View Full Version : EN iYi SuNuM YaPaN 3 BaSLıK HaNGiSi?
ramazan_25tr
03-06-2006, 08:39 AM
SiZCe EN iYi SuNuM YaPaN 3 BaSLıK HaNGiLeRi ???
Bence DaMaRCI iLe ARaBeSK KeYFi - SEHBiR'le TüRKÇe MüZiKLeR ve Her nekadar bu aralar ortada görunmesede ASPaVa'daN SiZLeRe TüRÇe MüZiK
iyi işler yapanlar arasında....
Ayse03
03-06-2006, 03:13 PM
Bence DaMaRCI iLe ARaBeSK KeYFi ;)
sokubey
03-06-2006, 03:19 PM
tarzıma daha çok hitap ettiği için ilk sırayı ''DaMaRcı ile Arabesk Keyfi'' alıyor bende. İkinci sıra sehbir abinin üçüncü sıra yok :D
GSTurk
03-13-2006, 11:56 AM
sehbir ve duro diyorum bende ne muhteşem albümler sunmuşlar ikiside ellerine sağlık Allah razı olsun ikisindende... aslında forumu renklendiren emek harcayan bütün arkadaşları tek tek kutlamak lazım...
ReBiRTH
03-18-2006, 01:44 PM
sehbir... diğer topicler daha yolun yarısında:)
sehbir
03-19-2006, 04:18 AM
Bence DaMaRCI iLe ARaBeSK KeYFi ;)
bEnCeDe..........
Neyzen
03-19-2006, 03:54 PM
bEnCeDe..........
Bence değil..
SEHBİR abi... :)
Colpan
03-19-2006, 04:08 PM
Sağ olsunlar sâyelerinde aradığımı buluyorum. Sehbir, Damarcı, Aspava, Kokkececi, Ayse03 ve aklıma gelmeyen diğerleri; çok sağ olun. Hakkınız ödenmez. Bir de Rashid Taha'dan bir şeyler ekleseniz çok hoş olacaktı ya, neyse.
Sıralama yapmayı gereksiz buluyorum. Hepsi de iyi iş çıkarttılar, çıkarıyorlar.
ramazan_25tr
03-19-2006, 04:28 PM
bEnCeDe..........
Sehbir kardes forumda sunum yapmama kararını bende yanlıs buluyorum.. keske devam etseydin..
Ama bir konuya açıklık getireyim.. Bilmem farkındamısın, burda en iyi kim demiyoruz ...Kimse burda birinciyi secmiyor.. en iyi üc baslıkdan söz ediyoruz ve polemik çıkarmak düşüncesinde de değiliz.. sen , gidiyorum artık diye kücük emrah triplerindesin ,bilmem anlatabildimmi?... rahat ol ve yasının gerektigi gibi davran ... Bunları seni kırmak amaclı yazmıyorum yanlıs anlama
yolun açık olsun
Son olarak : Bu baslık neden buraya tasındı bunu da anlamış degilim
peki muzikten bashka bir shey yok mu?
narcoleptic
03-20-2006, 05:47 AM
bu forumda sıralamasız en iyi üç başlık:
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ !!! ( 18 MART 1915)
SEHBİRLE TÜRKÇE MÜZİK
OĞUZ'CA
;)
ramazan_25tr
03-20-2006, 07:07 AM
SEHBİRLE TÜRKÇE MÜZİK
OĞUZ'CA
;)
Bu forumda millet okuma özürlümü ya... en iyi sunum yapan diyoruz .. burdan ne anlıyorsan artık .... Çanakkale geçilmez!!! bu baslığı yazarak ne anlatmaya calıstıgını anlıyoruz... ama biraz gözunu açarak oku... Birilerine okutmak için yazma ;) ok
Sehbir ve oguz un muzik sunumnlarına eyvallah.. onları herkes takdir ediyor..
narcoleptic
03-20-2006, 07:18 AM
birader
senin sunumdan anladığın paylaşmak değildir de nedir?ne gibi bir amacı olabilir bu forumdaki bütün başlıkların?
herkes sunum yapıyor birader.herkes bir şeyler paylaşıyor.ama bilgi ama fotoğraf ama şarkı türkü ama video görüntü.sonuçta hep birlikte bir şeyler paylaşıyoruz.
bre ramazan
bir de aksanına dikkat edesin aksatırlar adamı.
üsturuplu konuşmayı öğrenesin.çıkaramazsın sonra bazı şeyleri.
daha sert konuşurdum amma forumun kirlenmesini istemem.şimdi toz ol.
Ayse03
03-20-2006, 07:55 AM
SEHBİRLE TÜRKÇE MÜZİK
OĞUZ'CA
;)
TAMAMDA NARCOLEPTIC ABICIM SORU O DEGIL KI YANI ÜC BASLIK SORULMUS KISACA SEHBIR DIYEBILIRSIN DEMISSINDE ZATEN DIGER FORUMLARIN ADI SORULMAMIS KI. AMA BÖYLE TOZ OL GIBI LAFLAR YAKISMIYOR...!!!
Cimkent
03-20-2006, 07:59 AM
ya shehbirciler, lutfen diger bashliklara da goz atin, kiymetli dushuncelerinizi yazin, tanishin, kaynashin, omrunuzu muzikle gechirecek degilsiniz ya.
narcoleptic
03-20-2006, 08:09 AM
ya ayşe kişisel çekişmelerin hiç bi anlamı yok. ben onu anlamıyorum.ne yani kişisel fikrimce yazmışım beğendiğim bşlıkları.bundan ne diye gocunuluyor onu anlamıyorum.yahu bu başlık buraya gelmeden önce türkistan forumunda ne güzel bir muhabbettir gidiyordu.durduk yerde insanın asabını ne diye bozuyorsunuz onu anlamıyorum.alın başlığınızı başka yere taşıyın yaa.allah allah.
bize sorulmuş: en iyi üç başlık hangisi.
cevabımız ne olmuş?
kendimizce vermişiz cevabımızı.
sonra ramazan diye biri ne demiş? cümlelerini okudun mu sen yşe onun? ne haddine düşmüş onun boyundan büyük konuşmak?
ayşe sen şunu mu istiyorsun?
narcoleptic sana bi şiyler densin, sen sus otur hiç bi cevap verme.sadece dinle.
yazıktır. sana dair kişisel fikrim değişti.
alınız bu başlığınızı ve gidiniz lütfen.
buranın dirliğini bozmaya hakkınız yok.kim nerde istiyorsa orada paylaşsın istedğini.
yoktan yana adamın asabını bozuyorsunuz.
Forumun Müzik sayfasından taşındığı için bu thread anlam karışıklığı yaratmıştır. Gidişatta hayırlı gibi gözükmediği için tarafımdan kitlenmiştir.
Konu ile ilgili itirazı olan ÖM'den ulaşabilir...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.