Dolma/Gozleme/Icli Kofte ve bazi Ic Anadolu yemekleri yapan yer varda...Ben bu aksam meyve yemegi dusunuyorum...:uups:
BU AKŞAM YALNIZIM VE MENÜ HAZIR..
2 ADET BÜYÜK BOY PATATES HAŞLANACAK, BİR UFAK KUTU MISIR, BİRAZ TEREYAĞ, 250 GR KAŞAR, TURŞU, YEŞİL ZEYTİN, ÇOK AZ DOMATES SOSU, TUZ KIRMIZI BİBER.
EVDE KUMPİR YAPACAĞIM, ÜSTÜNE ŞEFTALİ VE KAVUN, ÇAY ŞİMDİDEN HAZIR, ALTINI YAKACAĞIM..
AĞZIMIN SULARI AKIYOR...
Karayılan
09-03-2008, 08:49 AM
AĞZIMIN SULARI AKIYOR...Pecete verim mi abi?
Bknz: Parkta zorla pecete satan cocuk.
Şehbir
09-03-2008, 08:51 AM
Pecete verim mi abi?
Bknz: Parkta zorla pecete satan cocuk.
ONLAR HAZIR..
Karayılan
09-03-2008, 08:54 AM
ONLAR HAZIR..Bu arada aklıma gelmisken birsey daha itiraf edeyim. Kucukken bir hafta kadar simit sattım sokakta.
Ama parasızlıktan degil i.nelik olsun diye. Sonra babam dovunce bu hayalimi rafa kaldırdım. :)
Şehbir
09-03-2008, 08:56 AM
Bu arada aklıma gelmisken birsey daha itiraf edeyim. Kucukken bir hafta kadar simit sattım sokakta.
Ama parasızlıktan degil i.nelik olsun diye. Sonra babam dovunce bu hayalimi rafa kaldırdım. :)
BENDE AYAKKABI BOYACILIĞI YAPMIŞTIM..
İHTİYAÇTAN, SAHİBİNDEN...
TurkKizi1985
09-03-2008, 08:58 AM
Bu arada aklıma gelmisken birsey daha itiraf edeyim. Kucukken bir hafta kadar simit sattım sokakta.
Bende kucukken (11 yasindayim galiba), bizim Antalya da bir aralar eve civ civ almak v.s. modaydi, ben ve bir arkadasim daha 2-3 civ civ satin aldik, sokakta satmaya calistik, ama satamadik :lol:
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:00 AM
BU AKŞAM YALNIZIM VE MENÜ HAZIR..
2 ADET BÜYÜK BOY PATATES HAŞLANACAK, BİR UFAK KUTU MISIR, BİRAZ TEREYAĞ, 250 GR KAŞAR, TURŞU, YEŞİL ZEYTİN, ÇOK AZ DOMATES SOSU, TUZ KIRMIZI BİBER.
EVDE KUMPİR YAPACAĞIM, ÜSTÜNE ŞEFTALİ VE KAVUN, ÇAY ŞİMDİDEN HAZIR, ALTINI YAKACAĞIM..
AĞZIMIN SULARI AKIYOR...
Tamda adamina bunu anlatiyor :rolleyes:
Bende yedigime dikkat ediyorum suaralar...:twisted:
Şehbir
09-03-2008, 09:01 AM
Bende kucukken (11 yasindayim galiba), bizim Antalya da bir aralar eve civ civ almak v.s. modaydi, ben ve bir arkadasim daha 2-3 civ civ satin aldik, sokakta satmaya calistik, ama satamadik :lol:
İFTARDAN SONRA BİR CİVCİV HİÇ FENA OLMAZ..
SARI OLUYORLARDI Dİ Mİ ??
Sirena
09-03-2008, 09:05 AM
Civ civ derken, çocukluğum aklıma geldi, komşumuzun bembeyaz kedisi bizim eve gelirdi ben süt verirdim, benim olmuştu artık, bembeyaz olduğu için pembeye, yeşile boyatırdım :D kediye ne işkence çektirirdim, kediler suyu sevmez ya :D çatıya çıkar aşağıya atardım, 4 ayak üstü düşer derler ya, hiçbir şey olmazdı, bir de bıyıklarını kesersen hiç bir şey duymaz derlerdi, bıyıklarını da kesmiştim, camli kitaplığım vardı onun içine kapatırdım, içinde biblo gibi dururdu :D
TurkKizi1985
Benim zamanimda, artik civ civlere ne yaptilarsa, rengarenglerdi, kirmizi, sari, mavi yesil.
ondan biz tum mahallenin kizlari civ civ deli olmustuk, buyudukce normal renkleri aldilar, ozamanda koyluler verdik.
daha civ cive kurdale giydirirdik, sonra tahda uzerinde yuruturduk, cambazlik yaptirirdik, gel/git/yapma/our diye komandolar vererek egitmeye calisirdik v.s.:lol:
TÜRKÇE
İtiraf ediyorum. Analouyu nakış nakış gezdiğim kocaman bir yalandı.
İzmir aydın denizli manisa bursa balıkesir gibi ege ve bazı marmara illerine gitmedim.
Birde kilise gitmedim, tunceli ye gitmedim. ığdıra gitmedim
Daha var ama aklıma gelmedi
Şehbir
09-03-2008, 09:06 AM
Civ civ derken, çocukluğum aklıma geldi, komşumuzun bembeyaz kedisi bizim eve gelirdi ben süt verirdim, benim olmuştu artık, bembeyaz olduğu için pembeye, yeşile boyatırdım :D kediye ne işkence çektirirdim, kediler suyu sevmez ya :D çatıya çıkar aşağıya atardım, 4 ayak üstü düşer derler ya, hiçbir şey olmazdı, bir de bıyıklarını kesersen hiç bir şey duymaz derlerdi, bıyıklarını da kesmiştim, camli kitaplığım vardı onun içine kapatırdım, içinde biblo gibi dururdu :D
ÖBÜR TARAFDA CAYIR CAYIR YANACAKSIN SİRENA..
Şehbir
09-03-2008, 09:07 AM
Benim zamanimda, artik civ civlere ne yaptilarsa, rengarenglerdi, kirmizi, sari, mavi yesil.
ondan biz tum mahallenin kizlari civ civ deli olmustuk, buyudukce normal renkleri aldilar, ozamanda koyluler verdik.
daha civ cive kurdale giydirirdik, sonra tahda uzerinde yuruturduk, cambazlik yaptirirdik, gel/git/yapma/our diye komandolar vererek egitmeye calisirdik v.s.:lol:
SİZ ALIN O CİVCİVLERİ BAŞINIZA ÇALIN...
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:07 AM
Allahın sadisti
Sirena
09-03-2008, 09:09 AM
ÖBÜR TARAFDA CAYIR CAYIR YANACAKSIN SİRENA..
Ben de şimdi onu düşündüm, cehennemde o kedi yanıma gelir, konuşmaya başlar. Oh my God!:shock:
Şehbir
09-03-2008, 09:10 AM
Ben de şimdi onu düşündüm, cehennemde o kedi yanıma gelir, konuşmaya başlar. Oh my God!:shock:
NEYSE ÖBÜR TARAFDA DA İMZA YETKİM VAR..
BİR SHEYLER DÜŞÜNÜRÜZ..
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:11 AM
Ahhhhhhhh bir sey daha var, ben gene 10-12 yaslarinda :
benim annemin burosunda calisan bir kiz vardi, 15-16 yasindaydi, sekreterdi, bizim evde temizlik yapan hanimin kiziydi, ama ben o kizla buyumustum, kiz kardesler gibibir seydik, annem buroda olmayinca hemen biz bakkala gidip doritos cipsin ama EN buyugunu alirdik, ikimize 1er magnum, cola ve sakiz, sonra telefonu yere (cok yakinimiza koyardik), yere halinin ustunde oturuduk (buroda yerler parkeydi, ve cok guzel kalin yumsacik halilar vardi, hergun supurulurdu, temiz yani) sonracima hemen kagit oynardik (51- cocuklugumun oynu, hep severek oynadik), genelde kazanirdim:cool:.
Annem kizmadi bize, cunku kiz zaten telefonlara bakiyordu, buroda zaten sabahleyin tmeizleniyordu.
Sonra iflas ettik, parasiz olduk, hatta sefil ve Almanya ya geldik :rolleyes:
Karayılan
09-03-2008, 09:11 AM
Civ civ derken, çocukluğum aklıma geldi, komşumuzun bembeyaz kedisi bizim eve gelirdi ben süt verirdim, benim olmuştu artık, bembeyaz olduğu için pembeye, yeşile boyatırdım :D kediye ne işkence çektirirdim, kediler suyu sevmez ya :D çatıya çıkar aşağıya atardım, 4 ayak üstü düşer derler ya, hiçbir şey olmazdı, bir de bıyıklarını kesersen hiç bir şey duymaz derlerdi, bıyıklarını da kesmiştim, camli kitaplığım vardı onun içine kapatırdım, içinde biblo gibi dururdu :DNaylon torbanın icine koyup havaya fırlatır mıydın?.
Oyle yapınca bazen dengesizlesiyorlar kafaları ustu dustukleri de oluyor :uups:
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:13 AM
Allah affetsin, sen ama ufacik cocuktun (sabi, sucsuz gunahsiz) bunu yaparken, iyi / kotu bilmiyordun, simdi olsan yapmiycana gore.
Şehbir
09-03-2008, 09:15 AM
Sonra iflas ettik, parasiz olduk, hatta sefil ve Almanya ya geldik :rolleyes:
BEN BU SAHNELERİ BİR YERLERDEN HATIRLIYORUM..
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:15 AM
Allah affetsin, sen ama ufacik cocuktun (sabi, sucsuz gunahsiz) bunu yaparken, iyi / kotu bilmiyordun, simdi olsan yapmiycana gore.
Tabi hariçten gazel okumak kolay. Sen onu birde o kediciğe sor. Yazık garibim ne çok çile çekmiştir
O boyalı civcivler çok yaşamıyor. Boyalarından kelli türlü sayrılıklardan ötürü ölüyorlar.
Ne acınası bir türüz. Diğer tinlilere(canlılara) acı verip bunu gülünç buluyoruz, bu özümüze yahşi geliyor. İşte bu gücü yanlış kullanmaktır. Gücümüzü iyiye değil kötüye kullanıyoruz, dokunca veriyoruz.
Doğrudur "kul hakkı" vardır
Peki diğer hayvanların hakkı yok mudur?
Vardır. Peygamber efendimiz develere çok yük yüklenmesini boşuna mı yasaklamıştı?
Şehbir
09-03-2008, 09:17 AM
benim annemin burosunda calisan bir kiz vardi, 15-16 yasindaydi, sekreterdi,
BU KIZ GÜZEL MİYDİ ?
EĞER GÜZELSE; ŞİMDİ NERDE ?
TEL NO. MEVCUT MU ??
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:18 AM
Tabi hariçten gazel okumak kolay. Sen onu birde o kediciğe sor. Yazık garibim ne çok çile çekmiştir
Tabiki haklisin, Allah affetsin, ama her kulun bir yanlisi var, hepimiz yanlislar yapiyoruz, onemli olan, yanlislari kabullenmek, tekrarlamamak, tovbe etmek ve dua etmek, Kuran a kac kez yaziyor, Allah affedici diye!
Sirena
09-03-2008, 09:18 AM
Naylon torbanın icine koyup havaya fırlatır mıydın?.
Oyle yapınca bazen dengesizlesiyorlar kafaları ustu dustukleri de oluyor :uups:
Yok valla, hayal gücüm o kadar güçlü değilmiş, yoksa denerdim:twisted:
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:19 AM
BU KIZ GÜZEL MİYDİ ?
TEL NO. MEVCUT MU ??
Çüşşş
Abi 15 yaşında diyor.Sen telnosunu istiyon
TurkKizi1985
O boyalı civcivler çok yaşamıyor. Boyalarından kelli türlü sayrılıklardan ötürü ölüyorlar.
Ne acınası bir türüz. Diğer tinlilere(canlılara) acı verip bunu gülünç buluyoruz, bu özümüze yahşi geliyor. İşte bu gücü yanlış kullanmaktır. Gücümüzü iyiye değil kötüye kullanıyoruz, dokunca veriyoruz.
Vardır. Peygamber efendimiz develere çok yük yüklenmesini boşuna mı yasaklamıştı?
Tabiki var, ama ufacik cocuk ne anlasin?
Esas o tur civ civleri uretime getiren buyukler dusunsun?:rolleyes:
Şehbir
DE GET, İKİ PARALIK KEYFİMİZ VAR, TURP SIKMA. GEL SENDE KAKARA KİKİRİ YAP..
yavuz
09-03-2008, 09:21 AM
Bacak kadar çocuğu kul hakkından verirler zebanilerin eline artık. :yes:
Şehbir
09-03-2008, 09:21 AM
Çüşşş
Abi 15 yaşında diyor.Sen telnosunu istiyon
ASIL SANA ÇÜŞŞ
OKUDUĞUNU ANLAMIYON MU ??
KAÇ SENE EVVELDEN BAHSEDİYOR..
Sirena
09-03-2008, 09:23 AM
BU KIZ GÜZEL MİYDİ ?
TEL NO. MEVCUT MU ??
Bu biraz Oğuz tarzı olmuş, kulakları çınlasın:D
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:23 AM
ASIL SANA ÇÜŞŞ
yalan olmasin, benden 3 yada 4 yas buyuktu, unuttum simdi.
ben 1985 dogumluyum, oda 1982 yahutta 1981 olmali, unuttum.:rolleyes:
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:24 AM
ASIL SANA ÇÜŞŞ
Yine sana çüş abi. Kaç sene olsak. Hadi 4 sene geçsin. Kız 19 yaşında olur. Sende 47
aradaki farka bak.
Ben desem hadi biraz idare edilir.
Sana ne oluyor kuzum
Sana desti izdivaçtan 30-40 yaşındakinin telefon numarası gerek
Şehbir
09-03-2008, 09:25 AM
yalan olmasin, benden 3 yada 4 yas buyuktu, unuttum simdi.
ben 1985 dogumluyum, oda 1982 yahutta 1981 olmali, unuttum.:rolleyes:
UYGUNDUR, PM AT TEL NO..
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:26 AM
Yau arkadaslar, kavga yapmayalim, sehbir saka yapti, sehbir in yorumlarini okuyun, hep sakaci ve siyah mizahli, ondan dolayi saka amaciyla dedi bence, ciddi degil.
Karayılan
09-03-2008, 09:26 AM
Yok valla, hayal gücüm o kadar güçlü değilmiş, yoksa denerdim:twisted:Bilim boyle boyle ilerliyor. Biri hayal edecek, sonra deney yapacak, sonra kedilerin nasıl dengesizlestiklerini insanoglu kesfedecek. :P
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:27 AM
Bilim boyle boyle ilerliyor. Biri hayal edecek, sonra deney yapacak, sonra kedilerin nasıl dengesizlestiklerini insanoglu kesfedecek. :P
Aboooooooooo, Karayilan, senden acayip bir bilim adami olur he :lol::lol::lol:
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:27 AM
Nesye sen bana pm at. O kız şehbirden çok bana ayar
Şehbir
09-03-2008, 09:28 AM
Yine sana çüş abi. Kaç sene olsak. Hadi 4 sene geçsin. Kız 19 yaşında olur. Sende 47
aradaki farka bak.
Ben desem hadi biraz idare edilir.
Sana ne oluyor kuzum
Sana desti izdivaçtan 30-40 yaşındakinin telefon numarası gerek
LAN KOYUNCU KIZ EN AZ 28 YAŞINDA..
MARLON BRANDO 70 KÜSÜR YAŞINDA 20'LİK KIZ ALDI..
GETTİN O'NA DA DEDİN Mİ ??
HADİ BEN OLSAM NEYSE DİYE ??
SEN BANA ÇEMKİR, ALLAH'IN KONYA'LISI..
Esas o tur civ civleri uretime getiren buyukler dusunsun?
Doğrusu onları demiştim.
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:29 AM
Hehe,
Kiz coktan evli barkli, cocuklu :lol:
Unutttuuuuuun ;)
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:30 AM
Hehe,
Unutttuuuuuun ;)
Deme yaw. Oda çok acele etmiş. 1982 doğumlu kız çoktan evli barklı çocuklu çömekli olurmu yaw
Bu kızlarda çok hızlılar ha
Şehbir
09-03-2008, 09:31 AM
Hehe,
Unutttuuuuuun ;)
TÜH BE..
BU ŞİMDİ Mİ SÖYLENİR..
Karayılan
09-03-2008, 09:31 AM
Aboooooooooo, Karayilan, senden acayip bir bilim adami olur he :lol::lol::lol:Peki siz hapsedilen yarasaya noldugunu biliyor musunuz?
Tabi ki bilmiyorsunuz. Arkadasları geliyor sesine. Birden bire suruyle yarasa toplanıyor.
Aslında ben kucukken biologdum :cool:
Şehbir
09-03-2008, 09:33 AM
Peki siz hapsedilen yarasaya noldugunu biliyor musunuz?
Tabi ki bilmiyorsunuz. Arkadasları geliyor sesine. Birden bire suruyle yarasa toplanıyor.
NEYSE, BUGÜN ÇOK KULAĞINI ÇINLATTIM SENİN..
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:33 AM
TÜH BE..
BU ŞİMDİ Mİ SÖYLENİR..
Bizde şöle bir laf var. Nasipsiz it kurban bayramında kemik avına çıkar.
Bizde uydu valla. Bir kız sorduk oda evli çıktı
Şehbir
09-03-2008, 09:35 AM
Bizde şöle bir laf var. Nasipsiz it kurban bayramında kemik avına çıkar.
Bizde uydu valla. Bir kız sorduk oda evli çıktı
YOKMUDUR BAŞKA ARKADAŞI ACEP ??
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:37 AM
YOKMUDUR BAŞKA ARKADAŞI ACEP ??
Soralım. Türk kızı yokmudur başka şirin tatlıbir arkadaşın.
Bana lazım. Şehbirede şöle 30-40 yaşlarında dul bir abla gerek
Şehbir
09-03-2008, 09:39 AM
ŞART DEĞİL DUL OLMASI, 30'UN AŞAĞISI DA OLABİLİR.
BEN ŞARTLARA UYARIM..
Sirena
09-03-2008, 09:39 AM
Peki siz hapsedilen yarasaya noldugunu biliyor musunuz?
Bu çok entriguing (entrika) geliyor bana, çocukken sadistmişiz, ben bir de buyük böcekleri kavanoza koyardım onun içinde ölürlerdi, sonra vitrine koyuyordum, şimdi o böceklerden çok korkarım ama.
Sirena
09-03-2008, 09:41 AM
ŞART DEĞİL DUL OLMASI, 30'UN AŞAĞISI DA OLABİLİR.
BEN ŞARTLARA UYARIM..
İtiraf edin, gençken daha güzel oluyorlar değil mi, yaş sınırı kaçtır?:lol:
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:42 AM
Vallaha Sehbir e gore benim teysemin bir kizi var, yasina gore cok guzel, 33-34 hemde Istanbul da.:lol:
Koyuncu sana daha genc gerekir, hem sen Konya dasin, sana bulmak zor, sen Konya li kizlarin girdigi bir chatte girmelisin ;)
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:42 AM
Sorunumuza el atacan galiba
Benim için önemli emas.18-30 arası olur.
yavuz
09-03-2008, 09:43 AM
"Gençlik... Gelip geçti, üç günlük süstü,
Nefsim, doymamakyan dünyaya küstü.
Eser darmadağın, emek yüzüstü,
Toplayın eşyamı, işim acele."
demiş şair. :cool:
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:45 AM
Vallaha Sehbir e gore benim teysemin bir kizi var, yasina gore cok guzel, 33-34 hemde Istanbul da.:lol:
Koyuncu sana daha genc gerekir, hem sen Konya dasin, sana bulmak zor, sen Konya li kizlarin girdigi bir chatte girmelisin ;)
İitraf konusu 5 dakikada ne hale geldi :lool:
Chat işi yaş. Çoğu erkek msn hırsızı çıkıyor
Kim uğraşacak civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak diye zaman ödlrümeye
İşte arkadaşın arkadaşı bizimde arkadaşımızdır der kısa yoldan bitiririz işi
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:45 AM
Bu çok entriguing (entrika) geliyor bana, çocukken sadistmişiz, ben bir de buyük böcekleri kavanoza koyardım onun içinde ölürlerdi, sonra vitrine koyuyordum, şimdi o böceklerden çok korkarım ama.
Ayyyyyyyy ,benimde aklima su geldi, hani kasetlerin plastik dis kabi oluyor ya, ben 4-5 yaslarindayken (daha okula baslamamistim) olarin icine hep sinekleri yakalardim, ama icinde hala yasarlardi ucuslarina bakardim, sonra bazen geri salardim...
Ay aklima bir sey daha geldi, gene cok kucukken, ilk okula baslamadan evvel, hep burnumu parmaklardim, sumuklerimi kanepenin altina silerdim :rolleyes:
Şehbir
09-03-2008, 09:47 AM
http://i38.tinypic.com/260vez4.jpg
http://i38.tinypic.com/2ywygpd.gif
TÜRKÇE
Ayyyyyyyy ,benimde aklima su geldi, hani kasetlerin plastik dis kabi oluyor ya, ben 4-5 yaslarindayken (daha okula baslamamistim) olarin icine hep sinekleri yakalardim, ama icinde hala yasarlardi ucuslarina bakardim, sonra bazen geri salardim...
Ay aklima bir sey daha geldi, gene cok kucukken, ilk okula baslamadan evvel, hep burnumu parmaklardim, sumuklerimi kanepenin altina silerdim :rolleyes:
ıggggggh. biyaaaaaqqqqqqqqqqq:o
TurkKizi1985
Baska bir sey, bu sefer 6 yasindaydim, ilk okula baslayali bir kac ay var, bizim orda bir baska oglan vardi, sumuklu (daha sonra ismi deniyor, ismini unuttum, galiba sumuklu onur du yoksa hasan miydi?)yasittik, bir gun kenera slklstirip opmustum.
Şehbir
09-03-2008, 09:48 AM
AĞANIN ELİ TUTULMAZ.
GÖNLÜNE GÖRE YAP BİR KIYAK..
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:49 AM
Baska bir sey, bu sefer 6 yasindaydim, ilk okula baslayali bir kac ay var, bizim orda bir baska oglan vardi, sumuklu (daha sonra ismi deniyor, ismini unuttum, galiba sumuklu onur du yoksa hasan miydi?)yasittik, bir gun kenera slklstirip opmustum.
Sen 6 yaşında başladıysan gerisini düşünmek bile istemiyorum. :lool:
yavuz
09-03-2008, 09:51 AM
Hay ben bu yaşadığım çocukluğun...
Bize denk gelmedi böylesi hiç.
Gülsem mi, ağlasam mı... :cry: :lol:
Sirena
09-03-2008, 09:51 AM
AĞANIN ELİ TUTULMAZ.
GÖNLÜNE GÖRE YAP BİR KIYAK..
Sanki ben .......,,,, neyse:D
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:52 AM
Baska bir sey daha geldi:
10-11 yasindaydim, bir arkadasimin abisi vardi, annem is icin baska sehre gitmisti (annem, ihracatla ugrasiyordu), ondan evde benle ve kardesimle kalmasi benim bir arkadasimla (benimle yasit) ve onun abisi (o 18 yasinda) , onun abisi biraz despottu, benim annem oyle erkek kiz ayrimi yapmadigi icin, bana garib geliyordu, kiz kardesine sunu yap , sunu getir derdi, bir gun kahv istedi, turk kahvesi yaptik, ama varya icine seker yerine bol tuz koyduk, hemen pisirdik goturduk, afiyet olsun dedik, verdik, sagol dedi, bir yudum aldi, hemen fena lasti, surati eksidi, biz acayip gulmeye basladik, hemen benim odaya kactik, arkamizdan kovaladi.
ama odayi kilitledik, gece dayak korkusundan orda yattik :P
Şehbir
09-03-2008, 09:53 AM
ESTAFURULLAH, AKLIMDAN BİLE GEÇMEZ.
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:54 AM
Kusura kalma bizde kız öyle bulunur
Tanıdığınm tanıdğı dostun dostu tavsiyesi ile. Ama ben dost olamam size dersen kardeş olamam dersen bizde bekleriz. bu yaşa kadar beklemişiz belki 10 yıl sonra bir dost daha çıkar yardım eder bize
Şehbir
09-03-2008, 09:56 AM
ESTAFURULLAH, AKLIMDAN BİLE GEÇMEZ.
AMA NEDEN OLMASIN ??
NOT: BEN SMİLEY KULLANMAYI SEVMİYORUM.. ZATEN MEVZUNUN AKIŞINA GÖRE BELLİ OLUYOR NERDE ŞAKA YAPIP YAPMADIĞIMIZ...
TurkKizi1985
09-03-2008, 09:57 AM
İitraf konusu 5 dakikada ne hale geldi :lool:
Chat işi yaş. Çoğu erkek msn hırsızı çıkıyor
Kim uğraşacak civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak diye zaman ödlrümeye
İşte arkadaşın arkadaşı bizimde arkadaşımızdır der kısa yoldan bitiririz işi
Ya sende chat yaparken cam li yapcan, insani canli canli goreceksin.
Goruntuyu begenirsen, konusmasi/ dusunce fikir v.s. bulusursunuz,beraber kahve/cay icersiniz normal hayattada cok iyi anlasirsaniz, belki nisan/ evlilik bir sey olabilir vallaha, asla asla deme (2 kere asla deniyor, hehehehe:uups:)
TÜRKÇE
09-03-2008, 09:58 AM
Goruntuyu begenirsen, konusmasi/ dusunce fikir v.s. bulusursunuz,beraber kahve/cay icersiniz normal hayattada cok iyi anlasirsaniz, belki nisan/ evlilik bir sey olabilir vallaha, asla asla deme (2 kere asla deniyor, hehehehe:uups:)
Onada video koyuyorlar bot yapıyorlar
Hem biz tanıyıncaya kadar yaşlanırız be. Şöyle refaranslı olsada kısa yoldan haletsek
Şehbir
09-03-2008, 09:58 AM
ASLA ASLI İÇİN ASLA DEME..
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:00 AM
Onada video koyuyorlar bot yapıyorlar
Hem biz tanıyıncaya kadar yaşlanırız be. Şöyle refaranslı olsada kısa yoldan haletsek
Vallaha?
Cok afedersiniz, oha oha cusunuz :uups:, cidden bilmiyordum boyle, cunku ben bir kac kerede bulustum, benim bulustuklarim fake degildi,cidden cam den gorduklerimdi.:rolleyes:
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:01 AM
Ben neden thanks veremiyorum, thanks yapma seyi bende simdi gorunmez, goremiyorum.
TÜRKÇE
09-03-2008, 10:02 AM
Vallaha?
Cok afedersiniz, oha oha cusunuz :uups:, cidden bilmiyordum boyle, cunku ben bir kac kerede bulustum, benim bulustuklarim fake degildi,cidden cam den gorduklerimdi.:rolleyes:
Dmekki sen iyi kızlara denk gelmişin. Benim kaç defa cam dan dolayı bilgisayarım uçtu
Nerde bizim kaderimizde iyi kız
Şehbir
09-03-2008, 10:02 AM
Ben neden thanks veremiyorum, thanks yapma seyi bende simdi gorunmez, goremiyorum.
DOKTORA GÖTÜRÜRİM Mİ ??
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:03 AM
DOKTORA GÖTÜRÜRİM Mİ ??
vallaha billaha yok, neden ya?!
bana ne ya, ben bir iki thanks yapcaktim, olmuyor, sikayetciyim hakim bey!:rolleyes:
Şehbir
09-03-2008, 10:04 AM
vallaha billaha yok, neden ya?!
bana ne ya, ben bir iki thanks yapcaktim, olmuyor, sikayetciyim hakim bey!:rolleyes:
BEN SAVCIYIM, HAKİM ÖBÜR THREADDA..
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:05 AM
Dmekki sen iyi kızlara denk gelmişin. Benim kaç defa cam dan dolayı bilgisayarım uçtu
Nerde bizim kaderimizde iyi kız
yau koyuncu , ben kizi nedim? ben lezbiyen degilim, gittim chatten bir kac erkekle bulusmustum, kahve ictim :lol:
Şehbir
09-03-2008, 10:06 AM
yau koyuncu , ben kizi nedim? ben lezbiyen degilim, gittim chatten bir kac erkekle bulusmustum, kahve ictim :lol:
BEN LEZBİYENİM, KIZI BANA YOLLAYIN..
Şehbir
09-03-2008, 10:14 AM
GELDİMİ THANKS BUTONU..
TÜRKÇE
09-03-2008, 10:18 AM
bilhgeeeeeeeee terliği at adi geldi adi
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:18 AM
Ah, aklima bir sey daha geldi, suan 65 kg /170 cm, ama bundan 2-3 yil evvel 70 kiloydum...
Annem hep kizim kilo vermem icin her turlu teknigi kullandi, oncelikle beyin yikamaya calisti:
Annem: Kizim, cok sismansin, evde kalcan, erkekler sisman kadinlarla evlenmiyor, evlenirsede senin ustune baska gul kokluycak.
Ben: Anne, karakter meselesi, adamin duzgun karakteri var, yapmaz.
Annemin baska metodu:
(Hep gazetede, internette, kilodan dolayi olusan hastaliklari anlatan bilgi v.s. gosterdi, kilo verme programlarini v.s.)
Annem: Kizim bak, senin sonunda boyle olcak, saglikli ye, emi guzel kizim, simdi diyete basla.
Ben: Anne, oyle nice hastalikalr varki, kilo olmadanda oluyor, kendimi herseyden koruyamam, bazen kaderden dolayi olaylarda oluyor, hem ben o kadarda sisman degilim anne.
(Baska metod, benim guzel giysilerle kandiriyor)
Anne: Ah kizim carsida o kadar guzel giysiler gordumku, senin icin alirdim, ama cok sismansin, simdi diyete basla, abk ben sana neler alacam.
Ben: Ya anne, moda ilerledi, ben kendime gore baska seylerde giyebilirim.
(Gene baska bir metod)
Anne: Ah kizim, bak Anna yi gordum, kiz kilo vermis, ne kadar guzellesmis, mahsallah nazar degmesin, cok guzel kiz (beni kiskandirmay acalisti)
Ben: Dogru, guzel kiz, mahsallah.
Baska taktik (basarili olmustu):
Annem : Kizim ben 3-4 haftaligina diyete basliycam, istersen sende basla, ama seni zorlamiyorum .
Ben: Basarilar dilerim, ama piskolojik olarak beni yendi ve bende diyete basladim.
AMAAAAAAAAA, ne diyetti ya, annem kendi odasinda kitab okurken, ben mirnav kedi gibi mutfaga girip dolaptan ekmek le azcikpeniri asirip salona giyordum, bir gun tam ekmegin arasina penirim koydum, agzima attim, annem giriyordu salona, ben hemen acik pencere dogru kostum, sanki , pencereden duisari bakiyormus gibi yaptim, annem vidi vidi konusuyordum, agzim EKMEK VE PENIRLE DOLU, bende mhmm mhmmm, diyordum onda, evet der gibi, sonra bir soru sordu, eh bende cigniyemedim, tak diye agzimdakini disari tukurdum ve arkam donuk camdan disari bakarak cevap verdim.
ALLAH tan, annem epiyi bir uzakti olayi cakmadi, ama az daha ekmek bogazima durmustu :rolleyes::lol::lol::lol:
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:19 AM
GELDİMİ THANKS BUTONU..
yok gelmedi:x:(
TÜRKÇE
09-03-2008, 10:21 AM
yok gelmedi:x:(
Çok teşekkür edersen öyle yapıyor
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:22 AM
Çok teşekkür edersen öyle yapıyor
oh, tamam :uups:
Erkek olmak güzel yav
İstediğin gibi ye, iç git 2 saat çalış hem kolariyi at hemde aldığın yağları kas yap...
TurkKizi1985
09-03-2008, 10:36 AM
Erkek olmak güzel yav
İstediğin gibi ye, iç git 2 saat çalış hem kolariyi at hemde aldığın yağları kas yap...
simdi iyice kiskandim :rolleyes:
desene sansim olsa, erkek olurdum :rolleyes:
Şehbir
09-03-2008, 10:37 AM
simdi iyice kiskandim :rolleyes:
desene sansim olsa, erkek olurdum :rolleyes:
SENİ ARTIK BİZDEN SAYIYOM BEN..
Sirena
09-03-2008, 12:09 PM
İtiraf ediyorum, çöpçatanlık işlerine girmeyi sevmiyorum.
Şehbir
09-03-2008, 01:11 PM
İTİRAF EDİYORUM SİRENA'YI SEVMİYORUM, ÜSTELİK O'NUN BU POSTUNA THANKS DİYEN LALE TULPAN'I DA SEVMİYORUM..
http://img56.imageshack.us/img56/9146/77511533wy6.gif (http://imageshack.us)
TÜRKÇE
09-03-2008, 01:16 PM
Madem sevmiyorsun. Yaşınıniçin soruyorsun. Bence sen ağırdan alıyorsun.
Yani istemem yan cebime ko misali
Demir Kağan
09-03-2008, 01:51 PM
3 senede 5 kilo vermis, ne diyetti diye soyleniyor. :lool:
gel bir de 2 ayda 16 kilo verene sor. :lool:
desene sansim olsa, erkek olurdum
Erkek olmak zordur. Gerçekten...:D
Karayılan
09-03-2008, 03:01 PM
Erkek olmak zordur. Gerçekten...:DErkek olmak guzel birsey de sen farkında degilsin Alper :lol:
TÜRKÇE
09-03-2008, 03:04 PM
валлах беним хиç şиşманлıкла дердим олмадı.
не кадар не ыерсем иыыим хеп янı киолоарда оландıм
68-74 арасı варгел япıырıэ
özür yazır. valla benim hiç şişmanlıkla derdim olmadı. ne yersem ne kadar yersem ne kadar aç kalırsam kalayım 20 yıldır hep 68-74 arası dolandım durdum
Şehbir
09-03-2008, 03:08 PM
Erkek olmak guzel birsey de sen farkında degilsin Alper :lol:
KARIŞTIRMA ORALARI, SEN O'NA İSKENDER ISMARLA, DAHA MUTLU OLUR.
Şehbir
09-03-2008, 03:13 PM
Erkek olmak güzel yav
MGAS EVDE SPOR YAPIYOR..
http://img378.imageshack.us/img378/897/52273189op5.gif (http://imageshack.us)http://i33.tinypic.com/r0ulhu.gif
Şehbir
09-03-2008, 05:54 PM
İtiraf ediyorum. Analouyu nakış nakış gezdiğim kocaman bir yalandı.
İzmir aydın denizli manisa bursa balıkesir gibi ege ve bazı marmara illerine gitmedim.
Birde kilise gitmedim, tunceli ye gitmedim. ığdıra gitmedim
Daha var ama aklıma gelmedi
http://img225.imageshack.us/img225/3958/41171138gb2.gif (http://imageshack.us)
Erkek olmak guzel birsey de sen farkında degilsin Alper
Bence az çok ayığındayım. Erkek olmayı kızlarla saçma sapan uğraşmak yerine ocaktan(aileden) öğrendiğimiz gibi biliyoruz. Erkek delikanlıdır, erdemlidir, ağlamaz(boş yere), dedikodu yapmaz, sövmez, dokunca değil erinç verir...
Bize erkekliği böyle öğrettiler.
TurkKizi1985
09-04-2008, 08:53 AM
3 senede 5 kilo vermis, ne diyetti diye soyleniyor. :lool:
gel bir de 2 ayda 16 kilo verene sor. :lool:
yauuuuuuuuuuuu, olay eskide oluyor, diyetin ne kadar surdugunu demekki!
simdi gene bir diyete basladim 65 in altina dusmeliyim.....:rolleyes:
anneme ihtiyacim var, dun gece yarisi 12 de dayanamadim sucuklu/ kasarli ekmek yedi, sonra ahhh diyeti bozdum dedim, sinir oldum, birazda cikolata yedim...ve bugun kendimden nefret ediyorum!
Demir Kağan
09-04-2008, 11:07 AM
diyete baslayip ardindan abur cubur ve istedigini yemek kadar keyifli bir sey yok. ertesi gun tekrar baslarsin o diyete. :lool:
TurkKizi1985
09-04-2008, 12:08 PM
diyete baslayip ardindan abur cubur ve istedigini yemek kadar keyifli bir sey yok. ertesi gun tekrar baslarsin o diyete. :lool:
aynen :rolleyes:
Ben sucsuz bir kulum, Turk yemeklerinin tadi guzel, dayanamiyorum....
Şehbir
09-04-2008, 12:28 PM
aynen :rolleyes:
Ben sucsuz bir kulum, Turk yemeklerinin tadi guzel, dayanamiyorum....
VALLA BEN TAKIR TAKIR GÖTÜRÜYORUM. ASKERE GİDERKEN (26 SENE EVVEL) 69 KİLOYDUM.. ŞİMDİ DE 69 KİLOYUM..
TurkKizi1985
09-04-2008, 12:33 PM
VALLA BEN TAKIR TAKIR GÖTÜRÜYORUM. ASKERE GİDERKEN (26 SENE EVVEL) 69 KİLOYDUM.. ŞİMDİ DE 69 KİLOYUM..
sen bir kac gun evvel 70 demistin :rolleyes:
Şehbir
09-04-2008, 12:40 PM
sen bir kac gun evvel 70 demistin :rolleyes:
ÖZÜR DİLERİM, YALAN SÖYLEDİM..
BİR KİLO ÇOK FARKEDİYOR..
DUR BULDUM, 70 İKEN GİYİNİKTİM..
TurkKizi1985
09-04-2008, 12:45 PM
ÖZÜR DİLERİM, YALAN SÖYLEDİM..
BİR KİLO ÇOK FARKEDİYOR..
DUR BULDUM, 70 İKEN GİYİNİKTİM..
bu isler hep birle baslar....sende yakinda banu alkan gibi olma, hani bir aralar, ben kucukken neremi neremi diye bir sarki cikarmistiya, kendine hep tv lerde kendisine 90-60-90 derdi, sismanliginada su ictim derdi :rolleyes:
Şehbir
09-04-2008, 12:48 PM
bu isler hep birle baslar....sende yakinda banu alkan gibi olma, hani bir aralar, ben kucukken neremi neremi diye bir sarki cikarmistiya, kendine hep tv lerde kendisine 90-60-90 derdi, sismanliginada su ictim derdi :rolleyes:
DE GET, SEN KENDİ DERDİNE YAN..
TÜRKÇE
09-04-2008, 12:48 PM
1 kilo ne yiniyon anlamadım. kuşak mı takıyon hırka mı giyiniyon
Şehbir
09-04-2008, 12:51 PM
HALIFLEX BORNOZ VARDI, DUVARDAN DUVARA..
TurkKizi1985
09-04-2008, 12:53 PM
hey o bir kilo olayini sehbir dedi, ben hep diyorum, ben 65 sim, bitti.
sehbir 70 di, osnra 69 dedi, simdi gene 70 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
TÜRKÇE
09-04-2008, 12:54 PM
hey o bir kilo olayini sehbir dedi, ben hep diyorum, ben 65 sim, bitti.
sehbir 70 di, osnra 69 dedi, simdi gene 70 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
İçiyordur oda. Şişeyi yuvarlamadan önce ve sonra 2 kez tartılıyordur
TurkKizi1985
09-04-2008, 12:57 PM
mhmm olabilir, sehbir bir kere doluyken, bir kerede bosken tartiliyor...Yani midesi doluyken ve bosken demeye calistim.
Şehbir
09-04-2008, 01:07 PM
İTİRAF EDİYORUM GEÇEN KASIM AYINDAN BERİ SADECE BİR AKŞAM İÇTİM..
ONUN DIŞINDA AĞZIMA SÜRMEDİM..
25 SENEDİR İLK DEFA BU KADAR ARA VERDİM..
TurkKizi1985
09-06-2008, 06:13 AM
Canim cok sulu kofte cekti...O kadar guzel olurki.
Atropatena
09-06-2008, 06:44 AM
forumu show-ya donderdiniz e siz ikiniz
Şehbir
09-06-2008, 08:40 AM
ULTRATURAN NİYE BANLANDI ??
yavuz
09-06-2008, 08:43 AM
ultraturan banlandı, zira adminlere küfretti. :rolleyes:
Şehbir
09-06-2008, 08:52 AM
ultraturan banlandı, zira adminlere küfretti. :rolleyes:
NEREDE KÜFÜR ETMİŞ ANLAMADIM Kİ ??
YALNIZ BİR MESAJ GÖRDÜM, ONUDA SİLMİŞLER.
AMA TURKO ALINTLAMIŞ İÇİNİDE KENDİ DOLDURMUŞ..
BEN SİZİN ANA AVRAT. :rolleyes:
BÖYLE YAPMIŞ..
YAZIK BOŞUNA YEDİLER ÇOCUĞUN BAŞINI..
yavuz
09-06-2008, 08:54 AM
Ben gördüm, turko için "seni burda gezdiren adminlerin ebesini ..." tarzı bi laf etti. :yes:
Emil_Diniyev
09-06-2008, 08:59 AM
UltraTuran banlandimi? :(
Naya gora axi?
Şehbir
09-06-2008, 09:04 AM
Ben gördüm, turko için "seni burda gezdiren adminlerin ebesini ..." tarzı bi laf etti. :yes:
O.Ç. KAÇ KİŞİNİN BAŞINI YEDİ..
O.Ç. = OĞLAN ÇOCUĞU
Turkkızı, imzasında yazi vardı, turkMAN denen oglan laf etı imzasında , Uz-Mod. görmüş kaldır onu dedi, kaldırmadı banned oldu.
UltraTuran yine cileden cıkardı,turkMAN denen oglan...Yavuz un dediği gibi.. oda banned oldu.
sonra TurKMAN ne kadar üyelikleri varsa banned, ve yazdığı küfürler silindi.
bilge kagan, dün muhatab olmayın. demişdi.. bende bu gün ona bir şey demedim.
O.Ç. = OĞLAN ÇOCUĞU NIYATI BELI
Şehbir
09-06-2008, 12:16 PM
Turkkızı, imzasinda yazi vardi, turkMAN denen oglan laf etı ımzdasında , Uz-Mod. görmüs kaldir onu dedi, kaldirmadi banned oldu.
UltraTuran yine cileden cıkardı,turkMAN denen oglan...Yavuz un dedigi gibi.. oda banned oldu.
sonra TurKMAN ne kadar üyelikleri varsa banned, ve yazdigi küfürler silindi.
bilge kagan, dün muhatab olmayın. demişdi.. bende bu gün ona bir sey demedim.
O.Ç. = OĞLAN ÇOCUĞU NIYATI BELI
TURKKIZI YARIN GELİYOR..
ULTRATURAN DA GELİR SANIYORUM, AMA BİLMİYORUM..
KARDEŞİM ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL BU TURKO DÜNYANIN KÜFÜRÜNÜ EDİYOR ADAM YİNE BURDA..
Şehbir
09-20-2008, 02:21 PM
SENEDE QEL DEDİK, ÜÇLÜ SHOW YAPALIM DEDİK, GELMEDİN
SEN GELMEYİNCE TÜRK KIZI GİTTİ, ATROPATENA QÖZEL HANIM.
Aybike
09-20-2008, 05:11 PM
Hepinize iyi geceler..:)
ben yatar...cok yorgunum...:)
Şehbir
09-20-2008, 05:12 PM
Hepinize iyi geceler..:)
ben yatar...cok yorgunum...:)
İYİ GECELER, SES BURAYA KADAR GELDİ..
AYBİKEEEEEEEEEE..
TEĞİN
09-22-2008, 07:50 AM
Valla itiraf etmem çok şey var sanırım. Bir liste yapıp yazsam mı acep:d
Şehbir
09-22-2008, 07:53 AM
Valla itiraf etmem çok şey var sanırım. Bir liste yapıp yazsam mı acep:d
http://img172.imageshack.us/img172/2729/84788162ky8.jpg (http://imageshack.us)
TEĞİN
09-22-2008, 08:00 AM
:D başarılı:D gerçi tecavüz olayım, hap olayım falan da yok ama:d
TÜRKÇE
09-22-2008, 10:07 AM
:D başarılı:D gerçi tecavüz olayım, hap olayım falan da yok ama:d
Eeee Bilisan şerbeti seven yanında baklavada ister
TEĞİN
09-22-2008, 01:15 PM
O zaman ben gidiyim komşu kızına tecavüz ediyim, sonra bir cigara sarayım.
Şehbir
09-22-2008, 01:22 PM
O zaman ben gidiyim komşu kızına tecavüz ediyim, sonra bir cigara sarayım.
ÖNCE YAPCAN, SONRA İTİRAF EDECEN..
YAPMADAN ETMEK, ENZUBİLLAH KÜFR-E GİRER..
LIBRA
09-22-2008, 01:23 PM
itiraf ediyorum, ben kendime aşığım! :shock:
TÜRKÇE
09-22-2008, 01:25 PM
Len sen başkasına aşık değilmiydin,kuş gibi uçmuyormuydun
LIBRA
09-22-2008, 01:26 PM
o ayrı mevzu :lol:
TÜRKÇE
09-22-2008, 01:28 PM
Yaaa bende aşık olmak istiyorum yaaa
LIBRA
09-22-2008, 01:32 PM
Koyuncu sen evde kaldın :lol: yaşın gelmiş 31e :lol: ne aşkı?
PS: bunlar şakadır, alınıp komplekse girersen bilemicegim! :lool:
TÜRKÇE
09-22-2008, 01:34 PM
Koyuncu sen evde kaldın :lol: yaşın gelmiş 31e :lol: ne aşkı?
PS: bunlar şakadır, alınıp komplekse girersen bilemicegim! :lool:
Oha sen bunları bana deme
Benden önce ne kokuşmuşlar var
Ben daha 32 yaşındayım
Bizim kıza bakcak vaktimiz yoktu
Kariyer yapmaktan
Şehbir
09-22-2008, 01:36 PM
AYNA AYNA SÖYLE BANA,
EN GÜZEL KİM BU DÜNYADA ?
http://img176.imageshack.us/img176/4693/24355289vc0.jpg (http://imageshack.us)
SENSİN
LİBRA..
LIBRA
09-22-2008, 01:37 PM
bak 32imiş :lol:
benden örnek al hem iş hayatı hem aşk hayatı aynı anda :D
PS: sen benim yaşımın 2 katısın nerdeyse, birde utanmadan konuşuyor :lol:
TÜRKÇE
09-22-2008, 01:40 PM
bak 32imiş :lol:
benden örnek al hem iş hayatı hem aşk hayatı aynı anda :D
PS: sen benim yaşımın 2 katısın nerdeyse, birde utanmadan konuşuyor :lol:
Bak benim yaş ile seninki arasında 14 yaş var(tabi ben senin 17 olduguna inanmıyorum. Kesin 20-22) Ben konuşuyorum ama
Şehbir ve oguz ile benim aramda 15 yaş var onlar benden daha çok konuşuyor
Hele şehbir
Mart kedisi gibi
Demekki biz 2 katı konuşabiliriq
LIBRA
09-22-2008, 01:44 PM
:D annem beni 18 sene önce bir gün gelip Allahın Koyuncusu kızımın yaşına inanmasın diye doğurmadı çok şükür.
Ama onlar evde kalmadılar ki :lol: hepsinin benim yaşımda çocukları var maşallah! :P
Demir Kağan
09-22-2008, 01:45 PM
Bak benim yaş ile seninki arasında 14 yaş var(tabi ben senin 17 olduguna inanmıyorum. Kesin 20-22) Ben konuşuyorum ama
Şehbir ve oguz ile benim aramda 15 yaş var onlar benden daha çok konuşuyor
Hele şehbir
Mart kedisi gibi
Demekki biz 2 katı konuşabiliriq
yine tuttugum postlarindan bu koyuncu. ahahahaha. :lool:
TÜRKÇE
09-22-2008, 01:48 PM
:D annem beni 18 sene önce bir gün gelip Allahın Koyuncusu kızımın yaşına inanmasın diye doğurmadı çok şükür.
Ama onlar evde kalmadılar ki :lol: hepsinin benim yaşımda çocukları var maşallah! :P
Lan ben sıradan koyuncu değilim.
Padişah gibi adamım
Amma kirilcani bilmam
....
Kimin çocugu var şehbirin mi
Pilli mi, akülü mü
LIBRA
09-22-2008, 01:50 PM
=) Şehbir amcanın benim yaşıma bir ''gerçek'' kızı var....
PS: şimdi kesin komplekse girer bu adam :lol:
TÜRKÇE
09-22-2008, 01:50 PM
Demekki yiyormuş bizi 6 aydır
LIBRA
09-22-2008, 01:53 PM
yiyormuş derken? :?
Şehbir
09-22-2008, 01:54 PM
YOK BE YAVRUM, NE GİRİİM KOMPLEKSE..
ŞURDA KENDİ HALİMDE, HAYATA KÜSMÜŞ OTURUYORUM..
LIBRA
09-22-2008, 01:55 PM
sehbi amca, sana demiyorum yahu :lol: sen ne diye komplekse gireceksin :P
Özbek atasözü: laf sahibini bulur :lol:
Aybike
09-22-2008, 01:56 PM
libra sen avsar kizi degilsin demi ?
oda senin gibi ,kendini pek severde..
18 yasin hikmeti desem..degil..bende de va