View Full Version : İtiraflar......Paylashalim Rahatlayalim.....
ede_007
03-02-2006, 12:37 PM
Arkdashlar dayanamiyorum ve itiraf ediyorum...
Yashaminin 10 yilini ataist bir sekilde yashamis ve sonunda bir Yaraticinin, gercekten olmasi gerektiğine inanarak tekrar iman etmish biriyim.Evet bende Allaha inanan biriyim.Ayrica Bu donemde Turk kelimesini kullanmaktan kachınırdım. İnandim ki, biz de chocuklarimiza, bize bırakilan bu mirasi, dilimizi, irkimizin degerlerini saf ve bilincli bir shekilde sahip cikarak birakmaliyiz.
Ben bir Turk um ve bununla gerchekten gurur duyuyorum.
Ben bir dönem, Türkçü sosyalizm denen saçmalığa meyledip İslâm'ı da sosyalist bir sistem olarak görüyordum. Şimdi ise yola geldim. Yaşasın kapitalizm.
İçinizde kendi halinde bir normal vatandaş benmiyim:lol:
ben 6 yasimdan beri sex yapiyorum.
Kadınların %72'si sudur :rolleyes:
Çok cesurca bir itirâf :)
Senden ilhamla ben de ekleyeyim: İlk defâ 9 yaşında halvet oldum bir müennesle. Benden 3 yaş büyüktü. Sonrakilerde aynı tadı alamadım :rolleyes:
4twelve
03-03-2006, 06:08 AM
Haahahaha Itiraflar haa???Oguz senmi itiraf edersin ,yok sa benmi ifsaa edeyim????:twisted:
Haahahaha Itiraflar haa???Oguz senmi itiraf edersin ,yok sa benmi ifsaa edeyim????:twisted:
Hodri meydan:cool:
4twelve
03-03-2006, 06:15 AM
Hodri meydan:cool:
Neye Hodri Meydan????Itiraf etmiyecenmi yani?????Yuvarlak cumleler kurmak yakismiyor ustam:twisted:
yok sa benmi ifsaa edeyim????:twisted:
Sen ifşa et usta :rolleyes:
4twelve
03-03-2006, 06:42 AM
Sen ifşa et usta :rolleyes:
Acidim saana vazgectim ustam......:twisted: Belki baska zaman oaylasmak daha uygun Forum esrafiyla.........
Acidim saana vazgectim ustam......:twisted: Belki baska zaman oaylasmak daha uygun Forum esrafiyla.........
Usta bana bir gelen 3 gelirim:cool:
Kaptan-i Derya
03-03-2006, 06:48 AM
üstteki itiraflari görünce tirstim, almiim ben sagolun :)
gurkan
03-03-2006, 08:24 AM
üsttekileri okumadım bilmedim :D
şahsım din bilgini ya da şair ya da tarihçi bunlardan hiçbirisi değilim. :D
Kaptan-i Derya
03-03-2006, 08:53 AM
üsttekileri okumadım bilmedim :D
şahsım din bilgini ya da şair ya da tarihçi bunlardan hiçbirisi değilim. :D her 3 Türk'ten 5'i sair'dir :)
gurkan
03-03-2006, 08:59 AM
her 3 Türk'ten 5'i sair'dir :)
evet öyle...:D Onun için karaladıklarıma şiir adını koymadım. Karalama dedim. :D eğer şiir yazabilseydim şair olurdum:?
gurkan
03-03-2006, 09:08 AM
az önce dolandırıldım :D Hokkabazın biri sahte 1 ytl kumbarama atmaya kalktı:D
az önce dolandırıldım :D Hokkabazın biri sahte 1 ytl kumbarama atmaya kalktı:D
Ak akçe kara gün içindir
ve
Damlaya damlaya göl olur :cool:
hala kumbara kullanan insanları görünce mazi bir şerit gibi geçiyor gözümün önünden ;)
Colpan
03-03-2006, 12:45 PM
Şu âna kadar dalgınlıkla en az on kere bastım Oğuz Ağabeğin imzâsındaki bağlantıya ve ısrarla da basıyorum.
goturebilecegim guzel kiz varmi diye solcu gruplara uye olmayi dusundum
Şu âna kadar dalgınlıkla en az on kere bastım Oğuz Ağabeğin imzâsındaki bağlantıya ve ısrarla da basıyorum.
O İmzayı ordan çok kaldırma istedim Colpan ama gelen öm mesajları görünce daha misyonunu tamamlamadığını düşünüyorum;)
O İmzayı ordan çok kaldırma istedim Colpan ama gelen öm mesajları görünce daha misyonunu tamamlamadığını düşünüyorum;)
Ben bir kere hatâ edip girmiştim sitene. O günden beri sağda solda gördüğüm her linkten çekinir oldum. Ama pişmân olduğumu söyleyemem. Şimdi tekrar ziyâret etmek istiyorum siteyi ama üşeniyorum yaa :D
Afrasiyab
03-05-2006, 07:21 AM
Hiç dikkat etmemiştim, sayenizde az önce ben de girdim :D
ede_007
03-05-2006, 12:35 PM
Hiç dikkat etmemiştim, sayenizde az önce ben de girdim :D
DAyanabilirsen güzel sayfa ama..:lol:
Colpan
03-05-2006, 01:00 PM
goturebilecegim guzel kiz varmi diye solcu gruplara uye olmayi dusundumSen de mi? Ben düşünmekle kalmayıp onlarla takılmıştım ama bir hafta dayanabildim.
Afrasiyab
03-05-2006, 01:16 PM
DAyanabilirsen güzel sayfa ama..:lol:
Sağolun, bir daha almıyım ben :D
Afrasiyab
03-05-2006, 01:17 PM
Sen de mi? Ben düşünmekle kalmayıp onlarla takılmıştım ama bir hafta dayanabildim.
Allah saptırmasın :D
Ahde Vefa
03-05-2006, 02:15 PM
itiraf ediyorum, yarin okulda kayserililere ana avrad duz gececem .........................................
Sen de mi? Ben düşünmekle kalmayıp onlarla takılmıştım ama bir hafta dayanabildim.
İçlerine girsem birkaç saat içinde çözerim vallâ. [şaban]Bu vahşî câzibeye kim dayanabilir[/şaban]
Şaka bir yana, solcu hâtunların çok da ahım-şahım şeyler olduğunu zannetmiyorum. Türkiye'nin en güzel kızları bence Üsküdar ve civârında konuşlanmış '80lerin İslamcılarının uzatmalı tâkipçileri, çok-bilmiş, estetik hassâları gelişmiş (!?), neo-İbn Hazmcılar'dan çıkıyor ;)
Türkiye türkçesini çat pat konuşmaya başladığım sıralardı...
Hani ömrünüzde ilk defa gittiğiniz bir yerde bazen daha önce buraları bir yerlerde gördüğünüzü, ama nasıl görmüş olabileceğinizi hiç çözemediğiniz bir his olur ya. Aynen o duyguları türkiye türkçesini öğrendiğim günlerde yaşadım. Ben bu dili bir zamanlar konuşuyordum, bu bana yabancı değil. Sanki bebekken biliyordum da sonradan unutmuşum :) gibi his halen var içimde. hayret, binlerce hayret.
Qizilbash
03-07-2006, 08:29 AM
İtiraf ediyorum.
Eskiden Allaha çok inanıyordum. Ama sonralar inancım azaldı.
hakan
03-07-2006, 08:51 AM
Türkiye türkçesini çat pat konuşmaya başladığım sıralardı...
Hani ömrünüzde ilk defa gittiğiniz bir yerde bazen daha önce buraları bir yerlerde gördüğünüzü, ama nasıl görmüş olabileceğinizi hiç çözemediğiniz bir his olur ya. Aynen o duyguları türkiye türkçesini öğrendiğim günlerde yaşadım. Ben bu dili bir zamanlar konuşuyordum, bu bana yabancı değil. Sanki bebekken biliyordum da sonradan unutmuşum :) gibi his halen var içimde. hayret, binlerce hayret.
Bizden de iyisin Türkiye Türkçesinde şöyle senin gibi bizde konuşabilsek Özbekceyi belki o zaman bende hayret ederim.:lol:
mehmet_2006
03-21-2006, 12:53 PM
5-6 yıl öncesinin en hızlılarındandım, ama sanırım gençler uçurtuyor tuttuğunu.
Yaşlandık ve uslandık sanırım bu hakklamalardan
kaldirsan da olur artik. Zaten insanin tabiatinde var yonetime yan bakmak.
Moderator olarak boyle imza tashirsan, milleti daha girmeden perishan edersin. En iyisi bu imzayi forum.uz'a uyarla da yeni uye olanlarin hevesi kirilip ordan donsun :D
TurkMagnum
03-29-2006, 01:31 AM
çörçil denen ingiliz in söylediği bir laf var
Turk,lerin elinde kuran-ı kerim olduğu sürece yenemeyiz biz onları demiş
şimdi gençliğe bakıp üzülüyorum
Allahım yardımcımız olsun
akıl fikir versin
şimdi gençliğe bakıp üzülüyorum
gunumuz genchliginin chogu ya davulcu ya zurnaci olmak ichin can atiyor.
hatta camiye gideni bile kulaginda walkmanla dolashiyor avrupanin pis metalcisi gibi.
muzik sayfasina bakin, gorursunuz omurlerini muzige adamish insanlik harabelerini. yazik chok yazik sanki hersheyimizi gelishtirdik bir de tek muziki becerememish gibi bir hava var gunumuzde.
TURKiSTAN
03-29-2006, 02:46 AM
gunumuz genchliginin chogu ya davulcu ya zurnaci olmak ichin can atiyor.
hatta camiye gideni bile kulaginda walkmanla dolashiyor avrupanin pis metalcisi gibi.
muzik sayfasina bakin, gorursunuz omurlerini muzige adamish insanlik harabelerini. yazik chok yazik sanki hersheyimizi gelishtirdik bir de tek muziki becerememish gibi bir hava var gunumuzde.
Han,anlayamadım abi nasıl düşünüyorsun?Müziğemi,müziği çok sevenlere mi yoksa "müzikçi" geçinenlere mi tepkin? Tamam kabul ediyorum şu an dünyada hiçbirşeye benzemeyen rap-hippop gibi şeyler var.Zaten Türkiyede davulcu zurnaci kayniyor,mankenler iğrenç sesleriyle kaset çıkartıyorlar..ama bunların dışında ,şu dünyada müzik kadar güzel birşey bar mı ? Hatta mübarek birşey benimce... Atalarımız bile,müzikle tedavi yöntemini bulmuşlar.
Hayatını müziğe adamış çok güzel insanlar da var abi...
Ayrıca benim de walkmanim var ve özellikle Metallica'nın "Orion" şarkısı bana Allah'ın yüceliğini ve ölümü hatırlatır...
kurshad
03-29-2006, 05:49 AM
Ayrıca benim de walkmanim var ve özellikle Metallica'nın "Orion" şarkısı bana Allah'ın yüceliğini ve ölümü hatırlatır...
Allah Allah... Enteresan bir vakaa
Allah Allah... Enteresan bir vakaa
hem de choooook.
bunu ben ichimde soylemeyi yeglemishtim. ama artik dayanamam bir gun muzikli ezan ve Kuran soyleyen popchularin kasetleri piyasya surulse hich shashmayin. Camiyi kiliseye chevirme gayretlerinden biri bu. neymish efendim Madonna'nin sharkisi adamin tekine Allahi hatirlatiyormush.
tevbe binlerce tevbe bugun muzikli ilahi mubtelalari kaset chikarmaya cesaret etmeseler de biyik altindan her turlu makamlara uydurduklari ayet'i mubarekleri mirildaniyorlar. Yarin diyecekler ki ayetleri daha kolay ezberlemek ichin yararindan dolayi Kurani bestelemek caizdir. ve muzik mubarektir!!!!
borcugin
03-29-2006, 09:05 AM
Metallica'nın "Orion" şarkısı bana Allah'ın yüceliğini ve ölümü hatırlatır...
S.A.
Çok ilginç bir tespit. Sözlerini buraya yazsan da bizde bir okusak diyorum. Ayrıca bu metalciler neden hep şeytan objeleri gibi giyiniyorlar, saçları, erkeklerinin bile gözlerine sürme çekmesi, aykırı yırtmaçları :lol:... Allah'ı hatırlatmak için mi? Hiç sanmıyorum. TURKISTAN hakikaten tespitin çok ilginç.
Selametle.
TURKiSTAN
03-29-2006, 09:25 AM
hem de choooook.
Camiyi kiliseye chevirme gayretlerinden biri bu. neymish efendim Madonna'nin sharkisi adamin tekine Allahi hatirlatiyormush.
Nasıl bir gayretmiş bu açıkla bakalım o zaman abi... Düşünmeden,sabırsızca konuşuyorsunuz...
Hiçbirşey göründüğü gibi değildir,öyle olsa herşey çok daha kolay olurdu..
Ayrıca ben madonna dan bahsetmiyorum. Ben Metallica dan bahsediyorum... Madonnayla işim olmadığı gibi Madonna nin öyle bir ilham vermesi söz konusu bile olamaz...
TURKiSTAN
03-29-2006, 09:33 AM
S.A.
Çok ilginç bir tespit. Sözlerini buraya yazsan da bizde bir okusak diyorum. Ayrıca bu metalciler neden hep şeytan objeleri gibi giyiniyorlar, saçları, erkeklerinin bile gözlerine sürme çekmesi, aykırı yırtmaçları :lol:... Allah'ı hatırlatmak için mi? Hiç sanmıyorum. TURKISTAN hakikaten tespitin çok ilginç.
Selametle.
Şarkının sözleri yok.Enstrumental.. Siz de çok ilginçsiniz Cevabını bildiğiniz sorular soruyorsunuz... Elbette Allah'ı hatırlamak için yapmadıklarını biliyorsunuz...Ben metalci değilim.Sadece Metallica yı çok severim.İlla birilerinin bir kalıba mı girmesi gerekir ?Metallica nın da üzerimde etkisi olmuştur.Daha önce yazdığım gibi ben güzel olan her müziği severim.Müzikte de kulpsuz olmaya çalışırım.. O zaman niye bana soruyorsunuz bunları neden yaptıklarını?Ben nerden bileyim :) Bu onların sapıklarının bir ürünü.Adam olmayı beceremiyorlarsa ben ne yapayım .... Tek diyebileceğim Allah akıl fikir versin cümleten...
TURKiSTAN
03-29-2006, 09:57 AM
"O Allah yeryüzündeki herşeyi sizin için yaratmıştır."
"Allah size haram kıldığı herşeyi açılamıştır."mealindeki ayet-i kerimeler.
İbn Hazm bu ayetlerde yeryüzünde var olan bütün varlıkların insanın faydasına yaratıldığı ve hakkında özel bir yasaklayıcı nas bulunmadığı müddetçe de bunların helal olacağını; haklarında özel yasak bulunan şeyler arasında müzik diye bir maddenin bulunmadığını ifade etmiştir.Daha sonra İbn Hazm konuyu doğrudan ya da dolaylı ilgilendiren diğer nasları da dikkate alarak şu yorumu yapmıştır: "Bununla beraber, ameller niyetlere göredir. Kim müziği Allah'a isyan etmek için dinlerse o fasıktır. Bu kural müzikten başka şeyler için de geçerlidir. ibâdetini daha rahat edâ edebilmek ve hayır işlerinde daha faal olabilmek için dinlenme maksadıyla müziği dinleyen kişi ise bununla Allah'a ihsan üzere itaat etmiş sayılır. Bu gibi kişilerin müzik dinlemesi ise haktır doğru bir iştir. Kim de ne ibâdet ne de günah maksadı olmaksızın müzik dinlerse o da fayda ya da zararı olmayan bir işle (lağv) meşgul olduğundan Allah tarafından bağışlanır. Bu çeşit müzik dinleme, dinlenmek için bahçeye çıkma veya kapısının önüne oturma, elbiseleri çeşitli renklere boyama gibi bir şeydir."
Daha sonra müzik ve çalgı aletlerinin haramlılığı ile ilgili ileri sürülen delilleri senet ve metin yönüyle tenkit eden İbn Hazm, bu görüşünü isbata çalışmış, sonun da da "dolayısıyla müzik mübahtır, hiçbir kerâhet yoktur. Bunu inkâr eden şüphesiz hata etmiştir" şeklinde görüşünü tekrarlamıştır. Bundan sonra da müziğin mübahlığı ile ilgili delillere yer vermiştir.
Ben müziği ne ibadet ne de haşa isyan için dinliyorum.. Dinlenmek için ve sadece güzel olduğu için... Bu arada bazen öyle istisna şarkılar çıkıyor ki insana inanılmaz duygular ilham ediyor... Bu durumda,bunu bana ilham eden herneyse mübarek değildir de nedir?
yildiz81
04-12-2006, 01:19 PM
goturebilecegim guzel kiz varmi diye solcu gruplara uye olmayi dusundum
bende cok asena goturdum merak etme
Ahde Vefa
04-12-2006, 02:02 PM
İtiraf ediyorum.
Eskiden Allaha çok inanıyordum. Ama sonralar inancım azaldı.
Ozaman Forumda bos durma, bir seyler yap :D
Ne diyelim... Allah hidayet versin insaallah, hepimize.
Colpan
04-12-2006, 02:06 PM
bende cok asena goturdum merak etmeO sıkar bir az genç adam!
Sen solcu başınla herhangi bir ülkücüye yan bakarsan o bacılarımız diz kapaklarını eline verirler valla. Uyarmadı deme.
TURKiSTAN
04-12-2006, 02:12 PM
Asenalar ne işe yarar ? Ne yaparlar? Görevleri nedir? Bilen var mı ?
Colpan
04-12-2006, 02:23 PM
Asenalar ne işe yarar ? Ne yaparlar? Görevleri nedir? Bilen var mı ?Milliyetçi Türk kızlarıdır ve her ülkücü gibi vatanları ve milletleri için ölmeyi beklerler.
evgin
04-12-2006, 02:27 PM
Irkçılığa mı kayıyorum diye düşünüyorum bazen...
TURKiSTAN
04-12-2006, 02:44 PM
Milliyetçi Türk kızlarıdır ve her ülkücü gibi vatanları ve milletleri için ölmeyi beklerler.
Yani milliyetçi,ülkücü Türk kızlarına mı denilir Asena ?
O zaten her ülkücünün değil hepimizin görevi de başka ne yaparlar?
Ahde Vefa
04-13-2006, 12:39 AM
Dans yaparlar :D
Asenalar ne işe yarar ? Ne yaparlar? Görevleri nedir? Bilen var mı ?
Gelir yakında ve ilk ağızdan cevabı verir:cool:
zorlu
04-13-2006, 02:45 AM
itiraf ediyorum,
bu forumda ne yaparsan yap millet bildiğini okuyor...gerisi hikaye...
birde oğuz un abisinide tanırım ben onun saçları var..
Bilge_Kagan
04-13-2006, 04:11 AM
Itiraf ediyorum, son birkac gundur forumun tansiyonu dussun diye sosyal konulari one cikarmaya calisiyorum ama forumun hala otokontrolu saglayamamis oldugunu gorup moralimi bozmaktan baska birsey yapamiyorum.
Itiraf ediyorum, son birkac gundur forumun tansiyonu dussun diye sosyal konulari one cikarmaya calisiyorum ama forumun hala otokontrolu saglayamamis oldugunu gorup moralimi bozmaktan baska birsey yapamiyorum.
Aslında kolayda ,biz zoru seviyoruz:cool:
Aybike
04-13-2006, 05:52 AM
Yani milliyetçi,ülkücü Türk kızlarına mı denilir Asena ?
O zaten her ülkücünün değil hepimizin görevi de başka ne yaparlar?
Asena Türk kadınlarına denir..
Dans ederler,eğlenirler,türkü söyler saz çalarlar,yarısından çoğu tarlalarda çalışır masanıza gelen her üründe alın terleri vardır.Hastanelerde doktor,hemşire,Adliyelerde Avukat,hakim,okullarda öğretmen,müdür olurlar.
Gülmeye,güldürmeyi severler..Zaten onlarla evli olan Türk erkeği ömür boyu güler.)))
Milli kültürümüzü,özümüzü geleceğe taşıyacak nesilleri doğurur yetiştirirler.
Yumuşak huylu,güleryüzlüdürler.
Asena,bir gün koynuna gireceği Toprağı çok sever.korur..O toprakların bulunduğu Vatan tehlikeye girerse işte o zaman her Asena, bir NENE HATUN olur...
Turkiyedeyken bir turk kizina ashik olmushtum. Ama soylemeye cesaret edemedim. Gerchi bana meyilli oldugunu da hissetmishtim ama yine de olmadi. itiraf etmish olduk, ohh...
Aybike
04-13-2006, 07:00 AM
Geç kalındımı peki han.?Yani bizim deyimle atı alan üsküdarı geçtimi?
ama biz donunce burdan bir ozbekle evlendik, onu bazen chok nadir ruyalarimda goruyorum (hanim duymasin)
Turkiyedeyken bir turk kizina ashik olmushtum. Ama soylemeye cesaret edemedim. Gerchi bana meyilli oldugunu da hissetmishtim ama yine de olmadi. itiraf etmish olduk, ohh...
Geç kaldık...O zamanlar seninle tanışmış olsaydık,vermiş olduğum dersler ile kısmetin değişebilirdi...
Kısmet diyelim:lol:
Aybike
04-13-2006, 07:16 AM
yazık olmuş..demekki geç olmadan SEVGİ itiraf edilmeli..Anaya,babaya,evlada,dosta ve yare...
iyi ki tanishmiyorduk, yoksa bugun bu forumda ikimizle dalga gecherlerdi oguz usta :)
PS: Aybike abla pishman degilim. Chunki neyin hayirli oldugunu bilmiyoruz..
iyi ki tanishmiyorduk, yoksa bugun bu forumda ikimizle dalga gecherlerdi :)
Bırak sen öyle zannetsinler:lol:
gurkan
04-13-2006, 07:39 AM
bakıyorum konulara ortalık toz duman... bu dönemde bu tartışmaya dahil olmak forumda bulunma amacıma(birlik) aykırı değerlendirmesini yapıyor ve yazmıyorum... :)
o yuzden boyle daha sosyal takiliyoruz abi
gurkan
04-13-2006, 07:45 AM
o yuzden boyle daha sosyal takiliyoruz abi
iyi de oluyor
sosyallık mizahta gerekli... :)
ayrıca cevab verme yeteneğine ve zekana hayranlık duyuyorum :)
yerlice yerinde sözlerin güzel duruyor...
Kaptan-i Derya
04-14-2006, 07:12 AM
ben karismiyom bu olaya, herkes kendi bildigini söylesin.
forum.uz'da bir ilk herhalde
Kaptan-i Derya
04-14-2006, 07:27 AM
Bahsettigi insan benim. Bu karinin kac yuzu oldugunu ben bilirim. Birakinda bileyim. 3 sene analiz ettim. Shu anda basimdan attim ve bir daha yuzunu gormiyecegim.
Bu kari ile tanistigimda bir Hristiyandi. Ismide ingiliz ismiydi. Ingiliz (hristiyan) konsoloslugunda "My Christian name" diye kendi ismini aciklamistir.
Ayrica bu insanin aile duzeni diye bir seyi yoktur. Zannettiginiz aile yapisina ben sahsen aile yapisi diyemiyecegim.
Burada bu kadar yeter. 3 senelik romani basinca okursunuz!
Kari diyorum cunku hanimefendi denilmeyi hakketmiyor! aga kusura bakma, ben bu ise karismak istemedim, yazdigimi düzenledim, kusura bakmayin ben bu isin icinden cekiliyom.
Qarama
04-14-2006, 07:36 AM
kücükken ben birkere bir ali$ veri$ magazasina gitmi$dim ordada hemen oyuncak bölümüne girmi$dim oyuncaklara bakarken birisinin paketini acib icindeki kagidini calmi$dim... :(
Colpan
04-14-2006, 08:04 AM
İ'tirâf ediyorum, küçükken dayımın işlettiği bakkala gelen kolaların kapaklarını açıp bedâva çıkanları toplardım. Öyle ilginç bir müşteri profili vardı ki bakkalın, kimse kapağı açılmış kolayı satın aldığını anlayamadı.
Kaptan-i Derya
04-14-2006, 08:19 AM
itiraf etmeliyim, kendi köylülerimden nefret ederim.
Sinan Çetin / Film gibi...:rolleyes:
narcoleptic
04-14-2006, 10:44 AM
dervish=router=anew=venus2006
kusursuz denklem:cool:
Aybike
04-14-2006, 11:22 AM
Gürkan kardeş..Hata tek taraflı olmaz..
yargılarken erkek tarafını da düşünün...
Sen islamı bilen ve anlayanlardansın..Zina suçu tek kadınımı bağlıyor.
Yoksa hala erkeğin elinin kirimi?
Aybike
04-14-2006, 11:33 AM
midem bulanıyor..
Bilge_Kagan
04-14-2006, 11:46 AM
Ozel hayatin herhangi birilerinin ilgisine bu kadar acik koca bir forumda boylesine afise edilmesini dogru bulmuyorum...
narcoleptic
04-14-2006, 12:31 PM
dervish ilk uyarını aldın.gözüm senin üzerinde.en küçük bir hatan olduğunda gerisi gelecektir.sana dedim.birkaç güne kadar yolcusun.
bu arada ben burada sevgili moderatörlerimiz Bilge Kağan,Pax ve Oğuz abinin niçin hala böylesine saçma sapan muhabbetlere izin verdiklerini bir türlü anlamış değilim.o yüzden rahatsızlığımı direkt Mr Asadbek'e iletiyorum.moderatörlerimizin ban yetkisinin olmadığını da kendisine ilettim.umarım yardımcı olur ve saçma sapan kişiliklere anında müdahale edilebilir.
saygılar.
Bilge_Kagan
04-14-2006, 12:33 PM
Mehmet Eymur mu ? Yuh. Bu forumda ileride Susurluk falan aydinlanirsa sasmamak gerek artik...
Herneyse isin geyigini bir kenara birakirsak;
Kimse bu forumda sizin hanginizin hakli olup olmadigini yargilamak icin, ozel hayatinizda neler dondugunu ogrenmek icin, aranizdaki tartismanin nereye varacagini gormek icin bulunmuyor. Birbirinizi herhangi bir sekilde kucuk dusurerek/acik ederek kendiniz birsey kazanmadiginiz gibi, birbirinize zarar veriyorsunuz, ustelik bunun foruma birsey kazandirdigi da yok.
Dolayisiyla, sizden istegim; bu olaya bir son vermeniz. Sorununuz neyse bunu foruma sirayet ettirmeden cozmeniz, hem forum icin hem de sizin icin en faydalisi olacaktir.
Gostereceginizi dusundugum ve bekledigim anlayis icin simdiden tesekkurler.
Iyi sohbetler.
Bilge_Kagan
04-14-2006, 12:50 PM
Son kez uyariyorum, beni tekrar mudahale etmek zorunda birakmayin.
Kaptan-i Derya
04-14-2006, 12:52 PM
Itiraf ediyorum, Bilge_kagan'in profilindeki yasindan süpheleniyorum :D
Bilge_Kagan
04-14-2006, 01:00 PM
Itiraf ediyorum, Bilge_kagan'in profilindeki yasindan süpheleniyorum :D
Kac yaziyor ? :)
Kaptan-i Derya
04-14-2006, 01:35 PM
Kac yaziyor ? :)?
Date of Birth:
January 12, 1989
pek inandirici gelmiyo bana :D Bunu söylerken kendi kendime celiskiye giriyom, aklimdan su laf geciyo "Akil yasta degil, basta" diye.
Bilge_Kagan
04-14-2006, 01:45 PM
17 yaziyorsa yanlistir, uye oldugum forumlarda ( az once bunu Colpan'la konusuyorduk :) ) neyi isaretledigime cok dikkat etmiyorum, dogum tarihimin 1946 oldugu forumlar da var yani :)
Kaptan-i Derya
04-14-2006, 02:02 PM
17 yaziyorsa yanlistir, uye oldugum forumlarda ( az once bunu Colpan'la konusuyorduk :) ) neyi isaretledigime cok dikkat etmiyorum, dogum tarihimin 1946 oldugu forumlar da var yani :) Ee peki yas kac senin?
itiraf; Bi atari makinesinde oyuna devam edebilmek icin ardarda jeton atarmis gibi hissettim kendimi suan.
Bilge_Kagan
04-14-2006, 02:07 PM
Daha iki uc ileti once "Ozel hayati tasimayin buraya" diyorduk usta, yapma :)
Cevabî itiraf; Gencim, Yakisikliyim, Bekarim, tekliflere acigim. Isteyenler galeriye bakarak kiminle karsi karsiya olduklarini cikarabilirler :lol:
( Bu arada, galerideki resimlerin hepsinde sakal sifir, cillop gibi cikmisiz...Neyse... )
Colpan
04-14-2006, 02:10 PM
Hacı, blogdaki resimler daha iyi, daha enerjik.
borcugin
04-14-2006, 02:11 PM
Daha iki uc ileti once "Ozel hayati tasimayin buraya" diyorduk usta, yapma :)
Cevabî itiraf; Gencim, Yakisikliyim, Bekarim, tekliflere acigim. Isteyenler galeriye bakarak kiminle karsi karsiya olduklarini cikarabilirler :lol:
( Bu arada, galerideki resimlerin hepsinde sakal sifir, cillop gibi cikmisiz...Neyse... )
S.A.
Eğer yanılmıyorsam Bilge_Kagan kamera açmıştı bana. Valla kenaney ne diyeyim, dehşet yakışıklı taş gibi delikanlı kardeşim maşallah. :cool:
Selametle.
mustafa06
04-14-2006, 02:13 PM
itiraf ediyorum; itiraf edemiyorum chünkü....
sükut ikrardan gelir
Bilge_Kagan
04-14-2006, 02:19 PM
Hacı, blogdaki resimler daha iyi, daha enerjik.
2 sene kadar once biz de genctik, elbette enerjik, elbette cevval, elbette kipir kipir olacaktik...Ahh ah. ( oraya koymaya cekindigim bir suru kipirti var da )
kurtbilal1985
04-14-2006, 04:22 PM
yahu bilge kagan, roeteri niye bamladin!!!!:evil: ne güzel birezilya dizileri gibi seyrediyorduk. valla ben bu filimin sonunu cok merak ettim.
böyle seyler bazen bu fourumu renklendiriyor:lol: :lol: :lol:
herzaman kavgami yapalim!!!
birakiniz yapsinlar, birakiniz gecsinler,... efendim birakiniz biraz gevseyelim!!!!
mustafa06
04-14-2006, 05:41 PM
Lütfen arkadashlar
o olay bence herkese ibretlik bir olaydır. inanın ben sıkıntıdan bunaldım ve üzüldüm.
Nihayetinde düne kadar fikir tartıshması yaptığımız bazen kızdığımız, bazen alkıshladığımız insanlardı. keshke hich olmasa idi. Ben herkese olduğu gibi, o insanlara da ayrı ayrı özel hayatlarında mutlu olmalarını diliyorum
Forum üyelerinden bir ricam var...
2 Arkadaşımız arasındaki yazışmalar istemediğimiz yönlerde gelişti.
Router adlı kullanıcıda gördüğüm kadarı ile forumdan uzaklaştırılmış.
Bu nedenledirki bu konuyu burda noktalayalım...
Konuya göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum..
ede_007
05-01-2006, 02:36 PM
Evet, beni az çok bilenler ne kadar Laik, Atatürkcü ve Türkcü biri olduğumuda hatırlayacaklar.Vatanım için canımı veririm ama vermeden önce neler yapabileceğimi görmek istedim... işte..
Günleden bir gün Akp den biri beni arayıp Listesinde beni aday göstereceğini söyledi ve fikrimi sordu cevabım olumsuz oldu ve beni düşünceler sarmaya başladı... ileride ne olacağını kimse bilemezdi şeriat namına bir gün benim ve çocuklarımın canı için kapıma dikileceklerinden şüphemde yoktu bir şeyler yapmak gerekiyordu.Onların içinde olmak Vatanım ve Milletim adına yapmam gerektiğine inanarak 2. aramasında kabul ettim.
Anladınız galiba ben Akparti teşkilatında birazda yükselerek orta düzeyde bir yöneticiyim aslında.Yaşantımdan ödün vermeden yoluma devam ediyorum, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.Beni hırçın yapan onların içinde olmak bazı şeyleri daha net görmem belki!
Amaç tek..
Hocanın kasetlerini izleyenler farklı şeyler düşünmesinler.. aynen doğru..
Tiyatro, Bunlar binlerce insanın rol aldığı bir tiyatro..
Türklük ve Türkiye kimsenin umrunda değil.. Hedef belli İslamı doya doya
yaşamak adına şeriat..
Umarım Halkımız çok geç olmadan farkına varır bunun..
Saygılarımla
evgin
05-01-2006, 02:44 PM
itiraf ediyorum,küçükken küresel ısınmayı iyi bi şey zannedirdim,oh ne güzel havalar ısıncak diye düşünürdüm:P
Seckjin Khan
05-01-2006, 02:51 PM
itiraf ediyorum 4 sene önce Göztepe-Diyarbakır maçında Diyarbakırlı bir futbolcunun kafasına bozuk para attım :D
BOZ-OK
05-01-2006, 02:58 PM
itiraf ediyorum 4 sene önce Göztepe-Diyarbakır maçında Diyarbakırlı bir futbolcunun kafasına bozuk para attım :D
Diyarbakirli futbolcu olmediyse bence sorun yok...;)
Neyse ki Karsiyaka-Goztepe maci yok....Aliskanligin nuksederse fena bozusurduk...:lol:
Seckjin Khan
05-01-2006, 03:19 PM
Diyarbakırlı yaşıyo merak etme sıyırdı geçti :D
Sen ksklimisin bakiim??? :)
Ksk maçında elimizden geldiğince maçlarda olduk ama polis sayesinde hiç karşılaşmadık kavga felan etmedim hiç yani ama bi seferinde bi otobüs kskli içinde biz 3 arkadaş atatürk stadına girdik polis hızlı yürüyün dedikçe biz yavaşladık Kskliler kudurmuştu :D
BOZ-OK
05-01-2006, 03:25 PM
Diyarbakırlı yaşıyo merak etme sıyırdı geçti :D
Yaziklar olsun o zaman...Kiz gibi para atan Izmirli olurmu bee...:lol:
Sen ksklimisin bakiim??? :)
;)
Ksk maçında elimizden geldiğince maçlarda olduk ama polis sayesinde hiç karşılaşmadık kavga felan etmedim hiç yani ama bi seferinde bi otobüs kskli içinde biz 3 arkadaş atatürk stadına girdik polis hızlı yürüyün dedikçe biz yavaşladık Kskliler kudurmuştu :D
Kudurgundur karsiyakalilar...:lol:
Bir kac yil once, uzun bir sure sonra ilk defa eve izine geldigimde koca bir pankart vardi Karsiyaka girisinde..."KARSIYAKA CUMHURIYETINE HOS GELDINIZ"...Yuhh ulen dedim, bu gadaa mi bu gari....:lol:
Seckjin Khan
05-01-2006, 03:38 PM
Yaziklar olsun o zaman...Kiz gibi para atan Izmirli olurmu bee...:lol:
Kudurgundur karsiyakalilar...:lol:
Bir kac yil once, uzun bir sure sonra ilk defa eve izine geldigimde koca bir pankart vardi Karsiyaka girisinde..."KARSIYAKA CUMHURIYETINE HOS GELDINIZ"...Yuhh ulen dedim, bu gadaa mi bu gari....:lol:
yok be yav kafasından sekti ama yaşıyo :D
Sen Ksklimisin anlamadım ama evet kudurukturlar bizim gibi ;)
Ama alıştık birlikte yaşamaya :D
genco
04-21-2007, 06:28 PM
Bu forumda, eski Türkler'e ait isim ve sembollerin çok olması, foruma üye olmama sebep olmuştu.
Fakat zamanla -birkaç kişi hariç- çoğunun, taşıdığı isimle uzaktan yakından alakasının olmadığını anlayınca, çok şaşırdığımı itiraf ediyorum...
Bu durumu, yeraltı dünyasındaki kişilerin kendilerini kamuflaj etmek için "TC" harfli plakalar kullanmalarına benzetiyorum...
Bir itirafım da 1978 yılına ait.
O tarihte, Ülkü Ocağı'nın birinde yöneticiyken, eli ayağı düzgün, kibar bir genç gelip "Abi ben, Türkiye'deki tek Ülkücü bilgisayar programcısıyım, iş arıyorum." dediğinde, çocuğu deli zannedip kibarca göndermemdi.
Bilgisayar başına geçtiğimde, bazen çocuğun o nur yüzü aklıma gelir...
Kimbilir nerelerdedir şimdi...
Çocuğun kıymetini bilemedim...
İtiraf ediyorum,ed,e...edemiyorum edersem Turkiye calkalanır birbirine girer uff neler olur neler bu sebeple yakında hatıratlarımı yayınlayacagım alıp okursunuz artık :)
Karayılan
04-23-2007, 12:10 PM
Itiraf ediyorum ilk banlandigimda cok sayida yedek uyelik aldim :D :D Nolur nolmaz :D
Itiraf ediyorum ilk banlandigimda cok sayida yedek uyelik aldim :D :D Nolur nolmaz :D
Niye aldın soylesen verirdim bir tane :) Su an itibariyle 32 uyeligim var hatta bazı konularda kendi kendimle tartısıyorum haberiniz yok :D
eflatunn
04-23-2007, 12:49 PM
Niye aldın soylesen verirdim bir tane :) Su an itibariyle 32 uyeligim var hatta bazı konularda kendi kendimle tartısıyorum haberiniz yok :D
:shock: :shock: :shock:
Demek şimdiye kadar uyutulduk.
Kimlerden şüphelenmeye başlasam acaba? ;)
:shock: :shock: :shock:
Demek şimdiye kadar uyutulduk.
Kimlerden şüphelenmeye başlasam acaba? ;)
Mesala en rutbeli uyeligim....Mgas kimi cagrıstıyor...Yaa :D
eflatunn
04-23-2007, 01:02 PM
Mesala en rutbeli uyeligim....Mgas kimi cagrıstıyor...Yaa :D
Mesud_Barzani :P :P
Ne zamandır ortalıkta görünmüyordu da demek sendin. :lol:
Mesud_Barzani :P :P
Ne zamandır ortalıkta görünmüyordu da demek sendin. :lol:
Ee yuuh!!! MegaZ MegaZ Allahalla :D
Bir agız tadıyla desifre olalım dedik yine aklıma getirdin Barzaniyi :)
eflatunn
04-23-2007, 01:15 PM
Ee yuuh!!! MegaZ MegaZ Allahalla :D
Bir agız tadıyla desifre olalım dedik yine aklıma getirdin Barzaniyi :)
Mesud_Barzani işin espirisiydi tabiki. :cool:
Ama şu forumda benim bildiğim bir MegaZ var.O da evli.Hatta birkaç ay önce çocuğu oldu.
Mesud_Barzani işin espirisiydi tabiki. :cool:
Ama şu forumda benim bildiğim bir MegaZ var.O da evli.Hatta birkaç ay önce çocuğu oldu.
Allah analı babalı buyutsun o zaman :) Hedef sasırttıydım zaten :) Ben aslında Demir Kagan'ım. Mgas adından mesaj kasıp kullanıcalrın gozune soktum sonra Mgas adında Demir Kagan hesaplı uye adıma destek verdim.
eflatunn
04-23-2007, 01:25 PM
Allah analı babalı buyutsun o zaman :) Hedef sasırttıydım zaten :) Ben aslında Demir Kagan'ım. Mgas adından mesaj kasıp kullanıcalrın gozune soktum sonra Mgas adında Demir Kagan hesaplı uye adıma destek verdim.
Ben de bunu yedim.;)
Demirle senin hakkında azıcık dedikodu yapmıştık.:D
Ben de bunu yedim.;)
Demirle senin hakkında azıcık dedikodu yapmıştık.:D
Simdi ben merak edip "ne dediniz hakkında" diyecegim sonre "Demir olsan bilirdin" diyeceksin bende evet deyip sut dokmus kediye donecegim :) Yemem ben bunları :)
benay
04-23-2007, 03:20 PM
Eminim herkezin cok kotu veya zor soyleyecek itiraflari var size biraz cesaret kazandirayim
...
...
...
...
...
...
...
...
Son itiraf, yukardaki butun itiraflarimi tumuyle sadece siz biliyorsunuz, ondan aramizda kalsin...
Aybike
04-23-2007, 03:59 PM
itiraf ediyorum ben benayın itiraflarını okuduktan sonra buyu yapma yeteneğimin olmasını canı gonulden istedim..
istedimki elimi pc den iceri sokup onun gırtlağını sıkam..:)
benay
04-23-2007, 04:11 PM
itiraf ediyorum ben benayın itiraflarını okuduktan sonra buyu yapma yeteneğimin olmasını canı gonulden istedim..
istedimki elimi pc den iceri sokup onun gırtlağını sıkam..:)
Buyu yapmak cok gunahtir, sakin oyle kotu dusuncelere kapilma Aybike...
Aybike
04-23-2007, 04:53 PM
tamam benay ama sende artık beni gunaha sokma bacım..itiraf etme bişiyi..:)
benay
04-23-2007, 06:05 PM
tamam benay ama sende artık beni gunaha sokma bacım..itiraf etme bişiyi..:)
Tamam etmem, avatar'in zaten yeterince korkutuyor...
Buyu yapmak cok gunahtir, sakin oyle kotu dusuncelere kapilma Aybike...
Ya Aybike hanımda hani bizim gibi forumun kendilerene gore minimal dimalarını cocukları yerine koyar (heralde :) ) Hani bir an seni kızı gibi dusunup hareket ederse en dogru sonucun bogazlamak olduguna kanaat getirmistir saygı duyarız :D
Kaptan-i Derya
04-24-2007, 03:18 AM
gururumla oynayan kisilerden hoslanmam, nefret ederim. Gururum demek ülkem demek, o ülkede yasayan vatandaslar demek, sahsim demek, gelecegim demek, gecmisim demek, emek sarfettigim hersey demek, ordum demek, ailem demek.
bu forumda aykiri cikan seslerden hoslanmiyorum, ayrica o aykiri sesin cikmasina sebeb olan kisilere'de kiziyorum. Dolaysiyla "Shaki" denen 1980 sac profiliyle kendini manken sanan deyyuz'dan burda (http://forum.arbuz.com/gallery/showphoto.php/photo/5817/cat/500) sarf ettigi sözden dolayi hoslanmadigimi, kizdigimi ve nefret ettigimi itiraf etmek istiyorum. Bu forumdaki galeriyi'de dogru dürüst kullanamadigi icin, kendine ve bize hakarete marus biraktigi icin Dulkadiroglun'ada kizdigimi burda itiraf etmek istiyorum.
gururumla oynayan kisilerden hoslanmam, nefret ederim. Gururum demek ülkem demek, o ülkede yasayan vatandaslar demek, sahsim demek, gelecegim demek, gecmisim demek, emek sarfettigim hersey demek, ordum demek, ailem demek.
bu forumda aykiri cikan seslerden hoslanmiyorum, ayrica o aykiri sesin cikmasina sebeb olan kisilere'de kiziyorum. Dolaysiyla "Shaki" denen 1980 sac profiliyle kendini manken sanan deyyuz'dan burda (http://forum.arbuz.com/gallery/showphoto.php/photo/5817/cat/500) sarf ettigi sözden dolayi hoslanmadigimi, kizdigimi ve nefret ettigimi itiraf etmek istiyorum. Bu forumdaki galeriyi'de dogru dürüst kullanamadigi icin, kendine ve bize hakarete marus biraktigi icin Dulkadiroglun'ada kizdigimi burda itiraf etmek istiyorum.
Tamam ben bu deyyusların 4'nu de dogerim siz merak etmeyin :D
Karayılan
04-24-2007, 03:45 AM
Bu forumdaki galeriyi'de dogru dürüst kullanamadigi icin, kendine ve bize hakarete marus biraktigi icin Dulkadiroglun'ada kizdigimi burda itiraf etmek istiyorum.Dulkadiroglu'nun sucunu anlayamadim, o resmi koymak mi suc?
Demir Kağan
04-24-2007, 03:56 AM
Galeride böyle şeyler olduğunda direkt bana ulaştırın ve bize saldırı niteliği taşıyan yorumlar hemen silinsin.
Saygılarımla.
Kaptan-i Derya
04-24-2007, 04:00 AM
Dulkadiroglu'nun sucunu anlayamadim, o resmi koymak mi suc?
yok suc degilde, kendine sövdürmemesi lazim.
Kaptan-i Derya
04-24-2007, 04:02 AM
Galeride böyle şeyler olduğunda direkt bana ulaştırın ve bize saldırı niteliği taşıyan yorumlar hemen silinsin.
Saygılarımla.
yorum'u silmeyle kalinmamali, son derece irkci bi yorum "turkey-worshippers" ne demek yani :evil:
Karayılan
04-24-2007, 04:06 AM
yok suc degilde, kendine sövdürmemesi lazim.Belki Dulkadiroglu oraya baska bir resim koysaydi o gereksiz gelip yine sovecekti. Yani adamin kafasina Turk dusmanligi bir kere girdimi ondan sonrasini unutun. Biz ne yaparsak yapalim boyleleri bize hakaret etmeyi surdureceklerdir. Sekil 1A bacha ;)
Bir de Demir Kagan ben galeriye ikidir bir resim koyuyorum ertesi gun bakiyorum ki gitmis. Ne oluyor acaba?
Ekleme: Resim kopegimin cok begendigim bir pozu herhangi baska bir oge tasimiyor.
Kaptan-i Derya
04-24-2007, 04:12 AM
Belki Dulkadiroglu oraya baska bir resim koysaydi o gereksiz gelip yine sovecekti. Yani adamin kafasina Turk dusmanligi bir kere girdimi ondan sonrasini unutun. Biz ne yaparsak yapalim boyleleri bize hakaret etmeyi surdureceklerdir. Sekil 1A bacha ;) Belki luzum görmezdi o icindeki pisligi kusmaya ama bacha ayri, her ne kadar karaktersiz, sahsiyetsiz biri olsada gidip galeri'de ona buna küfretmiyo. Bacha kendisi aslen Türk, öz be öz Türk Kaskay Türkü ama isde iran'in fars sovenism egitimi beynini allak bullak etmis durumda.
Bir de Demir Kagan ben galeriye ikidir bir resim koyuyorum ertesi gun bakiyorum ki gitmis. Ne oluyor acaba?
Ekleme: Resim kopegimin cok begendigim bir pozu herhangi baska bir oge tasimiyor. onu dersen ben en azindan 6-7 resim daha upload ettim hicbirini görme sansim olmadi.
Demir Kağan
04-24-2007, 04:16 AM
Turansoyu, yanlis hatirlamiyorsam o tur fotograflar koymak yasakti ancak tam bilgim yok, yonetimden ogreneyim soylerim.
Kaptan-i Derya, eger bir daha oyle terbiyesizce ve saldirgan bir yorum yaparsa atilir zaten. Bu konuda icinizi ferah tutun. Sevmeyenlerimiz cok olabilir ancak bir o kadar da sevenimiz var. :)
Karayılan
04-24-2007, 04:29 AM
Bir sey daha itiraf edeyim o zaman :D
What a stupid question. Read my post again, idiot.
Bence bu forumda cifte standart var gibi... Bu iletiyi yonetime sikayet ettim ancak uyarmaya gerek duymamislar. Belki "hakaret" anlayislari bizden farkli olabilir kultur meselesi :D
Demir Kağan
04-24-2007, 05:41 AM
Bir sey daha itiraf edeyim o zaman :D
Bence bu forumda cifte standart var gibi... Bu iletiyi yonetime sikayet ettim ancak uyarmaya gerek duymamislar. Belki "hakaret" anlayislari bizden farkli olabilir kultur meselesi :D
Hangi başlık? Kim yazdı? İleti URLsi rica edeyim.
Shaki'nin yorumu silinmiştir. Diğerlerini de cevap oldukları için sildirdim.
Kucak dolusu sevgiler hepinize. :lol:
Qarama
04-24-2007, 05:58 AM
yorum'u silmeyle kalinmamali, son derece irkci bi yorum "turkey-worshippers" ne demek yani :evil:
ben ona güzel cevap yazdiydim ama silinmi$ :) belki silinmeden önce Demir okuyuvedi.
teginalp
05-02-2007, 06:23 AM
Ağız tadıyla itirafta bulunup günah çıkartalım dedik. Bu gün dükkan kapalı galiba. Baksana konuşulan mevzulara.
Bir itirafım var hakim bey. Ama burada söyleyemem.
Demir Kağan
05-02-2007, 06:39 AM
Ağız tadıyla itirafta bulunup günah çıkartalım dedik. Bu gün dükkan kapalı galiba. Baksana konuşulan mevzulara.
Bir itirafım var hakim bey. Ama burada söyleyemem.
Kulağıma söyleyin hocam. :lol:
teginalp
05-02-2007, 06:53 AM
Şşşşt rahip efendi orada mısın?
Bak şimdi geçen gün şşşt. duydun mu? Uyuma len sende.
Demir Kağan
05-02-2007, 07:35 AM
Şşşşt rahip efendi orada mısın?
Bak şimdi geçen gün şşşt. duydun mu? Uyuma len sende.
Tövbe estağfurullah, ne rahibi?
Kam olur ama. :cool:
mehmetzela
05-02-2007, 08:07 AM
hristiyan olsam günah çıkarırdım ama sadece itiraf edeyim bari. internette tanıştığım ankaralı bi kıza kendimi iran ( dede tarafından) ve portekiz asıllı bir estonyalım diye tanıttım. 6 ay chatten sonra tallin 'den onu ziyarete gittim ( belediye otobüsü ile) beni 2 gün misafir etti. tekrar türkiyeye gelmem gerektiğinde de tekrar cesaret edemedim ve bir trafik kazasında öldüm. uygulamaya kalkmayın valla deşifre programına çıkmak var bu işin sonunda. aklıma geldiğinde bile ter basıyo :)
Demir Kağan
05-02-2007, 08:30 AM
hristiyan olsam günah çıkarırdım ama sadece itiraf edeyim bari. internette tanıştığım ankaralı bi kıza kendimi iran ( dede tarafından) ve portekiz asıllı bir estonyalım diye tanıttım. 6 ay chatten sonra tallin 'den onu ziyarete gittim ( belediye otobüsü ile) beni 2 gün misafir etti. tekrar türkiyeye gelmem gerektiğinde de tekrar cesaret edemedim ve bir trafik kazasında öldüm. uygulamaya kalkmayın valla deşifre programına çıkmak var bu işin sonunda. aklıma geldiğinde bile ter basıyo :)
Ayrıntıları istiyoruz. O iki günlük misafirlik sırasında neler oldu? :lol:
teginalp
05-02-2007, 08:35 AM
Şşşşşt geldin mi rahip efendi oğlum. Pardon neydi yaa. Hah Kam mış:rolleyes:
SIrada ben varım anlamam. Bu işler parayla değil.
Dİnle bak şimdi:
Ben geçen gün kendi halimde formda dolaşıyordum. Bir sayfaya girdim, kim ne demiş diye bakınırken ....
Dinniyonmu len kam efendi oglum. Orda mısın? Cevap ver:lol:
Demir Kağan
05-02-2007, 08:36 AM
Şşşşşt geldin mi rahip efendi oğlum. Pardon neydi yaa. Hah Kam mış:rolleyes:
SIrada ben varım anlamam. Bu işler parayla değil.
Dİnle bak şimdi:
Ben geçen gün kendi halimde formda dolaşıyordum. Bir sayfaya girdim, kim ne demiş diye bakınırken ....
Dinniyonmu len kam efendi oglum. Orda mısın? Cevap ver:lol:
Diiiniyom örtmanım. :lol: Geleceğin yeri de biliom örtmanım. :lol:
teginalp
05-02-2007, 08:45 AM
Nerden bilicen len. Daa önce başkasına günah çıkartmadım ki.:lol:
Az kaldı ayaam takılıyordu diyecektim.:lol:
Eğer o fıkrayı bilmiyorsan birinden öğren.
Sonra benaya "bak karışmam demire söylerim" deyince sağolsun gereğini yaptı.:uups:
Demir Kağan
05-02-2007, 08:47 AM
Eh tamam o zaman, ben de resmi sil diyeceksin sandıydım.
Kalsın madem. :lol:
teginalp
05-02-2007, 08:53 AM
O'nu şimdi söylicem.
Baktım orada bir hareket, helal olsun bizimkine diye fırlayıp gittim. Baktım ki değişen bişey yok.
Eh artık sen bilirsin yani.:evil:
30 Saniye içinde gerekli düzeltme yapılmazsa atrık adaymış, modaymış, bilmemneymiş hepsini unut derim. Devamı da gelir ona göre.
Hakkında bir kanaat notu veririm ki. Üf:cool:
Demir Kağan
05-02-2007, 09:17 AM
O'nu şimdi söylicem.
Baktım orada bir hareket, helal olsun bizimkine diye fırlayıp gittim. Baktım ki değişen bişey yok.
Eh artık sen bilirsin yani.:evil:
30 Saniye içinde gerekli düzeltme yapılmazsa atrık adaymış, modaymış, bilmemneymiş hepsini unut derim. Devamı da gelir ona göre.
Hakkında bir kanaat notu veririm ki. Üf:cool:
Sildim resmi. :lol:
teginalp
05-02-2007, 09:31 AM
Ohh be nasıl rahatladım bilemezsin.
Sağolasın.
Şimdi haberleri gönül rahatlığı ile seyredebilirim.
Demir Kağan
05-02-2007, 09:35 AM
Bilmem, belki yeniden koyarım. Bakalım, şuan keyfim yerinde, gerilirsem tekrar koyabilirim. :lool:
Aybike
05-02-2007, 03:55 PM
senin yaptığının aynısını ,benim bir bayan arkadaşıma başkası yaptı..
kadın hala yasını tutuyor.Kadın tam 23 kılo kaybetti..DOĞRU DEĞİL YAPTIĞINIZ...ADAM OLUN:..
benay
05-02-2007, 04:15 PM
Benim erkek kuzende chatta kendini bir genc kiz yerine koyuyordu ve kendini Rus asilli bir Turk olarak tanitip sanal sex yapardi bende yaninda guluyordum tabii ama sonra camda goster kendini dedi beni aldi ve inandi. Daha sonra zaman gecti, konusuyorduk ara sira ama sonra bulusalim dedi benimle bir kac gun gecirmek istedigini dedi ve Fransaya gelecegini dedi ve kesin gelecekmis bende o an ne dicegimi, ne yapacagimi sasirdim ve o gunden sonra hic chat falanda yapmadim.
Bir arkadasimda 24 degil, 45 yasinda birine kandi ve oda pisman oldu.
Aybike
05-02-2007, 04:27 PM
Benay sen bişiy itiraf etme ,nolur etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:(
benay
05-02-2007, 04:32 PM
Benay sen bişiy itiraf etme ,nolur etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:(
Bu itiraf degil, bir tavsiye.
Hem itiraf olsa olayda suc olmuyoo bende.
mehmetzela
05-03-2007, 12:55 AM
senin yaptığının aynısını ,benim bir bayan arkadaşıma başkası yaptı..
kadın hala yasını tutuyor.Kadın tam 23 kılo kaybetti..DOĞRU DEĞİL YAPTIĞINIZ...ADAM OLUN:..
ben adamım. bilip bilmeden konuşmayın bence. kimse mükemmel değildir. yaptığım şeyde masum değilim ama oda değildi. bu arada arkadaşınızın adı tuğba mı? :) söyleyin ona James Colin yaşıyor.
mehmetzela
05-03-2007, 12:57 AM
Ayrıntıları istiyoruz. O iki günlük misafirlik sırasında neler oldu? :lol:
kültürler arası diyaloğa önem verdik. senin için fesat :angwings:
Bu bölüm renklenmiş....Baharmı geldi :lol:
çiçak gama :mrgreen:
Aybike
05-03-2007, 02:29 AM
ben adamım. bilip bilmeden konuşmayın bence. kimse mükemmel değildir. yaptığım şeyde masum değilim ama oda değildi. bu arada arkadaşınızın adı tuğba mı? :) söyleyin ona James Colin yaşıyor.
Yaptığınız hata..
Belki senin tanıştığın tuğba hanım sucluydu,ama arkadaşım değil..detayları bildiğim icin yazıyorum..Yapmayın,vebal altına girmeyin...
BENAY senin yadıklarında,bastan aşağı suclusun..
Kuzenin sanal sex yapıyor sen yanındasın...
Sonra ben bayanım diyor seni gosteriyor :)
Yani milletin fantazisi senin uzerine işliyor...Ve sen ben sucsuzum diyorsun.
Ayrıca bizde kuzenler kardeş dir..Bacılarını boyle başkalarına fantazi kursun diye gostermezler....Cinayet cıkar...
Demir Kağan
05-03-2007, 12:01 PM
kültürler arası diyaloğa önem verdik. senin için fesat :angwings:
Öyledir, tabii. :lol:
mehmetzela
05-03-2007, 12:23 PM
Öyledir, tabii. :lol:
aybike hanımın hakkıda var. bu işler de bir vebal var. sonuç :burning: olabilir. ama o pot kırma heyecanını hiç bi yerde bulamazsın. 3. paraşüt atlayışımdan sonra hayatımda en çok terleten olaydır :microwv:
kimseye örnek olmak adına anlatmadım. sadece itiraf ettim. tabi sadece bir kısmını :tongue:
Demir Kağan
05-03-2007, 12:40 PM
aybike hanımın hakkıda var. bu işler de bir vebal var. sonuç :burning: olabilir. ama o pot kırma heyecanını hiç bi yerde bulamazsın. 3. paraşüt atlayışımdan sonra hayatımda en çok terleten olaydır :microwv:
kimseye örnek olmak adına anlatmadım. sadece itiraf ettim. tabi sadece bir kısmını :tongue:
Öbür kısmını da isterük. :lol:
mehmetzela
05-03-2007, 01:15 PM
Öbür kısmını da isterük. :lol:
başından ve sonundan azcık anlatayım
birgün skype de skype me mode da ingilizce dilini seçmiş bir hanıma selam verdim. ancak defol diye bir cevap aldım. neden hakaret ettiniz ki diye sordum. defol türk görmek istemiyorum dedi bana. sanal manyak muamelesi görmem ve türk olduğum için bir türkten hakaret yemek ise bana koydu. sonra ufak bir oyun oynamaya karar verdim. bir senaryo düşündüm.detaya girmeyeyim ama herşeyi düşündüğümü söyleyebilirim. sonra o kişiye bir estonyalı olarak merhaba dedim. estonyalı olmamın sebebi biraz estonca biliyor olmam. ayrıca ingilizce anadili olmayan biri olmalıydım çünki ingilizce telafuzum çok iyi değildir. portekiz asıllı oldum çünki türklere benziyordum. türklere en çok portekizliler benzer. irandada kökenim vardı ama bunun nedenini burda yazamam :) 6 ay sonra çok iyi arkadaştık ve bende üç beş kelime türkçe öğrenmiştim. türkiyeye onu ziyarete gelebileceğimi söylediğimde buna nasıl memnun olduğunu anlatamam. sonra tallinden ankaraya gidiverdim bir gün :) gezdik filan
sonra geri döndüm ama tekrar geleceğime söz ermiştim. doğum günümü onunla türkiyede kutlayacaktım. ancak o iki günde yaşadığım korkuyu size tarif edemem. her an anlaşılacak bir oyunda başrol oynamanın gerginliği tarifi imkansız bişey. sonra ölmeye karar verdim. ve bir gün parnu'dan tallinn'e giderken elim bir trafik kazasında öldüm. ölüm haberimi kardeşim luis verdi tuğbaya. ( bi kaç kişi daha vardı, ama onlarla görüşmedim). ağladılar sızladılar vesaire. aradan 6 ay daha geçti ve ben bir gün james'in msn ine girdim. tuğba ordaydı. ve online oldum. adımın leyla olduğunu, james diye birinin olmadığını, james'in mehmet adında ankarada oturan bir türk olduğunu, ondan intikam almak istediğimi vesaire vesaire söyledim. bir kaç gün onunla planlar kurdum jamesi yakalamak için ancak sonuçta leyla ile tuğba fena halde birbirine girdi. bu işte bu şekilde sonlandı.
burada itiraf ettim çünki paylaşmak istedim. sizlerden önce bunu bilen iki kişiden biri kardeşim . oda luis :) ölüm haberini veren. ayrıca eminimki o kız buralara asla gelmeyen bir avrupa hayranı. zaten gelse burayı okusa hatta beni bulsada çok önemli değil bu :) ama bunu yapabilecek kadar zeki zaten değil.
denemeye kalkmayın. ben bir kez daha cesaret edemem. :devilish:
Aybike
05-03-2007, 03:01 PM
ben o tuğbanın....taaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Afferim MEHMET ..En buyuk MEHMET bizim MEHMET..
bana baştan desene Turk sevmiyor diye..Msn sini ver bende Thomas olayım..:)
nurhak
05-03-2007, 03:13 PM
Şimdi bizim mehmet aslen estonyalıda,portekizemi göçetmiş,yoksa Türk iken ingilizce bildiğim ortaya çıkmasın diye estonyada yaşıyan bir portekizli olmuş,yoksam aslen portekizli ama estonyada yaşıyan bir Türk mü,benim anladığıma göre portekizde yaşıyor ama portekizli değil,estonyaca konuşuyor,ama estonyalı değil,ingilizce konuşuyor ama Türk,ve bunları bir kızla konuşabilmek adınamı yapmış yahu....Vay gidi bugünün gençliği,bize yazdığımız mektubu götürecek biri oldumu iş biterdi....
Kaptan-i Derya
05-03-2007, 03:45 PM
Şimdi bizim mehmet aslen estonyalıda,portekizemi göçetmiş,yoksa Türk iken ingilizce bildiğim ortaya çıkmasın diye estonyada yaşıyan bir portekizli olmuş,yoksam aslen portekizli ama estonyada yaşıyan bir Türk mü,benim anladığıma göre portekizde yaşıyor ama portekizli değil,estonyaca konuşuyor,ama estonyalı değil,ingilizce konuşuyor ama Türk,ve bunları bir kızla konuşabilmek adınamı yapmış yahu....Vay gidi bugünün gençliği,bize yazdığımız mektubu götürecek biri oldumu iş biterdi.... ya yazdigin mektubu kiz kabul etmese? Ozaman sende olurdun estonyada yasayan bi portekizli :lol:
Demir Kağan
05-03-2007, 03:50 PM
başından ve sonundan azcık anlatayım
birgün skype de skype me mode da ingilizce dilini seçmiş bir hanıma selam verdim. ancak defol diye bir cevap aldım. neden hakaret ettiniz ki diye sordum. defol türk görmek istemiyorum dedi bana. sanal manyak muamelesi görmem ve türk olduğum için bir türkten hakaret yemek ise bana koydu. sonra ufak bir oyun oynamaya karar verdim. bir senaryo düşündüm.detaya girmeyeyim ama herşeyi düşündüğümü söyleyebilirim. sonra o kişiye bir estonyalı olarak merhaba dedim. estonyalı olmamın sebebi biraz estonca biliyor olmam. ayrıca ingilizce anadili olmayan biri olmalıydım çünki ingilizce telafuzum çok iyi değildir. portekiz asıllı oldum çünki türklere benziyordum. türklere en çok portekizliler benzer. irandada kökenim vardı ama bunun nedenini burda yazamam :) 6 ay sonra çok iyi arkadaştık ve bende üç beş kelime türkçe öğrenmiştim. türkiyeye onu ziyarete gelebileceğimi söylediğimde buna nasıl memnun olduğunu anlatamam. sonra tallinden ankaraya gidiverdim bir gün :) gezdik filan
sonra geri döndüm ama tekrar geleceğime söz ermiştim. doğum günümü onunla türkiyede kutlayacaktım. ancak o iki günde yaşadığım korkuyu size tarif edemem. her an anlaşılacak bir oyunda başrol oynamanın gerginliği tarifi imkansız bişey. sonra ölmeye karar verdim. ve bir gün parnu'dan tallinn'e giderken elim bir trafik kazasında öldüm. ölüm haberimi kardeşim luis verdi tuğbaya. ( bi kaç kişi daha vardı, ama onlarla görüşmedim). ağladılar sızladılar vesaire. aradan 6 ay daha geçti ve ben bir gün james'in msn ine girdim. tuğba ordaydı. ve online oldum. adımın leyla olduğunu, james diye birinin olmadığını, james'in mehmet adında ankarada oturan bir türk olduğunu, ondan intikam almak istediğimi vesaire vesaire söyledim. bir kaç gün onunla planlar kurdum jamesi yakalamak için ancak sonuçta leyla ile tuğba fena halde birbirine girdi. bu işte bu şekilde sonlandı.
burada itiraf ettim çünki paylaşmak istedim. sizlerden önce bunu bilen iki kişiden biri kardeşim . oda luis :) ölüm haberini veren. ayrıca eminimki o kız buralara asla gelmeyen bir avrupa hayranı. zaten gelse burayı okusa hatta beni bulsada çok önemli değil bu :) ama bunu yapabilecek kadar zeki zaten değil.
denemeye kalkmayın. ben bir kez daha cesaret edemem. :devilish:
Abi bırak şimdi sen Luis'i James'i efendim Leyla'yı. Sen Ankara'ya kadar gidip de sadece gezindin mi bu Avrupai hatunla? :lol:
Şeyh BOZ-OK bu konudaki düşüncelerini ve en içten kınamalarını iletecektir. :lol:
mehmetzela
05-03-2007, 04:15 PM
Şimdi bizim mehmet aslen estonyalıda,portekizemi göçetmiş,yoksa Türk iken ingilizce bildiğim ortaya çıkmasın diye estonyada yaşıyan bir portekizli olmuş,yoksam aslen portekizli ama estonyada yaşıyan bir Türk mü,benim anladığıma göre portekizde yaşıyor ama portekizli değil,estonyaca konuşuyor,ama estonyalı değil,ingilizce konuşuyor ama Türk,ve bunları bir kızla konuşabilmek adınamı yapmış yahu....Vay gidi bugünün gençliği,bize yazdığımız mektubu götürecek biri oldumu iş biterdi....
işin içinde iranda var. :) iran nerden çıktı diyecek olursanız bu kadarını yazmaya utanıyom :) bazı şeyleri açıklamak için islam köken gerekliydi :D
mehmetzela
05-03-2007, 04:16 PM
Abi bırak şimdi sen Luis'i James'i efendim Leyla'yı. Sen Ankara'ya kadar gidip de sadece gezindin mi bu Avrupai hatunla? :lol:
Şeyh BOZ-OK bu konudaki düşüncelerini ve en içten kınamalarını iletecektir. :lol:
ben sana anlatırım :)
ya hakkaten sen benim adaşınsın nasıl olsa. james colin de ol tam adaş olalım :)
nurhak
05-03-2007, 04:16 PM
ya yazdigin mektubu kiz kabul etmese? Ozaman sende olurdun estonyada yasayan bi portekizli :lol:
O dönemler kızlara tek kabul ettirebildiğiniz şey pembe zarflar içindeki o edebi metinlerdi,şimdilerde milli eğitim liselere bunu ders olarak koydu...;)
Demir Kağan
05-03-2007, 04:19 PM
işin içinde iranda var. :) iran nerden çıktı diyecek olursanız bu kadarını yazmaya utanıyom :) bazı şeyleri açıklamak için islam köken gerekliydi :D
Mesela ne gibi? :lol:
mehmetzela
05-03-2007, 04:35 PM
Mesela ne gibi? :lol:
yaw bi karıştırmasana :uups::D
Demir Kağan
05-03-2007, 04:36 PM
yaw bi karıştırmasana :uups:
Yabancı yok anlaaat. :lol:
mehmetzela
05-03-2007, 04:38 PM
abi sen erken yaşlandıysan ben napıyım. topu topu bi kaç yaş büyüksün benden :)
mehmetzela
05-03-2007, 04:39 PM
Yabancı yok anlaaat. :lol:
sen beni msn de niye engelliyon bakıyım? hazır burdayken itiraf et :)
Demir Kağan
05-03-2007, 04:42 PM
sen beni msn de niye engelliyon bakıyım? hazır burdayken itiraf et :)
Soruyu değiştirelim: Msn'e giriyor musun?
Cevap: Hayır. :)
mehmetzela
05-03-2007, 04:46 PM
Soruyu değiştirelim: Msn'e giriyor musun?
Cevap: Hayır. :)
esasa dönelim. sende yavurluğa bi soyun*, bak nasıl mecbur kalıyon bi yerden iranlı olmaya :)
Tangriberdi
05-03-2007, 04:49 PM
Eh itiraf edeyim bari... zaten bu forumun çok eskileri, beni turkey.com'dan hatırlayanlar varsa bilirler... Tangriberdi ki bu forumda belki 4-5 yıllık geçmişi olan beni bilirler... Unutanlar için hatırlatayım, Bilmeyenler için yineleyeyim.
İtiraf ediyorum. Eşcinselim.
Demir Kağan
05-03-2007, 04:49 PM
esasa dönelim. sende yavurluğa bi soyun*, bak nasıl mecbur kalıyon bi yerden iranlı olmaya :)
Allah o günleri göstermesin, ben böyle mutluyum.
Yalnız benim de abimi keklemişliğim vardır. Sene 1999. DALnet sohbet sunucusunda abim chat yapıyor. Ben de nickini biliyorum, bir kafeden girdim, onun üniversitede sevdiği kızmış gibi konuştum. Kafayı yemişti ne işin var senin diye. :lol:
mehmetzela
05-03-2007, 04:53 PM
Eh itiraf edeyim bari... zaten bu forumun çok eskileri, beni turkey.com'dan hatırlayanlar varsa bilirler... Tangriberdi ki bu forumda belki 4-5 yıllık geçmişi olan beni bilirler... Unutanlar için hatırlatayım, Bilmeyenler için yineleyeyim.
eşcinsel dedinde aklıma geldi :)
bir keresinde bir lezbiyeni, erkeğim ama kendimi kadın gibi hissediyorum ve sadece kadınlardan hoşlanıyorum yani lezbiyenim diye ikna etmiştim :D
Aybike
05-03-2007, 04:56 PM
yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...ş ok şok şok...:)
Tangriberdi
05-03-2007, 04:56 PM
Bence sen onu değil o seni ikna etmiş lezbiyen olduğuna... Halbuki büyük olasılıkla lezbiyen değil biseksüeldir...
Neyse bu konuları uzatmayalım... Ayıp oluyor foruma... Benimki sadece bir itiraftı.
Demir Kağan
05-03-2007, 04:57 PM
eşcinsel dedinde aklıma geldi :)
bir keresinde bir lezbiyeni, erkeğim ama kendimi kadın gibi hissediyorum ve sadece kadınlardan hoşlanıyorum yani lezbiyenim diye ikna etmiştim :D
Abi senin hayatın yalan resmen? :lool: :rolleyes:
Tanrıverdi, çok haşin erkek görüntüsü çiziyordun yalnız. :lol:
Tangriberdi
05-03-2007, 05:01 PM
yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...ş ok şok şok...:)
Aybike abla valla ben senden korkarım. Harbi kız olduğunu söylüyorlar...
Ya birileri beni mutlaka hatırlıyordur... Yalan değil vallahi billahi...
Turkey.comdan buraya ilk girdiğimde açıkça eşcinselliğimden bahsetmiş burada bir kaç özbekle de bayağı tartışmıştım. Sonra baktım kimse dinlemiyor anlamıyor anlamak istemiyor... ben de üzerilerine gitmedim unuttular gittiler....
Bir tek birisi beni hatırlamıştı... Geçen Ağustosta döndüğümde Turkey.comdan Bahadur değil mi diyen biri vardı şimdi hatırlayamadımkimdi... e neyse yaşlanmdım..
Şok olmayın ablacığım... bu doğaya aykırı bir şey olsa da doğada olan birşey... ve ülkemi milletimi zöümden çok sevmeme ve Orta Asyalı soydaşlarımıza ilgi duymama (yanlış anlamayın o anlamda değil :uups: )engel değil.:cool:
mehmetzela
05-03-2007, 05:02 PM
[QUOTE=Demir Kağan;701301]Abi senin hayatın yalan resmen? :lool: :rolleyes:
itiraf sayfasını bulmuşken döküyorum işte
:casper:
Tangriberdi
05-03-2007, 05:03 PM
Abi senin hayatın yalan resmen? :lool: :rolleyes:
Tanrıverdi, çok haşin erkek görüntüsü çiziyordun yalnız. :lol:
Haşinimdir... dışarıda hiç belli etmem.... ailem yakın çevrem bir iki arkadaşım bilir...
Yani hayatım yalan....
:rolleyes:
mehmetzela
05-03-2007, 05:06 PM
Bence sen onu değil o seni ikna etmiş lezbiyen olduğuna... Halbuki büyük olasılıkla lezbiyen değil biseksüeldir...
Neyse bu konuları uzatmayalım... Ayıp oluyor foruma... Benimki sadece bir itiraftı.
abi ben lezbiyenmiş biseksüelmiş anlamamda karışmamda. ister yumurta tavuktan çıksın , ister tavuk yumurtadan , bana ne :cool:
mehmetzela
05-03-2007, 05:12 PM
bu saatte hala burda ne aradığımı itiraf ediyim. abi saat 2yi geçti ben hala Asylbek Ensepov 'un Sultan şarkısının mp3 ünü arıyom. sabah olmadan varsa bana gönderin nolur, :shock:
Demir Kağan
05-03-2007, 05:17 PM
Haşinimdir... dışarıda hiç belli etmem.... ailem yakın çevrem bir iki arkadaşım bilir...
Yani hayatım yalan....
:rolleyes:
Bence saklama.
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Tangriberdi
05-03-2007, 05:27 PM
Bence saklama.
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Keşke bu dediğiniz ülkemiz şartlarında mümkün olsa... işimi kaybetmeyecek olsam... insanlardan gelen tepkilerle yıkılmıyacak olsam.... Her türlü haksızlıklardan yırtsam... insanlar muhatabım olurken onlara asılacağım kaygısı taşımasalar ya da potansiyel eydsli muamelesi görmeyeceğimi %100 bilsem.... Yani Sn. Kağan Söylemesi ancak dile kolay...
İyi geceler... ben uyumaya gidiyorum.
Demir Kağan
05-03-2007, 05:35 PM
Keşke bu dediğiniz ülkemiz şartlarında mümkün olsa... işimi kaybetmeyecek olsam... insanlardan gelen tepkilerle yıkılmıyacak olsam.... Her türlü haksızlıklardan yırtsam... insanlar muhatabım olurken onlara asılacağım kaygısı taşımasalar ya da potansiyel eydsli muamelesi görmeyeceğimi %100 bilsem.... Yani Sn. Kağan Söylemesi ancak dile kolay...
İyi geceler... ben uyumaya gidiyorum.
İyi geceler. :)
Aybike
05-03-2007, 05:53 PM
Aybike abla valla ben senden korkarım. Harbi kız olduğunu söylüyorlar...
Ya birileri beni mutlaka hatırlıyordur... Yalan değil vallahi billahi...
Turkey.comdan buraya ilk girdiğimde açıkça eşcinselliğimden bahsetmiş burada bir kaç özbekle de bayağı tartışmıştım. Sonra baktım kimse dinlemiyor anlamıyor anlamak istemiyor... ben de üzerilerine gitmedim unuttular gittiler....
Bir tek birisi beni hatırlamıştı... Geçen Ağustosta döndüğümde Turkey.comdan Bahadur değil mi diyen biri vardı şimdi hatırlayamadımkimdi... e neyse yaşlanmdım..
Şok olmayın ablacığım... bu doğaya aykırı bir şey olsa da doğada olan birşey... ve ülkemi milletimi zöümden çok sevmeme ve Orta Asyalı soydaşlarımıza ilgi duymama (yanlış anlamayın o anlamda değil :uups: )engel değil.:cool:
Ya gecen toplantıda bir arkadaş anlatmıştı bu olayı..:)
ilk girdiğinde sevgili..ib....ozbek kardeşler felan mı demiştin sen..
biz şaka sandıydık..:)
bir yorum yapamıyacağım ..
yaptığım her yorum tam oturmaz..
ben anneyim oğlumda var kızımda ..o yuzden yorum yok...
ay dayanamıyacağım valla yazacam..
Allah islah etsin diyom ne diiiiiiiiim ..oh be yazmazsam catlardım..:)
BOZ-OK
05-03-2007, 06:29 PM
Ooofff, offf.. Olm Bahadur... Yine sen... :cool:
kurshad
05-03-2007, 06:59 PM
Ben hatirlamistim..
Zamaninda T.com'da da seninle ayni mevzu tartisilmisti ,hic hos olmayan yorumlar yapilmisti. Bu foruma geldiginde konuyu sen acmistin sonra rahatsiz olup gitmistin. Ikinci gelisinde tatsiz yorumlarin bir daha yapilmamasi icin konuyu bu forumda acmamayi tercih etmistim.
Fakat yine sen actin..
Her halukarda; cinsel tercihin senin olsun biz yine yazdiklarina bakariz...
Demir Kağan
05-03-2007, 07:06 PM
Bırakalım insanlar kendi tercih ettikleri şekilde yaşasınlar.
Uykusuzluk fena bir sey. Ruyadaymıs gibi yasıyorsunuz. Sizce olması gerek gercek olup cıkıveriyor karsınıza. Mesala "Şok Şok kurshad..." baslıgını gordum yeni dedim "bu ne zaman acılmıs boyle hemen 5 sayfa olmus Allahalla" sonra girdim baktım sadece 1 sayfa. Yeniden ana sayfaya dondum 5 sayfa oldugu falan yokmus...Garip :) Sıyırıyorum :D:P:D:S:SD:FS:G
Tangriberdi
05-04-2007, 01:33 PM
Ya gecen toplantıda bir arkadaş anlatmıştı bu olayı..:)
ilk girdiğinde sevgili..ib....ozbek kardeşler felan mı demiştin sen..
biz şaka sandıydık..:)
Ben toplum genel ahlakına aykırı biçimde böyle bir söz etmediğim düşüncesindeyim.... etmedim diyorum.
Etmem de.
Ama eğer böyle bir şey yapmışsam ki kesinlikle hatırlamıyorum, mutlaka o zamanın şartlarında oluşmuş bir gerekçesi vardır.
bir yorum yapamıyacağım ..
yaptığım her yorum tam oturmaz..
ben anneyim oğlumda var kızımda ..o yuzden yorum yok...
Bunu kesinlikle anlayabiliyor, kendi tecrübelerimle de size tümüyle hak veriyorum.
Bir ananın bir babanın çocuğunun eş cinsel olması hem o anne baba hem o çocuk için çok zor durum. Hem çocuğun hem de ebeveynlerin eşcinselliğin hayatlarına getirdiği acılar büyük oluyor.
Hangi anne baba böyle bir şey ister ki?
Ben de olsam ben de istemem. İnanın.
Çünkü annemin benim için duyduğu kaygıdan kalp hastası olmasını , ishal kolit olmasını guatr olmasını yaşadım. Üzüntüsü ve kaygısı o kadar büyüdü ki kadın 2 yılda 10 yıl yaşlandı. Çok ani ve seri biçimde hastalıklara gark oldu öğrenince....
Bunları yaşamak anneme böyle şeyler yaşattığımı görmek benim için de azap vericiydi.
Ama inanın ki biribirimizi kabullenmemiz ve her ne olursa olsun biribirimizi sevdiğimizi haykırmamız acılarımızın melhemi olmadıysa da ağrı kesicisi oldu.
Şimdi annemle mutluyum.
Ama yine de farklı bir kimliğim olsaydı da keşke anneme verdiğim acıları vermeseydim.
Oda anne yüreğinin taşıdığı kaygılarla benim yüreğimi incitip sonradan onarmak durumunda kalmasaydı.
Anne ile evladın biribirinden başka kimi var?
Haklısınız, Aybike hanım.
Ben de çocuğum olursa istemem eşcinsel olsun. Çünkü bilirimki hayastında hep acı ve dışlanmışlık olacak.
İnsanlar yüzüne gülecek ardından kim bilir?
ay dayanamıyacağım valla yazacam..
Allah islah etsin diyom ne diiiiiiiiim ..oh be yazmazsam catlardım..:)
Hayr duanıza amin diyorum.
Tangriberdi
05-04-2007, 01:50 PM
Ben hatirlamistim..
Zamaninda T.com'da da seninle ayni mevzu tartisilmisti ,hic hos olmayan yorumlar yapilmisti. Bu foruma geldiginde konuyu sen acmistin sonra rahatsiz olup gitmistin. Ikinci gelisinde tatsiz yorumlarin bir daha yapilmamasi icin konuyu bu forumda acmamayi tercih etmistim.
Fakat yine sen actin..
Her halukarda; cinsel tercihin senin olsun biz yine yazdiklarina bakariz...Evet hatırlıyorum Turkey.com da Eşcinsellik ile ilgili bir tartışma vardı .... E tabbi durmadım sazanlama atladım... , evet bu konyu bu forumda ben açmıştım? Niye açyığımı hangi psikoloji ile açtığımı da hatırlamıyorum. Evet bayağı bozulmuştum... Özelliklede Özbekler resmen bana etmediklerini bırakmamışlardı. O zamanlar burayı daha fettullahçılar sarmamıştı ama... Türkçüler yoğundu... özelden de bir kaç kötü söz söylenmişti... bunlar kötü anılar...
Yani sen beni hatırlamaktasın... ama işte bu noktada sanki ben forumdan eşcinsel olduğum için banlanmışım da geri gelmişim gibi bir yanlış anlama olabilir... böyle bir şey yok. Ben forumdan ayrıldım çünkü teknik bir arıza yaşanmış ve çoğu isim. n/a olup nick linkleri işlevsiz hale gelmişti... Bu kişiler foruma giremediler...ikinci gelişimde özellikle aman ben bu konuyu açayım diye bir düşüncem olmadı... bu itirafı yaptığım bu başlık altındaki mesajın tarihine bakın... bşir de foruma ikinci katılış tarihime... sizde amacım bu olsaydı bu kadar zamandır bekleyebilir miydim?
Hayır tamamen tesadüfi....
Ben bu forumda kimsenin uygunsuz, tatsız yorum yapacağını sanmıyorum. Zira insanlar o zamandan bu zamana çok şeyi aştılar..Hani aşamadılarsa bile daha hoşgörülüler... bu mevzu burada kalırsa benim de daha fazla uzatmaya niyetim yok... asli tartışma konularım siyasi ve dil içerikli olsun isterim.
Cinsel kimliğim ile ilgili olsun istemem.
Yine de hatırlatmalarınız için teşekkür ederim... kısa geçmişi yad ettim.
Bu kadar akıllarda kaldığımın farkında değildim.:bounce:
kurshad
05-04-2007, 02:33 PM
Yine de hatırlatmalarınız için teşekkür ederim... kısa geçmişi yad ettim.
Bu kadar akıllarda kaldığımın farkında değildim.:bounce:
Arkadas,
Cinsel kimligin sende kalsin. Bu forumda insanlar birbirlerini yazdiklariyla, dusunceleriyle degerlendiriyor. Bence kafani bu konuya fazlaca takmis durumdasin. Kendinle barisik olsan cinsel tercihini ikidebir gundeme getirmezsin.
Benim onerim; kendinle barisik ol. Neysen o'sun..
Etrafimizdaki insanlarin herbirinin degisik cinsel tercihleri olabilir fakat birbirleriyle olusturduklari ortak sahada one cikan bu tercihler olmamalidir.
Aybike
05-04-2007, 03:51 PM
Anneye geçmiş olsun diyorum..
Zor gunler yaşamış..Allah yardımcısı olsun..İkinizinde...
uzgunum...
Bir escinsellik, bir cinsel tercih muhabbeti surup gidiyor. N'oluyor yav :)
Ya kayıt olurken "Gender" ibaresini falan kaldırsınlar ya da o ibareye
http://img23.yukle.tc/images/2834ess.jpg
gibi sekillerde eklesinler :)
Hayvanlarda dahi bu tip egilimler var dunyanın civisi cıktı. Hep kursel ısınma, hep :D
benay
05-04-2007, 04:51 PM
Beni 6 yasimda bir arkadasim optu 10 sene sonra o kiz escinsel cikti.
Escinseller aslinda diyemezler istemeden oyleyim, bu dogru degil cunku her insan asik olmayi, cekicilik hissetmeyi seciyor, bu gokten inen bir sey degil, ya dayanir, ya kendini verir...
BOZ-OK
05-04-2007, 05:52 PM
Beni 6 yasimda bir arkadasim optu 10 sene sonra o kiz escinsel cikti.
Escinseller aslinda diyemezler istemeden oyleyim, bu dogru degil cunku her insan asik olmayi, cekicilik hissetmeyi seciyor, bu gokten inen bir sey degil, ya dayanir, ya kendini verir...
Mert dayanir, namert kacar, meydan gumbur gumburlenir...:cool:
İzmir'i ele gecirme planımı itiraf ediyorum.
Buradaki butun abazaları kayısı,pestil ve pekmez gibi guc yapıcı muhimmatlar ile İzmir'e surecegim. Sayet abaza arkadaslarmıza İzmirliler Malatyalı oldugunuzu soylerlerse hemserileri olurlar ve korumaları altına girerler ancaaaak ben İzmirliyim deme gafletine duserlerse vaah ki vah hallerine vaaaah. Neyse sonuc olarak butun İzmir insanı Malatyalı oldugunu kabul edince İzmir Malatyanın sınırlarına dahil olacak
Bu arada BOZ-OK u elite piyadelerime dahil etmeyi dusunuyorum. Zira onunda gerekli vasıflara sahip olduguna kanaat getirdim :D
mehmetzela
05-05-2007, 08:55 AM
Maria Tokmakçı benim :lol:
Ne olursa olsun insanların cinsel tercihlerine saygı duymamız gerek.
Escinselligi bir hastalık olarak biliyoruz. Bu durumdaki bireylerin psikologlara falan danısması gerek. Allah yardımcıları olsun.
O degilde bırakalım artık su cinsel muhabbetleri. Kisilere ozel kalsın ve lutfen itiraf edecegimiz seyler lutfen ozel hayata girmesin.
Simdi diyebilirsiniz "Sanane lan millet istedigini yazar"
Bunu derseniz haklısınız ama ben ananelerimizden gelen adetlerimizin yasatılmasını istiyorum. Turk insanının edep anlayısını kaybetmesini istemiyorum. Ben Turk'un edebini kaybetmesine goz yumamıyorum.
Biz serefimizle yasadık. En buyuk serefsizligimizi savasta kadınlarımızı kaybetmek saydık. Simdi "Turk'um" diyenler
Bilin ki biz yas tutarken ruzgarlara aglamadık ki dusmanımız duymasın.
Bunun bilinci icinde olun, baska bir sey istemiyorum.
Saygılarımla...
Demir Kağan
05-05-2007, 09:35 AM
Kadın güzeldir. Kadına dokunmak, öpmek, koklamak, okşamak.... bunlar çok güzel şeyler. Hatta bu hayattaki en güzel şey bu... Denemeni tavsiye ederim...
Sevdiğin kadına dokunmak, onu öpmek, onu koklamak.. Hiçbir şeye değişmedim, değişmem.
Bir itirafta da ben bulunayım.:uups:
Geçen yaz ömrümde hiç görmediğim, hiç tanımadığım sadece varlığından haberdar olduğum kuzenim bize geldi. Onunla duygusal yakınlaşma içine girdik, kuzenimle öpüştüm:uups:
Birkaç gün daha bizde kalsa idi ömür boyu vicdan azabı çekeceğimiz şeyler yapabilirdik. Resmen birbirimize aşık olduk. Bugüne kadar çok sevgilim oldu. Hatta başımdan bir evlilik bile geçti. Ama hiçkimseyi kuzenim kadar kendime yakın hissetmedim. Yakınlaşma sınırı aşınca oturduk konuştuk. Benden tam on yaş küçük. Bundan sonra bana hep abi diye hitap et dedim. Bende sana bir abi şefkatiyle yaklaşayım dedim. Bu işi zamana bırakalım, gelecekte duruma göre yorum yaparız dedik.
Bazı şeyleri aştık ama hala duygusal bir yakınlık mevcut. Bazen teyzemin kızına ilgi duyduğum için kendimden utandığım oluyor. Bazen ise bunun normal olduğunu düşünüyorum.
Bence utanacağın bir şey değil bu. İslâmi bakımdan düşünürsek (ki sen deistsin) hiçbir sorun yok. Çünkü o senin eşin olabilir, tabii 10 yaş küçük derken 8 yaşındaki kuzenini kastetmiyorsan. :lol: Her neyse, derim ki utanmana sıkılmana gerek yok. Olağan şeyler bunlar; herkesin başına gelebilir.
mehmetzela
05-05-2007, 09:40 AM
bizde bi sağlığımız ansiklopedisi vardı. eşcinsellik vesaire durumlar cinsel rahatsızlıklar bölümünde yer alıyordu. sanırım bu salgın bir hastalıkki bugünlerde çoğaldı. Tangriberdi kardeşime Allah'tan acil şifalar dilerim.
Olağan şeyler bunlar; herkesin başına gelebilir.
Ya sanki adamın kafasına simsek carpmısta herkesin basına gelme ihtimali var :)
Bu tip seylerin herkesin basına gelme ihtimali yoktur.
Acaba yeniden müslüman mı olsam
Takım degistiriyor sanki :)
Demir Kağan
05-05-2007, 10:40 AM
Ya sanki adamın kafasına simsek carpmısta herkesin basına gelme ihtimali var :)
Bu tip seylerin herkesin basına gelme ihtimali yoktur.
Var hacım var.
chepny
05-05-2007, 10:48 AM
Takım degistiriyor sanki :)
İtiraf ediyorum. Trabzonsporluyum. Yüzümü hiç güldürmedi ama yinede Trabzonspor.:lol:
Var hacım var.
Aga ben anlamıyorum siz insanları :) Bırakacam bu dunyayı Marsa geri donecem yemisim boyle gorevi :)
İtiraf dediginiz boyle olur :)
Demir Kağan
05-05-2007, 11:21 AM
Git, gitmeyen chepny'nin durumuna düşsün! :lool:
Git, gitmeyen chepny'nin durumuna düşsün! :lool:
Gidince ilk isim dunyayı yok etmek icin bir ordu kurmak olacak. Ben simdi anlıyorum bizimkiler niye dunyayı yok etmek istiyormus. :D
eflatunn
05-05-2007, 11:29 AM
Aga ben anlamıyorum siz insanları :) Bırakacam bu dunyayı Marsa geri donecem yemisim boyle gorevi :)
İtiraf dediginiz boyle olur :)
Şüpheleniyorduk zaten.
'Yok bu gezegenden değil ' diye :D
Yalnız Mgas sen de ne sır küpüymüşsün böyle.İtiraf et et bitmiyor.
Önce MegaZ olduğun,sonra bu.Sırada ne var ? :cool:
Şüpheleniyorduk zaten.
'Yok bu gezegenden değil ' diye :D
Yalnız Mgas sen de ne sır küpüymüşsün böyle.İtiraf et et bitmiyor.
Önce MeGaZ olduğun,sonra bu.Sırada ne var ? :cool:
Zamanı gelirse acıklarım...:)
kurtbilal1985
05-06-2007, 04:19 AM
Bende ortama uyayim, bir itiraftada ben bulunayim.
Yahudilerden nefret eden bir insan oldugum halde, bundan 3-4 yil kadar önce, israilden gelen yahudi bir kiza asik olmustum. Kiz israile geri gitti, ben oldugum yerde kaldim. Bir müddet sonra tamamen unutuldu. Gözden uzak olan gönüldende uzak oldu!. Simdilerde ise Güney amerikali melez bir kiza asigim herhalde!....
Bu arada birkac gündür bu theradi mesgul eden Top!- afedersiniz, Homo demek istemistim- arkadasimiza bende bir kac laf etmek istiyorum. Bu tip insanlar genelde kendi egilimlerini devamli reklame etmek isterler, toplumsal dislanmisliktan dolayi herhalde. Sanki büyük bir halt yiyorlarmis gibi Kendileri icin devamli taraftar bulmak, sempati toplamak isterler. Tedavi olmak yerine bu igrenc hayatlarini sürdürmek isterler. Oysa biraz iradeli olsalar, nefislerine sahip olsalar, psikologlara gidip tedavi olsalar onlarda normal bir hayata dönebilirler. Bu konuyla ilgili bir yazi okumustum. Bir tane Top!-yani Homo- psikolojik tedavi görerek bu igrenc hayatina bir düzene soktugunu anlatiyordu.
Neyse artik! Allah yardim etsin. Hersey insan iradesinde bitermis!!!
Demir Kağan
05-06-2007, 04:22 AM
Bu yazdığından sonra movusa rumuzlu kişinin de sen olduğunu anlamış olduk.
kurtbilal1985 o durumda olan insanların ne yapacaına karar verecek olan biz degil dogrudan onlardır. Tedavi olmak istemeyebilirler, durumlarından memnundurlar. Allah yadımcıları olsun deyip gececeksin gerisi saygısızlıga girer.
kurtbilal1985
05-06-2007, 04:51 AM
Eger mesele top kelimesindeyse onu silebilirim.
ama demirkagan ismendeki mod arkadas. Bu gibi insanlarin burada kendilerini reklame ettirmelerini izin vermene anlamis degilim.
sende bu gibi insanlari cesaretlendiriyorsun.......
teginalp
05-06-2007, 10:27 AM
İtiraf etmek gerekirse o kişinin yazdığı her iletiyi okurken dudak büküp "hadi len i....." diye içimden geçiriyorum. Hoşuma gitmeyen birşey yazdığı zaman da orantılı olarak dozaj artıyor elbette.
Eğer amacı buysa ulaşmış demektir. Yok eğer bu değilse;
bana sorarsa, bu forma yeni bir kimli