PDA

View Full Version : Ba bachahoi Tojik!!!

ECOLİTIC
03-25-2006, 12:48 AM
Salom barodaron!!!
Hami ma megum ya shinos bshem. Man xudum ay Dushanbe mesham!:D

Gravitino
03-25-2006, 06:16 AM
Salom Ecolitic,
Man az Sariosiyo meshavam, nohiyae az Uzbekiston, nazdikii Dushanbe.

spoon
03-25-2006, 06:46 AM
Salom barodaron!!!
Hami ma megum ya shinos bshem. Man xudum ay Dushanbe mesham!:D
Хатмкунандаи Dushambe Ekonomi Lisesi меши?

ECOLİTIC
03-26-2006, 11:15 PM
Хатмкунандаи Dushambe Ekonomi Lisesi меши?
Salom barodar!!!
Hova ma mezuni eko mesham, 2005 tamom kardum, hozir bosha da Ankara xondestam!:D

spoon
03-27-2006, 05:33 AM
Salom barodar!!!
Hova ma mezuni eko mesham, 2005 tamom kardum, hozir bosha da Ankara xondestam!:D
Медонум, ки Ирфан Дурмаз хеле шид ай кор рафтагиай..Агар контактоша дошта боши - медоди, бисёр кори савоб мекарди...

Ин мудири хозира Мустафа Сулар то хози дар дарси Иктисоди муалимми мекна?

http://ekonomi.shelale.org/

ECOLİTIC
03-27-2006, 06:07 AM
Медонум, ки Ирфан Дурмаз хеле шид ай кор рафтагиай..Агар контактоша дошта боши - медоди, бисёр кори савоб мекарди...

Ин мудири хозира Мустафа Сулар то хози дар дарси Иктисоди муалимми мекна?

http://ekonomi.shelale.org/

Aka ba fikrum tu xela shudak tamom kardagii. Maalesef bende Irfan Hoca ile ilgili hiçbir bilgim yok, ma daje ura nameshinoxtum!!!. Mudiri hozira Mustafa Sular bosha hozir darsi iktisat nametiya. Moda darsi iktisada ya bachai tojik doda bud ( nomush Abdusattor, mezuni Gazi İktisat):P

spoon
03-27-2006, 07:10 AM
Aka ba fikrum tu xela shudak tamom kardagii. Maalesef bende Irfan Hoca ile ilgili hiçbir bilgim yok, ma daje ura nameshinoxtum!!!. Mudiri hozira Mustafa Sular bosha hozir darsi iktisat nametiya. Moda darsi iktisada ya bachai tojik doda bud ( nomush Abdusattor, mezuni Gazi İktisat):P

1996-2001

Сеюм насли ЭКО.

Кантин холи дар друни бинои мактаб буд у вактхо..

Ай муллимои "кухна" кира мешиноси?

ECOLİTIC
03-28-2006, 04:41 AM
1996-2001

Сеюм насли ЭКО.

Кантин холи дар друни бинои мактаб буд у вактхо..

Ай муллимои "кухна" кира мешиноси?

Salom Aka!!!
Mezuni 2001 boshi, mara boyad shinosi. Nomum Akmal. Xay ba fikrum uje davno ay yodud raftagiyay, man u vaxt sinfi haft budum, hamsinfot eğer yanılmıyorsam Akai Parviz Tursunov, Daler, Dadajon, Masrur...
Az muallimoyi kuhna bosha Ahmed Gürsoy, Mahmut Coşkun, İsmail Uysal, Ali Koca Ağa, Mehmet Eren, Süleyman Bilican (türkçeyi onun sayesinde öğrendik)...
Bovar kun aka mara xela xursand kardi!!!:D Ham mezuni EKO, ham ay Tojikiston, ham bo ya dönem yajoya budem:D ...!!!
Korot 4i xel raftestay? Salomati zindagi hama saday oxi?!! Umarım herşey yolundadır!!! Hamada salom gu!!! To boz did!!!