PDA

View Full Version : O'zbekistan'dan ve Turkiye'den mektup arkadashlari

Savas
03-30-2006, 12:17 PM
Ben bir Türk'üm. İyi bir Müslüman'ım. Özbekistan'ı çok merak ediyorum çünkü bizim kültürümüz neredeyse aynı. 16 yaşındayım, lisede okuyorum... Mektup yazmaktan hoşlanan varsa, yazabiliriz.

Men Turkum, yaxshi bir musolmonim. O'zbekistani merak ediram chunki kulturumuz neredeyse ayni, mektub yazmaktan hoshlashan varsa konushabiliraz. ( sorry for my little Uzbek ) hahaha..

Savas
03-31-2006, 02:00 PM
Qimse yoq mu?

Uyyonli
03-31-2006, 04:45 PM
Qimse yoq mu?
biradar san bu haqinda uz jurnalinni yazishin mumkin "my journals" remember?

Savas
03-31-2006, 06:14 PM
biradar san bu haqinda uz jurnalinni yazishin mumkin "my journals" remember?

jurnalinni ne demeq? :)

Cihan-Æàõîí
04-18-2006, 12:02 AM
Merhaba Turkiyeli bir arkadasim. Bana mektub yaz hemen jevaplandiririm Cihan1976@bk.ru

Tabriz_Han
05-06-2006, 07:05 PM
Cok guzel bir fikir, birbirimizi tanalim, gezelim birbirimizi ve vatanlarimizi gorelim, zaten Turkiye olsun Azerbaycan olsun vs buralar Turk dovletleri ve tum Turkleri aitdir. Ozbek Turkler buralari yabanci gormesin, buralarda onlarin topraklari, Turklerin topraklari, bizim dunyamizdir bu topraklar :D

Men ne Amerikayi, ne Avrupayi gezmek isterim, men ozume gormek isterem, Can Turkestanimini Atayurdumu gormek, gezmek isterem, biz birbirizin dovleterine ziyaret edelim, buralarda tatilimizi yapalim, paralarimiz Milletimizin cebine girsin! birbirimizin Turismi destekleyelim ve berarberce birbirimizi gore gore ve kaynasarak buyelim guclenelim.

Bir gun mutlaka Turk Devletler birligi hepimiz gorecez, 7 DEVLET BIR MILLET!