PDA

View Full Version : Sol yanim aciyor Anne

oğuz
03-18-2006, 04:41 AM
Geçenlerde bir slayt gösterisi geldi ve çok beğendim...

Bedirhan Gökçe'nin

Sıkıştırılmış dosya olarak eklemeye çalıştım.Becerebildiysem duygulanmak size.Beceremediysem küçük düşmek bana:cool:

Kolay gelsin...

borcugin
03-18-2006, 07:08 AM
S.A.
Dosya iniyor, açılıyor ancak uzantısı .pps ? Bu ne acaba? Dolayısıyla ne olduğunu anlayamadım.

Selametle.

oğuz
03-18-2006, 07:12 AM
S.A.
Dosya iniyor, açılıyor ancak uzantısı .pps ? Bu ne acaba? Dolayısıyla ne olduğunu anlayamadım.

Selametle.

Bir slayt gösterisi vardı ama yazılanlara göre beceremedik demekki :shock:

aspava
03-18-2006, 07:36 AM
açıyor kardeş doğru yapmışsın :))

Han
03-18-2006, 08:11 AM

Bedirhan Gökçe'nin

Sıkıştırılmış dosya olarak eklemeye çalıştım.Becerebildiysem duygulanmak size.Beceremediysem küçük düşmek bana:cool:

Kolay gelsin...

Sol yanım acıyor, oğuzzzzz:(

mustafa06
03-18-2006, 08:58 AM
oğuz kardesh teshekkürler.
microsoft point power ile achılıyor.
eline sağlık

borcugin
03-18-2006, 11:26 AM
S.A.

Doğrudur ben Microsoft yazılımları kullanmadığımdan dolayı bende açmamış olabilir. Open Office TR kullanıyorum, uzantısı .ppt ile biten power point dosyalarını istinasız sunum yazılımı açıyor ama seninkini açmadı.

Selametle.

Qizilbash
03-18-2006, 12:11 PM
Seyr ettim çok güzel. :)

Sol yanı niye acıyor?

Ahde Vefa
03-18-2006, 02:38 PM
Bu siir muhtesem ya, Allah Bedirhan abimizden razi olsun. Hungur hungur aglatiyor beni bu siir yav :(.

Han
03-19-2006, 01:03 AM
Sol yanı niye acıyor?

sen de mi?

hadi o zaman bashlayalim, sag eline sogan sol eline sarimsak al.....:)

Ahde Vefa
03-19-2006, 03:04 AM

Sol yanı niye acıyor?
Annesi oldugu icin herhalde, Allah Allah... soruya bak be, ayip.

Qizilbash
03-19-2006, 04:22 AM
sen de mi?

hadi o zaman bashlayalim, sag eline sogan sol eline sarimsak al.....:)

Annesi oldugu icin herhalde, Allah Allah... soruya bak be, ayip.

Kardeşlerim. Türkiye türkçesini iyi bilmiyorum. Bir az türkçede yaza biliyorsam onu da Türkiye TV lerine borçluyum. Sadece şiiri okudum ama sol yanının niye acıdığını anlamadım.

borcugin
03-19-2006, 04:24 AM
Kardeşlerim. Türkiye türkçesini iyi bilmiyorum. Bir az türkçede yaza biliyorsam onu da Türkiye TV lerine borçluyum. Sadece şiiri okudum ama sol yanının niye acıdığını anlamadım.
S.A.

İnsanın yüreği (kalbi) sol taraftadır, demek isteniyor ki; yüreğim sızlıyor, kalbim hüzünleniyor. :lol:

Selametle.

Ahde Vefa
03-19-2006, 05:29 AM
Haa dogru ya azeri kardesim, ozur dilerim yanlis anlamadin insaAllah.

Han
03-19-2006, 05:52 AM
ben sogan sarimsak derken yine dersimizi bozdunuz :)
ne guzel ders verecektim

turkkizi
03-21-2006, 04:00 AM
senİ Çok Özledİm Anne...

Abu Hurayra
03-21-2006, 04:56 AM

Bedirhan Gökçe'nin

Kolay gelsin...
Allah razi olsun

Hilal TV midi Dost TV midi buni Yazari tarafidan soyledigini Izlemishtim. Chok chok beg'enmishtim. Annemi bende chok özledig'im ichin bende boyle bir shiir yazmak istemishtim. Ama Annemle ilgili duygularim anlatabilinmez kadar büyük oldug'u ichin bir türlü bir kag'ida yerleshtiremedim.:(

PS: Jennet anneler ayag'i altindadir!- Annelerimiz Hayat iken deg'erlerini bilelim!

oğuz
03-21-2006, 06:10 AM
Neyi kaybetmeden kıymetini bilebildikki ?

Arkadaşların başı sağ olsun,merhumların mekanı cennet olsun...

mustafa06
06-10-2006, 04:29 AM
ATESH VE SU

Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında
Sevdalanmış onun deli dalgalarına.
Hırçın hırçın kayalara vuruşuna,
Yüreğindeki duruluğa
Demiş ki suya:
Gel sevdalım ol,
Hayatıma anlam veren mucizem ol.....
Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa
Al demiş;
Yüreğim sana armağan...
Sarılmış ateşle su birbirlerine
sıkıca, kopmamacasına...
Zamanla su, buhar olmaya,
Ateş, kül olmaya başlamış.
Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...
Bastan alınlarına yazılmış olan kaderi de
Yüreğindeki kederi de
Alıp gitmiş uzak diyarlara su...
Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları...
Aramış suyu diyarlar boyu,
günler boyu, geceler boyu
Bir gün gelmiş, suya varmış yolu
Bakmış o duru gözlerine suyun,
biraz kırgın, biraz hırçın.
Ve o an anlamış;
Askın bazen gitmek olduğunu.
Ama gitmenin yitirmek olmadığını....
Ateş durmuş, susmuş,sönmüş aşkı yla.
İşte o zamandan beridir ki:
Ateş sudan,
su ateşten kaçar olmuş..
Ateşin yüreğini sadece su,
Suyun yüreğini
Sadece ateş alır olmuş...

(not; yazarını bilmiyorum)

gurkan
06-10-2006, 05:44 AM
Hilalin Dolunaya Aşkının Öyküsü”

“Hilalin aşk yüreğinde nar gibi
Dolunay debdebe içinde
Hilal mahbes içinde
Hilalin aşk ciğerinde nar gibi”

Hilal visal bahçesi
Dolunay zirve zelzelesi
Maksat uyum birliği
Hali uyumsuzluk örneği
Hilalin dolunaya aşkının öyküsü

Vaka beyanı
Zirve zelzelesi
Dolunay
visaliyle kavrulan
Hilale varmamıştır

Hilal sevginin ilk hali
Hilal sevginin mahmur hali
Dolunay visaliyle
Yanmıştır aşk içinde

Dolunay gösteriş derdinde
Daldı seyyarenin
Fevkalade güzelliğine
Yaşadı ömrünce
Zevk-i sefa içinde
Dönüşü karanlığadır
Karanlık veba içinde

(Not : Bunu yazanı tanıyorum:D )

Afrasiyab
06-10-2006, 08:02 AM
çok güzel bir slayt olmuş.

mustafa06
06-10-2006, 11:43 AM
[
sol yanım gerchekten acıyor
.................................................. ..............
ATATÜRK' TEN SON MEKTUP

Siz beni hala anlayamadınız
Ve anlamayacaksınız çaglarca da
Hep tutturmus "Yıl 1919 Mayısın 19' u" diyorsunuz
Ve eskimis sözlerle beni övuyor, övuyorsunuz
Mustafa Kemal'i anlamak bu degil.

Mustafa Kemal ülküsü sadece söz degil
Bırakın o altın yaprağı artık
Bırakın rahat etsin anılarda sehitler
Siz bana neler yaptınız ondan haber verin
Hakkından gelebildiniz mi yoklugun, sefaletin?
Mustafa kemal'i anlamak yerinde saymak degil
Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil.

Bana muştular getirin bir daha
Uygar uluslara esit yeni buluşlardan
Kuru soz degil is istiyorum sizden anladiniz mi?
Uzaya Turk adini Ataturk kapsulleriyle yazdiniz mi?
Mustafa Kemal'i anlamak avunma degil

Hala o acikli agitlar dudaklarinizda
Hala oturmus bana On Kasimlarda agliyorsunuz
Uyanin artik diyorum, uyanin, uyanin!
Uluslar fethine cikiyor uzak dunyalarin
Mustafa Kemal'i anlamak goz boyamak degil!

Mustafa Kemal ulkusu sadece soz degil
Beni seviyorsaniz eger ve anliyorsaniz
Laboratuvarlarda sabahlayin, kahvelerde degil
Bilim agartsin saclarinizi, kitaplar
Ancak boyle aydinlanir o sonsuz karanliklar
Mustafa Kemal'i anlamak aglamak degil

Demokrasiyi getirmisim size ozgurlugu
Goruyorum ki hala ayni yerdesiniz hic ilerlememis
Birbirinize dusmussunuz halka egilmek dururken
Hani koylerde isik, hani bolluk, hani kaygisiz gulen?
Mustafa Kemal'i anlamak itismek degil

Arayi kapatmanizi istiyorum uygar uluslarla
Bilime, sanata varilmaz rezil dalkavuklarla
Bu vatan, bu canim vatan sizden calismak ister
Paydos ovunmeye, paydos avunmaya, yeter yeter
Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak degil

Halim Yağcıoğlu

Abu Hurayra
07-09-2006, 08:51 PM

Bedirhan Gökçe'nin

Kolay gelsin...
Buradan (http://www.ilahi-tr.com/indir.php?id=53) Bedirhan Gökçe'nin kendisi soyledigi yukaridaki siiri indirebilirsiniz.

saygilarla Mazlum

CHOYHONACHI
07-10-2006, 06:42 AM
Anne, annecigim! Nerdesin anne?
Seni ariyorum bulabilecegim her yerde:
Sizinle babamin odanizda,
Dolabimizda,
Hatta baktim catimiza.
Cunku sormak istiyorum senden anne:
Neden sol yanim aciyor, anne?

Aile fotograflarina baktim,
Albumu actim, sarktim.
Eski, siyah-beyaz simalar,
Hep babam bana rastlar.
Ama neden orada da seni bulamadim, anne?
Belki ondan sol yanim aciyordur, anne?...

Babamdan, dedem, ninemden,
Sordum seni teyzemden.
Yasli elma agacina sarildim,
Agladim, yalvardim.
Ona, bahcedeki gullere sorunca,
Cevap alamayainca,
Goge sordum: Nerdesin anne?
Neden sol yanimi acitiyorsun, anne?

Saygilarimla
CHOYHONACHI

oğuz
05-12-2007, 07:24 AM
Bu vesile ile,

Tüm Annelerin ,Anneler gününü kutluyorum...

mayısın ikinci pazarı gama :mrgreen:

nurhak
05-12-2007, 10:23 AM
Tüm annelerin dolayısıyla forumdaki anne Aybike hanım'ın anneler gününü kutluyor,hayır dualarını üzerimizden eksik etmemelerini temenni ediyorum,ve tüm Türk analarının ellerini öpüyor saygılarımı sunuyorum.

http://img102.imageshack.us/img102/9669/002143dotflowersa382ldwy7.jpg (http://imageshack.us)

EGETÜRK
05-12-2007, 11:12 AM
Allah'a bin şükür,annem ve annem kadar sevdiğim Anneannem henüz benden ayrılmadan önce bu slaytı izledim...

Karayılan
05-12-2007, 11:18 AM
Doktora git oglum. :D

BOZ-OK
05-12-2007, 11:31 AM
Doktora git oglum. :D

"Doktor"un Turkcesi yok mu Turansoyu? Bu hareketini siddetle kiniyorum...:cool:

oğuz
05-12-2007, 11:33 AM
"Doktor"un Turkcesi yok mu Turansoyu? Bu hareketini siddetle kiniyorum...:cool:

Lokman hekim gama :mrgreen:

Karayılan
05-12-2007, 12:14 PM
"Doktor"un Turkcesi yok mu Turansoyu? Bu hareketini siddetle kiniyorum...:cool:Var mi? Depresyona sokmayin beni, stress oluyorum. :lol:

BOZ-OK
05-12-2007, 12:22 PM
Var mi? Depresyona sokmayin beni, stress oluyorum. :lol:

Hade leeennn...:lol:

Saka bir yana, ozlemisim valla seni kardesim... :-)

genco
05-13-2007, 12:45 AM
ANNELER GÜNÜ VE BİR ANNENİN FERYADI:

KIZIMI ADNAN HOCANIN ELİNDEN KURTARIN!..

Kızını en son “Annen ağır hasta, gel bir gör” diyerek eve getirten sonra da Ayvalık’a “kaçırıp!” Adnan Hoca grubundan kurtarmaya çalışan ancak başarılı olamayan Baba Feridun Özgül ise “Yaşadıklarımız tüm ana babalara ibret olsun” diyor.
Kızının okul yıllarında çok başarılı bir öğrenci olduğunu, ilk kez 2004’te İstanbul Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü’ne devam ederken birşeylerin ters gittiğini sezdiğini söyleyen baba Feridun Özgül, o günleri şöyle anlatıyor:
Son sene bana okulu uzatmak istediğini, bu arada da çalışacağını söyledi. Ben ’Tamam ama nerede kimle çalışacağını göreceğim’ dedim. Önce ‘Tamam’ dedi sonra ‘Vazgeçtim’ dedi. ’Peki’ dedim.

Sonra Gülnihal isimli bir kız arkadaşıyla tanıştırdı. O kız bana bir şirkette çalıştığını, Ceylan’ı da istediğini söyledi. İş, Anadolu yakasında olduğu için Ceylan’ın da onunla birlikte kalabileceğini söyledi. Ben de evi görmek istedim. Bir yere gittik. Süper lüks, bekçisi olan, yüzme havuzlu bir yerdi. ‘Buranın kirasını nasıl vereceksiniz?’ diye sorduğumda ’Burası amcamın! Sadece masraflarını ödeyeceğiz’ cevabı aldım. Biz de inandık. Ama her haftasonu eve gelmesini şart koştum. ’Tamam’ dedi. Ceylan evet geldi ama hep arkadaşlarıyla birlikte... Ve hiç kalmadı evde... Tek gel dediğimde ise bahaneler uyduruyordu.

http://www.haberturk.com/kuturesim/adnaan.jpg
Çok lüks bir villa tuttu
Daha sonra Ceylan ve 5 arkadaşının kendisine gelerek iş kurmak istediklerini belirten baba şöyle devam ediyor:
Bana tuhaf geldi... ’Ne iş yapacaksınız?’ dediğimde ’İthalat ihracat’ dediler. Hidiv Kasrı’nın yanında çok lüks bir ofis kurdular. ’Buranın kirasını nasıl ödeyeceksiniz?’ diye sorduğumda Gülnihal’in babasının finanse edeceğini söyledi. Sonra ortaya çıktı ki o adama da işi benim finanse ettiğimi, işin başında olacağımı söylemişler. Şirket kuruldu ama yaptıkları iş yok ortada. Ben denetliyorum, ’Faturalarınızı göreyim’ diyorum ama ortada bir şey yok. Kızıma ’Bu işi bırak’ dedim. Üstüne gittim ve 1 hafta sonra Ceylan işi bıraktığını söyledi. Ben de ’O zaman eve dön!’ deyince Koşuyolu’nda iş bulduğunu birkaç dostuyla orada kalacağını söyledi. Evi gördüm gayet lüks. ’Bir arkadaşımın annesinin evi’ dedi. Ona da inandım. Sonra Etiler’e taşınacağını söyledi. Bu kez sert çıktım. ’Eve döneceksin’ dedim, o saniyeden sonra kızım bizden koptu dönmedi. Görüşmek istemedi.
Bana “Allah’a sarıl” dedi
Başta utandım nasıl olabilir böyle bir şey diye. Uzun zaman izini kaybettik sonra bir gün aradı. O sırada eşim pankreas kanseri olmuştu. Karaciğere sıçramıştı. Durumu iyi değildi.... Telefonda Allah aşkına gel dedim. Kızım bana: ’Hepimiz bir gün öleceğiz bu Allah’ın takdiri. Sen de Allah’a sarıl. Senin de bir ayağın çukurda gibi sözler söyledi. Yıkıldım...
“Beni Allah büyüttü” diyor
Kızlarını el bebek gül bebek büyüttüklerini anlatan anne Firuzan Özgül ise:
Biz onu sürekli koruduk kolladık. Kontrol ettik ve başımıza bunlar geldi. Kızım evden ayrılmadan önce posta kutusunda dini bir kitap gördüm sonra aynı kitabı Ceylan’ın odasında görünce eşime söyledim. Kitap Harun Yahya diye birinindi, dini bir kitaptı. Onları okuya okuya kızımın beyni yıkandı. Eski Ceylan’la yeni Ceylan aynı kişi değil. Hiç konuşmuyordu, put gibi. Sürekli tedirgindi. Ruhu tertemiz olan kızım gitti, katı acımasız biri geldi. O benim çocuğum değildi artık. Kızımızı bize düşman ettiler. 9 ay karnımda taşıdım, büyüttüm. Şimdi bana ’Beni Allah büyüttü siz küçük bir vesilesiniz’ diyor...
Babanın devlete isyanı Baba Özgül sözlerine devam ediyor:
Adnan Hoca’nın tuzağına düşen kızımız gibi daha çok sayıda genç var. Bu insanlar ağlıyor, bağırıyor, bir şey anlatmaya çalışıyor ama devlet susuyor. Devlet, benim de hakkımı korumak zorunda. Cumhuriyet savcılarına sesleniyorum. Bu yaraya parmak basın. Bu adamların gelirlerinin kaynağı nedir? Ben kızıma ’Çalışıyor musun’ diyorum, O bana ’Benim çok param var’ karşılığını veriyor. Kızım, o grupta üstlerdeymiş. Kızımın avukatları özel uçakla buraya geldi. Bu paranın kaynağı kim? Biz zengin bir aile değiliz. Eşim kanser hastası. Onun tedavisini bile patronum üstlendi. Bir seansın bedeli 13-15 bin YTL. Bunu bile ödeyemiyorum. Kızım çok önemli şeyler mi biliyor ki bu kadar üstüne gidiliyor. Bunu öğrenecek Başbakan ve bakanlardır. Sonuna kadar gideceğim. Hayatıma mal olsa bile...
“Onlarla baş edemezsin”
Feridun Özgül gazetelere yansıyan “Kızını kaçırdı” haberlerine de isyan ediyor. Kanser hastası annesini ziyaret etmek için 3 yıl sonra eve gelen kızını kendisinin de 11.5 aydır görmediğini anlatan Özgül o gün yaşananları şöyle anlatıyor:
Yanında başka biri daha vardı. Beni görünce şoke oldu. ’Biraz konuşalım kızım’ dediğimde beraberindeki kadın hemen müdahale etti. Bağırıp çağırdı ve ’Benim iznim olmadan konuşamazsınız’ dedi. Kim olduğunu sorduğumda ’Ceylan’ın can arkadaşıyım’ dedi. Ama bu arada bağırmaya devam ediyordu. Ben de ’Evimi terk edin’ diye bağırdım. En sonunda kolundan tutup dışarı çıkartmaya çalıştım. Bu sırada karşı komşum sesleri duyunca ne oluyor diye kapıya çıktı. Kadın bağırmaya devam ediyordu. Ben de kızıma ’Anneni de alıp dışarıda bir yerlerde oturup konuşalım’ dedim. Ceylan bu teklifi kabul edince arabaya binip önce Kadıköy’e, sonra da bir aile dostumuzun evine gittik. Kızım sakinleşmişti. Daha sevecen bakmaya başladı. Ona ’Kaçarsan seni öldürürler mi diye korkuyorsun’ diye sorduğumda ’Onlarla baş edemezsin baba’ diye tepki gösterdi.
Mutluluk kısa sürdü
Daha sonra arabayla Pendik’e gelip kızıyla birlikte hızlı feribota bindiklerini belirten Feridun Özgül:
O sırada bana, bir pusula yazıp benimle yalnız konuşmak istediğini söyledi. Yukarı çıktık. Ama sürekli tedirgin haldeydi. Ben ise sürekli sarılıp hasret gidermeye çalışıyordum. Yalova’da feribottan inince namaz kılmak istedi. Bir benzin istasyonunda abdest alıp annesi ve bir arkadaşı ile birlikte namazını kıldı. Ayvalık’a gelmek gibi bir fikrimiz yoktu. Ama Ceylan istedi. Buradaki teyze ve eniştesinin yanına gittik. Bir gece orada kaldık ama hiç uyumadık. Hasret giderdik.
Ertesi gün yazlığa geçtik. Orada sahilde kızım ile el ele, kola kola yürüdük. Ceylan yanında kıyafeti olmadığı için alışverişe gitmek istedi. Birlikte alışveriş yaptık. Hatta kızım bir ara mağazada ’Baba, beni kaçırdın. Kendini ifşa ediyorsun’ diye espri ile yaptı. Hatta bir yerden araba ile dönüş yaparken, orada polis olduğunu görünce oradan geçmememi istedi. Sürekli ’Baba polise gidelim ve beni kaçırmadığını söyleyelim’ diyordu. Benim de hiç aklıma gelmedi.
Babuna’nın kızkardeşine yerini ihbar etti
Baba Özgül, jandarmaya yakalanma anını da şöyle anlatıyor:
Ayvalık merkezden dönüşte dinlenmek için biraz uyudum. O sırada Ceylan bir şeyler almak için bakkala gitmiş. Hüma Babuna’yı (Adnan Hocacı Oktar Babuna’nın kızkardeşi) aramış. Olaydan habersiz mangal yaparken bir anda jandarmalar etrafımızı sardı. Kızım öne çıkıp ’Beni kaçırdılar’ deyince o an öldüm. Bu nasıl kaçırma! Gittiğimiz her yerde istese kaçabilir bağırabilirdi. Ama yapmadı. Ya bizi korumak için kendini feda etti ya da başka bir şey var...” (Ceylan Özgül daha sonra savcıya “babam beni zorla kaçırdı” diye ifade verdi.)
“Kuzenini de Adnan Hoca için ayartmaya çalıştı”
Jandarma baskınını anlatan Firuzan Hanım ise “Daha 5 dakika önce bana sarılıp ’Anneciğim seni çok seviyorum. Artık ağlama. Buna dayanamıyorum’ derken bir anda ’Beni kaçırdılar’ diye bizden şikâyetçi oldu. Anneler günümü mahvetti. Eskiden kötü niyetli erkekler, kızları kandırıp geneleve düşürürmüş. Şimdi ise Adnan Hoca’ya veriyorlar. Bu niye başımıza geldi? Ben 60 yaşında kanser hastası biriyim. Ölümden korkmuyorum. Artık Adnan Hoca benden korksun. Kızımı istiyorum. Kızım kendi kuzenini bile kandırıp gruba almak istedi. Çok lüks yerlerde yaşadı. Onu kaptılar, yuvamızı dağıttılar, bizi bitirdiler” diyerek gözyaşlarına boğuluyor. (Kaynak:İnternethaber)
.................................................. ....................................

Yılda bir gün değil, hergünün "anneler günü" olması dileğiyle;
herkesin "Anneler Günü" kutlu olsun...

Anneme,
Bugün de milletime ve sana hayırlı evlat olmaya çalıştım anne...
Sana verdiğim sözü yarın da tutmaya çalışacağım anne..
Babamın kemiklerini yarın da sızlatmayacağım anne...
Son nefesime kadar böyle kalacağım anne..
Söz anne, söz...
Ayaklarından öpüyorum anne...
(Anneme gönderdiğim anneler günü mesajı)

borcugin
05-13-2007, 01:40 AM
Yılda bir gün değil, hergünün "anneler günü" olması dileğiyle;
herkesin "Anneler Günü" kutlu olsun...

Anneme,
Bugün de milletime ve sana hayırlı evlat olmaya çalıştım anne...
Sana verdiğim sözü yarın da tutmaya çalışacağım anne..
Babamın kemiklerini yarın da sızlatmayacağım anne...
Son nefesime kadar böyle kalacağım anne..
Söz anne, söz...
Ayaklarından öpüyorum anne...
(Anneme gönderdiğim anneler günü mesajı)
S.A.

Tüm anaların anneler gününü kutlarım. Yazılacak başka bir şey kalmamış, genco hocam yazmış zaten.

Selametle.

teginalp
05-13-2007, 03:16 AM
SIMDI DE SONRA DA BASIMIN TACI ANNEM.
SENI HEP SEVECEGIM BEN OLENE DEGIN.
ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN...

yavuz
05-13-2007, 05:30 AM
Henüz anne değil ama, ben yine de dila73 Hanım'ın, anneler gününü kutluyorum. ;)

Tek o mu? Hayır... Bütün annelerin anneler gününü kutluyor, hediye almadı diye oğluna küsenleri Allah'a havale ediyorum.

Ben az önce GAP gezisinden geldim, oralardan hediyemi de aldım. :cool:

Seckjin Khan
05-13-2007, 07:23 AM
yazık :(

Bu adnan hocayı hala bitiremediler ya :evil:

Karayılan
05-13-2007, 07:30 AM
Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.